Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
axe10
CITAT(Deea @ 12-12-2007, 12:20 PM) *

http://www.elfyourself.com/

super dragut site-ul...pt. cine are timp.

Axe cred ca mi-a scapata ceva....ce petrecere faci? Cu Mos si cu toate cele?

Da, cu Moshu, deja era planuit de anul trecut cand l-am avut invitat la prietena mea. Si ca sa nu derutam copii ca numai la ea vine moshu, sa vada ca stie moshu adresa la toti copii, anul asta vine la noi. A iesit mare nebunie anul trecut, copii au fost incantati....si moshu tare talentat.

CITAT(michelle @ 12-12-2007, 12:35 PM) *

Axe, Otilici, multumesc pt raspunsuri! Vrem sa facem o camera mica, unde va fi pe viitor camera copilului si nu stiu cat de indicat e.. dar m-ati lamurit.
Un mare mare dezavantaj la noi e ca avem linia de cale ferata fix langa bloc, la nord wacko.gif

Pai daca aveti de gand sa faceti camera copilului , sau sa dormiti voi acolo, atunci nu recomand din cauza trenului. Desi se zice ca te obisnuiesti, tu stai (adica o sa stai) mai sus si poate se mai atenueaza zgomotul dar eu am avut la mama sufrageria nu chiar pe unde trecea tramvaiul si nu puteam dormi....zgomotul chiar daca nu il mai "percepi" la un moment dat, creierasul tot il "simte"...si e un factor de stres!!

Mai bine living decat camera de dormit.
Ramo
Salutare!
Pisik, imi place si mie mult noua frizura si culoare. Sa "le porti" fericita!
Dumbo, multumesc de informatie, o sa caut prin magazine telemeaua aia.
Alice, vin imediat la tine in jurnal si tot atunci iti trimit si ce ti-am promis pupic.gif
stardust
Ella, imi pare rau sa aud ca treci prin situatia asta. Ca sa gasim in tot raul si un bine, eu zic ca poate asa macar nu mai stai ca pe ace, te-ai lamurit de o chestie, s-a rupt firul si macar stii ce ai de facut de acum inainte. Nu vreau sa fiu dura (sper ca nu suna asa), dar acum nu ai decat sa te uiti inainte si sa pasesti cu fruntea in sus. Stiu ce importanta e familia si ce importanti sunt prietenii pentru tine dar cum spunea si peach, te rog nu spune ca doar pentru/datorita lor traiesti ca nu-i a buna. Capul sus! pupic.gif

Pisik, imi place tare mult cum arati!! Declar oficial ca avem aceeasi culoare si suvite (si eu m-am vopsit cam acum o saptamana).

Nu mai pricep ce e cu mine si ce mi se intampla, parca am un nor negru deasupra capului. Dimineata m-a sunat tata sa imi spuna ca bunica e la spital cu hemoragie interna sad.gif Speram ca anul asta (an din viata, adica) sa-mi fie mai bun dar vad ca deja am inceput in forta cu problemele sad.gif
axe10
CITAT(stardust @ 12-12-2007, 04:35 PM) *

Nu mai pricep ce e cu mine si ce mi se intampla, parca am un nor negru deasupra capului. Dimineata m-a sunat tata sa imi spuna ca bunica e la spital cu hemoragie interna sad.gif Speram ca anul asta (an din viata, adica) sa-mi fie mai bun dar vad ca deja am inceput in forta cu problemele sad.gif

