Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
peach
CITAT(daconst @ 18-12-2007, 07:35 PM) *

Oare toata lumea e la cumparaturi???? lol.gif
Am facut si eu o "tavalita" pentru gradinita,ca maine sunt plecata dupa pachetul de la mama si cine stie cind ajung pe acasa.Altceva nu fac Craciunul asta ca sunt musafir...cea mai frumoasa ocupatie,nu? )).gif
Sorina,sa nu dai,dar ce sa-ti fac daca ne-ai invitat.Lasa ca la anul gatesc eu si tu stai cu p.... in sus. salut.gif

Da de unde ai scos-o tu ca eu gatesc?? Pai mama ce face atunci? )).gif )).gif

daconst
Am zis sa te scot si eu la lume,ce gospodina esti si tu? grin.gif lol.gif
michelle
Neatza!
Imagine

Nu stiu daca fetele noi stiu.. si eu am fost vopsita bruneta in liceu.
peach
CITAT(daconst @ 19-12-2007, 08:54 AM) *

Am zis sa te scot si eu la lume,ce gospodina esti si tu? grin.gif lol.gif

aoleo lol.gif lol.gif lol.gif induci lumea in erroare lol.gif lol.gif dar ce crezi ca nu au citit de supele mele la plic
michelle
CITAT(Monic @ 18-12-2007, 09:27 PM) *

Acum sambata mergem intr-un orasel de langa Austria pt doua zile; acolo ne vom intalni cu fratele meu si familia lui, ei vin de la Dana din germania.

Wow, super! Petrecere frumoasa! grin.gif

CITAT(emu @ 19-12-2007, 12:06 AM) *

Eu zic c-ar fi prea mare onoarea s-o faca la cuptor, mai bine la groapa, s-o lase peste zi sa se parpaleasca bine si sa-si lase sucul lol.gif

Mey, intai se pune la macerat naughty.gif
daconst
Miha,eu ti-am mai spus ca te prefer bruneta. tease.gif
Si in cazul tau as putea spune ca blondul imbatraneste...daca nu ar fi si ceva ani de cind e poza. grin.gif
michelle
CITAT(daconst @ 19-12-2007, 10:14 AM) *

Si in cazul tau as putea spune ca blondul imbatraneste...daca nu ar fi si ceva ani de cind e poza. grin.gif

Mie toate persoanele, fara exceptie care m-au vazut live au spus ca imi sta mai bine blonda.. Nu stiu daca sa ma mai risc sa imi schimb culoarea.. Apoi iar imi creste blond la radacina si arat ca o mamaie doh.gif
peach
CITAT(daconst @ 19-12-2007, 09:14 AM) *

sustin
michelle
S-a intors Pisik! cheer.gif
daconst
Miha,pai asa imi zic si mie persoanele care m-au vazut ca e mai bine blonda,dar pozele mint. lol.gif
Poti incerca cu spuma coloranta care iese dupa 4-5 spalari si asa iti satisfaci curiozitatea. wink1.gif

Pisik,chiar m-am gindit ieri la tine,oare cum iti mai merge? pupic.gif
Dumbo
Miha eu te prefer roscata give_rose.gif

peach
iar e amorteala pe forum..toata lumea la cumparaturi?

cele care au bradul impodobit poate pun poze..eu trebuie sa o astept pe Dana sa-l facem impreuna cu background de colinde smile.gif

Ella poza cu rochia de revelion...

meniuri...

Ramona unde ai disparut?

meniuri de craciun...bauturi...
michelle
Noi am facut bradutul (artificial) alaltaieri, dar nu am poze acu' la mine.. E impodobit cu globuri si beteala aurie.
Mancare bineinteles ca nu fac, ca in nici un an, pt ca mergem la parinti, ca de fiecare data grin.gif

Aseara am sarba(u)torit cu prietenii pana la 12 noaptea blum.gif Au primit sor-mea cu prietenul ei masina: skod oct. si s-a lasat cu bauta.

