Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ALICE
Pai sa stii ca asa e.De vreo 3 saptamani de cand mi s-a facut rau, n-am mai avut grija de ce mananc.Si se vede.Colaceii sunt in floare, burta a crescut.
ramonavlas
La multi ani sarbatoritilor!
Miha, multumesc, incerc sa mananc din toate...icrele de fapt erau 10 grame, nu 101 doh.gif
Tulip
Nu stiu ce-i cu mine azi....as manca non-stop..... mad.gif mad.gif mad.gif

Deja am ramas fara puncte pe ziua de azi,si le-am consumat pe prostii...sandwich,paine cu zacusca,praji cu branza devil.gif devil.gif devil.gif

Mi-as face pt. mai tarziu niste dovlacei pe gratar,sunt curoioasa,ce gust au,nu am mancat niciodata asa ceva.... unsure.gif unsure.gif
ramonavlas
Si mie imi e foame azi....doar fructe mi-am propus sa pap.
Dovleceii la gratar mie imi plac fff mult.
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 23-04-2008, 05:27 PM) *

Si mie imi e foame azi....doar fructe mi-am propus sa pap.
Dovleceii la gratar mie imi plac fff mult.

Cum le faci?Le tai felii in lungime si le pui pe gratar?
ramonavlas
Ii tai felii rotocoale, pun sare si piper, las putin sa iasa apa din ei si ii arunc pe gratar.
michelle
Eu bineinteles ca am mancat iar bine de dimineata, cred ca o sa imi ia ceva timp sa ma dezobisnuiesc (probabil ca o sa ocolesc bucataria dimineata )).gif )
La serviciu 2 felii pizza post (ziua unui coleg).
Sper sa ma limitez la legume crude diseara blushing.gif

Tulip, nu am idee cat e pastrama... Ce tip era? Am gasit urmatoarele rezultate pe kalorieking

CITAT(ramonavlas @ 23-04-2008, 04:41 PM) *

Miha, multumesc, incerc sa mananc din toate...icrele de fapt erau 10 grame, nu 101 doh.gif

Aha, ma gandeam eu.. Si aveau trecute valorile pe ambalaj? Ce marca erau?
Eu gasisem niste icre facute in Iasi si aveau trecute valorile (stiu ca le postasem pe forum la momentul respectiv)
Tulip
Meniu:
*2 sadvisuri(chifla graham,pastrama porc,
branza de vaci,ridichi) 7P
*1mar 0P
*1 banana 1P
*carne de porcu cu morcovi,foi dafin in vas yena 3P
*prajitura cu branza de vaci 5.5P
*paine cu zacusca 4.5P
*dovlecei la cuptor 0P

Total 21P din 19 wacko.gif wacko.gif

Si am mancat si aiurea wacko.gif
ramonavlas
Miha, nu au valorile trecute, am eu valorile intr-o carticica, sunt icre de crap de la Negro
bubbles
Neata salut.gif .Neuronii cred ca fac cozonaci WW la ora asta lol.gif
michelle
)).gif As vrea eu sa fiu acasa sa fac cozonaci. Din pacate sunt pe baricade la servici si azi si maine..

Un parlamentar iese agale din sala de sedinte, se intilneste cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba soptit:
- Nici tu n-ai somn?
bubbles
Paste fericit fetele pupic.gif pupic.gif Dispar din peisaj pana luni ca ma duc la socrii )).gif
nusarich
Paste Fericit Andreea!
ALICE
CITAT(bubbles @ 24-04-2008, 11:56 AM) *

Paste fericit fetele pupic.gif pupic.gif Dispar din peisaj pana luni ca ma duc la socrii )).gif

