Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
peach
CITAT(Monic @ 13-12-2007, 02:02 PM) *

CITAT(michelle @ 13-12-2007, 01:51 PM) *

CITAT(Deea @ 13-12-2007, 12:50 PM) *

Miha din ce stiu eu procentul este de 50-52%...cica la persoanele supraponderale scade.

Mhh .. inainte aveam in jur de 60% si azi aveam 40%.. O sa ma mai cantaresc zilele astea, sper sa fie o greseala..
E clar, sunt supraponderala doh.gif

aoleu w00t.gif Miha, tu, care esti schelet ambulant? swoon.gif sau biscuite in dunga? swoon.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif vai Miha ca pe toate le-am auzit in afara de asta..pai daca tu esti supraponderala eu ce sunt? moby-d.ick? lol.gif
Monic
iar eu vaca in toata regula laugh.gif
si tot sexy ma simt grin.gif blum.gif in imensitatea mea
apropo exact asa tunsoare am si eu ca Pisik de vreo 3 saptamani insa mie nu imi sta atat de bine(de-aia v-am menajat cu pozele)
Dumbo
Miha cand sunt la lucru am zile in care nu prea apuc sa mananc si cand ajung seara acasa rup usa de la frigider. Dar nu am ce face....
Seara sunt prea obosita ca sa imi mai fac ceva de mancare pentru la lucru.
Monic
Peach, daca tu esti Moby D.ick iar eu cow.gif in persoana poate ne intalnim candva pe vreo teresa lol.gif cand ies si eu la pascut ca vacile
si poate o aduci si pe bufnita sa o invat ... romaneste lol.gif
Ramo
Salutare, abia am intrat pe la voi, inca nu am citit nimik, dar am primit pe messenger ceva ce vroiam sa va arat si voua.

Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot.
Acum citeste fara animale! lol.gif lol.gif
Monic
Apropos, maine trebuie sa ma duc la o petrecere si tinuta se cere a fi una mai eleganta, nu casual sad.gif iar eu cum traiesc doua vieti paralele hainele sunt in doua locuri. Azi am facut inventar si toate rochiile pe care le am aici sunt negre; mai am si un costumas negru. faza e ca as vrea sa imi iau pantofi, nu cizme, dar singurii pantofi pe care-i am aici sunt ALBI crying.gif
Voi ce ma sfatuiti sa fac? sa imi iau oare costumul negru cu pantalonii de la costum si cizme blink.gif
sau oare daca imi pun cercei+perle albe la rochita neagra oare asa merg pantofii albi? blink.gif unsure.gif
Habar nu am! Ma ajutati cu 1 idee? Pliiiiiz smile.gif
michelle
Ok, dupa BMI sunt in parametri normali grin.gif

Monic, mie nu imi place combinatia: haine negre cu pantofi albi.. Dar o fusta cu cizme nu merge?
peach
CITAT(Monic @ 13-12-2007, 02:19 PM) *

Peach, daca tu esti Moby D.ick iar eu cow.gif in persoana poate ne intalnim candva pe vreo teresa lol.gif cand ies si eu la pascut ca vacile
si poate o aduci si pe bufnita sa o invat ... romaneste lol.gif

mai tu te dai la bufnita mea ..io ti-o trimit la pachet ..dar sa nu te plingi dupa aia )).gif
Monic
CITAT(michelle @ 13-12-2007, 04:34 PM) *

Ok, dupa BMI sunt in parametri normali grin.gif

Monic, mie nu imi place combinatia: haine negre cu pantofi albi.. Dar o fusta cu cizme nu merge?

pai nici mie dar chiar nu am cand sa ma duc sa cumpar pantofi negri, iar cu cizme negre... oare merge cu rochie sad.gif
sunt in pana de idei mad.gif
peach
CITAT(Monic @ 13-12-2007, 02:28 PM) *

