Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
emu
CITAT(ramonavlas @ 10-03-2008, 05:23 AM) *
si promit somlemn ca le fast-food-uri in USA nu voi intra....

hehehe Bafta! Sunt curioasa de ce-o sa zici cand te intorci )).gif
gaby_mp
Icrele gata preparate, din comert, cate puncte au? Multumesc!
[am gasit ori 0,5p ori 1p la o lingurita...]
emu
Gaby uite asta am gasit: mesaj #2463, din 2006
CITAT(michelle @ 14-08-2006, 09:23 PM)
Punctez 1p cat pun pe o felie de paine.
CITAT(michelle @ 14-08-2006, 08:26 PM)
Aproximezi .. Eu mananc Negro. Bonito mi se par mai uleioase. In principiu 0.5-1.5p felia

Am si eu o intrebare pt cine stie raspunsul smile.gif Ce s-a intamplat cu Axe10?! N-am mai vazut nimic postat de ea de ceva vreme.

emu
CITAT(michelle @ 10-03-2008, 01:36 AM) *

Clipul zilei: Bebele Beatles
Whoa! M-a impresionat. Nu-s eu fan Beatles, dar copilu' asta chiar se pricepe )).gif

Alice misto poze. Sar'na! Noroc cu expozitiile astea... asa te mai vede omu' si pe tine )).gif

Dana, te-ai acomodat bine. Bravo. Cum s-a prezentat mancarea facuta de mama dupa instructiunile lasate? A trecut testul? )).gif

Si acum, trecand la o problema de ultima ora - a inceput sa mi se increteasca parul de la o vreme blink.gif Dar nu asa frumos, uniform, din crestet pana jos, ci doar 2 coarne in fata (unde se face cararea) si alte vreo 2- bucle aiurea de la mijloc in jos. Ma 'nerveaza rau de tot, am stat cu placa pe el o gramada de timp, dar tot rebel asa e. Nu inteleg!!!
ramonavlas
CITAT(emu @ 11-03-2008, 12:55 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 10-03-2008, 05:23 AM) *
si promit somlemn ca le fast-food-uri in USA nu voi intra....

hehehe Bafta! Sunt curioasa de ce-o sa zici cand te intorci )).gif

Daca eu promit, e mare minune, nu prea promit, dar si cand o fac.....no way sa ma abat....
bubbles
Neata la toate fetele pupic.gif
michelle
CITAT(nella @ 10-03-2008, 09:24 PM) *

4 buitoni116

Ce sunt buitoni?

Ramo, Nella, felicitari pentru perseverenta! give_rose.gif
Sper sa ma molipsesc si eu cu vointa voastra doh.gif
ramonavlas
Buitoni e o paiine prajita (firma), e f buna la gust si are 29calorii/felie. pupic.gif
michelle
Sar'na de lamurire! Si in ce supermarket se gaseste? grin.gif
nella
Hello!!!!!!!! Se gaseste in Selgros si in Carrefour...e cam 4.6 lei punga de 300 grame blum.gif
nella
Meniul pe azi.

50 g musli 180
150g iaurt dietetic 42
10 g miere 33,6
140g compot ananas 90
350g cartofi 308
90 g barnzica cottage 87,3
50 g iaurt 16
100g ton in apa 127
100g salata 32
50 g iaurt 16
50 g porumb 58,35
ciorbita 85
3 solano 21
100g legume chinezesti 25

Total:1121.25

cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
70 ardei gras - 12;
- 70 sunca - 55;
- 1 ou - 70;
- 40 porumb - 26;
- 3 ciorbe - 75;
- 100 sunca - 78;
- 30 ciuperci - 11;
- 30 exquisa - 18;
- 2 wassa - 40;
- 90 rosie - 18;
- 50 ardei gras - 9;
- 1 Fitness - 90;
- 1 iaurt natura - 56;
- 200 pomelo - 86;
- 50 seminte - 137;
- 2 primola - 74;
- 70 orez - 174;
- 60 ciuperci - 21;
- 1 iaurt natura - 56;
- 60 sunca - 47.
TOTAL 1153 yahoo.gif
daconst
Moama da ce plictiseala pe aici,nu prea mai scrie lumea. sad.gif

