Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
peach
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Avem doua cistigatoare Ramona si May cu 50% premiul party.gif band.gif o cina cu bufnita )).gif )).gif )).gif dar va rog sa cereti meniul de 300 euro ca tare ma intreb ce [*****] poti minca de atitia bani
bubbles
Mda eu-s mai grea de cap .. cea in alb care are papuci josi si sta cu buzele tuguiate langa baiatul cu ocehlari ? bang.gif
May
Asta e pedeapsa nu e premiu lol.gif decat daca plateste bufnita laugh.gif ... meniu de 1000 de euro nu au? ca eu numai d-ala servesc lol.gif

Imi plac sandalele tale peach rolleyes.gif
peach
a doua din drepta ecranului. cea cu geanta alba de linga barbat. are un Omega cu aur alb la mina
Ramo
CITAT(michelle @ 11-12-2007, 06:59 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 04:57 PM) *

La mine se vede ca si a doua din stanga are ceas. dry.gif

A doua din stanga ( e vorba de stanga noastra, nu stanga ecranului) nu are ceas.. e cea de langa Peach

Da, ma refeream la a doua din dreapta pozei.

Ce vedeta a devenit bufnita, am umplut 2 pagini in 10 minute din "cauza" ei.
bubbles
Gata am inteles.Fara suparare dar are fata de bufnita lol.gif lol.gif .Adica mizam ori pe cea batrana ori pe cea cu buze tuguiate lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 05:07 PM) *

Aia deja a fost catalogata tipa cu palarie portocalie )).gif

CITAT(Maybeline @ 11-12-2007, 05:03 PM) *

Imi plac sandalele tale peach rolleyes.gif

Da da si eu le-am admirat!
Si bluza imi place la nebunie naughty.gif
peach
CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 04:07 PM) *

CITAT(michelle @ 11-12-2007, 06:59 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 04:57 PM) *

La mine se vede ca si a doua din stanga are ceas. dry.gif

A doua din stanga ( e vorba de stanga noastra, nu stanga ecranului) nu are ceas.. e cea de langa Peach

Ce vedeta a devenit bufnita, am umplut 2 pagini in 10 minute din "cauza" ei.

lol.gif lol.gif miine va aduc o poza de la nunta ..au fost singura pereche care nu au dansat ..dupa masa au stat tot timpul afara ..in schimb soacra si socru si-au rupt pingelele in hora romaneasca smile.gif
bubbles
CITAT(peach @ 11-12-2007, 06:55 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 03:52 PM) *

In cazul asta, prima sau a doua din dreapta.

a doua din dreapta..prima e maicasa
linga e fratele sotului..viitorul ginere preocupat cu camera , sora mica, soacra soacra poama acra, sora mare, si eu care nu ma incadrez oricum in stilul vestimentar al grupului

Cea cu costumasul piersiciu e mama soacrei? Apropo..arati senzatonal give_rose.gif .Oricum daca vede cineva poza nu zice ca faci parte din grup lol.gif fiindca tu esti mult mai detasata decat ele wink1.gif

Dar poze de la nunta cu tine ai pus?Scuze daca ai pus si nu am vazut sorry.gif
peach
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 04:12 PM) *

Cea cu costumasul piersiciu e mama soacrei? Apropo..arati senzatonal give_rose.gif .Oricum daca vede cineva poza nu zice ca faci parte din grup lol.gif fiindca tu esti mult mai detasata decat ele wink1.gif

Dar poze de la nunta cu tine ai pus?Scuze daca ai pus si nu am vazut sorry.gif

soacra arata bine pt virsta ei si tenul ei nu-i ridat ca al meu ..mama ei de scorpie blink.gif ca nu stiu ce face de arata asa tinara

Nunta mea..oho acum 3 sau 4 ani cred, nici nu-mi mai aduc bine aminte..si departe de o nunta romaneasca

May eu ma imbrac de la C&A nu stiu daca voi aveti in spania.,dar au haine ieftine si moderne..bufnita poarta Esprit sau alte firme mai scumpe.
bubbles
Nu m-ai inteles.POze de la nunta la care ai fost cu bufnita (din cate am inteles eu la cumnatul tau) give_rose.gif
May
Nici eu nu stiu daca avem in Spania laugh.gif
peach
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 04:22 PM) *