Sanatate bunicii! pupic.gif
Ella79
)).gif Buey, n-am vrut sa va sperii... partea cu "ceea ce ma tine in viata" e un tic verbal de-al meu. )).gif Nu, n-am ganduri necurate, fiti pe pace!!
Va multumesc din suflet tuturor ca ma intelegeti si ma sustineti.
Eu insami sunt de parere ca asa e mai bine, ca viata mea merge inainte, ca n-am pierdut mare lucru ca si-asa nu mai era nimic de reparat. Nu imi pare rau pt anii petrecuti impreuna pt ca au fost ani frumosi. Cu siguranta Dumnezeu are un plan cu mine, nimic nu e intamplator.
In afara de faptul ca sunt foarte foarte obosita psihic (din motive de cele intamplate + niste situatii critice la birou), sunt muuuult mai ok decat am crezut la inceput ca voi fi. Nu stiu de ce, dar nu sunt deprimata, nu mai sufar. Sigur, imi pare rau pentru situatie, e normal, dar am tot felul de planuri care ma incanta la maxim si, nu stiu cum se face, dar brusc in jurul meu au aparut tot felul de tipi simpatici.
Maine ma duc pana la Bruxelles, vineri iarasi am o zi nasoala dar de sambata.... ce credeti??? VACANTAAAAAA cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Inca o data va multumesc din suflet!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Sunteti cu adevarat minunate fetelor!!

CITAT(stardust @ 12-12-2007, 06:35 PM) *

Iti tin pumnii ca bunica ta sa se faca bine. pray.gif Din pacate uneori in viata lucrurile nu merg tocmai perfect, dar nu dispera, nu poate sa ne mearga rau la infinit, nu? Sigur apare soarele si pe la noi!
Capul sus, fii optimista si o sa vezi ca ca problemele se vor rezolva. hug.gif
Dumbo
Ella daca ai tot felul de planuri e ok. Inseamna ca esti pe drumul cel bun.

Ramona eu am luat din Billa. Parca am vazut si in real, dar nu garantez.

salut.gif azi am mancat asa:
- o ciucalata Mars XXL
- la pranz morcovi sote cu cascaval pane (groaznic, nu stiu de ce l-am mancat)
- la cina as manca ceva legume sau fructe multe, sa imi spele greata dupa porcaria aia de cascaval.

Nu inteleg de ce nu ma lecuiesc sa mai mananc la lucru. Dar mi-e asa de lene sa imi pregatesc ceva... ca mereu ajung sa mananc la cantina.
michelle
CITAT(Ella79 @ 12-12-2007, 05:31 PM) *

nu stiu cum se face, dar brusc in jurul meu au aparut tot felul de tipi simpatici.

Cine stie de cat timp roiau pe langa tine tipii simpatici, dar tu abia acum i-ai vazut )).gif hug.gif Ai reusit pan ala urma sa obtii concediu? Suuuuper!!! cheer.gif

CITAT(Dumbo @ 12-12-2007, 05:39 PM) *

- la pranz morcovi sote cu cascaval pane (groaznic, nu stiu de ce l-am mancat)
- la cina as manca ceva legume sau fructe multe, sa imi spele greata dupa porcaria aia de cascaval.

Nu inteleg de ce nu ma lecuiesc sa mai mananc la lucru. Dar mi-e asa de lene sa imi pregatesc ceva... ca mereu ajung sa mananc la cantina.

Incearca sa iti faci o limonada pentru inceput.. Ia un triferment sau dicarbocalm eventual
Ella79
Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si Traian Basescu mor si ajung in Iad.. La un moment dat, Elisabeta:
- Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face toata lumea acolo.
Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol:
-Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
-5 milioane $.
Scoate regina un cec de 5 milioane $ si se duce la locul ei... Dupa cateva momente, Bush, foarte gelos, tzipa:
-E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce face toata lumea acolo!
Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care catre Diavol:
-Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
-10 milioane $.
Bush, cu o privire taioasa, scoate un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui...
Vazand acestea, Basescu, si mai gelos, incepe sa tzipe:
-Vreau sa sun in Romania , sa vad ce face toata lumea acolo! Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toata lumea!
Suna Basescu in Romania, sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului:
-Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez?
-Un dolar....
-Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar??
-Pai, da... Ca daca suni dintr-un Iad in alt Iad, e convorbire locala...

