Ramy,dar n-ai avut nimic de colici in casa?
Ca e bine sa ai mereu ceva,care sa o calmeze.Iar cu alaptatul,contrar ce spun cei din Ro,aici se recomanda multe fructe si legume in alimentatia mamei.
Eu am mancat de toate cit am alaptat,mai putin usturoi si condimente.A avut si colici,dar Sab Simplex il calma de numa.
Sa pui ticker cu varsta bebelinei ca tot uit cit timp are.Ca asa ma uit pe caietelul de la Lucas si-mi mai amintesc cu ce ne-am confruntat noi atunci.
De exemplu la 3 luni jumate aveam 2 dintzisori deja.
Iar cu indragosteala,e la fix...ca deja Lucas e baiat mare,numai bun de insurat.
Bafta cu slabitul,dar daca incepi cura,mai bine da-i formula,sa fii sigura ca isi ia tot ce are nevoie din lapte.
Insista cu bibele,ca altfel o sa ai probleme mai tarziu,ca n-o sa bea lichide nimic si Doamne fereste de febra cind are nevoie de hidratare sau cind trebuie sa-i dai medicamente si nu poti sa-l ascunzi in ceva sa nu simta.
Stiu multe mamici care au patit asa sau au pierdut lapticul brusc sau din cauza antibioticelor au trebuit sa intrerupa alaptatul si plingeau copii de foame.
Eu am preferat varianta de mijloc sa manance si formula si de la mine,mai ales ca incepusem sa nu prea am lapte si urla de foame.
Asta m-a ajutat mult si la diversificare.