Te-ai scapat de nebunii:mancare, curatenie, iar curatenie etc )).gif Si eu vreauuuuu
daconst
Fetele,eu n-am mai apucat sa intru ca ieri am primit vestea ca voi avea musafiri de maine:vine sora sotului care sta in Italia cu prietenul si fratele lui. doh.gif
Asa ca va dati seama ca am intrat in riza cu curatenie si cumparaturi.Eu,care deja ma plingeam ca ce plictiseaa va fi de Paste.
In rest tin post in continuare,dar cred ca sambata ma opresc ca voi face mancare si trebuie s-o gust.
De cind cu postul,parca arata cantarul mai mult,nush ce-o avea. )).gif
Sper sa mai apuc sa intru,daca nu va doresc de pe acum UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI! pupic.gif
ALICE
Sa stii ca si eu am observat ca daca tin post, ma cam ingras.Bine,probabil e si din cauza ca mananc mai mult,pentru ca nu ma prea satura mancarea.
peach
CITAT(daconst @ 24-04-2008, 11:10 PM) *

Fetele,eu n-am mai apucat sa intru ca ieri am primit vestea ca voi avea musafiri de maine:vine sora sotului care sta in Italia cu prietenul si fratele lui. doh.gif
Asa ca va dati seama ca am intrat in riza cu curatenie si cumparaturi.Eu,care deja ma plingeam ca ce plictiseaa va fi de Paste.
In rest tin post in continuare,dar cred ca sambata ma opresc ca voi face mancare si trebuie s-o gust.
De cind cu postul,parca arata cantarul mai mult,nush ce-o avea. )).gif
Sper sa mai apuc sa intru,daca nu va doresc de pe acum UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI! pupic.gif

iar )).gif )).gif poate se razgandesc iar biggrin.gif

Dana cum ai reusit sa slabesti asa de mult? Parca ai facut daneza? ..nu ti-a fost greu? ai rezistat pina la sfirsit?
michelle
Neata!
Spor la treburi tuturor! wink1.gif

Eu si azi sunt la servici. Am ceva de lucru.. insa m-am imbracat neobisnuit, adica in trening: casual friday! lol.gif
Amazoana
Paste fericit tuturor!!!! floare.gif
Sexymom
PASTE FERICIT DRAGELE MELE, sa aveti parte de multa dragoste in casa, armonie si fericire. pupic.gif
aki
PASTE FERICIT FETELOR cheer.gif Imagine
peach
PASTE FERICIT FETELOR!
Imagine
michelle
Paste Fericit tuturor!
Imagine
ALICE
Ati inceput deja?Sau nu mai intrati pana dupa Paste pe forum? biggrin.gif
BuFiTaSaD
Fetelor am si eu nelamurire se poate ca anticonceptionalele sa in grase???i-au anticoncenptionale de un an si m-am ingrasat mai bine de 10 kg sad.gif(( crede-ti ca daca renunt la ele o sa imi fie mai usor sa slabesc...astept parerile voastre !!Multumesc pupic.gif!!
michelle
CITAT(ALICE @ 25-04-2008, 12:55 PM) *

Ati inceput deja?Sau nu mai intrati pana dupa Paste pe forum? biggrin.gif

Eu azi mai sunt, dar diseara plec la mama si nu stiu daca o sa mai intru.

BuFiTaSaD, ai incercat sa vezi cam de cate kcal mananci zilnic? Pilulele teoretic nu ingrasa, doar fac pofta de mancare. Incearca sa vezi intai ce si cat mananci.
Si eu am dat vina pe pilule caci ma ingrasasem 10 kg in 6 luni si le-am lasat pt a putea tine dieta.
Dupa ce am slabit am inceput sa iau din nou (altele) si nu am mai avut probleme. Consulta un medic mai bine pentru a te putea lamuri.
ALICE
Eu una , m-am ingrasat de la ele.6 kg.Si le-am luat 2 luni, timp in care metabolismul meu a cazut la pamant.Depinde de organism.
michelle
Meniul meu pana acum:
Azi dimineata nu am mai mancat asa mult, am luat doar 1 nuca cu 1 lgta de miere.
La pranz: salata de vinete de post, ciuperci sote, paine
Gustari: 1 portocala, 1 gref.
Cina: cine stie cu ce ma asteapta mama acasa grin.gif
ALICE
Si al meu

MD-1 banana si o felie de paine cu pateu de post
P-salata orientala si 2 mere
C-fasole frecata
daconst
Sorina,au venit deja... )).gif
Sunt la masa...noroc cu mama,ca asa ma dau eu pe net. blushing.gif

Cu daneza am reusit sa o tin pina la sfarsit si am dat 6kg jos.Vad ca nu am mai pus inapoi decit 500g sau 1kg,acum cu postul. cheer.gif
E o dieta severa,dar m-a ajutat ca luasem proportii si nu ma puteam opri din mancat.

