Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
May
CITAT(michelle @ 16-03-2008, 02:48 PM) *

Wow May ce taliuta ai? naughty.gif Cat ai, 60 cm?
Pt coapse faci ceva masaj? Oricum evolutia e uimitoare!

As vrea eu 60, am 75-76 )).gif. Pt coapse inca nu fac nimic, mai astept inca 10 kile si apoi incep sa modelez... din pacate de la solduri si pulpele superioare slabesc incet spre deloc doh.gif

emu ce burtica mica ai give_rose.gif
Ramy
Buna dimineata !!

Si eu pe aici in cautare de vointa si putere blushing.gif

Dana, cat tp ai alaptat ? Cand ai inceput sa ti dieta si sa faci sport?

May, ai o taliuta de viespe smile.gif , vreau si euuuuuuu smile.gif

emu, ce burtica micuta si draguta . Sarcina usoara si putine kile !

O pozica cu domnisorica de 3 luni wink1.gif

Imagine
michelle
Ramy, ai o printesa dulce foc pupic.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 16-03-2008, 01:22 AM) *

Si noi vroiam sa plecam la mare saptamana viitoare dar se anunta ploi sorry.gif

Pana una-alta : FEMEIA CLEPSIDRA .... folositi lupa si pe socrela nu o bagati in seama lol.gif

May ce taliuta ai shock.gif swoon.gif si esti slabaaaa pupic.gif pupic.gif

Ramy cat e de scumpa fetita ta floare.gif
ALICE
May, acum semeni cu SHAKIRA rolleyes.gif
michelle
May, eu zic ca masajul te-ar ajuta mult.
Dumbo
Ramy foarte frumoasa printesa ta.

May ce taliutza subtire ai...
bubbles
Intrebare )).gif Am luat niste champignons si nu stiu cum sa le fac ca sa fie de post blink.gif .Merge sa le fierb si apoi sa le pun in robot cu usturoi si sa iasa ca o pasta de pus pe paine eusa_think.gif
gaby_mp
CITAT(michelle @ 16-03-2008, 08:10 PM) *
Deci te-ai masurat? Cati cm ai scazut in circumferinta?

Nu m-am masurat, dar eu simt si vad, precum si prietenele mele, altfel as fi facut o mica depresie deoarece toata luna nu am slabit mai nimic si eu "trag" destul de tare mellow.gif In plus, am uitat si de durerile de spate de cand fac aerobic smile.gif
Ai grija cu sedintele individuale, parca e 10ron una, si chiar daca nu ai timp sa mergi, s-ar putea sa te coste mai putin abonamentul de 12 sedinte decat 8 sedinte luate individual wink1.gif
bubbles
Gaby ai MP pupic.gif
Ella79
May, arati super super super tare!!! w00t.gif
Sexy, unde pleci? Ca eu n-am fost pe faza. Am lipsit... se vede...
Miha, eu am renuntat la mersul la sala de cand s-a facut frumos afara. Prefer sa ma dau cu rolele ca sa pot sta si in aer liber. Simt nevoia sa ma bata soarele dupa iarna asta urata si in plus ma duc in parc exact cand am eu chef..

Voi ce crema anticelulitica mai folositi? Ma uitam azi la mine ca arat groaznic... sorry.gif Nu m-am mai dat de multa vreme ca am avut tot felul de probleme si trebuie sa iau masuri urgente...
bubbles
Eu cu Elancyl m-am dat wink1.gif
Ella79
CITAT(bubbles @ 17-03-2008, 03:57 PM) *

Eu cu Elancyl m-am dat wink1.gif

Si are vreun efect?
Eu m-am dat pana acum cu Supliform si a fost ok, dar cred ca s-a bisnuit corpul cu el si parca in ultima vreme nu prea mai mergea asa bine...
bubbles
Mie imi prieste si face pielea foarte fina dar daca uit sa ma dau se vede tare naspa celulita doh.gif .Am zis ca tot pe supliform o sa ma reaxez si eu desi ma bate un gand sa incerc de la Nivea aia care modeleaza silueta .. noua wink1.gif
Ella79
Bubule, Supliformul pot sa iti zic eu ca e tare buna si mai e si ieftina pe deasupra. Incearc-o cu incredere!
michelle
Supliform foloseam si eu.. candva. Acum vai si amar de celulita mea.. Altceva nu am mai incercat.

