Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Calculezi carnea, uleiul si celelalte ingrediente.. Nu exista un punctaj fix pentru mancarurile gatite.
daconst
Dadi,nine ai venit in club! give_rose.gif

Miha mersi de carti! pupic.gif

Emu,la teorie am fost si eu doxa,dar mi-a dat fi-miu planurile peste cap cind urla de colici si nu stiam ce sa-i mai fac.De asta am zis ca tot instinctul mamei e cel mai bun cind e vorba de bb.
Cartile mele de baza au fost Dr Spock(care mi se pare cea mai buna) si Mama si copilul de Capraru(ca sunt mai multe variante).
Le-am luat pe ambele din Ro,ca stiam de ele de la alte mamici si au fost intr-adevar super.

Cu dieta sunt cam in pom ca nu prea mai numar,mananc cind apuc si mai nou de oboseala vreau dulce. sad.gif
Astazi la lucru am descoperit ca avem curs de gimnastica pentru spate,platit de firma.M-am inscris si eu,ca stau mai mult pe scaun si se simte la stat ma mult.
Asa ca mai am un motiv sa fiu incantata de firma noastra. wink1.gif
nella
Bun venit in pupic.gif give_rose.gif clubul nostru..spor la slabit si un calduros LA MULTI ANI hug.gif
ramonavlas
Peach cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ce ne mai zici?
dadi
fetelor va rog sa nu va suparati dar iar sunt impotmolita blushing.gif cate puncte are pateul vegetal si icrele din comert gata preparate floare.gif
nella
meniul pt azi:

1 iaurt fructe 71
3 felii orez expandat 102
50 g sunca 117
50 g exquissa 24
100g suc natural 24
100 g tortelini 328
50 g porumb58,35
70 g ton 95.25
50 iaurt 16
3 buitoni 87
1 baton cereale 58,4
1 tiramisu 99,7
50 g rosie 10
1 solano 7

total: 1097 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif
bubbles
Dadi depinde de pate hug.gif .Nu are valorile trecut pe el ca poti clcula punctele?La icre nu ma bag ca nu mananc asa ceva bad.gif floare.gif
emu
Buna, buna

Dana, bravo! ai facut (faci) treaba buna... iar m-apuca emotiile )).gif...
L-am vazut pe Spock mentionat in cartea de-o citesc acum smile.gif Deci... sunt aproape de sfarsit si vad ca am tabele cu cresterea copilului in primele saptamani, cu detalii despre cat mananca, doarme, uda, murdareste, cum murdareste. Ce tare! lol.gif

Dadi cu atat pot sa te ajut in privinta icrelor de comert:
CITAT(michelle @ 14-08-2006, 09:23 PM)
Punctez 1p cat pun pe o felie de paine.
CITAT(michelle @ 14-08-2006, 08:26 PM)
Aproximezi .. Eu mananc Negro. Bonito mi se par mai uleioase. In principiu 0.5-1.5p felia

Miha si eu sunt curioasa de cum a iesit combinatia gresie faianta smile.gif Pui poze?

Stiam eu c-am uitat ceva - frumoase poze Alice si Bubbles wink1.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

e vineri!!! Afara e soare si caldut si sper sa fie un week-end insorit sa putem sa ne plimbam.

emu
Buna dimineata floare.gif
CITAT(Dumbo @ 14-03-2008, 12:40 AM) *
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

e vineri!!! Afara e soare si caldut si sper sa fie un week-end insorit sa putem sa ne plimbam.
Tare frumos. Profitati din plin de caldura smile.gif Plimbare placuta hug.gif

Miha, mie-mi place cum e pusa faianta. La culori nu zic decat ca daca ar fi dupa mine as lua mobila purpurie lol.gif

Abia acum ma duc si eu la culcare... va urez tuturor un weekend placut de pe acum in caz ca nu ne mai auzim zilele astea wink1.gif
michelle
Multumesc mult pentru sfaturi pupic.gif
Am mutat post-urile la design interior.
Nusa, s-a cenzurat culoarea, poti sa o scrii cu puncte intre litere sau ceva de genul asta?
michelle
Pentru amatoarele de romane din seria shopaholic: a aparut noua carte a lui Sophie Kinsella
danyhoney
Miha , cartea se gaseste si in magazine sau doar la comanda ?
nusarich
CITAT(michelle @ 14-03-2008, 03:45 PM) *

Multumesc mult pentru sfaturi pupic.gif
Am mutat post-urile la design interior.
Nusa, s-a cenzurat culoarea, poti sa o scrii cu puncte intre litere sau ceva de genul asta?

