Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Dumbo
buna dimineata.
Emu dragutz ticker ti-ai pus.
Ramy
Bunnaaa!!!

A doua zi de gimnasticaa yahoo.gif cheer.gif Sii..am o febraaa doh.gif Acu' sa vedem dak reusesc sa fiu cuminte si cu dulciurile blink.gif Mi-am cumparat fibrobar si batoane de fitness blushing.gif Sper sa nu le mananc pe toate intro zi wink1.gif

emu sar'na pupic.gif Chiar ce ticker mishtoc ai ! In curant il vei inlocui cu o pozik smile.gif Cate saptamani ai ??

Fetele, eu nu am voie fructe/legume crude, asa ca nu prea le pap nici fierte si pentru asta...ma gandeam ca as putea tine dieta atkins 1 saptamana ptr a stimula cantarul wink1.gif Am voie carne, oua,branza telemea..deci as acoperii necesarul ptr produs laptic blushing.gif (alaptez). Aaa ??

Dana, cat timp ai avut burtik dupa nastere ??

-----------------

Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul "Superioritatea
barbatului fata de femeie".
Vinzatoarea: Utopie si sf-uri la etajul 1

va rog.
Nessie
CITAT(Ramy @ 20-03-2008, 01:09 PM) *

Bunnaaa!!!

A doua zi de gimnasticaa yahoo.gif cheer.gif Sii..am o febraaa doh.gif Acu' sa vedem dak reusesc sa fiu cuminte si cu dulciurile blink.gif Mi-am cumparat fibrobar si batoane de fitness blushing.gif Sper sa nu le mananc pe toate intro zi wink1.gif

emu sar'na pupic.gif Chiar ce ticker mishtoc ai ! In curant il vei inlocui cu o pozik smile.gif Cate saptamani ai ??

Fetele, eu nu am voie fructe/legume crude, asa ca nu prea le pap nici fierte si pentru asta...ma gandeam ca as putea tine dieta atkins 1 saptamana ptr a stimula cantarul wink1.gif Am voie carne, oua,branza telemea..deci as acoperii necesarul ptr produs laptic blushing.gif (alaptez). Aaa ??

Dana, cat timp ai avut burtik dupa nastere ??

Ramy, poate te indrepti spre dieta keto ca mi se pare mai ok decat Atkins. Eu, Cherie si Ironmissy tinem dieta asta daca vrei sa vezi niste meniuri.

In cazul in care alaptezi nu stiu daca e indicata pentru ca provoaca niste modificatri in organism si nu stiu cum o va afecta pe printesa ta. Ar fi poate bine sa vorbesti cu un medic inainte.
daconst
Ramy,in vara cind mergeam la sala,scapasem de burta,dar acum am iar. sad.gif
Nu stiu ce sa zic,dar la mine fara sport nu se duce.Adica slabesc,dar cum mananc ceva se si vede burta.
Daca vrei dieta,cea mai buna e WW.Merge la fix cu alaptatul ca poti baga fructe si legume la greu-Exact ce are nevoie si bb. wink1.gif

Aici e Pastele catolic si pina marti nu mai lucram. cheer.gif
Faza naspa e ca trebuie sa facem mancare ca suntem toti acasa si vom manca in familie...asa ca adio dieta. doh.gif
Ella79
Dana, voi serbati si Pastele catolic si pe cel ortodox? Ce mi-ar placea si mie!!! 2 petreceri cheer.gif
daconst
Pai Ella,o sa-l serbam,vrem,nu vrem.
Acum ca eram la dieta,chiar nu-mi pica bine ca trebuie sa ma sacrific sa mananc. doh.gif
Si au astia niste iepurasi de ciocolata si niste nebunii ce se mananca de Paste,de nu am cum sa rezist.
Sper sa trec cu bine si apoi sa slabesc si eu o data ca deja sunt de rasul lumii cu kg mele.

