Seara buna tuturor

Vad ca inca sunteti puse bine pe treaba. S-aveti cat mai mult spor in continuare.
Acum o juma de ora m-am intors de la dr. si va anunt ca am fericit-o azi, ca am luat in greutate 3lbs (aprox 1.5kg). Mi-a zis ca-n ritmul asta e tocmai bine. O sa incerc din rasputeri sa mananc cat mai bine si sa nu ma umflu dintr-odata
).gif)
Cred ca faceam ture de cabinet daca si azi arata cantarul aceeasi greutate ca acum o luna

Totul pare ok, am mai recoltat niste probe sange, urina... detalii (astept rezultatele miercuri/joi); am ascultat iar bataile inimii bebelului, am mai primit raspunsuri la intrebari (care nu ma macinau asa tare, dar curiozitatea asta nu-mi da pace) si cam atat; toate bune si frumoase pana acum
Dana sa-ti raspund la intrebare - fac ultra sound peste o luna (singurul si ultimul de pe restul duratei sarcinii), mai exact pe 24 si vedem atunci si ce e. Abia astept

simt ca nu mai am rabdare!!!
Noni 3X

si-ti multumesc din suflet pt urari. Stai foarte bine la capitolul nume! Pe noi inca nu ne-a lovit creativitatea
).gif)
Sanatate multa si tie si puiului. Cum te mai simti zilele astea? p.s. arati super

Tare simpatica nepotica
Bubbles. Si-mi place si vocea ta... e vocea ta in videoclip, nu?!
Bebelul nostru deja are appointment facut la coafor pt prima tunsoare

Ma duc la o stilista, chehoaica la origini, pe nume Beata. Asa-mi place de ea de mor. I-am zis din prima traducerea numelui ei in romana si de-atunci numai in
hahaha si
hihihi o tinem de fiecare data cand ne intalnim.
Ma duc sa caut subiectul cu lista de nume, sa dau un vot.