Apropos, maine trebuie sa ma duc la o petrecere si tinuta se cere a fi una mai eleganta, nu casual sad.gif iar eu cum traiesc doua vieti paralele hainele sunt in doua locuri. Azi am facut inventar si toate rochiile pe care le am aici sunt negre; mai am si un costumas negru. faza e ca as vrea sa imi iau pantofi, nu cizme, dar singurii pantofi pe care-i am aici sunt ALBI crying.gif
Voi ce ma sfatuiti sa fac? sa imi iau oare costumul negru cu pantalonii de la costum si cizme blink.gif
sau oare daca imi pun cercei+perle albe la rochita neagra oare asa merg pantofii albi? blink.gif unsure.gif
Habar nu am! Ma ajutati cu 1 idee? Pliiiiiz smile.gif

eu nu ma pricep la combinatii asa extreme dar poti sa o intrebi pe Danutella ca ea le combina bine.
Monic
Danaaa shout.gif
daconst
Fetele,eu v-am spus ca la mine au intrat zilele in sac. sad.gif

Am fost la gradi cu gupilul si apoi in oras la cumparaturi.
Noroc ca mi-am gasit o chestie de blugi mai lunga care acopera suncile si pot sa arat rezonabil saptamana viitoare cind mergem la restaurant cu colegii sotului.Bine ca astia nu sunt eleganti aici si nu ma stresez prea tare.

Darius a facut ieri catetizarea,investigatia aia cu camera video sa vada cum e inimioara si azi urma sa-l programeze pentru operatie.Sun mai tarziu la spital sa aflu vesti.Ieri dupa interventie,a fost ok.Dr spunea ca nu a aparut ceva necunoscut si ca in mare e cum se asteptau.

Monic,dar ce au cizmele la costumul negru,ca doar nu se vad?Iarna pantofi albi,parca nu prea merg de nicio culoare. sad.gif

Dany,intru mai tarziu si pe la tine. pupic.gif

Miha,nu ai colinzile cu Andra?Parca tare mi-ar place sa le ascult de Craciun. floare.gif
bubbles
M-am tuns scare.gif yahoo.gif scurt )).gif
michelle
Monic, incearca sa vezi cum vin pantofii albi cu rochia neagra la care sa accesorizezi si altceva alb: un bolero sau o curea ca in imaginile de mai jos
Imagine

La poza asta sunt inversate culorile fata de cum ai tu, dar ca idee
Imagine

Oricum in nici un caz nu mi se pare ca merge rochia neagra cu papuci albi, simpli
Imagine
Ramo
Miha, nu ti se pare, nu prea alternez alimente. Imi plac astea si in plus am un pitic pe creier. Nu tin mancare in casa ce nu se mananca in maxim o luna (inclusiv conserve). Astept sa se termine toate si apoi cumpar de la inceput.
Iti trimit lista de calorii, dar trebuie sa intri pe mine ca nu ma lasa sa o atasez intr-un mail si am virusi pe calc, deci nu mai am pe nimeni in lista ca se trimit singuri si....sa nu va enervez prea tare pupic.gif

Ce m-am gandit eu azi....cum mai e f putin pana la Craciun, si din vaca ce sunt sa nu ma fac o vaca mai mare (ca va dati seama, de Craciun nu voi sta cu cantarul pe masa sa cantaresc si sa calculez calorii), am zis ca alternez zilele, adica azi mananc ceva mai mult, maine iar pana in 1000 calorii, sambata iar mai mult, duminica, iar mai putin. Saptamana viitoare, o sa vad eu cum si daca tin, ca daca ma dau chiar dintr-o data pe mancare....vai de mine.
Ce ziceti?
michelle
CITAT(bubbles @ 13-12-2007, 03:56 PM) *

Pozeee w00t.gif

Dana, o sa caut colindele si ti le trimit.
Ramo e o idee buna! Dar eu nu as alterna o zi si o zi, ci o 2-3 zile = 1000 cal, apoi 1 zi cu excese si tot asa.
Ramo
CITAT(michelle @ 13-12-2007, 06:04 PM) *

CITAT(bubbles @ 13-12-2007, 03:56 PM) *

Pozeee w00t.gif

Dana, o sa caut colindele si ti le trimit.
Ramo e o idee buna! Dar eu nu as alterna o zi si o zi, ci o 2-3 zile = 1000 cal, apoi 1 zi cu excese si tot asa.

