Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Neata!
Emu, felicitari pt baietel! cheer.gif Se pare ca am pierdut pariul doh.gif grin.gif
Dana, citisem si eu zilele trecute despre cazul asta. Ce nu se poate in ziua de azi..!
Sorina, asteptam poze! Distractie placuta
Cu coafura, ai putea sa iti faci ceva gen half-up-half-down-do
Dumbo
w00t.gif ma gandeam acum ca daca o fi fata, asa cum imi trece mie prin cap acum o sa aiba o gramada de pretendenti. Numai aici sunt vre-o 4 baietei... deci nu ar fi chiar asa rau sa fie fata.

Azi am facut unul din teste, diseara ma duc sa iau rezultatele. Cred ca dupa ce termin cu bb1 ma apuc rapid de bb2 ca e asa bine sa fiu graviduta. Am intrat direct la analize fara sa mai iau numar de ordine ca deh... sunt graviduta.
Bine ca se uitau lung cei de la coada, ca nici nu se vede, asta e altceva.

Ramy
Buna ziua, buna ziua !!

Emu, felicitari pentru flacau !! Cred ca-i tare mandru tati wink1.gif

Dumbo, felicitari ptr fetita blushing.gif Taticul ce doreste ??

Am intrat direct la analize fara sa mai iau numar de ordine ca deh... sunt graviduta.

Haaa, sa vezi dupa ce vei naste ce greu va fi sa stai la rand , sa parchezi departe si nu in fata, unde-s locuri speciale etc blushing.gif Sarcina usoara si frumoasa !!!

peach
, petrecere frumoasa, desi..inca nu am citit in urma si nu stiu unde mergi blushing.gif

p.s. Nu-s cuminte si pap dulciuri doh.gif

Cherie
Felicitari Dumbo!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai un copilas frumos si sanatos care sa-ti umple viata de fericire!!! cheer.gif
hug.gif hug.gif hug.gif
nella
Sa pun si meniul pt ieri:
100 tortelini 328
1 ou 70
50 masline 76,5
20 salam uscat 115
20 kaiser 40
20 sos capere 12.2
10 sunca 9,505
150 pui 265,5
2 muffins 65.98
250bere 117.5

total:1100.185

cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif
michelle
Nella, cantaresti oul de fiecare data? Si la masline scazi samburii?
nella
oul nu il cantaresc..la asta nici nu m-am gandit...am sarit peste aspectul asta doh.gif iar maslinelele le-am cantarit cu tot cu samburi ca aveam o mare foame.... doh.gif sorry.gif
michelle
Pai apoi se cantaresc samburii (oasele, coaja etc.. ce nu e comestibil) si se face diferenta. Tu punctezi mai mult decat consumi.
nella
Ai f mare dreptate dar nici nu stiu cum pot scoate samburele din masline....chiar nu am nici o idee....la carne sau la fructe arunc tot ce nu e comestibil....dar la masline chiar nu stiu cum as putea doh.gif daca ma poti ajuta cu vreo sugestie iti raman profund indatorata pupic.gif hug.gif
Sexymom
Am si eu o intrebare dry.gif

-Unde au disparut neuroancele vorbarete???
bubbles
Buna intrebare blink.gif .E sambata si sunt plecate multe din ele blum.gif
Peach asteptam pozele grin.gif
emu
CITAT(daconst @ 27-03-2008, 11:36 AM) *

Rusine doctorilor astora care au facut un juramant si nu-l respecta! Nu-mi vine sa cred cata ipocrizie dry.gif

CITAT(Dumbo @ 28-03-2008, 02:19 AM) *
w00t.gif ma gandeam acum ca daca o fi fata, asa cum imi trece mie prin cap acum o sa aiba o gramada de pretendenti. Numai aici sunt vre-o 4 baietei... deci nu ar fi chiar asa rau sa fie fata.