CITAT(michelle @ 12-12-2007, 07:50 PM) *

Ai reusit pan ala urma sa obtii concediu? Suuuuper!!! cheer.gif

Da, zilele trecute mi-a fost rau de oboseala si am hotarat ca e momentul sa iau o pauza.
Ramo
Am ramas singurica pe aici? sad.gif
Atunci ma duc si eu sa imi spal parul, sa pun o masca pe fata si sa imi fac unghiile. Poate mai vine cineva pe aici pana termin cu "treaba".
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 12-12-2007, 09:09 PM) *

Atunci ma duc si eu sa imi spal parul, sa pun o masca pe fata si sa imi fac unghiile. Poate mai vine cineva pe aici pana termin cu "treaba".

)).gif Tocmai m-am spalat pe cap si acum imi faceam unghiile. )).gif
May
CITAT(Ella79 @ 12-12-2007, 06:11 PM) *

Si eu! dar mie imi e sila sa imi fac unghiile, nu mi le faceti si mie? ca eu nu am oja mov pray.gif plecaciune.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 12-12-2007, 09:26 PM) *

CITAT(Ella79 @ 12-12-2007, 06:11 PM) *

Si eu! dar mie imi e sila sa imi fac unghiile, nu mi le faceti si mie? ca eu nu am oja mov pray.gif plecaciune.gif

Nici eu nu am oja mov acum acasa, dar am oja fucsia! wink1.gif Vrei?
May
CITAT(Ella79 @ 12-12-2007, 06:39 PM) *

Nici eu nu am oja mov acum acasa, dar am oja fucsia! wink1.gif Vrei?

D-aia am si eu, cred ca prestez mai incolo )).gif ma gandeam sa imi iau oja neagra naughty.gif

Sau ne facem cu oja lui ramona devil.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 12-12-2007, 09:41 PM) *

Sau ne facem cu oja lui ramona devil.gif

Da, da, acum cat e in baie si nu se prinde. )).gif

Fetelor, ma duc sa ma parchez in pat ca maine ma trezesc la o ora absolut imposibila: 4:00.

Nu stiu de ce, poate tocmai pt ca la 4 ma trezesc cand am avion, dar mie asta mi se pare cea mai insuportabila ora posibila. 3 e ok, ca te simti ca dupa o petrecere, dormi la pranz si dupa aia nu te mai culci deloc, 5 iarasi e o ora rezonabila, cam devreme dar merge, insa 4... e..... doh.gif doh.gif doh.gif
Ramo
V-am priiins, de-aia mi se termina mie ojele asa repede? )).gif
Eu azi imi fac french ca nu am mai avut cam de o luna si imi e dor. Gata cu parul, ma duc sa imi pun bigudiurile si masca pe fata, abia apoi unghiile.
michelle
Drum bun, Ella!

Eu nu mi-am mai dat cu oja nu stiu de cand.. Am unghiile mici si late si mi se pare ca nu ma prinde oja inchisa. Ma mai dau cu deschisa dar nu prea ma incanta. Eu folosesc mereu lac de unghii transparent

CITAT(ramonavlas @ 12-12-2007, 07:58 PM) *

Eu azi imi fac french ca nu am mai avut cam de o luna si imi e dor.

French am avut la nunta grin.gif
Ce masca iti faci?
Ramo
O masca film, care imi place f mult dupa un peeling.
Meniul pe ziua de azi:
- 2 iaurturi jumate - 70;
- 2 solano - 18;
- 100 gr mandarina - 40;
- ciorba - 120;
- 60 gr ciuperci la gratar - 21;
- 80 gr sunca - 62;
- 60 gr crema de branza - 34;
- 70 gr rosie - 14;
- 70 gr ardei - 12;
- 3 tost - 87;
- 4 milka diet - 83;
- 280 gr cartofi - 224;
- 1 milli desert - 88;
- 180 gr gref - 54.
TOTAL 927 cheer.gif

Doar eu mai pun meniuri pe aici???????
Am pofta pe muuulte fructe, cred ca vineri imi fac zi doar de fructe.
nusarich
CITAT(michelle @ 12-12-2007, 10:29 PM) *

Eu nu mi-am mai dat cu oja nu stiu de cand.. Am unghiile mici si late si mi se pare ca nu ma prinde oja inchisa. Ma mai dau cu deschisa dar nu prea ma incanta. Eu folosesc mereu lac de unghii transparent

[

Si eu tot cu lac transparent mi le fac, le mai am si taiate ca la gradinita/scoala ca mi se rup extrem de repede...