Da, e bine si asa, ieri am mancat saptamana asta am mancat pana in 1000. Azi imi fac de cap, maine pana in 1000, sambata la fel si duminica as vrea sa mananc numai fructe. De luni va fi mai greu, ne apucam de cumparaturi si poftele sunt maaaari.
Dumbo
Bubbles pozeeeeeeeeeee

Ramona tu ce mananci la lucru?
Ramo
CITAT(Dumbo @ 13-12-2007, 06:17 PM) *

Bubbles pozeeeeeeeeeee

Ramona tu ce mananci la lucru?

1-2 iaurturi, o mandarina si 2-3 solano. Bine, eu pe la 15.30 sunt acasa......si sunt mult pe drumuri pana atunci, si fumez cat doi turci......
bubbles
Imediat..prima m-am strambat binenteles )).gif
Monic
Dana, Miha, va multumesc pt idei floare.gif
Bubule nono.gif , tu cum intri asa, fara o poza sa vedem si noi

iti sta bine, Bubule rolleyes.gif , ma bucur ca te vad zambind floare.gif
Poate mai faci o poza la lumina naturala sa vedem mai bine rolleyes.gif
michelle
Ce super iti sta! w00t.gif give_rose.gif

Incearca sa iti faci mai mult volum ca sigur merge naughty.gif
bubbles
Multumesc flowers1.gif dar exact cum a zis si Monic .. voi incerca sa imi fac o poza la lumina zilei .. ca sigur va iesi mai bine.
Oricum inca mi-e greu sa ma obisnuiesc cu noua tunsoare doh.gif .Nu-mi vine sa cred ca am renuntat la claia mea de par lol.gif lol.gif lol.gif
ganesha
CITAT(Deea @ 12-12-2007, 10:51 PM) *

Salata humus....cred ca Ganesha are idei mai multe.

Idei de? Daca e de mincare, don't even go there lol.gif lol.gif lol.gif ma hranesc cu cele mai indoielnice chestii in ultima vreme, nici nu le pot zice public, ca nu vreau sa iau ban lol.gif ... da' las' ca trece si perioada asta nebuna.

Miha, e tare frumos ce traiesti tu acum, cu casuta care va fi voastra si numai a voastra... Eu sint inca la stadiul de visare, chiria ma va paste inca muuuult timp, dar ma bucur din tot sufletul pentru toti care reusesc asta. Nu pot decit sa-mi inchipui, dar imaginatia mea bogata ma face sa cred ca e un sentiment minunat floare.gif

Bubule, iti sta de minune, esti fresh si super cute!!!!! Si asta-mi aduce aminte ca trebuie sa ma tund si eu din nou, mi-a ajuns deja parul pina la umeri aproape, creste cumplit de repede.
Ramo
Ma pregatisem sa imi fac de cap azi, dar nu reusesc. Mi-am facut tot meniul pe ziua de azi si tot sub 1000 imi da! mad.gif
Asta e, saptamana asta merge asa, dar o zi de fructe tot bag. Cred ca duminica, luni fiind ziua de cantar.....
michelle
Baga o prajitura ceva grin.gif Vai ce te invat blushing.gif

Ganesha pupic.gif Speranta moare ultima hug.gif
peach
CITAT(bubbles @ 13-12-2007, 03:24 PM) *

Bubule iti sta bine cheer.gif semeni perfect cu o fost colega de munca smile.gif
Ramo
Nu am pofta pe prajitura, am mancat un desert cu stracciatella, nu imi mai trebuie dulce.
Lucrez acum la lista finala cu calorii dupa care ma ghidez eu, apoi o sa deschid un subiect nou unde voi atasa tabelul. Sper ca stiu sa il atasez, daca nu, va cer ajutorul. Deocamdata lucrez la el, azi vreau sa il termin si sa "il fac public".
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif

RUGACIUNEA UNEI FEMEI

Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa
credinta, sa-mi daruiesti un barbat care sa nu fie urat, sa fie
inteligent, dragastos, puternic, supus si dragut.

Deasemeni sa fie compozitor, poet si cu mult umor, din acela pe care
eu il inteleg.
Sa-i placa familia si prietenii mei, si nu fotbalul.
Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie.
Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca va chema.
Sa ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut.
Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri,
sau sa-mi faca serenade.
Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca vom iesi, sa lesine
de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat Fred Astaire.

