Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
stardust
Am recuperat 40 de pagini wacko.gif

May, imi pare rau pentru Remy. Nu din 2008 spuneau ca se deschide piata muncii si pentru romani? Iar au schimbat legile? OF ... Intr-un fel, daca gandim pozitiv poate e mai bine asa la negru. In felul asta cred ca puteti pune ceva mai multi banuti deoparte decat daca ati plati taxe. Eu mor incet cand imi vine fisa de salariu si cand vad cat imi da angajatorul si cat imi ia statul (60%). Am niste cunostinte aici care au venit sa lucreze la negru, de fapt doar el lucreaza, ea sta acasa sau mai face menaj pe la familii. In cativa ani au pus la bani deoparte, acum si-au cumparat un bar si doua apartamente. Ma rog, eu am impresia ca mai facea el si alte afaceri pe langa, ca totusi parca-s prea multi bani... Oricum, capul sus, de acum numai mai bine poate fi!! give_rose.gif

Dana, acum am vazut ce m-ai intrebat legat de nume. Nu am vazut filmul si cand m-am inregistrat nici nu auzisem de el. Am vrut sa fie un nick mai romantic ... dar din cate am inteles, filmul e comedie. smile.gif

Trebuie sa-mi fac drum la H&M !!
otilici
Multumim fetelor pentru urari pupic.gif pupic.gif
La noi e asa o vreme urata,ploua si a fost intunecata toata ziua,te deprima de numa...Oare va fi asa urat si de Mos Nicolae? sad.gif Vreau sa ninga...
michelle
Otilici, cu cine seamana Norbi asa blondut cu ochi albastri? pupic.gif (cum zicea Dana, Brad Pitt al nostru)
Ca am vazut ca tu parca estii bruneta, nu?
Oare ce sanse sunt sa iasa viitorii copii blonzi ca mine? laugh.gif Ce preocupari am io acum

Am gasit un articol: cum sa alegi sexul copilului. Voi ce credeti, e adevarat sau nu? )).gif
otilici
Miha,Norbi seamana cu taica-sau,mai exact e leit soacra-mea )).gif .Dar si sora-mea are fetita blonda cu ochii albastri,iar ea si sotul ei sunt bruneti,parintii mei de asemenea )).gif ,o fi luat ceva gene de la bunica-=mea,singura blond-satena din familie blum.gif
Si eu stiam ca se poate programa,cel putin teoretic,sexul copilului.
Monic
Dana, am facut varza dupa reteta ta, cu diferenta ca am pus-o pe aragaz intr-un vas de teflon, am acoperit vasul si am lasat varza sa se faca de una singura. La sfarsit al luat capacul ca sa se evapore apa, si cam atat floare.gif
Miha, felicitari pentru noul apartament, care By the way, arata super, pare mare si incapator. Imi place pozitionarea bucatariei si faptul ca are geam cu vedere la terasa w00t.gif
Apropo de apartamente, mi se par extrem de scumpe apartamentele din tara. Fratele meu locuieste in Germania si si-a cumparat casa cu etaj (200 mp) cu gradina 600 mp la 90 mii euro. E drept ca au mai investit in casa aprox 25 mii insa acum arata ca noua.
Aici in Ungaria cu banii astia iti iei ap. imens in centrul orasului dry.gif
stardust
Si eu tot Charlotte sunt... wub.gif
emu
O.o Casuta noua cheer.gif

Scriu rapid ca am postat o reteta de pancakes, pt May, ca am vazut mesajul din "casutza" anterioara. May il gasesti aici reteta

Revin, dupa ce ma pun la punct cu noutatile smile.gif
daconst
Miha,la mine se potrivesc descrierile,oarecum.Doar ca eu nu ma gindeam atunci ca raman asa repede insarcinata si nu m-am mai gindit la ce-o fi.Probabil la al doilea sa ma gindesc,sa vad daca-mi iese figura cu fetita. naughty.gif
ramonavlas
Salutare si bine v-am gasit in casuta noua. Saptamana asta nu schimb ticker-ul, am stagnat devil.gif
Daconst, felicitari pt premiul castigat, sunt sigura ca Lucas se va bucura din plin.
Miha, felicitari pt apartament, sa fie intr-un ceas bun.
Otilici, Deea, felicitari si voua pt nepotei.

