Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
emu
CITAT(peach @ 30-03-2008, 04:28 AM) *
Sub titlul: Cum arata o nunta elvetiana [...]

1. Cat ai zis c-a slabit bufnita? Si de ce-i cara actualul sot poseta? lol.gif
2. Abia acum am observat modelul de pe rochie. Frumos! Arati bine piersicutzo smile.gif Frumoasa frezura... si-mi plac cerceii tare de tot!
3. Socrii par tineri. Si soacra e cumva genul lui Marie din Everybody loves Raymond? )).gif
4. Sora mica e draguta. Sora mare tre' sa-nvete sa stea dreapta.
5. Bogatia e relativa smile.gif
6. Ce-nseamna "apero"?
7. Whoa! Eu o declaram pe blonda din dreapta ca cea mai aiurea imbracata )).gif
8. Apropo de meniu, trag concluzia ca daca mireasa a fost la dieta pana acum n-a vrut sa o dea in bara chiar in ziua nuntii )).gif
9. Chiar ca arata bine in poza felul principal.

CITAT(michelle @ 30-03-2008, 02:34 PM) *

Si eu tocmai ma gandeam sa imi cumpar o rochie ca de satin lol.gif Am o nunta de fitze la vara, in Bucuresti. Mirii platesc 30.000 Eur o agentie care se ocupa de organizarea nuntii. Mireasa are rochie Demetrios si meniul e 100 Eur/ persoana.
Ok, cat credeti ca ar trebui sa dam? )).gif

Nimic?! Un cadou?! Ce ma seaca faza cu datul de bani la nunta obligatoriu.
Opinie: imi place rochia asta. Asa am in plan sa-mi iau dupa ce nasc )).gif
Imagine
w00t.gif acum am citit ca ai fost deja informata de pretul meniului. Interesant.

Dumbo cum stai la capitolul calorii... asa de curiozitate... le-ai numarat? )).gif

Ce aiurea mod de a incepe ziua... asta am gasit pe messenger azi cand m-am trezit http://www.youtube.com/watch?v=nQ6qDQUVNdw. L-ati vazut deja? In caz ca uitam de intamplari fericite din viata in Bucuresti...
Dumbo
Buna dimineata,
Bubu frumoase usile. cat au costat?

Emu ieri nu am numarat caloriile ca am fost cam cow.gif si am mancat prostii.
Azi am promis ca ma fac cuminte. Pana acum am reusit sa ajung la greutatea record de 68.5kg.

Azi e 1 Aprilie!!! Atentie la pacaleli.
Eu imi anunt seful de baby.gif ... oare o sa ma ia in serios?
michelle
CITAT(bubbles @ 31-03-2008, 07:54 PM) *

.Usile de la camere sunt asa Usi camere

Asa sunt si ale noastre la culoare, dar sunt simple, adica.. cred ca au un geam ceva, din asta standard.

Da, Emu, eu vazusem filmuletul vinerea trecuta si m-a afectat destul de tare. sad.gif

Dumbo, bafta la "pacalit" seful lol.gif

Reportaj vasluian
michelle
Ce e cu amorteala asta, dragelor?
Tom Boxer feat Anca Parghel feat. Fly Project - Brasil
Monic
Peach, eu acum am vazut pozele de la nunta, si singurul cuvant care imi trece prin cap este: Oooof cata ipocrizie la un loc dom`le!
Tu ai fost foarte eleganta machiajul tau mi-a placut foarte mult, si sotul tau blushing.gif , dar si al miresei cool.gif (sotul miresei )
In rest, poate mi se pare doar mie dar majoritatea invitatilor sunt imbracati in rochii scumpe dar care nu li se potrivesc deloc si ii fac sa para niste ipocriti(scuze de expresie)
Cu privire la meniu eu sunt de parere ca daca ti se servesc mai multe feluri de mancare pe un platou poti sa iti alegi ce iti place pe cand dintr-o cescuta de cafea umpulta pe jumatate cu supa de mazare nu ai ce alege.
Scuzati parerea unei tzaranci ca mine care a fost la viata ei doar la nunti sanatoase unde sa mananca bine si se distreaza baby.gif
Monic
floare.gif Miha, mie imi place tare mult rochita gri postata cu o pagina in urma
emu
'ziua!

