Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
peach
CITAT(Monic @ 21-12-2007, 08:54 AM) *

ooof ce putoare pe la noi in casuta swoon.gif
Taaare pute a concediu stinker.gif si timp liber wacko.gif

)).gif )).gif )).gif )).gif neatea si tie Monic
Monic
neatza Peach blushing.gif
Dumbo
Hai ca intru si eu sa aerisesc... sa nu mai fie asa miros.

Tzutzi80
CITAT(Dumbo @ 21-12-2007, 10:52 AM) *

Hai ca intru si eu sa aerisesc... sa nu mai fie asa miros.

Pai daca ai deschis fereastra, uite cine a intrat odata cu aerul curat cheer.gif

Bine v-am regasit neuroni buclucasi!!! V-a fost dor de mine? naughty.gif yahoo.gif
peach
in afara de May nu a mai facut nimeni pomul?

Ce face-ti de craciun?
Dumbo
Salut, Tzutzi!

Peach eu nu fac bradut ca mi-e mila de ei. Daca as avea casuta si nu apartament mi-as lua unul in ghiveci si l-as pune in curte, dar asa... anul asta renunt la bradut. Plus ca am si pisica si nu prea se intelege bine cu bradul...

daconst
Hai ca-mi place...cind intru eu nu mai e nimeni deja. lol.gif
Abia am mai citit pe fuga si scriu repede un mesaj ca mi-e ca ma prinde Craciunul si eu nu v-am urat nimic. doh.gif
Mai am 1001 treburi si dimineata plecam.sa va spun ca Lucas a luat un pui de raceala de la gradi?Mda,asta mai lipsea,dar sper sa-i treaca totusi.

Pisik,condoleante.Imi pare rau de colegul tau...ce-ti e si viata asta. sad.gif

Ramo,frumos gestul tau. give_rose.gif
Cum fata abia acum m-ai vazut?Pai sa inteleg ca nu te-ai mai uitat la pozele mele pina acum?Si eu care credeam ca v-ati plictisit de mutra mea. lol.gif

Monic,dar voi ati facut ceva investitii de nu mai aveti bani de cadouri? naughty.gif
Cred ca taci si faci,asa-i? )).gif

Gandacel,
ce nunta superba!!!!Voi si Columbenii cu asa locatie frumoasa! blum.gif
Superb totul si original! floare.gif

May,tare frumusel bradutul!Sa va aduca Mosul numai cadouri frumoase! pupic.gif

Ella,deja imi imaginam ce bine ai aratat,dar parca tot astept poze! )).gif

Dumbo,multam de filmulet...m-ai nimerit cu el! pupic.gif

Tzutzi,ce mai zici?Ca de mult nu ti-am mai vazut...scrisul! give_rose.gif

Fetele,va doresc si eu un CRACIUN FERICIT plin de bucurii si daruri multe! floare.gif floare.gif floare.gif

Va pup si mai intru asa,cind apuc!
michelle
Am parcat masina grabit si am dat o fuga sa cumpar tigari si bere de la magazinul din colt. Cand am iesit (dupa doar cateva minute!!!), deja era afara un politist, care scria de zor o amenda. M-am dus la el si i-am spus: "Poate ma mai slabesti un pic!". El a continuat sa scrie amenda, fara sa se uite la mine. Apoi, l-am facut "nazist". De data asta, s-a oprit, s-a uitat la mine si a inceput sa scrie o alta amenda, pentru cauciucuri uzate. Asa ca l-am facut "bou", la care el a scris o a treia amenda, pe langa cele doua deja agatate in parbriz. Chestia asta a cam durat vreo 20 de minute. Cu cat il jigneam mai tare, cu atat scria mai multe amenzi. Pana am obosit eu si am hotarat sa cedez. Asa ca am plecat pe jos, am dat coltul si m-am urcat in masina.
Tzutzi80
michelle super tare bancul. Initial am crezut ca e reala faza, si nu stiam de ce scrii la masculin dry.gif

Dana, bine v-am regasit. Ce mai face frumuselul mult dorit de toate mamele posesoare de fete?
michelle
Tzutzi, ce mai faci? Unde iti petreci sarbatorile.. si cu cine grin.gif ?
Ella79
In sfarsit, am reusit sa fac pozele alea.

