Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
peach
CITAT(Maybeline @ 17-12-2007, 05:24 PM) *

Fie-va mila de mine si spuneti-mi daca aveti idee cate puncte are zacusca cumparata ca m-am hotarat sa tin post macar in saptamana asta inainte de Craciun si nu am ce manca. De abia acum am pus mancarea pe foc ca am avut treaba prin casa si mi-am dat seama ca nu am mancat nimic azi si nici nu am altceva de post decat un borcan de zacusca romaneasca cumparata. Cat poate sa aibe o lingura? 2-3 puncte? unsure.gif

Cred ca merg sa mananc, ca nu sunteti niciuna on si nu vreau sa mor de foame )).gif. Dar tot astept raspuns daca stiti give_rose.gif

prea mult May..zacusca contine legume fara puncte plus ulei daca-mi amintesc eu bine
May
Multumesc fetelor give_rose.gif. O sa pun 2 puncte pt cat mi-am intins pe o felie de paine ca mi se pare destul de uleioasa, cred ca e suficient blum.gif

Aaaaa, inca o intrebare: se mananca in vreo zi peste? unsure.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 17-12-2007, 06:11 PM) *

Multumesc fetelor give_rose.gif. O sa pun 2 puncte pt cat mi-am intins pe o felie de paine ca mi se pare destul de uleioasa, cred ca e suficient blum.gif

Crezi ca sunt 2 lingurite de ulei in cantitatea aia ?!? Parerea mea e ca punctezi prea mult .... cam 1 P as pune eu .
May
Asa sa fie ca nu ma supar, eu mereu punctez ``cu acoperire`` laugh.gif
bubbles
May eu punctam o lingurita de zacusca cumparata 0.5p blum.gif hug.gif
danyhoney
Si eu punctez cu 0,5 p dar ... stiind ca May puncteaza " cu acoperire " ( stiam , May blum.gif ) am zis 1 p ca sa fie linistita .
daconst
Hai ca azi iar n-am apucat sa scriu nik.dar ma revansez si va pun poze cu mine si satena,caramea si roscata,sa ma iertati. tease.gif
Azi mi-am facut suvitele la par si a ve tease.gif nit prietena aia a mea la mine,care e proaspta divortata,are un bb de varsta lui Lucas si e in mare cautare de barbati.Asa ca azi mi-a stat pe laptop numai pe pagini de matrimoniale. doh.gif
Macar de si-ar gasi ceva dar la ce specimene mi-a aratat,nu prea cred.
Apoi am fost la dentist sa-mi fac curatirea profesionala cu polish si tot ce trebe,m-a tinut vreo 2 ore...asa ca gata ziua.

Azi l-au operat pe Darius si desi operatia era preconizata la 3 ore,s-au intins la 5. w00t.gif
Macar acum e stabil si cit de cit bine.Inca nu stiu amanunte,dar in timp ce-l operau pe ei,tocmai a murit un copilas acolo. sad.gif
Sa nu va spun prin ce a trecut mama lui Darius pina au iesit din operatie.sa speram ca totul va fi bine pina la final. floare.gif
danyhoney
Despre ce copilas e vorba , Dana ????? Nu despre Cosmin , nu ???????? Zic si eu ce am prins din zbor .....Sau Cosmin nu era in Germania ??? offff ca am ametit cu atatia copilashi cu probleme sad.gif sad.gif

Unde sunt pozele ???????????????????

CITAT(daconst @ 17-12-2007, 11:16 PM) *

prietena aia a mea la mine,care e proaspta divortata,are un bb de varsta lui Lucas si e in mare cautare de barbati.Asa ca azi mi-a stat pe laptop numai pe pagini de matrimoniale. doh.gif
Macar de si-ar gasi ceva dar la ce specimene mi-a aratat,nu prea cred.

Bafta ei !!! Cine stie .....
daconst
Dany,Cosmin e in China cu operatia.Nu stiu exact care copil a fost,dar nu era roman.Revin mai tarziu cu amanunte dupa ce vorbesc cu mama lui Darius.

