Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ganesha
In primul rind, blushing.gif de intirziere: Dana, La Multi Ani bday.gif , iti doresc tot binele din lume, multa fericire si sanatate, si putere sa-i sa-i ajuti pe altii in continuare. floare.gif

In al doilea rind, am venit cu un colind

Colinde, colinde,
E vremea colindelor,
Căci ghiața se 'ntinde
Asemeni oglinzilor.
Și tremură brazii
Mișcând ramurele,
Căci noaptea de azi-i
Când scântee stelele.

Se bucur copiii,
Copiii și fetele,
De dragul Mariei
Își piaptănă pletele...
De dragul Mariei
Și al Mântuitorului
Lucește pe ceruri
O stea călătorului.

si sa impart cu voi putin din atmosfera mea de Ajun de Craciun:

ImagineImagine

ImagineImagine

si sa multumesc celor ce ati fost linga mine, activ sau doar lecturind, in asteptarea Craciunului la gura sobei.

Un Craciun magic si minunat va urez din suflet!
crissy
Va urez din tot sufletul ca Mosul sa va aseze sub brad cadourile pe care vi le doriti, alaturi de un sac plin varf cu sanatate, fericire si bucurii cat sa va ajunga 100 de ani de acum incolo. Petrecere frumoasa si drum bun celor care calatoriti in preajma sarbatorilor. pupic.gif la toate fetele.
michelle
Magia Craciunului si a sarbatorilor de iarna se aseaza incet, incet peste gandurile noastre si
nu mai avem loc decat pentru bucurie si speranta.
Carciun fericit tuturor!
emu
Bine v-am gasit in ajun de Craciun, am intrat sa va urez sarbatori feicite si sa ne gasim in noul an mai linistite si mult mai bune, cu noi insine si cu cei de langa noi, cunoscuti si necunoscuti smile.gif

Craciun Fericit!
brenna
CRĂCIUN FERICIT TUTUROR!!
SĂ VĂ DEA DOMNUL TOT CE DORIȚI!
[b][color=#006600]

cântec de Crăciun
daconst
Craciun fericit,alaturi de cei dragi voua!

Si o poza cu cadoul de la Moshul (adica Dylly wink1.gif )

Imagine

Si inca o poza de la ski. cheer.gif

Imagine
himere2005
CRACIUN FERICIT! Fie ca forumul sa dureze la nesfarsit si sa imbatranim frumos impreuna. La multi ani !
nusarich
Craciun fericit si de la mine, pentru voi toti neuronii, sa aveti (sa avem mai bine zis) parte de tot ce-i mai bun, sanatate, impliniri, veselie si bucurii fara numar!
himere2005
peach, sunteti in elvetia sau germania? sarbatori fericite si distractie placuta la ski
Ella79
Danuta, chiar daca vin si eu cu intarziere, iti urez LA MULTI ANI, sa ai parte de multa multa fericire, o surioara frumoasa si sanatoasa pt Lucas si sa ramai intotdeauna omul minunat care esti.

Himere, am impresia ca fetele sunt in Elvetia. Nu sunt sigura, dar eu parca asa intelesesem.

Craciun Fericit[size=3] va urez si eu si, cum bine spunea Himere, sa speram ca forumul asta va dura pentru totdeauna iar noi vom reusi sa ne intalnim, candva, toate.

daconst
Va mai pun niste poze,pentru cine are chef sa vada cu ce ne-am mai ocupat noi printre altele... naughty.gif

Aici poze
Ella79

Danuta, multumim de poze! Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul. Parca ieri ne anuntai ca esti insarcinata si acum Lucas e deja mare!
Ma tot holbez la poze dar nu ma prind exact, ce a ales de pe tava?
himere2005
frumoase poze...am impresia ca a ales mouse-ul si banii, nu? )).gif
imi place la nebunie poza in care tine peach foarfeca in mana pregatita sa inceapa "macelul" )).gif
si mai imi place piciul vostru, sa va traiasca! si tortul, bineinteles....vreau si eu litere din alea tease.gif
vin si eu cu cateva poze de Craciun
Imagine
Mos Craciun
Imagine
bia, cotrobaind cu tupeu in sacul mosului )).gif
Imagine
poza de familie, in jurul bradului

