Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ALICE
Aaa, nu Miha, eu mi-a pus diagnosticul asta.Am mai fost la ea o data si mi-a zis ca am distonie neuro vegetativa.Si m-a pus sa iau o luna distonocalm
Dumbo
cheer.gif
buna dimineata!!!!
Ce e cu linistea asta? La noi ploua si e o vreme de iti vine sa adormi, asa ca am o scuza.
Plus ca azi m-am speriat un pic ca am deja 70kg, ceea ce e cam mult, parerea mea. Desi teoretic sunt inca in grafic.
buretel
Ce mai faceti fetelor? hug.gif

Alice, anul trecut am avut, timp de 2 saptamani ceva similar: simteam ca nu am aer, ca ma sufoc, nu puteam dormi, ma gandeam ca ma trezesc rece a doua zi )).gif Am fost la cardiolog, care mi-a spus senin si cu zambetul pe buze ca n-am nimic dry.gif Si tocmai aveam o criza in fata lui. M-a trimis acasa si atat sad.gif
Oricat am incercat sa identific cauzele, nu am reusit: e adevarat, eram cu biroul in renovari de multe luni, si toti eram un car de nervi, dar chiar asa? dry.gif
Asa ca mergi si fa-ti analize complete, poate tu reusesti sa gasesti un doctor care sa te ajute pupic.gif

Acum am vazut ca ti s-a recomandat distonocalm, 1 luna. Nu e prea mult? huh.gif
ALICE
E mult, nu le-am luat decat doua saptamani.Asa e, atacurile de panica n-au o baza fizica.Totul e pe fond psihic.Am fost ieri si mi-a dat trimitere la neuro psihiatrie sa mi se faca o electroencefalograma.
I-am zis ca nu ma duc sa ma indoape aia cu Xanax si alte medicamente de nebuni.Mi-a zis ca nu ma indoapa, dar trebuie sa cosnult un medic neuro, pt ca daca le ignori pot da in niste chestii foarte nasoale.
ramonavlas
Alice, multa sanatate si ai grija de tine. pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .
Alice sanatate multa pupic.gif
Otilici ce mai faci?
Dumbo
Alice, multa sanatate si fereste-te cat poti de chestii gen Xanax.

Ieri am mancat cam de 1400 calorii. nu e rau... Nu pun meniul ca e cam ingrasacios si nu vreau sa va fac pofta.

ALICE
Aaaaaaaaa, stai linistita ca nu ma bag pe medicamente.Indiferent ce-mi da.Daca e ceva homeopat, poate sau naturist
buretel
neata!
Alice, f bine ca investighezi mai departe, pt mine totul s-a incheiat atunci, ca doctorul a spus ca-s sanatoasa )).gif Ce stie el? mad.gif Dupa 2 saptamani, senzatia de sufocare a trecut de la sine, fara sa iau ceva. Asa, pur si simplu. Tare as vrea sa stiu ce a fost. Oricum, Xanax - no way devil.gif Sanatate multa floare.gif
Dumbo, te mai pupic.gif si aici pe bebic! wink1.gif Felicitari!
otilici
CITAT(bubbles @ 10-04-2008, 10:12 AM) *

Neata yahoo.gif .
Alice sanatate multa pupic.gif
Otilici ce mai faci?

Mai intru sa trag si eu cu ochiul pe aici,ca dieta...pauza blum.gif .Pana dupa Paste...

pupic.gif
Dumbo
Otilici, mai e mult pana la paste...
otilici
Da,stiu blum.gif .Dar oricum nu am tinut deta in ultima vreme,asa ca reiau doar dupa Paste smile.gif
daconst
Eu n-am mai prea scris pe aici ca am tinut Daneza pina acum,dar o sa revin de luni la WW.
Am slabit pina acum 4kg si ceva,stiu ca e cam mult,dar trebuia sa ma opresc cumva din mancat ca in ultimul we am topit o tava de praji in 2 zile. sorry.gif
Acum mi s-a micsorat stomacul si nu prea mai am foame.Sper sa ma tina si dupa regim.
ramonavlas
Cum ai rezistaat la dieta daneza? Felicitari pt kg duse...daca ar fi si de tot duse, ce bine ar fi pupic.gif
michelle
Bravo, Dana! Acum sa ai mare grija, ca urmeaza partea cea mai grea: mentinerea!

