Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Dumbo
CITAT(daconst @ 02-03-2008, 12:11 PM) *

Pai daca ma alergati toate slabesc si mai tare. cheer.gif lol.gif

da' slabim si noi ca te alergam pe tine...

bubule nu se pune si ceva ou?
daconst
Sigur ca numar,doar ca mai am zile cind mananc fara numar,fara numar...si apoi tot recuperez.
De asta zic ca ma astept sa nu mai slabesc si culmea ca acum slabesc mai bine decit atunci cind stateam zilnic in numarul de puncte.

Dumbo,nu cred ca va dau reteta ca deocamdata e in forma de cauciuc carnea si e de 3 ore la foc. sad.gif
Am bagat-o la cuptor intai ca asa vazusem pe culinar si dupa 2 ore era carton.Asa ca am pus-o in cratita cu apa la fiert pe aragaz si acum e la stadiul de cauciuc. mad.gif
Deja ma gandesc la alternative,ce sa-i pun sotului pe masa...ca e duminica totusi si ziua mea de gatit. sorry.gif
ramonavlas
Peach, ce mai faci, cum o mai duci? Nu te-am mai vazut cam de multicel pe aici pupic.gif

Daconst, gata amiaza, s-a facut rulada, fu buna?
peach
CITAT(ramonavlas @ 02-03-2008, 03:30 PM) *

Peach, ce mai faci, cum o mai duci? Nu te-am mai vazut cam de multicel pe aici pupic.gif

Daconst, gata amiaza, s-a facut rulada, fu buna?

inca respir..si astept sa iasa soarele si pe strada mea. Nu am cu ce sa ma laud asa ca mai bine tac.

ma bucur pt voi ca slabiti..trebuie sa ma apuce si pe mine vrednicia luna asta ..da deh..vine nunta

la cit mai putine kg floare.gif
ramonavlas
Multumim pupic.gif
Susannah
CITAT(_noni_ @ 29-02-2008, 05:16 PM) *

da, in poiana sunt pozele, am fost in team building in ianuarie, de-atunci mi-a mai crescut burtoiul.

iata dovada:

Imagine

Noni, tin si eu neaparat sa te laud si sa te admir: arati super! Sarcina usoara in continuare!!
May
Surprize, surprize fara Andreea Marin lol.gif

Imagine

Nu va speriati, e doar o perna... dar mi-ar sta bine, nu-i asa? naughty.gif )).gif
bubbles
May pupic.gif ti-ar sta foarte bine.Eu nu stiu cand mai pun meniuri ca ne ... apucam de proiectat baby.gif cheer.gif
May
Apucare placuta si cu rezultate rapide naughty.gif hug.gif
bubbles
Momentan mi-a iesit doar o linuita .. adica negativ.Si i-am zis azi soacrei si .. i-a parut rau ca nu facem si noi baby.gif batista.gif
May
blink.gif Am pierdut ceva? Ce te-a determinat sa faci testul? Nu ai avut rusii luna asta?
nella
Destreseaza-te si treci la treaba..ca sa faci si soacra fericita pupic.gif pupic.gif te astept pe privat cu id de daca mai vrei mi-l dai!!!pupicei dulci si reusita maxima pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 03-03-2008, 01:17 AM) *

blink.gif Am pierdut ceva? Ce te-a determinat sa faci testul? Nu ai avut rusii luna asta?

May au intarziat cateva zile sorry.gif si ieri cand am venit de la scoala mi-am luat test si a iesit negativ...Dar daca nu am facut eu bine naughty.gif

Nella ai MP blum.gif
May
Dar analizele de dinainte tii le-ai facut? Daca tot il programezi, macar sa vina intr-un mediu propice smile.gif
bubbles
De fiecare data cand am fost la mama mi-am facut analizele si au iesit foarte bune hug.gif pupic.gif Daca ma crezi simt ca asta imi lipseste si ca abia astept sa fiu mama blushing.gif
May
rolleyes.gif Da-i bataie sex.gif
bubbles
Mie mi-e frica sa nu fi facut testul gresit sorry.gif .Si sincer mi s-a rupt sufletul cand i-am zis soacrei (vb orice cu ea) ca mi-a intarziat si ea se astepta sa ii psun de baby.gif si a parut dezamagita ca nu sunt batista.gif
nella
CITAT(bubbles @ 02-03-2008, 11:32 PM) *