CITAT(Dumbo @ 31-03-2008, 11:37 PM) *
Azi e 1 Aprilie!!! Atentie la pacaleli.
Eu imi anunt seful de baby.gif ... oare o sa ma ia in serios?
)).gif Sa ne descrii si noua reactia sefului, te rog.

CITAT(michelle @ 01-04-2008, 12:03 AM) *
wacko.gif wacko.gif CE?! lol.gif

Monic, cum iti mai merge? In ce stadiu ati ajuns cu casa?

peach
CITAT(Monic @ 01-04-2008, 03:39 PM) *

Peach, eu acum am vazut pozele de la nunta, si singurul cuvant care imi trece prin cap este: Oooof cata ipocrizie la un loc dom`le!
Tu ai fost foarte eleganta machiajul tau mi-a placut foarte mult, si sotul tau blushing.gif , dar si al miresei cool.gif (sotul miresei )
In rest, poate mi se pare doar mie dar majoritatea invitatilor sunt imbracati in rochii scumpe dar care nu li se potrivesc deloc si ii fac sa para niste ipocriti(scuze de expresie)
Cu privire la meniu eu sunt de parere ca daca ti se servesc mai multe feluri de mancare pe un platou poti sa iti alegi ce iti place pe cand dintr-o cescuta de cafea umpulta pe jumatate cu supa de mazare nu ai ce alege.
Scuzati parerea unei tzaranci ca mine care a fost la viata ei doar la nunti sanatoase unde sa mananca bine si se distreaza baby.gif

)).gif )).gif )).gif chiar ma gindeam acum citeva zile la tine si la glumle tale. Nu stiam daca mai scrii sau nu. Casa? Copil? Ce-am pierdut?!

Emu Apero se serveste inainte de masa..un pahar de bautura (vin alb sau sampanie) si o maslina..ceva micut. Intotdeauna in picoare. Elvetienii fac apero cu mai multe persoane decit cele care sunt invitate la masa. La genul colegii de servici, cunostinte, vecini ..etc e o modalitate de a scoate un ban cintit )).gif in schimbul unui paharde sampanie. Bufnita a facut apero intr-o pivnita de vinuri iar masa la un restaurant la 15 min de condus.
A slabit 10 kg in 2 luni. Ok nu i-am vazut pielea..dar i-au modificat rochia de 3 ori.
Daca te uiti mai bine in poza cu blonda o sa vezi ca fratele miresei (pacaliciul) are pantofi maron deschisi, curea neagra si cravata olive sa nu-i zic cacanie. Nimic deoasebit daca baiatul nu ar lucra la cea mai mare banca a elvetiei )).gif cu faza asta a luat-ope blonda.

Transexual.. lol.gif lol.gif lol.gif uite la asta nu m-am gandit..Geo ii spune "soldatul universal"..da ce o fi gasit el la ea blink.gif

Gentuta a purtat-o toata lumea mai putin mireasa ca era ocupata sa-si ridice poalele )).gif Cred ca si Marcel prin oras.. )).gif )).gif vedem noi dupa ce vin pozele.

Am plecat sa joc tenis. Azi iar am luat un sut in fund la servici..dar nu va mai povestesc ca nu are rost.

pupici

daconst
Monic,nu am apucat sa-ti multumesc de felicitare...ca tare scumpa mai esti la vedere. pupic.gif
Astept si eu raspunsuri la intrebarile fetelor despre tine. naughty.gif

Dumbo,sa povestesti ce-a zis seful. )).gif

Sorina,te bat.
Treci la raport aici...ca si asa scrii rar.(eu vorbesc blushing.gif )

Miha,ce faci de ziua ta? naughty.gif

M-am apucat de Daneza si am trecut de prima zi cu bine.Va tin la curent cum decurg urmatoarele zile.

Dumbo
Momentan nu am anuntat decat inlocuitorul sefului care s-a uitat luuunnnnggggggggg la mine si nu stiu cat m-a crezut. De fapt nu stiu ce pretentii am de la cei din jur daca mie imi vine greu sa cred.
Oricum nu discut decat cu cei apropiati, in rest ceilalti colegi nu au decat sa ma intrebe daca sunt prea curiosi. O sa le raspund ca li se pare, ca m-am ingrasat...