Eu sunt cum se poate mai rau: fara vointa si cu multe abateri bag.gif

Miss Teen USA South Carolina 2007 ... si ... varianta corecta Miss Teen USA 2007 South Carolina Responds on Today show
alandana
CITAT(michelle @ 11-04-2008, 01:31 PM) *

Miss Teen USA South Carolina 2007 ... si ... varianta corecta Miss Teen USA 2007 South Carolina Responds on Today show

Despre cine vorbesti? Miha nu e asa. smile.gif
daconst
Am primit pe mail astea:

TOP BANCURI 2007

> Locul 10

> La examen un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nustie.
>Al treilea - de asemenea...Si asa al patrulea, al cincilea... Profesorul il opreste si ii da nota "5". Ceilalti studenti serevolta:
- Pentru ce?
- Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva.....

> Locul 9

> Un pitic intra intr-o farmacie si cere o aspirina. Farmacista il
>intreaba:
- Sa v-o impachetez?
- Nu, multumesc. O s-o rostogolesc...

>Locul 8

>La un interviu:
- Si acum, daca aveti cumva vreo intrebare despre firma noastra...
- Pai... m-ar interesa sa stiu cam cati oameni lucreaza in firma dumneavoastra.
- In general, cam un sfert...

>Locul 7
Un ascultator suna la un post de radio.
- Buna ziua!
- Buna ziua! Va ascultam.
- Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de
>identitate pe numele Popovici Mihai. As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.

Locul 6

Tinerii casatoriti
- Ea: draga tu nu te gândeºti toata ziua decât la sex; nu amputea sa
>discutam puþin si despre arta, despre literatura?...
-Bine...ai citit pe Balzac?
-Nu.
-OK, atunci hai in pat!

Locul 5

Intra un cowboy in salon si vede o femeie frumoasa. Nu stie cum sa intre in vorba cu ea. Scoate pistoalele si ii impusca pe toti, dupa care o intreaba:
-Si ce faci tu aici...singurica?

Locul 4

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda.Unul dintre ei spune:
-Vezi blonda aia?
Moare dupa mine! Celalalt raspunde:
-Cum asa ?
Primul pensionar:
-Ca doar n-o sa moara inaintea mea !

Locul 3

Un prunc intreaba pe ma-sa: "Mama, cum se poate ca si tu esti alba, si tata-i alb, iar eu sunt negru???"
"Dragul mamii, la ce bairam a fost atunci, bucura-te ca nu latri!!"

Locul 2
Noul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta'sa: Copilul din patut era negru ca tuciu'... S-a uitat urat la nevasta'sa,... si aceasta s-a explicat:
-"Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru. Stii, cand eram fetita,tatal meu lucra in Coasta de Fildes si mama a ales sa ma aplapteze o negresa. Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si de aceea copilul nostru este negru...
- Barbatul mirat.."A da?"
Atunci barbatul a sunat-o pe maica'sa s-o anunte ca a devenit tatic.
-"O, dragul meu sunt asa de fericita... dar ia spune seamana cu tine???
-"Mama sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit..., bine
e..., e negru.... Dar am o explicatie!... Uite: nora ta ,cand era mica, taica'su lucra in Coasta de Fildes, si maica'sa a ales s-o alapteze pe fi-sa o negresa. Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si uite asa copilul nostru este negru"
-"Aha! acum am inteles.. Este exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca, si genele ei au trecut in sangele tau, de'aia esti un mare bou..

SI LOCUL 1

Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa.
A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt
cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa.
A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, oia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca.
Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta...
Sotul: - Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors.
- Da-l la telefon ca m-am pierdut....
ramonavlas
Super bancurile, da dupa mine as schimba ordinea putin )).gif
emu
Bine v-am gasit!

