Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
CITAT(daconst @ 25-12-2007, 05:57 PM) *

Craciun fericit,alaturi de cei dragi voua!

Si o poza cu cadoul de la Moshul (adica Dylly wink1.gif )

Imagine

Hehehehe eu am drapelul de pe 1 decembrie in gradina !!!! Sa il folositi cu noroc la victoria romanilor anul viitor !!!!
CITAT(daconst @ 25-12-2007, 10:27 PM) *

Va mai pun niste poze,pentru cine are chef sa vada cu ce ne-am mai ocupat noi printre altele... naughty.gif

Aici poze

Fara cuvinte ! Frumooosss !!!

CITAT(himere2005 @ 26-12-2007, 11:21 AM) *

dupa ani si ani am reusit sa plasam videoclipul cu tortuletul de ziua Biancai biggrin.gif
enjoy

Vazut filmuletzul si pozele !! ma bucur ca anul asta ai avut un Craciun muuuuuuuuult mai frumos !!!!
CITAT(emu @ 26-12-2007, 04:49 PM) *

Noi de Craciun (adica pe 24 si pe 25), pe langa mancat si impachetat si despachetat cadouri blum.gif am stat pe Wii Sports tot timpul (toata familia) )).gif Inca ma resimt fizic, iar azi, daca nu-i sala inchisa (am uitat sa iau

Ce ati jucat ??? Eu ma declar maestra in popice ..... Maine , cred , ma bag si la tenis naughty.gif

CITAT(daconst @ 26-12-2007, 05:39 PM) *

May,sa-ti spun ce am primit eu cadou de la Sorina???
O masina de imbracat fructe in ciocolata. doh.gif

)).gif A fost anul ciocolatei ???? Si eu am primit ceva de genul ala de la soacra-mea .....dar l-am facut cadou mai departe ca sa nu stau cu dusmanul in casa )).gif . Pun poza la mine .
CITAT(bubbles @ 27-12-2007, 11:05 AM) *

Sa va pun si cateva poze cu mine )).gif
Imagine

Imagine

Slabanoago !!!! hug.gif
CITAT(Monic @ 27-12-2007, 02:53 PM) *

M-a intrebat ieri mama, cand am sunat-o ce am facut de sarbatori? i-am spus ca asa privind in urma parca mi se pare ca tot timpul am spalat vase lol.gif

Deci ...ar fii timpul sa-ti iei o masina de spalat vasele )).gif

tare faza cu mixerul !!
CITAT(Maybeline @ 27-12-2007, 03:32 PM) *

CITAT(michelle @ 27-12-2007, 02:30 PM) *

Wow May, ce de-a lucrusoare!! Poze cu cadourile nu ai ca mor de curioasa le cosmetice si zdranganele blushing.gif

Cosmetice

Imagine

Zdranganele

Imagine

Ce-mi plac zdranganelele !!!!!
stardust
CITAT(Ella79 @ 27-12-2007, 04:26 PM) *

CITAT(Monic @ 27-12-2007, 07:25 PM) *

eu sunt cea mai tare rock.gif tata.gif
eu am muncit si ieri, si am avut la lucru cat pt o saptamana sorry.gif batista.gif

blink.gif blink.gif
ieri? de Craciun?? Dar ce-au frate ungurii aia, ca nu stiam ca sunt musulmani...

Nici belgienii n-au avut liber ieri, si eu am lucrat sad.gif Nu vreau sa ma plang acum aici dar sunt foarte obosita. Parca nici sa dorm bine noaptea nu mai pot de obosita ce sunt. Am ajuns sa imi doresc sa dorm, nu ma mai incanta nici cumparaturile, nici nimic. Imi doresc sa plec intr-o vacanta cu prietenele unde sa pot sa ma relaxez, sa dorm si sa ma distrez ...fara sa fac nimiiic.

Mie Mosul mi-a adus un nou aparat foto, cel pe care il aveam inainte era o prostie.
bebeingeras
sarbatori fericite neuronilor (chiar daca cu intarziere-nu am avut calculator)
FIE ca noul an sa va aduca numai bucurii, fericire si tot ce nu v-a adus bun anul care tocmai se termina
va pup si va doresc sa fiti cele mai frumoase in seara de revelion acolo unde o petreceti si sa va distrati voi si pentru mine pentru ca eu acasa nu cred ca o sa ma distrez extraordinar de mult
va pup
si mai vb daca nu mi se defecteaza iar calculatorul pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
dany
CITAT(stardust @ 27-12-2007, 10:52 PM) *

Am ajuns sa imi doresc sa dorm, nu ma mai incanta nici cumparaturile, nici nimic. Imi doresc sa plec intr-o vacanta cu prietenele unde sa pot sa ma relaxez, sa dorm si sa ma distrez ...fara sa fac nimiiic.