Azi am facut unul din teste, diseara ma duc sa iau rezultatele. Cred ca dupa ce termin cu bb1 ma apuc rapid de bb2 ca e asa bine sa fiu graviduta. Am intrat direct la analize fara sa mai iau numar de ordine ca deh... sunt graviduta.
naughty.gif si io si io

Saru'mana tuturor de urari. Visez la momentul cand o sa-l tin brate. Ramy, nu numa' tati-i fericit, ci si mama-sa )).gif si bunicii, mai ales taica-meu, ca n-a avut parte de baieti, decat de fete )).gif
CITAT(Ramy @ 28-03-2008, 07:31 AM) *
Haaa, sa vezi dupa ce vei naste ce greu va fi sa stai la rand , sa parchezi departe si nu in fata, unde-s locuri speciale etc blushing.gif Sarcina usoara si frumoasa !!!

peach
, petrecere frumoasa, desi..inca nu am citit in urma si nu stiu unde mergi blushing.gif

p.s. Nu-s cuminte si pap dulciuri doh.gif
Imi place ca esti sincera )).gif
Despre ce locuri speciale vorbesti? Si eu curioasa smile.gif

Nella imi place consistenta cu care te tii de treaba wink1.gif Bravo.

Ca sa spun si eu ceva in leg cu subiectul: am mancat un mic dejun de 750 de calorii )).gif, mi-am rezervat un mar pt mai incolo si... salata scrie pe mine pana la sfarsitul zilei.
CITAT(Sexymom @ 29-03-2008, 06:36 AM) *
Am si eu o intrebare dry.gif

-Unde au disparut neuroancele vorbarete???
Stiu ca nu-s asa de vorbareata in general, dar in "apararea mea" o sa spun ca sunt o zombie plimbareata de la o vreme, nu prea mai apuc sa stau la calculator, iar cand o fac am o gramada de rezolvat in timp record si abia apuc sa mai zic o vorba si aici )).gif hug.gif De exp. acum sunt in Ohio )).gif Am avut de condus ieri vreo 9 ore din NC pana aici (dupa o noapte in care am dormit doar 3 ore), si seara am petrecut-o intr-un orasel superb din Michigan. Acum o ora m-am trezit, am umplut burtoiul, cat am putut- am stat vreo ora la masa ca mai nou tre' sa mananc cate putin si des wacko.gif (greu imi e sa ma obisnuiesc cu asta). Peste vreo ora trebuie sa plec... asa ca incep sa ma pregatesc )).gif Si gata cu statul pe forum pe azi smile.gif

Distractie placuta la nunta Sorina. Astept poze si eu... sper sa nu le scoti imediat.
Dumbo
Eu am fost la cumparaturi azi. Asa de mult imi place mode actuala. La nebunie. Sunt o gramada de bluzite gen bluze de gravidute. Asa ca azi mi-am luat 2 bluze frumusele foc. Pantaloni se pare ca o sa trebuiasca sa imi iau la un moment dat de la articole pentru gravide, dar inca ma mai incap vechii pantaloni asa ca evit cat pot sa imi schimb garderoba.

Ramy locuri speciale pentru gravide inca nu am vazut. In Germania am vazut locuri de parcare pentru femei si erau mult mult mai spatioase decat celelalte. Si ma intrebam daca sa profit sau sa ma enervez. Pana la urma am profitat.

Ideea e ce momentan parca inca nu imi vine sa cred. Probabil ca din cauza asta nici nu imi vine sa ii anunt pe cei din jur. Plus ca nu imi place tratamentul special.
Acum 2 ani am avut un accident si am umblat vre-o 2 luni cu carje si simteam ca mor cand vedeam privirea celor din jur. Mie imi place sa fiu superwoman.

Emu tu mai numeri caloriile? cate consumi acum?

Miha ai rezolvat cu imprumutul la banca?
nella
pupic.gif Multumesc Emu
michelle
Inca nu, Dumbo, momentan astept sa se intoarca din delegatie Cata.. Peste vreo 2 saptamani.

