Neatza!
Azi sunt mai casnica si sper sa nu mai am musafiri...la laptop.
Dany,multam de urari,ma crezi ca eu am si uitat?
Mai o luna si am baiat de insurat.
Ma bucur ca va place cum imi sta cu diferite culori,dar parca imi si pare rau ca aici nu prea pot experimenta chiar tot ce as vrea ca e grozav de scump.In tara aveam si eu tot felul de freze si culori.Aici tot freza aia de cind ma stiu si culori,doar ce pot sa-mi fac eu singura acasa.
O sa pun si poze cu suvitele,dar cred ca joi,cind merg la gradi,ca acum nu are cine sa-mi faca.
Si cu suvitele e periculos ca tot imi vine sa-mi mai fac citeva.Ma uit in oglinda si parca imi vine sa mai bag citeva.
Spuneti voi sunt normala?oare ce tratament bun de par sa-mi iau ca acum am nevoie dupa atatea operatiuni.
Deea,sa stii ca am avut noroc cu blondul ca peste el prinde orice culoare.Si eu am incercat multe cu spuma coloranta.Si roscat si saten,am fost si albastra cind vroiam negru albastrui.
Noroc ca iesea la spalat si asa nu riscam prea mult.
Sa stii ca la noi nu e asa rau cu bradul.Ma asteptam sa traga de el si sa-l desfinteze.Dar nu-l mai baga in seama.
De exemplu mai greu imi e cu laptopul ca de pe asta nu i s-a luat pata.Cind ma vede,e calare pe el si deja i-a scos o tasta.
Sorina,naspa faza salariul.Si Marcel n-a protestat?Asta e de groaza,ii face lui marire de salar si ia de la tine.