Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Care nume il folositi din cele 3? grin.gif
ramonavlas
CITAT(Ramy @ 06-03-2008, 02:13 PM) *

Va multumim mult pentru urari floare.gif

ramonavlas
, tocmai ce am botezat-o , dar..cine stie..la urmatoarea..esti nasik wink1.gif

Miha
, madra a mare e topita dupa ea. E mai mama ca mine wink1.gif

Pai atunci astept urmatorul.... pupic.gif
nella
CITAT(michelle @ 06-03-2008, 11:15 AM) *

CITAT(Ramy @ 06-03-2008, 10:53 AM) *

Eu nu stiu a citi aceasta limba w00t.gif wink1.gif pupic.gif Pot intra in posesia ei si in limba romana blushing.gif pupic.gif ?

Ramy, am scris aici despre cum se download-eaza

Iti multumesc din suflet pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi.
- 80 castravete - 15;
- 30 porumb - 29;
- 70 sunca - 52;
- 1 ou - 71;
- 1 iaurt - 28;
- 2 ciorbe - 50;
- 80 sunca - 62;
- 60 ciuperci - 21;
- 50 la dorna - 37;
- 100 rosie - 20;
- 60 castraveti - 11;
- 3 wassa - 60;
- 30 zacusca - 30;
- 220 pomelo - 95;
- 160 cartofi - 128;
- 1 ou - 70;
- 90 sunca - 70;
- 100 rosie - 20;
- 100 castraveti - 19;
- 40 seminte - 110;
- 2 primola - 74.
TOTAL 1099 yahoo.gif
nella
Am aparut si eu pe aici cu meniul pt azi: yahoo.gif yahoo.gif
200 branza cottage exquisa 194
100 ton in apa 127
100 porumb 116,7
20 maioneza light 80,8
50 sunca 117
100 iaurt dietetic 28
50 musli 180
25 secara extrudata 89,75
25 seminte 68,5
3 solano cu capsuni 21
ciorbita 170

Total:1193 cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Va pup gagici si somnic usor pupic.gif give_rose.gif
daconst
Ramy,wow w00t.gif
Ce frumoasa eeeee! pupic.gif
Sa va traiasca,e o scumpa.Doamne ca vreau si eu o fetita. grin.gif
Cu durerile de burtic,eu am scapat cu Sab simplex.Dupa ce i-am dat asta,am scapat complet de probleme.
Iar de rasfat nu s epune problema pina la 5-6 luni,asa ca poti sa o tii in brate cit iti doresti.
Sa ne mai pui poze cind ai timp.Cite kg vrei sa dai jos?

Otilici,vroiam sa te intreb daca n-ai avut probleme cu reactiile adverse de la Reductil?
Am mamicile mele care deja se pling de el.La tine cum e? give_rose.gif
michelle
Ramo, ai mancat 2 oua ieri? Nu ai incercat sa iti calculezi procentul de proteine/ grasimi/ carbo?
Ella79
Pe cat e Pastele Catolic anul asta?
ramonavlas
Da, 2 oua am mancat ieri, nu mi-am calculat niciodata, doar caloriile.....si restul nici nu stiu cum le calculez...

CITAT(Ella79 @ 07-03-2008, 12:27 PM) *

Pe cat e Pastele Catolic anul asta?

Pe 22 martie. pupic.gif
Dumbo
buna dimineata.
e vineriiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
In sfarsiiiit. odata cu we, la noi a venit si primavara.... cheer.gif
Ramy
'neataa !! Ce soare si frumos este afara smile.gif

Miha
, are trei nume si ii spunem Nectarina grin.gif )).gif

Danuta, saru'mana ptr urari pupic.gif Mey, nu e greu sa faci fetita, asa ca..la treaba wink1.gif Tu ai alaptat ?? Eu da, si...tare greu vor pleca cele 10 kg ce vreau sa le dau. Am 63 , nik nu ma mai incape nik. Adik..ma incap alea de garvida... wink1.gif

O zi superba sa aveti !
ramonavlas
Cam la ce pagina ne mutam in casutza noua? Sper sa prind si eu mutarea, sa ajut la zygravit, smotru, alea, alea....
Ramy
CITAT(ramonavlas @ 07-03-2008, 12:59 PM) *

Sper sa prind si eu mutarea, sa ajut la zygravit, smotru, alea, alea....