Rochia pt revelion

Imagine

si accesoriile pt revelion:
- curea lata elastica, poseta plic din ceva paiete metalice, botinele de las, gri si vor mai fi niste ciorapi negri, grosi, mati.

http://img152.imageshack.us/img152/6108/pic0036ei1.jpg

mai pun o data accesoriile

Imagine

Ok, asta e o alta varianta de rochie, desi cred ca voi ramane la prima pt ca imi vine mai bine pe talie. Asta ma face sa arat ca o gravida. )).gif Imagine
michelle
Sunt super toate! cheer.gif Intr-adevar mai deosebita e prima. Dar cureaua nu o mai pui, nu?
Ella79
si acum alte hainute cumparate:
- un maieu pt club
Imagine

o bluza mov pt birou, de asortat cu pantaloni gri si botinele gri Imagine

un tricou sport care imi place la maxim pt ca e putin ciudatel. Adica pe fata e incarcat de pietre si paiete, iar spatele e dintr-un fel de voal negru transparent. Very kinky naughty.gif
Imagine

o bluza "gogosar", mai de vara asa...
Imagine

Si un corset mov. Nu stiu exact cu ce ocazie l-as putea purta dar mi-a placut mult si ii gasesc eu utilitate candva... )).gif Imagine

CITAT(michelle @ 21-12-2007, 03:57 PM) *

Sunt super toate! cheer.gif Intr-adevar mai deosebita e prima. Dar cureaua nu o mai pui, nu?

Ba da, la prima rochie (care are sanse 90% sa fie ea aleasa pt Revelion) pun cureaua argintie de elastic pt ca asa cum e ea acum rochia mi se pare prea diafana pt mers in club.
michelle
Foarte frumoase toate hainutele, sa le porti sanatoasa! Si eu imi doresc o bluzita mov si cred ca azi ma duc sa ma uit prin magazine ca mi s-a pus pata de ceva timp grin.gif

Ma gandeam ca daca rochia are cordonul acela nu mai merge si curea.. Nu imi imaginez cum vine, dar in imaginatia mea nu se potriveste dry.gif
Ella79
o geaca de reiat crem, e super comoda si vine tare bine.
Imagine

- un pluovaras dragut. Il port cu o camasa portocalie cu un fel de zulufi pe toata partea din fata. Imagine

accesorii...
Imagine

Imagine

si niste manusi argintii si aurii care mi s-au parut super super tari! Le-am gasit la H&M cu fabulosul pret de 2 euro si ceva...
Imagine

si o poseta
Imagine
michelle
Wow, ce multe lucrusoare! Manusile sunt cadou? Imi plac toate, dar bluzitele imi plac cel mai mult naughty.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 21-12-2007, 04:06 PM) *

Ma gandeam ca daca rochia are cordonul acela nu mai merge si curea.. Nu imi imaginez cum vine, dar in imaginatia mea nu se potriveste dry.gif

Pai scot cordonul ala de saten si pun cureaua. wink1.gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 21-12-2007, 02:17 PM) *

CITAT(michelle @ 21-12-2007, 04:06 PM) *

Pai scot cordonul ala de saten si pun cureaua. wink1.gif

Da, rochia e piesa de rezistenta, superba!.. in orice mod o sa o porti (curea/cordon)
Ella79
CITAT(michelle @ 21-12-2007, 04:11 PM) *

Wow, ce multe lucrusoare! Manusile sunt cadou? Imi plac toate, dar bluzitele imi plac cel mai mult naughty.gif

Manusile au costat 2 euro si ceva perechea. Asa sunt preturile la H&M. La noi probabil ca ar costa cel putin vreo 20 RON, ca asa e in Romania...
michelle
CITAT(Ella79 @ 21-12-2007, 02:19 PM) *

Manusile au costat 2 euro si ceva perechea. Asa sunt preturile la H&M. La noi probabil ca ar costa cel putin vreo 20 RON, ca asa e in Romania...

Zisesei ca ai luat manusi cadou pentru prietenele tale, de asta intrebasem daca sunt cele pe post de cadou.. grin.gif sau ti-ai luat si tu la fel?
Ella79
CITAT(michelle @ 21-12-2007, 04:21 PM) *

CITAT(Ella79 @ 21-12-2007, 02:19 PM) *

Zisesei ca ai luat manusi cadou pentru prietenele tale, de asta intrebasem daca sunt cele pe post de cadou.. grin.gif sau ti-ai luat si tu la fel?

da, din astea au fost cadou pt prietenele mele si mi-am luat si mie ca prea erau interesante.