Peach era mai corect sa zici ca iar ai facut un pas inainte la job?

Dana facem galerie? cheer.gif cheer.gif cheer.gif
alandana
Ce mai faceti? De ceva vreme ma tot gandesc la voi ce mai faceti, daca mai scrieti aici sau nu. Pe mine m-a luat valul vietii cu totul - nici nu-mi amintesc cand am scris ultima oara. dar Ani - m-a contactat azi pe mess si mi-a dat parca un ghiont sa intru sa vad ce mai faceti. Va mai amintiti de mine smile.gif ?
camvalmy
Dumbo sa sti ca eu sunt cam superstitioasa si stiu ca daca cineva te intreaba daca ai baby.gif trebuie sa-i spui adevarul. Oricum cred ca tu vrei sa razi de ei )).gif . dar mai bine e sa stie toata lumea ca esti graviduta si sa vezi ce frumos se vor purta toti cu tine wink1.gif . pupic.gif
michelle
Dana, cum ai rezistat? Nu ti-a fost foame?
O sa serbez ziua mea cu colegii de serviciu vineri, cu rudele sambata ca mergem la BT si luni cu prietenii din IS. grin.gif blushing.gif

Alandana, cum sa nu ne amintim de tine! Ce mai faci? Mai tii dieta? Ce mai fac baietii tai?

CITAT(peach @ 01-04-2008, 08:13 PM) *

A slabit 10 kg in 2 luni. Ok nu i-am vazut pielea..dar i-au modificat rochia de 3 ori.
[...]
Gentuta a purtat-o toata lumea mai putin mireasa ca era ocupata sa-si ridice poalele )).gif Cred ca si Marcel prin oras.. )).gif )).gif vedem noi dupa ce vin pozele.

Apropo de rochie, nu a avantajat-o deloc. Daca tot a slabit putea sa isi ia una care sa ii scoata in evidenta silueta grin.gif
Geanta tin minte ca nu am purtat-o nici eu lol.gif Nu imi place o mireasa cu poseta, dar imi trebuia (acolo am pus banii pe care i-am primit la pus flori, la civila etc)
alandana
Nu mai tin nici o dieta - dar asta nu inseamna ca-mi fac de cap.
Am ajuns la 50 kg - si acolo am ramas de 1 an si mai bine.
Mai merg la sala din cand in cand - nici aici nu fac excese - doar cand imi amintesc - sau cand mi se pare ca abdomenul nu mai e la fel de ferm.
In rest... multe s-au schimbat.
Am divortat - de un an si patru luini.
Am o noua relatie - nici nu-mi vine sa cred ca am fost in stare sa incep o relatie noua.
Acelasi program dramatic la servici - aici pare ca nimic nu se schimba.

baietii sunt bine - cresc - cel mare are acum 1.70 - si 70 kg - deci si el a reusit sa mai slabeasca - acum arata ok - voinic - dar OK - merge la liceu din toamna.
bubbles
Alandaa imi pare bine ca ti-ai mai amintit de noi pupic.gif hug.gif
alandana

O poza cu mine si baietii de vara trecutaImagine
Dumbo
Wow, Alandala ce baieti mari ai. Si tu arati foarte bine.

Camvalmy eu singura superstitie pe care am avut-o a fost sa nu spun nimanui pana nu stiu ca e totul ok. Si apoi celor apropiati.

daconst
Aladana,ce ma bucur pentru tine. cheer.gif
Se pare ca-ti prieste noua viata si esti multumita cu tine.Super poza,e din Paris?
Ai parul lung acum?Mai pune-ne poze. pupic.gif

Miha,a trecut si a doua zi cu bine.Nu mi-a fost foame ca am bagat apa si ceai la greu.Iar acum seara cu salata si friptura,chiar sunt satula. wink1.gif
Sa vad maine cum o fi. naughty.gif

bubbles
Dana dar ce regim tii? pupic.gif
emu
CITAT(alandana @ 01-04-2008, 11:22 PM) *

Ce mai faceti? De ceva vreme ma tot gandesc la voi ce mai faceti, daca mai scrieti aici sau nu. Pe mine m-a luat valul vietii cu totul - nici nu-mi amintesc cand am scris ultima oara. dar Ani - m-a contactat azi pe mess si mi-a dat parca un ghiont sa intru sa vad ce mai faceti. Va mai amintiti de mine smile.gif ?

