Tulip,eu dadusem doar vreo 8kg la nastere...desi imediatdupa ce am nascut am retinut apa si eram cu aceleasi kg aproape.Abia dupa o saptamana s-a dus apa si au disparut cele 8kg.
Abdomene cred ca fac vreo 200 sau mai multe.Depinde de chef.Si le fac diferite,pentru diferite grupe de muschi abdominali.
Emu,vorbeam de exercitiile Lamaze.Aici se face curs inainte de a naste femeia si iti explica tot ce ai de facut cind venea momentul.
Nu stiu daca-ti mai amintesti ca va povesteam ca faceam dans din buric cu burta de 8luni si cit de gratioasa eram.
Botezul l-am facut la 3 luni ca am avut eu asa un fix sa-l fac exact in data conceptiei,14 aprilie.
Si in plus de asta am asteptat si caldura,ca eu am nascut in ianuarie.
Miha,nici mie nu-mi vine sa cred cum am reusit cu daneza,dar eram nervoasa pe mine ca dupa ce am slabit frumos cu WW,a venit mama si am mancat numai prostii de am pus urgent 3kg.
Asa ca acum ma simt bine in pielea mea si vad ca mai si slabesc cu WW.Cred ca mi-am si socat organismul cu ocazia asta.
Dumbo,eu iti spun ca nu prea se potriveste socoteaa pe perioada sarcinii.Eu ca sa nu cumpar prea multe am apelat la garderoba sotului in care incapeam la fix cind eram in 9 luni.
Pantaloni,eu mi-am luat doar unii XL de gravida pentru ultimele luni.In rest am avut o pereche de pataloni scurti tot de gravi cu banda elastica la burta si o fusta de blugi la fel tot de gravi pentru vara.
Ce mi-a prins iar bine au fost pantalonii aia de bumbac ca de trening cu siret sus,ca mergeau la orice ocazie si erau si comoz.