Mie mi-e frica sa nu fi facut testul gresit sorry.gif .Si sincer mi s-a rupt sufletul cand i-am zis soacrei (vb orice cu ea) ca mi-a intarziat si ea se astepta sa ii psun de baby.gif si a parut dezamagita ca nu sunt batista.gif

Nu te mai supara ....mai lucrati ca timpul nu-i pierdut..sa nu dezamagesti ca va veni atunci cand ca hotara el...voi trebuie doar sa va sex.gif sex.gif "simteti bine" wink1.gif sex.gif sex.gif sex.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 03-03-2008, 01:30 AM) *

rolleyes.gif Da-i bataie sex.gif

May eu ii dau bataie dar .. blum.gif
Pe de o parte mi-e sa nu imi fi venit rusii peste sarcina wacko.gif crazy.gif
nella
NOAPTE BUNA TUTUROR....
Ne revedem maine pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
May, arati demential!!!!! Nu neaparat CU perna naughty.gif

Iar Noni arata si ea absolut minunat!

O saptamina minunata sa aveti! floare.gif floare.gif floare.gif
michelle
Wow May ce bine se vede in poza ca ai slabit! w00t.gif
Danuta, felicitari pentru cantar! La cat mai multe kg date jos! give_rose.gif
Sorina, cum e la serviciu acum ca ai terminat testele? (cred ca le-ai terminat, nu?)

O saptamana perfecta tuturor!
danyhoney
CITAT(daconst @ 02-03-2008, 01:25 PM) *

Dumbo,nu cred ca va dau reteta ca deocamdata e in forma de cauciuc carnea si e de 3 ore la foc. sad.gif
Am bagat-o la cuptor intai ca asa vazusem pe culinar si dupa 2 ore era carton.Asa ca am pus-o in cratita cu apa la fiert pe aragaz si acum e la stadiul de cauciuc. mad.gif
Deja ma gandesc la alternative,ce sa-i pun sotului pe masa...ca e duminica totusi si ziua mea de gatit. sorry.gif

Ti-a iesit pana la urma rulada ? Daca vrei iti dau reteta noastra de rulada si iti iese garantat !!! hug.gif
michelle
Bubule, asteptam si noi vestea cea mare baby.gif
danyhoney
Uite AICI e pusa reteta dupa care facem noi , Dana hug.gif
Dumbo
a propos de baby.gif eu am facut un pact cu sotul sa nu ii anuntam pe parinti decat cat se poate de tarziu, tocmai ca sa nu existe momente de genul vine, nu vine. Plus ca oricum eu sunt o persoana irascibila, probabil ca atunci o sa fiu si mai irascibila si exact de nervi si urlete am nevoie.

nella
Salutare fetelor!!!!!!!!O saptamana usoara si plina de bucurii si impliniri sa aveti....si voia buna sa nu va lipseasca.... blum.gif (ca la mine intarzie sa apara voia buna sad.gif )... give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif
Anna
hug.gif give_rose.gif Buna dimineatza fetelor!

P.S stiu ca e pranz...da la mine tot dimineatza pare a fi grin.gif
daconst
Hai salut si de la noi! pupic.gif

Azi am mai fost la o gradi la noi in sat si am fost bucuroasa ca pot merge cu Lucas de 2 ori pe saptamana sa socializeze si el cu copii si sa invete limba.
Eu cu dieta am cam lasat-o moale ca ieri am mancat rulada aia de a iesit pina la urma,dar dupa 4 ore am zis ca sigur o arunc.Iar seara dupa meci l-a apucat pe al meu foamea si ce credeti cind infuleca cot la cot cu el cascaval,un fel de costita afumata si cu rosii?Eu, blushing.gif
Culmea ca dimineata nu se schimbase cantarul,asa ca azi mai fac putina economie.

