Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif La multi ani,Ella!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Sorina,eu te astept oricind ai chef...ca stii ca nu imi trebuie prea multe motive sa colind magazinele.Si acum sta si mama cu Lucas si mai am si banuti de spart. )).gif
Oricum eu te astept sa scapi de kg alea in plus...ca parca asa gasesti si mai multe hainute,cre stau mai bine pe tine. wink1.gif
Hai ca ai slabit asa frumos anul trecut.Mai ales la botez la Lucas erai o slabanoaga.Hai ca poti. pupic.gif

Azi a fost prima zi dupa daneza si am mancat 15p dupa WW ca mi-a fost frica sa pap mai mult sa nu se depuna totul la loc.
In plus am inceput cu abdomenele ca parca pielea de pe burta nu mai arata chiar bine dupa asa slabire brusca si incerc sa mai repar ceva daca se poate.
Sa nu va spun ca abdomenele le-am facut cu Lucas calare pe mine,pe post de greutate...sa fie mai eficiente. lol.gif
danyhoney
CITAT(peach @ 14-04-2008, 07:13 PM) *

Dany o sa stam o noapte in Lubeck ca Marcel ma bazaie de anul trecut ca vrea sa vada orasul ..data trecuta eram pe fuga. Spune-mi unde stai sa ma uit pe ce drum mergem..cit mai aproape de tine.

Sase de azi m.am apucat iar pentru nu stiu cita oara anul asta de dieta..ma string blugii ingrozitor..mai naspa e cu sportul si lenea

Are dreptate Marcel sa vrea sa vada Lübeck-ul , e un oras frumos ! Iti dau PM , da ?

Hai , bafta la slabit !!! Doar sa vrei , ca de putut , poti !! hug.gif
michelle
Neata dragelor!
Hai Sorina, ambitionarea cheer.gif

Eu am inceput sa fiu mai atenta un pic cu alimentatia, adica sa nu mai mananc un cal la o masa. Sper pana la Paste sa dau jos macar 1 kg. Greutatea mea nu mai e demult de e pe tiker, ba chiar mai mult. Rusine!!!

Am achizitionat din Billa (dar au in toate supermarketurile mari cred) niste fulgi de cereale de la Weet-Bix, care au gust de fibrosan.
De cateva zile mananc la micul dejun cate 2 biscuiti din astia cu iaurt diet si bucati de banana taiate.
nusarich
CITAT(michelle @ 15-04-2008, 09:43 AM) *

Neata dragelor!
Hai Sorina, ambitionarea cheer.gif

Eu am inceput sa fiu mai atenta un pic cu alimentatia, adica sa nu mai mananc un cal la o masa. Sper pana la Paste sa dau jos macar 1 kg. Greutatea mea nu mai e demult de e pe tiker, ba chiar mai mult. Rusine!!!

Am achizitionat din Billa (dar au in toate supermarketurile mari cred) niste fulgi de cereale de la Weet-Bix, care au gust de fibrosan.
De cateva zile mananc la micul dejun cate 2 biscuiti din astia cu iaurt diet si bucati de banana taiate.

Eu am vazut biscuiti din astia la un plafar, dar cum nu ma tenteaza prea tare biscuitii care contin grau, m-am ferit de ei. Dar tot la plafarul ala am descoperit fulgi de porumb fara zahar. Si am devenit fani si eu si iubi.
michelle
Nu sunt chiar biscuiti, ci fulgi.. au aprox 360 kcal/100g, iar grasimile sunt in jur de 1 kcal/100g, nu sunt deloc dulci, sunt inecaciosi, nu pot fi mancati goi grin.gif si sunt foarte satiosi. Ar trebui sa ma plateasca pentru reclama )).gif

Mai mult de atat, ar trebui sa primesc si despagubire: am luat sambata fulgii si abia acasa am vazut ca expira pe 12, deci practic i-am luat in ultima lor zi valida doh.gif Asta e, o sa ii mananc asa, sper sa nu faca fluturi lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Miha ai grija cu fulgii expirati..eu una nu i-as mai manca unsure.gif
bubbles
CITAT(peach @ 13-04-2008, 10:41 PM) *

Nu ma gindeam sa-l cumpar nu costa decit 6000-21000 unul performant ..pe mine ma doare lenea. Am un crosstrainer acasa..mi-a instalat barbatu si tv in fata lui numai sa-i pun balamalelel in miscare..si eu il dterd doar de praf din cind in cind

