Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Anna
Noni pozele sunt facut in poiana brasov nu? am fost si eu in we. hehe
dany
Chiar ca nu se vede burtica , noni )).gif

Sunt facute sus , pe Postavaru , Anna )).gif .Cine stie , cunoaste )).gif
_noni_
da, in poiana sunt pozele, am fost in team building in ianuarie, de-atunci mi-a mai crescut burtoiul.

iata dovada:

Imagine
michelle
Noni ce bine arati w00t.gif
Care sunt cele 20 de nume de pe lista? grin.gif Putem sa votam si noi? tease.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 04:53 PM) *

Chiar ca nu se vede burtica , noni )).gif

Sunt facute sus , pe Postavaru , Anna )).gif .Cine stie , cunoaste )).gif

te-am luat blum.gif blum.gif blum.gif

eu am recunscut prima poza, ca in locul ala m-am pozat si eu duminica )).gif )).gif
bubbles
Buna ziua.Am adus si eu un film cu nepotica mea de 1an jumatate.Scuzati vocea din fundal ... care e a mea lol.gifNepotica

Am mai pus ci cateva poze cu ea aiciPoze
daconst
Fetele am o intrebare:
Cite puncte are barza Fagaras?Ca scrie doar 5.4% grasime?
Ma intreaba o mamica. give_rose.gif

Noni,esti o frumoasa.Slaba,doar cu burtica. pupic.gif
Te-ai masurat la burta,cit ai?Ca iti spun eu daca e mare sau nu.Sa vad daca ai sanse sa ma ajungi,ca tu erai cam ca mine inainte de sarcina.
Eu am ajuns in final la 120cm. blushing.gif u

Bubule,sa-ti traiasca nepotica.Ce frumos vorbeste si ce ochi frumosi are!
De ce au tuns-o scurt?Parca asa imi imaginez fetitele doar cu codite si par lung. )).gif
Ce haiosa e in cosul de rufe...si Lucas are poza in el. )).gif
bubbles
Dana multumesc give_rose.gif .Au tuns-o ca sa i se indeseasca parul )).gif .Nu-ti zic ca s-a pus in cosul de rufe si a tb sa o plimb prins casa cu cosul ..si statea asa "sictirita" .. isi imagina ca e in masina lol.gif .Ieri am facut o adevarat sedinta foto cu ea .. Am filmat-o de vreo 4 ori .Mai are un filmulet unde vb la mobil lol.gif .E mortala cum incearca ea sa imite tot lol.gif
daconst
Vai,eu asteptam raspuns la intrebare si acum am vazut ca am scris gresit. lol.gif

Deci,cite puncte are branza Fagaras? unsure.gif

Bubule,eu nu cred in povestea cu indesitul parului.Aici nu tunde nimeni copii si pentru asta nu sunt asa multi cheliosi ca in Ro. lol.gif
Baieteii imi plac tunsi,dar fetitele parca nu mai sunt ele fara par.Dar las ca-i creste! floare.gif
Sexymom
Noni ce frumoasa esti floare.gif .
Buna ideea lui Michelle , pune lista cu numele si votam si noi care ne place. )).gif
nella
CITAT(Deea @ 29-02-2008, 08:56 AM) *

Neata!

Eu am cumparat mucenici pentru cei cu zeama...mie aia imi plac, cei moldovenesti nu ma incanta deloc.

Salutare!!!!
Eu nu am mancat niciodata mucenici dintr-astia ai putea te rog sa-mi dai reteta sa incerc? pupic.gif hug.gif multumesc
Ella79
CITAT(daconst @ 29-02-2008, 09:40 PM) *

Deci,cite puncte are branza Fagaras? unsure.gif

nu stiu sa-ti spun exact cate puncte are branza Fagaras, dar perlele de branza cu samnata cu 3%grasime au 1,7p la 100 de grame.

nella
Noni arati f bine...ador femeile gravide cu burtica mare ...esti f frumoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif multa sanatate si iti doresc ca bb sa fie cumintel ...wink1.gif
bubbles
CITAT(daconst @ 29-02-2008, 09:40 PM) *

Bubule,eu nu cred in povestea cu indesitul parului.Aici nu tunde nimeni copii si pentru asta nu sunt asa multi cheliosi ca in Ro. lol.gif
Baieteii imi plac tunsi,dar fetitele parca nu mai sunt ele fara par.Dar las ca-i creste! floare.gif

Dana nici eu nu cred in asta dar a zis ca o mai tunde o data peste vreo 3-4 luni (in vara cand e cald tare) si apoi o lasa sa ii creasca pleata in vant.Si eu i-am zis ca parca e baietel si nu fetita lol.gif

