Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ramonavlas
Multumesc, sticla asta am sa o iau eu. Permiteti? pupic.gif
Tzutzi80
chiar te rog! Dar daca apare vreuna de Bayley's ... eu sar prima pe ea devil.gif
Dumbo
Bayley's la ora asta???

Cafelutza?
Sexymom
Dumbo, hai ca intra si bayleys )).gif ti-am scris ca esti o frumoasa Dumbo? w00t.gif
ramonavlas
La sticla aia sigur nu ma dau. Raman deci doar cu ceaiul. Se vede ca am baut deja (ceai), am un chef de shmotru..........
Ella79
Dragele mele, va urez si eu CRACIUN FERICIT, va doresc sa va aduca Mosul tot ce va doriti, sa fiti frumoase, iubite si fericite! [size=4]

Dumbo
CITAT(Sexymom @ 22-12-2007, 01:15 PM) *

Dumbo, hai ca intra si bayleys )).gif ti-am scris ca esti o frumoasa Dumbo? w00t.gif

cry.gif crying.gif si tu ma confunzi cu altcineva?
Sexymom
De ce Dumbo? Tu esti urata? sau nu poate omu sa iti faca un compliment? tease.gif
Dumbo
Multumesc pentru compliment, dar daca as fi cu ceva kilograme mai usurica m-as simti si mai bine si mai frumoasa.
Tzutzi80
Fetelor am pus masa mare la mine in jurnal. Am uitat bautura.....dar luam sticla de ceai de la neuroni devil.gif
himere2005
hai trezirea ca am pus de cafeluta pupic.gif
astazi am de gand sa stau pe capul vostru grin.gif
Craciun fericit!
vreau sa multumesc din suflet fetelor care mi-au trimis urari de Craciun. sunteti nemaipomenite, stiam eu wink1.gif
am ras de m-am cracanat de dimineata, dany mi-a trimis un videoclip de Craciun, merita a fi si postat, dar nu's daca ma prisep )).gif rolleyes.gif
la multi ani soranutza, oti....stiu ca a trecut ziua voastra dar eu n-am apucat sa va tzuc
bine ai revenit tzutzi de pe meleaguri exotice....eu m-am infruptat din bucatele servite de tine
ramona, si eu anul asta fac la restaurant revelionul. n-am mai facut niciodata revelionul in oras, sper sa nu fie prea aiurea si sa speram ca o sa ne putem scula de la masa ca astia au facut un meniu pentru 3 oameni, nu unul grin.gif
ella, am vazut rochitele si hainutele....superbe. ziceau fetele ca te-au vazut dar eu n-am gasit poze sad.gif
monic, iar ti-ai pus mosul pe tucal lol.gif
dana, te-am vazut in poze roscata si iti sta bine, dar bruneta nu. mai ai link? ca-s curioasa foc blum.gif
sexy...mi-au placut si pozele cu tine si cu may si le-am vazut si pe cele cu mosu....sa fiti fericiti pana la adanci batraneti biggrin.gif
may, tu esti din ce in ce mai frumoasa give_rose.gif
felicitari pentru apartament bubbles si pentru masina....a fost un an bun, nu?la anul si mai si
deea, sa-ti creasca fata mare si sa faca nazbatii la bradut
miha, as vrea adresa ta smile.gif
noni, honey, sa aveti grija de burtici hug.gif eu de abia astept sa vad poze cu strumfii
nusa, sarbatori fericite si tie...presimt ca va fi un an bun pentru tine blum.gif si pentru pisik la fel
pisik, am citit de necazul cu colegul, sper sa nu fii afectata de Craciun
luchi, dumbo, gandac, dulci, va pup pe toate si fie ca mosul sa va aduca ce va doriti
anca, iti doresc sa-ti gasesti un babuin care sa te faca fericita si cativa baby.gif baby.gif baby.gif baby.gif baby.gif
peach, dana, dany, emu, ganesha si toate cele care sunteti plecate in strainatate va doresc sa va puteti realiza visurile acolo departe ca pare a fi mai usor si sa va simtiti fericite chiar si cu bufnite si alte lighioane alaturi )).gif

