CITAT(daconst @ 05-04-2008, 04:11 PM)

Ramo,pai atunci ai avut exact compania potrivita pentru cumparaturi.
Bubule,poate e momentul sa faci bb si apoi sa si lucrezi.Tu ai primi indemnizatia aia?
Dana cica mai nou as primi pentru ca nu e vina mea ca nu am putut lucra ,din cauza ca am fost studenta.trebuie sa ma mi interesez
Miha la multi ani si tot ce iti doresti.Scz de inatrziere

CITAT(bubbles @ 07-04-2008, 10:08 AM)

Ieri am fost la vara babuinului cu serviciul

dar doar ca sa ma joc cu nepotica

.Ea deja seplange ca e obositor,ca o dor picioarele etc si iar cica tine regim si nu mananca nimic ziua cat lucreaza si baga bine seara

.Apoi am sunat la niste prieteni care au fost la nunta si pe care nu i-am mai vazut de atunci si ea era atunci insarcinata in 2 luni si a nascut acum 2 saptamani.Au un baietel superb
).gif)
.E cat o mana de om - chiar am pus mana mea pe langa a lui si era 3/4 din ea

.Dar am ramas socata cand am vazut-o pe ea

.Ma gandeam ca va fi mai plinuta ca si asa era destul de plinuta inainte de a ramane insarcinata.Avea 76 de kilograme

si a avut o sarcina toxica .Si acum are 60 de kilograme.Doamne cat e de slaba.Parca nu imi venea sa cred .. ce trasa e la fata si cat e de slaba

.A zis ca in toata perioada sarcinii i-a fost rau si a avut zile cand a mancat si numai lamai ca altceva nu putea baga in gura.Problema e ca bebelul a tras tot din ea .. si va dati seama cam ce carente are ca desi nu a mancat nimic ea .. El a crescut pana la 3550g

Am pus si aici ce am scris la mine in jurnal

ca mi s-a parut o chestie .. ciudata

.Sa nu te ingrasi in timpul sarcinii ci chiar sa slabesti.Ca am uitat sa va scriu ca ea desi avea 76 de kg in a 4 a luna in a9a ajunseses la 65v

..,
Peach