Nella, e un aparat special de scos samburi. Dar eu am refeream ca poti sa ii cantaresti si dupa ce mananci (asta daca nu mananci samburii grin.gif ) si scazi din greutatea initiala pe cea care reprezinta partea necomestibila. In general vorbesc, nu neaparat despre masline.
nella
Mersi mult de tot... pupic.gif
emu
Incerc sa revin la 2000/zi, cam greu ca de o luna mananc aiurea rau de tot (consecinta faptului ca n-am fost deloc acasa in perioada asta).

Locuri de parcare pt gravide n-am vazut decat in NC - si-s chiar langa magazine )).gif Am inceput sa ma rog sa nu fie nevoie sa ne stabilim in alta parte a SUA cat de curand rolleyes.gif

Ma gandeam ca or fi locuri speciale pt proaspete mamici mai nou smile.gif Na, orice e posibil. Dumbo, tu zici ca ai vazut in germania pt femei in general?! Super!
peach
Neata fetele

Lucrez la poze acum.
Aseara am avut proasta inspiratie sa ma iau dupa gura unei prietene sa mergem cu fisa in discotca...unde media de virsta era de 17 caramida.gif iar tipul de muzica..vai urechile mele..un fel de techno dar mai rau.

Revin cu pozele
peach
Sub titlul: Cum arata o nunta elvetiana

protagonisti:
- Mirii cunoscuti si sub denumirea de "bufnita" si "fratele"
- Peach
- Peach si sotul (da da sunt rosie de la vin..ce altceva grin.gif ) pe post de martori la cununie(nu exita notiune de nas si ei nu au fost in biserica), organizatori si fotografi
- peach's frezura care intimplator a aratat oarecum sofisticata
- Socrii..mai aveam o poza cu socrelul dupa ce muscase din paine ..dar am zis sa nu fiu rea
- Soacra soacra poama acra..nu va luati dupa bunatatea afisata teartral pe fata.
- sora cea mica a sotului ..mda arata ca bunica dar "e prea tinara la 25 ani sa-si gseasca un prieten"..asteapta provincia
-sora cea mare cu prietenul (imi pare rau de calitatea pozei era un cannon nou nout si nu am reusit sa pun focusul corect) si cistigatoare la categoria "cel mai prost imbracata" ..a se observa are pantofi blumaren inchis.
- parintii miresei sau cum arata doi oameni bogati in elvetia biggrin.gif
Apero a fost facut intr-o pivnita de vinuri ..elegant, cu pianist .. citiva dintre invitati ca fapt divers blonda din stinga a probat aceiasi rochie cu a mea..dar a renuntat pt ca nu o putea purta altundeva .. plecaciune.gif nu de alta dar arata mult mai bine decit mine. Pacaliciul din spate este fratele bufnitei devil.gif
- Platou cu diferite branzeturi si nu numai servit la apero (data viitoare ptomit ca fac poze mai bune grin.gif )
- Restaurantul foarte elegant, super serviciu dar fara muzica si cu meniu sofisticat.
Meniul: primul fel din pacate am uitat sa-l fotografiez ..era peste in sunca cu sparangel..fara nici un fel de gust
- supa supa de mazare (da stiu.. nu este verde dar avea gust de mazare) cu iepure. Foarte buna good.gif dar prea putin servita intr-o ceasca de cafea
- felul principal (whatever inteleg ei prin fel princial..ca asta l-a facut pe socru sa excalame:"nu-i asa ca avem cartofi prajiti acasa" si pe marcel "parca aveam o pizza in frigider") compus din carne de vitel in sange cu rösti(chestia aia maronie arsa care ar fi trebuit sa fie de fapt cartofi prajiti) cu fasole verde (nu am mincat niciodata asa ceva..dar nu aveau nici un gust) si sos balsamic. Arata frumos dar in momentul ala eram efectiv in pragul unei crizede nervi din cauza foamei )).gif in poza arata mult mai mare decit in realitate
- primul desert compus dintr-o bucata de placinta cu para care avea pe deasupra un fel de crema de zahar ars cu branza puturoasa. Mie personal mi-a placut combinatia..dar doar mie lol.gif
- Al doilea desert crema catalana (crema de zahar ars dar fara sos..zaharul se topeste cu arzatorul inainte de servire) cu file de potocala-grapefruit (chestia aia mica colorata)..Desertul asta nu era in program..dar banuiesc ca ne-au vazut fetele lesinate de foame...si le ramasese ceva rest de la placinta cu pere devil.gif
- ultimul desert inghetata de rababer cu o placintuta de rabarber si sos de ou cu zahar(nu am gasit alta definitie..asta era gustul)