si acum trebuie sa ma apuc de treaba, nu? am de facut o groaza, maine muncesc dar in schimb mi-am invitat o gasca intreaga la ora 19.00 )).gif daca nebunii astia de la servici nu ne dau drumul mai devreme am imbulinat-o rau, ajung cu 20 de minute inaintea invitatilor lol.gif ....poate ma asteapata ei pe mine in casa nu eu pe ei blum.gif
Mos Craciun a venit aseara cu saniuta si a lasat pe balcon bradutul de Craciun. am primit directive sa-l impodobim ca pe data de 24 seara, mosul se va intoarce incarcat cu o multime de cadouri pentru cei mari si cei mici. voi ati fost cuminti? smile.gif

in caz ca va era dor,.....amatori ai emisiunii teo si nu numai
impodobeste mama bradul

nessie,julyana hug.gif sarbatori fericite si la cat mai multe postari cheer.gif
tulip, te trag de urechi daca nu mai dai pe aici. mi-e dor de tine si de lasagna ta hug.gif

stefan banica-doar o data-i craciunul

hai fetelor, sa bagam multe poze, cu ceea ce face fiecare pe acasa sa incingem atmosfera cheer.gif ......eu care nu sunt amatoare de piftie si m-a cuprins melancolia cand am vazut castronasele postate
ramonavlas
Himere, bine ca mai scrii si tu pe aici, chiar ti se simte lipsa.
Noi maine tinem angajatii la munca pana la 12 (cu exceptia hotelurilor, care au program normal, adica non-stop), ar fi chiar culmea sa ajunga musafirii inaintea ta la tine acasa.

Eu tocmai am venit de la epilat, pensat, azi mergem la o ultima tura de shopping si diseara facem bradul.
Tulip
Buna dimineata!!!!

Himere ,ai aparut !ce bine! cheer.gif Gata cu curatenia? blum.gif

Eu am o gramada de treaba,curatenia nu-i terminata,mancare nu am facut nimic(noroc cu soacra wink1.gif ),brad inca nu avem doh.gif ,insa suntem fff. bucurosi ca ne-am mutat ieri cu firma in cladire/casuta proprie!!! yahoo.gif yahoo.gif
himere2005
bineinteles ca noi de Craciun ne-am luat "traditionalele" scoici, ananas si alte fructe exotice )).gif

tulip, eu cred ca am scapat ceva. ce casuta proprie? v-ati luat una mai mare?....zi si mie ca nu mai sunt la curent cu noutatile wacko.gif
tzutzi, e beton bradul tau
curatenia nu-i nici inceputa lol.gif .....e.....am facut cate un pic...lasa ca dupa aragaz nu se uita nimeni, nu ? doh.gif )).gif . eu zic ca de ajun sa-i ametesc bine pe prieteni ca sa vada un pic mai tulburel lol.gif
Tulip
Himere,noi stam la bloc....insa am cumparat un imobil unde se muta firma sotului(pana acum inchiria un alt spatiu)si ieri am terminat amenajarea cheer.gif

Ieri m-am gandit la tine cand frecam faianta din spatele aragazului lol.gif lol.gif
himere2005
felicitari! lasa tulip, ca-i mai bine asa ....altfel trebuia sa stai sa speli mai multe geamuri, tot esti mare fan, nu? )).gif mai, oare monic si-a spalat geamurile ? lol.gif (monic, sa nu te superi, dar nu ma pot abtine) pupic.gif )).gif ...
Tulip
Ce primeste Bia de Craciun? smile.gif
himere2005
pai dan i-a tot dat din cadouri....adica saniuta, masini, niste dulciuri....m-am cam enervat.....mai am niste cd-uri cu desene animate dublate in lb romana si niste carti de povesti. sper sa aduca mama cadouri sa punem in sacul mosului ca altfel cred ca o sa ma simt cam aiurea
Tzutzi80
neata nebunicilor! M-ati trezit si pe mine de atata ras! Himere....In sfarsit! multumesc de aprecieri ( ti-am zis ca bradul meu e doar jumate? Ca nu mai aveam bani de inca o folie de beteala )).gif
himere2005
bradul din avatar nu e al meu, eu urmeaza sa-l fac in seara asta dar cred ca si al nostru va fi mai mult ornat in partea de sus ca sa nu traga bia de globuri )).gif