Sa aibe un servici foarte bine remunerat.
Sa fie generos si cand cheltuiesc banii sa nu se supere.
Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa ajute la treburile casei.
Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma.
Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul
si nimic altceva decat adevarul.
Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la
masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate.
Sa ma vada slaba mereu, mereu.
Sa facem dragoste pana cand ramane "moarta".
Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat.
Aaa!!! Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu
respect si cu pasiune, pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei.
Sa nu aiba ochi pentru nicio alta femeie si sa-mi spuna mereu ce
frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca.

Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte !
A M I N.

RUGACIUNEA UNUI BARBAT

Doamne , te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu
niste tate enorme, sa fie stapana unui distribuitor national de bere
si sa aiba o casa pe plaja.

Sexymom
Veniram de la plimbare.

Sexymom si Maybeline, doua frumuseti in Madrid

Primele poze sunt mai vechi, alea noi sunt de acolo de unde imi arat eu picioarele superbe blum.gif
axe10
CITAT(michelle @ 12-12-2007, 10:49 PM) *

CITAT(axe10 @ 12-12-2007, 10:44 PM) *

Cauta Miha...ca si eu ce m-am mai plimbat...era destul de scumputz acum 3 ani...or mai fi redus din preturi sau acum sunt si mai scumpe?..

Multe site-uri nu afiseaza preturile, altele cine stie cand le-au updatat.. Oricum de la 3000 Ron in sus

Acum 3 ani am dat peste 40 mil...cred ca vreo 43....
Stiu ca astia au in ianuarie tot timpul reduceri, in special la canapele...merita sa te interesezi, mai ales ca ai si timp berechet de cautat!

CITAT(Deea @ 12-12-2007, 10:51 PM) *

CITAT(axe10 @ 12-12-2007, 10:44 PM) *

lol.gif lol.gif ...m-a cenzurat la culoarea dormitorului...stiti de ce?...am scris f.a.g.=adica baiat din ala pe invers.... lol.gif lol.gif lol.gif

Axe sorry dar dulapul nu l-am vazut...ca nu am intrat la voi in dormitor doar din hol am vazut putin...am vazut in schimb muullltttt roz la Alexia smile.gif si combinatia aia de portocaliu cu argintiu care mi-a placut la nebunie. floare.gif

Habar nu aveam ca nu ai vazut dormitorul...da, e deschis la culoare si de aia am facut un perete verde, cuvertura la pat e tot pe verde,draperii...lustra...ca sa fac si eu un contrast. Am stat mult sa ma hotarasc daca sa fac albastru(culoarea mea preferata) sau verde...si pt ca o baie verde imi doream de mult (cum are prietena mea, bine, in combinatie cu alb...) si baia nu aveam de gand s-o schim...am hotarat sa fac dormitorul.

Culoarea se schimba usor cand ma plictisesc...am vopsea Caparol, aia o fac exact cum vrei pe calculator si intr-o saptamana max pot sa schimb dormitorul fara mare investitie!!!

CITAT(michelle @ 12-12-2007, 10:54 PM) *

Axe, ai pus poze cu apartamentul tau? Ca si eu sunt tare interesata de combinatii de culori, ca grija asta o am eu acum lol.gif

Nu, am adus la colegi la servici...dar pe aici nu am pus!

CITAT(Dumbo @ 12-12-2007, 11:07 PM) *

Miha, foarte frumos apartamentul, imi vine sa ma apuc de reamenajari prin casa. Si mie imi place sifonierul, dar mi se pare cam micut.

Are 2m si ceva latime si 185 cm inaltime....

CITAT(michelle @ 12-12-2007, 11:15 PM) *

Cert e ca vreau un aranjament cu orhidee phalaenopsis.. Mi-a ramas fixatia asta de la nunta (florile pe care le-am avut in par, si Cata in piept).. si oriunde vad mi se scurg ochii de tre sa ma traga cineva de mana sa merg mai departe.