Am scris si la desing_interior: culoarea e f_a_g hug.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 14-03-2008, 02:48 PM) *

Miha , cartea se gaseste si in magazine sau doar la comanda ?

Si in magazine. Eu in magazin am vazut-o intai grin.gif

Nusa, multumesc!
nella
Meniul pt azi....

Meniul pt azi...

150 g iaurt 48
50 g musli 180
50 g sunca 117
50 g barnza 24
4 felii orez 136
100 g minola 40
135 g mere 90,45
60 g greph 18
105 g minola 40
50 g iaurt 16
100g salata 32
150g porumb 1
100g ton 127
1 ou 70
tocanita 219,38.....sper ca am calculat corect...mi se pare mult dar asta e doh.gif doh.gif
1 solano 7
2 buitoni 58
50 g rosie 10

total:1233,83 blink.gif wacko.gif wacko.gif dry.gif

daca am gresit nr caloriilor la tocanita va rog sa intrati in jurnalul meu...ca sa vedeti exact valorile ...poate ma puteti ajuta sa fac calculul corect pentru o portie....
Va multumesc pupic.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 14-03-2008, 03:57 PM) *

Pentru amatoarele de romane din seria shopaholic: a aparut noua carte a lui Sophie Kinsella

Am planuit s-o cumpar de cand am citit newsletterul de la Polirom, dar vreau sa ma mai linistesc cu banii si dupa... sau poate apare vreo promotie la editura. Abia astept s-o citesc.
nella
Hai sa va mai inveselesc atmosfera putin...ca ma pricep si eu blum.gif

Un punk-er urcã într-un autobuz. Pãrul sãu era fãcut spice, colorat verde,rosu,albastru si portocaliu. Hainele îi erau o amestecãturã de cîrpe si piele, picioarele îi erau goale si corpul îi era plin de cercei. Se asazã pe singurul loc liber, exact în faþa unui bãtrîn, care se tot holba la el. - Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai fãcut nimic aiurea cînd erai tînãr? Bãtrînul: - Ba da. Odatã, cînd eram în marinã, m-am îmbãtat în Singapore si am [*****] un papagal. Mã gîndeam cã esti fiul meu

O gagică la judecata de apoi e întrebată de Dumnezeu: - Ai păcătuit? -Nu. -Ai băut? -Nu. -Ai fumat? -Nu. -Ai preacurvit? -Nu. -Bine. Petre, adă o pereche de aripi. -Ohh... mă faceți înger? -Nu. Te facem gâscă.

Stiai ca in corpul omenesc exista un nerv care face legatura intre globul tau ocular si anus? Se numeste Nervul Optic Anal, si este responsabil de viziunea cacacioasa despre viata. Daca nu credeti, incercati sa va smulgeti un fir de par din kur... sa vedeti cum va dau lacrimile.
dadi
buna dimineata
cam pustiu sau sunt eu cam matinala dry.gif ei nu conteaza, de la ora 5 fac planton astept sa vina colega sa ma schimbe(sunt la lucru) si plec acas(la parinti ) sunt exact ca si copiii mici cand asteapta ceva bun, pur si simplu nu mai am rabdare(e asa sunt eu, sufar mult cand sunt departe de casa, parinti, sora nepoti, locul natal)
acum dau raportul de ieri sper ca am calculat corect:
md: 1iaurt(2,8%, 200g)=2p+2felii paine cu tarata=2p
pranz:salata=0p +100g salam+8p(dupa formula ar cma fii 6p dar nu era cantari si am mai pus eu 2p)
14: 3in1=1p +pufuleti(30g)=1p
16:1 iaurt cu fructe(0,1%)=1p+un par 2 portocale
cina:salata=1p(am notat-o ca nu stiu sigur daca nu am depasit limita)+paste(4p)
deci ar cam fii 20p eu am voie 21p, oare am punctat bine blushing.gif

Dumbo
Buna dimineata.
azi m-am trezit de la 7... doh.gif dar sper sa recuperez weeek-end-ul asta ceva somnik.