CITAT(peach @ 21-12-2007, 01:09 PM) *

in afara de May nu a mai facut nimeni pomul?

Ce face-ti de craciun?

Eu am mai facut bradutul. Imagine

De Craciun (de fapt chiar incepand de maine seara) merg la ai mei impreuna cu frate-miu + iubita lui si niste prieteni.

Ramo
Tzutzi pupic.gif , bine ai revenit.
Ella, sa nu te superi pe mine, e doar o sugestie. Dragute hainutele, insa la rochia pt rev, eu as combina-o cu ceva rosu, botinele sau cureaua. Sunt eu o fire mai indrazneata si poate din acest motiv, sper ca nu te-ai suparat pupic.gif

Eu m-am tot ferit sa merg de Rev la restaurant si se poare ca tot acolo ajung, asa vrea gasca, asa ca ma conformez. Mai e o problema, toata lumea merge in pantaloni, eu prefer clar fusta, acum nu prea stiu cum sa ma imbrac. Stiu ca ma voi simti mult mai bine in fusta dar mi-e sa nu zica lumea "uite si la asta cum e imbracata, toata gasca in pantaloni, ea in fusta, cizme, paiete, alea, alea".

Eu nu am facut bradul inca, nici nu l-am adus acasa. Mai am de facut curatenie azi si maine si maine seara cred ca imi aduce bradul si doar duminica vreau sa il impodobim.
Ella79
Ramo, de ce sa ma supar?!? hug.gif Orice sugestie in materie de combinatii vestimentare e bine-venita. pupic.gif M-am gandit si eu la combinatia cu rosu, mai ales ca se potriveau la fix unghiile mov cu o rochie rosie, dar in general prefer rosul pt Craciun. De Revelion am vrut ceva cu "sclipici" lol.gif si am oscilat mult intre auriu si argintiu.
Ideala pt mine ar fi fost o rochita mov cu accesorii aurii, dar cum n-am gasit... m-am multumit cu asta..

Sa ne spui tu cu ce te imbraci pana la urma? In locul tau mie nu mi-ar pasa ca celelelate poarta pantaloni. Fiecare are stilul ei, nu suntem in uniforma..
bubbles
Ziua .Ella super hainutele.Mie imi place foarte tare prima rochie si bluzita mov )).gif .Sa le porti cu placere hug.gif
peach
Frumoase haine Ella..imi plac rochitele si bluza mov wink1.gif si mini bradutul

peach
CITAT(ramonavlas @ 21-12-2007, 01:31 PM) *

Eu m-am tot ferit sa merg de Rev la restaurant si se poare ca tot acolo ajung, asa vrea gasca, asa ca ma conformez. Mai e o problema, toata lumea merge in pantaloni, eu prefer clar fusta, acum nu prea stiu cum sa ma imbrac. Stiu ca ma voi simti mult mai bine in fusta dar mi-e sa nu zica lumea "uite si la asta cum e imbracata, toata gasca in pantaloni, ea in fusta, cizme, paiete, alea, alea".
Eu nu am facut bradul inca, nici nu l-am adus acasa. Mai am de facut curatenie azi si maine si maine seara cred ca imi aduce bradul si doar duminica vreau sa il impodobim.

iti amintesti poza cu bufnita mea? ar fi trebuit sa ma imbrac in haine de baba ca toata familia..dupa legea turmei ?
May
Sa porti sanatoasa hainutele ella, sunt super rolleyes.gif

Eu sunt singura cuc azi sorry.gif toata lumea pleaca la cina de Craciun.... Socra-meu acum pleaca, socrela vine pe la 9, remy vine sa se spele si sa se schimbe si pleaca si el.... cred ca imi fac si eu cina de Craciun singura in salon laugh.gif

Mai numara cineva zilele astea sau am ramas singura? unsure.gif
stardust
Ella, superba rochita mov, de la Etam ziceai e??

Am dat ieri un ochi prin magazine, nu prea se omoara Belgienii cu rochii pentru Revelion. Am vazut unele foarte dragute dar care nu mi-ar sta bine deloc (ceva in genul celei de-a doua rochii), de pe sani cad drept si arat de 100 de kile sau ca si cum as fi gravida. Stilul ala-mi place la maxim dar din pacate nu ma avantajeaza, mor de ciuda sad.gif

Eu maine cand o sa fie nebunia cea mai mare ma duc la cumparaturi. Nici cadouri n-am, nici tinuta... anul asta nici n-am avut timp dar nici chef de Craciun/Revelion. Din pacate ne adunam cu totii in ziua de Craciun la familia prietenului mei in Germania si nu pot merge oricum imbracata sad.gif

May, tu de ce nu mergi la cina? Sau e cina lor la servici? Scuze daca deja ai explicat dar cred ca n-am vazut blushing.gif (sau m-am dilit, ceea ce e f probabil )).gif )

Dana, insanatosire grabnica lui Lucas si distractie placuta!!

