Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Dumbo
mda, cred ca ar trebui sa ma apuc si eu de munca in loc sa casc ochii pe aici.
Oricum am o maarrrrrrrrreeeeeeeee problema. Azi nu avem mancare la lucru, probabil firma care ne asigura masa s-a gandit ca nu o sa aiba clienti si nu stiu cum o sa ne descurcam... sper sa nu dau iama in junk food.
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faceti fetelor?Eu incerc sa nu ma dau cu capul de pereti cand vad cata m-am facut dupa zilele astea de ingrasare lol.gif lol.gif
Dana pupic.gif pupic.gif si pe bebe frumos hug.gif
May Hai ca merg si eu cu tine la Sorina la masina de imbracat fructe grin.gif ..Nu conteaza doar ciocolata sa curga )).gif
Dumbo hug.gif .Vezi nu sari in junk food ca ma gandesc ca si asa ai mancat din mancarea traditionala de craciun care e destul de nesanatoasa si grasa blum.gif
Peach ce ai primit de la bufnita? )).gif
Eu fug sa fac repede 15 minute de bicicleta ca apoi plecam prin oras doh.gif
Sexymom
Buna dimineata . pupic.gif
Vad ca nu sunt unica la scarbici.Raman in preajma ca nu prea avem activitate. )).gif
Tulip
Buna dimineata! smile.gif
Ce bine e in vacantaaaaaaaaaaa! w00t.gif w00t.gif Acum 10 minute m-am trezit yahoo.gif

Dana,Peach,sunteti niste frumoase,cu Lucas in frunte! floare.gif
peach
Neata fetele

ca sa va imaginati cum arata cadoul Danei )).gif
Imagine

Nu am primit nimic de la Bufnita pe motiv ca noi am cazut de acord sa nu mai facem cadouri..nu de alta dar transformase ajunul intr-o goana dupa cadouri si m-am saturat de lumanarile si servetelele lui soacra-mea.

Lucas e un scump (apropo Dana nu m-am putut abtine si l-am intrebat pe Marcel de cine-i place mai mult Lucas sau Matthias..ai voie la o incercare sa ghicesti raspunsul..si a raspuns cu 4 argumente diferite..stiu ca nu se face da deh devil.gif ), Dana e frumoasa si slaba..eu sunt grasa si urita..si am facut un soc cind m-am vazut in poze..e timpul sa iau masuri...ufff pt a cita oara

Sexymom
Iubita parca ma aud pe mine vaicarindu-ma. )).gif Nu esti grasa deloc.

Nu vezi tu prea bine imaginea ta ( ca si mine de altfel)
peach
CITAT(Sexymom @ 27-12-2007, 10:57 AM) *

Iubita parca ma aud pe mine vaicarindu-ma. )).gif Nu esti grasa deloc.

Nu vezi tu prea bine imaginea ta ( ca si mine de altfel)

daca compari cu poza de asta vara (cea cu bufnita)..e diferenta mare

imi lipsesc ochelarii care te arata slaba )).gif )).gif )).gif
bubbles
Sa va pun si cateva poze cu mine )).gif
Imagine

Imagine
peach
CITAT(bubbles @ 27-12-2007, 11:05 AM) *

Sa va pun si cateva poze cu mine )).gif
Imagine

Imagine

mmh ce craci naughty.gif

apropo maine ma tund..iar
daconst
Neatza!!!!
Am venit si eu de la dentist,ca deh trecea anul si nu aveam revizia facuta. lol.gif

Sa nu o credeti pe Sorina ca exagereaza.Suntem amandoua la fel...de grase. lol.gif
Ea a avut curajul sa se urce pe cintar dupa toate bunatatile gatite de mama ei,eu nu. grin.gif
Eu inca nu ma uit nici in oglinda,ca altfel sigur nu mai mananc nimic si e pacat de Revelionul asta. tease.gif
Dupa am vreme si o sa slabesc,promit solemn. salut.gif

Tulip,tu vad ca nu te dai de gol cit ai fost de "cumintica". naughty.gif

Dumbo,tu n-ai mai pus poze de la petrecerea firmei...Sa stii ca am citit eu pe sarite in perioada aia,dar asta nu mi-a scapat. unsure.gif

Sexy,tu esti singura pe la scarbici?Nici un coleg nimic??? naughty.gif

Emu
,ce tare e al tau...cu "locuri nepermise". lol.gif

Bubu,tu sa taci ca la cit esti de slabanoaga ar trebui sa traiesti tot Craciunuri sa te mai ingrasi putin. mad.gif