E clar ca esti obosita !!!! Sper ca vei gasi o portita de relaxare !!! hug.gif
CITAT(bebeingeras @ 27-12-2007, 11:21 PM) *

sarbatori fericite neuronilor (chiar daca cu intarziere-nu am avut calculator)
FIE ca noul an sa va aduca numai bucurii, fericire si tot ce nu v-a adus bun anul care tocmai se termina

Si tie la fel !!!!!! Sa te simti bine la trecerea dintre ani !!!!!! Chiar daca esti acasa !!! hug.gif
emu
CITAT(danyhoney @ 27-12-2007, 04:28 PM) *
Ce ati jucat ??? Eu ma declar maestra in popice ..... Maine , cred , ma bag si la tenis naughty.gif
Eu popice, restul tenis si golf... ma enerveaza tenisul, n-am jucat niciodata si mi se pare greu si pe Wii. Am dat cateva strikeuri la popice si am avut o durere-n umarul drept timp de 2 zile dupa... ca singura metoda gasita sa le dobor pe toate odata era sa sar si sa dau din brat (cu putere) in acelasi timp lol.gif A fost distractie... s-au scos si perle care vor fi folosite anul asta drept citate "celebre" )).gif

Un an nou mai bun ca cel ce va trece si tie bebeingeras.
dany
Emi .....scriu la kine despre WII ....ca sa nu plictisesc pe aici .....
Dumbo
CITAT(Monic @ 27-12-2007, 05:25 PM) *

eu sunt cea mai tare rock.gif tata.gif
eu am muncit si ieri, si am avut la lucru cat pt o saptamana sorry.gif batista.gif

Peach, eu vreau la cerere baby.gif Unde se poate face comanda?

Uf, iar la lucru...

Vreau sa comand si eu un bb. Daca gasiti ceva site de unde se poate comanda, va rog sa puneti link-ul.
otilici
Vai May ce frumoase lucrusoare ai primit w00t.gif .Cred ca ai fost taaare cumintica wink1.gif pupic.gif
Sexymom
Adina multumim de urasi si sper sa ne intalnim cat mai curand pe mess.
May mai intra si tu pe mess sa mai vb. si zii cand esti libera sa ne intalnim din nou.Misto cadouri, sa le porti sanatoasa.
Dumbo vrei fata sau baiat, poate contactez eu barza )).gif )).gif
Andreea iti sta super cu parul scurt. floare.gif
Dany sunt innebunita, nu gasesc nicaieri consola WII si fetele si-o doresc de Regii Magi.

Si eu sunt la munca sad.gif
Tzutzi80
CITAT(Dumbo @ 28-12-2007, 10:25 AM) *

Vreau sa comand si eu un bb. Daca gasiti ceva site de unde se poate comanda, va rog sa puneti link-ul.

Pai anul trecut se faceau comenzile chiar aici in casuta. Erau disponibile Modelul Lucas, Modelul Alexia, Modelul Bia, etc )).gif yahoo.gif lol.gif
peach
M-am tuns
Sexymom
Iti sta super, arati ca o directoare serioasa. floare.gif

Vreau si eu parul lins sad.gif
Deea
CITAT(peach @ 28-12-2007, 12:02 PM) *

Foarte bine iti sta...vreau si eu asa dar nu se aranjeaza neam pt. ca am parul ondulat sad.gif. Unde te vezi tu fata draga grasa ca esti numai oase...cel putin in partea de sus a corpului.
Sexymom
Exact asta am vrut sa ii spun si eu Deea, ca e slaba .
Ella79
Moaaaaaaaaa Peach, ce gagica!!! giggle.gif giggle.gif giggle.gif Iti sta super bine!
daconst
Noi suntem cu babuin acasa,asa ca mai rarut pe aici.

