CITAT(daconst @ 27-03-2008, 11:36 AM)

Rusine doctorilor astora care au facut un juramant si nu-l respecta! Nu-mi vine sa cred cata ipocrizie
CITAT(Dumbo @ 28-03-2008, 02:19 AM)

ma gandeam acum ca daca o fi fata, asa cum imi trece mie prin cap acum o sa aiba o gramada de pretendenti. Numai aici sunt vre-o 4 baietei... deci nu ar fi chiar asa rau sa fie fata.
Azi am facut unul din teste, diseara ma duc sa iau rezultatele.
Cred ca dupa ce termin cu bb1 ma apuc rapid de bb2 ca e asa bine sa fiu graviduta. Am intrat direct la analize fara sa mai iau numar de ordine ca deh... sunt graviduta.
Bine ca se uitau lung cei de la coada, ca nici nu se vede, asta e altceva.

si
io si
ioSaru'mana tuturor de urari. Visez la momentul cand o sa-l tin brate.
Ramy, nu numa' tati-i fericit, ci si mama-sa
).gif)
si bunicii, mai ales taica-meu, ca n-a avut parte de baieti, decat de fete
).gif)
CITAT(Ramy @ 28-03-2008, 07:31 AM)

Haaa, sa vezi dupa ce vei naste ce greu va fi sa stai la rand , sa parchezi departe si nu in fata, unde-s locuri speciale etc

Sarcina usoara si frumoasa !!!
peach, petrecere frumoasa, desi..inca nu am citit in urma si nu stiu unde mergi
p.s.
Nu-s cuminte si pap dulciuri 
Imi place ca esti sincera
).gif)
Despre ce locuri speciale vorbesti? Si eu curioasa
Nella imi place consistenta cu care te tii de treaba

Bravo.
Ca sa spun si eu ceva in leg cu subiectul: am mancat un mic dejun de 750 de calorii
).gif)
, mi-am rezervat un mar pt mai incolo si... salata scrie pe mine pana la sfarsitul zilei.
CITAT(Sexymom @ 29-03-2008, 06:36 AM)

Am si eu o intrebare
-Unde au disparut neuroancele vorbarete???
Stiu ca nu-s asa de vorbareata in general, dar in "apararea mea" o sa spun ca sunt o
zombie plimbareata de la o vreme, nu prea mai apuc sa stau la calculator, iar cand o fac am o gramada de rezolvat in timp record si abia apuc sa mai zic o vorba si aici

De exp. acum sunt in Ohio
).gif)
Am avut de condus ieri vreo 9 ore din NC pana aici (dupa o noapte in care am dormit doar 3 ore), si seara am petrecut-o intr-un orasel superb din Michigan. Acum o ora m-am trezit, am umplut burtoiul, cat am putut- am stat vreo ora la masa ca mai nou tre' sa mananc cate putin si des

(greu imi e sa ma obisnuiesc cu asta). Peste vreo ora trebuie sa plec... asa ca incep sa ma pregatesc
).gif)
Si gata cu statul pe forum pe azi

Distractie placuta la nunta
Sorina. Astept poze si eu... sper sa nu le scoti imediat.