Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Anunt la matrimoniale:
-Caut sotie!
Mii de raspunsuri:
- Ia-o pe-a mea!
michelle
Fiul discuta cu tatal sau:
- Tata, sa stii ca totusi mama conduce automobiliul mai bine decat tine!
- Esti sigur? Eu n-as spune asa ceva!
- Dar tu singur ai afirmat ca n-ai putea sa faci nici 10 metri cu frana de mana trasa, pe cand mama a reusit sa parcurga asa 12 km!

----

Intr-o intersectie un BMW M5 ii taie calea unui TRABANT care avea prioritate. Tipul cu trabantul se ia dupa BMW si la urmatorul semafor il ajunge din urma si dezamagit ii zice: -Daca nici noi astia cu masini nemtesti nu ne putem intelege..
daconst
Hahaha,super bancurile Miha! lol.gif

Otilici cum mai merge slabitul? naughty.gif
daconst
Cum e vremea pe la voi,ca aici ninge? blink.gif
Ma gandesc ca toata saptamana a fost urat de cind cu Babele astea.pai chiar asa sa nu mearga la nimeni bine anul asta? doh.gif
nella
CITAT(michelle @ 04-03-2008, 03:48 PM) *

Fiul discuta cu tatal sau:
- Tata, sa stii ca totusi mama conduce automobiliul mai bine decat tine!
- Esti sigur? Eu n-as spune asa ceva!
- Dar tu singur ai afirmat ca n-ai putea sa faci nici 10 metri cu frana de mana trasa, pe cand mama a reusit sa parcurga asa 12 km!

----

Intr-o intersectie un BMW M5 ii taie calea unui TRABANT care avea prioritate. Tipul cu trabantul se ia dupa BMW si la urmatorul semafor il ajunge din urma si dezamagit ii zice: -Daca nici noi astia cu masini nemtesti nu ne putem intelege..

Super tari bancurile lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif mai vreau
give_rose.gif
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif si eu am mers vre-o 12km cu frana de mana trasa...

si abia luasem masina.
crissy
CITAT(bubbles @ 04-03-2008, 02:13 PM) *

Am primit cadou de nunta acum mult timp lol.gif un set de inox Fackelmann de pus pe perete cu mai multe chestii si ieri am reusit sa conving babinul sa il puna si uitati cum arata
Imagine

Suuper. Si eu am de gand sa-mi umplu bucataria cu din astea rolleyes.gif Acolo eu sunt seful )).gif . Stefan a facut ce a vrut in celelalte camere, bucataria e a mea. Eu am ales: chiuveta, bateria, electrocasnice...
nella
Dupa o zi lunga de munca,aerobic si alte maruntisuri acum apuc si eu sa postez meniul pt azi ca nu se poate sa lipsesc blum.gif naughty.gif

25 g salam uscat 78
100g orez 350,91
100g zacusca 100
50 g kubeti 160,5
ou fiert 70
50 g seminte 137
ciorbita legume 85

total:981,41

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Pupici tuturor si va mai astept si pe la mine prin casuta pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi....v-am zis cand mi-am inaugurat casutza ca de mine nu scapati nici aici.... )).gif

- 170 castraveti - 32;
- 160 sunca - 125;
- 1 ou - 70;
- 30 porumb - 29;
- 2 ciorbe - 50;
- 100 rosie - 20;
- 50 la dorna - 37;
- 2 wassa - 40;
- 100 ciuperci - 35;
- 2 primola - 74;
- 2 bomb vodca - 42;
- 100 gr mar - 67;
- orez cu legume chinezesti - 258;
- 40 seminte - 110;
- 130 mar - 87;
- 70 iceberg - 23.
TOTAL 1099 yahoo.gif
nella
CITAT(nella @ 04-03-2008, 09:49 PM) *

Dupa o zi lunga de munca,aerobic si alte maruntisuri acum apuc si eu sa postez meniul pt azi ca nu se poate sa lipsesc blum.gif naughty.gif

25 g salam uscat 78
100g orez 350,91
100g zacusca 100
50 g kubeti 160,5
ou fiert 70
50 g seminte 137
ciorbita legume 85

total:981,41

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Pupici tuturor si va mai astept si pe la mine prin casuta pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif

Am uitat sa pun batoanele de secara 179,5

Deci total:1160,91...tot e bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
CITAT(emu @ 04-03-2008, 12:20 AM) *

CITAT(Maybeline @ 02-03-2008, 01:21 PM) *
Dar analizele de dinainte tii le-ai facut? Daca tot il programezi, macar sa vina intr-un mediu propice smile.gif
Despre ce analize vorbesti?