Ramo, si eu m-as duce cum imi sta bine nu cum le sta bine la altele. Daca tu in fusta te simti bine si arati bine du-te asa. Sunt prietenii tai, nu? Daca da, nu cred ca ar face careva astfel de comentarii nici in gand! pupic.gif
otilici
Buna fetele!
Intru si eu dupa ce am lipsit de aici cateva zile,fiind prinsa cu pregatirile de Craciun.Am terminat in sfarsit cu curatenia generala,cumparaturile cadourile etc si de azi incep sa gatesc,mai bine zis sa prajituresc )).gif .In seara asta fac fursecurile lui Dany,sper sa placa si sa mai fac o tura duminica smile.gif
La noi bradutul se va face in 24,ii las pe baieti sa-l faca,cu colinde in fundal,eu doar sa trag cu ochiul wink1.gif Deja am decorat casuta,am pus si instalatia cu renii zburatori in geam smile.gif
Am sa intru un pic mai rar pe aici zilele astea,ca nu prea apuc.
Va pup pe toate pupic.gif
May
CITAT(stardust @ 21-12-2007, 04:22 PM) *

May, tu de ce nu mergi la cina? Sau e cina lor la servici? Scuze daca deja ai explicat dar cred ca n-am vazut blushing.gif (sau m-am dilit, ceea ce e f probabil )).gif )

Nu te-ai dilit, n-am mai explicat )).gif. E cina fiecaruia de la serviciu smile.gif

otilici poze cu casuta decorata? naughty.gif
michelle
Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea.
Astfel, spiritul sarbatorilor te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit.
Sarbatori fericite!
cheer.gif
otilici
CITAT(Maybeline @ 21-12-2007, 05:35 PM) *

otilici poze cu casuta decorata? naughty.gif

Acum nu am timp sa fac/pun poze,dar cu prima ocazie... naughty.gif
pupic.gif
Sexymom
Ella vad ca si tu scapi ca mine la cumparaturi )).gif credeam ca sunt unica care ia tone de imbracaminte si le tine in sifonier )).gif .
Cum a fost aseara? nu stiu daca ai scris undeva. sad.gif

May, mai intra si tu fata pe messenger.

Pup fetele vorbarete, eu intru rar de tot aici, asta pt ca voi vb .mai mult ca mine, si ma ametiti )).gif , dar asta nu inseamna ca nu va iubesc pe toate, ok?

Io facui bradul din 1 decembrie )).gif
Tzutzi80
CITAT(michelle @ 21-12-2007, 01:40 PM) *

Tzutzi, ce mai faci? Unde iti petreci sarbatorile.. si cu cine grin.gif ?

Acasa singura si la parintii mei. Si pe la bunici cred.

Ramo, bine v-am regasit! Imbracate in fusta, conteaza sa te simti tu bine, si nu cum se imbraca toata ceata.

Cine imi trimite si mie un chef de sarbatori? Ca eu nu am nici de impodobit bradul dry.gif
Ramo
Ti-as trimite, dar nici eu nu am. Poate imi mai vine cheful cand impodobim bradul.
Tzutzi80
hai ca eu ma duc sa il scot macar din cutie. Poate am chef maine sa il aranjez totusi
Sexymom
Tzutzi, eu nu am nici un chef de sarbatorit, sunt cu c.u.r.u.l.in sus de cateva zile, ma simt naspha, urata, grasa, enervanta... sad.gif
Ma bucur ca ai scris si esti bine. pupic.gif
gandac
hei, superbe hainutele si moov, beton. Eu caut un babydoll mov, dar nu reusesc sa gasesc la volumul meu.
Mersi, Peach, pentru aprecieri
CRACIUN FERICIT, FETELOR, MAINE PLECAM ACASA, VA PUP, SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI
MULTE IMBRATISARI
Ella79
CITAT(stardust @ 21-12-2007, 07:22 PM) *

Ella, superba rochita mov, de la Etam ziceai e??