Eu am venit sa declar dupa dezastrul de mici cu amandine 1,5kg mai mult. sorry.gif
Sa nu ziceti ca scriu doar cind slabesc. biggrin.gif
Nu schimb tickerul dar va anunt cind se actualizeaza. blum.gif

In rest nimic nou sub soare,job,acasa si zboara timpul.
Mama ma asteapta cu mancare calda,iar Lucas a uitat deja cine-i ma-sa. doh.gif

V-am pupat! give_rose.gif

dany
CITAT(daconst @ 11-03-2008, 10:31 PM) *

Eu am venit sa declar dupa dezastrul de mici cu amandine 1,5kg mai mult. sorry.gif

na , asa , sa nu te mai lauzi ca papi dulciuri si slabesti lol.gif lol.gif lol.gif Ai scapat de alergat tura asta blum.gif .
Serios acum : ceva economie si isi revine cantarul ! Stii si tu ! pupic.gif

CITAT(daconst @ 11-03-2008, 10:31 PM) *

Mama ma asteapta cu mancare calda,iar Lucas a uitat deja cine-i ma-sa. doh.gif

Deja ? lol.gif lol.gif
emu
CITAT(daconst @ 11-03-2008, 02:31 PM) *
Vezi ca din cauza ta acum nu mai face nimeni sport. Pai unde-i alergatul saptamanal cu care obisnuisei fetele?!

p.s. deci nu stie nimeni nimic de Lavinia?! sad.gif Sper ca nu i s-a intamplat nimic grav.
emu
Si asa, pt cine are chef de citit debitari de-ale mele, m-am apucat de citit literatura "de specialitate": adica cum sa "tratezi" cu un nou nascut. Si-i spuneam sotului ca inca din prima zi o sa am de lucru nu gluma la formarea unei rutini pt copil si pt mine/noi, dresaj in masa pt toata lumea, hranit/jucat/pui de somn la fiecare 2,5 - 3 ore, cu mici variatii in functie de nevoile copilului pt pimele 2 luni. Saracul i-am dat emotii, l-am speriat de tot lol.gif ca (la fel ca si mine) nu credea ca e o intreaga teorie despre cum sa te porti cu un copil ca sa-ti faci tie, ca parinte, viata mai usoara )).gif

Dumbo cum iti mai merge cu dieta?
Ramy
Buna dimineata !

Miha, felicitari ptr marirea salariului give_rose.gif Dana, May va felicit si pe voi ptr slujbele obtinute give_rose.gif

Danuta, stai sa vezi dupa cateva luni ce geloasa devii wink1.gif

nella, ramonavlas, voi calculati calorii ??

Bantui pe aici doar doar gasesc o solutie ptr kilele mele, si.. doh.gif As manaca numai dulce de la oboseala,nesomn. Uooff... a venit caldura, iar eu..nici in parc n-am ce imbraca.
michelle
Dana, poate nu sunt kg reale.. Eu zic cadaca esti cuminte cateva zile o sa revii la greutatea dinainte hug.gif
Emu, vad ca te documentezi bine de pe acum.. o sa fii o mamica foarte buna give_rose.gif De Lavinia nu mai stim.. o fi scapat de examene?
Bubbles, poti sa imi trimiti si mie cartea? Vreau sa ii dau share sa o poata lua toata lumea pupic.gif
ramonavlas
Ramy, da, eu si Nella numram calorii pupic.gif
michelle
Sfaturi de la Lacatus pentru Banel Nicolita:
1) Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar.
2) E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile.
3) Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit!
4) Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi.
5) Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume.
6) Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta.
7) Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii.
8) Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid.
9) Tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc"
Dumbo
lol.gif tare Miha...
nella
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif tare de tot....... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Foarte fain: Awareness test grin.gif pentru soferi/ soferite
ramonavlas
lol.gif Nici eu nu mi-am dat seama ca e cineva in plus lol.gif
daconst
Emu,draga,o sa te dezamagesc,dar bb isi face el singur programul si eventual si pe al tau. tease.gif
Asa ca stai calma si nu-ti toci neuronashii cu problemele astea.O sa vezi tu pe parcurs ca va dati unul dupa altul si programzl vine mai tarziu pe la 3-4 luni.Asta daca cumva nu si-l face el.
La noi am lasat totul asa cum a vrut Lucas si a fost super ok.

