Emu, colega mea e tot aia care s-a autoinvitat la nunta, a venit si m-a frecat in timpul nuntii ba sa ma duc sa-i vad ce camera de hotel i-au dat, ba ca nu se intelege cu aia de la receptie, ba ca sa-i rog pe cei de la hotel sa-i dea o patura, sa dea drumul la incalzire... iar pe la sfarsitul nuntii ta-naa

sa ma duc sa platesc camera acolo cu ea de fata ca sa nu aibe probleme dimineata cand pleaca ca nu are bani la ea

Toate astea dupa ce toate erau rezolvate cu personalul de acolo.
Da, ea e colega mea

Ca sa nu spun ca a venit la nunta in .... dar mai bine pun o poza sa vedeti

E adevarat ca cu o ora inainte de nunta m-a intrebat daca nu am sa-i dau ceva sa imbrace pt ca ea a venit cu pantaloni de trening si nu si-a adus nimic altceva...
http://monic.shutterfly.com/action/slidesh...d=1198059592018(este cea din marginea DIN stanga)
Nu stiu daca v-am povestit ca la nunta buchetul miresei a fost prins de nepotica mea de 14 ani, iar colega mea a luat-o la 11 metri pe fata ca de ca nu a lasat felete mai in varsta sa prinda buchetul
Faza e ca in rest este o fata tare buna si ne intelegem bine. dar are si ea piticii ei

de exemplu m-a intrebat daca trebuie sa imi cumpere ceva de craciun

Ce era sa-i zic, am zis ca nu. Si atunci m-a rugat daca pot sa ii duc un platou cu prajitura de casa facuta de mine

Asa e ea, nu i-o pot lua in nume de rau, dar ma bufneste rasul cand o aud. Ieri de exemplu a venit la Servici cu dintii lipsa in fata si radea de numa

Asa am aflat ca in urma cu ceva timp a lesinat si a cazut cu fata spre podea si si-a rupt trei dinti; alaltaieri seara a muscat dintr-o ciocolata si i s-a rupt coroana care era pusa in locul dintilor lipsa