Din categori diverse: gentuta mea de care am fost tare mandra si verighetele mirilor din aur alb si aur rosu.

Nunta s-a terminat la 12.30 deoarece restaurantul inchidea la 1. A fost oricum bine asa ca eram plictisita de moarte.

PS. a nu se intelege ca sunt taranca de la coada vacii si nu pot aprecia mincarea fina..dar trebuia sa ne anunte ca meniul va fi nouvelle cuisine ..deoarece este un tip de mincare pe care se savureaza si care incanta ochiul..dar in nici un caz nu trebuie sa mergi cu stomacul gol (in cazul meu nemancata de 2 zile + ziua nuntii)
Dumbo
Sorina super pozele. Tu ai aratat foarte bine, bufnita foarte bufnita iar meniul ... poate era previzibil avand in vedere gusturile bufnitei.
Raman la parerea ca mama bufnitei arata mai bine ca bufnitza.

Emu cred ca ma apuc si eu sa numar, macar de curiozitate.

Azi am dormit pana la ora 10, si cum s-a schimbat si ora... o sa fie o zi tare tare scurta,

dany
Sorina , in primul rand mi-a placut tare mult prezentarea pozelor )).gif
Tu ai aratat superb ! Tu ti-ai facut parul ???? Mi-a placut si gentuta naughty.gif
Bufnita .... am ramas masca ce rochie a avut doh.gif . O fii fost scumpa , nu stiu , dar mie nu mi-a placut deloc . Mai ales ce a avut peste rochie wacko.gif
In legatura cu mancarea ... de acord ca a fost mancare de savurat nu de saturat lol.gif . Puteau sa va spuna dinainte .

Ai scapat si de asta lol.gif
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif oricum mirelui ii statea foarte bine cu posetutza aia alba.
peach
CITAT(Dumbo @ 30-03-2008, 05:45 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif oricum mirelui ii statea foarte bine cu posetutza aia alba.

)).gif )).gif )).gif nu.i asa? grin.gif

Am fost la un coafor dar ieftin rau din lipsa de resurse blushing.gif ..si marea majoritate a coafezelor sunt abea iesite din scoala. Eram numai eu si bable de 70 de ani care veneau sa.si traga un permananet )).gif )).gif
de aceea am fost surprinsa la vederea rezultatului smile.gif
daconst
Sorina,m-ai facut sa rad cu povestea ta. lol.gif

Bai sa stii ca ma asteptam sa fie mult mai rau.Bufnita n-a aratat asa rau pe cit ma asteptam,la fata ma refer ca rochia a fost jalnica.
Fratele lui Marcel nevinovat saracul,dar arata bine.
Verighetele de toata jena si sigur au fost o caruta de bani.
Restaurantul de fite si mancarea la fel,nimic de comentat...doar ca trebuia sa va dea si ceva de mancare dupa toate astea. grin.gif
Mie invitatii mi-au placut.Adica erau imbracati bine,dupa gustul meu.
Ai aratat tare bine,vroiam sa vad poza cu tine in picioare.Machiajul te prinde tare fain.
Nu ma asteptam sa-ti poata prinde parul la lungimea care o ai.
Hai ma baga poze cu tine. naughty.gif
peach
nu am nici una cu rochia intreaga sad.gif dar astept pozele de la fotograful profesionist (sper sa le trimita cit mai repede) si atunci iti trimit.