CITAT(bubbles @ 07-04-2008, 04:45 AM) *

Dumbo ce bine de tine floare.gif .Unde nu as da si eu sa fiu asa cand voi face un bebe doh.gif dar prevad ca pun vreo 20 de kg pe putin din cauza ca sunt pofticioasa si mananc lacom si mult bang.gif
Dupa ce se ridica uterul nu mai poti sa mananci asa mult deodata, ca te doare stomacul.. in schimb o sa iei mese dese si mici toata ziua.

Mie mi-a luat 2 saptamani sa ma obisnuiesc cu noul program de masa... incepand cu saptamana 19 wacko.gif orezul e cel mai de belea - nu pot acum la o masa sa mananc decat 1/4 ceasca nefiert... mai mult n-are loc. Alte fainoase servesc foarte foarte rar din cauza ca se umple stomacul prea repede si la sfarsitul mesei mie inca mi-e foame )).gif

La multi ani Michelle! Multa sanatate si numai bucurii!

Dumbo... nu stiu ce/cum mananci tu zilnic, dar eu din cauza de pizza si alte ingrasacioase de genul intr-o luna am pus 4.5kg pe mine (asta s-a vazut la controlul de la 20 de saptamani). Am recuperat deodata tot ce n-am pus in primele 3 luni.

Acum sunt in sapt. a 23-a si, conform cantarului meu, de la inceput pana acum am luat 8kg in greutate.
Mi-am masurat sapt asta burta - am ajuns la 91 cm de la 70.
Si-n plus... de vreo 2 saptamani a inceput copilul sa-mi faca program deja - scularea la fiecare 3 ore noaptea (atunci incepe sa miste si binenteles ca ma trezesc si eu instantaneu) si lovit din picioare la ore regulate ziua. In jur de 2:45-3PM imi da cate un sut de sar de pe scaun lol.gif

w00t.gif Acum am vazut numarul magic de 1400 de cal... whoo... inca te mai simti rau de mananci asa putin? )).gif

CITAT(michelle @ 11-04-2008, 06:31 AM) *
Old news baby! Vad ca n-ai gasit si varianta de la Comedy Central lol.gif

Dana, bune bancuri... astept cu interes detalii despre cum te mentii dupa dieta daneza.
daconst
Ramo,si eu as fi schimbat ordinea. wink1.gif

Emu,te tii bine cu kg,bravo tie.Nu stiu cum la tine se umple stomacul mai repede ca eu mancam ca sparta...de fapt cred ca ciocolata nu ocupa prea mult loc si de aia mai aveam loc si de altele. doh.gif

Mai am pina duminica de tinut Daneza si apoi sa vedem.Oricum mi-e frica sa trec brusc la WW ca e mancare multa si ma voi ingrasa.Asa ca mai stau putin pe salate si gratare.

Am uitat sa va spun ca pe celalalt forum facem un fel de concurs pe echipe.Ne-am propus fiecare un target pina de Pasti si trebuie sa il indeplinim,altfel pierde echipa.
Eu am zis ca dau 4kg si le-am dat deja,dar sper sa nu se schimbe pina atunci cumva cantarul sa o ia in sus.

nella
Vineri:

80 chec 128
200 branzica 180
20 zahar 82
183 cartofi 149.04
150 mix bonduelle 30
100 zuzu 62
100 icre 130
3 felii orez 105.9
2 felii secara 52.8
25 fulgi 88.75
200 lapte 92

total:1192.49
emu
M-am incapatanat la inceput sa mananc ca de obicei... dar n-a tinut, asa ca acum sunt cu mancarica pe birou toata ziua )).gif 6-8 mese pe zi (minuscule comparativ cu perioada de dinainte).

Cate echipe sunteti? Mai sunt 2 saptamani si-un pic pana la Paste... va tin pumnii la cele din echipa ta blum.gif

Nella cat ai slabit, schelete blum.gif
Dumbo
Emu din fericire am cam scapat de greturi dar iarasi din fericire poftesc numai la chestii slab calorice" castraveti, fructe de tot felul (mai ales capsuni, kiwi, portocale), In rest am constatat ca nu ma dau in vant decat dupa inghetata si este suficient sa gust ca sa imi fac damblaua.
Tu faci si efort, asta ar trebui sa conteze. Eu inca nu am voie.
In plus eu eram grasana dinainte, asa ca am rezerve. Acum nici macar nu am burta conturata.