Si acum poze...desi sunt mai vechi si cu citeva kg mai putin. lol.gif

Cam asa am aratat pina azi:

Imagine

danyhoney
CITAT(daconst @ 17-12-2007, 11:16 PM) *

prietena aia a mea la mine,care e proaspta divortata,are un bb de varsta lui Lucas si e in mare cautare de barbati.

Nu vrea liniste dupa un divort ?????
daconst
Sau asa mai caramea... lol.gif

Imagine

Si inca 2 poze roscata si sper ca m-ati iertat de data asta. grin.gif

Imagine

Imagine
May
Mama ce super iti sta cu toate culorile w00t.gif .... nu mi te imaginam roscata dar pana si asa iti sta bine ... uuuuuu mama haba haba naughty.gif
danyhoney
Danaaaaa , te vreau roscata sau blonda !!!!!!!!!! Bueyyyy, nu te stiam roscata dar iti sta super bine !!!! acum asteptam si pozele actuale cu suvite blum.gif
daconst
Sincer,roscata imi place cel mai tare...dar de cind sunt aici,m-am facut doar o data,ca parca nu prea vad asa multe roscate pe strada.Poate ca la noi in sat n-o fi la moda. lol.gif
O sa fac si poze cu suvitele,ca nu e rau...adica mie-mi place ce a iesit.Mai trebuia sa ma si tund,dar n-am avut curaj azi.Dupa sarbatori urmeaza si asta. wink1.gif
emu
CITAT(daconst @ 17-12-2007, 05:36 PM) *
Si inca 2 poze roscata si sper ca m-ati iertat de data asta. grin.gif
Imagine

w00t.gif Te prind tare bine toate, dar rosul asta aprins cred ca cel mai bine )).gif
Cred ca esti iertata blum.gif Acum ce culoare ai la par? Sau mai bine intreb care-i culoarea finala, ca m-am pierdut in atatea explicatii )).gif scuzeeee

Ok, am vazut mai sus ce-ai scris. Eu astept poze si cu suvitele smile.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 18-12-2007, 12:05 AM) *

Sincer,roscata imi place cel mai tare...dar de cind sunt aici,m-am facut doar o data,ca parca nu prea vad asa multe roscate pe strada.Poate ca la noi in sat n-o fi la moda. lol.gif
O sa fac si poze cu suvitele,ca nu e rau...adica mie-mi place ce a iesit.Mai trebuia sa ma si tund,dar n-am avut curaj azi.Dupa sarbatori urmeaza si asta. wink1.gif

Ce-ti pasa de sat ????????? Fa-te cum iti sta bine si iti place si gata !!!!!! Eu am fost si blonda ( de cand sunt aici ) si natural ( satena ) si bruneta si roscata ( in moment la fel din cauza de fire albe ) !!! Asa ca ....go for it , girl !!!!!!!
daconst
Acum astept sa ma satur de suvite si daca mai raman cu par ma fac si roscata. salut.gif

May
,da tu parca tot mai blonda esti?
Se pare ca fiecare vrea exact opusul la ce are.oare de ce ma mir. doh.gif

Emu,sa stii ca si tie ti-ar sta bine cu ceva suvite...daca tot suntem la ora de coafuri. give_rose.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 18-12-2007, 12:20 AM) *

Acum astept sa ma satur de suvite si daca mai raman cu par ma fac si roscata. salut.gif

UNDE sunt suvitzele ??????? Ca nu le vedem !! blum.gif
May
Je avea de gand sa revina la origini luna trecuta dar mai aveam o cutie de vopsea blonda si am zis sa nu imi bat joc de ea si sa o arunc, asa ca mi-am vopsit radacinile care imi crescusera si m-am reindragostit de blond... e tare pretentios dar toata viata mea m-am visat blonda si cred ca asa voi ramane o perioada buna. Nu sunt mai blonda decat de obicei pt ca nu imi vopsesc decat radacinile de jumatate de an, cred ca e din cauza luminii rolleyes.gif