Danuta cind sunt reducerile ca vin..nu se mai poate asa. Si un sfirsit mi-a dat bufnita pozele cu rochia intreaga smile.gif mai sunt si altele printre..sper sa va placa

poza 1
poza 2
poza 3
poza 4
poza 5
poza 6
peach pe post de fotograf

Peach-ulina blum.gif acum am vazut si eu pozele doh.gif .Ai eclipsat total bufnita sau bufnitoiul unsure.gif ca si eu am crezut ca e un travestit prima oara lol.gif lol.gif
ramonavlas
Miha, eu zic ca nu au nimik fulgii daca tocmai au expirat. Am mancat o gramada de expiraciuni la viata mea si niciodata nu am patit nimik. pupic.gif
Monic
Peach, am vazut si eu pozele w00t.gif aoleu ce de prietena virtuala misto am eu grin.gif Si babuinul a vazut pozele, a cam inghitit in sec asa ca in seara asta nu mananca cina blum.gif din cauza Ta lol.gif
Ella iti doresc si eu La Multi Ani, si sper sa mai intri pe la noi floare.gif
Dana tu cand te bagi la proiectat bebe nr 2? Acum ca ai dat toate kilogramele luate in timpul sarcinii ... rolleyes.gif Eu tare as mai vrea sa vad niste poze cu Tine si Lucas ca parca am inceput sa uit cum aratati blushing.gif
Miha tare m-ai pus pe ganduri cu kg tale. Ma tot intreb oare pe unde umbla tickerul tau unsure.gif

Eu sunt in pod cu kilogramele, nici nu va zic ca nu are rost. Am si mancat aiurea in ultimele luni, dar nu am mancat mult. Si uite ca totusi se vede pe ticker cry.gif cry.gif
emu
CITAT(daconst @ 14-04-2008, 04:08 PM) *
Sa nu va spun ca abdomenele le-am facut cu Lucas calare pe mine,pe post de greutate...sa fie mai eficiente. lol.gif

)).gif si a stat tot timpul cat ai facut abdomenele? Cred ca s-a distrat pe cinste.

CITAT(bubbles @ 15-04-2008, 02:53 AM) *
Neata yahoo.gif .Miha ai grija cu fulgii expirati..eu una nu i-as mai manca unsure.gif
Maica-mea mai zice de-astea... cu mancarea expirata )).gif Daca ar vedea ce de "expirate" avem noi in camara ar albi instant.

S-aveti spor cu dietele... sa auzim de rezultate bune cat mai curand smile.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
gata, am venit de la eco. Si bb e bine si vioi. Nu stiu daca e mai nasol sa nu dormi noaptea ca da din picioare sau faza asta in care inca nu il simti pe bb. Eu eram un pic paranoica si din cauza ca ma asteptam sa ma fac cat o cow.gif mai ales ca mananc destul de consistent si cand colo, abia mi se vede burta.

Oricum am 69 de kg, am plecat de la 66, cica e ok.

Azi nici nu mai pun ce am mancat ca am fost varza cu mancarea. doh.gif
emu
Dumbo smile.gif in a cata sapt esti? Abia astept sa vii sa spui ca a inceput bebeul sa-ti dea suturi )).gif... e distractiv tare... cat m-am plans eu o saptamana intreaga ca ma culcam obosita si ma trezeam la fel de obosita, m-am obisnuit pana la urma; m-a antrenat bine asta micu'.

Iei frumos in greutate. Trebuia sa ma fi tinut si eu pe pozitii, dar mai greu cand in deplasare.

p.s. am crescut o marime la pantaloni )).gif Inca nu ma stresez... sa vedem mai incolo cum o sa reactionez lol.gif
p.s.1 acum am vazut la ticker... wacko.gif scuza-ma ca-s ametita cateodata. La 17 saptamani eram in situatia ta )).gif Super tare fericita ca l-am auzit miscandu-se la doppler.
ramonavlas
Dumbo, Emu, bebelasii vostrii sunt la o saptamana distanta doar?
emu
Sunt in saptamana 23 si 4 zile... tickerul meu arata cat a mai ramas pana la saptamana 40 smile.gif Scuze de confuzie. Mi-a placut graficul astuia de-aia l-am lasat, desi e cam de-a-ndoaselea )).gif

edit: corectat saptamana.
Dumbo
Emu tu ai plecat de la o greutate ok, eu din start eram grasana. 66 de kg la 1.62.
Oricum un kil cred ca l-am pus numai pe sani, ca am crescut deja... si aveam cupa D inainte...