La job e o perioada stresanta: multe cerinte de la clienti, modificari mici -> impact mare asupra proiectului, reimplementare. Mai nou vom avea un coleg nou in echipa, tot un coleg din firma, dar de la alt proiect si ieri s-a discutat in sedinta pe cine vom aduce.. Am aflat cu stupoare ca unul dintre noii colegi e cam "lenes" si nu isi face treaba si pe el il recomanda sa il aduc in echipa. Cam nasol, daca dupa perioada de training nu face fata raman cu un om descoperit in echipa wacko.gif si din februarie trebuie deja sa intre in paine noua persoana.
daconst
Fetili,eu plec sa-mi iau pachetul de la Ulm,asa ca v-am pupit! pupic.gif
Monic
Emu, colega mea e tot aia care s-a autoinvitat la nunta, a venit si m-a frecat in timpul nuntii ba sa ma duc sa-i vad ce camera de hotel i-au dat, ba ca nu se intelege cu aia de la receptie, ba ca sa-i rog pe cei de la hotel sa-i dea o patura, sa dea drumul la incalzire... iar pe la sfarsitul nuntii ta-naa cheer.gif sa ma duc sa platesc camera acolo cu ea de fata ca sa nu aibe probleme dimineata cand pleaca ca nu are bani la ea lol.gif cheer.gif Toate astea dupa ce toate erau rezolvate cu personalul de acolo.
Da, ea e colega mea doh.gif Ca sa nu spun ca a venit la nunta in .... dar mai bine pun o poza sa vedeti lol.gif E adevarat ca cu o ora inainte de nunta m-a intrebat daca nu am sa-i dau ceva sa imbrace pt ca ea a venit cu pantaloni de trening si nu si-a adus nimic altceva...
http://monic.shutterfly.com/action/slidesh...d=1198059592018
(este cea din marginea DIN stanga)
Nu stiu daca v-am povestit ca la nunta buchetul miresei a fost prins de nepotica mea de 14 ani, iar colega mea a luat-o la 11 metri pe fata ca de ca nu a lasat felete mai in varsta sa prinda buchetul lol.gif
Faza e ca in rest este o fata tare buna si ne intelegem bine. dar are si ea piticii ei blushing.gif de exemplu m-a intrebat daca trebuie sa imi cumpere ceva de craciun doh.gif Ce era sa-i zic, am zis ca nu. Si atunci m-a rugat daca pot sa ii duc un platou cu prajitura de casa facuta de mine lol.gif Asa e ea, nu i-o pot lua in nume de rau, dar ma bufneste rasul cand o aud. Ieri de exemplu a venit la Servici cu dintii lipsa in fata si radea de numa laugh.gif Asa am aflat ca in urma cu ceva timp a lesinat si a cazut cu fata spre podea si si-a rupt trei dinti; alaltaieri seara a muscat dintr-o ciocolata si i s-a rupt coroana care era pusa in locul dintilor lipsa lol.gif
peach
pai Monic vad ca ai si tu bufnita ta si e mai haioasa ca a mea ...mai ales fara dinti lol.gif lol.gif
facem un concurs cu bufnite?

Dana ai grija la condus pupic.gif ..ceva amandine?
ALICE
Eu n-am cumparat inca nici un cadou.Azi sa vad ce gasesc.Pentru mancare mi-am cam cumparat in mare:carne de porc, carnati de casa, carne tocata.
Nici eu nu ma strofoc prea tare, ca vrem sa facem o excursie pana la Cluj, si o sa fim pe la ai mei.
Monic
CITAT(peach @ 19-12-2007, 01:32 PM) *

pai Monic vad ca ai si tu bufnita ta si e mai haioasa ca a mea ...mai ales fara dinti lol.gif lol.gif
facem un concurs cu bufnite?

Dana ai grija la condus pupic.gif ..ceva amandine?

Da Peach, fiecare cu bufnita ei. lol.gif Se mai inscrie careva? naughty.gif
stardust

Si eu i-am spus tot asta grin.gif
michelle
CITAT(stardust @ 19-12-2007, 01:17 PM) *

Si eu i-am spus tot asta grin.gif
Vreti sa ma provocati? grin.gif

Monic, tare bufnita ta lol.gif As vrea sa vad o poza fara dintii din fatza razand cu gura pana la urechi naughty.gif
michelle
I: Cum s-a numit soacra lui Adam? R: Adam nu a avut soacra. El traia in paradis.