Rochia a fost facuta si 2 bucati si mai poate fi folosita si in alte ocazii..e mai practica ca noi grin.gif
Tulip
Peach, w00t.gif ,ai fost fenomenala!!!! floare.gif
dany
CITAT(Dumbo @ 30-03-2008, 05:45 PM) *

Asta ma gandeam si eu lol.gif lol.gif

CITAT(peach @ 30-03-2008, 06:47 PM) *

Rochia a fost facuta si 2 bucati si mai poate fi folosita si in alte ocazii..e mai practica ca noi grin.gif

Super practic !! Primesc si eu o poza cu tine intreaga , plsss ? Saru-mana !

Vroiam si eu sa spun ceva in legatura cu " costumatia " invitatilor : mie , personal , mi s-au parut prea .... " satinati " ( femeile ) ....Prea sclipeau rochiile alea . DAR aici intervine gustul care , se stie , nu se discuta ! Mie nu-mi prea plac chestiile astea care arata ca si satin-ul ( o fii chiar satin ?? ) .....
michelle
Si eu tocmai ma gandeam sa imi cumpar o rochie ca de satin lol.gif Am o nunta de fitze la vara, in Bucuresti. Mirii platesc 30.000 Eur o agentie care se ocupa de organizarea nuntii. Mireasa are rochie Demetrios si meniul e 100 Eur/ persoana.
Ok, cat credeti ca ar trebui sa dam? )).gif

Imagine Imagine Imagine

Sorina, super arati pupic.gif give_rose.gif naughty.gif
De mancare, ce pot sa spun? Mie chiar mi-ar place sa fiu servita cu delicatese, iar mancarea sa fie in cantitate mica. Asta pentru ca m-am saturat de cata mancare se serveste la noi.
Referitor la rochia bufnitei, imi amintesc ca am probat si eu o rochie din material asa creponat, dar eu aveam o fixatie cu materialul meu din tafta tzeapan grin.gif si nu imi place altfel de rochie.
dany
CITAT(michelle @ 30-03-2008, 11:34 PM) *

Si eu tocmai ma gandeam sa imi cumpar o rochie ca de satin lol.gif

Aia era doar parerea mea .....Nu te lasa influentata de asta !!!!! daca gasesti ceva care iti place si iti sta bine .... go for it !!!!!

CITAT(michelle @ 30-03-2008, 11:34 PM) *

De mancare, ce pot sa spun? Mie chiar mi-ar place sa fiu servita cu delicatese, iar mancarea sa fie in cantitate mica. Asta pentru ca m-am saturat de cata mancare se serveste la noi.

Corect !!!!!!
Asta e diferenta ( dintr-un punct de vedere ) intre restaurantele " bune " Ro si alte tari ( eu vorbesc doar din auzite , deocamdata ) ...NU NEAPARAT legat de pozele puse de Sorina .....In general !!! Se mananca...delicat ...adica papa bun darrrr putin in farfurie .DAR stii dinainte ce te asteapta ...nu ai surprize de meniu ca Sorina doh.gif
michelle
Neata dragelor!

Paul van Dyk - Let Go
Dumbo
Buna dimineata,
Miha de unde stii ca meniul e 100 de euro de persoana?

michelle
CITAT(Dumbo @ 31-03-2008, 11:46 AM) *

Miha de unde stii ca meniul e 100 de euro de persoana?