Problema este ca am parul ridicol de lung si mi-e teama sa merg sa ma tund la altcineva, doamna care ma tunde fiind in tara si nu stiu cand revine.... sau daca mai revine sad.gif. E tuns in V la spate si mi s-a intamplat sa imi trag pantalonii de casa pe mine si sa imi bag si parul in pantaloni lol.gif .... asta cand e intins, cand e cretz este un pic mai scurt smile.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 18-12-2007, 12:28 AM) *

Problema este ca am parul ridicol de lung si mi-e teama sa merg sa ma tund la altcineva, doamna care ma tunde fiind in tara si nu stiu cand revine.... sau daca mai revine sad.gif. E tuns in V la spate si mi s-a intamplat sa imi trag pantalonii de casa pe mine si sa imi bag si parul in pantaloni lol.gif .... asta cand e intins, cand e cretz este un pic mai scurt smile.gif

Asa un par lung ( lins ) am avut eu pana pe la vreo 22 ani ....cand m-am enervat si l-am tuns .
May
Mi-ar fi placut sa te vad w00t.gif nu pot sa mi te imaginez )).gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 18-12-2007, 12:38 AM) *

Mi-ar fi placut sa te vad w00t.gif nu pot sa mi te imaginez )).gif

)).gif )).gif Am niste poze din clasa a XII-a cu codite impletite si cand taiasem un pic din varfuri ( cand toate erau cat mai " dezmatzate " )).gif )).gif ) ...se stie ca atunci cand impletesti cozi lungimea parului scade dar .... sa vad cand are Dirk chef sa le scaneze si le pun .....
May
Ai vazut ca mesajul meu era editat? Scrisem ca poate pui o poza dar apoi m-am gandit ca ar trebui scanata si alea alea si am zis ca cer prea mult )).gif Vezi, poate isi face Dirk timp naughty.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 18-12-2007, 12:47 AM) *

Ai vazut ca mesajul meu era editat? Scrisem ca poate pui o poza dar apoi m-am gandit ca ar trebui scanata si alea alea si am zis ca cer prea mult )).gif Vezi, poate isi face Dirk timp naughty.gif

)).gif )).gif )).gif Smecherie mica !!!! Si eu ma gandeam ca saptamana viitoare va avea al meu om mai mult timp si poate voi pune cateva poze cu evolutia mea )).gif )).gif
danyhoney
Si ......pentru ca a trecut de ora 0:00 .....LA CAT MAI MULTE LUNITZE , LUCAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un pic mai ai si faci 1 an !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si .... va fiii mare party aici , iti promit !!!!
peach
Neatea Fetelor

Ce mai faci Deea? Ce nebunici a mai facut Alexia? Nu ai mai scris de mult? Ce planuri aveti de craciun?

Wou Dana iti sta bine rau roscata...mie-mi place ..cu riscul de a da dupa mine cu nuci de cocos ..arati ca o copilita in poza din bucatarie grin.gif

voi astea cu parul lung tata.gif mie nu mi.a crescut nicodata ..se roade si arata ca [*****]

Crocodilul idiot a gasit de cuvinta sa-mi taie 30% din salariul si asa de rahat..."stie el nu pot sa-mi recuperez cele 18 ore minus pina la sfirsitul anului" dar 18 ore inseamna doar 11% caramida.gif
nici macar nu m-a intrebat sau macar sa ma informeze..i-a comunicat doar sotului Imagine
michelle
Dana, wow, sexoasa mica naughty.gif Eu as zice sa iei culorile la rand.. Tin minte ca si eu voiam sa ma fac rosie, dar nu am mai pus in aplicare planul. In liceu am fost bruneta si atat.

Sorina, de ce? Cum asa??

Noi astazi suntem invitati la cocktail party organizat de D. V., firma care construieste cartierul de blocuri grin.gif
peach
CITAT(michelle @ 18-12-2007, 08:53 AM) *

Dana, wow, sexoasa mica naughty.gif Eu as zice sa iei culorile la rand.. Tin minte ca si eu voiam sa ma fac rosie, dar nu am mai pus in aplicare planul. In liceu am fost bruneta si atat.