Dany,da mai,ma apuca invidia cind vad ca nu are treaba cu mine.Adica inainte cind era doar ta-su vedeam clar ca plinge dupa mine.Acum daca e casa plina,nu-l intereseaza nimeni in mod special.
Hai ca am scapat de alergat,nu de alta dar dupa 8 ore de servici sigur ma prindeai repede si o luam pe cocoasa. lol.gif

Ramy
,daca mai alaptezi,mai asteapta cu dieta.
Eu vorbesc,ca am inceput cura imediat dupa ce am nascut si am si alaptat. doh.gif
Oricum WW mi se pare cea mai echilibrata acum dupa sarcina.

Ramo cind pleci?Si cit stai? naughty.gif
Abia astept poze cu cumparaturile tale. lol.gif

Miha,
ce tare!!!:lol: lol.gif
ramonavlas
Daconst, stau din 18 pana pe 31, luni plec la Bucuresti si marti dimineata la 8.30 am decolat. Si eu abia astept sa vin acasa cu 2 valize pline de haine.... )).gif
nusarich
CITAT(michelle @ 12-03-2008, 07:21 PM) *

Mie mi s-a parut la un moment dat ca era cam negru monitorul, da' am zis ca mi se pare... eram prea acaparata de pasele alora.
nella
Meniul pt azi:

100 g exquissa quark 48
4 buitoni 116
250 g ciuperci 87,5
10 g ulei 93
50 g bulion 42,5
baton cereale 58,4
1 iaurt fructe 71
ciorbita 85
100 g salata 32
50 g sunca 117
50 g porumb 58,35
50 g iaurt 16
1 tiramisu 99,7
125 minola 50
3 solano 21

total:994,95 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif
dany
CITAT(emu @ 12-03-2008, 01:34 AM) *

p.s. deci nu stie nimeni nimic de Lavinia?! sad.gif Sper ca nu i s-a intamplat nimic grav.

Nu stiu daca pot raspunde in locul ei .....Ea e ok doar ca .... s-a autoexclus ( exprimarea ei ) de pe forum ..... sad.gif

CITAT(daconst @ 12-03-2008, 05:55 PM) *

Hai ca am scapat de alergat,nu de alta dar dupa 8 ore de servici sigur ma prindeai repede si o luam pe cocoasa. lol.gif

lol.gif lol.gif Ce ocazie am pierdut doh.gif
emu
CITAT(michelle @ 12-03-2008, 08:21 AM) *
lol.gif oops!

CITAT(daconst @ 12-03-2008, 09:55 AM) *
Emu, draga, o sa te dezamagesc,dar bb isi face el singur programul si eventual si pe al tau. tease.gif
Asa ca stai calma si nu-ti toci neuronashii cu problemele astea.O sa vezi tu pe parcurs ca va dati unul dupa altul si programzl vine mai tarziu pe la 3-4 luni.Asta daca cumva nu si-l face el.
La noi am lasat totul asa cum a vrut Lucas si a fost super ok.

Hai nu ma dezamagi, te rog tease.gif Nu spun ca o sa aplic metoda "hyperscheduling" in care hranesc copilu' fix la x ore si altceva nu mai conteaza, dar nici laptele nu va fi singura solutie la fiecare 5 minute (sau de fiecare data cand face urat). In cartea de-o citesc acum explica cu destul de mult bun simt care sunt nevoile copilului si cum sa-l indrumi sa-si faca un ritm al lui; diferente intre La Leche si behaviorism si calea de mijloc in care intuitia parintelui e "constanta". Hai ca-s buna la teorie deocamdata, vedem in practica cat de curand biggrin.gif Sper sa nu ma insele intuitia prea des lol.gif

Presupun ca ai citit si tu destula teorie cand a fost cazul )).gif Nu? Sa nu zici nu!!! (Ai citit o carte anume sau mai multe?) Mie chiar imi place, ca sunt sfaturi si raspunsuri o gramada - multe informatii de digerat - asa poate o sa ma panichez mai rar decat daca n-as sti nimic (sper!)... Singura experienta a mea cu ingrijirea unui bebe a fost acum 18 ani cand s-a nascut sora-mea, dar nu eram decat ajutor de mama devenita proaspata mamica blum.gif - mama ce mai calcam la scutecele alea din finet lol.gif da' si-mi placea! wacko.gif

CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 12:24 PM) *
Si eu abia astept sa vin acasa cu 2 valize pline de haine.... )).gif
Sa ai spor! Sa nu uiti sa ne spui si cat de mult timp ti-a luat sa le umpli wink1.gif

CITAT(nusarich @ 12-03-2008, 12:58 PM) *
Mie mi s-a parut la un moment dat ca era cam negru monitorul, da' am zis ca mi se pare... eram prea acaparata de pasele alora.
Adica ne faci in ciuda ca esti buna de soferita tease.gif
CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 02:28 PM) *
Nu stiu daca pot raspunde in locul ei .....Ea e ok doar ca .... s-a autoexclus ( exprimarea ei ) de pe forum ..... sad.gif
great! ok... decizia ei, dar tot am ramas fara cuvinte.
Iti multumesc ca mi-ai raspuns smile.gif
otilici
CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 11:28 PM) *

Pacat! sad.gif
ALICE
Va pun doua poze de la "cheful" de 8 martie.Ce mai chef, la care n-am baut decat suc.Dar ne-am distrat in stilul specific femeilor:am barfit toti barbatii )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Sa pun 2 poze de la cheful de 8 Martie cu mine si cu babu grin.gif
Imagine

Imagine
otilici
Buna dimineata! floare.gif

Ce frumoase sunteti Alice,bubbles! rolleyes.gif give_rose.gif
michelle
Ne-au pus gresia si faianta in baie, bucatarie si pe hol.. am emotiiii.. Maine mergem sa vedem ce minunatii au facut

Bubbles, te rugasem ceva cu cateva pagini in urma
michelle
Multumesc, Bubbles! pupic.gif

Dragelor, puteti lua si a doua carte a nutritionistei de aici
ALICE
Cine stie punctajul pentru prune uscate?

CITAT(michelle @ 13-03-2008, 02:10 PM) *

Ne-au pus gresia si faianta in baie, bucatarie si pe hol.. am emotiiii.. Maine mergem sa vedem ce minunatii au facut

Ma bucur ca merge asa repede. floare.gif Ca eu mai am de asteptat mad.gif
dany
CITAT(ALICE @ 13-03-2008, 12:26 PM) *

20 gr = 0,5 p

Miha , ati ales voi culoarea gresiei / faiantei ?
nusarich
CITAT(ALICE @ 13-03-2008, 03:26 PM) *

CITAT(michelle @ 13-03-2008, 02:10 PM) *

Ma bucur ca merge asa repede. floare.gif Ca eu mai am de asteptat mad.gif

prune uscate - 100g = 3p. Asa am eu intr-o lista mai veche. Nu stiu daca s-a schimbat ceva
ALICE
Multumesc.Ma gandesc sa le cantaresc fara samburi, nu?
bubbles
Alice asa e normal .. fara samburi wink1.gif .Le cantaresti mai intai asa ,mananci si apoi cantaresti samburii si vezi la cat ti-a iesit wink1.gif
ramonavlas
Miha, felicitari pupic.gif
dadi
salutare, floare.gif sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru sunt noua pe forum, de azi incerc sa tin ww sper sa ma descurc cu nr punctelor blushing.gif
ramonavlas
Bine ai venit. Ne spui ceva despre tine? Inaltime, greutate, target, casatorita, necasatorita, copii.....sa te cunoastem. pupic.gif
bubbles
Bun venit floare.gif .Asteptam detalii despre tine pupic.gif
dadi
pai ieri am implinit 26 de ani yahoo.gif am cam 79kg si vreo 162 cm sunt in ultimul an de facultate nu am copii si nu sunt casatorita smile.gif , oare am uitat ceva unsure.gif
ramonavlas
La multi ani si la cat mai multe kg jos.
Te asteptam in fiecare seara cu meniurile, da?
dadi
se accepta sa mai lipsesc din trei in trei zile ca lucrez 24 cu48, dar ne-a promis sefu ca de baga netu si atunci nu mai lipsesc
michelle
Bine ne-ai gasit, dadi! Mult succes! give_rose.gif La multi ani!

Da, Dany, am ales. Sunt nuante de maro (am scris la design interior) hug.gif
dadi
fetelor sper sa nu devin stresanta dar sambata merg acasa la parinti mei cheer.gif (bucurie mare) si o sa faca mami meu piftie(racituri) din carne de porc si curcan amestecate si nu stiu cate puncte sa pun, blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.