Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
am intrat sa va urez la toate gagicile de pe forum la multi ani, sa fiti iubite, sa va bucurati din plin de familie si sa va rog sa ma mai asteptati un pic....din vara vreau sa caut alt job mai putin solicitant si sa am mai mult timp liber. am intrat, spre rusinea mea in ultimele 2 luni doar de vreo 2 ori si nici nu stiam ce sa citesc mai intai, asa ca....m-am uitat la poze lol.gif .am ramas socata la poza lui may, credeam ca e gravida in n luni si eu de abia acum aflu blushing.gif
dana, felicitari pentru job cheer.gif ...mai da tu este desteapta rau...eu cand aud de testare piese de calculator mi se pare ceva tare dificil blum.gif
aveti poze cu renovare la casuta, ceva?
miha, am vazut ca te-ai intalnit cu dany, am vazut vreo 2 poze pe undeva, daca ai mai multe ...le gasesc eu pe undeva grin.gif ...felicitari pentru marire salariu
am vazut-o pe honey mamica si m-am emotionat, la fel si ramy floare.gif, noni mai are oare mult?
tulip, oti, v-am vazut copilasii.....vreau pe forum fetelor ....ma enerv. ca nu mai reusesc sa intru pe calc. in putinul timp liber intra bia pe locomotiva thomas sorry.gif
may ai slabit f mult, eu m-am ingrasat vreo 5 kg sorry.gif
dany, foarte frumoase pozele, doar asa sa simt si eu mirosul de iarba si ca vine primavara rolleyes.gif
liliana mamaruta are probleme de sanatate, am sa vb azi cu ea la telefon
cu pisik citisem ceva ca a facut o operatie, nu stiu exact despre ce e vorba...multa sanatate pisikut
noi aseara am fost plecati la o petrecere de "8 martie", am primit si o prima si cred ca in we mergem tot familionul la cumparaturi cheer.gif
dan se pregateste de licenta si de scoala de soferi (masina firmei) blum.gif
alice, parca mai vazusem niste poze cu tine pe o masina tare, era a voastra? si parca ceva legat de un apartament?

eu tot incerc sa va trag de limba ca sa fiu la curent cu ce s-a mai intamplat laugh.gif

ma gandesc la voi de cate ori vadpe cineva asemanator pe starda si nu numai. chiar ieri am facut comanda de stampila de la "tulip" si am vazut-o la volan pe "dana" )).gif
Tulip
Buna dimineata!!!!

Himere, pupic.gif ,ce bine ca ai aparut!!!
Andreea-Rodica
Imagine
crissy
pupic.gif La multi ani de 8 martie!
bubbles
Neata yahoo.gif
Dana felicitariiiiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif floare.gif
La multi ani neuronasi pupic.gif pupic.gif si un 8 Martie fericit cheer.gif
Se pare ca numai eu am ramas fara un loc de munca .. sunt a 5 a roata la caruta pe aici batista.gif
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif La multi ani! floare.gif floare.gif floare.gif

Himere,ce dor imi era de tine! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Auzi ca cica m-a vazut la volan. lol.gif

Dany,eu timida? unsure.gif
In pauza de la 9 am stat cu el si cu sora lui la o cafea si mi-au mai spus una alta de prin firma.
Nu prea i-am intrebat despre persoana lor,dar am tot timpul din lume de acum. wink1.gif

Bubule,eu zic ca ce e al tau e pus deoparte.Poate DD vrea sa faci bb acum si de aia nu-ti da job. blum.gif

May,la voi cum mai e cu actele,iti mai cauti job?

Sorina,eu zic sa stai calma ca se vor aranja si la tine lucrurile pina in final.Eu zic sa treci de perioada de proba si apoi nu va mai fi asa stresant.
Da apel cind sa te sun in seara asta,ca maine vine mama si nu stiu ce program mai avem. salut.gif
nella
LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR....O PRIMAVARA PLINA DE BUCURII,IMPLINIRI,SANATATE SI CAT MAI MULTA IUBIRE.....VA PUP PE TOATE SI VA IMBRATISEZ CU DRAG. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Dumbo
La multi ani, fetelor!
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Va doresc o zi cat mai frumoasa si mai plina de surprize placute!
himere2005
sa pun si poze de la petrecere
Imagine
in urmatoarea poza vroiam sa fac o poza singura, asa ca am incercat sa-l asund dupa o banana )).gif
Imagine
si ultima poza de la petrecere cu noi 2, pe ring, cealalta poza n-am bai baga-t-o ca am o burta doh.gif
Imagine
o poza si cu bia, de azi
Imagine
dany
LA MULTI ANI !!!