w00t.gif Ti-ai amintit de noi! Tare bine arati in poza de la avatar (de fapt in poze, abia acum am vazut-o si pe cealalta) floare.gif Ma bucur sa aud vestile bune smile.gif

Dana, nush' ce sa zic de daneza... iti tin pumnii sa rezisti pana la capat smile.gif

Dumbo, oare sa-i fi fost jena inlocuitorului sa intrebe daca e farsa de 1 aprilie?! lol.gif

Am reusit ieri sa cobor caloriile la 2000 cheer.gif Ce greu a fost )).gif Ah.. si-am facut si prenatal yoga... abia reuseam sa ma intorc de pe-o parte pe alta azi-noapte.
emu
'neata!

Dumbo, ai inceput sa-ti faci lista cu ce-ti (ce va) trebuie mai incolo? blum.gif He he... ie-te ce fac eu la ore tarzii in noapte, cand in loc sa dorm ca tot omu' ma dau cu mouseul pe net )).gif

Deci... daca scaunul pe care stau acum n-ar avea spatar, m-ati fi adunat de pe jos (arata tare de tot, doar ca pretul ma cam incomodeaza lol.gif)- ce chestii cule pt copii sunt pe piata si eu habar n-aveam )).gif
Imagine
michelle
Salutare dragi neuroni!
Aseara am fost dupa 5 luni la sala. Am fost la Pilates si la Tae-bo. La Pilates a fost booooooring, dar nu imi pare rau ca am fost, macar stiu ca nu mai trebuie sa merg niciodata lol.gif
In schimb la Tae bo a fost super, abia astept sa mai merg iar. Nu mi-am facut abonament, o sa merg la liber cand am timp.
Am terminat de citit si cartea Sophiei Kinsella, o astept de acum pe urmatoarea.
Chiar, ce carti mai recomandati de citit?

Cu dieta nu sunt chiar in forma maxima, dar imi dau si eu silinta pe cat se poate. Poate pana la vara reusesc sa obtin o versiune mai buna blum.gif

Dana, sa ne tii la curent cu dieta. Sincer, te admir ca poti sa te infometezi asa la cat de mancacioasa te stiu )).gif pupic.gif
Dumbo
Emu eu ma uit dar cand vad preturile imi vine sa o iau la fuga. Desi cand ma uit pe site-ul asta parca as face un drum pana in state sa cumpar cate ceva.
Momentan trebuie sa imi fac curaj si sa intru intr-un magazin sa imi iau si eu 1-2 perechi de pantaloni de gravidutza. Dar cred ca atata timp cat inca intru in hainele mele obisnuite nici nu o sa am spor la cumparaturi.

Imi plac la nebunie carucioarele alea care se pliaza.

Miha ai fost si la pillates si la tae bo in aceeasi seara? cat ai stat?
michelle
2 ore am stat.. Trebuia sa "recuperez" cele 5 luni de pauza, nu? )).gif
alandana
Mitul celor 2 litri de apa/zi, demontat de cercetatori

Nu ne ajuta cu nimic sa bem opt pahare de apa pe zi! Excesul de apa nu ne ajuta nici sa slabim, nici sa avem o piele de invidiat si nici macar sa scapam de toxine. In schimb, ne poate fi fatal!