Ramy,mi-am amintit ca ma intrebai de Lucas cind era mai mic.Nu mai am poze cu el pe net,doar filmulete.
Uite-l aici la o luna jumate:

http://www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8

Si mai sunt acolo si alte filmulete cu el,in ordine cronologica.Asta daca ai rabdare de ele. grin.gif
emu
CITAT(Ramy @ 20-03-2008, 04:09 AM) *

Din cate tin eu minte (greu cu socotelile astea) sunt in sapt 20. O s-o rog pe dr. luni sa-mi improspateze memoria )).gif

Atkins recomanda ca daca alaptezi si vrei sa treci pe low carb sa sari de faza de inductie si sa treci direct la faza de mentinere. Deci tot nu scapi de fructe si legume )).gif (o grama' de discutii pe tema asta vad)

Si eu ieri am tras cateva ture de mers rapid si niste stretching-uri de ma dor toate alea azi.

Dana, cate kg mai ai de dat jos (sau vrei sa dai jos)?
gaby_mp
Fibrobarul e indicat in dieta WW? Stiu ce scrie pe el, dar mie mi se pare cam ciudat pentru ca e bun si imi place mult de tot! Voi ce parere aveti? L-ati recomanda sau nu? Eu mananc cam 2 pe zi, oare imi va dauna la dieta si sanatate? Trebuie inclus in punctele de "dulce" saptamanale? Daca da eu le depasesc inseamna sad.gif

Inca o intrebare.. am inteles ca s-a modificat putin dieta, si anume s-au mai adaugat alimente cu un anumit punctaj oricat, pana la saturatie [gen cartofi fierti]. Am luat materialele de la miha si nu am sesizat schimbarea. Ma puteti lumina?

Multumesc!
daconst
Emu,cam cu 3-4 kg ma tot chinui si nu mai apuc sa le vad date jos. sad.gif

Gaby
,nu e regula cu fibrobarul,poti manca daca iti place.Iar punctaj pentru dulce nu mai exista.
Regulile noi sunt puse aici pe forum la dieta WW.Le-a trecut Dany. give_rose.gif

Ramy,inca un filmulet de la o luna sa vezi ce radea:
http://www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0
gaby_mp
Multumesc multumesc! Acum "merg" sa ma documentez... inseamna ca sunt in urma rau blushing.gif
emu
Hai sa-ti facem galerie cheer.gif Dana. Cum sa n-apuci sa le vezi plecate? )).gif Ce vorba-i asta? Cred ca ai cel putin 50 de ani la dispozitie sa-ti indeplinesti telul (asta) lol.gif
daconst
CITAT(emu @ 21-03-2008, 01:38 AM) *

Hai sa-ti facem galerie cheer.gif Dana. Cum sa n-apuci sa le vezi plecate? )).gif Ce vorba-i asta? Cred ca ai cel putin 50 de ani la dispozitie sa-ti indeplinesti telul (asta) lol.gif

Hahaha,auzi ca 50 de ani. lol.gif
Stai sa incepem muncile la casa,sa vezi ce miscare fac eu atunci.ca la servici stau cu fundul pe scaun si mai mananc si dulciuri aduse de colegi. doh.gif

Am uitat sa va spun ca azi am fost la cursul de gimnastica din timpul programului de munca si mi s-a deschis apetitul la facut sport. unsure.gif
Sa vad cum fac ca poate daca tot e si mama aici,imi fac iar abonament la sala.Desi vara,eu fac miscare in aer liber.
Chiar am de gand sa mai cumpar o bicicleta si sa o luam si pe mama cu noi la tururica doar are numai 67 de ani. w00t.gif
I-am propus si a fost incantata de idee.Asa ca sa vedeti voi intreg familionul de la bunica la nepot calare pe biciclete. naughty.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 20-03-2008, 06:34 PM) *

Aici e Pastele catolic si pina marti nu mai lucram. cheer.gif
Faza naspa e ca trebuie sa facem mancare ca suntem toti acasa si vom manca in familie...asa ca adio dieta. doh.gif

Te incalzeste cu ceva daca iti spun ca si eu sunt in aceeasi situatie ? )).gif )).gif
CITAT(daconst @ 20-03-2008, 10:55 PM) *

Stai sa incepem muncile la casa,sa vezi ce miscare fac eu atunci.ca la servici stau cu fundul pe scaun si mai mananc si dulciuri aduse de colegi. doh.gif

Mai stii cand am inceput noi sa muncim la casa anul trecut ? Ziceam ca sigur voi slabi si .... surpriza : ma ingrasasem vreo 2 kg doh.gif grin.gif
May
Si noi tinem Pastele catolic cu atat mai mult cu cat soacra-mea e catolica, maine vopsim ouale, mielul e in frigider grin.gif. Partea cea mai buna e ca azi am fost libera si maine la fel yahoo.gif
danyhoney
Si eu am maine program de vopsit oo . Mi-am luat 2 pachete de vopsea ca sa am si de Pastele ortodox ( sigur n-as mai gasi atunci ) .
Dumbo
Dana, mie mi se pare ca ai slabit destul de bine. Mai ales ca te-am alergat si noi. Si acum ca vine vara si caldura o sa fie si mai bine.