CITAT(daconst @ 08-03-2008, 11:51 AM) *

Glumeam !
himere2005
a fost totul pe fuga, de cand am venit de la servici si pana la petrecere am avut 1 ora la dipozitie, dar,in afara de faptul ca nu am reusit sa ma aranjez prea tare a fost super
himere2005
ce planuri aveti pentru astazi. la noi vin nanutii, de ziua "fimeii" (asa zice bia) si bem din sticluta )).gif (o sticla de sampanie pentru copii
MagdaC
Ce mai fac neuroancele mele?
Eu am hranit familia si acum am un moment de liniste...
N-am mai apucat sa va citesc in ultima vreme...n-am mai avut timp de nimic. Sunt extrem de ocupta + stresata la serviciu.
Cu dieta...am ajuns din nou la 65.7, dupa ce am facut o volta pana la 67.2 blink.gif
Am inceput sa fiu mai cumintica, mi-am propus sa o iau usurel. Insa din cauza stressului mai scap la dulce, ce sa fac...
Nici la sport nu am ajuns saptamana asta...Mai am inca o saptamana, maxim 2, de nebunie, si pe urma sper sa intru pe un fagas normal .
Va pupicesc....si ma apuc sa va citesc un pic
bpaula
Dana felicitari multe multe...ma bucur tare mult pentru tine ca ti-ai gasit de munca

La multi ani tuturor fetelor de pe aici! floare.gif Sa aveti parte de o primavara frumoasa si de multe bucurii give_rose.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 03:43 PM) *

Glumeam !

Am inteles gluma,dar si eu glumeam. grin.gif )).gif

Paula,multumesc mult! pupic.gif

Himere sunteti o familie frumoasa si fericita! give_rose.gif
Parca eu te simt acum mai optimista si mai plina de viata,de cind ai job.Desi sunt convinsa ca nu ti-e usor,dar te simti mai implinita,nu? huh.gif

Magda
,daca nu intri pe la noi se vede...la kg. tease.gif
daconst
Si un cadou pentru toate femeile:

http://www.youtube.com/watch?v=tCtHl9KdfXI&eurl
otilici
La Multi Ani tuturor femeilor!!!

Imagine
michelle
Sa fiti frumoase ca iarna, bogate ca toamna, fierbinti ca vara si asteptate ca primavara! La multi ani!

Himere, chiar ma intrebam vineri ce mai faci, multumim ca ti-ai amintit de noi! Speram sa ai mai mult timp liber in viitor!
Arati super in poze, nu mi se pare ca te-ai ingrast. Daca da, te prinde greutatea asta. Iar printesa ta e o scumpa pupic.gif
Dumbo
yahoo.gif
buna dimineata.
Sper ca v-ati distrat super ieri si ca azi da-ti iama in mucenici.
May

May,la voi cum mai e cu actele,iti mai cauti job?

Cu actele la fel... sper ca din 2009 sa ne dea dreptul de munca wacko.gif. Despre job, ce sa zic, am inceput sa lucrez de la inceputul anului, in luna ianuarie intr-un domeniu ce nici nu merita pomenit, iar din februarie lucrez la o companie de asigurari, ca agent de vanzari ( practic conving lumea sa isi faca diverse asigurari la aceasta companie). Imi place f mult ceea ce fac, am colegi super, mi s-a schimbat total viata rolleyes.gif. Saptamana trecuta m-am mai angajat la o firma care face intermediere intre o banca din Anglia si clienti, le promovez cartile de credit dar nu cred ca fac multi purici pe acolo caci produsul nu e bun iar mie nu imi place sa mint lumea dry.gif

Sunt f fericita caci cu cat am castigat pana acum, platesc vacanta de vara yahoo.gif

himere arati f bine, nu mi se pare ca te-ai ingrasat... se vede ca e altfel atmosfera de la voi din casa pupic.gif
nella
Salutare tuturor!!!!!!!!!!!