Gasta,fug sa mai beau ceva cu musafirii. blum.gif
Monic
Buna fetelor! Va urez un Paste Fericit cu multe oua rosii pupic.gif
Noi mergem in tara duminica, si stam doua saptamani cheer.gif De-abia astept cheer.gif Am sunat acasa si mama este deja in toiul pregatirilor de Paste a facut la prajituri... wacko.gif iar eu cu cura mea de slabire sorry.gif Sper sa nu ma ingras!
Va pupic.gif pe toate!
michelle
Petrecere frumoasa cu musafirii , Dana! pupic.gif
Monic, cam rarut pe la noi hug.gif Petrecere frumoasa in tara!
Monic
CITAT(michelle @ 25-04-2008, 04:00 PM) *

Petrecere frumoasa cu musafirii , Dana! pupic.gif
Monic, cam rarut pe la noi hug.gif Petrecere frumoasa in tara!

blushing.gif pey cam rarut ca a venit primavara si-s toata ziua calare pe bicicleta sau umblu ca nebuna pe coclauri grin.gif
crissy
Sa va fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII.
Sarbatori fericite!
peach
CITAT(Monic @ 25-04-2008, 03:17 PM) *

Buna fetelor! Va urez un Paste Fericit cu multe oua rosii pupic.gif
Noi mergem in tara duminica, si stam doua saptamani cheer.gif De-abia astept cheer.gif Am sunat acasa si mama este deja in toiul pregatirilor de Paste a facut la prajituri... wacko.gif iar eu cu cura mea de slabire sorry.gif Sper sa nu ma ingras!
Va pupic.gif pe toate!

e poftim ..ma lasi si fara pasarea mea preferata 2 saptamani..io ce fac? tease.gif
Distractie placuta! pupic.gif

Dana ai un link pt daneza..ca nu se mai poate nici la mine mad.gif ai tinut-o exact?
danyhoney
CITAT(peach @ 25-04-2008, 05:29 PM) *

Dana ai un link pt daneza..ca nu se mai poate nici la mine mad.gif ai tinut-o exact?

Uite AICI , Sorina.

Dana , spor la baut si mancat cu musafirii lol.gif

Monic , si tu sa ai un PASTE FERICIT ALATUIRI DE FAMILIE !!!!!!
emu
CITAT(BuFiTaSaD @ 25-04-2008, 06:09 AM) *
Fetelor am si eu nelamurire se poate ca anticonceptionalele sa in grase???i-au anticoncenptionale de un an si m-am ingrasat mai bine de 10 kg sad.gif(( crede-ti ca daca renunt la ele o sa imi fie mai usor sa slabesc...astept parerile voastre !!Multumesc pupic.gif!!

Sfatul lui Michelle mi se pare destul de pertinent.
Personal n-am avut probleme cu ingrasatul din cauza "pilulei", ci din cauza mancarii naughty.gif

Monic, ce regim de slabit tii tu? Citesc cam in diagonala in ultimul timp, scuze daca am ratat mesajul in care ai spus.

Crissy, ce urare super smile.gif Multumim frumos.

Paste Fericit tuturor! Eu nu vreau decat putin miel weekend-ul asta... sa vad si unde gasesc smile.gif deja vizualizez niste costite de miel la cuptor nom nom (de miros nu zic nimic, ca de cand n-am mai mancat nici nu mai tin minte cum miroase).

