Pup fetele neuroance
Nu va zic de 'dieta' mea, ca mi-e rusine de nu mai pot. Cred ca am atins apogeul porcelii, nu indraznesc sa scriu aici cate kg am
Am intrat sa scriu povestea mea, poate o ajuta pe Alice:
Am patit aceeasi minune de care vorbesti tu, in mai anul trecut. Tot asa, batai rapide si puternice de inima, slabiciune de abia mergeam la toaleta, lipsa de aer si tot dichisul. Acelasi diagnostic de distonie neuro-vegetativa, acelasi tratament cu ca+mg+B6, distonocalm si nu mai stiu ce minuni naturiste. Am depasit incet-incet faza acuta (aia de imi venea sa lesin), insa nu a trecut cu totul. Si inca ma mai lupt cu ea si acum (asta nu stiu cat te consoleaza
).gif)
)
Insa e muuuult mai bine, simt ca sunt pe drumul cel bun. In afara de faptul ca m-am ingrasat foarte tare, insa sper sa se rezolve si asta cu timpul si cu rabdare.
Am luat si eu o perioada distonocalm, pentru ca faceam crize urate de tahicardie. Evident, mi-am investigat inima, si nu are nimic in neregula, draga de ea. Analizele de sange nu au fost concludente, toate bune, in afara de calciu, care era un picutz spre limita de jos. Magneziul in sange - perfect.
Am mers la un cabinet care face o analiza pe baza firului de par. Acolo mi-a iesit ca am nivelul magneziului tisular (deci cel care exista la nivelul tesuturilor) extrem de mic. Vagi urme, s.ar fi putut spune
In fine, ritmul revenirii spre normalitate a fost extrem de lent. Am trecut prin perioade de tahicardie, perioade de probleme digestive pe fond nervos, perioade de insomnie (astea cred ca m-au dat peste cap cel mai rau - nu era noapte in care sa nu ma trezesc de cateva ori, cu senzatia ca n-am aer si ca inima mea vrea sa iasa la plimbare

). Imi era clar ca sunt mult mai nervoasa decat eram eu in mod normal - si nu stiam de ce. Adica rational imi dadaeam seama ca nu am de ce. Ma afectau toate prostiile mult mai mult decat era normal...
In fine, povestea e lunga, si daca vrei mai povestim in particular, ca sa nu plictisesc fetele.
Mai bine sa-ti spun ce a inceput sa ma ajute pe mine de la o vreme: de vreo 2 saptamani am inceput sa iau magne+B6 , 3 pastile pe zi. Seara iau o capsula de Ca+Mg+Zn. Si...minune! Am inceput sa ma simt mai bine. Am inceput sa dorm noaptea, ceea ce pentru mine a insemnat enorm !!
Se dovedeste ca smecherii cu analiza firului de par au avut dreptate - magneziul era ceea ce imi lipsea mie. Si am luat magneziu in tot acest timp, dar probabil ca nu suficient.
Sfatul meu este sa faci si tu analiza asta, daca gasesti unde.
Aaa, am uitat sa spun, am mers la endocrinologi, la cardiologi, la homeopati....Am chema salvarea de cateva ori. Distractie maxima

Am ajuns la urmatoarele concluzii:
-dracia asta de boala te enerveaza de te urci pe pereti, dar nu te omoara!
-trebuie sa fii optimista si sa ai rabdare. Sa incerci sa te porti si sa te simti cat mai normal.
Ce m-a mai ajutat: Sedocalm - e o chestie pe baza de plante, de la plafar. In perioadele in care nu puteam dormi. Sedatif PC eu un calmant homeopat.
Cam asta e povestea mea, foarte pe scurt. Alice, daca vrei sa mai povestim despre asta, scrie-mi pe magda_cazanescu@yahoo.com. Pe mess am acelasi id, dar reusesc sa intru doar din an in paste.
Multa sanatate si multa rabdare!
Pup fetele! Si BRAVO celor care slabiti si care va mentineti !