Emu cam greu cu numaratul saptamanilor? lol.gif lol.gif lol.gif
daconst
Dany,bine ca mi-ai amintit sa iau si eu vopsea de acum ca sigur nu mai gasesc. doh.gif pupic.gif
Ce sa facem,ne sacrificam si noi si mancam bunatati de 2 ori...ca nici nu ne place. lol.gif

May,cu mielul am scapat,ca ala chiar nu il mananc.Nici nu stiu daca aici se mananca miel de Paste? unsure.gif
Si noi suntem liberi,pina marti. cheer.gif

Dumbo,ne mai tii mult in suspans? naughty.gif
Slabesti sau te ingrasi? lol.gif wink1.gif

Nu stiu inca ce meniu avem pe we,doar sarmalele sunt sigure ca a dat al meu comanda. cheer.gif
Astazi fac pulpe la cuptor,ca-s mai de diet si duminica o las pe mama sa faca ceva fripturi de-ale ei,ca ale mele sigur nu ies. grin.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 21-03-2008, 11:56 AM) *

Dany,bine ca mi-ai amintit sa iau si eu vopsea de acum ca sigur nu mai gasesc. doh.gif pupic.gif
Ce sa facem,ne sacrificam si noi si mancam bunatati de 2 ori...ca nici nu ne place. lol.gif

lol.gif lol.gif Exact !

Sarmale zici ? Yummyyyy . Sigur voi face si eu la Pastele ortodox si poate trantesc si un cozonac .
Azi avem gulasch facut de al meu sotz , maine inca nu stim exact ca vom fii pe drumuri ( mergem in Flensburg sa cautam un camin - sobitza ) dar probabil va fii peste . Duminica mergem la pranz la socrii si vom avea rulada din arne de vita + cartofi , salata de varza rosie de a lor si fasole verde cu smantana . Si apoi seara mergem la o zi onomastica si iar mancare doh.gif doh.gif
Dumbo
Dana, inca stationez.
Ramy
Buna ziua, buna ziua !!

Iaca am venit si eu smile.gif sa ma plang putin blushing.gif . Fie-mea a plans toata noapte rauuu,da' rauu . Tocmai se linistise si se scula doar din ora in ora doh.gif

Deci..cred ca a durut-o burtica, dar nu stiu ...de ce ?? blushing.gif

1) La baita a luat o gura mare de apa cu tot cu sapun , sampon si poate pipilik doh.gif
2) Ieri am avut indrazneala sa pap 1 felie de castravete, dar..micaa,micaa rau, 1 rosie..tot mica si 2 portocale sorry.gif

Asaa.. acu' sa ma si laud . cheer.gif Am facut si astazi gimnastica si n-am papat de dulce decat 2 fibrobar blushing.gif dar...ma doare rau operatia sorry.gif

De papat am papat rezonabil, dar..sa vedem seara cand ne strangem la masa, ce voi face blushing.gif

