Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
Ce fel de cioba faci?Ca am vazut ca faci cu putin calorii wink1.gif .Ai lista cu caloriile acasa sau de pe net? give_rose.gif
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 10-12-2007, 06:12 PM) *

Merge asa cu caloriile numarate Ramona?

Da, merge chiar bine. Nu ma infometez, mananc absolut orice vreau, am grija doar la cantitati.
Dupa cum vezi, din 23 noiembrie am dat jos 4,5 kg.

CITAT(bubbles @ 10-12-2007, 06:12 PM) *

Ce fel de cioba faci?Ca am vazut ca faci cu putin calorii wink1.gif .Ai lista cu caloriile acasa sau de pe net? give_rose.gif

Am lista acasa. Ciorba o fac cu ceapa, morcovi, conopida, pui, orez si iaurt (in loc de smantana). Ulei deloc.
peach
CITAT(stardust @ 10-12-2007, 02:51 PM) *

Eu asa oameni antisociali ca si colegii mei jur ca nu am mai vazut!! Le-am trimis la toti email ca e ziua mea si am cumparat torturi, care sunt in bucatarie. Majoritatea mi-au raspuns la email sa ma felicite si sa imi multumeasca pentru desert. Ce mi se pare ciudat e ca nici unul nu a venit sa imi spuna doua vorbe in viu grai. blink.gif

cel putin au mincat tortul?

eu le trimit email ca au prajitura in bucatarie fara sa mai specific ca-i ziua mea..jumatate ma felicita pt onomastica cealata jumatate imi multumeste pt prajitura )).gif
michelle
Felicitari, Ramo! cheer.gif
Soranutza, eu m-am dus si m-am servit din frigider blum.gif

CITAT(ramonavlas @ 10-12-2007, 04:32 PM) *

CITAT(ALICE @ 10-12-2007, 06:12 PM) *

Merge asa cu caloriile numarate Ramona?

Da, merge chiar bine. Nu ma infometez, mananc absolut orice vreau, am grija doar la cantitati.
Dupa cum vezi, din 23 noiembrie am dat jos 4,5 kg.

CITAT(bubbles @ 10-12-2007, 06:12 PM) *

Am lista acasa. Ciorba o fac cu ceapa, morcovi, conopida, pui, orez si iaurt (in loc de smantana). Ulei deloc.

Ca alternativa poti inacri cu zer. La noi se gaseste de cumparat, in piata la sateni. Are f multe proteine, calciu etc
ramonavlas
A, uitasem de otet, dupa care sunt innebunita. Si otet pun. Si mai pun si tarhon.
La noi nu se gaseste zer, se gaseste bors, dar are termen de valabilitate f mic.

Gata cu covorul, ma duc repede sa ma demachiez, dusulesc si machiez, dupa care vin si pun meniul pe ziua de azi.
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi, inca nu am mancat tot:
- 1 iaurt jumate - 42;
- 100 gr mandarina - 40;
- 2 solano - 18;
- ciorba - 120;
- 150 gr sunca - 117;
- 100 gr La Dorna 4% - 84;
- 3 toast Buitoni - 87;
- 80 gr rosie - 16;
- 100 gr ardei gras - 17;
- 50 gr ciuperci gratar - 18;
- 4 buc Milka diet - 83;
- 170 gr gref - 51;
- 1 Milli desert - 88;
- 250 gr cartofi noi - 200.
TOTAL 981 cheer.gif
michelle
Bravo, Ramo! Admir perseverenta ta! pupic.gif Felicitari pt reusite!
ramonavlas
CITAT(michelle @ 10-12-2007, 07:29 PM) *

Bravo, Ramo! Admir perseverenta ta! pupic.gif Felicitari pt reusite!

Multumesc pupic.gif

Fetele, eu v-am pupat si va doresc o seara frumoasa.
Ma duc sa ma pregatesc. Imediat plecam la prezentarea de mopda. Sper ca mai intru pe la voi azi, daca nu ma intorc tarziu.
michelle
Distractie faina! naughty.gif
May
CITAT(stardust @ 10-12-2007, 02:51 PM) *

May e in Romania? Ca eu n-am priceput blink.gif

Te-a derutat ce am scris in ultimul timp despre ce am facut in tara? )).gif Nope, tot in Spania sunt, dar am fost in septembrie in tara grin.gif
axe10
La multi ani Sorana!