CITAT(_noni_ @ 29-02-2008, 05:16 PM) *

da, in poiana sunt pozele, am fost in team building in ianuarie, de-atunci mi-a mai crescut burtoiul.

iata dovada:

Imagine

Noni esti superba hug.gif floare.gif .Si mie imi plac burticile bine conturate grin.gif .
nella
Bubbles e f frumoasa nepotica ta si tare dulce.. pupic.gif pupic.gif pupic.gif si ca o mica intrebare in ce oras e pozata telecabina... blum.gif
bubbles
In Piatra Neamt Nella .De ce? blum.gif
nella
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 08:22 PM) *

Si eu sunt din Piatra blum.gif blum.gif blum.gif abia astept sa vin din nou acasa sa ma plimb si eu cu telegondola..mi se parea f cunoscuta...mai ales ca stiu ca in alt oras nu este asa ceva...dar am vrut sa te intreb ca sa fiu sigura...acum bem si mai mult ca ne-am regasit pupic.gif blum.gif blum.gif blum.gif drinks.gif drinks.gif drinks.gif
bubbles
Pai cand vii acasa sa ma anunti poate reusim sa o punem de o intalneala blum.gif .Si Ina (nu cred ca ai vazut-o pe aici ca nu a mai intrat cam de mult) e tot din Piatra grin.gif
ramonavlas
CITAT(nella @ 29-02-2008, 10:34 PM) *

CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 08:22 PM) *

Si eu sunt din Piatra blum.gif blum.gif blum.gif abia astept sa vin din nou acasa sa ma plimb si eu cu telegondola..mi se parea f cunoscuta...mai ales ca stiu ca in alt oras nu este asa ceva...dar am vrut sa te intreb ca sa fiu sigura...acum bem si mai mult ca ne-am regasit pupic.gif blum.gif blum.gif blum.gif drinks.gif drinks.gif drinks.gif

Mmm, iar se pune de baut...am simtit eu ceva...si repede m-am infiintat.
nella
Da uite asa suntem noi moldovenii gasim mereu loc de petrecere cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif abia astept sa ne cunoastem pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
bubbles
Si eu as vrea din toata inima sa ne cunaostem floare.gif
nella
Nu ma asteptam sa gasesc aici si pietrence sunt si mai bucuroasa. cheer.gif ....daca vrei sa vb pe mess sa-mi spui sa iti trimit adresa mea pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Ella,mersi mult de raspuns. pupic.gif
I-am spus sa puncteze 2,5-3p pe 100g,ca nu cred sa aibe mai mult Fagarasul.
ramonavlas
Bantui singurice pe aici? Sunt o gramada de petreceri azi pe forum, nu te inscrii la niciuna? hug.gif
_noni_
va multumesc din suflet pentru complimente! blushing.gif give_rose.gif

Miha, ideea cu lista de nume supuse la vot imi surade ; naughty.gif , dar o sa fac un subiect nou, ca sa nu incurc borcanele.

}{
emu
Seara buna tuturor smile.gif Vad ca inca sunteti puse bine pe treaba. S-aveti cat mai mult spor in continuare.

Acum o juma de ora m-am intors de la dr. si va anunt ca am fericit-o azi, ca am luat in greutate 3lbs (aprox 1.5kg). Mi-a zis ca-n ritmul asta e tocmai bine. O sa incerc din rasputeri sa mananc cat mai bine si sa nu ma umflu dintr-odata )).gif Cred ca faceam ture de cabinet daca si azi arata cantarul aceeasi greutate ca acum o luna lol.gif Totul pare ok, am mai recoltat niste probe sange, urina... detalii (astept rezultatele miercuri/joi); am ascultat iar bataile inimii bebelului, am mai primit raspunsuri la intrebari (care nu ma macinau asa tare, dar curiozitatea asta nu-mi da pace) si cam atat; toate bune si frumoase pana acum smile.gif

Dana sa-ti raspund la intrebare - fac ultra sound peste o luna (singurul si ultimul de pe restul duratei sarcinii), mai exact pe 24 si vedem atunci si ce e. Abia astept giggle.gif simt ca nu mai am rabdare!!!

Noni 3X pupic.gif si-ti multumesc din suflet pt urari. Stai foarte bine la capitolul nume! Pe noi inca nu ne-a lovit creativitatea )).gif Sanatate multa si tie si puiului. Cum te mai simti zilele astea? p.s. arati super wink1.gif

Tare simpatica nepotica Bubbles. Si-mi place si vocea ta... e vocea ta in videoclip, nu?!