Neata Dumbo!
Pai mi-a zis tipa respectiva. Sunt un soi de consultant virtual, ca sa zic asa laugh.gif
f1cvb
Dar nu exista o corelatie "in linie dreapta "intre calorii si puncte w.w. ? Eu am inceput de 4 zile dieta w.w. ,si credeam ca este cea mai buna cale pentru diete pe termen lung ! crying.gif
michelle
CITAT(f1cvb @ 31-03-2008, 01:29 PM) *

Dar nu exista o corelatie "in linie dreapta "intre calorii si puncte w.w. ? Eu am inceput de 4 zile dieta w.w. ,si credeam ca este cea mai buna cale pentru diete pe termen lung ! crying.gif

Bine ne-ai gasit!
Punctele WW se calculeaza in functie de calorii si grasimi (lipide) dupa urmatoarea formula:
calorii/60+lipide/9= nr.puncte pt 100gr/ml
camvalmy
pupic.gif Din ce am citit eu la aceasta dieta iti confirm ca e o buna dieta de urmat pe termen lung.Intr-un fel ai dreptate ca nu e nici o legatura directa intre calorii si puncte, dar una "ocolita" e. Alimentele sanatoase, adica fructele si legumele, au putine puncte sau nu au nici un punct iar cele nesnatoase sau sa le spunem mai bine ingrasacioase au multe puncte. Si inca ceva, multe dintre legume si fructe nu se depun deoarece caloriile care se ard in timpul digestiei sunt mai mari decat ale alimentului respectiv (poti cauta despre caloriile negative) si astfel acestea te ajuta sa slabesti. Cu toate ca nu tin aceasta dieta, inca, eu spun ca e buna de urmat, mai ales ca am vazut ca ai slabit deja 1 kg in 4 zile cheer.gif .
pupic.gif

Uite ca eu nu stiam de formula lui Michelle. ii multumim pupic.gif
michelle
Este scrisa cu rosu in documentul din arhiva de aici. Tot acolo veti gasi si calculatorul de numarat puncte.
Succes!
f1cvb
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri ,si incurajari ! give_rose.gif
michelle
Daca vreti sa va testati inteligenta, un IQ test
Acest test este aplicat la interviurile de angajare din Japonia.
Mai ales in sectorul IT - un om "normal" ar trebuie sa rezolve in 15 minute (in Japonia)

The object of the game is to transport everyone to the other side. There are restrictions however.
1. Only two people may be on the raft simultaneously.
2. Only the mother, father, and policeman can operate the raft.
3. The father cannot be alone with any of the daughters.
4. The mother cannot be alone with any of the sons.
5. The thief cannot be left with anybody, unless the policeman is present.
Click on the big Blue circle to start the game.

naughty.gif
ALICE
Mi-a luat 2 zile sa-l fac lol.gif
michelle
Mai e una asemanatoare, problema canibalilor si a misionarilor

Si ca sa nu fiu complet off-topic, azi dimineata m-am cantarit si aveam fix 56.0 kg tomato.gif
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif
eu mai incerc de acasa ca deja am strans tot biroul in jurul meu si nu ajungem la nici o concluzie.
Nessie
Cu canibalii a mers usor, dar cu chinezii e greu tare. blink.gif Nu reusesc sa fac 2 mutari. doh.gif
ironmissy
misto primu' test. 3 minute mi-a luat sa-l fac. se vede ca-s in IT blushing.gif
Sexymom
Peach ai aratat superb, si sotul tau la fel naughty.gif .
Michelle pozele cu tipa imbracata in rochie sunt sexy si elegante , cred ca e un model bine ales pt. silueta ta.
Besitos la toate pupic.gif

Acum sa ma laud si eu daca veni vb de tinute.
Am implinit 63 de kile si azi am mers la munca imbracata tare sexy, in pantaloni negrii gen pana, pantofi (rar ii scot de la praf), bluza mulata, margele gri, scurta gri pana la centura si rucsac la fel.Am spart targul lol.gif lol.gif
imi dau seama ca merita sa tii regim floare.gif
bubbles
Peach arati bestial pupic.gif .Nici mie nu mi-a placut rochia bufnitei dry.gif si mai ales fata lol.gif

Miha tie iti sta bine cu orice give_rose.gif

Fetele am dat comanda de 2 geamuri termopan cheer.gif si de 5 usi PVC din lemn masiv cheer.gif .Sunt foarte fericita yahoo.gif .Usile de la camere sunt asa Usi camere iar cea de la baie asa Usa baie cheer.gif

Sexy naughty.gif faci furori blum.gif .Felicitari pt slabeala pupic.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 30-03-2008, 10:06 PM) *

Super practic !! Primesc si eu o poza cu tine intreaga , plsss ? Saru-mana !