Cel putin asta este concluzia la care au ajuns cerectatorii, care au trecut in categoria mitului ideea potrivit careia a bea zilnic doi litri de apa ne-ar imbunatati cumva sanatatea, relateaza telegraph.co.uk. Dan Negoianu si Stanley Goldfarb, urologi la Universitatea din Pennsylvania, explica faptul ca nici macar un sigur studiu nu a indicat ca, cu cat bem mai multa apa, cu atat ne merge mai bine cu sanatatea si nu inteleg de unde a aparut aceasta recomandare.
Intr-un articol publicat in "Journal of the American Society of Nephrology", Dan Negoianu si Stanley Goldfarb demonteaza mitul potrivit caruia opt pahare de apa pe zi sunt strict necesare pentru a ne mentine sanatatea, relateaza telegraph.co.uk. "Intr-adevar, este neclar de unde a venit aceasta recomandare", au aratat ei. Cercetatorii au descoperit, ce-i drept, dovezi care arata ca atletii si persoanele aflate in zone extrem de calde si de uscate au nevoie sa bea o cantitate ceva mai mare de apa. Studiile au aratat deasemenea ca apa, in cantitati sporite, ajuta la eliminarea sarii si a ureei. Insa nici un studiu nu arata ca organele ar avea de castigat de pe urma ingerarii unei cantitati mai mari de apa. Negoianu si Goldfarb au investigat deasemenea teoria potrivit careia daca bem mai multa apa ne scade pofta de mancare si au descoperit ca nici aceasta ipoteza nu este sustinuta de dovezi concludente. La fel cum, potrivit celor doi cercetatori, nici durerile de cap nu pot fi puse pe seama lipsei de apa. In plus, apa nu este, asa cum ni se spune adesea, un adevarat elixir pentru imbunatatirea tonusului pielii. In timp ce deshidratarea poate intr-adevar afecta tonusul pielii, nu exista studii care sa demonstreze ca daca bem o cantitate sporita de apa vom avea si un tonus sporit al pielii.

Astia sunt nebuni - dupa ce atata amar de vreme ne-au chinuit sa bem apa si cand ne era si cand nu ne era sete - acum ne zic ca ne face rau .
Imagine
Nicoleta40
Se intampla adesea ca un grup de cercetatori sa aiba opinii diferite de majoritatea colegilor lor si spun ca in felul acesta ''demonteaza niste mituri'' deja existente .Cum de obicei caile batatorite sunt mai sigure asteptam ca macar inca 3 grupuri de cercetatori sa demonstreze acelasi lucru si toata povestea asta sa traca si proba timpului grin.gif Imi amintesc ca in urma cu vreo 15 ani medicii recomandau hipertensivilor de exemlu sa consume mai putine lichide,dar acum aceiasi medici le recomanda minimum 2 litri de lichide pe zi, chiar mai mult vara.Oare cand aveau dreptate? )).gif Se pare ca acum e moda ''apa cat de multa'' pentru cine poate;cine nu poate...bea bere de exempu cheers.gif
Sexymom
Alandana am vazut pozele, mi-au placut mult de tot, baiatul cel mare te-a luat in inaltime )).gif .Si tu ai numai 50 de kile sau am citit eu invers sad.gif ?

Pup si eu niste fete dragute, vorbarete si usor barfitoare lol.gif asa ca mine :l
Nessie
Alandala, referitor la studiul alora, am sa le spun ceva: tease.gif Eu nu am facut studii, doar am observat pe pielea mea. Cand am trecut de la baut 1l de cola/zi la 4-5l de apa/zi, mi s-a imbunatatit viata exact asa, de la o zi la alta. w00t.gif Am scapat de constipatia careie nu i-a venit de hac niciun doctor (si chiar am fost disperata la un momentat dat si am mers la mai multi medici), nu mai dau cu crema dupa ce fac dus, pentru ca nu mi se mai exfoliaza pielea. Ajunsesem sa dau cu o combinatie de ulei de masline + uleiuri pentru parfum + vitamine, pentru ca o crema normala nu era suficienta. doh.gif
Dumbo
4-5 litri mi se pare mult. Mai ales ca si asa ma trezesc noaptea sa merg la baie.
dar 2 litri mi se par decenti. Si 2 litri de apa, nu de cola.
Monic
va pup fetelor! pupic.gif Nu am mai scris demult la neuroni blushing.gif M-a cam luat valul si... doar v-am citit
Nici nu mai stiu cu ce sa incep...
Cu casa, suntem inca in plop, nu e casa, e o locuinta din Cluj ce trebuie renovata in cateva luni.
De cateva saptamani am inceput sa lucrez de acasa, din locuinta din Budapesta si daca merge totul bine vreau sa imi iau catrafusele si sa ma duc acasa in Ro sa mai stau si pe acolo cateva saptamani. Mi-am scos autrizatie de PFA si lucrez ca persoana fizica... si saptamana precedenta am avut niste circuri urate cu seful, care m-a angajat si cu care am facut contract. Domnul a cam vrut sa ma traga pe sfoara dar nu prea i-a mers. Problema e ca ne-am inteles in februarie pe suma de bani pe care mi-o va plati, mi-am scos autorizatie, dar dansul a uitat[b] sa imi dea contractul... am stat fara contract o luna de zile deoarece lucrez la ei de 3 ani si am incredere in ei. Ce sa zic, am fost o proasta. M-am trezit cu un contract pe care era trecuta jumatate din suma pe care ne intelesesem initial... Dupa emailuri explicative si nervi a mai lasat si el de la el si eu de la mine... dar eu cu un gust foarte amar... ma simt inselata! Nu cred ca voi mai face vreodata o asemenea prostie, mi-a fost invatatura de minte.
Pana una-alta cu o luna in urma am gasit-o pe net pe sora mea din partea tatei care e cu 20 ani mai in varsta ca mine si pe care nu am vazut-o in viata mea. Doar ce stiam ca exista. De atunci ne scriem zilnic... e ciudat sa vorbesti cu o persoana care e intr-un fel sange din sangele tau si sa constati ca e total diferita pe toate planurile fata de tine... sad.gif
Cam astea sunt noutatile mele.
In rest va citesc cu drag si ... sunt grasa si frumoasa ca un purcel inainte de Craciun blum.gif
emu
Grr Monic, prin ce peripetii ai trecut cu munca... urat comportament, dar nu ma surprinde. De sora nu zic decat ca-i cu 20 de ani mai mare, alta educatie, alta cultura... alte principii, in fine, fac teoria chibritului... in afara de diferenta de caracter va intelegeti relativ bine?
S-aveti spor cu renovarea locuintei wink1.gif