Mama, cate felicitari, intr-un singur post.........
Eu am mai facut o ciorba de 40 calorii portia, am bagat o tura de haine la spalat si cred ca ma apuc sa ma fac cateva sertare de prin casa.
Maine merg la shopping cu vara-mea sa vedem ce gasim de mos. Eu mi-am luat azi o curea lata, rosie din lac....de cand imi caut...........
daconst
Monic in ce zona sta fratele tau,ca asa preturi nu am auzit in zona noastra. sad.gif
Monic
CITAT(daconst @ 03-12-2007, 06:35 PM) *

Monic in ce zona sta fratele tau,ca asa preturi nu am auzit in zona noastra. sad.gif

oraselul se numeste Donaowoerth si este la 30 km de Ausburg
michelle
Chiar asa, Dana, felicitari pt actiunea caritabila de a dona cadoul lui Darius pupic.gif

Ramo, nu-i nimic, important e sa mergem mai departe cu dieta. hug.gif

Si eu multumesc pt felicitari, insa nu am semnat nimic inca. Tre sa studiem precontractul. Stiti vreun jurist bun? grin.gif
ramonavlas
Da, Miha, asta e important pana la urma, sa nu renunt, si nici nu am de gand, saptamana asta recuperez.......
May
Neatza cow.gif

Felicitari pt toata lumea ca daca va iau pe rand mi-e ca uit pe careva )).gif

soranuta in cazul lui Remy, faptul ca lucreaza la negru nu ii aduce mai multe avantaje decat daca ar avea actele in regula imi mare parte pt ca ia cu aproape 1000 de euro mai putin decat ar lua cu acte, nu isi poate schimba locul de munca in favoarea altuia care are mai multe facilitati, nu are asigurare medicala... eh, sunt multe de zis floare.gif

emu mersi mult pupic.gif... apropo de testul cu elful... baga-ti numele de 3-4 ori sa vezi ca nu primesti acelasi rezultat wink1.gif

peach eu nu pot vedea pozele cu cadouri sad.gif

Am umblat azi o gramada in toate magazinele din zona cu gandul sa ii iau ceva lui Remy de Mos Nicolae si nu am gasit nimic sad.gif ... am mers asa fara tinta crezand ca o sa imi sara ceva in ochi da` de unde dry.gif.
axe10
CITAT(Pisik @ 03-12-2007, 03:32 PM) *

Lavi, la Rasnov plecam

Un coleg zicea ca a descoperit o pensiune super misto in zona....parca imi faci si mie pofta....si nici nu lucrez in we!!

Miha...primul sa fie orice...la al doilea trebuie "calculat" daca vrei pereche... naughty.gif ...sau incerci si tu pana se nimereste! lol.gif
Am auzit si eu ceva de calcule din astea, se cam potrivesc, dar nu m-as baza sau daca vreau inca un copil nu stau sa calculez...sanatos sa fie!
daconst
CITAT(Monic @ 03-12-2007, 07:38 PM) *

CITAT(daconst @ 03-12-2007, 06:35 PM) *

oraselul se numeste Donaowoerth si este la 30 km de Ausburg

Vad ca sunt la 130km de noi si tare ma mir de preturi.Dar or fi avut vreun chilipir ceva,ca la noi sub 200mii nu gasesti asa ceva cum spui tu.
Cind vii in vizita la el?ca poate asa sa ne cunoastem si noi? pupic.gif
Dumbo
Tare as mai programa si eu sexul copilului insa nu stiu ce vreau. De fapt nu am nici o preferinta. Numai ochii sa ii aibe de la mine, blondutza cum eram eu, sa fie inalt(a) ca tati si sa aiba noroc la bani ca maica'mea.

Miha foarte frumoasa casutza. Sa va bucurati de ea.