daconst, este un scump Lucas. Ne-am cam indragostit give_rose.gif

Nessie nu stiam de aceasta dieta. Ma gandeam la Atkins ptr ca se mananca, adik nu trebuie sa ma infometez. Ce modificatri provoaca in organism dieta keto ??? Cu medic nu vorbesc blushing.gif Stiu ca nu tre' sa tin dieta, si nici nu vreau ceva stric, ci..mai mult sa ma ghidez.
Nessie
CITAT(Ramy @ 21-03-2008, 02:59 PM) *
Nessie nu stiam de aceasta dieta. Ma gandeam la Atkins ptr ca se mananca, adik nu trebuie sa ma infometez. Ce modificatri provoaca in organism dieta keto ??? Cu medic nu vorbesc blushing.gif Stiu ca nu tre' sa tin dieta, si nici nu vreau ceva stric, ci..mai mult sa ma ghidez.
Atkins e la fel de periculoasa daca nu ai analizele la zi, stii si tu ca ai mai tinut. Ca efect, mie de exemplu mi-a dereglat menstuatia in prima luna. Alt efect e ca iti creste mult aciditatea urinei si nu stiu cum si daca e posibil sa fecteze si laptele pentru bebita. Alta problema ar putea fi constipatia daca nu bei 3-4-5 l de apa pe zi. Iar in cazul tau cu operatia e si mai grav. Mai bine stai linistita cateva luni si mananca doar sa nu te ingrasi mi rau. E mai importanta sanatatea ta acum decat kilogramele. Stiu ca iti doresti sa arati bine iar (nu pot sa-ti uit poza aia cu spatele doh.gif ... dementiala) dar asteapta sa te refaci macar fizic, sa poti face exercitii. pupic.gif
daconst
Ramy,dar n-ai avut nimic de colici in casa?
Ca e bine sa ai mereu ceva,care sa o calmeze.Iar cu alaptatul,contrar ce spun cei din Ro,aici se recomanda multe fructe si legume in alimentatia mamei.
Eu am mancat de toate cit am alaptat,mai putin usturoi si condimente.A avut si colici,dar Sab Simplex il calma de numa.
Sa pui ticker cu varsta bebelinei ca tot uit cit timp are.Ca asa ma uit pe caietelul de la Lucas si-mi mai amintesc cu ce ne-am confruntat noi atunci.
De exemplu la 3 luni jumate aveam 2 dintzisori deja. cheer.gif

Iar cu indragosteala,e la fix...ca deja Lucas e baiat mare,numai bun de insurat. lol.gif pupic.gif

Bafta cu slabitul,dar daca incepi cura,mai bine da-i formula,sa fii sigura ca isi ia tot ce are nevoie din lapte.
Insista cu bibele,ca altfel o sa ai probleme mai tarziu,ca n-o sa bea lichide nimic si Doamne fereste de febra cind are nevoie de hidratare sau cind trebuie sa-i dai medicamente si nu poti sa-l ascunzi in ceva sa nu simta.
Stiu multe mamici care au patit asa sau au pierdut lapticul brusc sau din cauza antibioticelor au trebuit sa intrerupa alaptatul si plingeau copii de foame.
Eu am preferat varianta de mijloc sa manance si formula si de la mine,mai ales ca incepusem sa nu prea am lapte si urla de foame.
Asta m-a ajutat mult si la diversificare. wink1.gif

Ramy

Nessie, cred ca nu m-am exprimat corect de nu s-a inteles. Nu vreau sa tin efectiv dieta, ci doar sa ma inspir, dat fiind ca tot nu pot manca cruditati. Oricum nu as manca nimic gras de exemplu, poate friptura mai multa, cascaval, oua. La asta m-am referit. Imi doresc sa alaptez cat mai mult si sa fie de calitate, asa incat...nu-s disperata sa slabesc peste noapte, dar..cum spuneai si tu..macar sa nu ma mai ingras. Sunt extrem de obosita si as manca mereu doh.gif Pupici

daconst, sigur ca am o adevarat farmacie, dar...cu nimic nu i-a trecut..decat cu caldura burtii mele. sorry.gif Referitor la legume si fructe, sa sti ca nu le=am eliminat ptr ca mi-au fost interzise, din contra...atat ca am observat ca ii este ei f rau de cate ori mananc sad.gif

Maria mea are are 3 luni si 6 zile smile.gif , dar...nu are dintisori blushing.gif Celei mari i-au dat primii dintisori la 1 an, asa ca s-ar putea sa nu fim la fel de precoce precum este Lucas blushing.gif

De biberon ce sa mai spun...Nu-i place si pace sad.gif Am incercat sa -i dau si formula dar...bineintels ca nici pe ala nu l=a vrut. Prima oara am alaptat pana la 1 an. Dupa ce am intarcat-o n-a mai baut nici un fel de lapte pana in ziua de azi. A mancat iaurt, branzica..dar lapte nu. Cred ca...mosteneste de la sora'sa nabadaii sorry.gif