Intai am sa va anunt ca am mai scapat de 1 kg....si lupta nu e chiar grea....ocup apoate mai mult timp dar imi face placere...in curand schimb prefixul kg.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Acum pun si meniurile pt tot weekendul ca nu am avut timp pana acum naughty.gif

Meniul pt vineri:

50 g musli 180
100 g iaurt dietetic 28
50 g sunca 117
20 g maioneza light 80,8
100 porumb 116,7
100 ton in apa 127
100 cottage 97
3 solano 21
100g amestec chinezesc 25
5 felii buitoni 145
50 dulceata dietetica 56
25 seminte 68.5

total : 1062.... yahoo.gif cheer.gif

pt sambata e doar partial....ca seara am papat prajituri la teatru asa ca nu pot aproxima.... doh.gif

200 g pulpa pui gratar fara pielita 354
110 g amestec chinezesc 27,5
200 g compot ananas cu aport scazut de zahar 180

++++ dulciuri,suc,bere... doh.gif

pt azi:

100 g sunca 234
100 g iaur dietetic 28
100 g salata verde 32
100 g porumb 116,7
1 ou 70
100 g piure din fulgi 373
50 g seminte 137
100g castraveti otet 9
100 portocala 47
3 solano 21

total:1068

cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

CITAT(daconst @ 07-03-2008, 06:10 PM) *

CITAT(michelle @ 07-03-2008, 01:14 PM) *

Tocmai mi-a marit salariul cu 30%.. la fix pentru apartamentul nostru! cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif

Hai ca azi e zi buna!!!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif EU TOCMAI MI-AM GASIT JOB!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daa,dupa 3 ani de asteptari,am gasit si eu in sfarsit ceva ce sa-mi si placa.
Asta e firma: http://www.elobau.de/
Si voi face testare de hardware.
Postul nu e de inginer,dar sunt sanse sa se faca loc,pentru ca firma urmeaza sa se extinda.
Sunt in culmea fericirii! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Azi am fost la proba si tare mi-a placut.
Programul e doar de dimineata si vinerea e zi scurta pina la 11.30. cheer.gif
Dezavantajul e ca e la 30 de km,dar am sanse sa mai merg impreuna cu ceva colege si sa impartim banii de benzina.
Dimineata pot incepe intre 6 si 8,cind vreau si trebuie sa stau pina 15.30,iar apoi pot pleca. yahoo.gif

[/b]Felicitari !!!!!!!!!!!!BRAVOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!Sa ai parte numai de bucurii si reusite si de aici inainte give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif [b]
daconst
Bine May,ca secretoasa te-ai mai facut! Iti merge asa bine si noua nu ne spui nimic:tease:

Felicitari si ma bucur tare pentru tine! pupic.gif

Nella,esti cumintica rau,bravo tie.Vad ca n-ai scapat la mucenici,esti tare!
Felicitari pentru kg! cheer.gif

Eu nu va mai spun nimic de mine ca am mancat la amandine de m-a luat cu greata. naughty.gif
Si la pranz am tras o tura de mici,asa ca am pus dieta in cui.Sper ca de maine sa-mi revin si sa incep iar cu numaratul. wink1.gif
Sexymom
Himere ai ramas la fel de frumoasa ca si inainte, si Bianca e din ce in ce mai mare, ma bucur ca va merge bine, si eu ma gandeam la voi, cum va mai este, va trimit multi pupici.
Dana, May felicitari pt. job, sa va mearga din ce in ce mai bine si sa fiti sigure ca o sa va descurcati de minune.
Nella la cat mai multe kile pierdute.

Imi creste inima cand citesc si aud numai vesti bune. pupic.gif
Va imbratisez pe rand pe fiecare in parte. hug.gif
May
Am pastrat secretul ca sa nu imi stric reputatia de intretinuta lol.gif