Alandana eu raman fidela celor 2 litri de apa pe zi smile.gif Nici mai mult, nici mai putin.

Pana la urma s-a dat unda verde la folosirea cardurilor on-line (international) din Romania? Sau inca se dezbate problema?
Dumbo eu m-am ametit de tot in carucioarele alea si-n locurile de masina, toate par sa fie cele mai bune lol.gif Un lucru stiu sigur - ca centurile la locul de masina trebuie sa se prinda in 3-5 locuri )).gif
daconst
Emu,bucura-te de perioada de sarcina si lasa dieta ca ai toata viata timp sa numeri calorii si sa numeri puncte.
In plus de asta sa stii ca bb va papa ca mama in sarcina. tease.gif
Asa a iesit al meu papacios de numa si sunt o fericita din punctul asta de vedere.

Monic
,wow! w00t.gif
Ciudata experienta ta cu sora!Iar cu munca am muscat-o si eu de am ajuns la tribunal cu unii ca dupa ce mi-am dat demisia de la ei,nu mai vroiau sa-mi dea toti banii. mad.gif
Abia astept sa incepi cu renovarea sa pui poze.

Aladana,unde sunt pozele?Eu am unele asemanatoare in Londra.

Miha,cum rezisti fara Cata??? naughty.gif
Ce zice,cum e acolo?Eu visez la un concediu in Dubai de cind ma stiu. )).gif

peach
ufff Monic ..sper sa nu mai ai si alte neplaceri. oricum ochii mari. O firma care se respecta nu se preteaza la asa ceva. Monic unde ti-e umorul si voia buna?

Alandala bine ai revenit. Arati fantastic smile.gif

Dana cum merge munca?

Maine am masa de craciun cu firma veche .. )).gif )).gif )).gif tare ma intreb de ce a avut nevoie de exact 3 luni si o saptamana sa organizeze asta biggrin.gif ..no joke

ne uitam la "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" ..si marcel rade de robotul depresiv cu gura pina la urechi ca-i leit eu huh.gif grin.gif

CITAT(emu @ 03-04-2008, 08:28 AM) *

Imagine

SF...ce design naughty.gif ..poti sa-l foloseti si dupa ca suport de flori biggrin.gif ..daca tot platest atit..
emu
Ai inteles gresit Dana... nu tin regim de slabire; pt asta ar trebui sa injumatatesc aportul de calorii/zi )).gif Mananc in limitele normalului si nu vreau sa exagerez tocmai pt ca incerc sa evit orice neplaceri ce ar putea surveni la "livrare" )).gif
Daca ce spui tu despre meniul mamei si influenta asupra apetitului bebelului e regula generala, atunci o sa fiu tare bucuroasa ca cel mic n-o sa fie fan inrait al dulciurilor smile.gif

Amuzanta faza cu masa de Craciun, Peach, in plina primavara lol.gif
CITAT(peach @ 03-04-2008, 05:05 PM) *
SF...ce design naughty.gif ..poti sa-l foloseti si dupa ca suport de flori biggrin.gif ..daca tot platest atit..