Anna,ti-ai schimbat nick-ul? )).gif

Bubule,dar ati prestat in perioada fertila pentru bb? naughty.gif

Dany,mersi de reteta,dar am vazut-o dupa ce am terminat cu ele. doh.gif
Eu le-am umplut diferit sa probez mai multe,dar asa grele mi s-au parut la stomac,ca nu-mi mai trebuie carne multa vreme. sad.gif
Anna
Da Dana, am renuntat la vechiul nume, ma rebrandez )).gif )).gif

am si eu o mare rugaminte pt fetele care stiu germana ( bine, nu ca mine,un cuvant da unu nu sad.gif)
ma puteti ajuta si pe mine cu ceva, pls plS give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Puteti sa imi traduceti si mie asta blushing.gif

Kaffe Reinigung
Der gestartete Reinigungsablauf darf nicht unterbrochen werden.
Der Ablauf dauert ca 15 min.
Schalten Sie das Gerat mit der Betriebstaste EIN/AUS ein.
Drucken Sie die Tase X bis ain akustisches Signal ertont.
Reinigung
Wahlen +-
Satzbehalter Leeren Tablette
Einwerfen
Reinigung Drucken
Stellen Sie ein genugend grosses Gefass unter den Kaffeeauslauf.
bitte Warten.

Nu am avut litere nemtesti, sper sa se inteleaga asa blushing.gif
este vb despre o pastila care trebuie pusa undeva si apasat un buton pentru a curata de calcar aparatul de facut cafea. Unele cuvinte le stiu, dar mi-e sa nu inteleg eu ceva aiurea.

Va multumesc mult.
daconst
Anna,hai ca incerc eu sa traduc,sper sa-mi si iasa.Sa-mi spui unde nu s-a inteles.

Kaffe Reinigung
Curatirea aparatului de cafea,banuiesc.

Inceperea programului de curatire nu va fi intrerupt.

Durata procesului e de 15min.

Aprindeti aparatul de pe tasta EIN/AUS

Apasati pe tasta X pina se aude un semnal acustic.

Reinigung
Curatirea

Wahlen +-
Alegeti + sau -

Satzbehalter Leeren Tablette
Aici ai scris bine,ca nu-mi suna logic????
Einwerfen

Reinigung Drucken
Apasati pe curatire.

Asezati un vas suficient de mare sub scurgere.

bitte Warten.
Va rugam asteptati!

ramonavlas
O noua saptamana din viata, o noua saptamana de dieta, asa ca, meniul pe ziua de azi:
- 200 gr castraveti - 38;
- 190 gr sunca - 148;
- 1 ou - 70;
-2 ciorbe - 50;
- 70 gr la dorna - 52;
- 100 gr ciuperci la gratar - 35;
- 90 gr rosie - 18;
- 2 wassa - 40;
- 1 buc primola - 37;
- 240 pomelo - 103;
- 100 gr snitel pui - 188;
- 90 gr gordon bleu - 161;
- 50 gr frigarui pui - 60;
- 70 gr salata iceberg - 23;
- 40 gr seminte - 110;
- 2 bomboane vodca - 42.
TOTAL 1175 yahoo.gif

nella
Si asa s-a dus si prima zi din saptamana...sper sa-mi mearga bine macar de maine ca azi a fost graznic...acum va las si meniul ca pe urma merg sa fac o baita binemeritata cheer.gif

tocanita ardei gras 150
kubeti 50g 160.5
ciorbita de pui 200g 410
branzica dietetica vaca 100g 90
25 g paine secara cu susan 82.5
zacusca 100g 100
50g seminte 137

total:1130 cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Noapte buna si pupicei dulci tuturor pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Anna
CITAT(daconst @ 03-03-2008, 10:40 PM) *

Anna,hai ca incerc eu sa traduc,sper sa-mi si iasa.Sa-mi spui unde nu s-a inteles.

Kaffe Reinigung
Curatirea aparatului de cafea,banuiesc.

Inceperea programului de curatire nu va fi intrerupt.

Durata procesului e de 15min.

Aprindeti aparatul de pe tasta EIN/AUS

Apasati pe tasta X pina se aude un semnal acustic.

Reinigung
Curatirea

Wahlen +-
Alegeti + sau -

Satzbehalter Leeren / Tablette
Aici ai scris bine,ca nu-mi suna logic????
aici asa e scris, nu am pus eu / iar litera a inclinata e cu umlaut
Einwerfen

Reinigung Drucken
Apasati pe curatire.

Asezati un vas suficient de mare sub scurgere.

bitte Warten.
Va rugam asteptati!