i-am luat biancai ieri un clopotel si fata deja vrea sa faca un ban cinstit )).gif ne-a zornait de ne-au sarit capacele grin.gif
danyhoney
Neata !

Bine ai revenit , Himere !

Spor la treaba azi !
Pisik
Himere!!!! pupic.gif hug.gif Iti doresc sa ai parte de un Craciun minunat alaturi de cei dragi tie pupic.gif

Eu sunt cam in priza pe acasa, dar ma misc greu ca am intepenit de mijloc si de abia merg sorry.gif
Am facut sarmalele, i-am facut si mamei ca ea nu are timp, 2 ture de fursecuri, am bagat curcanul la cuptor, am fiert zarzavaturile de salata boeuf. Sotul a cioplit la brad pana acuma si mi-a facut o mizeriiie devil.gif Dar e tare frumusel. rolleyes.gif
Mai avem de impodobit bradul, de sters praful si de aspirat, de facut fripturi si dulciuri, si mai mergem si la cumparaturi. Plus ca nu m-am epilat, spalat pe cap, facut unghiile, maama wacko.gif
Dar le facem noi pe toate.

Va doresc sa aveti parte de un Craciun linistit, cu multa intelegere si fericire in suflete hug.gif
michelle
Danuta, fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Imagine
himere2005
LA MULTI ANI DANA
Pisik
DANA, LA MULTI ANI! Sa dea Dumnezeu sa fii la fel de fericita si implinita ca si pana acum, alaturi de familia ta minunata pupic.gif
himere2005
SEXY, te vad naughty.gif
hai sa va pun niste poze sa intrati in atmosfera Craciunului
himere2005
Imagine
zapada la galati azi
Imagine
geamuri pictate
Imagine
"sorcove" la tablou laugh.gif

Imagine
coronita
Imagine
decor camera bia
decorurile seamana cu cele de anul trecut dar sunt facute azi smile.gif
otilici
La Multi Ani Dana! cheer.gif Sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata! give_rose.gif
himere2005
Imagine
o parte din cadouri

Dana, sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata, un al doilea copil, sa-ti termini casa din romania si sa o decorezi la fel de shick si pe cea din germania
Tulip
Dana,la multi ani! floare.gif
Sexymom
La multi ani Danutza, iti spun pe unde apuc pupic.gif

Himere sunt frumoase pozele, aici un soare, relativ caldut si pomii sunt inca verzi, eu de jur imprejur am numai brazi inalti.Imi lipseste zapada. Azi vb. cu socrul meu la tel. si mi-a amintit ca am 2 saniute acasa care le asteapta pe fete.
Iti doresc un an nou cat mai fericit Himere, sa creasca Bianca mare, sa se faca din ce in ce mai rezistenta, mai sanatoasa, mai frumoasa si isteata.Tie si sotului tau va doresc intelepciune, rabdare, intelegere, multa dragoste.