Nu m-ai inteles.POze de la nunta la care ai fost cu bufnita (din cate am inteles eu la cumnatul tau) give_rose.gif

nunta de care spuneam ca bufnita si cumnatul nu au dansat a fost nunta mea acum 3-4 ani.
In Martie anul viitor se casatoreste si bufnita biggrin.gif si eu trebuie sa-mi gasesc o rochie pe masura nasului ei ..deoarece ne-au pus nasi ..decizie pe care eu nu o inteleg sub nici o forma..deoarece noi ne inghitim cu noduri ..mare parte a aerelor ei superioare si a tuturor intepaturilor pe care le-am primit de la ea in ultimii 7 ani
Monic
Peach mama, dar tu nu o vezi cum arata si cit de lipsita de gust este la categoria imbracaminte? Tu din cate vad ai stil si mandrie in tine, si eu zic ca chiar daca iti tragi niste blugi sau o salopeta (ca ea) tot vei fi mai bine imbracata dacat ea. Eu zic ca important e sa stii sa porti hainele pe care le imbraci wink1.gif floare.gif

lol.gif si zici ca atunci cand s-a facut poza ati fost impreuna la cumparaturi ca fetele? lol.gif One big happy family lol.gif blum.gif
May
CITAT(Monic @ 11-12-2007, 04:39 PM) *

lol.gif si zici ca atunci cand s-a facut poza ati fost impreuna la cumparaturi ca fetele? lol.gif One big happy family lol.gif blum.gif

Eu credeam ca au scapat toate de la zoo in acelasi timp laugh.gif
peach
May http://www.c-y-a.es/

Las ca va fac poze.. face la cel mai luxos restaurant din regiune nunta..fite de fite

)).gif )).gif )).gif nu era parada scolara si socrul este profesor iar tatal bufnitei este in conducerea orasului.
bubbles
Dahh deci sunt grea de cap lol.gif lol.gif .Oricum .. cred ca va fi o adevarata placere sa fii parintele spiritual al bufnitei lol.gif haha.gif
Ramo
Peach, tu vezi cata lume a starns bufnita aici? Vezi ca e buna si ea la ceva?
Gata si ciorbita de 40calorii/portie cheer.gif
peach
pacat ca nu-i ca la ortodoxi sa sarute mina nasului lol.gif lol.gif
Monic
Peach, eu in locul tau mi-as baga piciorul in toata nunta si nu m-as delasa de stilul meu si preferintele mele blum.gif si m-as purta ca o printesa! giggle.gif Oricum, din cate am inteles nu sunteti in relatii prea stranse, deci... eu mi-as permite in limita bunului simt wink1.gif sa o pisc putin sa vada ce bine e mad.gif
deci tu faci parte din elita w00t.gif ... ahaaaa, din banda care guverneaza orasul blum.gif
peach
CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 04:52 PM) *

)).gif )).gif )).gif macar la atit sa fie si ea buna..apropo din ianuarie o sa cistig mai mult ca ea salut.gif ..si am avut grija sa afle

pofta buna
Ramo
CITAT(peach @ 11-12-2007, 07:58 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 04:52 PM) *

)).gif )).gif )).gif macar la atit sa fie si ea buna..apropo din ianuarie o sa cistig mai mult ca ea salut.gif ..si am avut grija sa afle

pofta buna

WOOOOW, felicitari!!! A dat-o gata vestea?
May
CITAT(peach @ 11-12-2007, 04:48 PM) *

Habar nu am cum sa ajung acolo unde sunt magazinele prin Madrid, dar poate stie cineva din ``anturaj`` floare.gif

O sa castigi mai mult decat bufnita? devil.gif
peach
CITAT(ramonavlas @ 11-12-2007, 05:01 PM) *

WOOOOW, felicitari!!! A dat-o gata vestea?

da..a facut o pauza de 5 minute dupa care: "banuiesc ca in engleza" "nu 100% germana" grin.gif "hm" si nu mi-a mai adresat nici un cuvint dupa
cred ca si-a muscat buzele dar intrebase deja de nasit inainte )).gif
Sexymom
Maybeline mai intra fata pe messenger, eu sunt libera pana martea viitoare, hai sa ne intalnim....nu mai stiu pe unde sa iti las mesaje sad.gif

Iubitele, va pup `pe toate de 100 de ori, pe fiecare in parte. pupic.gif
May
Am intrat dar tu nu esti, te astept rolleyes.gif
axe10
CITAT(michelle @ 10-12-2007, 10:39 PM) *

CITAT(axe10 @ 03-12-2007, 03:07 PM) *

Miha, e aranjat f bine. Pe nord-est e si ap meu asezat. E mai racoare vara, dar si iarna in sufragerie(pe nord) iar in geamul de la dormitorul mare imi rasare soarele.