Dana, de ce nu ai zis de concurs mai devreme? ma bagam in echipa adversa si maiaveati o sansa in plus. lol.gif

peach
CITAT(michelle @ 11-04-2008, 12:31 PM) *

Bravo, Dana! Acum sa ai mare grija, ca urmeaza partea cea mai grea: mentinerea!

)).gif )).gif )).gif asta-i nascuta blonda

Sali fetele

A incercat cineva Power Plate-ul ? Peach a facut un fund enorm in ultimul timp sad.gif si ca o adevarata puturici cauta metode netranspirante dar eficiente wink1.gif
michelle
CITAT(alandana @ 11-04-2008, 02:51 PM) *

Despre cine vorbesti? Miha nu e asa. smile.gif

Am juma' de an de cand mananc aiurea. De azi ma fac cuminte! Promit grin.gif
M-am aprovizionat cu iaurt diet si fulgi pt dimineata.
La mine problema e seara.. Voi ce mancati seara?

CITAT(emu @ 11-04-2008, 09:17 PM) *
La multi ani Michelle! Multa sanatate si numai bucurii!

Multumesc pupic.gif

CITAT(daconst @ 11-04-2008, 10:58 PM) *

Eu am zis ca dau 4kg si le-am dat deja,dar sper sa nu se schimbe pina atunci cumva cantarul sa o ia in sus.

Eu zic ca si asta e o motivatie buna. Tinem pumnii sa fie bine dupa Daneza hug.gif

CITAT(nella @ 11-04-2008, 11:44 PM) *

Vineri:

80 chec 128

De unde stiai caloriile la chec? grin.gif
michelle
CITAT(peach @ 12-04-2008, 11:24 AM) *

Sali fetele

A incercat cineva Power Plate-ul ? Peach a facut un fund enorm in ultimul timp sad.gif si ca o adevarata puturici cauta metode netranspirante dar eficiente wink1.gif

Salu salu! Cum mai e la serviciu situatia?
Eu nu am mai auzit pana acum de Power Plate..
Dumbo
Peach eu as incerca numai ca momentan am interdictie la chestii din astea. Am tot cautat un loc in Timisoara unde sa aiba si am gasit, dar ...
Oricum daca incerci sa ne spui cum e naughty.gif

Miha eu imi calculez caloriile in timpul zilei, mananc de obicei ceva inainte sa plec de la lucru (un mar, o para) sa aiba stomacul ce sa rontaie pana ajung acasa. Si acasa mananc de obicei multe, multe legume proaspete (castraveti, rosii, ridichi, ceapa, salata verde) cu branza sau cu 2 felii de paine si cu sunca slaba.
MagdaC
Pup fetele neuroance pupic.gif
Nu va zic de 'dieta' mea, ca mi-e rusine de nu mai pot. Cred ca am atins apogeul porcelii, nu indraznesc sa scriu aici cate kg am sad.gif

Am intrat sa scriu povestea mea, poate o ajuta pe Alice:
Am patit aceeasi minune de care vorbesti tu, in mai anul trecut. Tot asa, batai rapide si puternice de inima, slabiciune de abia mergeam la toaleta, lipsa de aer si tot dichisul. Acelasi diagnostic de distonie neuro-vegetativa, acelasi tratament cu ca+mg+B6, distonocalm si nu mai stiu ce minuni naturiste. Am depasit incet-incet faza acuta (aia de imi venea sa lesin), insa nu a trecut cu totul. Si inca ma mai lupt cu ea si acum (asta nu stiu cat te consoleaza )).gif )
Insa e muuuult mai bine, simt ca sunt pe drumul cel bun. In afara de faptul ca m-am ingrasat foarte tare, insa sper sa se rezolve si asta cu timpul si cu rabdare.