Va pup ca deja ma striga baby.gif
dadi
ramy nici nepotelul meu nu a vrut biberon, dupa ce incerca sora mea sa i-l dea se stramba tot, lapte dupa ce nu a mai primit de la san nu a mai vrut sa bea nici simplu nici dulce (cu gris orez etc), dar de vreo 2 saptamani minune cere el singurel in fiecare dimineata si seara cama cu lapte, dar de branza nu se apropie zice ca el vrea doar casvaval(cascaval) iar de la ou papa doar albusul
camvalmy
Ramy sa nu te supi pe mine dar vreau sa iti dau si eu un sfat: vrei, nu vrei peste cateva luni o sa fii mai supla decat inainte de bebe. Sa-ti traiasca baby.gif si abia astept sa termin si eu facultatea sa fac un bebita. In jurul meu toate prietenele mele au bebe biggrin.gif numai eu mai am ramas. Cumnatica mea a nascut acum 8 luni si incet-incet si-a recapatat silueta doar stand cu fetita si iubind-o, asa ca o sa vezi ca in cateva luni vei scapa de kg care te supara fara sa te privezi de nimic, mai ales ca si alaptezi. E o scumpa Mari tau (mie imi plac toti copii la nebunie biggrin.gif ) sa-ti traiasca!
emu
CITAT(Dumbo @ 21-03-2008, 02:50 AM) *
Emu cam greu cu numaratul saptamanilor? lol.gif lol.gif lol.gif

Pai naughty.gif
Uit cam repede in ce sapt am fost cu o sapt inainte lol.gif

CITAT(daconst @ 21-03-2008, 03:56 AM) *
Dumbo,ne mai tii mult in suspans? naughty.gif
Slabesti sau te ingrasi? lol.gif wink1.gif

Nu stiu inca ce meniu avem pe we, doar sarmalele sunt sigure ca a dat al meu comanda. cheer.gif
Astazi fac pulpe la cuptor, ca-s mai de diet si duminica o las pe mama sa faca ceva fripturi de-ale ei, ca ale mele sigur nu ies. grin.gif

Eu zic ca se metine blum.gif

Bey! Io nu fac nimic de Paste, deocamdata sunt stuck intr-un hotel intre LA si home sweet home... si ma plimb pe aici in timp ce ma gandesc cu drag la ziua de maine cand o sa ne trantim pe canapele noastre si o sa ne alintam pisica... si o sa ma reapuc de lucru la paturica pt bebe... si o sa vad prieteni dragi peste cateva zile )).gif si... si... si... smile.gif

Si sa arunc si eu ceva ce-am citit zilele trecute, nu mai stiu pe unde, carbohidratii stimuleaza productia de lapte?!

Weekend placut tuturor hug.gif
daconst
Emu,e normal sa uiti...e specific la gravide. grin.gif
Hai ca mi-am amintit o faza cu mine din vremea gravidiei.
Fusesem in concediu in Grecia si la intoarcere cind sa ne luam bagajele de la aeroport,am uitat unde am pus cheia de la masina.Si era 12 noapte,iar noi pina acasa mai aveam vreo 100 si ceva de km.
Sa ne fi vazut in aeroport cum goleam valizele sa cautam cheia de la masina,ca eu GRAVIDA,am uitat lucul unde era pusa. doh.gif
In final dupa stres si o tura de plins,(ca ma gandeam ca dormim in aeroport pina a doua zi cind gaseam tren sa venim acasa si sa luam a doua cheie sa putem descuia masina),am gasit cheia intr-un buzunarel de rucsac mai ascuns,ca o pusesem sa fie la indemana cind ajungem. doh.gif
De atunci,nu ma mai lasa al meu sa umblu cu treburi importante ca stia ca uit...eram de groaza.
Bine ca mi-am revenit. lol.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

buna dimineataaaaa!!!
e duminica, asa de mult imi place ziua asta. Desi si ieri am scapat mai usor cu curatenia, am imprumutat aspiratorul asa ca am avut scuza ca sa fac curatenie mai rapid.