Gaby, stiu ca e 10 ron sedinta. E o sala pe undeva pe langa Podu de Fier cu 8 ron sedinta si as putea merge cu un prieten care merge la fitness. Sper sa ma mobilizez si eu sa merg macar o data pe saptamana.. sau de ce nu, de 2 ori
nella
CITAT(bubbles @ 17-03-2008, 01:45 PM) *

Intrebare )).gif Am luat niste champignons si nu stiu cum sa le fac ca sa fie de post blink.gif .Merge sa le fierb si apoi sa le pun in robot cu usturoi si sa iasa ca o pasta de pus pe paine eusa_think.gif

Merg facute si asa....eu ma gandeam sa le tai feliute,le pui la fiert,cu putina ceapa ,o lingurita ulei,putin bulion si niste mirodenii,oregano,mghiran..si iese f delicioase....poti sa le mananci asa sau cu o garnitura de orez,paste...cartofi...orice...pofta buna...
Eu am pus sa fac o ciorbita de fasole..prima din viata mea........ca poftesc de cateva luni pupic.gif pupic.gif pupic.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 15-03-2008, 11:22 PM) *

Si noi vroiam sa plecam la mare saptamana viitoare dar se anunta ploi sorry.gif

Pana una-alta : FEMEIA CLEPSIDRA .... folositi lupa si pe socrela nu o bagati in seama lol.gif

Mie rau doh.gif doh.gif ...ce bine arati.doamne dar bine arati sincer cheer.gif cheer.gif cheer.gif frumoasa talie ai,esti frumoasa cu totul....BRAVI TIE cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

O intrebare...ce ai facut de nu iti atarna pielea..mie de asa imi e frica...ca o sa slabesc si ce fac cu pielea ramasa? doh.gif doh.gif doh.gif Sper sa nu ti se para prea idioata intrebarea mea,dar ma obsedeaza doh.gif doh.gif
May
blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif Ma bagati in pamant voi pe mine, multumesc mult give_rose.gif

nella avand in vedere ca am slabit in timp, nu brusc, pielea s-a retras f bine, fara prea multe vergeturi pana acum, nu s-a flescait dar cred ca a ajutat f mult ca am slabit si cu ajutorul sportului ( ma rog, cu ajutorul bicicletei), ca imi dau tot timpul cu creme ( nu neaparat anticelulita) si ca beau multa apa. In rest, nu am facut nimic special, probabil ca ma ajuta si varsta unsure.gif
nella
CITAT(Maybeline @ 17-03-2008, 04:52 PM) *

blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif Ma bagati in pamant voi pe mine, multumesc mult give_rose.gif

nella avand in vedere ca am slabit in timp, nu brusc, pielea s-a retras f bine, fara prea multe vergeturi pana acum, nu s-a flescait dar cred ca a ajutat f mult ca am slabit si cu ajutorul sportului ( ma rog, cu ajutorul bicicletei), ca imi dau tot timpul cu creme ( nu neaparat anticelulita) si ca beau multa apa. In rest, nu am facut nimic special, probabil ca ma ajuta si varsta unsure.gif

Mersi mult de informatie...eu nu mi-am mai edat cu creme de ceva timp.m-am neglijat si asa mi-au aparut cateva vergeturi noi pe picioare ,mici dar se vad doh.gif ,si o sa incepdin nou sa dau cu creme ca si asa am f multe naughty.gif ..si pe bicicleta mergi zilnic?ca eu i-am gasit o noua intrebuintare...cuier doh.gif doh.gif dar promit ca ma reapuc de pedalat
bubbles
Nella adica ai bicicleta si nu o folosesti shock.gif bataita.gif tomato.gif .Nu am stiut ca ma luam mai repede de tine )).gif
nella
CITAT(bubbles @ 17-03-2008, 05:11 PM) *

