Salutare si ma bucur ca in sfarsit am reusit sa ajung pe la voi.
Ieri am fost in oras sa luam costum babuinului si alte cumparaturi, deci am ajuns acasa pe la 22.
Azi am facut statul de avansuri, am bagat banii in plicuri, am calculat premiile pt fiecare angajat in parte (peste 100), am luat iar plicurile la rand si am bagat premiile, iar dupa-masa iar la shopping. Am luat o gramada de dulciuri, maine merg cu o masina plina de haine, jucarii si dulciuri la o casa de copii. Abia astept, dar prevad ca voi sta o jumatate de zi pe acolo, ca in fiecare an.
In rest sunt bine, mai am de surluit baia, aspirat, sters praf, spalat pe jos. Bradul imi este la firma inca (mi l-au adus ieri), sper sa il aduc si acasa pana la Craciun.
Daconst, esti f draguta, cred ca e prima data cand "te vad". Mi te imaginam cu totul altfel, esti o dulce de femeie.
Peach, dupa cum vezi nu am disparut, dar asa sunt zilele astea, nebunie mare la firma si mai sunt si cumparaturi de facut.
Babuinului i-am luat de Mos o pereche de pantofi, o camasa si o cravata (pt costumul p[e care si l-a luat el).
May, frumos bradutul tau, abia astept sa il impodobim si noi. Cat despre soacra ta....mai bine TAC!