hai trezirea ca am pus de cafeluta
astazi am de gand sa stau pe capul vostru
Craciun fericit!vreau sa multumesc din suflet fetelor care mi-au trimis urari de Craciun. sunteti nemaipomenite, stiam eu
am ras de m-am cracanat de dimineata,
dany mi-a trimis un videoclip de Craciun, merita a fi si postat, dar nu's daca ma prisep
la multi ani
soranutza, oti....stiu ca a trecut ziua voastra dar eu n-am apucat sa va tzuc
bine ai revenit
tzutzi de pe meleaguri exotice....eu m-am infruptat din bucatele servite de tine
ramona, si eu anul asta fac la restaurant revelionul. n-am mai facut niciodata revelionul in oras, sper sa nu fie prea aiurea si sa speram ca o sa ne putem scula de la masa ca astia au facut un meniu pentru 3 oameni, nu unul
ella, am vazut rochitele si hainutele....superbe. ziceau fetele ca te-au vazut dar eu n-am gasit poze
monic, iar ti-ai pus mosul pe tucal
dana, te-am vazut in poze roscata si iti sta bine, dar bruneta nu. mai ai link? ca-s curioasa foc
sexy...mi-au placut si pozele cu tine si cu may si le-am vazut si pe cele cu mosu....sa fiti fericiti pana la adanci batraneti
may, tu esti din ce in ce mai frumoasa
felicitari pentru apartament
bubbles si pentru masina....a fost un an bun, nu?la anul si mai si
deea, sa-ti creasca fata mare si sa faca nazbatii la bradut
miha, as vrea adresa ta
noni, honey, sa aveti grija de burtici

eu de abia astept sa vad poze cu strumfii
nusa, sarbatori fericite si tie...presimt ca va fi un an bun pentru tine

si pentru
pisik la fel
pisik, am citit de necazul cu colegul, sper sa nu fii afectata de Craciun
luchi, dumbo, gandac, dulci, va pup pe toate si fie ca mosul sa va aduca ce va doriti
anca, iti doresc sa-ti gasesti un babuin care sa te faca fericita si cativa
peach, dana, dany, emu, ganesha si toate cele care sunteti plecate in strainatate va doresc sa va puteti realiza visurile acolo departe ca pare a fi mai usor si sa va simtiti fericite chiar si cu bufnite si alte lighioane alaturi
si acum trebuie sa ma apuc de treaba, nu? am de facut o groaza, maine muncesc dar in schimb mi-am invitat o gasca intreaga la ora 19.00
).gif)
daca nebunii astia de la servici nu ne dau drumul mai devreme am imbulinat-o rau, ajung cu 20 de minute inaintea invitatilor

....poate ma asteapata ei pe mine in casa nu eu pe ei
Mos Craciun a venit aseara cu saniuta si a lasat pe balcon bradutul de Craciun. am primit directive sa-l impodobim ca pe data de 24 seara, mosul se va intoarce incarcat cu o multime de cadouri pentru cei mari si cei mici. voi ati fost cuminti?

in caz ca va era dor,.....amatori ai emisiunii teo si nu numai
impodobeste mama bradulnessie,julyana 
sarbatori fericite si la cat mai multe postari
tulip, te trag de urechi daca nu mai dai pe aici. mi-e dor de tine si de lasagna ta
stefan banica-doar o data-i craciunul hai fetelor, sa bagam multe poze, cu ceea ce face fiecare pe acasa sa incingem atmosfera

......eu care nu sunt amatoare de piftie si m-a cuprins melancolia cand am vazut castronasele postate