Am luat si eu o perioada distonocalm, pentru ca faceam crize urate de tahicardie. Evident, mi-am investigat inima, si nu are nimic in neregula, draga de ea. Analizele de sange nu au fost concludente, toate bune, in afara de calciu, care era un picutz spre limita de jos. Magneziul in sange - perfect.
Am mers la un cabinet care face o analiza pe baza firului de par. Acolo mi-a iesit ca am nivelul magneziului tisular (deci cel care exista la nivelul tesuturilor) extrem de mic. Vagi urme, s.ar fi putut spune )).gif
In fine, ritmul revenirii spre normalitate a fost extrem de lent. Am trecut prin perioade de tahicardie, perioade de probleme digestive pe fond nervos, perioade de insomnie (astea cred ca m-au dat peste cap cel mai rau - nu era noapte in care sa nu ma trezesc de cateva ori, cu senzatia ca n-am aer si ca inima mea vrea sa iasa la plimbare smile.gif ). Imi era clar ca sunt mult mai nervoasa decat eram eu in mod normal - si nu stiam de ce. Adica rational imi dadaeam seama ca nu am de ce. Ma afectau toate prostiile mult mai mult decat era normal...

In fine, povestea e lunga, si daca vrei mai povestim in particular, ca sa nu plictisesc fetele.
Mai bine sa-ti spun ce a inceput sa ma ajute pe mine de la o vreme: de vreo 2 saptamani am inceput sa iau magne+B6 , 3 pastile pe zi. Seara iau o capsula de Ca+Mg+Zn. Si...minune! Am inceput sa ma simt mai bine. Am inceput sa dorm noaptea, ceea ce pentru mine a insemnat enorm !!

Se dovedeste ca smecherii cu analiza firului de par au avut dreptate - magneziul era ceea ce imi lipsea mie. Si am luat magneziu in tot acest timp, dar probabil ca nu suficient.
Sfatul meu este sa faci si tu analiza asta, daca gasesti unde.

Aaa, am uitat sa spun, am mers la endocrinologi, la cardiologi, la homeopati....Am chema salvarea de cateva ori. Distractie maxima smile.gif

Am ajuns la urmatoarele concluzii:
-dracia asta de boala te enerveaza de te urci pe pereti, dar nu te omoara!
-trebuie sa fii optimista si sa ai rabdare. Sa incerci sa te porti si sa te simti cat mai normal.

Ce m-a mai ajutat: Sedocalm - e o chestie pe baza de plante, de la plafar. In perioadele in care nu puteam dormi. Sedatif PC eu un calmant homeopat.

Cam asta e povestea mea, foarte pe scurt. Alice, daca vrei sa mai povestim despre asta, scrie-mi pe magda_cazanescu@yahoo.com. Pe mess am acelasi id, dar reusesc sa intru doar din an in paste.
Multa sanatate si multa rabdare! smile.gif

Pup fetele! Si BRAVO celor care slabiti si care va mentineti !

Sexymom
Daca tot scrieti de boli sa va spun ce mi se intampla si mie, nu am ajuns inca la medic, dar am programare marti.

In unele dimineti imi vine sa lesin , simt ca imi amortesc un pic simturile...dar imi revin.In timpul serviciului, cateodata imi creste pulsul atat de tare incat ma inrosesc pana in varful urechilor si simt o senzatie de frica, am coborat la farmacie si mi-am luat tensiunea, aveam 12,7 .
MagdaC
cica astea sunt bolesnitze de fete...ca noi suntem mai sensibile, deh.... dry.gif
Sexymom
Magda, de ce sa iei distonocalm daca ai tahicardie???asta nu inteleg sad.gif
MagdaC
CITAT(Sexymom @ 12-04-2008, 05:30 PM) *