Voi ce program aveti in week-end?
ramonavlas
Neatza! Eu m-am trezit la 10 doh.gif
Program de facut curatenie, bagaje, merg pe la ai mei.....asa, ca inainte de plecare cheer.gif
michelle
Neata .. eu pe la serviciu

Nella, mie mi se pare ca mananci cam multe fructe. Cantarul ce zice? Daca nu se cunoaste la cantar, nu e nici o problema atunci.
daconst
Ieri am avut o zi plina,de nici sa respir n-am apucat.Desi am avut zi scurta,cind am ajuns acasa ma astepta mama in usa sa o scot afara la pimbari.
Asa ca am tras o tura de cumparaturi,apoi plimbare in oras,apoi o vizita scurta la o mamica de la gradi sa ne luam cadoul de iepuras.Iar seara eram lata.
Cu dieta sunt de toata jena.Am scapat la dulciuri si mancat aiurea si nu ma pot opri.
Sunt si inainte de rusi. doh.gif

Emu,
tabelele si toate cartile sunt orientative.Asa ca sa ai o idee cum ar trebui sa se dezvolte copilul.Dar nu e regula ca toti sunt dupa un tipar.Asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi daca nu va fi exact,exact.
Ti-am mai spus ca doar instinctul te va ghida pe viitordar e bine sa citesti sa nu ai surprize prea mari. )).gif

Miha,am scris la subiectul cu pricina. doh.gif
michelle
Multumesc Dana! Mai astept idei. Astea sunt deja consumate. )).gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 15-03-2008, 12:27 PM) *

Nella, mie mi se pare ca mananci cam multe fructe. Cantarul ce zice? Daca nu se cunoaste la cantar, nu e nici o problema atunci.

Ooo, Nella, nu prea mananca fructe, si ieri cred ca a vrut sa recupereze. Din fericire, cantarul zice de bine, slabeste cheer.gif

Nu e naspa sambata la munca? pupic.gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 15-03-2008, 10:53 AM) *

CITAT(michelle @ 15-03-2008, 12:27 PM) *

Ooo, Nella, nu prea mananca fructe, si ieri cred ca a vrut sa recupereze. Din fericire, cantarul zice de bine, slabeste cheer.gif

Nu e naspa sambata la munca? pupic.gif

Aha, atunci e foarte bine!

Da, cam naspa.. Am audit in vreo 2 saptamani si tre sa imi pun la punct documentatia grin.gif
ramonavlas
Spor la treaba atunci si bafta multa pupic.gif
michelle
Multumesc! pupic.gif
nella
Neata...abia am reusit sa ma trezesc si eu...am dormit in sfarsit bine si pot spune ca sunt odihnita cheer.gif
Michelle...eu nu ma aomor deloc cu fructele...chiar ma cearta ramo ca la mine in meniu sunt cam rare aparitiile lor....dar ieri am avut asa o pofta.... blink.gif si a cam crescut la nr de calorii...cantarul arata bine...chiar f bine si sper sa o tina tot asa pana la paste cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif

O zi buna va doresc tuturor si sa stiti ca merg sa imi fac mini pizza dupa reteta de la dany ca toata noaptea numai asta am visat naughty.gif naughty.gif naughty.gif
ramonavlas
Sa ne spui cate calorii iese pe portie, da? Sa stiu daca ma bag. pupic.gif
nella
Cum sa nu ..iti spun iubita mea profesoara...numai ca eu am sa fac niste mici modificari...am sa pun barnzica de vaca,nu pun ceapa ca nu imi place...poate putine ciupercute....vad eu dar stai linistita ca am sa o fac cat pot de dietetica...ca sa ne lafaim in ele naughty.gif naughty.gif naughty.gif pupic.gif hug.gif ...
Ramo draga mea...in curand pleci....ai grija sa faci bagajele bine sa nu uiti ceva..spor si la curatenie...pupicei pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Pup toate fetele pupic.gif
ramonavlas
CITAT(nella @ 15-03-2008, 02:11 PM) *

Cum sa nu ..iti spun iubita mea profesoara...numai ca eu am sa fac niste mici modificari...am sa pun barnzica de vaca,nu pun ceapa ca nu imi place...poate putine ciupercute....vad eu dar stai linistita ca am sa o fac cat pot de dietetica...ca sa ne lafaim in ele naughty.gif naughty.gif naughty.gif pupic.gif hug.gif ...
Ramo draga mea...in curand pleci....ai grija sa faci bagajele bine sa nu uiti ceva..spor si la curatenie...pupicei pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Fa ce modificari vrei numa spune-misi mie reteta cand termini.
da, mai am putin si plec, sper ca imi veti simti lipsa blushing.gif
nella
Asta e reteta...de la dany...

