Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Nessie
CITAT(antonia05 @ 25-03-2008, 01:12 PM) *
MICHELLE< te rog din suflet, trimite mi si mie un PM cu date despre operatia pe care tu ti ai facut o la ochi.Ce doctor, unde, cat costa si eventual un nr de telefon. Multumesc mult.Pupici!!!!
Michelle a povestit aici cum a fost operatia. Poate te ajuta. pupic.gif Sanatate multa si LA MULTI ANI! flowers1.gif
bubbles
La multi ani fericiti Antonia !!! band.gif
bubbles
Am schimbat ticker cheer.gif cheer.gif
michelle
Antonia, multa sanatate si impliniri pe toate planurile pupic.gif
Iti scriu pe PM detaliile referitoare la operatie.
nella
CITAT(bubbles @ 25-03-2008, 01:45 PM) *

Bravo cheer.gif cheer.gif cheer.gif ai vazut ca ai reusit?Mai ai putin si esti o fericita in adevaratul sens al cuvantului..........BARVOOOOOOOOOOOOOO cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
bubbles
CITAT(nella @ 25-03-2008, 07:35 PM) *

CITAT(bubbles @ 25-03-2008, 01:45 PM) *

Bravo cheer.gif cheer.gif cheer.gif ai vazut ca ai reusit?Mai ai putin si esti o fericita in adevaratul sens al cuvantului..........BARVOOOOOOOOOOOOOO cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif

Multumesc blushing.gif .adevarul e ca nici mie nu imi vine sa cred pupic.gif
nella
CITAT(daconst @ 24-03-2008, 11:28 PM) *

Dany,ti-am lasat mesaj pe mess,dar nu stiu daca a ramas.Cu antena,sa bagi din nou o scanare la toate programele.Sa vezi poate se rezolva.Eu nu am probleme.

Cu dieta e asa: nu mai am rabdare parca cu ultimele kg si parca as incerca ceva mai sever,ca am uitat cum e.Sa vad ce rezultate am si apoi ma intorc la WW,ca macar asta imi place.
Am zis ca 13 zile n-o sa mor,sper doar sa ma pot tine de ea.

Nella,daca ai mai multe kg de slabit,eu recomand WW ca se poate tine pe durata mai lunga fara probleme.

Miha,pe unde ai disparut iar si nu spui nimic?

Sorina,eu te bat...auzi la ea,are contract definitiv si nu se bucura. mad.gif
Fata,tre sa dai de baut,ca de acum poti sa-ti faci si tu planuri serioase cu facut de bb.Adica ai un job unde te poti intoarce dupa si asta mi se pare mie grozav! cheer.gif

Abia astept poze de la faimoasa nunta! naughty.gif

Am incaput cu ww si nu am avut asa mare succes....de cand am inceput cu numaratul caloriilor merge cate 1 kg si un cm din talie pe saptamana ceea ce pe mine ma bucura f mult si deocamdata ma simt f bine si parca si mai satula...decat la ww.....eu sunt sigura ca faeam ceva greseli cu calculatul,asa la calorii e mult mai simplu .multumesc mult de tot pt sfat pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
La multi ani Antonia! give_rose.gif

Bubule,bravo tie!!!! cheer.gif

Ramy,ce frumoasa e dinamovista ta mica! w00t.gif
De ce nu pot mari pozele oare???Ca nu le vad bine.

Miha,eu chiar ma gandeam ca ai plecat si tu in Dubai!Ce bafta pe Cata! w00t.gif

Nella,pai si cu numaratul caloriilor e bine.Stiu ca Ramo slabea asa.Eu una nu ma pricep la numarat...parca mai simplu e WW.

Cu Daneza nu stiu ce sa zic,ca nu am asa nervi de ea,dar as face ceva sa slabesc odata,ca de cind e mama aici sunt de groaza,mananc ca sparta. sorry.gif
Dumbo
Dana mananci si tot slabesti, lasa ca stiu eu ca iar e ziua de cantar si iar te alergam pe aici.
bubbles
Mda presimt ca o alergam pe Dana cand va spune ca am mancat asta si asta si asta si ... iar am slabit tease.gif floare.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
gata, am schimbat si eu ticker-ul. baby.gif are 14 saptamani.

gata, nu mai raportez ce am mancat ca sigur va imbolnavesc.
Din fericire inca nu am pus nici un kilogram. Am ceva burtica, vizibila mai ales seara, dar cred ca am dat jos in rest, altfel nu se explica.