Bebelul nostru deja are appointment facut la coafor pt prima tunsoare lol.gif Ma duc la o stilista, chehoaica la origini, pe nume Beata. Asa-mi place de ea de mor. I-am zis din prima traducerea numelui ei in romana si de-atunci numai in hahaha si hihihi o tinem de fiecare data cand ne intalnim.

Ma duc sa caut subiectul cu lista de nume, sa dau un vot.
dany
Simpatica nepotica , Andreea !!!!

Emi , asteptam lista de votat cheer.gif hug.gif

CITAT(nella @ 29-02-2008, 07:54 PM) *

Nu ma asteptam sa gasesc aici si pietrence sunt si mai bucuroasa. cheer.gif ....daca vrei sa vb pe mess sa-mi spui sa iti trimit adresa mea pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Nella , tu nu erai din Brasov ? Ori m-am prostit eu ? )).gif
nella
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:33 AM) *

Simpatica nepotica , Andreea !!!!

Emi , asteptam lista de votat cheer.gif hug.gif

CITAT(nella @ 29-02-2008, 07:54 PM) *

Nella , tu nu erai din Brasov ? Ori m-am prostit eu ? )).gif

Nu , sunt din Piatra Neamt...dar de vreo 6 ani stau in Brasov ca am facut facultatea , lucrez ...deocamdata sunt stabilita aici naughty.gif naughty.gif
dany
Acum am priceput , Nella !
nella
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:52 AM) *

Acum am priceput , Nella !

Ok scumpa..acum chiar ma retrag ... ca daca o mai tin asa iar se face dim....ne "reauzim" maine..pupicei dulci pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Emu,pai e super bine ca n-ai luat in greutate mult.Se zice ca,cu kg din primul trimestru ramai multa vreme dupa ce nasti.Si la mine cam asa e.Eu am pus cite 1kg pe luna pina la 5 luni cind am plecat in ro si acolo mancam zilnic o farfurie de prajituri de casa. blushing.gif
Ma intreba al meu cind am vedea ca cumpar:iar avem musafiri? lol.gif lol.gif

Noni,sa te masori,auzi?
bubbles
Neata yahoo.gif .O floare floare.gif pentru toate florile de aici o data cu incepututl primaverii pupic.gif
Anna
la multi ani fetelor!!! happy mărțisor, să aveti o primavara frumoasa si calda si multe bucurii
niste floricele va trimit si eu give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Sa scriu si meniul de ieri, pentru ca pe motiv de indigestie ( din cauza prostiilor pe care le-am mancat joi) ieri am reusit sa ma incadrez in pct.

meniul 29.02.2008

2 f paine, branza, sunca, castravete - 3 pct
desert exquisa - 2 pct
stiksuri - 2 pct
cartofi fierti + branza = 7
3 fel paine+ gem + ceai = 4
total 18 pct
Sexymom
Primavara frumoasa, sa traiti , sa slabiti, sa infloriti de pe un an pe altul. floare.gif
ramonavlas
Un martisor si o floare si din partea mea pt toti neuronasii....o primavara frumoasa va doresc.
Anna
va pun o poza cu pantofiorii ( de fapt pantofiorul) pe care mi i-am luat )).gif
Ella79
Am mutat ticker-ul. yeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sper totusi sa nu fie, totusi, vreo pacaleala, ca azi noapte am fost in club si m-am trezit abia acum. In general dupa club sunt cam deshidratata. Ma bucur ca imi zice lumea ca am slabit. cheer.gif
bubbles
Felicitari Ella cheer.gif cheer.gif Asta da martisor floare.gif
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 01-03-2008, 03:05 PM) *

Am mutat ticker-ul. yeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sper totusi sa nu fie, totusi, vreo pacaleala, ca azi noapte am fost in club si m-am trezit abia acum. In general dupa club sunt cam deshidratata. Ma bucur ca imi zice lumea ca am slabit. cheer.gif

BRAVO!!!
Meriti si tu o chefuiala diseara
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 03:10 PM) *

[Meriti si tu o chefuiala diseara

Inca una?? Dupa cea de aseara? Vaaaaaaaiiiii, am ajuns pasare de noapte, unde-o fi fata aia cuminte ?? lol.gif lol.gif

Aseara s-a deschis un nou Fratelli in locul aluia care a ars. E super super misto!! cheer.gif cheer.gif Mai mare decat ala din centru si mai mic decat ala vechi, dar super frumos aranjat si super atmosfera. Aseara au cantata unii din State, cam batranei si neinteresanti dar au facut atmosfera. Nu stiu cum se numeste trupa, aveau ei o melodie cunoscuta cu "why MCA" cand eram eu pustoiaca.
Imi place ca e fitos clubul, se intra doar daca esti trecut pe o lista la intrare, nu ai surpriza sa te calce toti tiganii in picioare. E ca afara, unde fac aia coada la usa si un negru impasibil nu ii lasa sa intre.
ramonavlas
DA! Inca una, si noi am chefuit si am beut si aseara, asa ca....daca noi putem, tu de ce nu? give_rose.gif
deeeeeeeeeeeci, accepti?
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 03:17 PM) *

DA! Inca una, si noi am chefuit si am beut si aseara, asa ca....daca noi putem, tu de ce nu? give_rose.gif
deeeeeeeeeeeci, accepti?

