Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
stardust
CITAT(Maybeline @ 19-12-2007, 04:40 PM) *

Nu pietre, sosete facute sul lol.gif

Na, bradutul meu !

Imagine

Eu nu-l vad sad.gif
peach
CITAT(Monic @ 19-12-2007, 05:01 PM) *

Da Peach, ea 40 el 60 naughty.gif
Peach, mie o sa imi aduca chiar obiectul muncii ca nici de pietre nu ne-au ramas bani lol.gif

blushing.gif
michelle
CITAT(peach @ 19-12-2007, 05:37 PM) *

aha lol.gif lol.gif mai aia au pietre in slipi ca prea....toti

Da mey, toti unul si unul..

O sa vad ce gasesc sub bradut.. daca sunt sau nu si pietre lol.gif .. dar totusi, poate facem un efort si luam niste pietre tease.gif
peach
CITAT(michelle @ 19-12-2007, 05:12 PM) *

O sa vad ce gasesc sub bradut.. daca sunt sau nu si pietre lol.gif .. dar totusi, poate facem un efort si luam niste pietre tease.gif

cu mina naughty.gif

CITAT(stardust @ 19-12-2007, 05:07 PM) *

Eu nu-l vad sad.gif

http://img171.imageshack.us/img171/5618/dsc01020um8.jpg asa il vezi?
May

Eu nu-l vad sad.gif

Cum nu-l vezi? blink.gif

E mic dar e al nostru )).gif

Monic
Miha, stiu ca si voi sunteti la restrictie acum ca ati cumparat ap si de aceea intrebam salut.gif
Dar chiar asa, vorba lui Peach, cu mana? Faci si poze? naughty.gif
michelle
CITAT(Monic @ 19-12-2007, 06:25 PM) *

Miha, stiu ca si voi sunteti la restrictie acum ca ati cumparat ap si de aceea intrebam salut.gif
Pai o sa luam vreo doua pietre ... cu bonuri de masa lol.gif

CITAT(Maybeline @ 19-12-2007, 06:22 PM) *

E mic dar e al nostru )).gif

E foarte frumos, May! Bradul nostru e mai mic.. grin.gif
Dumbo
Maybelline frumos bradutul.

Monic si eu ma tot uit la poze. Parca aveam o alta imagine a ta, dar acum s-a redresat. tease.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 19-12-2007, 04:40 PM) *

Na, bradutul meu !

Imagine

Mic si frumoooosss !!! Tare-mi place !
stardust
CITAT(peach @ 19-12-2007, 05:20 PM) *

CITAT(michelle @ 19-12-2007, 05:12 PM) *

cu mina naughty.gif

Eu nu-l vad sad.gif

http://img171.imageshack.us/img171/5618/dsc01020um8.jpg asa il vezi?

Daaaaaaaaa, multumesc!!! pupic.gif

Sa-ti traiasca bradul, May )).gif
May
Mersi give_rose.gif
Monic
unsure.gif
CITAT(Maybeline @ 19-12-2007, 08:14 PM) *

Mersi give_rose.gif

May, ce scurta si la obiect esti azi... sad.gif
S-a mutat socrul de la voi? unsure.gif
May
Nu, dar fac socrii mei niste idiotenii de nici nu merita povestite... dry.gif
Dumbo
CITAT(Maybeline @ 19-12-2007, 07:18 PM) *

Nu, dar fac socrii mei niste idiotenii de nici nu merita povestite... dry.gif

suntem numai ochi si urechi. blink.gif
May
Pai ultima faza este ca a mea cumnata are radacina de candida si saraca mereu e in tratamente si mereu pe la ginecolog si soacra-mea se gaseste sa imi spuna mie ieri ca ei ii este si frica sa se mai aseze cu fundul pe WC la cumnata-mea acasa ca nu cumva sa ia si ea candida. Cat de imbecil poti sa fii ca sa spui asa ceva? Apoi a inceput sa se laude ca ea nu a mai fost la ginecolog de la ultima nastere, deci de 26 de ani! ca ea nu a avut nevoie domne`. Ce sa incerc sa ii explic ca aceasta infectie, candida, apare dintr-o gramada de motive banale si ca orice femeie o are de n ori pe perioada vietii, ca nu se ia de la WC....
Ramo
Salutare si ma bucur ca in sfarsit am reusit sa ajung pe la voi.
Ieri am fost in oras sa luam costum babuinului si alte cumparaturi, deci am ajuns acasa pe la 22.
Azi am facut statul de avansuri, am bagat banii in plicuri, am calculat premiile pt fiecare angajat in parte (peste 100), am luat iar plicurile la rand si am bagat premiile, iar dupa-masa iar la shopping. Am luat o gramada de dulciuri, maine merg cu o masina plina de haine, jucarii si dulciuri la o casa de copii. Abia astept, dar prevad ca voi sta o jumatate de zi pe acolo, ca in fiecare an.
In rest sunt bine, mai am de surluit baia, aspirat, sters praf, spalat pe jos. Bradul imi este la firma inca (mi l-au adus ieri), sper sa il aduc si acasa pana la Craciun.