mi-au pus coarne w00t.gif
Imagine
himere2005
de revelion aveti plenuri?
noi vom merge aici
himere2005
am uitat sa va povestesc peripetiile de Craciun. a venit mosu (fratele lui dan deghizat), i-a deschis usa unul dintre copilasi. probabil din cauza mastii care nu este una prea prietenoasa, in loc sa se duca la mosu' au fugit )).gif si nu mai vroiau la mosu' nici in ruptul capului. cea care a spart gheata a fost bia, care parca astepta ca mosul sa scoata cadouri numai pentru ea grin.gif ....vazand totusi ca sacul e plin de jucarii pana la urma au luat cadoul de la mos prin intermediari (mamele grin.gif )
trebuia sa spun si eu o poezie cand mi-a venit randul, asa ca am zis cateva versuri sin piesa mea de "rezistenta", Luceafarul lol.gif
dupa ce s-a schimbat, gabi, fratele lui dan a avut "grija"de fete indemnand pustoaicele sa pape din tort
iata o poza
Imagine
Ella79
Eu voi merge intr-un club, impreuna cu o gasca de 20 de prieteni si abia astept cheer.gif cheer.gif
himere2005
dupa ani si ani am reusit sa plasam videoclipul cu tortuletul de ziua Biancai biggrin.gif
enjoy
Sexymom
Ce poze frumoase, ma bucur mult ca le-am vazut.Cum cresc copii astia, ca din apa hug.gif

Eu nu plec nicaieri de revelion , stam acasa ca mosii , o sa iesim in schimb sambata , mergem cu mama pe Valle de los Caidos, la mormantul lui Franco.

Himere ce scumpa s-a facut Bia ta. pupic.gif
Ella imi place tonusul tau, ma bucur ca esti bine fetita draga.Sa te distrezi ca meriti.Si sa ii dai un pupic.gif fratelui tau, din partea mea naughty.gif
Dumbo
Sarbatori fericite!!!

Tocmai m-am intors si eu de la socri. Diseara am oaspeti si maine ma duc la lucru... uf, am un chef de lucru...
emu
smile.gif Himere ce ma bucur ca ne tii la curent cu noutatile. Frumoase pozele smile.gif

Dana sa va traiasca baiatul.

Noi de Craciun (adica pe 24 si pe 25), pe langa mancat si impachetat si despachetat cadouri blum.gif am stat pe Wii Sports tot timpul (toata familia) )).gif Inca ma resimt fizic, iar azi, daca nu-i sala inchisa (am uitat sa iau programul pe decembrie), avem program de workout. La 6 ne intalnim cu niste prieteni la restaurantul preferat al tuturor )).gif cu specific asiatic (bufet suedez), si cu preturi pt buzunarele majoritatii. Au un sushi super bun acolo, si ff variat, mai bun ca la Benihana din Bucuresti )).gif

Si o poza sa vedeti ce-am facut sambata pe zi
Imagine
la un restaurant care are amenajate in interior locuri de joaca pt copii, scena cu animatronics, joc de apa si de lumini si perete de catarat. Evident ma incadram in limita maxim admisa la kg )).gif asa ca am profitat naughty.gif

si cateva poze de la spectacolul de lumini din parcul Tanglewood
May
Mai traieste careva dupa Craciun? )).gif

Eu nu ma asteptam la niciun cadou si am primit o gramada, sper ca si voi! pupic.gif
emu
Da, eu traiesc, si am o dispozitie super naughty.gif
May
Bravo tie, cred ca tii se trage de la catarat naughty.gif Vreau si eu dispozitie super doh.gif oare sa incep sa ma catar? blushing.gif grin.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 26-12-2007, 06:18 PM) *

Bravo tie, cred ca tii se trage de la catarat naughty.gif Vreau si eu dispozitie super doh.gif oare sa incep sa ma catar? blushing.gif grin.gif

Eu am alergat... si ieri dimineata si azi, si ma simt plina de energie si veselie de-as muta muntii din loc. yahoo.gif
emu
De la 2 zile de pauza de la munca )).gif si de la catarat - va recomand cu caldura! smile.gif
Chiar aveam nevoie de pauza asta.
May
CITAT(ganesha @ 26-12-2007, 05:20 PM) *

Eu am alergat... si ieri dimineata si azi, si ma simt plina de energie si veselie de-as muta muntii din loc. yahoo.gif

Eu am biciclit o ora dar tot ce simt e durere de fund lol.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 26-12-2007, 06:21 PM) *

