Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
Iar sunt in acea perioada in care imi vine sa ma dau cu capul de pereti bang.gif din cauza ca nu mi gasesc servici sorry.gif
bubbles
Dana dar cum de mai esti si la ora asta? Lucas ce face? pupic.gif floare.gif Apropo..daca primul meu copli va fi baiat ... numele meu preferat e Lucas grin.gif
Amazoana
La multi ani, Michelle!!!!! Sa ai multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca! pupic.gif floare.gif
bubbles
[size=5]LA MULTI ANI MIHA !!!! [size=3] Sa ai parte numai de bucurii ,fericire si tot ce iti doresti tu pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif *: *: *pupic.gif pupic.gif

nusarich
LA MULTI ANI Miha, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa-ti implinesti toate dorintele! pupic.gif
ganesha
Miha, LA MULTI ANI!

Imagine
Tulip
La multi ani,Miha! give_rose.gif give_rose.gif
peach
LA MULTI ANI MIHA!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif party.gif petrecere ceva? cum ai petrecut?

Ramo bine ai revenit!!! Cum a fost? Povesti..alea alea Actori ceva cunoscuti? Ce ai vizitat?
Super ca nu te lasi de dieta..jos palaria floare.gif

Monic ma intrebam cum ai gasit-o pe internet? Oricum ti-a trebuit ceva curaj sa o suni.
La "masa de craciun" de ieri a fost dpdv al mancarii catastrofa. Adica meniul principal a fost piccata milanese adica snitel in ou cu spagetti ..asta este de obicei un meniu de pranz ..nu are nimic deosebit..dar in schimb am ras de m-am sticat cu colegii..binenteles ca am stat la capatul celalat de masa fata de fostul sef..dar banuiesc ca avea urechiile palnie sa auda ce zic devil.gif
In India este asa..totusi puteau sa-i cazeze cit de cit in conditii umane. Nu are problemem cu stomacul inca? a fost si sotul (ideeile sprituale a soacramii) si s-a intors socat de saracie, mizerie si bolnav pe deasupra

Dana si pe mine ma omoara trezitul de dimineata..si mai ales scimbarea de la ora de iarna la cea de vara mad.gif de ce or avea nevoie de asta
ironmissy
La multi ani Michelle! band.gif bday.gif
gaby_mp
Miha iti doresc liniste sufleteasca si multe impliniri pe toate planurile!

Imagine
crissy
Lavi, Miha, La multi ani! give_rose.gif
ramonavlas
Miha, la multi ani cu sanatate, fericire si tot ce iti doresti pupic.gif
Peach, multumesc, m-am simtit super bine, am pus poze la mine in jurnal, am fost in hollywood, beverly, pe sunset, las vegas.....mult, mult shopping.
peach
CITAT(ramonavlas @ 05-04-2008, 01:13 PM) *

Miha, la multi ani cu sanatate, fericire si tot ce iti doresti pupic.gif
Peach, multumesc, m-am simtit super bine, am pus poze la mine in jurnal, am fost in hollywood, beverly, pe sunset, las vegas.....mult, mult shopping.

wou.. tur de forta..frumoase poze

ceva noroc la cazinou?
ramonavlas
Ei, la cazino am bagat asa numa chiar de joc, nu neaparat de castig. Am castigat o data, am bagat 10 dolari, am ajuns la 40 si am zis ca la 30 ma opresc. M-am oprit la 30, am scos banii si de 20$ mi-am luat un ceas de mana. Asa ca am castigat un ceas )).gif
In rest bagat cate 1 sau 5$, cat stateam la o tigara salut.gif
peach
CITAT(bubbles @ 04-04-2008, 10:22 PM) *

Iar sunt in acea perioada in care imi vine sa ma dau cu capul de pereti bang.gif din cauza ca nu mi gasesc servici sorry.gif

Bubule daca-ti distrugi tartacuta cu ce mai lucrezi dupa?

De obicei apara cind te astepti mai putin ..intreab.o pe Dana ce-mi spunea exact cu o saptamana inainete sa aiba jobul biggrin.gif

De obicei e asa linistite sau v-ati speriat de mine?