Axe, nu ai avut probleme cu camera de la nord? .. ca ma tot framanta problema asta..
Nu stiu ce sa facem cu camera de la nord, adica atunci cand vom compartimenta trebuie sa decidem ce va fi doar cu un perete la nord: un dormitor sau livingul?

Eu am apartamentul pe colt, adica pe 3 laturi ale blocului:biroul,bucataria si sufrageria-pe nord, dormitorul mare pe est si dormitorul copilului pe sud!
...care era intrebarea?

CITAT(michelle @ 11-12-2007, 01:34 PM) *

Io am fost in sedinta pana acu, iar apoi am luat pranzul.
Poate va inspira pranzul meu: am papat musaca de cartofi cu carne tocata si muraturi grin.gif

Nici macar o inspiratie...Doamne fereste mai degraba!
Cine isi permite mananca musaca, cine nu...rabda!

CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 04:11 PM) *

Pe unde o umbla Axe? eusa_think.gif
M-am apucat de citit povesti si de vazut poze cu gemeni si cu femei insarcinate cu gemeni )).gif .Cine stie poate vreodata )).gif )).gif )).gif ...

Azi am fost de la ora 10 la 14.30 sa fac niste cumparaturi pt petrecerea din seara de Ajun. Am cheltuit o gramada de banutzi, sper sa iasa frumos ca mi-au iesit ochii de cte retete am studiat!

Vezi ca te paste vreun bb...ca prea ti se intampla chestii...
michelle
Nu stiu ce e mai bine sa avem la nord: camera mica sau livingul.. La nord de obicei apare igrasie..

May, ti-ai gasit bluzita? Cum a fost we prelungit? naughty.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 2 iaurturi jumate - 70;
- 3 solano - 27;
- 100 gr mandarina - 40;
- ciorba - 60;
- 50 gr ciuperci la gratar - 18;
- 70 gr rosie - 14;
- 50 gr ardei - 9;
- 80 gr La Dorna 4% - 67;
- 140 gr sunca - 109;
- 3 toast prajit - 87;
- 100 gr orez - 248;
- 190 gr gref - 57;
- 4 buc milka diet - 83;
- 1 Milli desert - 88.
TOTAL 977 cheer.gif
May
CITAT(michelle @ 11-12-2007, 06:35 PM) *

Nu am gasit nimic care sa ma dea pe spate asa ca nu mi-am luat, inca mai sper... WE prelugit a fost ca o mini vacanta rolleyes.gif
Ramo
CITAT(Maybeline @ 11-12-2007, 09:57 PM) *

CITAT(michelle @ 11-12-2007, 06:35 PM) *

Nu am gasit nimic care sa ma dea pe spate asa ca nu mi-am luat, inca mai sper... WE prelugit a fost ca o mini vacanta rolleyes.gif

naughty.gif Vreau si eu un WE din asta...........
bubbles
Axe am realixat in pisicul meu )).gif ca daca va fi sa vina bebe .. va fii bine venit si iubit.Oricand va fi asta wink1.gif
In caz ca va intrebati unde am disparut .. am fost si am calarit bicicleta 30 minute )).gif
Dumbo
Buna seara, iar animatie pe aici.
Peach mi se pare mie sau mama bufnitei arata mai bine ca fiica?
Oricum pare genul de "lady". M-as amuza cumplit cu ea.

Ramona mi se pare asa de greu sa calculez toate caloriile, asa cum faci tu. Cum reusesti? Ce faci daca mananci "in deplasare"?

Azi de exemplu am mancat asa:
- dimineata - cafea
- la 10:00 sana Tnuva (1/2)
- pranz (ora 14:00) salata de varza murata(foarte acra) si ... un fel de cordon bleu
- ora 15 - restul de sana (1/2)
- cina 2 felii de paine cu margarina si branza light (telemea light - aprox 100gr)

E cam mult, nu?

Bubule parca nu voiai copii... acum te uiti dupa gemeni? tease.gif
otilici
Miha,nu apare igrasie daca e camera bine aerisita si incalzita.Camera lui Norbi e spre nord,dar nu am avut deloc probleme,suntem a 2-a iarna aici.Aerisesc bine dimineata si seara si nu tin usile mereu inchise.Vara imi place tare mult ca nu bate soarele si e camera mai racoroasa,numai bine,mai ales pe canicula...