nella felicitari si tine-o tot asa cheer.gif

dana mama ce meniu ai avut azi drool.gif

sexy sa stii ca nu scapi de invitatia la o salata, te astept imediat cum mai scapi de stres pupic.gif
emu
Bine v-am regasit smile.gif Iar incep sa intru din an in paste.
Am citit ultimele vesti, ma bucur pt voi May si Dana; asta da bun inceput de an.
Bine ai revenit Himere, bafta in gasirea unui loc de munca mai bun wink1.gif
Nella, felicitari! Sa nu te puna devil.gif sa te lasi pe o ureche acum cand vezi ca merge bine )).gif Ca bataita.gif te asteapta biggrin.gif
In ultima saptamana, intre probleme cu conectarea la net si vesti nu atat de bune ca ale voastre (in leg cu munca), m-am bucurat de bebe care misca ca o zvarloaga, si dimineata, si-n timpul zilei, si noaptea biggrin.gif ma ia mereu prin surprindere si ma sperii de fiecare data cand il simt )).gif.
Si mai nou, printre picaturi, petrec diminetile in compania unor bucatele de Lindt alba cu crema si uns cu cocoa butter din cap pana-n picioare )).gif. I rock!
p.s. Mi-au iesit valorile la triplu test in limitele normale. De fapt mie mi-au facut quad-screening (test care testeaza un al 4-lea element Inhibin-A, proteina produsa de placenta si ovare. Stiu ca nu-i un test pt diagnostic, dar aveam indoieli in ce priveste AFP - din cauza de spina bifida (nu-i stiu traducerea).

Gata si cu monologul... va urez o saptamana frumoasa si multe bucurii pe toate planurile.
emu
CITAT(daconst @ 03-03-2008, 10:43 PM) *
Oricum trimestrul 2 e cea mai frumoasa perioada din gravidie,asa ca profita din plin si fa tot ce-ti pofteste inimioara,pina nu creste burticul si te va incomoda. wink1.gif
lol.gif deja incep sa simt ce ma asteapta!!! O sa pun o poza, mai incolo, cu evolutia, dar chiar si cu ea asa "mica" imi ia ceva sa ma obisnuiesc )).gif
CITAT(emu @ 04-03-2008, 12:14 PM) *
CITAT(Maybeline @ 02-03-2008, 01:21 PM) *
Dar analizele de dinainte ti le-ai facut? Daca tot il programezi, macar sa vina intr-un mediu propice smile.gif
Despre ce analize vorbesti?
Corect. General vorbind, eu zic ca-i de bun simt sa faci mare parte din testele astea chiar daca nu ai in plan sa faci copii smile.gif

CITAT(michelle @ 07-03-2008, 01:14 AM) *
Tocmai mi-a marit salariul cu 30%.. la fix pentru apartamentul nostru! cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
w00t.gif Felicitari! Chiar ca la fix a venit )).gif

CITAT(otilici @ 07-03-2008, 03:20 AM) *
La mine nu se manifesta nici o rectie adversa,doar ca nu mai simt cine stie ce efect,ca dovada kilele is cam aceleasi...Sper cu sportul sa mai dau jos ceva.
Otilici, mai esti la vreun regim de slabire? Chiar nu tin minte daca ai ramas la WW sau te-ai apucat de altul, sau ai renuntat? smile.gif

In afara de Nella, Ramona si Dana, care mai sunteti la dieta? Ca sa stiu cate suturi imi iau cand vorbesc de ingrasacioase )).gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 09-03-2008, 04:40 PM) *

....iar mie nu imi place sa mint lumea dry.gif

Stiu ce zici, era cit pe ce sa accept o pozitie de Nutrition Consultant luna trecuta... pina cind m-am uitat mai indeaproape si printre rinduri, si am descoperit ca indiferent de cum merg treburile, tre' sa fac ce fac si sa 'sfatuiesc' si in anumite directii cu care nu sint de acord. Si atunci.... am zis pas!

O saptamina bestiala si plina sa aveti cu toatele! floare.gif
daconst
Neatza! cheer.gif

Hai ca deja sunt singura care intra la 5 dimineata pe forum. naughty.gif
Dar mi-am baut cafeaua citindu-va si incet,incet ma pregatesc de munci.
A venit mama ieri si Lucas parea ca isi mai aminteste de ea,ca s-au imprietenit rapid si a stat cu ea singur in camera.
Sper sa fie ok astazi si sa n-am surprize.Deja ma gandesc cind va fi perioada cu raceli sau alte boli,ca eu n-o sa pot fi linga el. sorry.gif
Dar poate n-o sa fie cazul,incerc sa gandesc pozitiv.

May,sa stii ca eu am mirosit ceva,ca nu mai esti chiar intretinuta ca prea spargeai bani mai altfel ca atunci. tease.gif
Oricum ma bucur tare pentru tine,ca stiu cit am suferit eu cind am stat acasa.
Hai ca de acum a venit soarele si la noi. wink1.gif
In legatura cu ce faci,e ceva ca si job-ul lui Sexy?Sau am inteles eu gresit? huh.gif
Oricum cred ca vorbesti perfect limba si asta e super!Eu sincer nu m-as putea baga la joburi de vorbit cu clientii aici din motivul asta.
Felicitari si acum daca am dezlegat misterul sper sa ne povestesti mai multe despre cum decurge viata ta acum. pupic.gif

V-am pupat pe buletin si sa aveti o saptamana faina! floare.gif
Deea
floare.gif Buna dimineata!