CITAT(ramonavlas @ 05-04-2008, 02:25 PM) *

Ei, la cazino am bagat asa numa chiar de joc, nu neaparat de castig. Am castigat o data, am bagat 10 dolari, am ajuns la 40 si am zis ca la 30 ma opresc. M-am oprit la 30, am scos banii si de 20$ mi-am luat un ceas de mana. Asa ca am castigat un ceas )).gif
In rest bagat cate 1 sau 5$, cat stateam la o tigara salut.gif

te-ai scos )).gif
daconst
Miha,La multi aniiiiiii!!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif floare.gif floare.gif

CITAT(peach @ 05-04-2008, 04:31 PM) *

CITAT(bubbles @ 04-04-2008, 10:22 PM) *

De obicei apara cind te astepti mai putin ..intreab.o pe Dana ce-mi spunea exact cu o saptamana inainete sa aiba jobul biggrin.gif

Daaa,eu spuneam ca-s blestemata,ca de atata vreme nu gasesc nimic. lol.gif

Hai Bubule,ca o sa apara si la tine ceva,cu siguranta.

Ramo
,super pozele,dar eu abia astept hainutele! naughty.gif
Se vede grozav de tare ca ai slabit. cheer.gif
Cu cine ai fost plecata?
ramonavlas
Am fost cu o prietena care are magazin de haine aici si le aduce de acolo.
Dumbo
Bubule, stiu ca e neplacut, dar totusi eu zic sa savurezi clipele de libertate. Cand o sa incepi cu serviciul o sa fie mai greu, program aglomerat in timpul saptamanii si in week-end trebuie sa recuperezi ce nu ai apucat sa faci in rest.
give_rose.gif

Ieri am fost la ceva expozitie de flori si mi-am luat 2 ghivece. pana diseara poate apuc sa imi dau seama si cum trebuie sa le ingrijesc. doh.gif

LA MULTI ANI, MIHA!!!

daconst
Ramo,pai atunci ai avut exact compania potrivita pentru cumparaturi. wink1.gif

Bubule,poate e momentul sa faci bb si apoi sa si lucrezi.Tu ai primi indemnizatia aia?
ramonavlas
Daconst, eu sunt innebunita dupa shopping. Iti vine sa crezi ca intr-o zi acolo an zis ca in urmatorii 5 ani nu vreau sa mai vad nicio rochie, atatea am vazut. Am umblat f mult pe jos, cat nu am umblat in ultimii 5 ani, f sincer. )).gif
gaby_mp
Trebuie sa figurezi ca angajat cu carte de munca in ultimele 12 luni pentru a primi banii de la stat... deci intai ar trebui sa lucreze 1 an si abia apoi sa nasca pt a beneficia.
ramonavlas
Miha, te asteptam maine cu povesti despre cum ai sarbatorit si ce cadouri ai primit pupic.gif
danyhoney
Cu intarziere .... LA MULTI ANI , MIHA !!!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
May
Alta intarziata wacko.gif ... LA MULTI ANI, MIHA! pupic.gif
Cherie
La multi ani Axe & Michelle! give_rose.gif
otilici
LA MULTI ANI MIHA!!! si eu cu intarziere... blushing.gif blushing.gif blushing.gif
hug.gif pupic.gif floare.gif
buretel
alta intarziata blushing.gif

La Multi Ani Miha! give_rose.gif pupic.gif

La Multi Ani Axe! give_rose.gif pupic.gif
Nu mai treci pe aici...sad.gif
Dumbo
pupic.gif
buna dimineata,
Ieri am fost la un chef si am stat pana la 3 dimineata asa ca azi la 7:30 cand a sunat ceasul mi-a venit sa il arunc pe geam.
bubbles
CITAT(daconst @ 05-04-2008, 04:11 PM) *

Ramo,pai atunci ai avut exact compania potrivita pentru cumparaturi. wink1.gif

Bubule,poate e momentul sa faci bb si apoi sa si lucrezi.Tu ai primi indemnizatia aia?