Peach,si eu am vrut sa zic ca arata muult mai bine mama bufnitei decat bufnita )).gif
Ramo
CITAT(Dumbo @ 11-12-2007, 10:31 PM) *

Buna seara, iar animatie pe aici.
Peach mi se pare mie sau mama bufnitei arata mai bine ca fiica?
Oricum pare genul de "lady". M-as amuza cumplit cu ea.

Ramona mi se pare asa de greu sa calculez toate caloriile, asa cum faci tu. Cum reusesti? Ce faci daca mananci "in deplasare"?

Azi de exemplu am mancat asa:
- dimineata - cafea
- la 10:00 sana Tnuva (1/2)
- pranz (ora 14:00) salata de varza murata(foarte acra) si ... un fel de cordon bleu
- ora 15 - restul de sana (1/2)
- cina 2 felii de paine cu margarina si branza light (telemea light - aprox 100gr)

E cam mult, nu?

Bubule parca nu voiai copii... acum te uiti dupa gemeni? tease.gif

M-am obisnuit cu cantaritul si calculatul, nu mai imi e deloc greu Am convins-o si pe vara-mea, dupa Anul Nou, se apuca si ea, cu ajutorul meu promis.
Eu zic ca nu ai mancat mult. Nu ai 1000 de calorii )).gif
Ce branza (telemea) light ai gasit? ca eu nu stiu sa fie asa ceva. Si daca te rog frumos, nu te uiti sa vezi cate calorii are?
Ella79
CITAT(daconst @ 11-12-2007, 02:27 AM) *

Ella,tot vroiam sa te intreb si eu despre o anumita parte a vietii tale,despre care nu mai intrebasem ca eram foarte convinsa ca e bine.
Dar mesajele tale,ca vrei sa iubesti din nou,apoi ca esti o fata singura m-au pus pe ganduri.Tare m-am suparat,sincer. sorry.gif
Poate nu vrei sa mai povesteti asta pe forum,dar sa stii ca eu ma gandesc la tine si abia astept sa te vad fericita si indragostita asa cum te-am cunoscut eu. pupic.gif

Da Danuta, din pacate trec printr-o perioada nu tocmai fericita a vietii mele. Problemele pareau sa se fi rezolvat pana acum o saptamana cand... filmul s-a rupt. Probabil ca incercarile prin care am trecut au subrezit relatia si.. asta e.. s-a dus. Si poate ca e mai bine asa, decat sa continui o relatie doar de dragul obisnuintei.
Eu sunt convinsa ca in viata fiecare avem un drum si oricat ne-am stradui noi sa schimbam ceva, o sa ni se intample tot ceea ce ne e scris sa ni se intample.
Ceea ce ma tine acum in viata e faptul ca am langa mine familia si prietenii. Si nici nu iti poti imagina cat ma ajuta sa stiu ca cineva se gandeste la mine, ca unui om ii pasa de mine. Chiar iti multumesc din suflet Dana pentru toate astea. give_rose.gif

CITAT(stardust @ 11-12-2007, 05:43 PM) *

Ella, din pacate nu am cum sa plec dimineata desi mi-ar fi facut mare placere sa te vad. Situatia la servici e din ce in ce mai sumbra, asa ca poate pana joi o sa am liber de tot, daca e cazul te anunt )).gif
Legat de tratementele cosmetice, am vazut intr-o zi la o emisiune tv la romani pe Euforia una din vedetele din Romania care cica si-ar fi rezolvat problema asta. Nu mai tin minte care dintre vedete era, cred ca Dana Savuica (oricum, una care a avut probleme cu tenul in trecut) si spunea ca a incercat si alte tratamente cosmetice in afara de cele mai drastice ca sa vada daca dau rezultate. Nu am retinut numele tratamentului, era ceva cu lumini (ii punea ca o lampa pe fata), cica e ceva nou, nedureros si cu efecte maxime. Din pacate tot ce spun eu aici e cam vag, dar poate au vazut si alte fete emisiunea si tin mai bine minte ...

Va multumesc inca o data pentru urari!! pupic.gif

Stiu cum e cu minca dimineata. Oricum, eu o sa fiu in mare graba joi, dar daca te razgandesti ai nr meu. O sa fiu prin Place Rogierpana la 1:30.
Da, Dana Savuica si-a facut tratament pt fata cu Lumina Inalt Pulsanta.