Despre creditele de la noi, ce sa zic, sunt un mare, mare dezastru. Eu mi-am luat credit pentru casa acum 4 ani, in urma cu aproape 2 ani am facut refinantare, deja erau dobanzile mult mai mici decat aveam eu. Noi am facut credit pe 30 de ani, stiu ca pare mult, insa vreau momentan o rata cat mai mica. Mai tarziu vedem ce va fi.

ramonavlas
Acum iau cina, asa ca pot pune meniul pe ziua de azi:
- 2 solano frisca - 18;
- 1 baton Ftiness - 90;
- 70 gr rosie - 14;
- 60 gr ardei gras - 10;
- 100 gr ciuperci la gratar - 35;
- 190 gr sunca - 148;
- 80 gr La Dorna 4% - 67;
- 2 toast - 84;
- ciorba - 80;
- 30 gr inghetata dietetica - 41;
- 100 ml iaurt - 14;
- 100 gr orez - 248;
- 100 gr gref - 30;
- 1 Milli desert - 88.
TOTAL 967 cheer.gif
emu
Am vazut si eu pozele cu bradul din Unirii. Mama Axe, ce curaj pe capul tau!!! Eu mai asteptam vreo saptamana sa se calmeze spiritele... ce-a fost acolo!!!:))
Deea... si tu? Ce nervi de otel ai! Whoa!!! Nu s-au infundat trotuarele si soseaua de la atata trafic greu? lol.gif

Bpaula, Ramona, ce povestiti voi acolo, filme SF )).gif Tractare din noroi in parcare la Mall )).gif Si eu inca imi fac planuri sa ajung in Timisoara, sa vad si eu orasul, chiar si pt cateva ore smile.gif Ramona, tu in Medias ziceai ca stai?

Axe, da ai dreptate, oamenii-s la fel peste tot, nu esti deloc carcotasa cand spui ca-i mizerie si in tarile "civilizate"... as putea sa dau cateva exemple, dar imi e ca poate fi vazut comentariul meu ca si subiectiv smile.gif

Miha, brava! Sa semnati actele cat mai repede. Si sa va bucurati din plin de apt wink1.gif

Otilici, Deea, chiar asa au nascut fetele de 1 decembrie smile.gif Sa va traiasca si sa le aduca numai bucurii celor din jur.

Pisik, ce ma bucura noua ta atitudine. give_rose.gif

De azi intru la mentinere... am facut un calcul la cate calorii pot manca zilnic si mi-au iesit lejer 1900 w00t.gif O sa incerc sa stau intre 1700-2000 si sa vad daca ma mai simt infometata tot timpul. Am monitorizat cum m-am comportat in weekend si, mancand normal, nu am total la calorii sub 1800cal.
ramonavlas
Emu, eu sunt din Targu-Mures, Himere este din Medias, parca......
Monic

Dana, sper ca nu am spus vreo minune blushing.gif nici nu vreau sa induc lumea in eroare blushing.gif
Mie asa mi-au spus ca au cumparat-o cu 90, de la o cunostinta care a mostenit casa unei batranici care a murit la 90 ani si pe care a ingrijit-o. In fine, asta nu are importanta, stiu doar ca au lucrat la casa incepand din aprilie si abia saptamana viitoare se muta. Au trebuit sa renoveze tot interiorul, iar exteriorul ramane pt la anul. Oricum, am vazut poze si arata super, iar la lucrari a participat toata familia wacko.gif
daconst
Himere e din Galati si Tulip din Medias. blum.gif

Chiar imi amintesc de Himere,anul trecut pe vremea asta cum facea ea decoratiuni de Craciun si cadouri de Mos.Anul asta oare mai are timp de asa ceva? huh.gif

Monic,atunci se poate sa fie asa,in conditiile date de tine. pupic.gif
Eu tot te astept,sa stii. hug.gif
Monic
CITAT(daconst @ 03-12-2007, 09:13 PM) *

Himere e din Galati si Tulip din Medias. blum.gif

Chiar imi amintesc de Himere,anul trecut pe vremea asta cum facea ea decoratiuni de Craciun si cadouri de Mos.Anul asta oare mai are timp de asa ceva? huh.gif

Monic,atunci se poate sa fie asa,in conditiile date de tine. pupic.gif
Eu tot te astept,sa stii. hug.gif

doua capricoarne la un loc? Nu e periculos? wacko.gif Nu ni se agata/contorsioneaza cornitele? lol.gif
Il mai aduci si pe Lucas si praf ma faceti laugh.gif
daconst
Iau si barbatul,Balanta cu noi sa ne echilibreze. )).gif
michelle
Ramo, stii ce mi se pare ciudat la meniul tau? Ca mananci destul de mult, de atat de putine calorii )).gif
axe10
CITAT(Monic @ 03-12-2007, 08:11 PM) *