Am uitat, scuzele mele...desi am trecut in zbor pe aici mai devreme!

La mine daca se serbeaza cineva,nimeni nu mai munceste vreo 2 ore...altii mai mult!! Ba facem comanda de pizza sau luam de la pizza Hut, trecem pe la cofetarie si inhatam prajituri...sucuri, beri, ceva tarie. Dar nu exista vreunul/vreuna sa nu sara la "pupare"...si la glumele care urmeaza. Asa suntem noi...mai intai distractie si pe urma munca...in pauza. naughty.gif

Dumbo
Sorana la multi ani!

lol.gif super colegi ai, ce sa zic?
Anul asta s-a nimerit ca de ziua mea sa nasca si nevasta sefului. Asa ca am venit cu praji si colegilor care stiau ca e ziua mea le-am multumit pentru urari. Iar cei care au venit pur si simplu pentru ca i-am chemat la praji le-am zis ca am adus praji ca m-a pus sefu sa aduc ca i-a nascut nevasta. Unul chiar a sunat sa multumeasca pentru prajituri. Eu ma distram.

Azi am mancat la pranz la lucru, deci nu prea pot sa estimez cate puncte.

Ella79
Soranutza, din pacate problemele nu s-au rezolvat de nici un fel. Totul e o mare varza. sad.gif
Joi vin pana la Bruxelles de dimineata pana seara. Am dimineata libera ca am treaba la Comisie doar 2 ore, de la 2 la 4. Esti prin zona? Eu o sa ma debarc in Place Rogier poate cumpar cate ceva...

In seara asta am fost la Dermastyle pentru ca as vrea sa imi fac cateva proceduri estetice. As vrea sa imi fac ceva pt imbunatatirea aspectului tenului, care e plin de cicatrici din cauza unor accidente nefericite si ceva pentru eliminarea cearcanelor.
Pentru ten o sa fac 3 luni de zile un tratament cu niste creme cu acizi de fructe, apoi, daca ma hotarasc, am 3 optiuni: fie microdermoabraziune, fie peeling chimic, fie laser (Fraxel). Fiecare dintre ele are si aspecte negative (riscuri) si, din pacate, nici una nu garanteaza disparitia cicatrictilor in proportie mai mare de 60 - 70%. La peeling-ul chimic dezavantajul e ca trebuie sa stai inchis in casa la propriu, cu draperiile trase, 14 zile (chiar o luna in cazul meu pentru ca am ten mediteraneean si riscul e mai mare), la Fraxel dezavantajul e ca e foarte scump (4000 de euro). Am fost foarte dezamagita sa aflu ca, proactic, nu exista un tratament cu efect 100%.
Pentru cearcane o sa imi fac niste injectii cu acid hialuronic. Mi s-a spus ca rezultatele sunt foare bune, numai ca dureaza doar 6 luni apoi procedura trebuie reluata.

N-as vrea sa va plictisesc, dar daca mai e cineva interesat de amanunte, va raspund cu mare drag.
nusarich
CITAT(Ella79 @ 10-12-2007, 11:41 PM) *

Soranutza, din pacate problemele nu s-au rezolvat de nici un fel. Totul e o mare varza. sad.gif
Joi vin pana la Bruxelles de dimineata pana seara. Am dimineata libera ca am treaba la Comisie doar 2 ore, de la 2 la 4. Esti prin zona? Eu o sa ma debarc in Place Rogier poate cumpar cate ceva...

In seara asta am fost la Dermastyle pentru ca as vrea sa imi fac cateva proceduri estetice. As vrea sa imi fac ceva pt imbunatatirea aspectului tenului, care e plin de cicatrici din cauza unor accidente nefericite si ceva pentru eliminarea cearcanelor.
Pentru ten o sa fac 3 luni de zile un tratament cu niste creme cu acizi de fructe, apoi, daca ma hotarasc, am 3 optiuni: fie microdermoabraziune, fie peeling chimic, fie laser (Fraxel). Fiecare dintre ele are si aspecte negative (riscuri) si, din pacate, nici una nu garanteaza disparitia cicatrictilor in proportie mai mare de 60 - 70%. La peeling-ul chimic dezavantajul e ca trebuie sa stai inchis in casa la propriu, cu draperiile trase, 14 zile (chiar o luna in cazul meu pentru ca am ten mediteraneean si riscul e mai mare), la Fraxel dezavantajul e ca e foarte scump (4000 de euro). Am fost foarte dezamagita sa aflu ca, proactic, nu exista un tratament cu efect 100%.
Pentru cearcane o sa imi fac niste injectii cu acid hialuronic. Mi s-a spus ca rezultatele sunt foare bune, numai ca dureaza doar 6 luni apoi procedura trebuie reluata.