Vroiam si eu sa spun ceva in legatura cu " costumatia " invitatilor : mie , personal , mi s-au parut prea .... " satinati " ( femeile ) ....Prea sclipeau rochiile alea . DAR aici intervine gustul care , se stie , nu se discuta ! Mie nu-mi prea plac chestiile astea care arata ca si satin-ul ( o fii chiar satin ?? ) .....

Multumesc fetelor pentru aprecieri.

Dany cum ne trimit pozele de la fotograf cum iti trimit. Sper sa nu dureze prea mult.

Legat de faptul ca erau prea satinate..nu au avut de unde alege...pur si simplu. Rochii cum a pus Miha nu gasesti aici..efectiv..magazinele normale nu au rochii elegante. Iar magazinele de specialitate au marea majoritate rochii satinate. De unde mi-am cumparat eu rochia erau 2 camere ticsite cu rochii satinate si compleuri. Aviz amatoarelor care vor sa faca un business ceva in elvetia.

Azi ma gindeam la altceva apropo de meniu..macar daca tot au platit atit sa fi mincat si noi un homar ceva..o icra neagra..o stridie ..o trufa..alea alea... devil.gif
Apropos nu au avut tort.

La cum o stiu eu pe bufnita mie mi sa parut ca a aratat fenomenal ..fata de cum arata zilnic.

va mai pun 2 poze una cu rochia intreaga sa vedeti rochia fara taior si un zimbet fortat
camvalmy
Cred ca ar fi mers mai bine ceva mai simplu in partea de sus ca fusta arata mai bine. adica asa am vazut eu ca sunt 2 piese. Mie mi-a placut tare mult coafura ta. vtrau si eu asa biggrin.gif .
Nessie
CITAT(camvalmy @ 31-03-2008, 09:20 PM) *

Cred ca ar fi mers mai bine ceva mai simplu in partea de sus ca fusta arata mai bine. adica asa am vazut eu ca sunt 2 piese. Mie mi-a placut tare mult coafura ta. vtrau si eu asa biggrin.gif .
Camy, in ultimele poze nu este Peach a noastra, ci mireasa, cumnata ei. wink1.gif Sa o vezi pe peach, da in urma 1-2 pagini si ai sa vezi un mesaj de-al ei mai lung.
camvalmy
CITAT(Nessie @ 31-03-2008, 09:52 PM) *

CITAT(camvalmy @ 31-03-2008, 09:20 PM) *

Camy, in ultimele poze nu este Peach a noastra, ci mireasa, cumnata ei. wink1.gif Sa o vezi pe peach, da in urma 1-2 pagini si ai sa vezi un mesaj de-al ei mai lung.

Stiu am vazut. avea o coafura f sofisticata. are o poza. am urmarit, de fapt va urmaresc pe toate biggrin.gif . pupic.gif
May
peach ai fost superba, imi place f mult rochia care de abia acum se vede ca lumea, mai ales culoarea. Coafura nu stiu cat de ieftin te-a costat dar arata sofisticat si te prinde bine, iar machiajul te schimba complet. Toata admiratia give_rose.gif

P.S: sora cea mare arata ca un travestit blink.gif

Stiam si eu de mai de mult testul ala al japonezilor... mi-a luat peste jumatate de ora sa il fac (la insistentele lui annais care il terminase in 15 min, ca altfel o lasam balta) )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.