nella
Salutare....ma simt mai bine si am hotarat ca de maine sa revin la numarat si calculat...am avut o saptamana groaznica,nimic nu era bun si nu imi convenea din cauza racelii,am rani la nas sad.gif de la atata suflat....m-am cantarit azi si sunt f bucuroasa ca dupa o sapt de calcat stramb din cauza racelii...ca a trebuit sa manac mai binisor ca altfel simteam ca ma preling pe strada....nu s-a pus nimic....asa ca de maine sa stiti ca revin cu meniurile....va pup dulce si sa stiti ca mi-ati lipsit mult pupic.gif hug.gif
daconst
Miha,am scris la subiectul de interioare. naughty.gif
gaby_mp
Revin si eu, ca in fiecare luni, cu cate un mesaj asa de ochii lumii blum.gif
Spor la numarat tuturor! Eu pana la Pasti numar, gata, m-am enervat! Vin diseara cu raportul daca inca ma mai primiti blum.gif
daconst
Ce pustiu pe aici!!!
Toata lumea e plecata?

Sa va zic ca m-am hotarat sa bag o tura de dieta daneza? huh.gif
Da,pe celalalt forum au inebunit fetele cu ea si parca m-as baga si eu ca am mancat o tona de dulciuri de pastele asta.
Maine fac lista cu ce-mi trebuie si cind vin de la servici fac cumparaturile pentru ea.
Sper sa ma tina pina la sfarsit,dar prea erau fetele incantate de ea.
camvalmy
CITAT(daconst @ 24-03-2008, 05:40 PM) *

Da,pe celalalt forum au inebunit fetele cu ea si parca m-as baga si eu ca am mancat o tona de dulciuri de pastele asta.
Maine fac lista cu ce-mi trebuie si cind vin de la servici fac cumparaturile pentru ea.
Sper sa ma tina pina la sfarsit,dar prea erau fetele incantate de ea.

eu am tinut 3 zile exact cum scria acolo si la a 4-tra zi, dupa ce nu mancasem nimic pana la 2-pt ca dim am plecat devreme la scoala si nu am mai stat sa-mi fac de mancare-cand am mancat cod fiert mi s-a facut un pic scarba(e mai bun la gratar decat fiert) nu am mai putut sa ma abtin si am mancat un mar. Asa ca am renuntat sorry.gif . Slabisem 3 kg si am pus 2 la loc din cauza dulciurilor blushing.gif .
Bafta daca vrei sa o tii, eu...rusine mie,nu? e, acum numar caloriile unsure.gif .
Dumbo
Eu ma pot lauda ca am tinut dieta, am trisat numai putin in ziua a 7-a adica am mancat marul la pranz si friptura seara dar ... nu am slabit mare lucru.
Pentru mine a fost cea mai buna dieta totusi pentru ca era organizata, stiam exact ce mananc in ziua urmatoare, imi pregateam mancarea si gata. A doua zi eram disciplinata (ca nu aveam de ales).

gaby_mp
Am venit cu raportul... nu prea bun, dar decat si mai rau de-atat biggrin.gif
3 portocale 0,00
branza topita fitness 1,75
1/2 vanata + 1/2 dovlecel + 3/4 rosie toate la gratar [puse pe o plita] 1,00
92g sunca presata 7,00
friganea [ou, paine neagra, lapte, zahar, prajita in teflon] 3,00
fibrobar 3,70
fibrobar 3,70
fulgi porumb forta 3,37
danyhoney
CITAT(daconst @ 24-03-2008, 04:40 PM) *

Dieta daneza ?????? Ai citit comentariile fetelor care au tinut-o ?????? E alegerea ta dar .... eu nu m-as baga . Sincer ! hug.gif

Ce nu-ti mai convine la WW ???? Sau ce nu mai merge ??
danyhoney
Intrebare pentru DANA : ce mai stii de SORINA ??????????????????????????? A lipsit cam mult la apel pe aici . Sper ca e bine si la job e totul ok . hug.gif

Si tot pentru Dana : de ce vad ProtvInternational asa aiurea ????? Adica 1 secunda vad imagine , apoi 3 secunde ( numarate ) nu e imagine ..... . Si ...tot asa ....de vreooooo saptamana , cred sad.gif
nella
meniul pt azi:

50 musli 180
100 iaurt fructe 70
10 maioneza 40,4
100 porumb 1
1 ou 70
100 sunca 95.05
50 sos capere si masline verzi 30.5
50 morcov 22.5
ciorbita fasole 172.5
2 solano 14
100 branza cottage 97
5 buitoni 145
60 rosie 12
1 tiramisu 99.7
100 suc natural 24
40 seminte 109.6

total:1183.25

yahoo.gif cheer.gif yahoo.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 24-03-2008, 09:27 PM) *

Intrebare pentru DANA : ce mai stii de SORINA ??????????????????????????? A lipsit cam mult la apel pe aici . Sper ca e bine si la job e totul ok . hug.gif

Si tot pentru Dana : de ce vad ProtvInternational asa aiurea ????? Adica 1 secunda vad imagine , apoi 3 secunde ( numarate ) nu e imagine ..... . Si ...tot asa ....de vreooooo saptamana , cred sad.gif

Dany posibil ca de la vint sa se fi miscat satelitul.

eu sunt ok, m-au angajat permanent, dar trebuie sa invat in 3 luni java..asa ca prea mare succes nu e ci doar o noua provocare mad.gif si m-am cam saturat de provacari in ultimul timp.
Vineri e faimoasa nunta ..meniu de 5 parti nu muzica yuhuuu..banuiesc ca la 11 se termina. Promit poze biggrin.gif
daconst
Dany,ti-am lasat mesaj pe mess,dar nu stiu daca a ramas.Cu antena,sa bagi din nou o scanare la toate programele.Sa vezi poate se rezolva.Eu nu am probleme.

Cu dieta e asa: nu mai am rabdare parca cu ultimele kg si parca as incerca ceva mai sever,ca am uitat cum e.Sa vad ce rezultate am si apoi ma intorc la WW,ca macar asta imi place.
Am zis ca 13 zile n-o sa mor,sper doar sa ma pot tine de ea.

Nella,daca ai mai multe kg de slabit,eu recomand WW ca se poate tine pe durata mai lunga fara probleme.

Miha,pe unde ai disparut iar si nu spui nimic?

Sorina,eu te bat...auzi la ea,are contract definitiv si nu se bucura. mad.gif
Fata,tre sa dai de baut,ca de acum poti sa-ti faci si tu planuri serioase cu facut de bb.Adica ai un job unde te poti intoarce dupa si asta mi se pare mie grozav! cheer.gif

Abia astept poze de la faimoasa nunta! naughty.gif
danyhoney
CITAT(peach @ 24-03-2008, 10:11 PM) *

CITAT(danyhoney @ 24-03-2008, 09:27 PM) *

Dany posibil ca de la vint sa se fi miscat satelitul.

eu sunt ok, m-au angajat permanent, dar trebuie sa invat in 3 luni java..asa ca prea mare succes nu e ci doar o noua provocare mad.gif si m-am cam saturat de provacari in ultimul timp.
Vineri e faimoasa nunta ..meniu de 5 parti nu muzica yuhuuu..banuiesc ca la 11 se termina. Promit poze biggrin.gif

lol.gif lol.gif M-ai simtit ca am intrebat de tine ??? lol.gif lol.gif

HEYYYYY , e super cu job-ul tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Provocarile iti plac , nu ???????? Locul de munca e sigura asa ca ..... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daca ai stii cum astept pozele de la nunta .........

CITAT(daconst @ 24-03-2008, 10:28 PM) *

Dany,ti-am lasat mesaj pe mess,dar nu stiu daca a ramas.Cu antena,sa bagi din nou o scanare la toate programele.Sa vezi poate se rezolva.Eu nu am probleme.

Cu dieta e asa: nu mai am rabdare parca cu ultimele kg si parca as incerca ceva mai sever,ca am uitat cum e.Sa vad ce rezultate am si apoi ma intorc la WW,ca macar asta imi place.
Am zis ca 13 zile n-o sa mor,sper doar sa ma pot tine de ea.