CITAT(ganesha @ 26-12-2007, 05:20 PM) *

Eu am biciclit o ora dar tot ce simt e durere de fund lol.gif

Aseaza-l pe ceva moale, poate trece blum.gif
May
)).gif l-as baga in zapada dar n-am )).gif
Tzutzi80
)).gif Nebunatico....nu e remy pe aproape sa ti-l....MASEZE? pupic.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 26-12-2007, 06:27 PM) *

)).gif l-as baga in zapada dar n-am )).gif

Ceva moale si cald aveam eu in gind... da' daca tu preferi rece naughty.gif
daconst
Himere,tare ma bucur ca scrii iar la noi...am ras si la mesajele dinainte de m-am cracanat. )).gif
Ce Craciun frumos ati avut!!!La noi Moshul a fost...Lucas,o sa pun poze mai incolo.

Ella,in prima faza a ales mouse-ul si portofelul...dar in final s-a decis pe portofel. cheer.gif
La care al meu a zis:-stiam eu ce alege,ca doar seamana cu ma-sa. lol.gif
Distractie faina in club! pupic.gif

Sexy,tu nu ne pui poze? naughty.gif

Emu,ce distractie la voi acolo...vreau si io. blum.gif

May,sa-ti spun ce am primit eu cadou de la Sorina???
O masina de imbracat fructe in ciocolata. doh.gif
ganesha
CITAT(daconst @ 26-12-2007, 06:39 PM) *

in prima faza a ales mouse-ul si portofelul...dar in final s-a decis pe portofel. cheer.gif

Al meu, acum... hm... 7 ani, a ales o floare si apoi un penson. Iar banii i-a aruncat de pe tava si nici n-a vrut sa se uite la ei doh.gif

CITAT(daconst @ 26-12-2007, 06:39 PM) *

Vai, cit imi doresc o din aia... si-i tot bat apropouri lu' mama si ea nu se prinde. Sau se face ca nu se prinde....
daconst
Ganesha,eu ma gindeam sa ma apuc de cura urgent...dar acum nu imi sta capul decit la ciocolata aia curgand.Oare cu Nutella merge? blum.gif
ganesha
CITAT(daconst @ 26-12-2007, 06:46 PM) *

Ganesha,eu ma gindeam sa ma apuc de cura urgent...dar acum nu imi sta capul decit la ciocolata aia curgand.Oare cu Nutella merge? blum.gif

Eu de cura de ciocolata m-as apuca de as avea asa ceva in casa lol.gif Pina si masti de fata mi-as face, ca si asa e in mare voga pe la toate spa-urile chocolate spa therapy lol.gif Asa as avea o scuza, si cind nu s-ar uita nimeni as lua cu deshtu' si-as minca-o. Da, uite acum imi dau seama de ce se face mama ca nu intelege.... lol.gif
daconst
CITAT(ganesha @ 26-12-2007, 08:49 PM) *

Eu de cura de ciocolata m-as apuca de as avea asa ceva in casa lol.gif Pina si masti de fata mi-as face, ca si asa e in mare voga pe la toate spa-urile chocolate spa therapy lol.gif Asa as avea o scuza, si cind nu s-ar uita nimeni as lua cu deshtu' si-as minca-o. Da, uite acum imi dau seama de ce se face mama ca nu intelege.... lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Ce tare esti!!!!
Pai la cit esti de slabanoaga,iti permiti si baie in ciocolata.
Dar de mine nu are mama grija asa ca de tine. wink1.gif
emu
CITAT(daconst @ 26-12-2007, 11:39 AM) *
Emu,ce distractie la voi acolo...vreau si io. blum.gif
)).gif Mai e un lant de restaurante de genul astuia la care am fost sambata, ii zice Chucky Cheese, personal nu stiu cat de amuzant e, dar din povestiri am inteles ca-i ca la zoo acolo lol.gif

CITAT(daconst @ 26-12-2007, 11:39 AM) *

lol.gif te iubeste tare )).gif

CITAT(ganesha @ 26-12-2007, 11:42 AM) *
Al meu, acum... hm... 7 ani, a ales o floare si apoi un penson. Iar banii i-a aruncat de pe tava si nici n-a vrut sa se uite la ei doh.gif