Ramona emu e mai mare.
emu
CITAT(Dumbo @ 15-04-2008, 02:06 PM) *
Ramona emu e mai mare.

lol.gif Sunt! Sunt! )).gif

Ai dreptate cu greutatea...
E ciudat cu sutienele astea... eu am aceeasi cupa blink.gif numai ca masura la banda a crescut cu vreo 3 numere )).gif A fost circ weekendul asta, ca special pt sutien m-am dus la cumparaturi... in mare spus socoteala de acasa (la marime) nu s-a potrivit cu cea din magazin si am pierdut o ora numai intr-un singur loc la probat. Bine ca n-am comandat on-line.
bubbles
CITAT(emu @ 15-04-2008, 08:48 PM) *

CITAT(bubbles @ 15-04-2008, 02:53 AM) *
Maica-mea mai zice de-astea... cu mancarea expirata )).gif Daca ar vedea ce de "expirate" avem noi in camara ar albi instant.

S-aveti spor cu dietele... sa auzim de rezultate bune cat mai curand smile.gif

Adica? blum.gif Eu m-am lecuit blum.gif cu mancarea ca era expirata si mai "tinea" tease.gif

Dumbo ce e?Baiat sau fata? grin.gif
emu
Te-am citat doar ca sa se inteleaga la ce anume ma refer wink1.gif

In seara asta am facut o vizita la un magazin cu articole pt copii... concluzia e ca m-am lecuit de crosetat si tricotat )).gif am vazut acolo niste frumuseti la niste preturi mult sub costul materialelor, efortului si timpului depus sa crosetez ceva anume.

Am uitat sa spun ca am terminat de crosetat paturica tiramisu de ceva timp, e spalata si pusa pe raft... dilema mea e daca o sa fie suficient de mare in noiembrie sau decembrie cand pot s-o folosesc )).gif ca-i dintr-un material mai gros.
michelle
CITAT(Monic @ 15-04-2008, 06:43 PM) *

Miha tare m-ai pus pe ganduri cu kg tale. Ma tot intreb oare pe unde umbla tickerul tau unsure.gif

Tocmai il actualizasem, sper sa ma trageti de urechi si pe mine.. blushing.gif
michelle
Ieri am fost cu firma la bowling si la biliard si am scapat in 2 cocktailuri grin.gif Sper sa pacalesc totusi cantarul )).gif
Dumbo
Buna dimineata, fetele.
O cafelutza, ceva?

Eu inca mai astept poate ii mai creste ceva pana data viitoare. La urmatoarea vizita cica se uita mai atent si la inimioara si peste tot si il suceste pe toate fetele. Acum a fost numai control de control sa vada ca totul e ok. Adevarul e ca atata vreme cat nu il simti miscand e cam aiurea, parca ai vrea in fiecare zi confirmarea ca e bine.

Eu ma apuc iar de adunat caloriile, ca nu mai tine.

Cu greutatea cica sunt in grafic, dar nu vreau sa o iau pe aratura. O sa imi fie mai greu sa dau jos dupa aceea.

emu
CITAT(michelle @ 16-04-2008, 01:44 AM) *
Ieri am fost cu firma la bowling si la biliard si am scapat in 2 cocktailuri grin.gif Sper sa pacalesc totusi cantarul )).gif
Cate jocuri ai castigat? smile.gif
Hai ca te trag eu de urechi? Cat de tare sa fie?
O sa postezi meniuri?

Dumbo, sa inteleg ca tati vrea fetita si tu baietel? smile.gif
ramonavlas
Mmmm ce dor imi e si mie de un bowling, doau, trei........
Buna idee pt we daca e tot asa vremea.
Dumbo
Buna seara fetili.
Emu, da tata vrea fetita si eu vreau baietel. Nu ca as vrea musai baietel sau ca el vrea musai fetita dar el a zis ca vrea fata si eu am sarit sa il contrazic.