Sorina,mi-ai copt-o tu cu masinaria de ciocolata,dar ai primit si tu una la fel,fara sa te astepti,na. tease.gif
Sa vedem cine o incearca prima...ca eu o visez noaptea. lol.gif
Oare ce ciocolata sa pun in ea?
Tulip
Peach,mie imi place cum arati,nu prea vad unde esti tu grasa...esti o tipa mereu aranjata si fff. shick imbracata floare.gif

Dana,chiar am fost cumintica de sarbatori,pt. ca m-am racit,in data de 24 am avut febra mare sad.gif

Dar oricum am de recuperat,ma asteapta oala cu sarmale doh.gif
peach
CITAT(daconst @ 27-12-2007, 11:18 AM) *

Neatza!!!!
Am venit si eu de la dentist,ca deh trecea anul si nu aveam revizia facuta. lol.gif

Sa nu o credeti pe Sorina ca exagereaza.Suntem amandoua la fel...de grase. lol.gif
Ea a avut curajul sa se urce pe cintar dupa toate bunatatile gatite de mama ei,eu nu. grin.gif
Eu inca nu ma uit nici in oglinda,ca altfel sigur nu mai mananc nimic si e pacat de Revelionul asta. tease.gif
Dupa am vreme si o sa slabesc,promit solemn. salut.gif

Sorina,mi-ai copt-o tu cu masinaria de ciocolata,dar ai primit si tu una la fel,fara sa te astepti,na. tease.gif
Sa vedem cine o incearca prima...ca eu o visez noaptea. lol.gif
Oare ce ciocolata sa pun in ea?

Vezi ca ai in pachet una deja..daca-i prea neagra poti pune frisca lichida si eventual zahar pudra..asta-i avantajul la a ta ..ca-i manuala. La a mea nu poti face asa ceva si ai nevoie de multa ciocolata plus nu merge cu nutella Imagine
daconst
Tulip,sarmalele sunt ceva prea light. lol.gif
Prajituri,n-ai? )).gif

Moama,Sorina[b] de ce mi-ai spus ca am in pachet ca deja caut fructe prin casa,dar am numai mere si compot de ananas.Cred ca merg si astea,in lipsa de altceva. cheer.gif
peach
CITAT(daconst @ 27-12-2007, 11:35 AM) *

Tulip,sarmalele sunt ceva prea light. lol.gif
Prajituri,n-ai? )).gif

Moama,Sorina[b] de ce mi-ai spus ca am in pachet ca deja caut fructe prin casa,dar am numai mere si compot de ananas.Cred ca merg si astea,in lipsa de altceva. cheer.gif

merge.. )).gif

cum se simte Lucas?
daconst
Lucas e tare bine acum.Sa-ti spun ca pina la 5 dimineata n-a miscat? doh.gif
Cred ca a simtit ca e acasa si a dormit mai bine.Mucii sunt pe duca si e iar in forma. cheer.gif

Tu ai facut febra de la ski ieri?Chiar m-am mirat ca eu n-am avut nimic,nimic.
gandac
LA MULTI ANI, DANAAAA!
sorry de intarziere, abia ieri am venit in Bucuresti si acum am vazut. Sa fii iubita, fericita, sanatoasa si la punga groasa. Sa ai parte numai de bine.
Pupici multiiii!

Bine v-am regasit, fetelor, LA MULTI ANI, SARBATORI FERICITE, nu stiu voi, dar noi am fost indopati de socri, de parca eram slabi de ne lua vantul, asa ca m-am intors cu vreo 2 kg la burduf si, acum innebunesc, incerc sda imi revin dupa atata mancare grea.
Pupici, sunt la serviciu

deprimant rau, dar nu am ce sa fac, am o gramada de lucru
peach
CITAT(gandac @ 27-12-2007, 12:42 PM) *

LA MULTI ANI, DANAAAA!
sorry de intarziere, abia ieri am venit in Bucuresti si acum am vazut. Sa fii iubita, fericita, sanatoasa si la punga groasa. Sa ai parte numai de bine.
Pupici multiiii!

pe unde-ai petrecut? piftie, cirnati?