Nella adica ai bicicleta si nu o folosesti shock.gif bataita.gif tomato.gif .Nu am stiut ca ma luam mai repede de tine )).gif

sorry.gif sorry.gif sorry.gif
May
Pana sa incep lucrul faceam de luni pana vineri in fiecare dimineata cate o ora cel putin ( adica vreo 800 de calorii), acum fac cam de 3-4 ori pe sapamana rolleyes.gif. Bicicleta mea e aproape terminata de cat am muncit-o, e pacat ca tu sa o tii de cuier pupic.gif
nella
Meniul pt azi:

4 minipizza 208.04
1 ciorbita 172.5
30 g ceapa 12
1 iaurt fructe 71
5 diomfibra 7.45
1 portie tocanita 219.38
150 g varza murata 24
2 felii orez 68
140 g ananas 90
2 tiramisu 199.4
2 solano 14

total:1085.77

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
emu
May sa-ti traiasca bicicleta )).gif bine, si stapana, si s-o foloseasca cat mai mult.

Va invidiez pe cele care aveti posibilitatatea sa lucrati la aparate. N-am mai fost la sala de 2 luni sad.gif si mi-a expirat abonamentul deja. Deocamdata ma multumesc cu urcat si coborat de dealuri, e bine, dar nu mi se pare ca e efort sustinut.

Pozele de alaltaieri m-au surprins si pe mine (o spun fara falsa modestie) chiar ca zici ca-s cea mai shmexy lol.gif Ma simt si bine tare... chit ca ultima luna de sarcina o sa fie cum tot aud ca o sa fie, se merita din plin!

CITAT(michelle @ 16-03-2008, 06:48 AM) *
Emu super peisajele! Zapada pe vremea asta?
Da cheer.gif Si ce m-am mai bucurat, ca un copil )).gif

Nella, apuca-te de biciclit. O sa ajute si la imbunatatirea aspectului pielii wink1.gif Mai ales ca ai si spor cu dieta hipocalorica.

Ce scumpa ti-e domnisorica Ramy. Cum o alinti?

CITAT(ALICE @ 17-03-2008, 02:40 AM) *
May, acum semeni cu SHAKIRA rolleyes.gif
Mai ramane sa ne puna un videoclip cu ea dand din fund pe "Shakira Shakira dance3.gif " sa ne lase pe toate cu buza umflata )).gif
nella
Asa se numeste dieta pe care o tin???eu ziceam ca e tot ww lol.gif lol.gif lol.gif nu-s normala lol.gif lol.gif doh.gif doh.gif doh.gif
daconst
May,am uitat sa-ti spun cit esti de sexoasa,dar cred ca stii si tu deja. naughty.gif

Ramy,ce frumoasa e printesa ta.Cum o cheama?
Nu ne pui mai multe poze?Sa se bucure si fi-miu cind se uita la fetite. grin.gif
Eu am inceput cu dieta imediat dupa nastere,ca aveam destule kg in plus,iar de alaptat am avut doar 4 luni laptic.Si in plus de asta ma cam saturasem sa ma scoale noaptea ca nu se satura.De cind i-am bagat si lapte praf,nu s-a mai trezit noaptea. wink1.gif

Emu,sa stii ca eu am mers cu bicicleta pina la 7 luni si tare bine mi-a prins la durerile de spate.
emu
si WW tot hipocalorica e... m-am gandit sa-i zic altfel decat regim de slabit cand am postat mai sus )).gif

Dana, ce-as merge si eu, bine la sala, ca nu stiu sa merg pe bicicleta. Numai ca nu-s acasa sad.gif si aici n-am chef sa ma bag intr-un abonament de 3 ani si sa nu-l folosesc decat 1 luna.
nella
lol.gif lol.gif lol.gif
May
Cand o sa auziti ca a fost cutremur in Spania, sa nu va speriati, sunt doar eu facand videoclipul cu datul din fund lol.gif. Gata cu laudele ca imi cresc cornitele devil.gif floare.gif
emu
Ca sa-l simt si eu aici va trebui sa dai mai tare sau sa faci 2 videoclipuri )).gif
dany
LYRA , cu intarziere , iti urez LA MULTI ANI !!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif
Am vazut in calendar ca a fost ziua ta ieri .
Dumbo
May eu ma pregatesc sa iti fac galerie.