Azi am fost la controlul de 1 luna (data viitoare merg peste 3 saptamani, iar apoi incep sa merg la 2 saptamani wacko.gif ) totul bun si frumos... si la kg destul de bine, conform cantarului lor n-am luat in greutate in ultima luna decat putin peste 1 kg )).gif Nu-mi vine sa cred!

Michelle... daca tot te-ai dus in trening, sa inteleg ca ai jogat pana la birou? )).gif
otilici
Paste fericit tuturor!!! floare.gif
MagdaC
Paste fericit, si multa liniste si bucurie alaturi de toti cei dragi voua!!
Pup toate neuroancele hug.gif

Si vorbiti mai mult,ce [*****], nu vedeti ca am ajuns pe pagina a doua ????? )).gif

M-am apucat (pt prima data ever) sa fac cozonaci. Mentionez ca n-am stat niciodata langa vreo mamica, mamaie, matusa sa privesc cum se fac. Ma bazez pe reteta (veche de pe vremea lui mamaie) si pe inspiratie (yeah....right... ) lol.gif

Va pooooooop smile.gif

Ouch..se pare ca am zis vorbe din alea interzise, nah...
peach
CITAT(danyhoney @ 25-04-2008, 10:06 PM) *

CITAT(peach @ 25-04-2008, 05:29 PM) *

Uite AICI , Sorina.

Dana , spor la baut si mancat cu musafirii lol.gif

Monic , si tu sa ai un PASTE FERICIT ALATUIRI DE FAMILIE !!!!!!

aoleo blink.gif pai e putin rau ce-i acolo..nu merge sa inversez friptura la pranz..7 oua intr-o saptamana unsure.gif a saptea zi doar o friptura blink.gif
nu pe bune ..chiar ai tinut asta?
Dumbo
buna seara fetelor,
Paste fericit tuturor!

Eu tocmai am aterizat! Pana la urma am fost pentru 3 zile in Germania, a fost frumos dar foarte, foarte obositor. Noroc cu sarbatorile ca o sa ma mai odihnesc si eu un pic... cred...

Azi ziceam ca ma duc la inviere dar nu stiu daca nu o sa adorm instantaneu inainte de slujba de inviere.
danyhoney
HRISTOS A INVIAT !!!!!!
nusarich
Hristos a inviat!

Sa aveti parte de sarbatori cu lumina in suflet!
danyhoney
Adevarat a inviat , nusa !!!!

Ciudat cat de putin se scrie pe aici .........Poate dupa Paste va fii altfel ....
michelle
Adevarat a inviat!

Dragelor, eu azi m-am intors la serviciu, desi tare as mai fi lenevit acasa.
Ca in fiecare an, Pastele meu s-a desfasurat printr-o suita de vizite, la parinti si la bunice (patru la numar), asa ca mancare am tot mancat si am si adus acasa... asa ca nici vorba de dieta saptamana asta blushing.gif
ALICE
Hristos a inviat!

Si eu sunt la scarbici azi.Nu facem nimic, da' na, trebuie sa fim aici.Macar fizic, ca in rest ne jucam, mancam, povestim.
nella
HRSITOS A INVIAT

pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
peach
Adevarat a Inviat!

mai rarut pe aici de cind cu pasca si cozonacii biggrin.gif

Povesti..ceva..hai ca aici nu se simte ca-i Paste...

Dana cum a fost cozonacul pina la urma? cel putin la gust?
bubbles
CITAT(ALICE @ 24-04-2008, 02:34 PM) *

CITAT(bubbles @ 24-04-2008, 11:56 AM) *

Te-ai scapat de nebunii:mancare, curatenie, iar curatenie etc )).gif Si eu vreauuuuu

ALice sa stii ca am facut si acolo la treaba de am fost franta si numai obosita la Inviere sorry.gif

Buna ziuaaaaaaaaa yahoo.gif si Hristos a inviat!!! Eu sunt la Craiova si sper sa ma tin de regim doh.gif
peach
cine are chef de vorba...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.