Ce este pensonul? huh.gif Google nu-mi da decat nume pt companii de financial services )).gif
daconst
Emu,pensonul e pensula...cred ca are inclinatii artistice. naughty.gif
Acum m-am gindit ca nu i-am pus niciun instrument muzical de frica sa nu semene cu ta-su. lol.gif
Macar asa daca o sa aibe bani,nu-mi fac griji ca moare de foame in viata. )).gif
ganesha
CITAT(daconst @ 26-12-2007, 07:00 PM) *

CITAT(ganesha @ 26-12-2007, 08:49 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Ce tare esti!!!!
Pai la cit esti de slabanoaga,iti permiti si baie in ciocolata.
Dar de mine nu are mama grija asa ca de tine. wink1.gif

Pe mine m-a pus mama ieri sa-mi aleg niste rujuri - cre'ca s-a gindit ca astea-s mai sigure: n-am sa le maninc lol.gif

Emu, pensonu' e de ala de pictat, cum a zis si Dana. L-am pus acolo pentru ca la noi in familie e o maaare inclinatie artistica de generatii doh.gif eu chiar trebuia sa dau la arte plastice la pictura murala si restaurare patrimoniu, da' n-a mai fost sa fie.

May
CITAT(daconst @ 26-12-2007, 05:39 PM) *

doh.gif peach pot sa vin si eu la tine in vizita? grin.gif

daconst
May,dar tu ce cadouri ai primit?Ce sexosenii ti-a adus moshul? naughty.gif

Monic,ia spune tu cum a fost la voi de Craciun?Ce traznai a mai facut colega?
Parca vad ca v-ati distrat de minune. lol.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 26-12-2007, 06:54 PM) *

CITAT(daconst @ 26-12-2007, 05:39 PM) *

doh.gif peach pot sa vin si eu la tine in vizita? grin.gif

Ba cum sa nu...dar vezi ca-ti tai motul inainte )).gif
peach
Himere ma bucur ca in sfirsit ti-ai gasit timp si pentru noi cheer.gif

Emu unde-i poza cu caderea? )).gif
emu
CITAT(ganesha @ 26-12-2007, 12:44 PM) *
Pe mine m-a pus mama ieri sa-mi aleg niste rujuri - cre'ca s-a gindit ca astea-s mai sigure: n-am sa le maninc lol.gif
lol.gif

Va multumesc frumos de explicatii smile.gif si-asa am mai invatat ceva blum.gif

Peach n-am poze cu caderea, ca era sotul preocupat sa-i spuna supraveghetorului sa nu ma atinga in locuri nepermise lol.gif si oricum nu era asa inalt, ca-i facut pt copchii )).gif
ganesha
Emu, tu stai in NC?
emu
Da, in vestul statului... avem prieteni in estul NC pe care-i vizitam de cate ori avem ocazia.
ganesha
CITAT(emu @ 27-12-2007, 03:40 AM) *

Da, in vestul statului... avem prieteni in estul NC pe care-i vizitam de cate ori avem ocazia.

Mami meu a locuit in NC vreo 2 ani, dar ea mai pe centru; n-am apucat sa o vizitez in perioada aia... am vazut doar poze rolleyes.gif
emu
Super smile.gif I-a placut? In ce perioada a fost? Ii e dor de sudistii din NC sau de bbq-ul de aici? blum.gif
ganesha
CITAT(emu @ 27-12-2007, 04:48 AM) *

Super smile.gif I-a placut? In ce perioada a fost? Ii e dor de sudistii din NC sau de bbq-ul de aici? blum.gif

Pai... stai sa ma scormonesc in crestet... prin 2000-2002 parca, apoi s-a mutat in Toronto vreun an si ceva-2, apoi aici in London, ON unde stam acum, apoi (dupa 3 ani jumate in total de Canada - parca) s-a mutat in Houston, TX, apoi, dupa inca un an si ceva inapoi in London aici... daca iese matematica, atunci da, prin 2000-2002. Daca nu iese matematica, atunci in alta perioada, dar cam pe acolo, pentru ca stiu cu siguranta ca al meu cupil era abia nascut.
Ii e dor de ocean, de bucatarie ii e dor de moare de Texas naughty.gif
Dumbo
Buna dimineataaa!!!!!!!!!!
Va astept la o cafea.gif
lucy
CITAT(Dumbo @ 27-12-2007, 09:44 AM) *

Buna dimineataaa!!!!!!!!!!
Va astept la o cafea.gif

"neata, acum o beau! blum.gif Multumesc pt invitatie floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.