Cum sa nu! Ma stii pe mine sa ma dau in laturi de la distractie? )).gif Stai sa-mi iau tocurile si vin.
nella
LA MULTI ANI DE MARTISOR VA UREZ TUTUROR O PRIMAVARA FRUMOASA,PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI ,SANATATE ,FERICIRE SI CAT MAI MULTE KG DATE JOS !!!!
VA PUP DULCE DE TOT SI DIN PARTEA MEA... pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif hug.gif
Dumbo
Buna dimineata.
azi m-am trezit in sunet de manele (de la vecini) si asa as mai fi dormit. Dupa ce m-am trezit bineinteles ca s-au linistit si ei. In rest programul obisnuit - curatenie, cumparaturi, rufe.

Azi am spalat masina si acum ... ploua doh.gif
daconst
Fetele,va doresc si eu o primavara frumoasa cu multe bucurii si impliniri! floare.gif floare.gif floare.gif

Ella,felicitari! pupic.gif
Sa stii ca si la mine arata cintarul 700g mai putin,dar mai astept pina marti cind am cantarul. cheer.gif
Eu dupa ce pleaca rusii dau bine jos,mai ales ca marti am mancat 3 placinte cu branza dulce si 150g de oua de ciocolata.Asta a fost in ziua aia cu 50p. doh.gif
Se pare ca eu slabesc cel mai bine cu o zi de soc si apoi recuperari. )).gif
dany
CITAT(daconst @ 01-03-2008, 09:45 PM) *

Sa stii ca si la mine arata cintarul 700g mai putin,dar mai astept pina marti cind am cantarul. cheer.gif

Mda....e clar ....ma uit sa vad cat de repede pot ajunge la tine ca sa te alerg )).gif Eu stau de 1 luna la aceeasi greutate doh.gif doh.gif doh.gif

va doresc o primavara frumoasa tuturor !!!!!
bubbles
CITAT(danyhoney @ 02-03-2008, 03:35 AM) *

CITAT(daconst @ 01-03-2008, 09:45 PM) *

Mda....e clar ....ma uit sa vad cat de repede pot ajunge la tine ca sa te alerg )).gif Eu stau de 1 luna la aceeasi greutate doh.gif doh.gif doh.gif

va doresc o primavara frumoasa tuturor !!!!!

Dany hai sa ne unim si sa o fugarim pe Dana ca ne face in ciuda blum.gif
De azi gata .. ma apuc si eu de numarat ca m-am saturat de atatea prostii bagate inmine cu forta lol.gif .Nu va zic ca am iar 62.4 kg doh.gif dar ma gandesc sa nu fie si din cauza de rusi eusa_think.gif care nu mai vin.Dar mi-am facut test de baby.gif si stau linistita )).gif
Dumbo
Dana, felicitari pentru kilograme, dar tot te alerg si eu.

Emu cate saptamani ai acum?

Ieri am fost lenesa tare de tot asa ca azi trebuie sa fac curatenie ...
daconst
Pai daca ma alergati toate slabesc si mai tare. cheer.gif lol.gif

Inca nu e oficiala greutatea,ca abia marti am ziua de cantar.
Si azi m-am pus sa fac rulada din carne de vita.Sunt curioasa daca-mi ies,ca eu sunt tare nepriceputa la fripturi,nu-mi ies neam. sad.gif
Nici nu stiu cum sa punctez un rulou din ala de vita umplut cu morcov si castravete murat,asta e al meu mai light ca la sot i-am pus si bacon. blum.gif
bubbles
Dana sa ne dai si noua reteta blum.gif daca iti iese tease.gif .Eu am vazut o reteta facuta de Ioana Ginghina la Ce se intampla doctore pe care as incerca-o grin.gif .Corchete de pui .. se fierbe puiul,morcovii si telina parca si se dau prin masina de tocat carne si le bagi la cuptor .. Oricum ceva in genul asta )).gif

Dar tu numei?Ca nu ai pus niciodata meniul sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.