Dana cica mai nou as primi pentru ca nu e vina mea ca nu am putut lucra ,din cauza ca am fost studenta.trebuie sa ma mi interesez blink.gif pupic.gif

Miha la multi ani si tot ce iti doresti.Scz de inatrziere pupic.gif

CITAT(bubbles @ 07-04-2008, 10:08 AM) *

Ieri am fost la vara babuinului cu serviciul dry.gif dar doar ca sa ma joc cu nepotica doh.gif .Ea deja seplange ca e obositor,ca o dor picioarele etc si iar cica tine regim si nu mananca nimic ziua cat lucreaza si baga bine seara doh.gif .Apoi am sunat la niste prieteni care au fost la nunta si pe care nu i-am mai vazut de atunci si ea era atunci insarcinata in 2 luni si a nascut acum 2 saptamani.Au un baietel superb )).gif .E cat o mana de om - chiar am pus mana mea pe langa a lui si era 3/4 din ea lol.gif .Dar am ramas socata cand am vazut-o pe ea shock.gif .Ma gandeam ca va fi mai plinuta ca si asa era destul de plinuta inainte de a ramane insarcinata.Avea 76 de kilograme swoon.gif si a avut o sarcina toxica .Si acum are 60 de kilograme.Doamne cat e de slaba.Parca nu imi venea sa cred .. ce trasa e la fata si cat e de slaba swoon.gif .A zis ca in toata perioada sarcinii i-a fost rau si a avut zile cand a mancat si numai lamai ca altceva nu putea baga in gura.Problema e ca bebelul a tras tot din ea .. si va dati seama cam ce carente are ca desi nu a mancat nimic ea .. El a crescut pana la 3550g swoon.gif

Am pus si aici ce am scris la mine in jurnal grin.gif ca mi s-a parut o chestie .. ciudata lol.gif .Sa nu te ingrasi in timpul sarcinii ci chiar sa slabesti.Ca am uitat sa va scriu ca ea desi avea 76 de kg in a 4 a luna in a9a ajunseses la 65v swoon.gif ..,
Peach give_rose.gif
Dumbo
Bubule, nu cred ca e chiar asa de ciudat. Bb-le consuma multa energie.
Eu de exemplu mananc foarte foarte mult fata de cat mancam inainte. Inca nu am apucat sa imi calculez caloriile, azi am inceput sa notez.
Si totusi nu m-am ingrasat prea mult. Am 17 saptamani si un kil jumatate in plus. Si ala e pe burta si ... uf... pe sani.

bubbles
Dumbo ce bine de tine floare.gif .Unde nu as da si eu sa fiu asa cand voi face un bebe doh.gif dar prevad ca pun vreo 20 de kg pe putin din cauza ca sunt pofticioasa si mananc lacom si mult bang.gif
ALICE
Salutare!
In primul rand va spun La Multi Ani Miha si Axe pentru saptamana trecuta!Sa aveti sanatate multa ca sa puteti duce mai departe ce ati inceput sau nu.
Eu ma intorc cu vesti proaste.Am ajuns la Bratislava miercuri dupa amiaza, si noaptea am chemat salvarea, ca mi s-a facut rau.Daca am chemat medicul inseamna ca eram varza, ca eu numai in ultima faza ma duc.
Mi-a crescut pulsul la 150 batai pe minut, am facut atacuri de panica, respiram greu.A venit medicul si mi-a facut 2 injectii in vena, una cu diazepam si una cu magneziu, ca cica nu-mi circula sangele bine prin corp.
M-am linistit cu greu, dar de atunci sunt obosita in continuu.Nu pot face efort, trebuie sa stau jos daca urc scari.Am mai facut 2 crize de atunci, dar nu asa puternice.Trebuie sa recunosc, ca am crezut ca nu mai ajung acasa.Drumul a fost lung, de 10 ore.
Vineri cu greu am ajuns pana la Viena, dar am fost, asa ca o sa pun ceva poze.

michelle
Salutare gagici!
Dulci, Bubbles, Nusa, Ganesha, Tulip, Sorina, Ironmissy, Gaby, Crissy, Ramo, Danuta, Dumbo, Dany, May, Cherie, Otilici, Buretel, Alice multumesc pentru urari! pupic.gif

Eu am fost la BT si mi-am ridicat buletinul pe noul nume, am sarbatorit cu familia.
Vineri am primit de la colegii de serviciu un set de cosmetice si un set de baie de la bamboo, de la sora mea o bluza, de la mama o pereche de pantaloni, de la prieteni alta bluza si flori.
Azi continua petrecerea cu prietenii din Iasi.