Dana cred ca magneziumul ala puternic doar a mascat febra..ieri am simtit ca mor de fiecare data cind foloseam muschii picioarelor..acum nu am mai simtit nimic ..ciudat..marcel nu avea nimic...sunt eu deformata )).gif
Dumbo
Bubule, esti tare dulcica.

gandac
pe acasa pe la Valcea, piftie, friptura, carnatii nu imi plac. Eram atat de ghiftuiti de friptura, incat in ultimile 2 zile ne-am dus sa mancam seara in oras, pizza sau snitel cu ciuperci pane (foarte bune)
am exagerat bineinteles si acum mi-e foame incontinuu, chiar daca sunt plina ochi
michelle
Salutare neuroni!
Si eu sunt ghiftuita.. deja m-am cantarit de curiozitate si aveam 54.7 azi dimineata, pardon, la 12 cand m-am trezit.
Cadouri am primit cosmetice, papuci de casa, dulciuri, pijamale cu oite ("fluffy sheep" scrie pe ele)
In rest multe vizite, mancare multa peste tot, ce mai, abia astpet sa imi revin cu alimentatia ca am luat-o rau de tot pe aratura.

Danuta, Sorina, faine de tot pozele. Nu sunteti grase deloc. Sorina e un pic mai plinuta decat asta vara - dar si eu sunt la fel, asa ca te inteleg. Lasa sa treaca sarbatorile si ne revenim noi.
Pupici lui Lucas hug.gif Ma bucur sa aud ca ii e mai bine.
Emu, faine pozele tare.. Cred ca a meritat sa asteptati atat sa intrati.
Ganesha, super familioul vostru. Sunteti atat de frumosi si de tineri! Mi-a placut cum ai aranjat masa de ziua baietelului tau! Si bradul e super!
Himere, ma bucur ca esti din nou printre noi. Ce fain v-ati dsitrat! Am vazut si filmuletul de ziua Bancai, foarte fain!
May
CITAT(daconst @ 26-12-2007, 07:04 PM) *

May,dar tu ce cadouri ai primit?Ce sexosenii ti-a adus moshul? naughty.gif

Pai am primit de la remy un set cu parfum, crema de corp si gel de dus de la o firma buna ca imi venea sa il strang de gat cand l-am vazut, ma gandeam numai ca de banii aia imi luam palton lol.gif. Apoi, in ajunul Craciunului am primit pachetul de la ai mei si, pe langa slaninuta, bomboane de pom si alte interzise, am primit o gramada de cosmetice intr-un portfard superb si un parfum. De la socrii am primit 50 de euro si un set cu bratara, inel, cercei si pandantiv din argint si pietre mari turcoaz ( nu erau din argint, nu stiu de ce au simtit nevoia sa minta mai ales ca mie imi plac zdranganelele, nu ma port numai in argint). Chiar nu ma asteptam sa primesc toate astea rolleyes.gif

Eu am pus 1 kg zilele astea si ma lupt cu el sa il dau jos pana la Revelion laugh.gif
otilici
Buna ziua! floare.gif
Bubbles,arati foarte bine,esti o frumusica asa cu parul scurt,te prinde tare bine.Si nu esti grasa deloc devil.gif
Si eu cam mancat zilele astea,nu am exagerat prea tare,dar nici nu am pus nimik pe mine,tickerul e foarte adevarat,asta o fi greutatea maxima admisa acum )).gif ,ca de cand nu mai tin dieta,tot acolo is wacko.gif
michelle
Wow May, ce de-a lucrusoare!! Poze cu cadourile nu ai ca mor de curioasa le cosmetice si zdranganele blushing.gif
Monic
wow ce de lume s-a adunat p-aici w00t.gif si vad ca toate sunteti pline de bunatati blum.gif
Dana, peach, unde as putea sa vad si eu pozele, ca tare as vrea sa va vad give_rose.gif
Eu am avut niste zile-fulger. Sambata am mers la Györ un oras langa granita cu austria, acolo ne-am intalnit cu fratele meu si sotia sa, am mancat bine la la un restarurant, ne-am plimbat, duminica dimineata la fel(am mancat exagerat de mult la hotel), ne-am ras cat pt tot anul care vine naughty.gif ca si ei sunt nebuni ca mine blum.gif , apoi duminica dupa-masa ne-am intors la Budapesta, si m-am apucat de prajituri, salate, piftii, creme, aiureli pt sarbatori. Am muncit ca o sclava pana dimineata la 3, iar pe la 4(tot dimineata) a sosit prietena mea cu prietenul ei. De luni dimineata tot ce am facut a fost sa pun masa la musafiri, sa pregatesc mancarea, sa adun, spalat vase, iar pus masa, adunat, iar spalat vase... M-a intrebat ieri mama, cand am sunat-o ce am facut de sarbatori? i-am spus ca asa privind in urma parca mi se pare ca tot timpul am spalat vase lol.gif
Per ansamblu a fost bine, ne-am simtit bine, chiar foarte bine, dar nu sunt obisnuita sa fiu femeia de serviciu de sarbatori blushing.gif
In rest la cadouri cel mai tare m-am bucurat de ce mi-am cumparat singura cheer.gif lol.gif , (a fost cel mai inspirat cadou grin.gif ), mi-am luat 2 carti, Memoirs of a geisha, Under the tuscan sun, iar de la al meu am primit o carte cu retete de salate, de la musafiri am primit un poster superb cu orasul natal, iar de la fratello un mixer de facut spuma(fratele meu tot incerca sa ma convinga ca la hotelul unde am stat sa pun apa in chiuveta sa pun sapun si sa incerc aparatul grin.gif )
Dumbo
Miha, poti sa ii faci curaj sa puna poze, punand tu poze cu cadourile.