Daconst, esti f draguta, cred ca e prima data cand "te vad". Mi te imaginam cu totul altfel, esti o dulce de femeie. naughty.gif
Peach, dupa cum vezi nu am disparut, dar asa sunt zilele astea, nebunie mare la firma si mai sunt si cumparaturi de facut.
Babuinului i-am luat de Mos o pereche de pantofi, o camasa si o cravata (pt costumul p[e care si l-a luat el).
May, frumos bradutul tau, abia astept sa il impodobim si noi. Cat despre soacra ta....mai bine TAC! )).gif
michelle
Ramo, chiar ma intrebam pe unde esti, de ai disparut zilele astea.. dar tu faci pe-a Mos Craciunu' hug.gif
Dumbo
Maybeline doh.gif am si eu una din cand in cand in casa, dar o iert repede ca mi-e mama. give_rose.gif

Ramona tu mai calculezi caloriile sau incerci numai sa mananci cumpatat? Mi se pare asa de frumos ca o faci pe mos craciun-ul. Nu iti vine sa iei toti copilasii aia acasa?

Azi am mancat ca o sparta, nu stiu ce am avut, cred ca din cauza frigului. De cand a venit gerul si pe la noi am 18-20 de grade in casa si imi vine sa tot mananc. sorry.gif Ma simt ca un balon gata sa explodez.

Pentru cine vrea sa vada o bucatica de timisoara live: http://194.102.122.140/cgi-bin/guestimage.html
bubbles
CITAT(Pisik @ 19-12-2007, 04:43 PM) *

Va pup dragelor! Da, am revenit, dar nu sunt in cea mai buna stare si am si f multa treaba, asa ca nu sunt f vorbareata, nu va suparati. Am dormit 3 ore ayi+noapte, iar acuma abia am venit de la inmormantarea unui coleg, care a murit de infarct la 43 de ani, duminica seara. Toata lumea e in stare de soc, nu mai avem petrecerea de Craciun vineri, totul e trist....
Drumul a fost cu peripetii, acolo a fost frumos, cald, dar f obositor. Abia astept ziua de vineri.
Va pupic, mai scriu mai incolo pupic.gif

Buna seara smile.gif
Pisik imi pare rau de colegul tau hug.gif dar in zilele noastre tot mai des vezi oameni tineri care la cativa ani din cauza stress-ului fac infarct sau atac cerebral sorry.gif din cauza ca se cosuma foarte mult pt servici sad.gif
Eu in seara asta am avut unele divergente cu sotul si am ales ca gata cu dieta .. ori slaba ori plinuta tot aia e pt el bang.gif

Mi s-a acrit de numarat puncte ,calorii orice pt ce? .. mai ales ca el ma cearta ca eu nu mananc de aia sau de ailalta si eu ii explic ca aia are multe calorii si etc.Asa ca acum stau si savurez un pahar plin de cheryy angelli iar dimi tb sa ma duc sa stau cu varu-miu grin.gif
Dumbo
Pisik condoleante.

Bubule eu cred ca trebuie sa te simti bine tu, in primul rand si apoi conteaza parerea sotului. Daca tu te simti bine in pielea ta, asa cum esti, slaba sau grasa, el trebuie sa iti accepte parerea.
michelle
Neata! Trezireaaaa
Imagine
peach
sssssssst Imagine

ce tipi asa? Imagine
michelle
Am intrat tiptil si am lasat cafeaua.. si am tipat in soapta blum.gif
Gata, deja sunteti in concediu? rolleyes.gif
ALICE
Da de unde, ca si la noi se inghesuie lumea.Ca mai sunt 2 zile si toata lumea vrea inainte de sarbatori totul.Si eu care credeam ca o sa stam si o sa ne plictisim
peach
CITAT(michelle @ 20-12-2007, 09:51 AM) *

Am intrat tiptil si am lasat cafeaua.. si am tipat in soapta blum.gif
Gata, deja sunteti in concediu? rolleyes.gif

Imagine ce-i ala?