Dana sarumana muuult de tot hug.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif , m-ai ajutat enorm give_rose.gif
daconst
Cu multa placere,Anna! pupic.gif
emu
CITAT(daconst @ 29-02-2008, 03:29 PM) *

Emu,pai e super bine ca n-ai luat in greutate mult.Se zice ca,cu kg din primul trimestru ramai multa vreme dupa ce nasti.Si la mine cam asa e.Eu am pus cite 1kg pe luna pina la 5 luni cind am plecat in ro si acolo mancam zilnic o farfurie de prajituri de casa. blushing.gif
Ma intreba al meu cind am vedea ca cumpar:iar avem musafiri? lol.gif lol.gif

Sunt deja in al doilea trimestru )).gif. De-aia stateam eu ca pe jar ca nu se pune nici un gram pe mine in tot timpul primului trimestru.
Oare sa raman supla imediat dupa nastere? smile.gif Cum ar fi?!

CITAT(Dumbo @ 02-03-2008, 01:48 AM) *
Dana, felicitari pentru kilograme, dar tot te alerg si eu.
Emu cate saptamani ai acum?

Maine se implinesc 18 saptamani.

Cred ca am uitat sa zic ca l-am auzit pe bebe miscandu-se la Doppler )).gif Binenteles ca fizic n-am simtit nimic atunci. Dar, azi noapte, pe avion, in timp ce ma chinuiam sa-mi desfund urechile, cred ca l-am simtit miscand blink.gif nu sunt sigura )).gif Ca sa nu fie totul monoton, mai nou am prins o raceala , de cateva zile, care nu mai vrea sa plece si acum, dupa 1 zi intreaga petrecuta in aeroporturi, inca mai simt ca am kg de vata infundate in urechi wacko.gif

Ella, Dana bravo! Sper ca n-am uitat pe nimeni care a raportat progres la slabit smile.gif

May, ce emotii am tras cand am vazut poza )).gif Ce mult ai slabit! Se vede si mai bine diferenta decat in poza cu abdomenul.

Andreea, ce surpriza placuta. Nu ma asteptam sa va decideti asa de curand smile.gif Hai sa aveti spor wink1.gif si rabdare, ca poate dura cateva luni.

CITAT(Maybeline @ 02-03-2008, 01:21 PM) *
Dar analizele de dinainte tii le-ai facut? Daca tot il programezi, macar sa vina intr-un mediu propice smile.gif
Despre ce analize vorbesti?
honey79
Sarcina usoara in continuare,Emi draga.

Iti dau un pont...nu stiu daca il stii...referitor la zburatul cu avionul si...senzatia de urechi infundate: mesteca guma, atat la decolare , dar mai ales la aterizare.
Pup si... abia astept sa vedem ce vesti primesti la eco.... referitor la ce va fi bebe.
emu
CITAT(honey79 @ 03-03-2008, 03:59 PM) *

Sarcina usoara in continuare,Emi draga.

Iti dau un pont...nu stiu daca il stii...referitor la zburatul cu avionul si...senzatia de urechi infundate: mesteca guma, atat la decolare , dar mai ales la aterizare.
Pup si... abia astept sa vedem ce vesti primesti la eco.... referitor la ce va fi bebe.

Multumesc de urari smile.gif Si eu abia astept! Da' abia astept!
Sa stii ca am mestecat si guma si a ajutat odata la decolare, dar de cand am aterizat nici guma, nici umflat nari, nici spray nazal cu saruri n-au ajutat )).gif. Problema e (sau "a fost" - ca incep sa ma simt mai bine) raceala; am avut sinusurile infundate si asta mi-a cauzat si durerea de urechi si senzatia de infundat pt asa o perioada lunga (urechea stanga e inca partial desfundata). N-am stiut eu ce se poate intampla cand zbori in conditiile astea, ca nu ma supuneam de buna voie la asemenea dureri!

hug.gif si o primavara frumoasa va urez tuturor.
daconst
Emu,supla dupa nastere imediat,nu stiu daca poti fi.Pentru ca si daca nu pui multe kg,uterul se retrage mai greu.Va mai dura putin pina se aseaza toate la locul lor,pentru ca e greu ca toate modificarile care s-au petrecut in 9 luni sa dispara asa peste noapte. grin.gif
Oricum dupa ce vei naste,cred ca silueta te va preocupa cel mai putin.O sa fie bb cel care va avea toata atentia voastra. give_rose.gif
Sa stii ca se poate sa-l fi simtit pe bb deja.Depinde cum e pozitionat.Eu l-am simtit tarziu,dar aveam burta mare si mult lichid,asa ca rar il simteam ca lumea.
Oricum trimestrul 2 e cea mai frumoasa perioada din gravidie,asa ca profita din plin si fa tot ce-ti pofteste inimioara,pina nu creste burticul si te va incomoda. wink1.gif
Ella79
Neata!
Stie cineva cat dureaza confectionarea placutelor de inmatriculare la masina?
daconst
Am uitat sa va spun ce era mai important:cantarul. naughty.gif