Dak o pierzi, nu-i bai biggrin.gif Te invit la mine pupic.gif

ramonavlas
vin cu cea mai mare placere, mai ales daca e si un bebe prin preajma pupic.gif
Ramy
CITAT(ramonavlas @ 07-03-2008, 01:11 PM) *

Dak e asa, apoi..fac eu toata treaba si ti-o las tie pe tipatoarea sefa wink1.gif
michelle
Pe la 250 de pagini e mutarea, dar se poate si mai devreme )).gif

Tocmai mi-a marit salariul cu 30%.. la fix pentru apartamentul nostru! cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
ramonavlas
Bravo, trebuie sarbatorit asta, nu?????
Dai de beut? pupic.gif
michelle
Deocamdata nu e si in acte, doar verbal. Dar sigur ca e motiv de desfacut sampania! naughty.gif
danyhoney
Salutari !

CITAT(Ramy @ 07-03-2008, 10:12 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 07-03-2008, 01:11 PM) *

Dak e asa, apoi..fac eu toata treaba si ti-o las tie pe tipatoarea sefa wink1.gif

Si eu vin , si eu vin ....

CITAT(michelle @ 07-03-2008, 10:14 AM) *

Tocmai mi-a marit salariul cu 30%.. la fix pentru apartamentul nostru! cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif

Felicitari !!!
CITAT(ramonavlas @ 07-03-2008, 10:16 AM) *

Bravo, trebuie sarbatorit asta, nu?????
Dai de beut? pupic.gif

Unde-i rost de baut hop si Ramo )).gif
nusarich
Felicitari Miha! Asta da veste de 8 martie!
bubbles
CITAT(michelle @ 07-03-2008, 01:14 PM) *

Pe la 250 de pagini e mutarea, dar se poate si mai devreme )).gif

Felicitari MIha cheer.gif cheer.gif

Ramy 63 kg swoon.gif unde nu as vrea si eu ca dupa ce voi face un baby.gif sa raman cu 60 si ceva lol.gif lol.gif
ramonavlas
Ooops, Dany, iar m-ai prins la beutura blushing.gif
michelle
Aseara am fost la film, Hot Fuzz, mi-a placut - vi-l recomand! )).gif
otilici
CITAT(daconst @ 06-03-2008, 11:42 PM) *

Otilici,vroiam sa te intreb daca n-ai avut probleme cu reactiile adverse de la Reductil?
Am mamicile mele care deja se pling de el.La tine cum e? give_rose.gif

La mine nu se manifesta nici o rectie adversa,doar ca nu mai simt cine stie ce efect,ca dovada kilele is cam aceleasi...Sper cu sportul sa mai dau jos ceva.

Miha,e o comedie filmul?Cred ca-mi fac rost si eu...
michelle
CITAT(otilici @ 07-03-2008, 01:20 PM) *

Miha,e o comedie filmul? Cred ca-mi fac rost si eu...