danyhoney
Dana , iti urez si aici LA MULTI ANI !! Sanatate ca-i mai buna decat toate !
himere2005
fetelor, ce cadouri faceti la copilasi, rude, soti? eu am luat anul asta jucarii, cani, vaze )).gif , cosmetice si accesorii de bucatarie ....ii trimit pe toti la cratita lol.gif lui dan inca nu i-am luat dar in principiu ceva de imbracat si mergem impreuna sa probeze
Monic
Dana cheer.gif haninoroc.gif band.gif cheers.gif partytime2.gif eu sarbatoresc la maxim de ziua ta. Pupicei multi si sa ne traiesti!
La multi ani!!!
aki
LA MULTI ANI,FETELOR!!!!!!!!!!!!!
Imagine
Deea
hug.gif La multi ani Dana! Sa ai parte de un an minunat, numai cu momente frumoase si multa sanatate!
bubbles
Buna seara.
La multi ani Dana !!!! flowers1.gif bday.gif
Eu am fost acasa la Piatra si am ajutat pe mama la facut sarmale,piftii si salata boeuf.In seara asta am pus si eu la fiert zarzavaturile pt salata, fug imediat la facut maioneza iar maine ramane de facut o oala de sarmale si cateva fursecuri.Ma simt si rau ca aseara am facut baie si pe cap si mi s-a infundat irechea stanga si nu mai aud deloc cu ea blink.gif .Sper sa treaca smile.gif
Craciun fericit si toti ce va doriti neuronasi hug.gif
MagdaC
Pup neuroancele vorbarete smile.gif

La multi ani, Danuta! Sa fii sanatoasa si vesela, o mie de ani fericiti!

Eu nu stiu cat o sa mai apuc sa intru pe aici, asa ca va urez de acuma Craciun fericit, liniste in suflet, multa veselie si multa sanatate! floare.gif

Si .... atasez si o poza, ca sa ma vedeti cata m-am facut....Eu sunt aia mov smile.gif Eh...da-le incolo de kg, ca scap eu de ele. Acuma vreau sa fiu vesela! Am terminat si curatenia azi...realizare mare, ce credeti... )).gif
Maine o sa fac casuta de bezea cu Simo...O sa pun poze cu minunatia, daca ne reuseste naughty.gif

daconst
Fetele,multumesc tare,tare mult de urari!Sunteti la fel de minunate,ca atunci cind v-am cunoscut! pupic.gif
Mi-au dat lacrimile cind am citit mesajele voastre,mai ales ca eram convinsa ca nu isi mai aduce nimeni aminte de ziua mea...si acum sunteti toate ocupate cu sarbatorile.
Mi-au mers exact la suflet toate mesajele voastre si sper sa nu para cliseu,dar imi sunteti tare,tare dragi toate. hug.gif

Va pup pe toate si maine sper sa apuc sa va pun si ceva poze cu mine mai batrana cu un an. doh.gif

otilici
Buna dimineata!!! cheer.gif cheer.gif
Craciun Fericit tuturor!!! santa2.gif
peach
Craciun Fericit si multe cadori de la mosu!
Tzutzi80
La multi ani Dana! Sa fii vesela si sanatoasa si sa te bucuri de minunatia aia mica ce ti-a dat-o Dumnezeu! pupic.gif
lucy
CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tot ceea ce-ti doresti sa se infaptuiasca!!!!!!!!!!! floare.gif floare.gif floare.gif hug.gif
Tulip
Craciun fericit,fetelor!
Imagine
danyhoney
CRACIUN FERICIT , NEURONI !!!!
Sexymom
Craciun Fericit vorbaretelor pupic.gif
May
LA MULTI ANI DANUTZA

Si HO, HO, HO, MERRY CHRISTMAS! )).gif
ramonavlas
Daconst, la multi anisori inainte cu sanatate si bucurii!
SARBATORI FERICITE SI TOT CEEA CE VA DORITI![color=#CC33CC]Eu abia am ajuns de la munca. Fac o baie, manichiura si apoi la ai mei. Diseara imi vine o firma la colindat si apoi mergem impreuna la ai mei, din nou eu.
stardust
pupic.gif La multi ani, Dana!!

Va urez tuturor Craciun fericit!! Va scriu de pe acum fiindca nu stiu cand o sa mai apuc sa intru. Astazi sunt la munca, apoi ma apuc de facut sarmale. O sa iasa un dezastru dar a dat harnicia in mine )).gif Maine sunt plecata toata ziua sa sarbatoresc Craciunul cu familia din Germania. Sper ca Mosul sa va aduca numai lucruri bune!!
cri
SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.