Magda, de ce sa iei distonocalm daca ai tahicardie???asta nu inteleg sad.gif

Pai...doctorita zicea ca tahicardia mea nu era generata de o afectiune a inimii (am si zis de altfel ca m-am investigat si nu am nimic la inima) ci de distonia neuro-vegetativa...ceva cu contractiile musculare necotrolate.. In plus, faptul ca incepea o criza de tahicardie (de obicei noaptea) ma facea sa ma panichez, si in felul asta imi amplificam problema. Era deja un cerc vicios, pe care l-am rupt greu.
Imi era foarte greu psihic sa ma stiu dependenta de distonocalm, asa ca am fost bucuroasa sa scap de el. Primul pas a fost sa ma asigur ca n-am nimic la inima. Apoi am inceput sa reduc doza. Oricum, mai mult de o pastiluta pe zi nu am luat niciodata. Insa o vreme am luat cate jumatate, pe urma un sfert...si pe urma am renuntat la el. A mai urmat o perioada in care mai faceam crize, dar incercam sa le depasesc : ma ridicam din pat, imi dadeam cu apa rece pe fata, ma plimbam prin casa...Trecea...Acum, slava domnului, n-am mai facut de mult smile.gif
michelle
Magda, imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea, dar ma bucur ca te simti mai bine pupic.gif hug.gif
Sper ca ai avut pe cineva aproape care sa te sprijine in tot acest timp..
MagdaC
CITAT(michelle @ 12-04-2008, 06:00 PM) *

Magda, imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea, dar ma bucur ca te simti mai bine pupic.gif hug.gif
Sper ca ai avut pe cineva aproape care sa te sprijine in tot acest timp..

Sarumana , Miha smile.gif Am avut ajutor din partea familiei, din fericire smile.gif
emu
Dumbo, sunt geloasa pe tine ca poti sa mananci castraveti. De la o vreme au inceput sa mi se para tare amare si castravetii si salata verde, si ma tin departe de ele. Asta e, bine ca inca mai imi plac alte legume.

Sexymom... ai eliminat din posibilitati hipoglicemia? Poate o simpla gustare la momentul respectiv te scuteste de starile astea.

Nu stiu ce sa spun despre Power Plate... am vazut reclame la TV, dar eu sunt mai sceptica din fire la solutiile astea miraculoase smile.gif

MagdaC, multa sanatate in continuare.
Sexymom
Emu m-am gandit si la asta sa sti, de aceea am in geanta mereu bomboane, am auzit ca 1, 2 bomboane sunt bune in cazul scaderii glicemiei.
Oricum marti ma duc la medic.
Cum scria si Magda, si noaptea in timp ce eram in pat aveam impresia ca imi creste pulsul si intram in panica. sad.gif
peach
CITAT(michelle @ 12-04-2008, 12:01 PM) *

CITAT(peach @ 12-04-2008, 11:24 AM) *

Sali fetele

Salu salu! Cum mai e la serviciu situatia?
Eu nu am mai auzit pana acum de Power Plate..

La sverviciu..tot invat blink.gif ..am de lucru dar ei ma pun sa invat..well..nu ma mai agit ca nu are rost..si trebuie sa recunosc ca sunt f bine platita pt a invata )).gif Nu m-am atins inca de java..tocmai ma intreba vineri seful cind ma apuc ..

Power Plate (pagina in engleza) este un apart care vibreaza. Tu nu faci altceva decit sa stai si sa incerci sa-ti controlezi coprul. 10-15 min sunt echivalente cu 1 ora de sport intensiv.
M-am uitat pe la cluburile de fitness si au preturi enorme 23 euro pt 15 min...Mi-a trecut deja

Dana am fost ieri in Germania..ce s-a intimpla cu preturile voastre? pina si la parcare am platit dublu sad.gif ..niste uratenii de bluze efectiv de 2 lei ab 30 euro ohmy.gif

Danny in iulie-august mergem in Danemarca pe coasta de vest poate ne vedem de drum daca ai timp floare.gif

Inca nu am primit pozele de la fotograful profesionist. Poate in searea asta ca-i ziua sorcrelei si o vad si pe buifnita acolo.
daconst
Magda,of ce povestesti tu acolo. sad.gif
Dar asa din senin s-a declansat totul sau care e cauza?