Opera de arta pura (chiar imi place)... dus la expozitie si taiat bilete la intrare pt recuperare cheltuieli )).gif
peach
CITAT(emu @ 03-04-2008, 11:18 PM) *

Opera de arta pura (chiar imi place)... dus la expozitie si taiat bilete la intrare pt recuperare cheltuieli )).gif

asta daca mai ramane intreg dupa ce o sa-l trinteasca juniorul de citeva ori cind incepe sa mearga si trage tot dupa el )).gif

oricum poti sa-l foloseti ca obiect de arta abstarcta wink1.gif

Eu ma mai trezesc cu cite o intrebare bag.gif ..Ce mai face Ramo?
Amazoana
Buna dimineata fetelor.
LA MULTI ANI AXE!!!!! floare.gif Iti urez sanatate si bucurii alaturi de familia ta!
Stiu ca nu mai intra, dar poate mai citeste din cand in cand....
bubbles
La Multi Ani Axe pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Multe urari de fericire,sanatate si bucurii floare.gif
ramonavlas
Axe, la multi ani si tot ce iti doresti pupic.gif
michelle
Axe, la multi ani, sa fii iubita si implinita!
Imagine

CITAT(daconst @ 03-04-2008, 10:25 PM) *

Miha,cum rezisti fara Cata??? naughty.gif
Ce zice,cum e acolo?Eu visez la un concediu in Dubai de cind ma stiu. )).gif

Pai rezist, ce am sa fac? grin.gif Noroc ca nu sta decat 2 saptamani.
Abia acum incep si eu sa invat sa conduc lol.gif

Pai zilele astea a muncit pana tarziu, pana pe la 9 seara, dar a si iesit in oras la plimbare. Azi e zi libera la ei (e week-end), asa ca au planuit o iesire la un parc acvatic.
In rest, afara e foarte cald (36 grade), inauntru e frig (de la aer cond.). Au fost la piscina, la ski.. )).gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 29-03-2008, 03:11 PM) *

Pai apoi se cantaresc samburii (oasele, coaja etc.. ce nu e comestibil) si se face diferenta. Tu punctezi mai mult decat consumi.

La 50 de grame de masline....cat pot fii samburii? Iar un ou are in medie 40 de grame, de aceea il punctam cu 70 calorii.
Monic
Miha, acum mi-am amintit de cumnatul care tocmai a fost angajat la Emerson, si l-a trimis firma pt 6 saptamani in India la un curs. Toata familia bucuroasa pt el, el a impachetat la costume si camasi, a plecat... si acum ne-a trimis email ca e ceva de groaza acolo. Ca l-au cazat intr-un asa zis hotel fara apa curenta, baie, WC in curte, fara mic-dejun, TV si alte utilitati. Au mers mai multi ingineri, viitori sefi de departamente si dupa doua zile au zis ca renunta la job la tot iau primul avion si vin acasa. Dupa spusele cumnatului strazile sunt pline de gunoaie, peste tot turme de aminale, oameni murdari, miesme de toate soiurile... nici nu au iesit din hotelul ala de nimic de frica si de repulsie sad.gif
Peach, eu nu pot fara glume wink1.gif , dar acum am lasat-o mai moale ca prea m-au cocosit in ultimele zile

Cu sora... da, aveti dreptate, e alta generatie, alta gandire. Mie mi se pare o persoana buna, dar imi vine tare greu sa o ascult cum se plange si sa nu o pot ajuta. E greu sa iti dai seama cum e o persoana daca nu o cunosti personal sad.gif
Dana hug.gif eu inca stau lipita de monitor si astept, da-de dai si tu pe la decoratiuni interioare si postezi ceva poze cu planul casei la care visez de o saptamana blum.gif
Monic
Peach sa ne povestesti cum a fost la masa wink1.gif Nu vreau oare aia sa te reangajeze? Cum a fost sa iti revezi fostii colegi?
ramonavlas
Peach, mi-a placut f mult cum ai aratat la nunta. Eu am fost in concediu in Los Angeles, m-am intors marti noaptea (am stat 2 saptamani), ma tin de dieta, slabesc. pupic.gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 04-04-2008, 02:48 PM) *

CITAT(michelle @ 29-03-2008, 03:11 PM) *

Pai apoi se cantaresc samburii (oasele, coaja etc.. ce nu e comestibil) si se face diferenta. Tu punctezi mai mult decat consumi.