Ceva de genul hug.gif
michelle
Sotia ii spune sotului:
- Mai bine ma casatoream cu dracul!
- Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange e interzisa!
nusarich
CITAT(daconst @ 04-03-2008, 07:34 PM) *

Ma gandesc ca toata saptamana a fost urat de cind cu Babele astea.pai chiar asa sa nu mearga la nimeni bine anul asta? doh.gif

Pai asa or fi babele voastre, Dana, ca ale noastre au fost OK pana azi. Adica duminica (aia ar fi fost baba mea "pe alese") si ieri, adica pe 4 (dupa ziua mea de nastere, pe 31) au fost niste zile superbe pe la mine. Mi-o merge si mie bine anul asta? S-o indura unsure.gif ?
michelle
Cele 3 probleme ale barbatului : 1. Life sucks 2. Job sucks 3. Wife ... doesn't

CITAT(nusarich @ 05-03-2008, 09:17 AM) *

CITAT(daconst @ 04-03-2008, 07:34 PM) *

Pai asa or fi babele voastre, Dana, ca ale noastre au fost OK pana azi. Adica duminica (aia ar fi fost baba mea "pe alese") si ieri, adica pe 4 (dupa ziua mea de nastere, pe 31) au fost niste zile superbe pe la mine. Mi-o merge si mie bine anul asta? S-o indura unsure.gif ?

La noi a fost frumos doar pe 2 si 3. Sa vedem mai departe.. nici azi nu e excelenta pana acum.
daconst
Azi e baba mea si aici ninge tare.In rest e frumos,adica senin afara,doar ca ninge.Ce-o fi insemnand asta? huh.gif
Oricum aici nu se stie obiceilu asta,asa ca poate nu se pune. )).gif

Miha,tare bancul! lol.gif
Dumbo
Buna dimineata.
azi e si baba mea. Si ploua cu galeata de azi de dimineata... mama ce baba mi-am ales si eu...
ramonavlas
Stiam eu ce vremuri vin, de-aia nu mi-am ales nicio baba. )).gif
dany
Neata !

Eu stiam ca daca ninge dar e senin e de bine ......
michelle
- Stii, o relatie este ca o partida de carti.
- Cum asa?
- Daca n-ai un partener bun, trebuie neaparat sa ai o mana buna!
bubbles
Neata.La noi zici ca vine CRaciunul si nu 8 Martie lol.gif .Uitati aici grin.gif
Imagine
Imagine

michelle
Cred ca o sa se topeasca repede. Tare vreau sa nu mai dea vreun inghet.. Vreau primavara!!

Yael Naim - New Soul

Ramy, ce mai faci? pupic.gif give_rose.gif
Ramy
Salut si bine v-am regasit !

Miha pupic.gif Va spionez care cum mancati, poate ma inspir putin wink1.gif Vad ca sunteti cumintele si cu vointa, asa incat, poate se prinde si de mine ceva wink1.gif
nella
CITAT(michelle @ 04-03-2008, 10:51 PM) *

Sotia ii spune sotului:
- Mai bine ma casatoream cu dracul!
- Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange e interzisa!