De cateva zile tot ascult melodia asta: Da-ma mama dupa Ghyuri lol.gif E melodia pusa pe fundal pe DVD-ul de la nunta cand ma fura hotii grin.gif

Si asta imi place: Timberland - Apologize
stardust
In sfarsit apuc sa scriu mai mult de trei cuvinte smile.gif

Am ramas fara telefon, faceam baie si a sunat mobilul, cand sa raspund... l-am scapat in apa. L-am scos, se stinsese. L-am pus pe calorifer si ascultam mesajele pe care mi se transmiteau extraterestrii, ca jur ca asa se auzea, desi era inchis. Dupa ce s-a uscat l-am aprins si culmea !!!! a functionat. Pana si sunetul era ca nou, doar ca tot telefonul era mai curat )).gif Din pacate nu se mai incarca, acum e fara baterie si inchis, cred ca-l declar mort. E asa liniste fara telefon, chiar imi place )).gif

Monic, cine e brunetica din pozele de la nunta?? Tare-mi place de ea.
ALICE
CITAT(michelle @ 19-12-2007, 04:08 PM) *

De cateva zile tot ascult melodia asta: Da-ma mama dupa Ghyuri lol.gif E melodia pusa pe fundal pe DVD-ul de la nunta cand ma fura hotii grin.gif

Taaareeeeeee lol.gif Stai ca o ascult la casti.Sa o pun sa auda si altii din birou, ca si asa nu mai avem chef de nimic
Pisik
Va pup dragelor! Da, am revenit, dar nu sunt in cea mai buna stare si am si f multa treaba, asa ca nu sunt f vorbareata, nu va suparati. Am dormit 3 ore ayi+noapte, iar acuma abia am venit de la inmormantarea unui coleg, care a murit de infarct la 43 de ani, duminica seara. Toata lumea e in stare de soc, nu mai avem petrecerea de Craciun vineri, totul e trist....
Drumul a fost cu peripetii, acolo a fost frumos, cald, dar f obositor. Abia astept ziua de vineri.
Va pupic, mai scriu mai incolo pupic.gif
Monic
CITAT(stardust @ 19-12-2007, 03:26 PM) *

chiar nu stiu la care te referi ca 90% de la nunta mea au fost brunete )).gif Probabil una din nepotele, daca nu chiar bufnita mea personala lol.gif
Monic
Dana hai ca m-am exprimat cam aiurea acolo cu pozele blushing.gif Tot ce vroiam sa zic e ca atunci cand vezi o persoana sau o poza cu o persoana iti alcatuiesti o imagine despre persoana respectiva, iar cand ajungi sa o cunosti mai bine atunci iti mai perfectionezi parerea despre persoana respectiva. Pe forum ne stim mai mult dupa povestile pe care le scriem, dupa postarile noastre, iar cand postarile vin insotite de poze abia atunci ajungem sa punem informatiile cap la cap si sa ne facem o impresie despre persoana cu care povestim rolleyes.gif
Oooof, cred ca am stricat-o si mai mult wacko.gif lol.gif Oricum, dana, esti capricoarna de-a mea grin.gif , poate esti mai saltareata si mai sociabila decat mine, dar tot cu coarne esti si tu ca si mine blum.gif tease.gif
michelle
Ma alatur si eu in grupul cornutelor, primiti si alte specii?
Monic
CITAT(michelle @ 19-12-2007, 04:25 PM) *

Ma alatur si eu in grupul cornutelor, primiti si alte specii?

din partea mea putem chiar deschide un zoo cow.gif fish.gif giggle.gif
stardust
CITAT(Monic @ 19-12-2007, 02:06 PM) *

CITAT(stardust @ 19-12-2007, 03:26 PM) *

chiar nu stiu la care te referi ca 90% de la nunta mea au fost brunete )).gif Probabil una din nepotele, daca nu chiar bufnita mea personala lol.gif