Are de toate: Action / Comedy / Crime / Mystery )).gif
otilici
Merci mult,o sa-l caut pupic.gif
Sexymom
Felicitari Michelle, la fix pica marirea de salariu. floare.gif
michelle
Multumesc! pupic.gif

10 metode de a te invoi de la serviciu )).gif
ramonavlas
lol.gif Bune metodele, bine ca le-am citit, astfel, daca vreun angajat vrea invoire....o sa imi dau seama dupa cum procedeaza...
daconst
CITAT(michelle @ 07-03-2008, 01:14 PM) *

Hai ca azi e zi buna!!!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif EU TOCMAI MI-AM GASIT JOB!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daa,dupa 3 ani de asteptari,am gasit si eu in sfarsit ceva ce sa-mi si placa.
Asta e firma: http://www.elobau.de/
Si voi face testare de hardware.
Postul nu e de inginer,dar sunt sanse sa se faca loc,pentru ca firma urmeaza sa se extinda.
Sunt in culmea fericirii! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Azi am fost la proba si tare mi-a placut.
Programul e doar de dimineata si vinerea e zi scurta pina la 11.30. cheer.gif
Dezavantajul e ca e la 30 de km,dar am sanse sa mai merg impreuna cu ceva colege si sa impartim banii de benzina.
Dimineata pot incepe intre 6 si 8,cind vreau si trebuie sa stau pina 15.30,iar apoi pot pleca. yahoo.gif
ramonavlas
Bravoooo, felicitari, eu sincer ma bucur tare pt tine pupic.gif
Deeeci se bea in seara asta pe aici si eu lipsesc???? mad.gif
michelle
Danaaa ce veste super cheer.gif pupic.gif
Ma bucur tare mult ca ai gasit ceva care sa iti placa.
daconst
Da,mai fetelor,ma bucur nespus de mult. pupic.gif
Dupa trei ani,a iesit soarele si pe strada mea! cheer.gif
Cind ma asteptam mai putin.

Dau de baut la toata lumea!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tulip
Wow,Dana,felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Deci indiferent daca te ducu la 6 sau 8,tot la 15.30 pleci? naughty.gif naughty.gif
Tulip
Dana,ce faci cu Lucas cat timp esti la servici?
nusarich
Felicitari pentru job Dana!
daconst
Nusha,Tulip,mersi mult! pupic.gif
Pai trebuie sa stau minim 7 ore pe zi la servici,dar ideea e ca inainte de 15.30 nu am voie sa plec.Deci intre 8 si 15.30 e obligatoriu sa fiu in firma.

Iar cu Lucas am vorbit cu mama sa vina.Maine pleaca si duminica ajunge. cheer.gif
Sa va spun ce am comandat din Ro? naughty.gif
Carne de mici si amandine. doh.gif
Asa ca adio dieta we asta,dar sper sa imi revin la servici ca pot sa-mi aduc mancare de acasa. blum.gif
peach
CITAT(daconst @ 07-03-2008, 05:10 PM) *

Hai ca azi e zi buna!!!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif EU TOCMAI MI-AM GASIT JOB!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daa,dupa 3 ani de asteptari,am gasit si eu in sfarsit ceva ce sa-mi si placa.
Asta e firma: http://www.elobau.de/
Si voi face testare de hardware.
Postul nu e de inginer,dar sunt sanse sa se faca loc,pentru ca firma urmeaza sa se extinda.
Sunt in culmea fericirii! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Azi am fost la proba si tare mi-a placut.
Programul e doar de dimineata si vinerea e zi scurta pina la 11.30. cheer.gif
Dezavantajul e ca e la 30 de km,dar am sanse sa mai merg impreuna cu ceva colege si sa impartim banii de benzina.
Dimineata pot incepe intre 6 si 8,cind vreau si trebuie sa stau pina 15.30,iar apoi pot pleca. yahoo.gif

SUPEEEEEEEEEEEEEEEEER DANA!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Chiar ca a iesit soarele pe strada ta..SUPERRRRR FELICITARTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
danyhoney
Danaaaaaa, ma super bucur pentru tine !!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Tu ai si bafta ca ti s-a recunoscut diploma de la facultate asa ca .... tot inainte !!!