Ramy
CITAT(daconst @ 18-03-2008, 01:20 AM) *

Ramy,ce frumoasa e printesa ta.Cum o cheama?
Nu ne pui mai multe poze?Sa se bucure si fi-miu cind se uita la fetite. grin.gif
Eu am inceput cu dieta imediat dupa nastere,ca aveam destule kg in plus,iar de alaptat am avut doar 4 luni laptic.Si in plus de asta ma cam saturasem sa ma scoale noaptea ca nu se satura.De cind i-am bagat si lapte praf,nu s-a mai trezit noaptea. wink1.gif

Emu,sa stii ca eu am mers cu bicicleta pina la 7 luni si tare bine mi-a prins la durerile de spate.

Ea este Maria Sofia (Cristiana blushing.gif ), si papa in picioare )).gif

Imagine

Si eu incerc sa pap dietetic dar...nu-mi iese. Dorm f putin si de la oboseala as manac numai dulciuri.He..cum imi gasesc eu scuze. doh.gif M-am saturat sa ma tpot scol noaptea, dar mandruta nu vrea biberon sub nici o forma, de aceea nici ceai nu bea sad.gif Pune si tu pozici cu Lucas mai mititel, de prin primele luni give_rose.gif pupic.gif

In alta ordine de idei, eu am folosit supliform cand am slabit prima oara si chiar a dat rezultate bune, unde mai pui ca este si f ieftin.
lyra
CITAT(danyhoney @ 18-03-2008, 10:13 AM) *

LYRA , cu intarziere , iti urez LA MULTI ANI !!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif
Am vazut in calendar ca a fost ziua ta ieri .

Multumesc dany esti o scumpa. pupic.gif
Am vazut si eu ca a fost ziua ta. La multi ani si multa fericire si sa-ti vina mintea la cap )).gif

Esti una dintre cele mai tinere persoane pe care le cunosc.
Acum te inteleg cu sentimentele pe care le ai pentru ca si pe mine m-a apucat depresia pentru ca imbatranesc. devil.gif rolleyes.gif

va pup pe toate si imi sunteti tare dragi. hug.gif
daconst
Lyra,La multi ani si din partea mea! give_rose.gif

Ramy,stiu cum sunt primele luni,pina te obisnuiesti cu programul.Eu am avut noroc cu mama ca a stat la noi si m-a ajutat foarte mult.Ea statea ziua cu bb si eu dormeam.
La slabit cel mai mult m-a ajutat mersul pe jos cu caruciorul.Cred ca faceam zilnic 5-6km.Asa am slabit o mare parte din kg fara efort prea mare.
Dar sa stii ca ultimele kg se duc cel mai greu.Eu si acum ma lupt cu 4kg,dar nici nu prea am ambitie.
Ce nume frumos i-ai pus fetitei!I se potriveste de minune! pupic.gif

De azi am inceput si eu sa numar din nou,asa ca sper sa ma abtin si in we de Pastele catolic,ca aici e liber si mama cica ne face sarmale. doh.gif

nella
Meniul pt azi:

4 minipizza 208,04
1 iaurt fructe 71
50 g sos capere si masline verzi 30,5
150 g tortelini 492
2 muffins cu mere 112
3 muffins cu sunca 104
2 solano 14

total:1024,54

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
emu
Nella, te-a pus devil.gif sa postezi exact cand n-am eu treaba, sa iti iau la puricat meniul lol.gif Asa mananci de obicei? In jur de 1000 cal si 2-3 legumioare? Nu-ti e foame?