Emu te asptept sa facem topic de ingrasacioase (imediat ce scap si eu de greturi).

Sper sa ma mai primiti pe aici ca tare bine ma simt la voi. give_rose.gif
bubbles
Dumbo esti gravi ? swoon.gif Habar nu am avut .. sa ai o sarcin usoara pupic.gif hug.gif si numai bine atat tie cat si baby.gif .Ati aflat ce e?Eu zic baiat naughty.gif
camvalmy
pup mamica! sa ai o sarcina usoara si iti doresc sa scapi de greturi ca asta e partea cea mai grea. Apropo sun fan la o emisiune noua numita prima zi- e super, a fost mai devreme la tv. pot sa spun ca de cate ori am vazut mamicile nasc destul de usor asa ca nu-ti face griji de asta. flowers1.gif si mie imi plac mult copii, abia astept sa fac si eu unul peste vreo 2-3 ani dupa ce imi fac casuta sau mi-o cumpar, nu stiu inca.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
CITAT(daconst @ 25-03-2008, 09:17 PM) *

La multi ani Antonia! give_rose.gif

Bubule,bravo tie!!!! cheer.gif

Ramy,ce frumoasa e dinamovista ta mica! w00t.gif
De ce nu pot mari pozele oare???Ca nu le vad bine.

Miha,eu chiar ma gandeam ca ai plecat si tu in Dubai!Ce bafta pe Cata! w00t.gif

Nella,pai si cu numaratul caloriilor e bine.Stiu ca Ramo slabea asa.Eu una nu ma pricep la numarat...parca mai simplu e WW.

Cu Daneza nu stiu ce sa zic,ca nu am asa nervi de ea,dar as face ceva sa slabesc odata,ca de cind e mama aici sunt de groaza,mananc ca sparta. sorry.gif

Ramo m-a corupt...ea e profa mea de dieta cheer.gif yahoo.gif rolleyes.gif naughty.gif

Dumbo sarcina usoara iti doresc nici eu nu am stiut cheer.gif cheer.gif ........sa fie intr-un ceas bun si sa fiti amandoi sanantosi pupic.gif
Tulip
Dumbo,felicitari! give_rose.gif
honey79
Felicitari, Dumbo.
Sarcina usoara iti doresc....draga viitoare-mamica.
Dumbo
Va multumesc foarte mult pentru urari.

Mai am un hop, triplu test-ul si peste 2 saptamani un nou eco. Atunci poate aflu daca e fetita sau baiat.
Eu as paria ca e fetita ca sunt cam melancolica si visatoare...
Oricum sanatos sa fie, culoarea sosetelelor conteaza mai putin.

daconst
Dumbo,eram curioasa cit te mai poti abtine sa nu ne spui. )).gif

Iti mai spun o data felicitari si o sarcina usoara! pupic.gif

Bey,cu slabitul la mine calmati-va ca acum nici zi de cantar nu mai am. lol.gif
Sunt rau pe aratura cu oo de ciocolata si iepurasi. doh.gif
Sper ca pina la Pastele nostru sa le termin...ca a primit fi-miu la greu de la toata lumea si el inca n-are voie cioco.Asa ca se sacrifica ma-sa,ce sa faca. grin.gif
bubbles
Am mancat si eu niste oo la matusamea primite dela cineva din afara si parca simteam cum mi se topesc papilele gustative drool.gif
gaby_mp
CITAT(daconst @ 25-03-2008, 11:11 PM) *
Sunt rau pe aratura cu oo de ciocolata si iepurasi. doh.gif
Sper ca pina la Pastele nostru sa le termin...ca a primit fi-miu la greu de la toata lumea si el inca n-are voie cioco.Asa ca se sacrifica ma-sa,ce sa faca. grin.gif

Ce viata amara si grea duci tu acolo, te compatimesc w00t.gif
Deea
Buna dimineata!

La multi ani Antonia!

Felicitari Dumbo, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bebe sanatos!
michelle
Neata!
Deea, ce mai faci? Ce mai face printesa ta?