N-as vrea sa va plictisesc, dar daca mai e cineva interesat de amanunte, va raspund cu mare drag.

Ella, trebuie sa recunosc ca pe mine m-ai pierdut pe drum la cate chestii cosmetice (si nu numai) trebuie sa te supui. Iti urez rabdare multa si reusita maxima, indiferent ce cale (a se citi alegere) de reparare alegi! hug.gif
ramonavlas
M-am intors de la prezentare, a fost frumos, cel putin mie mi-a placut.
Noapte buna neuronasi si sa ne auzim maine cu bine.
michelle
Ella, si pe mine ma interesa subiectul inainte de nunta, dar m-am trezit cam tarziu si nu am vrut sa fac "experimente" chiar atunci grin.gif .. dar nu strica putina documentatie ..cine stie

CITAT(BLUELIFE @ 10-12-2007, 01:07 PM) *

Michelle :WAW!!!!!!!!!!!!!!!! w00t.gif e un vis,sa aveti parte de el ,dupa cum se zice:casa de piatra,copii de boltari...etc,etc...

Multumim pt urari! pupic.gif Bine ai revenit!

CITAT(axe10 @ 03-12-2007, 03:07 PM) *

Miha, e aranjat f bine. Pe nord-est e si ap meu asezat. E mai racoare vara, dar si iarna in sufragerie(pe nord) iar in geamul de la dormitorul mare imi rasare soarele.

Axe, nu ai avut probleme cu camera de la nord? .. ca ma tot framanta problema asta..
Nu stiu ce sa facem cu camera de la nord, adica atunci cand vom compartimenta trebuie sa decidem ce va fi doar cu un perete la nord: un dormitor sau livingul?
Dumbo
Miha ai niste colegi foarte veseli si foarte tineri. Super. give_rose.gif
daconst
Of,mai fetelor ca abia seara cind doarme gupilul apuc si eu sa mai scriu un mesaj. doh.gif
Am plecat de dimineata la control cu bb,apoi sa cumpar bradul si seara la dentist.A zburat timpul de numa.
Maine sper sa mai lenevesc si eu in pat ca mi-e dor parca.
Vad ca nici voi nu v-ati omorat cu scrisul asa ca e bine.

Sorana,m-a distrat invitatia ta pe mail trimisa colegilor. )).gif
Sper ca te-ai simtit totusi bine de ziua ta si ai petrecut frumos! pupic.gif

Ella,tot vroiam sa te intreb si eu despre o anumita parte a vietii tale,despre care nu mai intrebasem ca eram foarte convinsa ca e bine.
Dar mesajele tale,ca vrei sa iubesti din nou,apoi ca esti o fata singura m-au pus pe ganduri.Tare m-am suparat,sincer. sorry.gif
Poate nu vrei sa mai povesteti asta pe forum,dar sa stii ca eu ma gandesc la tine si abia astept sa te vad fericita si indragostita asa cum te-am cunoscut eu. pupic.gif

Miha,mi-au placut pozele de la petrecere...tare bine ai aratat. wink1.gif

Ramo ce prezentare de moda a fost?Poze,detalii???
michelle
Neata dragi neuroni!

CITAT(daconst @ 11-12-2007, 12:27 AM) *

Miha,mi-au placut pozele de la petrecere...tare bine ai aratat. wink1.gif

Multumesc! pupic.gif

Cum e bradul?
Tare astept si eu sarbatorile, dar nu va mai fi ca in ceilalti ani.. cand mergem acasa nu mai stau la mama dry.gif
daconst
Astazi sunt si eu casnica,numai bine!!!! cheer.gif
Aveam nevoie de o zi sa stau cu cracii in sus. lol.gif

Miha,bradul nu l-am facut inca,maine sau in we cred.Bradul e stufos tare dar nu foarte inalt,ca n-am loc aici.Tare sunt curioasa cum reactioneaza Lucas cind il vede.Ma gindeam la Alexia cu Moniu ei. )).gif
Deja ne-am gindit sa punem ceva in fata lui sa nu aibe acces la el sa-l desfinteze.
daconst
Beyyy nu mai e nimeni pe aici?Acum cind am si eu timp liber...
michelle
CITAT(daconst @ 11-12-2007, 01:32 PM) *

Beyyy nu mai e nimeni pe aici?Acum cind am si eu timp liber...