Dupa cum se pare cred ca momentan e mai usor sa scriem despre cura de ingrasare decat despre WW.
May
CITAT(michelle @ 27-12-2007, 02:30 PM) *

Wow May, ce de-a lucrusoare!! Poze cu cadourile nu ai ca mor de curioasa le cosmetice si zdranganele blushing.gif

Cosmetice

Imagine

Zdranganele

Imagine
peach
CITAT(Monic @ 27-12-2007, 02:53 PM) *

wow ce de lume s-a adunat p-aici w00t.gif si vad ca toate sunteti pline de bunatati blum.gif
Dana, peach, unde as putea sa vad si eu pozele, ca tare as vrea sa va vad give_rose.gif

mot si ski

May
Aaaaaa peach, sa imi tai motzul? w00t.gif Mai bine stau acasa si topesc ciocolata la microunda lol.gif
peach
May imi plac gdranganalele tale ..ai mey ..2- 3 fire la tine nu se vede si asa ai destul

Tare faza cu mixerul Monic lol.gif lol.gif l-ai incercat pina la urma grin.gif
May
Mersi give_rose.gif Eu imi imaginez cum imi prinzi toata pleata si mi-o tai w00t.gif ... raman ca Britney Spears lol.gif
Monic
Dana, Peach, sunteti numa` bune, ce mai naughty.gif
Ce ma enerveaza e ca sunteti zgarcite rau la poze si de-abia va vad, stau cu microscopu` la voi sa va vad mai bine
May, ce de cadouri ai primiiit w00t.gif ...oare nu ma adopta socrii tai? naughty.gif
Bubule, tare bine iti sta cu parul scurt, nu inteleg de ce ai lalait-o atatia ani cu parul lung cand asa aiti sta incomparabil mai bine floare.gif
peach
)).gif )).gif doar la cerere

ma intreb pe unde-i Danutza ca avea ginduri negre cu parul lui Lucas fingers.gif

Ramona, Deea cum a-ti petrecut?

Eu sunt singura care "munceste din greu" la servici? )).gif

Bune de....? (spune, sa te pot alerga orc.gif )
Ella79
CITAT(peach @ 27-12-2007, 07:16 PM) *

si eu, si eu cheer.gif nu-i asa ca e "distractiv"? )).gif
Monic
eu sunt cea mai tare rock.gif tata.gif
eu am muncit si ieri, si am avut la lucru cat pt o saptamana sorry.gif batista.gif

Peach, eu vreau la cerere baby.gif Unde se poate face comanda?
Ella79
CITAT(Monic @ 27-12-2007, 07:25 PM) *

eu sunt cea mai tare rock.gif tata.gif
eu am muncit si ieri, si am avut la lucru cat pt o saptamana sorry.gif batista.gif

blink.gif blink.gif
ieri? de Craciun?? Dar ce-au frate ungurii aia, ca nu stiam ca sunt musulmani...
Monic
Ella, faza e ca eu lucrez la o companie americana si americanii lucreaza. Ungurii au stat si au chefuit ieri :-(
Ella79
CITAT(Monic @ 27-12-2007, 07:29 PM) *

Ella, faza e ca eu lucrez la o companie americana si americanii lucreaza. Ungurii au stat si au chefuit ieri :-(

Nu stiam ca americanii lucreaza de Craciun.
Nasol de tine... imi pare rau....
Macar primesti un liber pt ziua de ieri?
Monic
Ella, nu voi lucra sambata(cand ungurii lucreaza)
La Americani doar data de 25 dec si 1 ian e libera mad.gif
ganesha
CITAT(michelle @ 27-12-2007, 02:52 PM) *

Ganesha, super familioul vostru. Sunteti atat de frumosi si de tineri! Mi-a placut cum ai aranjat masa de ziua baietelului tau! Si bradul e super!