Va pup, o saptamana super!
ramonavlas
Alice, ai grija de tine, ai grija cu dieta.....ceva e prea drastic. pupic.gif
Miha, frumoase cadouri, sa le folosesti (porti) cu placere. Felicitari pt noul buletin cheer.gif
ALICE
Astea sunt
ramonavlas
Nu se vad sad.gif
bubbles
Alice ai grija de tine pupic.gif .Se pare ca si Sexy a facut o criza exact ca a ta blink.gif .Dute si fati analize pupic.gif
michelle
Alice, si acum esti mai bine? Care e cauza totusi? Ai grija de tine hug.gif
bubbles
Miha foarte frumoase cadourile floare.gif Sa folosesti/porti cu placere pupic.gif
ALICE
http://img216.imageshack.us/img216/3139/a1bs6.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/4583/a2ec8.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/5662/dsc00204ab7.jpg

Nu ma simt mai bine.Probabil ca o sa plec la Cluj sa ma internez, ca nu-mi merge bine.
Mi s-a spus ca e de la oboseala, dar nu cred
Monic
Miha cheer.gif iti doresc La multi ani cu intarziere floare.gif
Sa ai parte de multe bucurii si impliniri alaturi de sotiorul tau in noua casuta hug.gif
ramonavlas
Arati f bine. Am si eu o fusta ca a ta pupic.gif
michelle
CITAT(Monic @ 07-04-2008, 03:11 PM) *

Miha cheer.gif iti doresc La multi ani cu intarziere floare.gif
Sa ai parte de multe bucurii si impliniri alaturi de sotiorul tau in noua casuta hug.gif

Multumesc pupic.gif

Alice, cine sunt cei 2 tipi pe langa care erai tu? naughty.gif
ALICE
Colegi de serviciu.Director de vanzari si dezvoltare
nella
meniul pe ultimile 3 zile

Sambata

25 musli 90
150 iaurt fructe 93
1 ou (48) 84
34 branza fitness 64.26
50 graham 128
50 sunca 47.5
50 pate porc 87.05
1 buitoni 29
1 felie secara cu susan 26.4
100 saratele 400
50 seminte 137

total: 1186.21

Duminica

60 graham 153.6
164 masline 250.92
50 pate 87.05
3 triunghiurifitness 96.39
50 exquissa 48.5
40 inghetata 73.32
1 tocanita 150
1 iaurt fructe 71 50
sunca 47.5
50 seminte 137

total:1115.28

Luni

1 ou (44g) 30.8
50 masline 76.5
50 g exquissa 48.5
50 sunca 47.5]
292 pui 516.84
248 castravete murat 22.32
2 solano cappucino 16.8
200 ml bere 94
65 seminte 178.1

total: 1011.36

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

pt oul de luni am gresit calculul doh.gif doh.gif doh.gif
ALICE
Apropo de ce am patit, cica se numesc atacuri de panica, si nu au neaparat o cauza fizica.Poate fi oboseala, faptul ca ai schimbat atmosfera, etc.Si ca se trateaza cu medicamente de nebuni sau de la sine, daca accepti tu situtia si incerci sa te calmezi.
Sau poti sa nu raspunzi la nici un tratament, si sa ajungi la diferite fobii dintre care:sa-ti fie frica sa iesi din casa, sa stai in locuri aglomerate.
otilici
CITAT(ALICE @ 08-04-2008, 11:33 AM) *

Colegi de serviciu.Director de vanzari si dezvoltare

Mama ce colegi naughty.gif
michelle
Nella, WOW, ai slabit atat de mult cu numaratul caloriilor? give_rose.gif
Alice, asa ti-a spus dr.? Nu ti-a zis sa iti faci niste analize?
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif da miha nici mie nu-mi vine sa cred dar e primul regim care da roade pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.