Tare bancul lol.gif lol.gif lol.gif mai vreau blum.gif pupic.gif
michelle
Culmea frigiditatii: "Dragule, spune, ai mai stat mult aseara?"
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi...
- 70 castaveti - 13;
- 80 sunca - 62;
- 1 ou - 70;
- 30 porumb - 29;
- 1 iaurt - 28;
- 2 ciorbe - 50;
- 200 cartofi - 160;
- 1 ou - 70;
- 60 sunca - 47;
- 1 iaurt - 28;
- 50 la dorna - 37;
- 210 pomelo - 90;
- 60 orez - 149;
- 140 cartofi - 112;
- 200 legume chinezesti - 50;
- 1 iaurt - 28;
- 100 castravete - 19;
- 40 seminte - 110.
TOTAL 1152 yahoo.gif
dana
Am trecut sã las o floare.gif pentru toþi neuronii: dacã nu vã gãseam nu mã hotãram sã încep o dietã ºi nu mã gândeam cã o sã pot sã fac asta! Sper sã mã primiþi printre voi!
ramonavlas
Bine ai venit printre noi si bafta multa la alungat kg in plus pupic.gif
nella
Salutare !!!!!!!!!
Aveti aici meniul pt azi blum.gif

1cappuccino 39
tocanita ardei gras 150
2 portii ciorbita legume 170
50 g paine crocanta de secara 165
25 g nuci 162.5
50 g orez 175.5
tocanita ardei gras 75
100 g branzica de vaca dietetica 90
portocala 47

total:1074 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Bun venit printre noi si spor la dat jos kg in plus pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
daconst
Ramy,poate ne spui mai multe despre voi ca mor de curioasa.Cum e bebelina,cum o cheama? pupic.gif

Dana,bine ai venit!Ce ne mai spui despre tine? give_rose.gif

Dany,pina la urma a fost frumos azi.Dimineata a nins,dar apoi a iesit soarele si desi a fost frig a fost Tare frumos.Cred ca o sa am de toate anul asta.La inceput e mai greu,dar apoi cred ca va fi un an bun!
Ce optimista sunt! wink1.gif
bubbles
Am luat de undeva cartea Mihaelei Bilic .. cea noua .. scanata grin.gif O vrea careva? tease.gif
nella
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 10:34 PM) *

Am luat de undeva cartea Mihaelei Bilic .. cea noua .. scanata grin.gif O vrea careva? tease.gif

Cu ce e cartea asta?
tease.gif
bubbles
E acrtea nutritionistei care le-a ajutat la slabit pe Teo,Mihaela Radulescu etc.Asta e a doua ei carte si mi s-a parut cam mult sa dau pe ea si pana la urma am gasit-o scanata )).gif
nella
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 10:38 PM) *

E acrtea nutritionistei care le-a ajutat la slabit pe Teo,Mihaela Radulescu etc.Asta e a doua ei carte si mi s-a parut cam mult sa dau pe ea si pana la urma am gasit-o scanata )).gif

Vreauuuuuuuuuuu,...cum pot sa o primesc si eu?? hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
bubbles
Unde esti pe mess ca nu ti vad blum.gif .Am aflat ca puiul si curcanul au 100calorii la 100g si cica .. se poate introduce puiul cu tot cu piele la cuptor ca nu intra grasimea printre carne doar ca tb indepartata acea pielita cand mancam laugh.gif w00t.gif
nella
[b]stie cineva de unde pot lua cartea Mihaelei Bilic vol 1?Scanata sau ceva de genul asta! Va rog sa ma anuntati [/b] pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
dany
CITAT(daconst @ 05-03-2008, 09:15 PM) *

Dany,pina la urma a fost frumos azi.Dimineata a nins,dar apoi a iesit soarele si desi a fost frig a fost Tare frumos.Cred ca o sa am de toate anul asta.La inceput e mai greu,dar apoi cred ca va fi un an bun!
Ce optimista sunt! wink1.gif

Sa dea Domnul asa sa fie ! hug.gif

Bine ai venit la noi , Dana ! give_rose.gif

p.s. alta Dana lol.gif lol.gif O sa va incurcati in Dane pe aici lol.gif

cheer.gif cheer.gif Cica am deschis pagina 200 )).gif
nella
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Ramy
Buna dimineata !

CITAT(daconst @ 06-03-2008, 12:15 AM) *

Ramy,poate ne spui mai multe despre voi ca mor de curioasa.Cum e bebelina,cum o cheama? pupic.gif

Dana, am foast tare cumintica anul trecut, asa ca Mosul a fost dragut si mi-a adus-o cadou pe 15 decembrie.O cheama Maria Sofia, iar la botez preotul mi-a sps sa o botezam si cu numele de Cristiana ptr ca este nascuta inaintea nasterii Domnului, asa ca are tri prenume. Este o dolofanik cu mari dureri de burtik si pentru acet motiv, a devenit tare rasfatata. Altefel, dak burtik nu o doare, este ff veselea. A inceput sa rada in hohote, sa vorbeasca pe limbuta ei si ..suntem topiti .