Hmmm...sa-l ia [*****] de digi ca la mine tot face figuri doh.gif Cred ca trebuie sa ma mut in sudul Germaniei lol.gif lol.gif

Nu stiu ce sa zic de dieta daneza .....dar parca nu prea sunt de acord cu ea sad.gif . Tu incearca si vezi cum e.....SPER sa mearga !!! hug.gif
gaby_mp
Mai bine incearca Scarsdale wink1.gif e mai sanatoasa decat daneza...
danyhoney
Gaby , habar nu am ce e Scarsdale .......In locul Danei as ramane la WW . A fost fff multumita cu ea !!! Si STIE ca daca da organismul peste cap cu o alta dieta .....poate avea surpriza ca organismul se va revolta . Eu incercam doar sa-i spun sa ramana la WW ca e sanatos si stie si ea asta . Dar ...fiecare cu alegerea ei .

hug.gif
danyhoney
A trecut de miezul noptii asa ca ......... ANTONIA , LA MULTI ANIIIIIIIIII !!!!!!!!!! SANATATE SI FERICIRE !!!!!!!!!!!

SPER sa mai dai cate un semn de viata ...... hug.gif
Ramy
Buan dimineata !!

Am venit cu a mea codita stufoasa intre picioare de rusinik. Gata si cu sportul....l-am abandonat. Ma doare f tare cezariana. Dieta n-am voie, iars a renunt de buna voie la dulciuri..nu-s in stare doh.gif

Uitati ce frumos faceam noi gimnastik blushing.gif

Imagine

Si dinamovista lui tati wink1.gif

Imagine
michelle
Dragelor, cam slabuta activitatea pe aici.

Nu, nu am disparut de tot )).gif
Saptamana trecuta m-am ocupat de calculatorul cel nou (instalat sistemul plus tot cardul de aplicatii si programe).
In we am fost plecata la mama unde am mancat bine, am dormit, am citit, ne-am uitat la filme vechi (My Fair Lady, 7 neveste pentru 7 frati - aici o secventa biggrin.gif ), iar luni am fost sa imi schimb si eu identitatea, caci se pare ca asa e procedura - pentru actele pt apartament.

Aveti idee cat dureaza pana se aproba dosarul pt credit?
Cata pleaca joi in Dubai pt 2 saptamani si voi ramane singura sa ma descurc.. sper sa nu trebuiasca fix atunci sa incep demersurile pentru credite.. ca e jale.

Ramy, dulce foc printesa ta pupic.gif baby.gif

Dana hug.gif
Cu dieta aia.. eu sunt complet impotriva ei. Din cauza ei mi-am dereglat menstr. in trecut.

Gaby, de unde stii exact ca are 3p o friganea? Aia trage mult ulei....
Cat are o feliuta de branza fitness?.. ca am mancat si eu una ieri si tare mi-a placut.

Nella, meniul e ok
bubbles
Neata yahoo.gif .
Dana daca vrei sa te iau la biciuit )).gif baga-te la daneza .Citeste si tu sa vezi cat rau face organismului tau si apoi vezi daca chiar vrei sa o tii cuplu.gif bataita.gif

Ramy cat e de scumpa give_heart.gif .
nusarich
La multi ani Antonia, sa ai parte de tot ce-ti doresti tu!
gaby_mp
CITAT(michelle @ 25-03-2008, 11:05 AM) *

Gaby, de unde stii exact ca are 3p o friganea? Aia trage mult ulei....
Cat are o feliuta de branza fitness?.. ca am mancat si eu una ieri si tare mi-a placut.

Friganea: am cantarit painea, laptele, oul si atat mi-a dat portia. Cine a zis ceva de ulei? Le-am facut la teflon si au iesit perfect! In general tot ce gatim facem la teflon... fara pic de ulei! biggrin.gif
Branza topita fitness de la Hochland, 1 triunghi = 1,75p. eu nu am vazut la felie dar banuiesc ca este acelasi punctaj wink1.gif
antonia05
Salutare fetele.Multumesc din suflet pt urari.

Nu am mai avut deloc timp sa intru pe acest forum din pacate.Am niste probleme destul de mari pe care trebuie sa le rezolv cumva.

Am si ceva probleme de sanatate pe care cumva trebuie sa le rezolv.Nu am o perioada foarte buna , insa incerc sa trec si peste aceasta cu bine.

MICHELLE< te rog din suflet, trimite mi si mie un PM cu date despre operatia pe care tu ti ai facut o la ochi.Ce doctor, unde, cat costa si eventual un nr de telefon. Multumesc mult.Pupici!!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.