Miha, mi se pare ca stai bine cu greutatea, credeam ca e mai mare dezastrul la cat era de speriata. Lasa ca nu e asa de greu sa scapi de kilogramele alea.

nella
Meniul pt ieri:

20 fulgi 71
200 lapte soia 124
10 ceapa verde 2
100 branzica 90
84 sunca 79.84
100 porumb 1
1 ou 70
40salata 12.8
50 iaurt 14
200 zuzu 140
30 seminte 82.2
2 primola 72
6 buitoni 174
60 icre 120
1 ciorbita 54.40
160 branzica 76.8
2 solano 14
2 buitoni 58
10 icre 20
1 felie orez 36.5
1 baton cereale 58.4

total: 1372.68

Mi-am batut joc dupa ce am primit atatea laude... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

meniul pt azi:

20 fulgi 71
200 zuzu 140
1 ou 70
61 sunca 57.98
40 icre 80
5 buitoni 145
1felie orez 36.5
2 primola 74
4 buitoni 116
30 icre 60
150 branzica 72
170 legume chinezesti 42.5
10 maioneza 40.4
217 compot ananas 139.5
3 solano 21

total:1165.88 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
emu
Nella, n-as fi atat de dura in locul tau. Ai mancat pana-n necesarul de mentinere, sunt sigura, asa ca tot o sa contribuie la salbire si ziua de ieri.

Dumbo... atunci te intreb peste cat timp e urmatorul control? Ca sa stiu cand sa asteptam vestea smile.gif
daconst
Are cineva o lista cu caloriile? give_rose.gif
Eram si eu curioasa cit mananc pe zi acum ca am reinceput WW.
danyhoney
Dana , Ramo a pus o lista cu caloriile AICI !!! Mai gasesti alte 2 liste in jurnalul lui Nella la pagina 36 . Dar de ce ai nevoie de lista ???? Te iei dupa caloriile trecute pe ambalaj .....

Eu ma iau dupa lista lui Ramo doar la legume , fructe si la oua .....in rest calculez dupa valorile trecute pe ambalaj ...Nu uita ca noi avem alte alimente ca in Ro !
michelle
CITAT(emu @ 16-04-2008, 07:34 PM) *

Cate jocuri ai castigat? smile.gif
Hai ca te trag eu de urechi? Cat de tare sa fie?
O sa postezi meniuri?

Am dat si strike, dar de cele mai multe ori eram pe langa doh.gif
Merci pt urecheala )).gif Da, uite ca incep sa postez si meniuri:
Meniul de ieri (nu stiu gramele, ca nu mai am baterii la cantar grin.gif )
Mic dejun: 1 ou fiert, 1 felie cas, rosie, castravete, ridiche, paine
Pranz: ciorba de legume cu inacreala (zer)
"Gustare": biscuite, 2 napolitane mici
Cina: 2 feliute cas, 2 parjoale, rosie, ridiche, 2 linguri mancare de stevie
Sport: 1 sedinta tae-bo

Nu stiu punctajul, deocamdata incerc sa mananc mai putin decat de obicei blushing.gif

Azi:
Mic dejun: 2 linguri branza 1%, ardei, 2 masline verzi, 2 felii de mamaliga (prajita in tigaie de teflon cu putina branza si presarata cu un pic de zahar)
Pranz: salata (rosii 100 gr,castraveti 100 gr, ardei gras 30 gr, morcov 30 gr, ceapa 30 gr, branza FETA 50 gr, masline 30 gr, sunca de pui 50 gr, maioneza 30 gr)
Gustare: 1 mar, iaurt 0.1%, eventual niste fulgi weet-bix (din aia expirati )).gif )
Cina - inca nu stiu
bubbles
Si eu vreau sa ma apuc de numarat de azi doh.gif .Sper sa imi iasa punctajul blink.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 09:55 AM) *

Si eu vreau sa ma apuc de numarat de azi doh.gif .Sper sa imi iasa punctajul blink.gif

Numai bine, te asteptam cu meniurile wink1.gif
PS: da-mi si mie linkul cu amenajarile din apartamentul vostru pupic.gif

Ai terminat facultatea de prea mult timp atunci cīnd:
- ai mai multa mīncare decīt bere īn frigider;
- 6:00 este ora la care te trezesti si nu cea la care te duci la culcare;
- īti asculti melodia preferata īn lift la serviciu;
- ai la tine o umbrela; - te uiti la "Meteo";
- prietenii tai se casatoresc si divorteaza īn loc "sa iasa la agatat" sau "sa o rupa";
- ajungi de la 90 de zile de vacanta la doar 7;
- "blugii" si puloverul nu mai fac parte din garderoba ta;
- rudele mai īn vīrsta īncep sa spuna bancuri deocheate īn prezenta ta;
- īti hranesti cīinele "stiintific" īn loc sa-i dai resturi;
- MTV nu mai reprezinta prima sursa de informatie;
- te duci la farmacie pentru algocalmine si ulcerotrat īn loc de prezervative si teste de sarcina;
bubbles
Am sa le pun chit ca poate voi calca pe alaturi doh.gif ,desi sper sa nu )).gif
Miha noi ams chimbat doar usile si gemurile iar de finisat dupa Paste va fi gata sorry.gif ca at are timp mesterul sa vina doh.gif
Astea sunt usile (in afara de cea de la baie care are alt model) Imagine