Ramo frumos gestul tau pt copiii fara parinti pupic.gif

May poate ar fi bine sa-i explici lui soacrata ce inseamna, nu de alta dar cine stie cine vine in vizita pe la voi pe si le povesteste despre "boalelea alea rusionoase" blushing.gif

eu i-am luat sotului un elicopter cu telecomanda )).gif )).gif sa mai lase [*****] calculatorul ala si sa alerge cateaua cu el prin casa
Monic
eu i-am cumparat sosete blushing.gif lol.gif
Azi am de gand sa chiulesc de la servici, incerc sa ma imbolnavesc subit grin.gif Sunt cam racita si ma doare tare gatul, as putea sa ma duc la job, dar ... sa vedem wink1.gif
michelle
CITAT(Monic @ 20-12-2007, 11:18 AM) *

eu i-am cumparat sosete blushing.gif lol.gif

Nu ai avut bani si de pietre?
Monic
Miha, am zis si eu ca i-am luat sosete cand de fapt sosetele le-a luat mama pt el (dar el nu-i musai sa stie grin.gif ). Eu ti-am zis ca n-am bani de pietre. Zic totusi ca mai bine sosete decat ce v-am spus ieri ca va primi. lol.gif laugh.gif
peach
CITAT(Monic @ 20-12-2007, 10:29 AM) *

Miha, am zis si eu ca i-am luat sosete cand de fapt sosetele le-a luat mama pt el (dar el nu-i musai sa stie grin.gif ). Eu ti-am zis ca n-am bani de pietre. Zic totusi ca mai bine sosete decat ce v-am spus ieri ca va primi. lol.gif laugh.gif

eu zic era mai buna oferta de ieri decit sosetele )).gif
Dumbo
Pietrele sunt un cadou periculos. Daca nu ii place cadoul si incepe sa arunce cu el dupa tine?
Sosetele sunt mai sigure.
peach
am gasit rochia, machiajul si coafiura perfecta pt nunta bufnitei )).gif )).gif )).gif

Imagine
gandac
salutare, fetelor, ce mai faceti?! ce planuri aveti de craciun?
in sfarsit, mi=-am facut timp si, am facut si albumurile cu poze, daca mai vrea cineva sa le vada
http://picasaweb.google.com/alina.lale/CununiaCivila
http://picasaweb.google.com/alina.lale/Album
http://picasaweb.google.com/alina.lale/Nunta070707
astept impresii
pupici
michelle
Sorina, dar ce pietre.. aaa, pardon cristale are in cap? In rest pare ok tinuta

Gandac, ati fost minunati! pupic.gif Si locul e superb, si atmosfera.. totul!
gandac
multumesc, michelle, a fost, intr-adevar foarte frumos, as mai face o data nunta.
Si voi ati fost nemaipomeniti, trebuie neaparat sa ne intalnim cu poze si filmulete.
Fetelor, cand ne mai hotaram cu o intalnire in Bucuresti?! De data asta, promit ca vin si eu
pupici
peach
CITAT(gandac @ 20-12-2007, 01:48 PM) *

salutare, fetelor, ce mai faceti?! ce planuri aveti de craciun?
in sfarsit, mi=-am facut timp si, am facut si albumurile cu poze, daca mai vrea cineva sa le vada
http://picasaweb.google.com/alina.lale/CununiaCivila
http://picasaweb.google.com/alina.lale/Album
http://picasaweb.google.com/alina.lale/Nunta070707
astept impresii
pupici

Frumoase poze Alina, mi-a placut in special combinatia de la cununia civila si pantofii floare.gif