Sorina, de ce? Cum asa??

Noi astazi suntem invitati la cocktail party organizat de D. V., firma care construieste cartierul de blocuri grin.gif

uite asa Miha..este precaut iti dai seama ca voi vinde casa si voi disparea din elvetia in cazul in care imi plateste salariul integral mad.gif si nu ar mai fi vazut niciodata de la mine banii in cazul in care aveam ceva de restituit ..nu ca barbata-miu lucreaza ca un sclav pt el si fara el o sa inchida firma...si o sa o inchida..garantez eu mad.gif

Deea
Peach merci de intrebare, eu fac bine, am terminat de cumparat cadourile, mai avem de luat bradul si in we o sa-l impodoim. Alexia e tare incantata de zapada, am iesit duminica cand ningea si i-a placut f. mult afara....pana a cazut si si-a julit nasul, acum arata ca Rudolf smile.gif

Dana, mai rar persoane carora le sta bine cu orice culoare de par...mie imi place mai mult caramel...poate pt. ca-mi doresc si eu culoarea asta dar n-am curaj sa fac schimbari radicale.
michelle
Deea, brad natural sau artificial?

Noi am luat unul ieri din Kauf., artificial si l-am si impodobit aseara
daconst
Neatza! cheer.gif
Azi sunt mai casnica si sper sa nu mai am musafiri...la laptop. grin.gif

Dany,multam de urari,ma crezi ca eu am si uitat? doh.gif
Mai o luna si am baiat de insurat. lol.gif

Ma bucur ca va place cum imi sta cu diferite culori,dar parca imi si pare rau ca aici nu prea pot experimenta chiar tot ce as vrea ca e grozav de scump.In tara aveam si eu tot felul de freze si culori.Aici tot freza aia de cind ma stiu si culori,doar ce pot sa-mi fac eu singura acasa. sorry.gif
O sa pun si poze cu suvitele,dar cred ca joi,cind merg la gradi,ca acum nu are cine sa-mi faca.
Si cu suvitele e periculos ca tot imi vine sa-mi mai fac citeva.Ma uit in oglinda si parca imi vine sa mai bag citeva. lol.gif
Spuneti voi sunt normala?oare ce tratament bun de par sa-mi iau ca acum am nevoie dupa atatea operatiuni.

Deea,sa stii ca am avut noroc cu blondul ca peste el prinde orice culoare.Si eu am incercat multe cu spuma coloranta.Si roscat si saten,am fost si albastra cind vroiam negru albastrui. lol.gif
Noroc ca iesea la spalat si asa nu riscam prea mult. wink1.gif
Sa stii ca la noi nu e asa rau cu bradul.Ma asteptam sa traga de el si sa-l desfinteze.Dar nu-l mai baga in seama.
De exemplu mai greu imi e cu laptopul ca de pe asta nu i s-a luat pata.Cind ma vede,e calare pe el si deja i-a scos o tasta. sorry.gif

Sorina,naspa faza salariul.Si Marcel n-a protestat?Asta e de groaza,ii face lui marire de salar si ia de la tine. devil.gif
bubbles
Dana cine stie poate va fi informatician grin.gif daca a inceput direct cu laptop-ul blum.gif
Iti sta foarte bine cu orice culoare hug.gif desi isncer mie imi place mai mult caramica )).gif

Pup copii care pt prima oara vad anul asta bradul pupic.gif pupic.gif hug.gif
peach
CITAT(daconst @ 18-12-2007, 10:06 AM) *

Sorina,naspa faza salariul.Si Marcel n-a protestat?Asta e de groaza,ii face lui marire de salar si ia de la tine. devil.gif

nimic mad.gif ..bienteles ca au impartit salariul meu adica 8 % pt fiecare ..pai de dupa 5 ani 8 % este o realizare sad.gif ...stai ca am inceput sa le spun colegilor cit voi cistiga devil.gif ..sa se poata bucura cu adevarat de suma mad.gif
daconst
Mi se pare normal,ca azi cind sunt eu libera,toata lumea sa fie ocupata!!! grin.gif