Si gemurile imense blink.gif Imagine
michelle
CITAT(Dumbo @ 16-04-2008, 09:48 PM) *

Emu, da tata vrea fetita si eu vreau baietel. Nu ca as vrea musai baietel sau ca el vrea musai fetita dar el a zis ca vrea fata si eu am sarit sa il contrazic.

Apropos de asta, o colega de serviciu de-a lui C. este gravida in luna a 5-a si prima data i-a spus ca e fetita, urmatoarele 2 dati ca e baietel, si ultima data ca e iar fetita lol.gif

CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 10:07 AM) *

Am sa le pun chit ca poate voi calca pe alaturi doh.gif ,desi sper sa nu )).gif
Miha noi ams chimbat doar usile si gemurile iar de finisat dupa Paste va fi gata sorry.gif ca at are timp mesterul sa vina doh.gif
Astea sunt usile (in afara de cea de la baie care are alt model)

Si gemurile imense blink.gif

Arata super usile! Ale noastre o sa fie standard.. Macar sper sa le puna pe verticala si nu pe orizontala lol.gif
michelle
Am fost zilele astea la apartament si nu mai progresasera. Dupa cum vad eu lucrurile, mai dureaza cel putin o luna.
Acum se chinuiau sa monteze liftul si sa niveleze terenul in fata in vederea asfaltarii. Puneau bordura.
Partea buna e ca nu ne da nimeni afara din casa si ca mai reusim sa strangem bani. Se pare ca nu vom mai face un credit pt cei 10%. Am mai strans ceva si restul ii imprumutam de la rude & prieteni blushing.gif

PS: Oare ar trebui sa imi fac jurnal separat? rolleyes.gif
bubbles
Si eu sper ca atunci cand ma voi anagaja sa reusesc sa strangem salarul meu si sa il folosim numai pe al lui dar .. Mai e pana atunci sorry.gif
otilici
Bubbles,suuuper usile,imi plac tare mult! Si eu vreau sa le schimb pe cele de la camere si baie.Ale tale la ce pret au fost?Sau ai scris la tine in jurnal?Fug sa dau o tura blum.gif

Acum am citit despre pret grin.gif .O sa caut si la noi in oras modelul asta,tare mi-ar placea daca as gasi fix asa wink1.gif
bubbles
Meniu informativ azi:
branza tip exquisa 250g 4,20
iaurt zuzu 250g 1,5
crackers 1,2
100g paine fitness 3,5
100g sunca pui 2,5
pastai 1
fructe 1
total:14.9p doh.gif

Nu stiu ce sa mai mananc bang.gif

Oti multumesc give_rose.gif Adevarul e ca nici nu imi mai vine sa plec acasa la Gh cat defrumos o sa fac aici sorry.gif
michelle
Ooo ce ieftina e painea!! Ce marca de paine e?
bubbles
E din Kaufland si e ceva produs de al lor.Il gasesti la produsele de panificatie,are 500g si scrie paine Vita Star Fitness wink1.gif
michelle
Sar'na pentru pont! wink1.gif O sa o caut si eu
emu
CITAT(michelle @ 17-04-2008, 02:13 AM) *
Apropos de asta, o colega de serviciu de-a lui C. este gravida in luna a 5-a si prima data i-a spus ca e fetita, urmatoarele 2 dati ca e baietel, si ultima data ca e iar fetita lol.gif

Vezi daca a facut eco prea des )).gif Glumesc si eu... in cazul meu asta a fost ultimul ultra sound, asa ca n-or sa existe prea multe oscilatii in "ghicirea" sexului bebelusului. Am mai citit de cazuri de-asta, plus ca Honey79 a fost similar ca stia ca-i fetita sigur si aici a aflat ca-i baiat )).gif asa ca am rugat-o pe tipa care a facut ultra soundul sa verifice de mai multe ori pe timpul sedintei si se vedea clar ca exista o chestie in plus intre picioare )).gif