CITAT(peach @ 11-12-2007, 07:19 PM) *

eu ma imbrac de la C&A nu stiu daca voi aveti in spania.,dar au haine ieftine si moderne..bufnita poarta Esprit sau alte firme mai scumpe.

Majoritatea fustelor mele sunt de la C&A. Ma impac foarte bine cu croiala. cheer.gif
Din pacate in Romania nu s-a inventat magazinul asta... sad.gif

CITAT(Sexymom @ 11-12-2007, 08:43 PM) *

Iubitele, va pup `pe toate de 100 de ori, pe fiecare in parte. pupic.gif

Si noi te pupam pe tine de 200 de ori pupic.gif

Ufff, asa pic eu in ultima vreme numai la spartul targului. Cred ca am pierdut poza cu bufnita sad.gif sad.gif
Pisik
Hello hello, am venit si eu cu o mica surpriza. Daca tot ma ingras vazand cu ochii, macar sa imi mai trag cate o schimbare de look din cand in cand. Mi-am "tras" suvite blonde si m-am vopsit

Imagine

Imagine

Imagine

Ella, imi pare f rau pt despartire, dar stii tu cum se zice "tot raul spre bine", cine stie ce ai tu pus deoparte si te asteapta hug.gif

Ramo, cred ca dupa sarbatori de iau "profa" la calorii sa ma ajuti si pe mine sa calculez ca nu mai tine, mananc haotic si ma latesc.... sad.gif

Axe, ce te gandesti sa pregatesti bun? Si eu am musafiri, poate fur idei de la tine, ca nu am timp nici sa ma gandesc la ceva wacko.gif

M-am intristat ca am vazut ca toata lumea impodobeste si se pregateste de Crciun, ba cu cumparaturi. ba cu una alta, numa eu nu am timp de nimic, si pana pe 20 nu am nici o sansa sa fac ceva sad.gif

Dumbo
Ramona, era ceva de la Alba, am aruncat ambalajul. Stiu ca are 28% grasime in substanta uscata fata de 45% restul branzeturilor. tease.gif ti-am zis ca petrec mult timp citind etichetele in magazine.
Din pacate nu am gasit-o pe net. Dar promit sa ma mai uit.

Gata, ma duc la culcare ca la 6:30 suna ceasul. pupic.gif noapte buna

Pisik iti sade foarte bine.
Hei, nu fii trista. GAndeste-te ca recuperezi cu impodobitul dupa data de 20. In plus, iti dai seama cate idei o sa strangi pana atunci? hug.gif

Si in poza nu esti grasa chiar deloc.
Ella79
WOW Pisik, te prinde tare bine nuanta, iar suvitele sunt suuuper!!!
Si eu sunt fanul acestei tunsori wink1.gif
nusarich
Pisi, tare bine iti sta! Sa-ti fie de bine! hug.gif

Ella, imi pare rau sa aud ca s-a terminat povestea voastra, stiu ca ai luptat mult pentru ea si parea a se fi rezolvat micile problemute. Acum ... fruntea sus, incearca sa te gandesti numai la ce-a fost frumos, oricum amintirile bune nu ti le ia nimeni. Incarca-te cu ele si pregateste-te pentru viitor, ca sigur va fi bine! hug.gif
michelle
Neata!
Pisik, wow! Arati grozav! give_rose.gif
Ella, cu siguranta o sa apara si zile mai bune si la tine pupic.gif Dupa cum te stiu ca esti o luptatoare, lucrul asta o sa se intample mult mai repede decat crezi. Ma bucur ca ai prietenii si rudele aproape, asta conteaza foarte mult hug.gif

Va astept la cafea, dragelor!
Imagine

Dumbo, iar ai ramas inclinata )).gif
Sexymom
Pisik esti super asa tunsa, te prinde, si sa sti ca nu esti unica care se ingrasa, si eu iti sunt alaturi )).gif
Ella totul o sa treaca, dar gandeste-te ca o sa vina o vreme in care o sa razi ca nu ai luat decizia asta mai devreme si ai mai lungit-o inca 1 an.Fiecare avem pe cineva pus deoparte, o sa gasesti un OM care o sa te iubeasca si pretuiasca asa cum meriti. pupic.gif Sunt langa tine, asta o sti oricum hug.gif

Michelle ma topeste avatarul tau. pupic.gif
michelle
CITAT(Sexymom @ 12-12-2007, 09:59 AM) *

[..] Sunt langa tine, asta o sti oricum hug.gif
Ella, toate iti suntem alaturi! hug.gif
CITAT(Sexymom @ 12-12-2007, 09:59 AM) *