Drum bun, Ella!

Ramo, cred ca esti printre putinele care mai tin dieta pe aici, eu deocamdata tin doar post si vad ca am mai dat jos din suncute, mi s-a mai si spus asta, asa ca deocamdata ma bucur de legume si fructe cat cuprinde. Si peste in we.
michelle
CITAT(ramonavlas @ 12-12-2007, 08:42 PM) *

Bravo pentru ambitie, Ramo!
Eu daca as pune meniurile m-ati lua instant la suturi blushing.gif
Mie mi se pare mie sau nu prea alternezi alimentele? grin.gif

Dragelor, iata cateva poze de pe santier. Primul este un apartament deja mobilat (e facut la etajul 4, pe post de showroom).
Deea
http://www.elfyourself.com/?id=1329072126 aici suntem noi...elfii dansatori

Miha acum se vede mai bine cat de mare e apartamentul...terasa imi place f. tare....aaa...si sifonierul smile.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 13-12-2007, 12:12 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 12-12-2007, 08:42 PM) *

Bravo pentru ambitie, Ramo!
Eu daca as pune meniurile m-ati lua instant la suturi blushing.gif
Mie mi se pare mie sau nu prea alternezi alimentele? grin.gif

Dragelor, iata cateva poze de pe santier. Primul este un apartament deja mobilat (e facut la etajul 4, pe post de showroom).

Foarte frumos apartamentul, Miha! Mi-a placut ca au pus si lumanarele pe noptiere... ca sa nu mai zic de chestiile de la baie...
michelle
CITAT(nusarich @ 12-12-2007, 10:31 PM) *

Foarte frumos apartamentul, Miha! Mi-a placut ca au pus si lumanarele pe noptiere... ca sa nu mai zic de chestiile de la baie...

Mie in afara de dormitor, restul nu imi plac.. Adica eu cu siguranta imi voi alege alta mobila grin.gif
axe10
CITAT(michelle @ 12-12-2007, 10:12 PM) *

Vad ca sunt avansati baietii...iti doresc sa te muti cat mai curand!

Deea, dormitorul ala l-ai vazut si la mine...numai ca al meu nu e negru, e culoarea [*****]....!!

Poate cineva sa-mi dea o idee privind salata humus?

Eu am gasit ca nautul are 134 cal/100g si grasimi 2 g...stiu asta cum sa-l calculez...dar daca ati calculat careva vreodata.....

Dormitorul e Mobexpert!!

michelle
CITAT(axe10 @ 12-12-2007, 10:38 PM) *

Dormitorul e Mobexpert!!

Multumesc! De acum am ce rasfoi pana ne mutam naughty.gif
axe10
lol.gif lol.gif ...m-a cenzurat la culoarea dormitorului...stiti de ce?...am scris f.a.g.=adica baiat din ala pe invers.... lol.gif lol.gif lol.gif

Cauta Miha...ca si eu ce m-am mai plimbat...era destul de scumputz acum 3 ani...or mai fi redus din preturi sau acum sunt si mai scumpe?..
michelle
CITAT(axe10 @ 12-12-2007, 10:44 PM) *

Cauta Miha...ca si eu ce m-am mai plimbat...era destul de scumputz acum 3 ani...or mai fi redus din preturi sau acum sunt si mai scumpe?..