La multi ani!

O multime de vesti noi si bune pe aici! cheer.gif Sper sa aud numai astfel de noutati!

O saptamana minunata!
emu
smile.gif Mai bantui si eu pe aici inca vreo ora.

Aici s-a dat ceasul cu o ora inainte de azi (9 martie).
dany
Spor la munci , Dana !
michelle
Ooo May, ce veste buna! pupic.gif Sa fie cu noroc in continuare!
Dana, asta e prima ta zi de munca? Multa bafta! hug.gif
Emu, cand ne divulgi misterul?.. ce anume va fi bb tau naughty.gif
michelle
Clipul zilei: Bebele Beatles
ALICE
Va spun mai tarziu:LA MULTI ANI fetele mele!Sa fiti infloritoare, spirituale, incomparabile!
N-am avut net, ca era o retea la expo de mergea 1 min si 4 ore nu.Asa ca imi facea mai mult sange rau.Pun imediat si niste poze.M-am intalnit si cu Irinel Columbeanu laugh.gif
Am primit un premiu pentru firma, si era si el acolo la decernare.
michelle
Alice, mie mi se pare ca ai mai slabit!! naughty.gif
Ce expozitie a fost?
ALICE
CITAT(michelle @ 10-03-2008, 01:23 PM) *

Alice, mie mi se pare ca ai mai slabit!! naughty.gif
Ce expozitie a fost?

N-am slabit.Mai ales ca sapt asta m-am cam prostit cu ce am vrut. )).gif Expo construct a fost la Romexpo
michelle
Poate la kg nu.. Dar se vede totusi.
Te masori?
emu
CITAT(michelle @ 10-03-2008, 12:45 AM) *
Ooo May, ce veste buna! pupic.gif Sa fie cu noroc in continuare!
Dana, asta e prima ta zi de munca? Multa bafta! hug.gif
Emu, cand ne divulgi misterul?.. ce anume va fi bb tau naughty.gif

Abia luna viitoare, ca la sfarsitul lunii ajung iar la dr smile.gif Si eu ard de nerabdare )).gif
ALICE
CITAT(michelle @ 10-03-2008, 01:29 PM) *

Poate la kg nu.. Dar se vede totusi.
Te masori?

Nu ma masor.Oricum ma reapuc de WW joi.Ca miercuri e chef de 8 martie.
nella
O saptamana usoara Dana si sa ai parte numai de bucurii la noul loc de munca pupic.gif pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif hug.gif
nella
May ,Emu va multumesc frumos floare.gif pupic.gif si sa stiti ca nu ma las...mai am multe de dat jos...si am sa reusesc..macar atat sa fac si pt mine nu?

Va pup pe toate si va urez o sapt usoara si frumoasa..........la mine a inceput cu o mare lene sad.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
Ramo
Imi place optimismul tau......tine-o tot asa.....hai ca ne luam la intrecere cu slabitul, da??
Doar ca eu, de saptamana viitoare pana la sfarsitul lunii, nu o sa ma mai cantaresc (si promit somlemn ca le fast-food-uri in USA nu voi intra)....
nella
CITAT(ramonavlas @ 10-03-2008, 02:23 PM) *

Imi place optimismul tau......tine-o tot asa.....hai ca ne luam la intrecere cu slabitul, da??
Doar ca eu, de saptamana viitoare pana la sfarsitul lunii, nu o sa ma mai cantaresc (si promit somlemn ca le fast-food-uri in USA nu voi intra)....

Ok ne intrecem...dar te rog sa iti amintesti ca atunci cand ai sa vezi bunatati si chestii dintr-alea care iti lasa gura apa sa te mai feresti....ei inca odata meris mult pt ajutorul dat pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif ....ai sa-mi lipsesti sa stii... sorry.gif crying.gif batista.gif batista.gif batista.gif
Ramo
Si voi toate o sa imi lipsiti, dar daca o sa am timp de net, promit ca intru pe la voi.
michelle
- Mama, m-a batut tata de doua ori azi, nu stiu ce a avut...
- Pai, de ce?
- Prima oara cind i-am aratat carnetul de note, iar a doua oara cind i-am spus ca e al lui, de cind era elev....
nella
CITAT(michelle @ 10-03-2008, 03:34 PM) *

- Mama, m-a batut tata de doua ori azi, nu stiu ce a avut...
- Pai, de ce?
- Prima oara cind i-am aratat carnetul de note, iar a doua oara cind i-am spus ca e al lui, de cind era elev....