Sorina,habar n-am de preturi ca eu daca nu-s reduceri nici nu intru in magazine. lol.gif
Imi place mult mai mult atitudinea ta de acum...asa te vreau. pupic.gif
Vad ca ati programat deja concediul,super. cheer.gif Va invidiez deja...ca eu in cel mai fericit caz voi sta in Balconia. doh.gif

Sexy,sanatate multa si sa vii sa ne spui si noua ce-a zis dr. hug.gif

Emu,eu ma minunez cind aud de gravide ca nu puteau manca una alta,ca eu parca de toate as fi mancat.Zici ca eram sparta. blushing.gif
Doamne bine ca mi-am revenit acum la kg complet ca altfel nu ma mai gandeam la bb2. )).gif
emu
Buna dimineata, in miezul zilei, si de la mine )).gif

Ma pregatesc sa ies in oras - plimbare, niscaiva cumparaturi pour moi (chestii de gravidutz)... poate chiar si-o cafea la o terasa... chiar ajunsesem sa visez la un weekend in adevaratul sens al cuvantului )).gif

Am citit ca ai scapat de 6 kg Dana. w00t.gif Ce faci acum? Incerci regim de slabire in continuare (ca WW) pana intri la mentinere sau direct mentinere?

Sorina, tu mai ai vreun alt aparat de workout acasa? La ce preturi vad la power plate-ul asta, mai bine iti iei doua parate, unul forta - unul cardio si iesi mai bine la pret... desi nu asa bine la timpul petrecut calare pe ele )).gif Oricum daca/cand iti iei sa ne spui daca da rezultatele pe care le pretinde wink1.gif

Sexymom bafta la dr. si sanatate multa. Ai grija de tine... as mai adauga ca in loc de zahar pur in caz de-ti scade glicemia, nu mai bine mananci o leguma (sau altceva ce nu-ti da stare de foame imediat ce ai terminat de mancat/rontait)?
peach
Nu ma gindeam sa-l cumpar nu costa decit 6000-21000 unul performant ..pe mine ma doare lenea. Am un crosstrainer acasa..mi-a instalat barbatu si tv in fata lui numai sa-i pun balamalelel in miscare..si eu il dterd doar de praf din cind in cind

Danuta cind sunt reducerile ca vin..nu se mai poate asa. Si un sfirsit mi-a dat bufnita pozele cu rochia intreaga smile.gif mai sunt si altele printre..sper sa va placa

poza 1
poza 2
poza 3
poza 4
poza 5
poza 6
peach pe post de fotograf
daconst
Sorina,super,super ai aratat! w00t.gif
Tare bine te-a avantajat modelul rochiei si machiajul.Ai cam eclipsat-o pe bufnita. grin.gif

Reducerile adevarate sunt cam in iulie,stii tu perioada,dar daca vrei ceva anume iti pot cauta eu sa-ti iau.Ca oricum ne vedem la meciul Romaniei cu Franta. naughty.gif

Emu,inca nu stiu ce sa fac acum dupa regimul asta ca mi-e frica sa nu ma ingras la loc.Si de WW mi-e cam frica.O sa incep usurel cu mancatul pina voi putea manca normal de WW ca tot asta e dieta mea de suflet.
ALICE
Magda inteleg perfect starile astea.Prin asta trec si eu de 2 saptamani.Eu am avut programare la psihiatru vineri, si mi-a spus ca sunt atacuri de panica, si ca se rezolva cu medicamentatie usoara, daca esti la inceput.
Eu de azi incep tratamentul.Sper sa ma simt mai bine.Ca e foarte grea "boala" asta.Trebuie sa te autocontrolezi, ca daca nu...... o iei razna.Azi ma duc sa-mi iau si ceva naturist, sa vad cum merge.
nusarich
Tare bine ai aratat, Sorina!

La Multi Ani Ella! Sa ai parte de tot ce-ti doresti tu mai mult!
nella
CITAT(emu @ 12-04-2008, 12:07 AM) *

M-am incapatanat la inceput sa mananc ca de obicei... dar n-a tinut, asa ca acum sunt cu mancarica pe birou toata ziua )).gif 6-8 mese pe zi (minuscule comparativ cu perioada de dinainte).

