CITAT(michelle @ 12-03-2008, 08:21 AM)

Foarte fain:
Awareness test 
pentru soferi/ soferite

oops!
CITAT(daconst @ 12-03-2008, 09:55 AM)

Emu, draga, o sa te dezamagesc,dar bb isi face el singur programul si eventual si pe al tau.
Asa ca stai calma si nu-ti toci neuronashii cu problemele astea.O sa vezi tu pe parcurs ca va dati unul dupa altul si programzl vine mai tarziu pe la 3-4 luni.Asta daca cumva nu si-l face el.
La noi am lasat totul asa cum a vrut Lucas si a fost super ok.
Hai nu ma dezamagi, te rog

Nu spun ca o sa aplic metoda "hyperscheduling" in care hranesc copilu' fix la x ore si altceva nu mai conteaza, dar nici laptele nu va fi singura solutie la fiecare 5 minute (sau de fiecare data cand face urat). In cartea de-o citesc acum explica cu destul de mult bun simt care sunt nevoile copilului si cum sa-l indrumi sa-si faca un ritm al lui; diferente intre La Leche si
behaviorism si calea de mijloc in care intuitia parintelui e "constanta". Hai ca-s buna la teorie deocamdata, vedem in practica cat de curand

Sper sa nu ma insele intuitia prea des
Presupun ca ai citit si tu destula teorie cand a fost cazul
).gif)
Nu? Sa nu zici nu!!! (Ai citit o carte anume sau mai multe?) Mie chiar imi place, ca sunt sfaturi si raspunsuri o gramada - multe informatii de digerat - asa poate o sa ma panichez mai rar decat daca n-as sti nimic (sper!)... Singura experienta a mea cu ingrijirea unui bebe a fost acum 18 ani cand s-a nascut sora-mea, dar nu eram decat ajutor de mama devenita proaspata mamica

- mama ce mai calcam la scutecele alea din finet

da' si-mi placea!

CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 12:24 PM)

Si eu abia astept sa vin acasa cu 2 valize pline de haine....
).gif)
Sa ai spor! Sa nu uiti sa ne spui si cat de mult timp ti-a luat sa le umpli

CITAT(nusarich @ 12-03-2008, 12:58 PM)

Mie mi s-a parut la un moment dat ca era cam negru monitorul, da' am zis ca mi se pare... eram prea acaparata de pasele alora.
Adica ne faci in ciuda ca esti buna de soferita
CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 02:28 PM)

Nu stiu daca pot raspunde in locul ei .....Ea e ok doar ca .... s-a autoexclus ( exprimarea ei ) de pe forum .....

great! ok... decizia ei, dar tot am ramas fara cuvinte.
Iti multumesc ca mi-ai raspuns