Dumbo, felicitari si sarcina usoara!
Incepem pariurile cu sexul copilului? )).gif
michelle
Bula merge la scoala.
Invatatoarea: - Dati-mi exemple de animale.
Bula cu mana pe sus: - Eu, eu...
Invatatoarea: - Bine Bula, zi-mi!
Bula: - Ursulet... lupusor... iepuras...
Invatatoarea: - Bula, dar nu mai folosi diminutive.
Bula: - Vevera... licure... bufna...
dany
Sarcina usoara , Dumbo ! give_rose.gif
michelle
Pierdut bricheta zona Giulesti 20 martie 2008 (galbena) pentru informatzii va rog contactati-ma: suporter_steaua@giulesti.ro am nevoie urgent de bricheta ca urmeaza si meciul cu vaslui...rog seriozitate
camvalmy
lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Monic, te zaresc naughty.gif Ce mai faci?
Cum mai merge dieta? Cum merg pregatirile pt casuta?
Dumbo
hug.gif pupic.gif

va multumesc din nou pentru urari.

din pacate baby.gif isi cere orele de somn asa ca de obicei pana in ora 10 pic de somn.

Pe sefu il anunt de 1 aprilie. lol.gif lol.gif lol.gif
nella
Meniul pt ieri:

1 iaurt fructe 71
5 buitoni 145
330 sardine in sos tomat 385
1 ciorbita fasole 172,5
2 pahare de suc 94

total:866 doh.gif sa nu ma certati dar am petrecut seara la prietena mea si nu am mai putut manca nimic

Meniul pt azi:

2 oua 140
50 sunca 47.5
50 branzica cottage 48.5
50 masline 76.5
20 kaiser 40
150 sardine in sos tomat 288
100 cartofi prajiti 210
1 tiramisu 99.7
1 iaurt fructe 71
50 seminte 137

total:1157.2

yahoo.gif cheer.gif
Sexymom
Dumbo acum am aflat si eu, si de cate ori aflu asa ceva mi se umfla limba si trebuie sa scriu mult.
Deci....e ceva minunat sa fii gravida, trebuie sa sti mereu ca ce faci acum e unic, ca asa te simti implinita si cu adevarat femeie.Ma bucur de cate ori citesc cate gravidute sunt la noi pe forum si cat de bine fac fata acestei sarcinii.
Sper ca toate fetele de aici sa treaca prin asta si ma gandesc in special la o fetita care imi e draga si face multe eforturi ca acest vis sa devina realitate, si asa o sa se intample pana la urma.

Ce sa iti mai scriu...sa ai grija de tine, sa mananci cu masura, sa te odihnesti mult, sa mergi la medic si de cate ori ai vreo indoiala sa pui intrebari, eu cel putin te ascult cu placere . pupic.gif

CITAT(nella @ 26-03-2008, 10:27 PM) *

total:866 doh.gif sa nu ma certati dar am petrecut seara la prietena mea si nu am mai putut manca nimic

Eu cand petrec o seara cu prietena mea se lasa cu multe calorii lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(nella @ 27-03-2008, 01:27 AM) *

Meniul pt ieri:

1 iaurt fructe 71
5 buitoni 145
330 sardine in sos tomat 385
1 ciorbita fasole 172,5
2 pahare de suc 94

Meniul pt azi:

2 oua 140
50 sunca 47.5
50 branzica cottage 48.5
50 masline 76.5
20 kaiser 40
150 sardine in sos tomat 288
100 cartofi prajiti 210
1 tiramisu 99.7
1 iaurt fructe 71
50 seminte 137

total:1157.2

yahoo.gif cheer.gif

Exact ce a scris SExy am vrut sa scriu si eu lol.gif .Cand sunt cu prietenele .. mama mama cata mancare este doh.gif
michelle
Pentru fanii lui Costi )).gif Seden Gürel - Show Ca La Paris (feat. Costi)
emu
Dumbo cheer.gif Vai de noi daca facem subiect de ingrasacioase lol.gif Ajungem sa ne dam de-a rostogolul pana a sfarsitul sarcinii. Mi-a zis dr. la vizita de vineri ca trebuie sa reduc din mancare )).gif

Si...

si...

cum era cu pariul ala?