Miha, give_rose.gif saru-mina, adevarul e ca mi-am stors creierii ce sa fac si cum sa fac sa dau o masa memorabila de ziua crocodilului. El ne-a pus pe toti sa ne imbracam la 4 ace, ca asa a avut el chef. Iar de-aici... a trebuit sa fie totul pe masura lol.gif Si cind ma gindesc ca are abia 8 ani, cine stie cind mai creste ce ne pune sa facem lol.gif

Pun si-aici poze de la Craciun.
Monic
Ce poze frumoase, Ganesha rolleyes.gif
Mi-ai trezit niste amintiri tare frumoase rolleyes.gif Am avut un Craciun de neuitat pe-acolo pe la voi cu 3 ani in urma batista.gif Ai o familie tare reusita. As vrea sa stiu mai multe despre cana aceea de ceai cu floarea aceea... yummmy
peach
CITAT(Ella79 @ 27-12-2007, 04:21 PM) *

Pai bine mai Ella nu erai tu aceia care avea nevoie de vacanta si careia ii era rau de atita munca..ce cauti la servici? fuga cu prietenii pe undeva.. valea.gif

Ganesha frumoase poze..si ce baiat mare ai ..sa-ti traiasca!..sigur e al tau? eu tot credeam ca-i fratele floare.gif

eu declar bradul cistigator stiu ca-i al mamei dar pt mine e perfect )).gif
Ella79
CITAT(peach @ 27-12-2007, 08:01 PM) *

CITAT(Ella79 @ 27-12-2007, 04:21 PM) *

Pai bine mai Ella nu erai tu aceia care avea nevoie de vacanta si careia ii era rau de atita munca..ce cauti la servici? fuga cu prietenii pe undeva.. valea.gif

salut.gif gata sefa!
Acum ma imbrac si ma duc cu prietenii la un restaurant tailandez cu nume ciudat unde cica ne pregateste un nene mancarea direct la noi pe masa.
Daca nu ma intorc in 3 zile inseamna ca m-a atacat sarpele din meniu cu ultimele lui puteri inainte sa fie gatit.

peach
CITAT(Ella79 @ 27-12-2007, 05:18 PM) *

salut.gif gata sefa!
Acum ma imbrac si ma duc cu prietenii la un restaurant tailandez cu nume ciudat unde cica ne pregateste un nene mancarea direct la noi pe masa.
Daca nu ma intorc in 3 zile inseamna ca m-a atacat sarpele din meniu cu ultimele lui puteri inainte sa fie gatit.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

distractie placuta! cheer.gif si pofta buna!
ganesha
CITAT
As vrea sa stiu mai multe despre cana aceea de ceai cu floarea aceea... yummmy

E un fel de ceainic din sticla, ce se incalzeste la o luminare pusa dedesupt tot intr-o chestie de sticla. Se pot face si ceaiuri normale. Tare mai e fain, noi sintem ahtiati dupa ceaiuri... de fapt de asta ne-am si luat, eu cu al meu lol.gif

Aici e firma de la care l-am cumaprat eu: Teaopia si citeva exemple de flori.

CITAT
Ganesha frumoase poze..si ce baiat mare ai ..sa-ti traiasca!..sigur e al tau? eu tot credeam ca-i fratele

Peach give_rose.gif Fratele e chestia aia si mai mare )).gif ... a ajuns la 1.85, sper sa se opreasca. baby.gif

Bradu' mamei e de plastic, de aia e cistigator, ca plasticu' e simetric tease.gif
peach
CITAT(ganesha @ 27-12-2007, 05:31 PM) *

Bradu' mamei e de plastic, de aia e cistigator, ca plasticu' e simetric tease.gif

bag.gif
Monic
CITAT(Ella79 @ 27-12-2007, 07:18 PM) *

salut.gif gata sefa!

lol.gif lol.gif laugh.gif
emu
CITAT(ganesha @ 26-12-2007, 10:04 PM) *
Pai... stai sa ma scormonesc in crestet... prin 2000-2002 parca, apoi s-a mutat in Toronto vreun an si ceva-2, apoi aici in London, ON unde stam acum, apoi (dupa 3 ani jumate in total de Canada - parca) s-a mutat in Houston, TX, apoi, dupa inca un an si ceva inapoi in London aici... daca iese matematica, atunci da, prin 2000-2002. Daca nu iese matematica, atunci in alta perioada, dar cam pe acolo, pentru ca stiu cu siguranta ca al meu cupil era abia nascut.
Ii e dor de ocean, de bucatarie ii e dor de moare de Texas naughty.gif

Ce mama super ai )).gif Uite ca nu stiu cum e bucataria texana...