Multe site-uri nu afiseaza preturile, altele cine stie cand le-au updatat.. Oricum de la 3000 Ron in sus
Deea
CITAT(axe10 @ 12-12-2007, 10:44 PM) *

lol.gif lol.gif ...m-a cenzurat la culoarea dormitorului...stiti de ce?...am scris f.a.g.=adica baiat din ala pe invers.... lol.gif lol.gif lol.gif

Axe sorry dar dulapul nu l-am vazut...ca nu am intrat la voi in dormitor doar din hol am vazut putin...am vazut in schimb muullltttt roz la Alexia smile.gif si combinatia aia de portocaliu cu argintiu care mi-a placut la nebunie. floare.gif

Salata humus....cred ca Ganesha are idei mai multe.
michelle
Axe, ai pus poze cu apartamentul tau? Ca si eu sunt tare interesata de combinatii de culori, ca grija asta o am eu acum lol.gif
daconst
Bey,m-am saturat de anul asta...vreau unul mai bun.Atata alegatura si stres,deja se aduna prea multe.Nu mai vreau. sad.gif

Ella,draga mea,eu de mult ma tot gindeam la tine,dar imi era jena sa tot te intreb. pupic.gif
Ce sa zic,ca nu ma pricep la vorbe,dar stiu ca esti o femeie puternica si frumoasa si poate ca iti prinde bine o perioada fara relatie,cind faci exact ce ai tu chef.Ca de relatie ai vreme toata viata.Asa ca profita din plin de perioada asta,ca s-ar putea sa ti se para prea scurta cindva. grin.gif

Pisik,
parca esti Sorina din profil. lol.gif
Tare-mi place cum iti sta.parca si mai multe suvite ti-ar sta si mai bine.

Ramo,eu te adimir cum calculezi tot...mai ales in perioada asta inainte de sarbatori.Eu una mananc ca nesimtita,cu gindul la...dupa sarbatori. unsure.gif

Sorana,sanatate bunicii tale.Of,ca parca simteam eu ceva atunci cind am vorbit ultima oara. sorry.gif

Miha,tare bine arata apartamentul si mie chiar imi place stilul in care e mobilat.Doar ca nu se potrivesc canapelele alea de nici o culoare acolo,forma lor ma refer.la mobila aia dreapta trebuie canapele tot drepte...nu stiu daca stii la ce ma refer.
Baia chiar imi place tare mult,in schimb fereastra aia din zidul de la bucatarie arata groaznic.Adica nu are nici un Dumnezeu,din punctul meu de vedere.
Terasa superba,cum am mai spus de la inceput.
Dumbo
Miha, foarte frumos apartamentul, imi vine sa ma apuc de reamenajari prin casa. Si mie imi place sifonierul, dar mi se pare cam micut.

Am eu oja neagra, cine vrea...?

Ramona mai incerc din cand in cand sa pun si eu ce mananc. Din pacate nu prea pot sa contorizez si nu e tocmai de dieta. De fapt cantarul meu iar s-a blocat la 66.6kg. Cifra fatidica. Ma bucur ca nu creste, imi vine sa urlu cand vad ca nu scade.

Dupa sarbatori ma apuc ori de Level ori de dieta daneza.
michelle
Cert e ca vreau un aranjament cu orhidee phalaenopsis.. Mi-a ramas fixatia asta de la nunta (florile pe care le-am avut in par, si Cata in piept).. si oriunde vad mi se scurg ochii de tre sa ma traga cineva de mana sa merg mai departe.
aranjament

Imagine Imagine Imagine Imagine

Dana, nici mie nu imi plac canapelele/ fotoliile/ "biblioteca", mobila din bucatarie. De gaura aia in perete, nu stiu ce sa zic.. e cam ciudata. Om vedea. In principiu cand vom face 3 camere, separeul unde e masa va deveni hol si acolo va fi un perete intreg.
May
Chiar ca ,in afara de dormitor, e oribil aranjat apartamentul unsure.gif, parca e camera de hotel....

M-am urnit si mi-am facut unghiile cu minunata mea oja fucsia si mi le-am si taiat ca am auzit ca se poarta scurte )).gif, nu mai am cu ce sa ma scarpin acum lol.gif

Maine ma intalnesc cu sexy rolleyes.gif
Dumbo
e draguta si bucataria, cam rece totusi pentru gusturile mele. Imi plac culorile mai calde in casa...

Am ajuns prima la serviciu, cu vre-o ora inaintea celorlalti colegi si e asa de liniste si bineeeee. cheer.gif
Parca vad ca apar ei si raman iarasi inclinata. lol.gif

Pisik
Neatza!

