CITAT(daconst @ 11-12-2007, 02:27 AM)

Ella,tot vroiam sa te intreb si eu despre o anumita parte a vietii tale,despre care nu mai intrebasem ca eram foarte convinsa ca e bine.
Dar mesajele tale,ca vrei sa iubesti din nou,apoi ca esti o fata singura m-au pus pe ganduri.Tare m-am suparat,sincer.
Poate nu vrei sa mai povesteti asta pe forum,dar sa stii ca eu ma gandesc la tine si abia astept sa te vad fericita si indragostita asa cum te-am cunoscut eu.
Da
Danuta, din pacate trec printr-o perioada nu tocmai fericita a vietii mele. Problemele pareau sa se fi rezolvat pana acum o saptamana cand... filmul s-a rupt. Probabil ca incercarile prin care am trecut au subrezit relatia si.. asta e.. s-a dus. Si poate ca e mai bine asa, decat sa continui o relatie doar de dragul obisnuintei.
Eu sunt convinsa ca in viata fiecare avem un drum si oricat ne-am stradui noi sa schimbam ceva, o sa ni se intample tot ceea ce ne e scris sa ni se intample.
Ceea ce ma tine acum in viata e faptul ca am langa mine familia si prietenii. Si nici nu iti poti imagina cat ma ajuta sa stiu ca cineva se gandeste la mine, ca unui om ii pasa de mine. Chiar iti multumesc din suflet Dana pentru toate astea.
CITAT(stardust @ 11-12-2007, 05:43 PM)

Ella, din pacate nu am cum sa plec dimineata desi mi-ar fi facut mare placere sa te vad. Situatia la servici e din ce in ce mai sumbra, asa ca poate pana joi o sa am liber de tot, daca e cazul te anunt
Legat de tratementele cosmetice, am vazut intr-o zi la o emisiune tv la romani pe Euforia una din vedetele din Romania care cica si-ar fi rezolvat problema asta. Nu mai tin minte care dintre vedete era, cred ca Dana Savuica (oricum, una care a avut probleme cu tenul in trecut) si spunea ca a incercat si alte tratamente cosmetice in afara de cele mai drastice ca sa vada daca dau rezultate. Nu am retinut numele tratamentului, era ceva cu lumini (ii punea ca o lampa pe fata), cica e ceva nou, nedureros si cu efecte maxime. Din pacate tot ce spun eu aici e cam vag, dar poate au vazut si alte fete emisiunea si tin mai bine minte ...
Va multumesc inca o data pentru urari!!

Stiu cum e cu minca dimineata. Oricum, eu o sa fiu in mare graba joi, dar daca te razgandesti ai nr meu. O sa fiu prin Place Rogierpana la 1:30.
Da, Dana Savuica si-a facut tratament pt fata cu Lumina Inalt Pulsanta.
CITAT(peach @ 11-12-2007, 07:19 PM)

eu ma imbrac de la C&A nu stiu daca voi aveti in spania.,dar au haine ieftine si moderne..bufnita poarta Esprit sau alte firme mai scumpe.
Majoritatea fustelor mele sunt de la C&A. Ma impac foarte bine cu croiala.
Din pacate in Romania nu s-a inventat magazinul asta...

CITAT(Sexymom @ 11-12-2007, 08:43 PM)

Iubitele, va pup `pe toate de 100 de ori, pe fiecare in parte.

Si noi te pupam pe tine de 200 de ori
Ufff, asa pic eu in ultima vreme numai la spartul targului. Cred ca am pierdut poza cu bufnita