Baiatul nostru nu-i deloc rusionos, il mosteneste pe ta-su )).gif

Andreea felicitari pt decizie. Eu zic sa mananci cartofi, ca mi se pare ca oricum n-ai asa multi carbi in meniu azi si niste salata... sau o ditamai salata smile.gif

Miha esti tare cu orizontala.. acum na, unii oameni-s ceativi, trebuie sa le respectam punctul de vedere (la propriu) )).gif Arata bine meniul tau. M-ai terminat cu mamaliga aia... stiu ce-o sa mananc mai incolo )).gif

Ce te-a apucat si pe tine cu jurnalul separat? )).gif A fost o gluma, nu? E bine ca reusiti sa strangeti pt avans pana atunci si sa imprumutati fara dobanda...

michelle
Neata!
Cam pustiu pe aici... Anyway, am sa postez totusi meniul, in speranta ca nu "vorbesc" singura.

Cina de ieri: piure cu gratar din piept de pui si salata de legume cu cas.

Meniul de azi:
Mic dejun: aprox 100g branza 1%, ardei, castrevete, 4 masline verzi, un iaurt mic 0.1%, 2 biscuiti din fulgi
Pranz: carne de pui 150 gr, garnitura de legume 150 gr, salata de varza 150 gr.
Gustari: 2 mere, 1 gref.
Cina - inca nu stiu

Diseara am un party la ziua sefului lui C.. Sper sa nu exagerez cu cocktailurile grin.gif
nusarich
Miha, in general in ultima vreme sunt perioade in care e mai "pustiu".
Eu ma bucur tare cand citesc de voi ca va tineti de dieta. Eu deocamdata nu tin decat post, ca mai e un pic si se termina. Dar imi face bine postul asta. Adica se vede si pe mine si pe pielea mea (la propriu). Am facut si o cura cu argila si ma bucur tare mult ca am reusit s-o tin pe toata.

Ma bucur ca reusesti sa te tii de ww. Poate ma reapuc si eu dupa Pasti. Inca nu stiu, ca am foarte mult de lucru la serviciu, ca de obicei.
bubbles
Ziua yahoo.gif .Azi am luat si eu MD ca un om normal care a constat din 100g sunca de pui si un ou fiert tare.Incerc sa numar dar e grele pana ma obisnuiesc iar doh.gif
daconst
Chiar ca e pustiu tare pe la noi.Dar e de inteles,vin sarbatorile,lumea face curatenie...
Eu cu serviciul vin cam rupta si Lucas abia asteapta sa ma joc cu el,iar la laptop nu am loc de el decit cind doarme.
Cu dieta sunt bine,doar azi m-am scapat la o inghetata si o prajiturica de 1,5p.
Am facut o salata de beof fara carne si am iesit bine la puncte.
Vad ca daca numar nu ma ingras dupa Daneza si sunt tare multumita.Am inceput sa fac si abdomene seara in speranta ca scap si de burta,ca sa pare ca dupa sarcina asta mi-a ramas putin.In rest nu ma pot plinge de nimic,Doamne multam.

We placut fetele,plec la tv ca a adormit gupilu! cheer.gif
ramonavlas
Felicitari pt mentinere dupa daneza.
Recunosc, am inceput si eu acea dieta de vreo 3 ori da niciodata nu am dus-o pana la capat.
Vizionare placuta si somnic usor pupic.gif
danyhoney
Sper sa iti iasa si in continuare cu mentinerea , Dana !!!!! Dar ...vrei doar mentinere sau mai vrei sa slabesti ?

pupic.gif tie si lui Lucas
buretel
CITAT(nusarich @ 18-04-2008, 10:30 AM) *

Am facut si o cura cu argila si ma bucur tare mult ca am reusit s-o tin pe toata.

Nusha, in ce consta cura cu argila? huh.gif

pupic.gif neuronilor!

CITAT(daconst @ 18-04-2008, 10:13 PM) *

Chiar ca e pustiu tare pe la noi.Dar e de inteles,vin sarbatorile,lumea face curatenie...

Eu nu fac curatenie lol.gif lol.gif
ramonavlas
Nici eu ca plec de Paste!
Tulip
Buna dimineata,dragelor! floare.gif

Dana,toata admiratia mea pt daneza,eu 100% nu as fi rezistat! give_rose.gif

De azi incerc sa numar si eu,sper sa-mi iasa dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.