CITAT(peach @ 18-12-2007, 01:43 PM) *

nimic mad.gif ..bienteles ca au impartit salariul meu adica 8 % pt fiecare ..pai de dupa 5 ani 8 % este o realizare sad.gif ...stai ca am inceput sa le spun colegilor cit voi cistiga devil.gif ..sa se poata bucura cu adevarat de suma mad.gif

Ma gindesc ca pleaca toti de la firma cind aud de salariul tau. lol.gif
peach
CITAT(daconst @ 18-12-2007, 10:51 AM) *

Mi se pare normal,ca azi cind sunt eu libera,toata lumea sa fie ocupata!!! grin.gif

CITAT(peach @ 18-12-2007, 01:43 PM) *

Ma gindesc ca pleaca toti de la firma cind aud de salariul tau. lol.gif

pai unul m.a intrebat deja da ma bucur pentru noul meu job grin.gif
michelle
Pai ia-ti toti colegii dupa tine, sa ramana crocodilul in fundul gol blum.gif

CITAT(daconst @ 18-12-2007, 11:06 AM) *

O sa pun si poze cu suvitele,dar cred ca joi,cind merg la gradi,ca acum nu are cine sa-mi faca.

Pune timerul grin.gif
Deea
Miha cred ca brad aritifcial o sa iau, chiar daca imi plac cei naturali cand vad in ce dusmanie se taie brazii si ce bataie de joc e imi piere cheful.

Dana pe Alexia n-o intereseaza bradul in sine ci "meme" - globurile, ea dupa alea se duce. Am lasat instalatia de pom in priza sa vad ce face...s-a invartit s-a sucit pe langa ea...nu a pus mana pt. ca stie ca tot ce e bagat in priza arde smile.gif... ma tot intreba: Ade? Ade?....daca a vazut ca zic "Da" a stat frumos si s-a uitat la beculete.
peach
CITAT(Deea @ 18-12-2007, 12:29 PM) *

Miha cred ca brad aritifcial o sa iau, chiar daca imi plac cei naturali cand vad in ce dusmanie se taie brazii si ce bataie de joc e imi piere cheful.

Dana pe Alexia n-o intereseaza bradul in sine ci "meme" - globurile, ea dupa alea se duce. Am lasat instalatia de pom in priza sa vad ce face...s-a invartit s-a sucit pe langa ea...nu a pus mana pt. ca stie ca tot ce e bagat in priza arde smile.gif... ma tot intreba: Ade? Ade?....daca a vazut ca zic "Da" a stat frumos si s-a uitat la beculete.

Deea de obicei brazii sunt adusi din pepiniera si in fiecare an se replanteaza numarul celor taiati. Teoretic!
Deea
Peach teoretic asa e ...dar nu la noi; nu trece an fara sa vedem la stiri ce jaf se face si cum se taie brazi aiurea. E...stiu ca n-o sa savez eu lumea daca nu-mi cumpar brad natural...dar na'...am destule stoluri de pasarele prin cap.
peach
eu nu mai stiu ce se intimpla in tara..rar citesc stirile..mare parte ca nu aud nimic de bine..o aud pe mama cum se plinge de cresterea preturior permanent.
E super sa stai in principiile tale wink1.gif chiar daca cu o floare nu se face primavara pupic.gif
stardust
Dana, cu riscul de a-mi lua doua dupa cap de la tine, iti spun ca acum dupa ce am vazut pozele cu toate culorile (desi sub nici o forma nu-mi imaginam ca ai putea arata mai bine cu o alta culoare decat cu blond), blond imi place cel mai putin. Am impresia ca te imbatraneste blondul. Si da, stiu ca pozele nu sunt toate recente )).gif

Aici e frig dar nu ninge..