Sper sa reusesc. Asta: bruneta din dreapta
Monic
cea cocosata cu buchetul sunt eu lol.gif
cea de langa mine e sefa mea de 40 de ani(cu sotul ei de 60 de ani langa mire)
iar cea din margine e colega mea aiurita care tocmai a scapat de dintii din fata lol.gif
michelle
Monic, ce reprezinta avatarul tau? You chickened out?
stardust
CITAT(Monic @ 19-12-2007, 02:49 PM) *

cea cocosata cu buchetul sunt eu lol.gif
cea de langa mine e sefa mea de 40 de ani(cu sotul ei de 60 de ani langa mire)
iar cea din margine e colega mea aiurita care tocmai a scapat de dintii din fata lol.gif

doh.gif M-am facut de miru lumii cu linkul meu cu tot. Stiu care esti tu dar am dat linkul gresit grin.gif

Ea e de exemplu in poza 5074 .
Monic
Se numeste Evelin, e nepotica mea si are 14 ani. Ea aprins buchetul miresei wink1.gif
michelle
CITAT(Monic @ 19-12-2007, 03:59 PM) *

Se numeste Evelin, e nepotica mea si are 14 ani. Ea aprins buchetul miresei wink1.gif

De poza asta e vorba?
Monic
Miha, eu sunt in cautare de avatar nou. Ceea-ce am vrut sa pun nu vrea sa fie avatar sad.gif asa ca momentan am pus o poza cu puiul de craciun doh.gif negatit grin.gif
michelle
Cam slabut si speriat saracul lol.gif

Mie nu prea imi vine sa schimb avatarul de la nunta cu unul de sezon... blushing.gif
Monic
hehe, am reusit cheer.gif
ALICE
Miha,si eu pe calculator am poze de la nunta.Si cand intra screen server-ul incep sa se deruleze poze.Cam un an a fost ok, dar dupa aia m-a apucat nostalgia si acum ma enerveaza cand le vad, ca parca a trecut asa de mult............................ sad.gif
michelle
Eu sunt la faza la care ma uit inca zilnic la pozele de la nunta blushing.gif

Am gasit un site care formateaza un text fara diacritice intr-unul cu diacritice. Sper sa va fie de folos.
Monic
Imagine
Monic
http://www.youtube.com/watch?v=0jFB86MKEp4
stardust
CITAT(michelle @ 19-12-2007, 03:00 PM) *

CITAT(Monic @ 19-12-2007, 03:59 PM) *

De poza asta e vorba?

Multumesc Miha pupic.gif

Monic, eu pana acum vazusem doar vreo 4 poze cu tine mireasa, cele pe care le-ai pus fix dupa nunta. De cand ai dat linkul tot la pozele tale ma uit blushing.gif
Monic
blushing.gif blushing.gif blushing.gif
May
Oooooo am picat la fix, babuiiiiiiiiiiiini naughty.gif
michelle
CITAT(stardust @ 19-12-2007, 04:36 PM) *

Monic, eu pana acum vazusem doar vreo 4 poze cu tine mireasa, cele pe care le-ai pus fix dupa nunta. De cand ai dat linkul tot la pozele tale ma uit blushing.gif

Da, si eu le-am frunzarit nitel, iar grin.gif
peach
unde ..cine..cum...ce...babus??

aha lol.gif lol.gif mai aia au pietre in slipi ca prea....toti

May
Nu pietre, sosete facute sul lol.gif

Na, bradutul meu !

Imagine

Monic
Miha, si voua o sa va puna mosul sub bradut ce au baietii aia in pantaloni? lol.gif Ca noua tot aia o sa ne aduca lol.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 19-12-2007, 04:40 PM) *

Nu pietre, sosete facute sul lol.gif

Na, bradutul meu !

Imagine

frumosss cheer.gif cheer.gif

Monic tipa aia de linga bufnita ta chiar are 40 ani??? ca arata tare bine si el 60?

CITAT(Monic @ 19-12-2007, 04:47 PM) *

Miha, si voua o sa va puna mosul sub bradut ce au baietii aia in pantaloni? lol.gif Ca noua tot aia o sa ne aduca lol.gif

pietre? )).gif
Monic
Da Peach, ea 40 el 60 naughty.gif
Peach, mie o sa imi aduca chiar obiectul muncii ca nici de pietre nu ne-au ramas bani lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.