Lasa Dana, ca o sarma - doua de pofta (pe zi) nu aduna asa de multe puncte wink1.gif
michelle
Lyra, la multi ani, sa fii norocoasa si implinita pupic.gif

Test pentru dovada dragostei neconditionate: iti iei nevasta si cainele si ii incui in portbagajul masinii.
Deschizi portbagajul dupa 2 ore si vezi cine se bucura ca te vede...
michelle
O intrebare am si eu: stiti cum decurg lucrurile pentru evaluarea unui imobil? Cine face asta? Dupa ce criterii etc?
Multumesc anticipat! give_rose.gif
Nessie
CITAT(michelle @ 19-03-2008, 10:00 AM) *

O intrebare am si eu: stiti cum decurg lucrurile pentru evaluarea unui imobil? Cine face asta? Dupa ce criterii etc?
Multumesc anticipat! give_rose.gif

Trebuie sa fie un evaluator atestat ANEVAR si printre criterii sunt:
- marimea
- locatia
- spatiu verde
- strada principala/ alee
- vedere geamuri
- parchet
- gresie/faianta
- usi schimbate interior/intrare
- confortul apartamentului
- decomandat sau nu
- etajul
- anul de constructie
- lift sau nu
- etaj intermediar sau nu

De obicei am observat ca e putin sub pretul pietei evaluat un imobil pt un credit ipotecar...
Dumbo
Noi am avut un evaluator trimis de banca si a contat pe langa cele enumerate de Nessie si zona in care este apartamentul, apropierea de centre comerciale, scoala, gradinita...
michelle
Ok, am inteles. Eu am urmatoarea problema:
ieri am fost la banca sa ne mai interesam de credit, de dobanzi si ne-au spus ca nu ne finanteaza decat 75% din valoarea imobilului, si nu 85% cat avem noi nevoie (desi in decembrie nu ne spusese asta).
Daca ei trimit pe cineva sa ne evalueze apartamentul si sa zicem il evalueaza la o suma peste pretul din contract (ceea ce ar trebui sa se intample caci s-a scumpit cu minim 4 mii Eur intre timp o astfel de locuinta), ajungand astfel la o valoare foarte aproape de cei 85% din suma noastra (adica 75% din noua evaluare ~ 85% din pretul care scrie in contractul nostru), noi ar trebui sa dam o dovada ca am platit cei 25% din evaluarea cea noua?
wacko.gif wacko.gif
Dumbo
Miha banca ia in considerare minimul intre suma evaluata si suma din contract.
Noi am facut contractul pe 25.000 de euro si evaluatorul a evaluat apartamentul la 24.500 deci banca a luat in considerare suma de 24.500.

Cel mai bine e sa mai intrebi si la banca. give_rose.gif eu am fost acum 3 ani in cautari.
ALICE
Cautati un evaluator care sa va supraevalueze apartamentul.Faceti o intelegere cu el.Ca vad ca asa se procedeaza in ultimul timp
Ramy
Bunaa !! smile.gif

Astazi am facut gimnastica 40 minute yahoo.gif
------------------------------------------------------

In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti

pieptul in fata si sa spui cu hotarire... "Acuma chiar ca am pus-o!"

* Daca intr-o zi femeia pe care-o iubesti ti-e infidela si iti trece

prin cap sa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca... ai coarne,

boule, nu aripi!

* Sexul e ca jocul de carti: daca n-ai o partenera buna, ar fi bine sa

ai macar o mana buna.

* Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei pieteni si nu ai observat nimic ciudat,

atunci... trebuie sa incepi sa-ti faci probleme!

Daca esti in stare sa zambesti cand ceva merge rau... inseamna ca ai

gasit un tampit pe care sa arunci vina.

* Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un pic visator... Asa ca

nu mai pierde vremea, lasa totul deoparte si du-te sa te culci!

* Femeile sunt exact ca traducerile: cele bune nu-s fidele, si cele

fidele nu-s bune.

* Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!!!

* Daca intr-o zi simti un gol mare in stomac... maninca, pentru ca

sigur ti-e foame!

nella
CITAT(emu @ 18-03-2008, 11:46 PM) *

Nella, te-a pus devil.gif sa postezi exact cand n-am eu treaba, sa iti iau la puricat meniul lol.gif Asa mananci de obicei? In jur de 1000 cal si 2-3 legumioare? Nu-ti e foame?