Michelle ma topeste avatarul tau. pupic.gif

Saru'mana! pupic.gif Poza asta e si pe dvd-urile noastre (pe "coperta")

peach
CITAT(Ella79 @ 11-12-2007, 08:22 PM) *

Da Danuta, din pacate trec printr-o perioada nu tocmai fericita a vietii mele. Problemele pareau sa se fi rezolvat pana acum o saptamana cand... filmul s-a rupt. Probabil ca incercarile prin care am trecut au subrezit relatia si.. asta e.. s-a dus. Si poate ca e mai bine asa, decat sa continui o relatie doar de dragul obisnuintei.
Eu sunt convinsa ca in viata fiecare avem un drum si oricat ne-am stradui noi sa schimbam ceva, o sa ni se intample tot ceea ce ne e scris sa ni se intample.
Ceea ce ma tine acum in viata e faptul ca am langa mine familia si prietenii. Si nici nu iti poti imagina cat ma ajuta sa stiu ca cineva se gandeste la mine, ca unui om ii pasa de mine. Chiar iti multumesc din suflet Dana pentru toate astea. give_rose.gif

Vai Ella ce fel de vorbe sunt astea? Sunt milioane de motive care te tin in viata, sfirsitul unei relatii nu este un capat de viata nu-i asa? Obisnuiesc sa cred ca toate se intimpla cu un anumit scop..si fiecare sut este un pas inainte. Capul sus fata, esti frumoasa si desteapta ai o viata inainte sa te bucuri de ea..si va veni si acel Mr. Perfect si te vei simti fericita si implinita. floare.gif

Pisik super iti sta wink1.gif
Dumbo
Miha exista o explicatie. Sunt la lucru si cam am de lucru. Incep sa scriu ceva si ma opresc si iar continui... si dupa aia sterg... si tot asa...

cheer.gif am papat ciocolata azi ca a fost ziua unei colege. blushing.gif Ma duc sa vad cate calorii am de ars.
axe10
CITAT(michelle @ 11-12-2007, 07:35 PM) *

Nu stiu ce e mai bine sa avem la nord: camera mica sau livingul.. La nord de obicei apare igrasie..

Daca sunt izolati peretii si nu inchizi ermetic camera nu ai de ce sa faci igrasie!!
La mine nu s-a intamplat niciodata de cand stau aici(3.5 ani).

Camera mica fiind un fel de birou?

CITAT(Pisik @ 11-12-2007, 11:23 PM) *

Axe, ce te gandesti sa pregatesti bun? Si eu am musafiri, poate fur idei de la tine, ca nu am timp nici sa ma gandesc la ceva wacko.gif

M-am intristat ca am vazut ca toata lumea impodobeste si se pregateste de Crciun, ba cu cumparaturi. ba cu una alta, numa eu nu am timp de nimic, si pana pe 20 nu am nici o sansa sa fac ceva sad.gif

O sa iti dau amanunte cand am timp...acum ma grabesc!
Sigur, sigur iti dau amanunte. Magazinele sunt deschise non-stop acum....
Deea
http://www.elfyourself.com/

super dragut site-ul...pt. cine are timp.

Axe cred ca mi-a scapata ceva....ce petrecere faci? Cu Mos si cu toate cele?

Pisik imi place tunosarea ta, iti sta tare bine cu suvite. Nici eu nu mai stau f. bine cu dieta...nici chef nu am, nici nu ma mai cantaresc pana dupa Revelion, apoi oi vedea ce si cum.

Ramona bravo pentru ambitie! give_rose.gif
michelle
CITAT(Deea @ 12-12-2007, 12:20 PM) *

http://www.elfyourself.com/

super dragut site-ul...pt. cine are timp.

Da, aici suntem eu si Cata )).gif
http://www.elfyourself.com/?id=1212215006

Axe, Otilici, multumesc pt raspunsuri! Vrem sa facem o camera mica, unde va fi pe viitor camera copilului si nu stiu cat de indicat e.. dar m-ati lamurit.
Un mare mare dezavantaj la noi e ca avem linia de cale ferata fix langa bloc, la nord wacko.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Ce faceti? Spuneti-mi si mie cum sa punctez o ciocolata calda ? Nu are scris nimic pe ambalaj. 1.5p ar fi de ajuns eusa_think.gif

Pisik iti sta foarte bine flowers1.gif
Ella give_rose.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.