Ieri m-am uitat la pozele flacaului tau si..este superb pupic.gif

Am luat de undeva cartea Mihaelei Bilic .. cea noua .. scanata O vrea careva

bubbles, o veau si eu, se poate ?? Multam give_rose.gif
michelle
CITAT(nella @ 05-03-2008, 10:47 PM) *

stie cineva de unde pot lua cartea Mihaelei Bilic vol 1?Scanata sau ceva de genul asta! Va rog sa ma anuntati

Prima ei carte o poti lua de aici.
O sa pun si cea de-a doua carte cum intru in posesia ei wink1.gif

Dana bine ne-ai gasit! give_rose.gif Mult succes!

Ramy, pozute nu ne pui cu micuta? Ce cadou frumos de Craciun! baby.gif
De cate kg vrei sa scapi?
Ramy
Multam Miha, dar uite cum se deschide : Rar!��s��
�������¥¬t �b�=×�·(�a¤-6VP63=� ���Silueta dincolo de mituri - Mihaela Bilic (scan)\Save0001.JPG�°�ï}!QÈ��ØÕä A1Á!�ADH
2 *�Q0¦U�'Ð �Vΰ� &Ä��HaH &F@�ôW¿5ß�wó®û÷íS®�ó�ÏÀ=rú½MJ¹wºÝ�î~-X7WX.ê÷¯íÞõ«®á»æþ°¿¬�¥µu¥p�xüIÿh�ÖP¾³çyÃÿJÒÒ@�÷ßëSÿqyx2òã��èbb`dfsÉ3är ÏMÎ
NOùh(ï
:R2"Hoþú|Ô�±û £
%1E)7¢�ÿ>�ôÿ,f�É��
3ý{ÿV

Eu nu stiu a citi aceasta limba w00t.gif wink1.gif pupic.gif Pot intra in posesia ei si in limba romana blushing.gif pupic.gif ?

O sa pun pozici wink1.gif
Pupi !
Ramy
Uitati ce am gasit sub brad !

Imagine

Aici este fericita ca nu o doare burticuta

Imagine

La baita in schib, ne place cel mai mult

Imagine

Sper sa nu se supere adminul ca am ocupat toata pagina pupic.gif
michelle
CITAT(Ramy @ 06-03-2008, 10:53 AM) *

Eu nu stiu a citi aceasta limba w00t.gif wink1.gif pupic.gif Pot intra in posesia ei si in limba romana blushing.gif pupic.gif ?

Ramy, am scris aici despre cum se download-eaza
Ramy
michelle, multam pupic.gif

nusarich
Ce scumpica e micuta, Ramy, sa va traiasca, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va bucurati de ea!
ramonavlas
Sa va traiasca, e un copil....perfect. Aveti nasi de botez? naughty.gif Eu ma ofeeeer!
michelle
Sa va traiasca printesa pupic.gif Ce ochi frumosi are.. Si tu arati super, ca de obicei!
Cum s-a obisnuit mandra ta cu bb?
bubbles
Neata yahoo.gif .Ramy cu cea mai amre placere dar in alta zi ca pana sambata plecam de acasa la cealalta casa din Piatra lol.gif .E o cumpa give_heart.gif .Sa va aduca numai fericire si bucurii pupic.gif
otilici
Buna ziua fetele! floare.gif

Ramy,ce ochi albastri are printesa ta!!! w00t.gif Ma topesc,nu alta! E minunata! wub.gif
dany
Ce cadou frumos v-a adus Moshu` , Ramy !!!! E superbaaaaaa !!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !
Ramy
Va multumim mult pentru urari floare.gif

ramonavlas
, tocmai ce am botezat-o , dar..cine stie..la urmatoarea..esti nasik wink1.gif

Miha
, madra a mare e topita dupa ea. E mai mama ca mine wink1.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.