La 50 de grame de masline....cat pot fii samburii? Iar un ou are in medie 40 de grame, de aceea il punctam cu 70 calorii.

Ok, ar fi interesant de facut un astfel de experiment sa vedem daca ne furam caciula sau nu. )).gif Oricum in cantitati mici e neglijabil.
In plus, m-am referit la tot ceea ce e necomestibil: cotoare, oase etc etc etc. Din cate stiu eu punctajele la calorii sunt pentru partea comestibila a alimentului. Sau nu? wacko.gif
ramonavlas
Da, cantarim doar partea comestibila la tot ce mancam. Dar am vazut ca Nella din lipsa de timp si foame prea mare nu am mai cantarit maslinele inainte si dupa.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
emu
Bine ai revenit Ramona smile.gif Cred ca ti-a priit vacanta.

La multi ani Lavinia! Poate dai un ochi pe-aici sa vezi ca nu te-a uitat lumea smile.gif

Aseara am avut chef de gatit mancaruri bune. Am pus de-un stroganoff de vita si minune, mai mult a luat sa stea pe foc, ca preparatul n-a durat decat 10 minute maxim )).gif Mi-a iesit o ditamai portia (din care mananc de 2 ori, cu smantana light, calculat fara paste sau orez) de aprox 700 cal )).gif

E viata grea in India. Am citit mai demult ca din cauza populatiei mari s-a batatorit pamantul incat nu mai absoarbe apa in timpul musonilor. Masura luata e sa trimita camioane cu apa la sate... nasol nasol.
Monic
Ramona hug.gif imi pare rau ca ai prins vreme urata la Los Angeles. A plouat mult?
ramonavlas
Emu, multumesc, chiar bine mi-a priit pupic.gif
Monic, da nu am prins deloc vreme urata in Los Angeles, dimpotriva, erau 25-30 de grade afara, in conditiile in care eu nu suport caldura. Acolo nu mai ploua pana prin septembrie.
Dumbo
LA MULTI ANI, LAVINIA!!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
gata, l-am anuntat si pe sefu'. O facea pe nestiutorul dar sigur era informat de la cel care i-a tinut locul. Astept sa inceapa de luni sa faca misto pe seama mea. Desi cei din jur zic ca nu se vede burtik eu ma simt ca un balon, mai ales seara. Arat pur si simplu grasana, nu graviduta.

Maine si poimaine o tinem tot intr-o dostractie dar de luni imi pun ordine in frigider ca altfel...

daconst
Ramona,bine ai revenit.Hai cu poze. naughty.gif

Monic,intru imediat si la subiect,dar inca nu am noutati.

Emu,am inteles ideea care ti-au spus-o dr,dar asta spun toti.Sa nu te ingrasi mai mult de 20 de kg,dar aia e teoria...ca practica...
Iar cu ce manca mama in sarcina nu stiu daca se verifica...ca atunci ar trebui Lucas sa haleasca numai ciocolata,dar el habar n-are de ea ca nu i-am dat.Eu ma refeream la pofta de mancare.Dar o sa vezi tu la tine,ca poate n-o fi asa.Oricum eu iti doresc un bb mancacios ca atunci vei fi o fericita!

Dumbo,nici mie nu mi-a placut faza aia cind nu se vedea daca eram grasa sau gravida.Si ma balonam groaznic de tare.
Mi-am amintit ca mai aveam si nasul mereu infundat.Bine ca mi-a trecut,ca era naspa rau.

Sorina,la servici e bine,doar ca sunt obosita.Ca nu mai eram obisnuita sa ma trezesc dimineata si asta ma rupe.In rest n-am de ce sa ma pling.

Miha,ce rau ii merge lui Cata. w00t.gif

We placut gagici!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.