Lasa Dana, ca o sarma - doua de pofta (pe zi) nu aduna asa de multe puncte wink1.gif

Scumpa m-am invatat sa mananc pana in 1200 de calorii...numai ca ieri mi-am facut de cap cu poftele..adica am vrut tortelini asta am mancat ..ca de ...aveam de unde...nu imi e f foame,m-am obisnuit si sa stii ca am zile cand manac f multe legume si fructe si zile cand nu vreau sa le vad in ochi...nu stiu ce fac de azi ca mi-a trimis mama pachet cu sarmalute si chiftelute si nu pot rezista......sper sa nu ma bata nimeni daca o sa mai calc staramb daca zilele astea ma imfrupt din bunatati.... cheer.gif tease.gif
Nessie
CITAT(michelle @ 19-03-2008, 10:27 AM) *

Ok, am inteles. Eu am urmatoarea problema:
ieri am fost la banca sa ne mai interesam de credit, de dobanzi si ne-au spus ca nu ne finanteaza decat 75% din valoarea imobilului, si nu 85% cat avem noi nevoie (desi in decembrie nu ne spusese asta).
Daca ei trimit pe cineva sa ne evalueze apartamentul si sa zicem il evalueaza la o suma peste pretul din contract (ceea ce ar trebui sa se intample caci s-a scumpit cu minim 4 mii Eur intre timp o astfel de locuinta), ajungand astfel la o valoare foarte aproape de cei 85% din suma noastra (adica 75% din noua evaluare ~ 85% din pretul care scrie in contractul nostru), noi ar trebui sa dam o dovada ca am platit cei 25% din evaluarea cea noua?
wacko.gif wacko.gif

Fiecare banca procedeaza in felul ei.
1. In cazul in care va cere dovada celor 25% faceti cumva rost de suma aia de la cunoscuti, puneti toti banii intr-un cont si prezentati la banca extrasul de cont cu suma respectiva. Dupa ce v-a acceptat dovada, scoateti banii si inapoiati-i celor de la care v-ati imprumutat. Pentru a face rost de suma respectiva cu adevarat, va trebuie sa faceti alt credit sau sa puneti parintii de exemplu sa faca pe numele lor un credit.
2. E posibil ca banca sa nu fie interesata de restul banilor, ea sa va vireze in cont doar ce reprezinta 75% din suma. In cazul asta treceti doar la imprumutul al doilea si nu mai imprumutati bani de la cunoscuti.

Degeaba va supraevalueaza cineva apartamentul (si asta oricum e foarte greu) daca in contractul de vanzare-cumparare e o suma mai mica, banca va lua in considerare suma mai mica, asa cum a zis si Dumbo. Daca vanzatorul ar fi o persoana fizica v-ati putea intelege cu el sa treceti in contract o alta suma, sa va avantajeze.

Din cate stiu, doar Banc Postul da 75% din suma evaluata si nu din suma de pe contract. Voi cu ce banca mergeti?
michelle
La Egnatia am fost. E banca cu care lucreaza cei care fac proiectul si ne-au spus ca suntem obligati sa facem la banca lor.
Dar pe de alta parte nu am semnat nimic de genul asta, negru pe alb, ca trebuie neaparat sa facem la ei. Asa ca.. o sa studiem piata.
lyra
Buna fetelor. Multumesc pentru urari. pupic.gif

CITAT(michelle @ 19-03-2008, 04:43 PM) *

La Egnatia am fost. E banca cu care lucreaza cei care fac proiectul si ne-au spus ca suntem obligati sa facem la banca lor.
Dar pe de alta parte nu am semnat nimic de genul asta, negru pe alb, ca trebuie neaparat sa facem la ei. Asa ca.. o sa studiem piata.

Miha noi am luat credit de la Alpha bank anul trecut. ei ne-au finantat 85% din valoarea apartamentului si stiu ca si Brd-ul facea la fel. Noi am ales alpha deoarece era dobanda mai mica.
Bafta. smile.gif
emu
CITAT(michelle @ 19-03-2008, 12:20 AM) *
Test pentru dovada dragostei neconditionate: iti iei nevasta si cainele si ii incui in portbagajul masinii.
Deschizi portbagajul dupa 2 ore si vezi cine se bucura ca te vede...
lol.gif naughty.gif

Felicitari Ramy cheer.gif Imi place de mor poza de la avatar smile.gif

Ce durere de cap cu achizitionarea unei locuinte wacko.gif Succes tuturor care trec prin asta. (noi mai avem de asteptat)
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.