Soranutza, nu e mov, e neagra. As fi vrut eu una mov... dar de unde...
Ambele sunt din Bruxelles. Prima e de la Etam, a doua e de la Mango.

CITAT(Sexymom @ 21-12-2007, 10:10 PM) *

Tzutzi, eu nu am nici un chef de sarbatorit, sunt cu c.u.r.u.l.in sus de cateva zile, ma simt naspha, urata, grasa, enervanta... sad.gif
Ma bucur ca ai scris si esti bine. pupic.gif

poate vrei sa te bat!
dany
SARBATORI FERICITE , ALINA !!!!!! Am vazut si eu pozele tale si ... am ramas ca la dentist !

Pentru cele care sunt fara chef -de -chef .... sau de altele ....Poate va mai inveseliti putin :

Angajatii unei companii multinationale sunt intrebati ce vor face cu bani din prima de Craciun.

Elvetianul : Din bani de prima imi cumpar o barca; Reporterul : Si cu restu?

Elvetianul : si cu restu imi renovez fatada casei.

Englezul : Din bani de prima imi cumpar o masina sport.

Reporterul : Si cu restu?

Englezul : si cu restul ma duc intr-o excursie in Africa

Romanul: Din bani de prima imi cumpar un pulover. Reporterul : Si cu restu?

Romanul: Restul mi-l da mama.
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif danyhoney m-ai nimerit, eu lucrez intr-o multinationala.

Ella foarte frumoase hainutele. Uite de aia imi place mie sa dau spargere la puscculita cand ma duc la plimbare prin strainatate. Si modelele sunt deosebite, si preturile, nu mai zic. Maieutul alb l-am vazut si la noi la Mango numai ca m-am speriat de pret si am fugit.

Ramona, cred ca cel mai bine e sa te simti tu bine, indiferent cu ce te-ai imbraca. Si daca tu te simti bine in fusta, asa sa fie.

Tzutzi am cautat chef de sarbatori in toate magazinele, dar nu am gasit decat ingramadeala, nervi si ... o tona de mancare.

Inca nu stiu cum e mai bine sa imi inec supararea: in mancare sau in shopping?
dany
CITAT(Dumbo @ 21-12-2007, 08:44 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif danyhoney m-ai nimerit, eu lucrez intr-o multinationala.

Oooopssss !! )).gif
Ella79
CITAT(Dumbo @ 21-12-2007, 11:44 PM) *

in shopping, CLAR!!!
nusarich
Bine v-am regasit. Azi n-am fost la job, din motiv de ziua de nastere a sefului, care ne-a dat liber sa facem cozonaci - sau sa-i cumparam.

Dumbo, superbe pozele! Ati fost niste frumusei la nunta! Unde a fost petrecerea?

Ella, sa porti sanatoasa hainutele! Tare dragute sunt!

Pentru ca unele dintre voi vor pleca mai repede in vacanta, va urez de pe acum SARBATORI FERICITE, sa va aduca Moshu' ce va doriti mai mult si mai mult, iar anul ce vine sa fie mai implinit decat cel care tocmai trece!
dany
CITAT(Ella79 @ 21-12-2007, 09:09 PM) *

CITAT(Dumbo @ 21-12-2007, 11:44 PM) *

in shopping, CLAR!!!

PERFECT de acord !!!!

Ella , chiar daca esti suparata pe mine ( asta e ) vroiam sa-ti spun ca tare mult mi-a placut prima rochita si bluzita mov ( e de las H&M ? )! Superbe !! Sa le porti cu placere pe toate !!
Dumbo
CITAT(nusarich @ 21-12-2007, 10:34 PM) *

Dumbo, superbe pozele! Ati fost niste frumusei la nunta! Unde a fost petrecerea?

Pozele erau de la gandacel.
Tzutzi80
Sa nu imi spuneti ca s-a lasat lumea de cafea pe aici!!! Unde sunt cafelutele alea frumoase si gustoase cu care eram eu obisnuita?
Sexymom
Hola fete dragi.
Vin eu cu cafeaua si cu o coca light, asta beau eu acum. hug.gif
Ramo
Cu un ceai nu vine nimeni? ca eu m-am apucat de treaba si nu mi-am baut ceaiul sad.gif
Sexymom
Am si o sticla de ceai de slabit cu lamaie, dar nu m-am apucat sa-l beau, acum incerc sa ma trezesc.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.