Io am fost in sedinta pana acu, iar apoi am luat pranzul.
Poate va inspira pranzul meu: am papat musaca de cartofi cu carne tocata si muraturi grin.gif
bubbles
Miha de ce vorbesti de lucruri sfinte drool.gif .Mi-e pofta de o musaca de ani de zile )).gif .Astept sa vina mama de craciun si sa imi faca una numai cu carne de vita tocata drool.gif
Dana eu sunt ep aici doar ca mai si trebaluiesc prin casa blum.gif .Lucas ce face?
nusarich
Si eu... mai sunt pe aici... din cand in cand... mai, parca toate problemele s-au strans acum... si nici toti colegii mei nu sunt pe la lucru, mai sunt prin concedii... eh, abia astept sa se termine anul asta!
daconst
Va inteleg cum e,ca si eu desi nu lucrez parca nu mai am timp de nimic.
Acum dormea Lucas si profitam,dar las ca vin ele vremuri mai bune. pupic.gif
bubbles
Eu am fost sa imi iau o sticla cu suc si .. m-am intors acasa si cu o instalatie si cu o steluta de alea de se pun pe usa de la intrare. )).gif Mai important e ca am vazut o gramada de prostii care sunt pt pom si astept ca vineri sa ia babuinul salarul si sa ma duc sa le cumpar grin.gif
peach
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 01:31 PM) *

Eu am fost sa imi iau o sticla cu suc si .. m-am intors acasa si cu o instalatie si cu o steluta de alea de se pun pe usa de la intrare. )).gif Mai important e ca am vazut o gramada de prostii care sunt pt pom si astept ca vineri sa ia babuinul salarul si sa ma duc sa le cumpar grin.gif

)).gif )).gif )).gif )).gif )).gif mai cunosc pe una asa
ganesha
CITAT(peach @ 11-12-2007, 03:29 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 01:31 PM) *

)).gif )).gif )).gif )).gif )).gif mai cunosc pe una asa

Pe mine? lol.gif (taman ieri povesteam asa ceva)
stardust
Ella, din pacate nu am cum sa plec dimineata desi mi-ar fi facut mare placere sa te vad. Situatia la servici e din ce in ce mai sumbra, asa ca poate pana joi o sa am liber de tot, daca e cazul te anunt )).gif
Legat de tratementele cosmetice, am vazut intr-o zi la o emisiune tv la romani pe Euforia una din vedetele din Romania care cica si-ar fi rezolvat problema asta. Nu mai tin minte care dintre vedete era, cred ca Dana Savuica (oricum, una care a avut probleme cu tenul in trecut) si spunea ca a incercat si alte tratamente cosmetice in afara de cele mai drastice ca sa vada daca dau rezultate. Nu am retinut numele tratamentului, era ceva cu lumini (ii punea ca o lampa pe fata), cica e ceva nou, nedureros si cu efecte maxime. Din pacate tot ce spun eu aici e cam vag, dar poate au vazut si alte fete emisiunea si tin mai bine minte ...

Va multumesc inca o data pentru urari!! pupic.gif
ramonavlas
Vai da ce liniste pe aici. Pai eu cu cine mananc? Ca m-am obisnuit sa mananc cu voi si acum.....?
Daconst, a fost o prezentare de haine, mai mult piele. Mie nu imi place pielea asa ca ....dar a fost atmosfera frumoasa.
bubbles
G. si eu dupa ce am cumparat toate astea .. si am ajuns acasa .. m-a dus gandul la tine si la cumparaturile tale cu renul cu fata prosteasca )).gif )).gif
Sorina cine?cine? Sa nu spui ca bufnita dry.gif
Pe unde o umbla Axe? eusa_think.gif
M-am apucat de citit povesti si de vazut poze cu gemeni si cu femei insarcinate cu gemeni )).gif .Cine stie poate vreodata )).gif )).gif )).gif ...
peach
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 03:11 PM) *

)).gif )).gif )).gif nuuuuuuuuu...eu

de cite ori nu intru in magazin sa-mi cumpar un sandwish sau o apa si ies cu te minunezi ce blushing.gif