Dana, sper ca nu am spus vreo minune blushing.gif nici nu vreau sa induc lumea in eroare blushing.gif
Mie asa mi-au spus ca au cumparat-o cu 90, de la o cunostinta care a mostenit casa unei batranici care a murit la 90 ani si pe care a ingrijit-o. In fine, asta nu are importanta, stiu doar ca au lucrat la casa incepand din aprilie si abia saptamana viitoare se muta. Au trebuit sa renoveze tot interiorul, iar exteriorul ramane pt la anul. Oricum, am vazut poze si arata super, iar la lucrari a participat toata familia wacko.gif

Cam asa a luat si Dany casa...tot de la niste mostenitori care nu au vrut sa investeasca in ea...sau nu au mai avut nevoie de inca o casa. In plus am aflat ca in Germania pretul unei case scade cum ai cumparat-o...asa ca poti da mult la inceput pe ea si apoi s-o vinzi in pierdere....nu ca la noi!! (info data de proful meu de curs acum 2 saptamani...sta in Hanovra!)
daconst
Sorina,ai vazut grupa Romaniei la Europene? doh.gif
Sigur nu avem sanse de calificare,dar macar un meci tare sper sa vedem si noi.Asa ca vezi cum te invarti de bilete ca toate jocurile Romaniei sunt in Elvetia. naughty.gif

Ramo,super mananci. wink1.gif
Deea
Peach ce cadouri sexoase ai.... naughty.gif

Pisik imi place cum gandesti, incearca sa te simti bine in pielea ta, kg. or sa se duca....s-au dus la mine 25, si nu sunt o mare sargunicioasa in ceea ce priveste dieta, o sa reusesti sa te echilibrezi, sunt convinsa!

Am inceput sa iau globuri si alte minuni pentru brad, abia astept sa vad cum reactioneaza Alexia...sigur o sa roiasca in jurul bradului sa ia "meme" ...globurile sunt tot "meme" (minge) la ea. Mosu este "moniu", la noi vine Moniu nu Mosu...da???? smile.gif

si mie imi e dor de Himere, de cum reusea ea sa ne introduca in febra sarbatorilor si ce decoratiuni dragute facea. Zilele astea e ziua Biancai....nu mai stiu exact data. Pisik daca vb. cu ea sa-i transmiti "La multi ani!" pt.Bia si din partea mea.

Noapte buna! pupic.gif
dany
Daca nu ma insel ...ziua Biancai e maine , pe 4 !
michelle
CITAT(danyhoney @ 03-12-2007, 10:04 PM) *

Daca nu ma insel ...ziua Biancai e maine , pe 4 !

Asa stiam si eu... 3 sau 4 cheer.gif

Himereeeee, ai pregatit tortul? grin.gif

CITAT(Deea @ 03-12-2007, 09:55 PM) *

Pisik imi place cum gandesti, incearca sa te simti bine in pielea ta

Pisik, ai fost cuminte in vizita? blushing.gif Zi drept, cu ce ai sarit din schema?
peach
CITAT(daconst @ 03-12-2007, 08:49 PM) *

Sorina,ai vazut grupa Romaniei la Europene? doh.gif
Sigur nu avem sanse de calificare,dar macar un meci tare sper sa vedem si noi.Asa ca vezi cum te invarti de bilete ca toate jocurile Romaniei sunt in Elvetia. naughty.gif

Ramo,super mananci. wink1.gif

Oricum cel putin 3 meciuri vedem cheer.gif ..astept biletele
Romania - Franta se joaca in Zürich pe 9 iunie (luni de la 18.00)
Romania - Italia se joaca in Zürich pe 13 iunie (vineri de la 18.00)
Romania - Olanda se joaca in Bern pe 17 iunie (marti la 20.45)

eu propun sa mergem cu echipa feminina de fotbal ..poate asa avem si noi sanse sa-i batem pe italieni
ina_ceva
Ar trebui sa mergem sa facem galerie topless, sa le luam ochii adversarilor )).gif
ALICE
CITAT(ina_ceva @ 04-12-2007, 12:20 AM) *

Ar trebui sa mergem sa facem galerie topless, sa le luam ochii adversarilor )).gif

La asta parca m-as baga si eu )).gif
Pisik
Neatza!