3 fete - 7 baieti?! Imi aduc aminte bine? )).gif

Ia uitati-va-ti la ticker biggrin.gif

Ahh ce fericiti suntem! Si noi si bunicii si prietenii )).gif 99% din rude si prieteni pariasera pe baiat si uite ca s-a nimeri.
Si ca o nota separata: la noi a mers metoda Shettles (desi n-am facut-o intetionat, asa s-a nimerit in perioada respectiva) )).gif

Sexy, sunt in asentimentul tau in ceea ce o priveste pe fata "ta" draga. Si eu ma gandesc la ea si-i doresc sa i se indeplineasca dorinta cat de curand. Abia astept sa vina sa ne incante privirile cu vestea cea mare smile.gif give_rose.gif

Dumbo cum iti e cu greturile? Sunt doar incomode sau se lasa cu alergat la baie? )).gif

p.s. sunt in saptamana 21 incepand de maine smile.gif Am intrebat dr. ca daca era dupa mine as fi trecut direct in sapt 22 de acum o saptamana )).gif
Dumbo
Vai ce liniste e azi...

Sexy multumesc si promit sa apelez la tine si la celelalte fete ori de cate ori sunt in impas.
Momentan e cam devreme, am "evoluat" numai de la apelativul - elefantelul meu drag la somalezul meu drag.

Oricum am ramas cu obsesia cantaritului si ma cantaresc in fiecare dimineata, de parca asta ar fi important. Partea buna e ca mananc destul de consistent, dar nu ma ingras. Partea proasta e ca mi-e frica sa nu raman asa mancacioasa.
lol.gif

Eu cred ca e fata, ca sunt prea melancolica si batista.gif dar numai ca sa ma contrazic cu sotul care vrea fata ii zic ca e baiat. Mai am timp sa il contrazic ca inca nu se vede ce e.

Emu cum era metoda aia?
emu
Shettles recomanda sa se faca cu nu mai mult de 24 de ore inainte de ovulatie si sa nu se treaca de 12 ore dupa ovulatie, ca sa cresti sansele de a avea baiat.
emu
Dumbo iti doresc sa te simti cel putin la fel de bine ca mine (dupa ce treci de perioada cu greturile) smile.gif

Weekend placut tuturor hug.gif
daconst
Emu,felicitari pentru baietel!Se pare ca ma pricep deja la preziceri. cheer.gif
Stiam si eu de metoda astadar nu stiam ca asa se cheama.La noi a fost conceput exact in ziua ovulatiei,desi eu am vrut fetita.Dar nu ma asteptam sa se prinda imediat dupa ce m-am lasat de pilule. doh.gif

Dumbo,la tine e fetita...zic eu.Sa stii ca mama simte intodeauna ce e bb.Si eu am stiut din prima clipa.
Cu mancatul,e bine sa nu iei mai mult de 1kg pe luna in primele 2 trimestre...daca poti.Si inca ceva,kg din primul trimestru le pui pe tine,ca bb nu are nevoie de nimic si cu kg alea o sa ramai cam multa vreme.Asa ca si mine acum.Deci mai bine sa te abtii acum la inceput.
daconst
Mey,voi ati citit asta:

http://www.cancan.ro/2008-03-27/Primul-barbat-gravid.html

blink.gif
nella
Pai va spun acum de ce nu am putut manca...pt ca si ea e la regim ca e dupa nastere si am stat cu baiatul ei in brate aprope toata searaca ca nu il mai vazusem de mult si atata m-am jucat cu el ..ca acum am o mare febra musculara la mana dreapta tease.gif
Acum a adormit si puiul meu si apuc sa va postez meniul pana nu se trezeste si nu-l apuca iar de.... blushing.gif naughty.gif

Meniul pt azi:1 iaurt fructe 71
100 orez 350.91
135 legume chinezesti 33.75
10 salam crud- uscat 57.5
100 inghetata 205.6
100 rosie 20
4 buitoni 116
1 bere 235

total: 1089.26

yahoo.gif cheer.gif

Va pup si noapte buna tuturor pupic.gif hug.gif
dany
FELICITARI PENTRU BAIETZEL , EMI !!!!!!!!