Peach, eu n-am inteles: care e justificarea scaderii salariului? Eu stiam ca nici nu e legal sa iti ia din avantaje. Asa au toti colegii mei BMW-uri decapotabile cu full option si cele mai tari motoare cand firma noastra da maine poimaine faliment )).gif Poate legea e asa doar in Belgia...
peach
CITAT(stardust @ 18-12-2007, 03:50 PM) *

Peach, eu n-am inteles: care e justificarea scaderii salariului? Eu stiam ca nici nu e legal sa iti ia din avantaje. Asa au toti colegii mei BMW-uri decapotabile cu full option si cele mai tari motoare cand firma noastra da maine poimaine faliment )).gif Poate legea e asa doar in Belgia...

pai mai lucrez aici doar pina la sfirsitul lunii..si am -18 ore in toti cei 6 ani de lucru. La noi salariul se plateste pe 25 pt luna in curs. Iar seful si-a luat precautie 30% din salariul meu fara sa ma anunte personal urmand sa-mi dea diferenta luna viitoare. Problema este ca la sfirsitul lui decembrie se platesc taxele aici si noi avem nevoie de banii astia si el stie asta. Au fost alte persoane care au avut minus in ore si au plecat bine merci fara nici o problema..dar eu sunt un os de peste. Asa ca momentan lucrez peste ore plus in weekenduri sa-mi recuperez orele iar pe data de 31 sa-mi fie virati banii in cont deoarece contractul cu ei expira la sfirsitul lunii..in caz contrar fac reclamatie la fotele de munca si aici se tine cont al [*****] de mult de reclamatii pt neplata. Nu le platesc decit cu aceiasi moneda grin.gif
Dumbo
Wow, Dana, ce curajoasa esti cu culorile. Cel mai bine mi se pare ca iti sta roscata. Dar poate sunt subiectiva. Imi plac culorile puternice.

Deea ai o fetita foarte cuminte.

Incepe sa fie din ce in ce mai bine la lucru. Se simte ca vin sarbatorile si toata lumea e mai relaxata. Ma apuc sa imi calculez caloriile, sa vad ce mai intra la cina. Desi o fac mai mult ca un sport, ca sa nu imi ies din mana.
emu
CITAT(daconst @ 17-12-2007, 06:20 PM) *
Emu,sa stii ca si tie ti-ar sta bine cu ceva suvite...daca tot suntem la ora de coafuri. give_rose.gif
Am avut si suvite, am fost si blonda, mi-au placut toate culorile la timpul lor, acum sunt super incantata de culoarea naturala )).gif N-o schimb inca.

CITAT(Maybeline @ 17-12-2007, 06:28 PM) *
E tuns in V la spate si mi s-a intamplat sa imi trag pantalonii de casa pe mine si sa imi bag si parul in pantaloni lol.gif

w00t.gif asta da par lung!

CITAT(danyhoney @ 17-12-2007, 06:49 PM) *
si poate voi pune cateva poze cu evolutia mea )).gif )).gif
Super! Abia astept, ca nu pot sa mi te imaginez asa micuta si cu parul super lung smile.gif

CITAT(peach @ 18-12-2007, 02:32 AM) *
nici macar nu m-a intrebat sau macar sa ma informeze..i-a comunicat doar sotului Imagine
Las(h) rau crocodilu' asta al vostru...

Hmm... tre' sa plec, revin mai incolo cu comentarii )).gif si poze mai multe. O zi buna in continuare.
daconst
Oare toata lumea e la cumparaturi???? lol.gif
Am facut si eu o "tavalita" pentru gradinita,ca maine sunt plecata dupa pachetul de la mama si cine stie cind ajung pe acasa.Altceva nu fac Craciunul asta ca sunt musafir...cea mai frumoasa ocupatie,nu? )).gif
Sorina,sa nu dai,dar ce sa-ti fac daca ne-ai invitat.Lasa ca la anul gatesc eu si tu stai cu p.... in sus. salut.gif

Sorana
,cred ca din cauza ca pozele sunt mai vechi si arat mai batrana acum. tease.gif
oricum eu am impresia ca kg in plus te imbatranesc.Asa ca dupa sarbatori trebuie sa intineresc neaparat. lol.gif