Ramona felicitari pt kg pierdute si ambitia de care dai dovada floare.gif poate ne tarasti si pe noi cumva dupa tine pupic.gif

cine vrea sa o vada pe bufnita? am gasit o poza cu ea..ok nu cu sacoul roz dar aproape
ramonavlas
CITAT(peach @ 11-12-2007, 06:33 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 03:11 PM) *

)).gif )).gif )).gif nuuuuuuuuu...eu

de cite ori nu intru in magazin sa-mi cumpar un sandwish sau o apa si ies cu te minunezi ce blushing.gif

Ramona felicitari pt kg pierdute si ambitia de care dai dovada floare.gif poate ne tarasti si pe noi cumva dupa tine pupic.gif

cine vrea sa o vada pe bufnita? am gasit o poza cu ea..ok nu cu sacoul roz dar aproape

Multumesc, va mai las putin, dar de la inceputul anului....vai de cele care nu se pun pe treaba, nu mai scapa de gura mea )).gif
Iar in legatura cu poza....nici nu stiu de ce mai intrebi. NORMAL ca vrem sa o vedem pe bufnita.....
bubbles
Da ,da .. arata-ne bufnita lol.gif lol.gif
peach
ghici care-i bufnita aici?

ok si eu arat ca una din ele )).gif )).gif
May
CITAT(peach @ 11-12-2007, 03:40 PM) *

ghici care-i bufnita

Eu nu pot sa imi dau seama care e ca toate fac cinste speciei lol.gif
michelle
CITAT(peach @ 11-12-2007, 04:40 PM) *

Cea cu palarie mov? unsure.gif
bubbles
Hmm cea din mijloc cu palaria portocalie si costumasul .. culoarea piersicii? (cred ca asta e culoarea .. ) )).gif
michelle
Hai fetelor votati, votati, ca acus se incheie concursul )).gif
bubbles
Si-a pus May ticker oameni buni cheer.gif cheer.gif scare.gif
peach
CITAT(michelle @ 11-12-2007, 03:44 PM) *

CITAT(peach @ 11-12-2007, 04:40 PM) *

Cea cu palarie mov? unsure.gif

nu aia-i cumata-mea

hai mai..are ceas de 5000 franci pe mina

michelle
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 04:48 PM) *

Si-a pus May ticker oameni buni cheer.gif cheer.gif scare.gif

Ooooo daaaa cheer.gif Eu observasem doar avatarul grin.gif
Felicitari pt ticker, May give_rose.gif
peach
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 03:47 PM) *

Hmm cea din mijloc cu palaria portocalie si costumasul .. culoarea piersicii? (cred ca asta e culoarea .. ) )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif soacra si nici nu are 55 ..
ramonavlas
In cazul asta, prima sau a doua din dreapta.
Mizez totusi pe a doua din stanga, si sper totusi ca nu e ea )).gif
May
Pai aveam ticker si pana acum )).gif

Ori e a doua din stanga ori a doua din dreapta w00t.gif

hmmmm nu e a doua din stanga pt ca nu are ceas, deci e cea din dreapta cheer.gif
ramonavlas
A doua din dreapta are 2 voturi. O fi ea "castigatoarea"?
peach
CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 03:52 PM) *

In cazul asta, prima sau a doua din dreapta.

a doua din dreapta..prima e maicasa
linga e fratele sotului..viitorul ginere preocupat cu camera , sora mica, soacra soacra poama acra, sora mare, si eu care nu ma incadrez oricum in stilul vestimentar al grupului
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 11-12-2007, 06:55 PM) *

Pai aveam ticker si pana acum )).gif

Ori e a doua din stanga ori a doua din dreapta w00t.gif

hmmmm nu e a doua din stanga pt ca nu are ceas, deci e cea din dreapta cheer.gif

La mine se vede ca si a doua din stanga are ceas. dry.gif

YEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!
Ce am castigat? Sper ca nu o cina cu bufnita devil.gif
May
Am ghicit cheer.gif )).gif

Daca ma intreba cineva care e peach ( si nu o stiam) ghiceam din prima )).gif parca e o gazela printre curci lol.gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 04:57 PM) *

La mine se vede ca si a doua din stanga are ceas. dry.gif

A doua din stanga ( e vorba de stanga noastra, nu stanga ecranului) nu are ceas.. e cea de langa Peach
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.