Multumesc tuturor pt aprecieri pupic.gif
Ieri am fost toata ziua intr-o conferinta si seara am mers la patinoar, am fost invitata de una din agentiile noastre. A fost dragut, dar am ajuns tarziu acasa, m-am culcat iarasi tarziu, etc.
Asta seara vroiam sa imi fac si eu bagajul (sambata la 5 fara un sfert trebuie sa fiu pe aeroport, plec pana marti) dar pe nepusa masa am primit invitatie la stefan banica, asta seara, spectacolul doar pt "prieteni" (spectacolul trustului ringier). Babu nu poate merge si am zis ca poate merg cu mama, dar nu sunt imbracata de asta, nu stiu, nu prea am chef, e cam pe nepusa masa.... dry.gif

din pacate, mi-am schimbat tickerul sorry.gif macar sa nu ma mai ingras
dany
Neata !

Miha , mobila de bucatarie e STAS sau va cumparati voi ce vreti ? Mie mi s-a parut cam aiurea amplasarea aragazului ( exact langa spartura din perete ) , de aceea intreb .

CITAT(daconst @ 12-12-2007, 10:03 PM) *

Bey,m-am saturat de anul asta...vreau unul mai bun.Atata alegatura si stres,deja se aduna prea multe.Nu mai vreau. sad.gif

Hai ca mai e putin si se termina anul asta give_rose.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 13-12-2007, 10:01 AM) *

Miha , mobila de bucatarie e STAS sau va cumparati voi ce vreti ? Mie mi s-a parut cam aiurea amplasarea aragazului ( exact langa spartura din perete ) , de aceea intreb .

Neata Dany! Nu, totul e nemobilat. Apartamentul vine doar cu
• Geamuri termopan cu tāmplãrie PVC
• Parchet laminat
• Īncãlzire centralã tronson
• Usã metalicã intrare, Interfon
• Usi de interior lemn
• Gresie si faiantã īn baie si bucãtãrie
• Vopsele lavabile
• Baterii sanitare design
• Instalatii ultramoderne de contorizare a cãldurii si energiei electrice
• Tablou electric individual
• Cablu TV, Internet, Telefonie

Am inteles ca aduc ei mai multi provideri si alegem noi la ce firma vrem cablu/telefon/internet
Putem alege noi culoarea varului, ce tip de gresie, faianta, chiuvete etc etc vrem.
Nici mie nu imi place aragazul fix acolo, mai ales langa geam - sa-mi ia foc perdeaua wacko.gif Sa nu mai zic ca nici chiuveta nu ma incanta. Ma rog ideea lor a fost sa se vada cat de spatios e apartamentul.

Pisik, distractie faina la concert daca te hotarasti s amergi totusi!
May, nu faci o pozuta sa vad cum vine oja? grin.gif

Eu am fost azi dimineata si mi-am facut 3 tipuri de analize (la gineco), inclusiv papanicolau. Doamne ajuta!
Singurul rezultat pe care il stiu pana acum e ca nu mai am chisti ovarieni cheer.gif

CITAT(Maybeline @ 13-12-2007, 12:43 AM) *

Maine ma intalnesc cu sexy rolleyes.gif

Sa faceti poze multe! naughty.gif

Ramo, te rog sa imi trimiti si mie tabelul cu caloriile. Multumesc! pupic.gif

Azi mi-au fost confirmate banuielile: m-am suit pe cantar si.... m-am ingrasat cu 1 kg. Nu e chiar de speriat, dar chiar inainte de sarbatori era bine daca aveam minus 1kg grin.gif
peach
Miha ca tot vorbeam ieri unde sa muti masa... daca oricum vrei bucatarie deschisa eu as inchide balconul dupa linia peretilor deja existenti (iti ramine destul loc sa-i scoti pe fumatori pe balcon si de uscat rufe), scoti geamul de la bucatarie si transformi peretele in bar si/ sau folosti spatiul pt masa

Soranutza multa sanatate bunicii si insanatosire grabnica!