Am vorbit cu Himere cheer.gif , azi e ziua Biancai, e bine, va pupa pe toate, isi cere scuze ca nu a mai reusit sa intre, dar seara e cam "bataie" pe calculator si pur si simplu nu a mai apucat.
Dar e ok, incearca sa intre in week-end sa ne puna poze de la ziua Biei.

Miha, eu inca nu reusesc sa ma pun pe linia de plutire, mananc f mult si am ajuns iarasi la greutatea de start de pe ticker, din pacate, o sa il si modific devil.gif Aseara am mancat de la chinezesc, mancare de legume, orez, pachetele de primavara, dar am mancat tarziu si am mancat inainte si multe alune, prostii de rontatit blushing.gif
Recunosc ca sunt f slava psihic acum, nu ma pot mobiliza de dieta deloc deloc.... sad.gif sorry.gif

Lavi, sa stii ca mai sunt camere la mune, azi sun sa le confirm si ocupam parca 5 sau 6 din 7 disponibile + un apartament, asa ca daca vrei esti binevenita, doar sa imi spui pupic.gif
peach
La Multi Ani Bia ! Himere sa-ti taiasca sa fie sanatoasa, desteapta si frumoasa!

Pisik problema ta este masa de seara, eu de cite ori maninc seara la cineva sau in restaurant a doua zi am mai multe kg. masa principala sa fie la prinz iar searea doar ceva usor..salata, supa..
michelle
Himere, LA MULTI ANI Biancai!! cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
Sa creasca mare, frumoasa si desteapta ca mama ei si sa aiba parte de mult mult noroc hug.gif
peach
CITAT(ALICE @ 04-12-2007, 08:22 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 04-12-2007, 12:20 AM) *

La asta parca m-as baga si eu )).gif

clubul dolofanelor toples lol.gif lol.gif lol.gif

ne angajeaza cei de la dove fara drept de apel lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 09:24 AM) *

Aseara am mancat de la chinezesc, mancare de legume, orez, pachetele de primavara, dar am mancat tarziu si am mancat inainte si multe alune, prostii de rontatit blushing.gif

Pisik, sper ca nu ai de gand sa abandonezi acum.. Ai mancat un pic mai mult, nu-i nimic, te redresezi pana la sfarsitul saptamanii..
Incearca sa mananci mai mult in timpul zilei, ia-ti mai multa mancare la servici si seara sa ai o gustare slaba..
Pisik
CITAT(peach @ 04-12-2007, 11:52 AM) *

La Multi Ani Bia ! Himere sa-ti taiasca sa fie sanatoasa, desteapta si frumoasa!

Pisik problema ta este masa de seara, eu de cite ori maninc seara la cineva sau in restaurant a doua zi am mai multe kg. masa principala sa fie la prinz iar searea doar ceva usor..salata, supa..

Da, seara mananc foarte mult, ziua sunt ok, am mese normale, constistente zic eu, dar orice as manca ziua seara devalizez, este o reactie de vreo 2 saptamani.... sad.gif

CITAT(michelle @ 04-12-2007, 11:58 AM) *

CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 09:24 AM) *

Aseara am mancat de la chinezesc, mancare de legume, orez, pachetele de primavara, dar am mancat tarziu si am mancat inainte si multe alune, prostii de rontatit blushing.gif

Pisik, sper ca nu ai de gand sa abandonezi acum.. Ai mancat un pic mai mult, nu-i nimic, te redresezi pana la sfarsitul saptamanii..
Incearca sa mananci mai mult in timpul zilei, ia-ti mai multa mancare la servici si seara sa ai o gustare slaba..