si buchetul de la cununie )).gif original..nu am mai vazut as aceva pina acum
Sexymom
Am vazut pozele de la nunta, sunt superbe, locatia, mesele cum au fost aranjate, invitatele si toaletele lor ( am pus ochii pe 2 tipe super misto, posesoare de picioare lungi si subtiri), rochia ta a fost frumoasa, ai aratat bine, zambesti mereu, radiezi, si sotul tau pare la fel de relaxat.
Intrebare : danseaza chiar atat de bine vals??
peach
si ma si eu o intrebare: cine au fost nasii?
gandac
multumesc, peach, bughetelul in forma de glob este din garoafe galbene si a fost idee de ultim moment (nu apucasem sa hotarasc buchetul si vineri inaitne de nunta, l-am rugat de organizator sa imi faca globuletul), dupa pantofi am innebunit cautand, mi i-am luat marti inainte de nunta (i-a vazut o prietena si mi i-a oprit la magazin si am venit, i-am probat, i-am luat biggrin.gif. Cel mai mult mi-a placut buchetul de mireasa, facut dupa o poza de pe internet. I-am dat-o organizatorului si l-a facut identic cu poza.
gandac
am fost foarte emotionati la cununia civila, dar apoi totul se intampla de la sine si eram deja foarte relaxati la cununia religioasa, ne ardea de glume in timpul slujbei.
Valsul, of, ce emotii am avut, nu am apucat sa luam decat 2 lectii de dans (1 ora jumatate), pe o melodie si, nu exersaseram deloc pe tocuri, in rochie si, colac peste pupaza, ne-am pomenit ca la nunta nu au avut cum sa ne puna melodia noastra pe care trebuia sa valsam si a trebuit sa alegem alta melodie, de altfel un vals superb. Si ne gandeam daca sa-l mai dansam sau nu, dar pana la urma am zis ca ce o fi o fi si, a iesit bineee. Ne-a placut, ne-am simtit admirati si a fost de efect.
Nasii au fost cei batrani de langa noi de la biserica ( in lateralele noastre) si cei tineri sunt copii lor, care au tinut lumanarile.
Ella79
Eu plec la petrecerea de Craciun a firmei. cheer.gif
Nu v-am uitat cu pozele cu rochia pt Revelion & restul, dar inca nu am luat baterii. Azi n-am avut chef sa fac nimic.
michelle
Petrecere frumoasa, Ella! Ce tinuta ai?
May
pisik condoleante pt colegul tau sorry.gif ce se intampla domne`? mor tinerii pe capete unsure.gif

CITAT(peach @ 20-12-2007, 10:11 AM) *

May poate ar fi bine sa-i explici lui soacrata ce inseamna, nu de alta dar cine stie cine vine in vizita pe la voi pe si le povesteste despre "boalelea alea rusionoase" blushing.gif

Draga mea, nu trebuie sa vina nimeni in vizita la noi ca se duce ea in ``sat`` si spune tot wink1.gif. Cica merge si ea la ginecolog sa isi faca Papanicolaul... ar fi super tare sa ii descopere o candida lol.gif cred ca m-as prapadi de ras lol.gif.... apoi o sa spuna ca a luat-o de la nurori lol.gif lol.gif lol.gif

ella petrecere frumoasa si te asteptam cu pozele alea naughty.gif pupic.gif

michelle
CITAT(Maybeline @ 20-12-2007, 04:53 PM) *

ella petrecere frumoasa si te asteptam cu pozele alea naughty.gif pupic.gif

Si cu cele de azi naughty.gif
Ella79
a, nu, azi nu facem poze.
Ne imbracam casual, eu am niste pantaloni maro, un pluovar din ala lung cu maneca scurta si pe gat si pe cap o bentita aurie cu un pampon lol.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 20-12-2007, 03:53 PM) *

Draga mea, nu trebuie sa vina nimeni in vizita la noi ca se duce ea in ``sat`` si spune tot wink1.gif. Cica merge si ea la ginecolog sa isi faca Papanicolaul... ar fi super tare sa ii descopere o candida lol.gif cred ca m-as prapadi de ras lol.gif.... apoi o sa spuna ca a luat-o de la nurori lol.gif lol.gif lol.gif

eu cred ca il ia pe socruto' la bataie si divorteaza lol.gif lol.gif

Ella petrecere frumoasa

Alina wouuu 2 lectii de vals doar ..superr
Dumbo
Uf, si noi aveam chef in seara asta dar nu am avut chef de chef. Sunt prea obosita.

Abia astept week-end-ul prelungit care vineeeeeeeeee ...
stardust
CITAT(Dumbo @ 20-12-2007, 09:03 PM) *

Uf, si noi aveam chef in seara asta dar nu am avut chef de chef. Sunt prea obosita.

Abia astept week-end-ul prelungit care vineeeeeeeeee ...

Nu pentru cheful asta ti-ai luat fusta? sad.gif
bpaula
Am intrat de dimineata de la munci sa va urez Sarbatori fericite! Un Craciun plin de cadouri de la mosul si un AN Nou plin de sanatate, bucurii si impliniri pupic.gif .

Inca 3 ore si concediuuuuuuuuuuuuuuuu yahoo.gif
Monic
ooof ce putoare pe la noi in casuta swoon.gif
Taaare pute a concediu stinker.gif si timp liber wacko.gif
dany

Pentru fetele care pleaca in concediu si nu mai intra pe aici : CRACIUN FERICIT SI PLIN DE CADOURI SI BUCURII !!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.