Dana pe unde bintui toata ziua?
michelle
Chiar pe unde umbla Dana? Cum se mai simte Darius?
May
CITAT(michelle @ 13-12-2007, 09:53 AM) *

Pai vad ca sexy s-a inarmat cu aparatul asa ca o sa imi surprinda unghiile pe undeva grin.gif
michelle
CITAT(peach @ 13-12-2007, 10:56 AM) *

eu as inchide balconul dupa linia peretilor deja existenti (iti ramine destul loc sa-i scoti pe fumatori pe balcon si de uscat rufe), scoti geamul de la bucatarie si transformi peretele in bar si/ sau folosti spatiul pt masa

Da, e buna ideea, notat
Pisik
Sorana, sanatate multa bunicii tale. Multa putere sa aveti! pupic.gif
Sexymom
CITAT(Maybeline @ 13-12-2007, 12:59 PM) *

CITAT(michelle @ 13-12-2007, 09:53 AM) *

Pai vad ca sexy s-a inarmat cu aparatul asa ca o sa imi surprinda unghiile pe undeva grin.gif

Fata, eu nu am unghiile facute, ca nu am unghii lol.gif sunt prea bune de manct ca sa le pictez cu oja, nu merita efortul lol.gif

Facem poze si vi le pun diseara sa le vedeti.
Stardust sanatate bunicii tale. hug.gif
michelle
Soranutza, multa sanatate bunicii tale hug.gif

Fetele care aveti cantar electronic la care va afiseaza procentul de apa din organism... cat il aveti? Sau aveti idee cat ar trebui sa fie procentul?.. Ca eu am impresia ca sunt cam dezhidratata
Deea
Miha din ce stiu eu procentul este de 50-52%...cica la persoanele supraponderale scade.
michelle
CITAT(Deea @ 13-12-2007, 12:50 PM) *

Miha din ce stiu eu procentul este de 50-52%...cica la persoanele supraponderale scade.

Mhh .. inainte aveam in jur de 60% si azi aveam 40%.. O sa ma mai cantaresc zilele astea, sper sa fie o greseala..
E clar, sunt supraponderala doh.gif
Dumbo
Miha te-ai ingrasat si tu un kil si acum zici ca esti supraponderala. Ce chestie...

Mi-e foame de mor. Abia astept sa ma duc la masa.
Azi am mancat numai o merdenea destul de light, adica nu era impregnata cu grasime.
Si am baut o cafea.

michelle
CITAT(Dumbo @ 13-12-2007, 01:11 PM) *

Miha te-ai ingrasat si tu un kil si acum zici ca esti supraponderala. Ce chestie...

Am 55 kg la 1.57 m... tre sa iau masuri blushing.gif

CITAT(Dumbo @ 13-12-2007, 01:11 PM) *

Mi-e foame de mor. Abia astept sa ma duc la masa.
Azi am mancat numai o merdenea destul de light, adica nu era impregnata cu grasime.
Si am baut o cafea.

Dumbo, mananci cam aiurea..
Eu vorbesc doh.gif
Pisik
Si eu am aceeasi diferenta, dar crede-ma, la mine chiar se vede! Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme, esti miniona si prea slaba nu iti sta bine (ca si celor prea inalte, desi la noi se vede mai tare). doar nu vrei 47 de kile, nu erai ok dry.gif
bubbles
Buna ziua yahoo.gif .Ma duc sa ma tund cheer.gif .
Miha tu supraponderala blink.gif .Eu sunt la fel ca tine la kg si inaltime .. 1.65 si 60 kg blum.gif si inseamna ca sunt supraponderala eusa_think.gif
Soranuta insanatosire bunicii hug.gif
Monic
CITAT(michelle @ 13-12-2007, 01:51 PM) *

CITAT(Deea @ 13-12-2007, 12:50 PM) *

Mhh .. inainte aveam in jur de 60% si azi aveam 40%.. O sa ma mai cantaresc zilele astea, sper sa fie o greseala..
E clar, sunt supraponderala doh.gif

aoleu w00t.gif Miha, tu, care esti schelet ambulant? swoon.gif sau biscuite in dunga? swoon.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.