Mini-pizza WW = 1 p /buc

- 250 gr faina
- 2 1/2 lingurite praf de copt
- 100 gr margarina cu 50 % grasime
- 125 ml lapte batut
- sos de rosii
- ceapa
- rosii
- condimente pentru pizza
- mozzarella

Faina + praful de copt + margarina se amesteca cu mixer-ul .Apoi se aduga laptele batut .

Se ruleaza aluatul ( mie mi-a iesit cam moale de aceea a trebuit sa mai adaug faina ca sa pot sa-l rulez ) sa nu fie ff subtire . Se taie cercuri de aprox 5 cm diametrul ( cu un pahar ) , se pune pe fiecare sos de rosii + ceapa + mozzarella ( eu am pus sunca si branza de vaci ) .
Pe o tava se pune hartie de copt si apoi mini-pizza ( eu am pus aluatul pe tava si APOI totul peste
Cuptorul incalzit in prealabil la 180 °C .
Se lasa la copt cam 10 min ( eu le-am lasat 14 min ) .

Si acum sa iti spun ce am pus eu si cate calorii au..ca sa-ti faci o idee....

250 g faina 865.2 calorii
100 g delma cu unt 433 calorii
135 g sunca pui 128,29 calorii
100 g branza exquissa quaek de 0,2 grasime 48 calorii
40 g pasta tomate 34 calorii
usturoi praf si oregano

total:1508.49 si mi-au iesit 29 de bucati...ceea ce inseamna 52,01 calorii per bucata .
Au iesit f bune sincer merita sa faci...

eu am framantat aluatul pt ca mixer nu a mers...daca faci si tu sa ma anunjti cum au iesit si daca iti plac pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
CITAT(ramonavlas @ 15-03-2008, 11:34 AM) *

.

Si mie )).gif )).gif ca si eu plec )).gif
ramonavlas
Abia astept sa ma intorc si sa fac....mmmmm
Mersi de reteta si de punctaj mai ales, chiar merita pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 15-03-2008, 05:04 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 15-03-2008, 11:34 AM) *

.

Si mie )).gif )).gif ca si eu plec )).gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Dumbo
Sexy tu unde pleci?
May
Si noi vroiam sa plecam la mare saptamana viitoare dar se anunta ploi sorry.gif

Pana una-alta : FEMEIA CLEPSIDRA .... folositi lupa si pe socrela nu o bagati in seama lol.gif
nella
Meniul pe azi:

5 mini pizza 260.05
80 g ton in apa 101.6
100g porumb 116,7
1 portie tocanita 219.38
100g varza murata 16
2 mini pizza 104.02
3 buitoni 87
80 g rosie 10
1 tiramisu 99.7
70 g greph 21
2 solano 14

total:1049.45

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
emu
CITAT(michelle @ 15-03-2008, 02:02 AM) *
Da, cam naspa.. Am audit in vreo 2 saptamani si tre sa imi pun la punct documentatia grin.gif
Grrr... spor la treburi.

CITAT(Maybeline @ 15-03-2008, 02:22 PM) *
Pana una-alta : FEMEIA CLEPSIDRA .... folositi lupa si pe socrela nu o bagati in seama lol.gif
Ce mijloc mic ai smile.gif Cat mai vrei sa slabesti? Pana la ce masura/kg?

Calatorie placuta Sexy si Ramona... si distractie pe masura.
emu
Edit: in caz ca n-apuc maine sa intru - sunt tare bucuroasa ca azi am ajuns in padurea de sequoia gigant din Sequoia National Park, California cheer.gif Calatoria fost cu peripetii, ca nu ne asteptam la ninsoare abundenta cu formare de polei, care-au tinut tot timpul cat am fost in zona. Binenteles ca n-aveam cu noi nimic din toate cele trebuincioase pt astfel de conditii )).gif dar dupa dus si-ntors si fatzait incolo si-ncoace timp de vreo 2 ore am ajuns si la Generalul Sherman (la o alt. de 2100m), care detine recodul mondial pt cel mai masiv lucru in viata pe Pamant (in varsta de aprox 2200 ani, copacul cantareste peste 2000 de tone, are coaja groasa in jur de 1m si o inaltime de 83 metri).
Imagine

Imagine

burticoasa )).gif
Imagine
Am mai pus poze de azi aici. Enjoy! smile.gif

Weekend placut in continuare.
daconst
Emu,superbe pozele!
Iar tu ai o burtica sexy tare! naughty.gif

Ramo,Sexy,distractie placuta si sa veniti cu poze multeee!