Orhidee se gasesc la Hornbach la noi in Buc, ca alea din poza, in ghiveci. O sa-mi cumpar si eu ca mi-au placut la Dany.....si nu sunt scumpe deloc!(in jur de 35 ron)

CITAT(bubbles @ 13-12-2007, 04:24 PM) *

Bubule... lol.gif lol.gif lol.gif ...iti sta bine...dar ce o sa ma distrez, deja am inceput , cand o sa trebuiasca sa il "linistesti"!!
floare.gif

CITAT(ganesha @ 13-12-2007, 04:45 PM) *

Idei de? Daca e de mincare, don't even go there lol.gif lol.gif lol.gif ma hranesc cu cele mai indoielnice chestii in ultima vreme, nici nu le pot zice public, ca nu vreau sa iau ban lol.gif ... da' las' ca trece si perioada asta nebuna.

Ganesha, intrebam daca stie cineva cam cate calorii are salata de humus!!!

Va spuneam ca am cumparat si eu floarea aia care e rosie de craciun...e, vreau sa va zic ca deja au inceput sa-i cada frunzele....am vorbit cu prietena mea, mare crescatoare de flori si mi-a zis ca ei i-au murit vreo 3 buc...ca cica e prea cald...si la mine acasa sunt 23 grade max!!!

Asa ca s-ar putea sa nu o am de Craciun...de nervi am scos-o pe balcon!!!!

La Bucuresti ningeeeeeeeeeeeeeeeeee...... cheer.gif cheer.gif cry.gif cry.gif cry.gif

CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 07:17 PM) *

Veniram de la plimbare.

Primele poze sunt mai vechi, alea noi sunt de acolo de unde imi arat eu picioarele superbe blum.gif

Mama ce de ...picioare...la noi ninge de rupe si voi primavaratice!!!

May frumos iti shade cu parul intins...singurica l-ai executat?

Si doamna profesoara...
Va pupez pe amandoua. pupic.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(axe10 @ 13-12-2007, 07:25 PM) *

Ganesha, intrebam daca stie cineva cam cate calorii are salata de humus!!!

Va spuneam ca am cumparat si eu floarea aia care e rosie de craciun...e, vreau sa va zic ca deja au inceput sa-i cada frunzele....am vorbit cu prietena mea, mare crescatoare de flori si mi-a zis ca ei i-au murit vreo 3 buc...ca cica e prea cald...si la mine acasa sunt 23 grade max!!!

La Bucuresti ningeeeeeeeeeeeeeeeeee...... cheer.gif cheer.gif cry.gif cry.gif cry.gif

Atunci m-am linistit grin.gif credeam ca e vorba de idei de mincare )).gif Nu stiu pe de rost, da' pot sa revin acusha daca trebuie. Oricum, probabil cit are nautul + tahini-ul.

23 de grazi? Nu te coci w00t.gif

Uite aici: pe o lingura (15 g) : 27
axe10
CITAT(ganesha @ 13-12-2007, 07:32 PM) *

Atunci m-am linistit grin.gif credeam ca e vorba de idei de mincare )).gif Nu stiu pe de rost, da' pot sa revin acusha daca trebuie. Oricum, probabil cit are nautul + tahini-ul.

Nautul stiu, am gasit dar tahini?

23 e ok...daca e mai mult incepe sa-mi fie cald....yo sunt cam friguroasa!!
ganesha
CITAT(axe10 @ 13-12-2007, 07:35 PM) *

CITAT(ganesha @ 13-12-2007, 07:32 PM) *

Nautul stiu, am gasit dar tahini?

23 e ok...daca e mai mult incepe sa-mi fie cald....yo sunt cam friguroasa!!

Am completat mai sus rolleyes.gif
axe10
Nu vazusem, multumesc!

Conform calculului m-am incadrat si in puncte.... yahoo.gif ..ieri.
axe10
Miha, uite , mie mi-a placut si patul asta,dar nu i-a placut lui!!

alt dormitor modern
Ramo
Nessie, daca esti prin preajma, acum lucrez la tabelul final apoi as vrea sa ma ajuti sa deschid un subiect nou legat de calorii si sa atasez tabelul. Multumesc de ajutor anticipat.
Ramo
Ma ajuta si pe mine cineva sa atasez un fisier?? Va rog mult si va astept in jurnalul meu.
Ramo
Gata, am reusit. Pun imediat meniul ca sa ma tin de cuvant.