Bai s-a dereglat,jur. blink.gif
Daca zilele trecute in we arata 700g mai putin,acum arata inca 700g mai putin. cheer.gif
Deci 1,400kg saptamana asta! cheer.gif
Ma mir de nu mai pot,pentru ca martea trecuta m-am destrabalat si duminica am comis-o iar cu masa de la 12 noaptea cu sunculita si cascaval la greu.
Ieri am mancat un sandwich de 5p,o portie mare de spaghetti de 6p,o banana-1p,ficatei cu legume ramase de la fi-miu-2p.Deci in total 14p,sa nu credeti ca m-am infometat.
Se pare ca secretul e sa ai variatii mari de punctaj de la o zi la alta,altfel nu-mi explic ca altceva nu am facut. huh.gif

Acum mi-am pus si papucii sport sa pot fugi tare,daca ma alergati pe aici. lol.gif lol.gif
michelle
Ooo Dana, ce veste! cheer.gif Bravo, as vrea si eu macar jumate din ambitia ta.

Emu, sarcina usoara in continuare! Pup burtik pupic.gif
daconst
Miha,am zis ca nu ma mai las pina nu slabesc tot ce e in plus si chiar n-am de gand sa ma opresc. wink1.gif
Faza e ca acum o cam dau pe dulciuri ca asa sunt eu la ultimele kg. doh.gif
Va dura mai mult putin,dar pina de Pasti mi-am pus termen limita sa slabesc.Sper sa-mi si iasa. wink1.gif
Dumbo
buna dimineata.
dana astept intariri ca sa te iau la alergat. nu pot sa te alerg chiar asa singura.

Ella nu mai stiu exact, eu cand am inmatriculat masina am apelat la o firma si s-au ocupat ei de tot.
Dar de ce ai nevoie de numere noi?
Ella79
CITAT(Dumbo @ 04-03-2008, 11:37 AM) *

Ella nu mai stiu exact, eu cand am inmatriculat masina am apelat la o firma si s-au ocupat ei de tot.
Dar de ce ai nevoie de numere noi?

Pt ca am avut un accident si numarul din fata nu mai poate fi folosit ca au trecut toate masinile de pe Magheru peste el. )).gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 04-03-2008, 08:15 AM) *

Bai s-a dereglat,jur. blink.gif
Daca zilele trecute in we arata 700g mai putin,acum arata inca 700g mai putin. cheer.gif
Deci 1,400kg saptamana asta! cheer.gif

Bravoo !!! clap.gif clap.gif
bubbles
CITAT(daconst @ 04-03-2008, 11:34 AM) *

Miha,am zis ca nu ma mai las pina nu slabesc tot ce e in plus si chiar n-am de gand sa ma opresc. wink1.gif
Faza e ca acum o cam dau pe dulciuri ca asa sunt eu la ultimele kg. doh.gif
Va dura mai mult putin,dar pina de Pasti mi-am pus termen limita sa slabesc.Sper sa-mi si iasa. wink1.gif

Neata yahoo.gif .Inca nu ne-am pus pe treaba ca sunt cu rusii dupa mine blum.gif dar imediat dupa .. trecem la sporturi extreme naughty.gif lol.gif
Dana felicitari clap.gif .Te-as alerga dar sunt bolnava cu rusi si ma doare si in gat blum.gif tease.gif .La fel fac si eu cand mai am putin de slabit .. parca imi face click in creieras si imi tb numai mancare ingrasacioasa si dulce doh.gif
michelle
Dragelor, am nevoie de pareri. Multumiri anticipate! give_rose.gif
Anna
BRAVO Dana floare.gif

si eu imi pap micul dejun, o sa pun si meniul mai incolo. pupic.gif
bubbles
Am primit cadou de nunta acum mult timp lol.gif un set de inox Fackelmann de pus pe perete cu mai multe chestii si ieri am reusit sa conving babinul sa il puna si uitati cum arata
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.