Sorina , vad ca scrii ....... pupic.gif
dany
Hmmmm , m-ai lasat cu buza umflata , Sorina lol.gif lol.gif Ai disparut acum )).gif
peach
CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 10:43 PM) *

Hmmmm , m-ai lasat cu buza umflata , Sorina lol.gif lol.gif Ai disparut acum )).gif

hehe ..ma gindeam la Monic ..si la glumele ei w00t.gif Ce mai face?

Vroiam sa felicit vitoarele mamici! cheer.gif cheer.gif La bebei cit mai sanatosi si frumosi!!!

dany
lol.gif lol.gif lol.gif te gandeai la " putza de papagal " a Monicai ???? lol.gif lol.gif

gata pregatirile pentru nunta ??? ne pui ceva poze acum ? Sau dupa eveniment ca sa ne dai pe spate ? hug.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 11:05 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif te gandeai la " putza de papagal " a Monicai ???? lol.gif lol.gif

gata pregatirile pentru nunta ??? ne pui ceva poze acum ? Sau dupa eveniment ca sa ne dai pe spate ? hug.gif

mai am sa-i calc camasa lui marcel, dar o fac maine ca mi-e lene acum. Fac foamea de 2 zile sa intru in rochie la corp nu se vede da la fata m-am ascutit )).gif ..mi-e foaaaaaaaaaaaaaaame )).gif

mi-am gasit azi o super gentuta ..o sa o vezi in poza simbata. bufnita a slabit 10 kg in total...ce nu face o fata pt nunta wink1.gif

Miine ma duc la coafor si inca stau in dubii daca sa ma tund sau nu (marcel zicea sa nu) si nu am idee cum sa ma coafez wacko.gif ..am si eu probleme grin.gif
dany
Adica nu intri in rochie ??? NU CRED !!!!!!!!!!!!!!!!! tu esti asa de ambitioasa !!!

Cu coafatul .....asa cum am vazut eu ultima ta poza ...as zice sa nu te tunzi . Dar fiecare cu ideile si gusturile ei .

Ma voi uita dupa gentutza ta in poze ...si dupa tine !!!! CUI ii pasa de cum arata bufnita ???? Oricum e urata !!!!! bad.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Ti-e foame ????? te scoti la nunta ..ca toti vor avea burti de la mancare lol.gif lol.gif pupic.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 11:42 PM) *

Adica nu intri in rochie ??? NU CRED !!!!!!!!!!!!!!!!! tu esti asa de ambitioasa !!!

Cu coafatul .....asa cum am vazut eu ultima ta poza ...as zice sa nu te tunzi . Dar fiecare cu ideile si gusturile ei .

Ma voi uita dupa gentutza ta in poze ...si dupa tine !!!! CUI ii pasa de cum arata bufnita ???? Oricum e urata !!!!! bad.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Ti-e foame ????? te scoti la nunta ..ca toti vor avea burti de la mancare lol.gif lol.gif pupic.gif

stai ca am aflat meniul: 2 aperitive(banuiesc ca supa si salata) , o farfurie principala si 2 deserturi )).gif ..acum na sa fiu si eu circotasa da de obicei se sevesc 2 farfurii principale sau chiar 3 cu diferite carnuri ..da banuiesc ca desertul a fost mai ieftin )).gif

aoleu ce foame imi este ..ma duc sa ma culc ca cine stie ce mai fac

pupici

intru in weekend cu poze
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Deja ti s-a facut foame ???? lol.gif Hai ca sigur iti vor da ceva " comestibil " sa mananci ...sper !!!
Stii ....Elvetia inseamna tara cu bani ...De ce se zgarcesc unii ?????????????

astept pozele cu deosebit interes ...mai ales cele cu mancatrea servita lol.gif lol.gif
nusarich
Sorina, distractie placuta si asteptam poze hug.gif . Sigur vei intra in rochie, stai fara grija. Oricum o sa fii o frumoasa la nunta (nu ca n-ai fi si in afara ei).
Dumbo
Sorina, distractie placuta si asteptam pozeee.
O fi ales mai multe deserturi ca sa fie mai dulce?

bubbles
Neata yahoo.gif
Sorina asteptam pozele grin.gif .distractie placuta pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.