Meniul pe ziua de azi:
- 1,5 iaurt Prodlacta - 42;
- 90 gr mandarina - 36;
- 2 solano frisca - 18;
- ciorba - 120;
- 130 gr sunca - 101;
- 50 gr ciuperci la gratar - 18;
- 60 gr rosie - 12;
- 2 triunghiuri branza Fitness - 68;
- 5 toast Buitoni - 145;
- 20 gr icre crap - 26;
- 1 Milli desert stracciatella - 88;
- 130 gr gref - 39;
- 300 gr cartofi noi - 240.
TOTAL 953 cheer.gif
May
CITAT(axe10 @ 13-12-2007, 06:31 PM) *

May frumos iti shade cu parul intins...singurica l-ai executat?

Mersi floare.gif si da, singura mi-l fac

Azi am mancat cea mai buna salata din viata mea si nici macar nu am fost in stare sa o termin... pe la jumatate eram deja satula dar am mai mancat inca putin pt ca era prea buna... nu am crezut niciodata ca o salata te poate satura atat de bine blum.gif

bubbles, pisik va sta f bine cu noile podoabe capilare rolleyes.gif

Parul meu e ridicol de lung, numai eu si pocaitele pe care le vad sambata iesind de la biserica avem parul asa doh.gif .... dar doamna care ma tundea e plecata in tara si nu stiu cand revine... iar sa merg la altcineva.. mi-e frica dry.gif
Dumbo
Uf si la mine in casa sunt cam 23 de grade dar sunt inghetata de frig. Imediat cred ca ma bag sub plapuma la caldurica.

Sexy si Maybelline sunteti amandoua foarte frumoase. Si vad ca vremea a tinut cu voi.

Ramona ne-ai dat teme pentru studiu acum. Multumim.
May
Da... nici nu zici ca e decembrie aici, e vreme de primavara ceea ce ma bucura la suprafata dar ma intristeaza profund pt ca asta e efectul incalzirii globale dry.gif
dany

Orhidee se gasesc la Hornbach la noi in Buc, ca alea din poza, in ghiveci. O sa-mi cumpar si eu ca mi-au placut la Dany.....si nu sunt scumpe deloc!(in jur de 35 ron)

Nici nu ma gandeam ca le-ai vazut )).gif )).gif

Acea floare ( steaua Craciunului se numeste aici ) am tinut-o pana in aprilie .....Ii mai cad frunze intre timp dar nu e motiv de alerta !!! Eu o ud in fiecare zi si ii culeg frunzele moarte . La noi nu sunt mai mult de 20 ° ...indiferent de camera ....asa ca supravietuieste bine !!! Pune-o in bucatarie ...saui undeva unde temperatura -i nu e asa de mare !! SAU ......daca e fff cald , da- i mai multa apa !!!!! Pe balcon ( daca e fig ) moare sad.gif

CITAT(Maybeline @ 13-12-2007, 10:13 PM) *

Da... nici nu zici ca e decembrie aici, e vreme de primavara ceea ce ma bucura la suprafata dar ma intristeaza profund pt ca asta e efectul incalzirii globale dry.gif

Hmmm.... sad.gif sad.gif sad.gif cat de bine te inteleg !!!!
dany
CITAT(michelle @ 13-12-2007, 11:51 AM) *

E clar, sunt supraponderala doh.gif

Lesin de ras pe aici !!!!!! Tu , supraponderala ???? lol.gif lol.gif lol.gif
CITAT(daconst @ 13-12-2007, 02:51 PM) *

Monic,dar ce au cizmele la costumul negru,ca doar nu se vad?Iarna pantofi albi,parca nu prea merg de nicio culoare. sad.gif

Dany,intru mai tarziu si pe la tine. pupic.gif

De acord cu Dana , Monic !!!! Ce au cizmele negre ??? Sunt cumva cizme de " calarie " ca sa nu mearga ???????