Cate echipe sunteti? Mai sunt 2 saptamani si-un pic pana la Paste... va tin pumnii la cele din echipa ta blum.gif

Nella cat ai slabit, schelete blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif mai am mult pana sa fiu schlet lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Miha am calculat tot ce am pus in chec si pe urma am impartit in portii blum.gif
dany
CITAT(peach @ 13-04-2008, 10:32 AM) *

Danny in iulie-august mergem in Danemarca pe coasta de vest poate ne vedem de drum daca ai timp floare.gif

SIGUR ne vom vedea !!!!! Ca sa iesi din Germania si sa intri in Danemarca TREBUie sa treci prin ( sau pe langa ) Flensburg sau sa treci prin Süderlügüm ..... Eu sunt aproape de amandoua asa ca astept traseul vostru si data ( ar fii bine sa fie intr-o sambata ca sa ma poata aduce al meu cu masina ) . Te astept !!! give_rose.gif hug.gif
CITAT(daconst @ 13-04-2008, 10:23 PM) *

Sorina,super,super ai aratat! w00t.gif
Tare bine te-a avantajat modelul rochiei si machiajul.Ai cam eclipsat-o pe bufnita. grin.gif

SUBSCRIU !!
michelle
Sorina, ai fost fff frumoasa pupic.gif give_rose.gif De fapt oricum esti, nu iti trebuie machiaj sau coafura deosebita hug.gif
Si rochia te prinde super!! Sigur ai eclipsat-o pe bufnita wink1.gif
peach
Multumesc fetelor. Ce face un "corset" la momentul potrivit )).gif de fapt era un chilot cu burta si un dres special pina sub piept cu banda adeziva grin.gif pozele de afara sunt superbe..se cunoaste ca a fost mana profesionista..eh am si eu citeva poze ca lumea ..gratis )).gif cred ca-i pare rau bufnitei ca m-a ales pe mine )).gif )).gif ce modesta sunt inocentul.gif

Dana a ras Marcel de s-a stricat cu Hai Romania! Iti dai seama ce au crezut aia de la banca grin.gif Daca ai timp dupa paste parca as veni intr-o sambata ca nu mai am haine..ca deh m-am ingrasat sorry.gif poate la voi nu sunt asa de scumpe ca cele de linga granita.

Dany o sa stam o noapte in Lubeck ca Marcel ma bazaie de anul trecut ca vrea sa vada orasul ..data trecuta eram pe fuga. Spune-mi unde stai sa ma uit pe ce drum mergem..cit mai aproape de tine.

Sase de azi m.am apucat iar pentru nu stiu cita oara anul asta de dieta..ma string blugii ingrozitor..mai naspa e cu sportul si lenea
emu
Peach am uitat sa te laud... am admirat pozele ieri... si asa m-au incantat ca am uitat sa scriu )).gif Ma repet, frumosi tare cerceii.

O saptamana cat mai frumoasa pt toate smile.gif
nella
meniul pt duminica:

20 fulgi 71
100 lapte soia 62
100 lapte 46
2 felii secara 52.8
5 buitoni 145
65 icre 84.5
200 zuzu fructe 140
2 primola 74
183 cartofi 161.04
68 pui 120.36
15 diomfibra 22.35
1 ciorbita 54.40
100 iaurt zuzu 70
40 seminte 109.6

total: 1190.7 cheer.gif yahoo.gif

M-am apucat de luat diomfibra ca am senzatii de foame din cauza ulcerului...si decat sa mananc ca sparta mai bine iau pastilutele de tarate

Luni:

20 fulgi ovaz 71
150 lapte soia 93
15 maioneza 60.6
62 cartof 54.56
113 pui 200.01
59 mix 11.8
6 buitoni 174
30 margarina 54
50 dulceata 56
250 zuzu 175
20 maioneza 80.8
140 ananas 90
170 mix 34
10 diomfibra 14.9

total:1169.67 cheer.gif cheer.gif yahoo.gif

Am reusit si azi... yahoo.gif

Dumbo
cheer.gif felicitari nella.

Peach nu cumva au intrat blugii la apa?
naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.