Eu nu vreau de baut .... vreau cativa mici ( mi s-a umplut gura de apa deja sad.gif ) si .... poate o amandina - daca iti mai raman lol.gif
May
Felicitari dana, ma bucur din suflet !! hug.gif
daconst
Multumesc,Sorina,Dany,May! pupic.gif
Azi am plins de fericire,credeam ca visez.Sa nimeresc asa job dupa atatea suturi luate in fund. w00t.gif
Nu sunt inca pe post de inginer,dar sunt sanse de noi locuri de munca,pentru ca se extinde firma si chiar seful mi-a zis azi ca vor avea nevoie de oameni cu specializarea mea. Asta mi-a dat sperante ca se poate si chiar ma motiveaza sa arat si eu ca sunt in stare de ceva. blushing.gif

Am uitat sa va spun ca sunt citiva romani in firma care lucreaza de 10-15 ani acolo si se parea ca asta a fost norocul meu,ca seful e tare multumiti de ei.
Azi radea si-mi spunea ca la ei nu exista departament unde sa nu stie cineva romaneste. )).gif El merge des in Ro si ii place mult.
Tipa care e un fel de sefa de sectie e roamanca din Medias,de-a lui Tulip. naughty.gif
La doua mese de mine e un tip din Brasov,Dany. naughty.gif

danyhoney
Bueyyyyy, ce bafta ai !!!!! Super-mega -excelent !!!!!

Saluta tipul din Brasov .... dupa ce te mai invechesti ( daca esti timida blum.gif ) !
Bine ca macar asa mai auzim si noi pareri pozitive despre romani ! cheer.gif
anca veselie
dana, felicitari! floare.gif floare.gif floare.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 07-03-2008, 10:57 PM) *

Azi am plins de fericire,credeam ca visez.Sa nimeresc asa job dupa atatea suturi luate in fund. w00t.gif

Mai stii ce imi spuneai mie cand a fost povestea cu job-ul meu ???? Un sut in fund = 10 inainte ! hug.gif
May
CITAT(danyhoney @ 07-03-2008, 11:04 PM) *

Mai stii ce imi spuneai mie cand a fost povestea cu job-ul meu ???? Un sut in fund = 10 inainte ! hug.gif

Atunci merg si eu la persoana care i-a tras un sut in fund danei )).gif
danyhoney
Ce-ti mai trebuie ? N-ai destul ??? blum.gif hug.gif
May
Acum chiar ca nu ma plang, slava Domnului, dar intotdeauna e loc de mai mult )).gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 07-03-2008, 11:16 PM) *

Acum chiar ca nu ma plang, slava Domnului, dar intotdeauna e loc de mai mult )).gif

blum.gif tease.gif

Sorina , cand e nunta ????? Habar nu ai cu cata nerabdare astept pozele !!!!! Mai ales cele cu bufnitza ca , deh , se va crede persoana importanta lol.gif Habar nu are ca va fii eclipsata cheer.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 12:40 AM) *

CITAT(Maybeline @ 07-03-2008, 11:16 PM) *

blum.gif tease.gif

Sorina , cand e nunta ????? Habar nu ai cu cata nerabdare astept pozele !!!!! Mai ales cele cu bufnitza ca , deh , se va crede persoana importanta lol.gif Habar nu are ca va fii eclipsata cheer.gif

pe 29 martie, maine ma duc sa-mi dau rochia la modificat. Nu stiu daca sa.mi fac o freza sau nu..sau in ce fel huh.gif

mai am 2 teste Miha ..dar nu mai conteaza..seful mi-a spus ieri ca nu au nimic pt mine sa-mi dau de lucru deoarece raportarile se fac in alt departament..va fi un meeting pe 17 unde va anunta oficial celalalt departament ca pot face si eu raportare dar sanse nu sunt deoarece este rica intre departamente. Am inceput sa-mi caut altceva dar nu gasesc nimic ..absolut nimic sad.gif

Mi-a trimis Dylly mp3 cu slagare blum.gif (banuiesc ca multe nu stiu ce sunt) )).gif si ascultam dan spataru cu 'drumurile noastre POATE' pe cuvintul meu ..eu credeam ca-s TOATE

vai mama mea bag.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.