N-ai mai intrat pe la mine dar banuiesc ca ai multe pe cap .....Chiar , ce ai asa de mult de umblat , femeie ????? Ai innebunit ??? Nici anul trecut , fara bb , n-ai avut o perioada asa de aglomerata !!! A dat strechea in tine sau ce ?? Macar zi-ne si noua pe unde " bantui " ( vorba fetelor ) lol.gif
dany
CITAT(daconst @ 13-12-2007, 02:51 PM) *

Darius a facut ieri catetizarea,investigatia aia cu camera video sa vada cum e inimioara si azi urma sa-l programeze pentru operatie.Sun mai tarziu la spital sa aflu vesti.Ieri dupa interventie,a fost ok.Dr spunea ca nu a aparut ceva necunoscut si ca in mare e cum se asteptau.

sorry.gif sorry.gif Doar acum am vazut asta!!! Sa dea Doamne-Doamne ca totul sa iasa super perfect si Darius sa fie un copil normal !!!! pray.gif pray.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 13-12-2007, 11:58 PM) *

Acea floare ( steaua Craciunului se numeste aici ) am tinut-o pana in aprilie .....Ii mai cad frunze intre timp dar nu e motiv de alerta !!! Eu o ud in fiecare zi si ii culeg frunzele moarte . La noi nu sunt mai mult de 20 ° ...indiferent de camera ....asa ca supravietuieste bine !!! Pune-o in bucatarie ...saui undeva unde temperatura -i nu e asa de mare !! SAU ......daca e fff cald , da- i mai multa apa !!!!! Pe balcon ( daca e fig ) moare sad.gif

Am bagat-o in casa ca mi-era mila de ea mai ales ca se facuse cam frig. Floarea sta in hol, departe de vreun calorifer. In bucatarie se face mai cald de la cuptor, aragaz si nu pot s-o pun decat undeva sus....unde clar e mai cald decat in hol. Sper sa tina pana la Craciun...pe urma...zici ca e o floare care nu tine de la un an la altul?
Soacra-mea are una si o are de mult!...dar la ea sunt tot cam 20 grade ca nu da drumul la caldura in toate camerele...are si ea 4 dar "locuieste" numai in una! doh.gif

Normal ca le-am vazut (orhideele)...am spirit de observatie, chiar daca nu comentez tot... blum.gif
Dumbo
salut.gif buna dimineata,
Au picat si la noi cativa fulgi de zapada. Acum simt ca e iarna si la noi.

Ramona o sa ma apuc de azi sa imi calculez si eu caloriile. Sunt curioasa ce iese.
axe10
Emu...da' pe aici de ce nu mai treci?! sad.gif
michelle
CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 07:17 PM) *

w00t.gif Ce frumuseti avem noi aici!! Sexy, ce bine arati!! Ce picioaree naughty.gif ... si May, abia te-am recunoscut, ce schimbare! Iti sta super cu parul intins, ai mai slabit, iar manichiura e super give_rose.gif
CITAT(axe10 @ 13-12-2007, 07:31 PM) *

Dany, vreau sa le vad si eu, ai cumva poze? naughty.gif
CITAT(axe10 @ 13-12-2007, 07:31 PM) *

Si noi am luat mamelor noastre Craciunul trecut, dar s-au uscat in 2-3 saptamani maxim..

CITAT(axe10 @ 13-12-2007, 07:48 PM) *

Miha, uite , mie mi-a placut si patul asta,dar nu i-a placut lui!!
alt dormitor modern

Super!! L-am ochit si eu wink1.gif

CITAT(Dumbo @ 13-12-2007, 11:11 PM) *

Uf si la mine in casa sunt cam 23 de grade dar sunt inghetata de frig. Imediat cred ca ma bag sub plapuma la caldurica.

Si la noi tot 23-24 grade sunt grin.gif

CITAT(ramonavlas @ 13-12-2007, 09:37 PM) *

Gata, am reusit. Pun imediat meniul ca sa ma tin de cuvant.

Meniul pe ziua de azi:
- 1,5 iaurt Prodlacta - 42;
- 90 gr mandarina - 36;

Prima data am citit 90 gr margarina )).gif
Ma duc sa imi injectez o cafea blum.gif
peach
CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 06:17 PM) *

Veniram de la plimbare.

Sexymom si Maybeline, doua frumuseti in Madrid

moaaaaama Sexxxxxxxy ce picioare naughty.gif
May trai-ti-ar neamul de ce te stiam eu bruneta cu parul cret? Arati super! pupic.gif

Dana mai respiri?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.