Emu,pai baga si tu poze,ce mai astepti?
Si eu m-as lasa naturala daca nu as avea atatea fire albe. sorry.gif
Monic
Dana, ai dreptate la faza cu kg si imbatranirea sad.gif
Monic
Dana sincer, eu, vazand acum pozele tale mi-am schimbat ff mult parerea despre tine. blum.gif floare.gif Nu stiu de ce mi te imaginam mai altfel(nu in sens rau, of course). Eu zic ca te prind toate nuantele si nu cred ca blondul te imbatraneste, depinde ff mult si de contextul in care a fost facta poza, de lumina, chef, zambet, chestii wink1.gif
Nu stiu de ce aveam impresia ca o astepti pa mama ta sa vina la voi. Cred ca era vorba de mama lui peach, ca il vei lasa pe Lucas cu mama piersicutei.
Sunt curioasa ce va gati peach pt musafiri? naughty.gif Poater veti servi bufnita la cuptor lol.gif
Eu anul acesta raman in Budapesta de sarbatori, si pana mai ieri eram disperata ca vom sta ca doi cuci )).gif singurei fara familie. Abia azi am realizat ca vine prietena mea din tara la noi de craciun, si am doi veri care s-au autoinvitat la masa de craciun, iar colega mea ar vrea sa vina si ea yahoo.gif lol.gif Sunt ff fericita ca am pt cine gati sa pt cine sa ma pregatesc de craciun rolleyes.gif
Acum sambata mergem intr-un orasel de langa Austria pt doua zile; acolo ne vom intalni cu fratele meu si familia lui, ei vin de la Dana din germania. Cred ca se va lasa cu chef si plimbari in noapte grin.gif si de-abia astept cheer.gif Apoi duminica seara ne intoarcem acasa iar noaptea vine prietena cu prietenul ei.
Imi dati ceva idei de prajituri bune-rau pe care le faceti voi de craciun? Ca tare as vrea sa gatesc ceva bun. rolleyes.gif
emu
Monic, colega este cea care s-a autoinvitat la nunta si care-ti ceruse sa-i platesti biletul? lol.gif Te intelegi mai bine cu ea acum? Pana la urma a venit la nunta? )).gif
CITAT(Monic @ 18-12-2007, 02:27 PM) *
Sunt curioasa ce va gati peach pt musafiri? naughty.gif Poater veti servi bufnita la cuptor lol.gif

Eu zic c-ar fi prea mare onoarea s-o faca la cuptor, mai bine la groapa, s-o lase peste zi sa se parpaleasca bine si sa-si lase sucul lol.gif

Si mie mi se pare ca "," kg-le in plus le imbatranesc pe unele persoane, si la fel as spune si despre cele care-s numai piele si os - se vad ridurile foarte pronuntat si pielea parca atarna rau.
Dumbo
cheer.gif
Buna dimineata. Sunt asa de adormita si infrigurata azi incat singurul lucru la care ma gandesc e caldurica de acasa.

daconst
Neatza!
Scriu repede pina nu se trezeste sheful ca apoi pot doar sa mai citesc...adio libertate! lol.gif

Monic,ma pui pe ganduri. naughty.gif
Da cum iti imaginai ca sunt? huh.gif Sau cum sunt acum? blink.gif
Esti figura tare cu bufnita.Cred ca o ungi pe suflet pe Sorina. lol.gif
Mai,tu tii minte ceva,trebuia sa vina mama dar s-a razgandit...ce sa zic,tipic la ea.A zis ca vine dupa sarbatori daca imi gasesc job,ca asa sta degaba,cica. )).gif
Eu prajituri n-o sa fac,doar salam de biscuiti,ca prea mi-e dor. blum.gif

Emu,da ce sadica esti si tu. lol.gif
Se pune virgula acolo,sau asa te-ai gandit tu ca suna mai bine? lol.gif

Dumbo,si la noi e frig rau,dar cind ma uit pe geam e soare tare. doh.gif
Daca nu as avea termometru afara as iesi in maneca scurta. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.