bubbles
CITAT(michelle @ 13-03-2008, 02:10 PM) *

Ne-au pus gresia si faianta in baie, bucatarie si pe hol.. am emotiiii.. Maine mergem sa vedem ce minunatii au facut

Miha mie una mi-ar place sa pun faianta cum ai spus tu naughty.gif si asa cred ca vom si face )).gif
Emu ce bultica mica ai give_rose.gif
daconst
Fetele,nu stiu daca ati vazut subiectul asta:

http://forum.oneden.com/SA-O-AJUTAM-PE-ANA...ost-main-123661

Ma gandeam ca acum in postul Pastelui,fiecare are ocazia sa faca o fapta buna.
Haideti sa ajutam un mic sufletel cu un simplu sms! floare.gif
michelle
Nella, cat de mari au iesit? Ai facut vreo poza?

Wow May ce taliuta ai? naughty.gif Cat ai, 60 cm?
Pt coapse faci ceva masaj? Oricum evolutia e uimitoare!

Emu super peisajele! Zapada pe vremea asta?
Ce burtica draguta ai! Esti asa de slaba.. wink1.gif

Azi am lenevit, am citit un pic din cartea cea noua, am facut o omleta cu ceapa verde si branza si acus mergem la un targ de interioare, materiale de constructii etc

Am vazut si Night at the museum, simpatic filmul grin.gif
gaby_mp
Miha, chiar sa stii ca vroiam sa iti spun dar am uitat... in caz ca te intereseaza, eu merg acum la masaj la Sei Bella, unde ajunge 23ron sedinta de 50min cu crema lor de la Ardes [pretul e valabil numai daca iei pachet de 10 sedinte altfel e 27ron]. Fetele de acolo fac super fain masajul, eu am ajuns acolo din intamplare: acu 2 ani slabisem si facusem masaj la o anumita tipa, si m-am dus special pt ea acum la Sei Bella, dar pretul oricum e f mic comparativ cu alte parti, ca eu initial am crezut ca e scump si am cercetat piata serios inainte sa intreb pretul aici! Daca vrei mai multe detalii sunt aici, chiar daca scriu asa rar smile.gif
Rezultate: dupa 3 saptamani de cate 4 sedinte de aerobic/saptamana si 2 sedinte de masaj [abia am inceput] deja vad mare diferenta! Aproape ca nu mai am celulita vizibila, ca sa nu mai spun ca mi s-au conturat formele frumos, chit ca de slabit nu am slabit mare lucru.
De chef de viata si mobilitate nici nu mai zic wink1.gif
Tu mai vii la Armony sau mergi in alta parte?
nella
CITAT(michelle @ 16-03-2008, 03:48 PM) *

Nella, cat de mari au iesit? Ai facut vreo poza?

Wow May ce taliuta ai? naughty.gif Cat ai, 60 cm?
Pt coapse faci ceva masaj? Oricum evolutia e uimitoare!

Emu super peisajele! Zapada pe vremea asta?
Ce burtica draguta ai! Esti asa de slaba.. wink1.gif

Azi am lenevit, am citit un pic din cartea cea noua, am facut o omleta cu ceapa verde si branza si acus mergem la un targ de interioare, materiale de constructii etc

Am vazut si Night at the museum, simpatic filmul grin.gif

Nu am apucat sa fac poza....dar o sa fac data viitoare......au gramaj de la 12 la 22 de grame..ca le-am si cantarit dupa ce s-au copt si au iesit micute...ca le-am taiat cu o forma dintr-aia rotunda de prajiturele...... naughty.gif naughty.gif
michelle
CITAT(gaby_mp @ 16-03-2008, 04:55 PM) *

Tu mai vii la Armony sau mergi in alta parte?

Multumesc de ponturi Gaby! Deocamdata nu mai merg la sala, dar imi lipseste tare tare tare.
Intentionez sa mai merg la liber, fara abonament, caci programul nu imi permite sa merg de 3 ori pe saptamana la sala, iar la Energym (Autocenter), unde e aproape de mine nu sunt abonamente cu 2 sedinte/saptamana

Deci te-ai masurat? Cati cm ai scazut in circumferinta?
nella
meniul pt azi: doh.gif doh.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif

7 minipizza 364,07
1 iaurt fructe 71
2 portii ananas 180
1 tocanita 219.38
100 g seminte 274
1 felie orez 34
4 buitoni 116
100 g rosie 20
1 tiramisu 99.7
200 g greph 60
2 solano 14

total:1452.15 am imbulinat-o...sa nu ma certati va rog w00t.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.