Miha, am abandonat de vreo 2 saptamani...ma simt neputincioasa...cum ziceam si mai sus, mananc ok la serviciu, nu flamanzesc, dar orice as manca e degeaba....sa vedem...o sa ma straduiesc mai mult. seara nici nu prea ajung acasa si ma pocneste foamea pe la 17-18 si mananc numai porcarii si pe urma mananc si acasa doh.gif
Sa vedem, nici azi nu ajung acasa, dar mi-am luat sa mananc in masina pe drum un iaurt si un morcov...nu garantez ca o sa imi fie de ajuns, poate fi un inceput
michelle
Si eu imi iau iaurt (mai nou, sana blushing.gif ) si fructe sa rontai la serviciu daca stau mai tarziu.. Sa nu dau iama in mancare cand ajung apoi acasa.
E bine sa mananci si o bulcuta de paine goala, sa iti potolesti foamea un pic.. asta cu conditia sa nu mananci tot frigiderul cand ajungi acasa grin.gif
michelle
Pai hai sa semanam niste vointa pe aici, ca si eu as vrea sa fiu mai atenta cu meniurile, eventual sa ma apuc si eu sa numar (oare mai stiu? lol.gif ), ca sa pot sa ma bucur de sarbatori de toate bunatatile. Mai sunt fix 3 saptamani! naughty.gif

Marturisesc ca nu m-am mai cantarit de vreo 2 luni.. si imi e cam frica de ce va arata cantarul
Pisik
CITAT(michelle @ 04-12-2007, 01:04 PM) *

Pai hai sa semanam niste vointa pe aici, ca si eu as vrea sa fiu mai atenta cu meniurile, eventual sa ma apuc si eu sa numar (oare mai stiu? lol.gif ), ca sa pot sa ma bucur de sarbatori de toate bunatatile. Mai sunt fix 3 saptamani! naughty.gif

Marturisesc ca nu m-am mai cantarit de vreo 2 luni.. si imi e cam frica de ce va arata cantarul

Daca te simti bine si hainele stau bine pe tine nu cred ca ai de ce
michelle
CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 11:13 AM) *

CITAT(michelle @ 04-12-2007, 01:04 PM) *

Daca te simti bine si hainele stau bine pe tine nu cred ca ai de ce

Ma cam strang hainele.. si de Revelion sigur nu o sa ma simt bine in pielea mea. Am gasit o pensiune pe langa Curtea de Arges si o sa fim vreo 24 persoane. Tre sa arat bine rolleyes.gif
Pisik
Noi din pacate nu am gasit nimic convenabil in afara Buc. Probabil vom merge in Buc., cel mai probabil la taverna sarbului, dar mi se par niste preturi imbecile de-a dreptul peste tot la restaurante devil.gif
michelle
Noua nu ne convine ca e asa departe, dar alta oferta mai ieftina nu am gasit.. Plus, in afara de 2 cupluri, pe restul nu i-am vazut niciodata )).gif
Ella79
CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 01:28 PM) *

Noi din pacate nu am gasit nimic convenabil in afara Buc. Probabil vom merge in Buc., cel mai probabil la taverna sarbului, dar mi se par niste preturi imbecile de-a dreptul peste tot la restaurante devil.gif

cat e la taverna de rev?
Dumbo
eu imi pusesem target pentru 15 decembrie ca e cheful de craciun, dar se pare ca nu o sa fiu in target. Oricum nici tinuta nu mi-am gasit... asa ca...

Miha cum reusesti sa te cantaresti asa de rar...?
michelle
CITAT(Dumbo @ 04-12-2007, 11:42 AM) *

Miha cum reusesti sa te cantaresti asa de rar...?

Pai inainte de nunta am facut aerobic si nu ma interesa in mod expres greutatea (stiam ca ma mentin si am conditie buna), iar dupa - nu am mai reusit pur si simplu. Ar trebui sa fac totusi acest pas intr-o dimineata )).gif
nusarich
Nici eu nu m-am cantarit de vreo 3 saptamani, dar nici nu intentionez. Adica nu m-am cantarit de cand a inceput postul, o sa ma cantaresc odata si-odata, dar uit mereu dimineata. Ma iau cu treburi, beau apa, mananc ceva si imi aduc aminte de cantar si... il sar. Poate o sa-mi aduc aminte odata in timp util si o sa ma cantaresc. Pe haine se vede ca am mai dat jos, pe "viu' cantarului" o sa vad candva...

La multi ani, Bia! Himere, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa!
Pisik
CITAT(Ella79 @ 04-12-2007, 01:32 PM) *

CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 01:28 PM) *

cat e la taverna de rev?

am inteles ca intre 3,5 si 4,8 mil in functie de distanta fata de scena...diseara mnergem acolo si o sa stiu detalii
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.