CITAT(daconst @ 27-12-2007, 05:18 AM) *

Emu
,ce tare e al tau...cu "locuri nepermise". lol.gif
Da' sa ne fi vazut in aceeasi zi, mai pe seara, cum am tinut o sticla de vin romanesc, pret de cateva minute, la nasul unui proprietar de magazin de vinuri internationale, ca nu a vrut sa recunoasca omul de la inceput ca nu stie daca are vinuri romanesti in stoc lol.gif

CITAT(michelle @ 27-12-2007, 07:52 AM) *
Emu, faine pozele tare.. Cred ca a meritat sa asteptati atat sa intrati.
A meritat din plin. N-am reusit sa fac poze la tot... ar fi fost si mai bine daca aveam camera de filmat smile.gif
CITAT(Monic @ 27-12-2007, 10:36 AM) *
Corect. Numai ca eu nu ma supar pe faza asta... ca nu-mi da nimeni bani de-a moaca )).gif In unele cazuri se lucreaza si pe 25 dec si pe 1 ian... alte libere in an sunt de 3-4 iulie si de columbus day (nu mai tin minte data... si asta in general se da functionarilor publici).

Frumoase pozele Ganesha... tare as vrea sa invat si eu sa cant la pian.

V-am hug.gif o zi/seara placuta in continuare, eu iau pauza si ma duc la sala.
ganesha
CITAT(emu @ 27-12-2007, 07:35 PM) *

CITAT(ganesha @ 26-12-2007, 10:04 PM) *
Pai... stai sa ma scormonesc in crestet... prin 2000-2002 parca, apoi s-a mutat in Toronto vreun an si ceva-2, apoi aici in London, ON unde stam acum, apoi (dupa 3 ani jumate in total de Canada - parca) s-a mutat in Houston, TX, apoi, dupa inca un an si ceva inapoi in London aici... daca iese matematica, atunci da, prin 2000-2002. Daca nu iese matematica, atunci in alta perioada, dar cam pe acolo, pentru ca stiu cu siguranta ca al meu cupil era abia nascut.
Ii e dor de ocean, de bucatarie ii e dor de moare de Texas naughty.gif

Ce mama super ai )).gif Uite ca nu stiu cum e bucataria texana...

E mexicana de fapt, ca e infestata zona, iar lor le-a mers uns. Noroc ca e mama talentata la gatit si face acasa, ca le mai alina doru' lol.gif

CITAT(emu @ 27-12-2007, 07:35 PM) *

CITAT(Monic @ 27-12-2007, 10:36 AM) *
Corect. Numai ca eu nu ma supar pe faza asta... ca nu-mi da nimeni bani de-a moaca )).gif In unele cazuri se lucreaza si pe 25 dec si pe 1 ian... alte libere in an sunt de 3-4 iulie si de columbus day (nu mai tin minte data... si asta in general se da functionarilor publici).

V-am hug.gif o zi/seara placuta in continuare, eu iau pauza si ma duc la sala.

Aici e liber si 26, si 2 ianuarie. Si peste an aem atitea zile libereeee, trai si-o viata. Iar daca cumva serviciul e tip "lucrat in ture", in zilele de sarbatoare si/sau (depinde de companie) in ziua dinainte sau urmatoarea esti platit de 2 ori si jumate mai mult. Si chiar e bataie mare pe zilele de sarbatoare in cazul asta.

Spor la sala, ar trebui sa misc si eu din ceva, deocamdata misc din lingura in castronelul cu inghetata naughty.gif
Ella79
Vesti bune, vesti bune, am scapat! cheer.gif
Bine, poate secretul e ca n-am fost la restaurant tailandez, am fost la japonez si astia n-aveau serpi in meniu, aveau doar crabi si crabii sunt pasnici si nu ataca lumea. wink1.gif I'm very smart, nu-i asa? )).gif

Ella79
Uite asa m-am fofilat si de data asta... lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.