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
CITAT(daconst @ 10-03-2008, 05:58 AM) *

May,sa stii ca eu am mirosit ceva,ca nu mai esti chiar intretinuta ca prea spargeai bani mai altfel ca atunci. tease.gif
Oricum ma bucur tare pentru tine,ca stiu cit am suferit eu cind am stat acasa.
Hai ca de acum a venit soarele si la noi. wink1.gif
In legatura cu ce faci,e ceva ca si job-ul lui Sexy?Sau am inteles eu gresit? huh.gif
Oricum cred ca vorbesti perfect limba si asta e super!Eu sincer nu m-as putea baga la joburi de vorbit cu clientii aici din motivul asta.
Felicitari si acum daca am dezlegat misterul sper sa ne povestesti mai multe despre cum decurge viata ta acum. pupic.gif

Multumesc hug.gif. Da, job-ul e ceva in genul lui Sexy decat ca ea are birou, noi iesim cu echipa pe teren smile.gif. Limba nu o vorbesc chiar perfect, dar se imbunatateste pe zi ce trece pt ca trebuie sa o vorbesc toata ziua, atat cu clientii cat si cu colegii, eu fiind singura romanca. Ce sa mai povestesc, o sa observi si tu schimbarea enorma pe care o aduce sentimentul de a realiza ceva pe acest plan pupic.gif

alice ce bine iti sta w00t.gif
nella
Salutare!!!!!!!!!
Acum vine si meniul pe azi!!!

50 g musli
150g iaurt dietetic 42
230g cartofi fierti 200
100g salata 32
50 g sunca 117
1 ou 70
100g castravete murat 9
100g iaurt dietetic 32
ciorbita de legume 85
150g compot ananas 100
2 solano 14
50 g dulceata dietetica 56
4 buitoni116
25 g seminte 68,5

Total:1121,5

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 90 ardei gras - 15;
- 1 ou - 70;
- 80 sunca - 62;
- 30 porumb - 20;
- ciorba - 75;
- 30 ciuperci - 11;
- 80 sunca - 62;
- 110 rosie - 22;
- 50 la dorna - 37;
- 2 wassa - 40;
- 2 primola - 74;
- 180 pomelo - 77;
- ciorba - 50;
- 150 varza murata - 24;
- mancare de cartofi cu legume chinezesti - 321;
- 50 seminte - 137.
TOTAL 1097 yahoo.gif
daconst
Salutare fetili! pupic.gif
Multumesc de urari,la munca a fost chiar bine doar ca am mult de lucru.Adica astia vad ca termin ce mi-au dat de lucru si tot mai aduc.Adica imi dau cit pot duce. lol.gif
Si desi stau doar pe scaun si mai schimb niste contacte pe acolo,sunt rupta de obosita.Trezitul de dimineata ma oboseste tare ca prefer sa ajung acolo devreme si la 15.30 sa si plec acasa.
Oricum sunt incantata de ce fac si colegii sunt super.Atmosfera e faina ca se mai vorbeste intre noi si se fac si glume cind e lumea prea concentrata. wink1.gif

Lucas s-a comportat neasteptat de bine.Adica nici n-a simtit lipsa mea si parca ma oftic deja. grin.gif
Vad ca-i place cu mama si n-a avut probleme cu el.Sper sa ramana tot asa.

Alice,si mie mi se pare ca ai slabit.
Eu asteptam poze cu Virinel. w00t.gif

May,super interesant ce faci tu.Pai asa agati toata ziua babuini. lol.gif

Maine e ziua de cantar,dar nu cred ca ma cantaresc,sa nu va suparati.Va anunt saptamana viitoare daca mi-am revenit.
Acum o sa fie mai nasol ca gateste si mama. sorry.gif
Dar i-am lasat inmstructiuni WW sa gateasca fara puncte. tease.gif

V-am pupat ca mi-a adormit gupilu si ma bag si eu la somn. salut.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.