Sorina,eu nu prea vad diferenta fata de ce aveai,dar daca tu esti multumita...e tot ce conteaza. wink1.gif

L-am tuns si eu pe Lucas ieri si arata ca un mic somalez. lol.gif
Astept sa ma mai obisnuiesc cu el ca e tare shod saracul.Dar deja arata a baietoi,nu mai e bb. sorry.gif

Sorana,sa stapanesti sanatoasa aparatul si sa faci pozele mult promise.Ca acum nu mai ai scuza. tease.gif

Ella,bine ca ai scapat de serpi si alte lighioane,desi eu am mancat la thailandez si era ok.Nu stiu la japonez cum e.Ceva detalii? blum.gif

Bebeingeras,multumim de urari. give_rose.gif

Dumbo,eu zic sa vorbesti cu babuinul tau de bb ca te rezolva mai usor decit noi. lol.gif

Deea,ceva poze cu Alexia si bradul? naughty.gif

Dany
,bine ca ai aparut ca deja credeam ca ai fugit in Ro de dragul Craciunului. )).gif
michelle
CITAT(ganesha @ 27-12-2007, 05:36 PM) *

El ne-a pus pe toti sa ne imbracam la 4 ace, ca asa a avut el chef. Iar de-aici... a trebuit sa fie totul pe masura lol.gif Si cind ma gindesc ca are abia 8 ani, cine stie cind mai creste ce ne pune sa facem lol.gif

lol.gif lol.gif Am vazut ca sunteti imbracati la 4 ace, dar nu mi-am imaginat ca pustiulica v-a pus lol.gif
May
Multumesc fetele, si mie imi plac zdranganelele smile.gif

peach iti sta super tunsa asa, ar trebui sa iti pastrezi lungimea asta a parului ca te avantajeaza mai mult decat cu el mai lung. Poate incerci si tunsoarea Victoriei B. wink1.gif

deea nu ne-ai spus ce reactie a avut Alexia cand a vazut bradul si daca a tras de toate memele )).gif
michelle
Sorina, iti sta superrr! Mai-mai ca m-as tunde si eu asa grin.gif Tu ti-l aranjezi sau iti sta asa de la mama natura?
Dana, nu ne pui poze cu noua tunsoare a flacaului? naughty.gif
Dany, cui ai dat aparatura? blum.gif
Ganesha, super pozele! Cana din aceea am vazut si eu la noi. E un local unde se servesc 'jde ceaiuri din astea, cand mai vii in Iasi o sa ti-l recomand )).gif
Bebeingeras, iti doresc un an mai bun decat cel care se incheie!
Dumbo, sa dea DD sa ne aduci cat mai repede vestea cea mare hug.gif
Sexy, nu stii ca cele care au parul lins il vor valvoi si cel care il au cret si-l intind? Ai incercat vreodata placa?

May, imi plac mult cadourile tale
Am facut si eu pozute cu ale mele naughty.gif
Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine
Sexymom
Michelle, m-am tuns , acum am parul scurt, nu mai pot folosii placa sad.gif

pS: m-a dat gata pijamaua ta, e f. sexy ( sper ca e pijama si nu am facut nici o gafa)
May
Foarte frumoase si cadourile tale miha w00t.gif eu sunt moarta dupa cosmetice, niciodata nu am prea multe )).gif
Dumbo
Dana, cu el am vorbit, ma gandeam eu ca ar trebui sa vorbesc si cu el, numai ca ma gandesc ca poate are cineva pile la doamna barza si imi pune vre-o vorba buna.

Sexymom un baiat si o fata, daca se poate. Blonzi cu ochii verzi.

Peach iti sta foarte bine tunsa asa, parca e poza de reclama.

Miha, ai fost cuminte tare anul asta. Batonul ala de cioco are vre-un rol cosmetic?
Sexymom
O sa trimit cererea berzei Dumbo )).gif

Fetelor ce gatiti voi de Revelion? intrebai si la Bucataria noastra, la Meniuri de sarbatoare si nu raspunde nimeni.
Eu am scris ca nu mai vreau sa aud de sarmale, piftie, friptura de porc, pui, carnati si ingrasacioase.
As face peste la cuptor in staniol cu multa lamaie, ceapa si morcovi si vitel la gratar cu sparagus, vinete , rosii la gratar si brocolii cu branza rasa.
Ceva usor....
Aveti ceva sugestii?
Deea
Dana nu am facut poze cu bradul, din pacate s-a stricat camera foto. sad.gif

May cand am impodobit bradul se tot agita ca vrea meme....a aruncat un glob pe jos si a vazut ca nu sare, apoi i-am explicat ca nu sunt meme ci globuri....din fericire a inteles si nu a atentat la brad....se duce la brad si il miroase....asa i-am spus ca la brad e ca la flori, il mirosim si nu punem mana. A fost tare incantata de cadourile de sub pom, pe alea le-a jumulit pe toate si le-a controlat sa nu-i scape nimic.
michelle
Multumesc, May hug.gif
Sexy, da, e pijama grin.gif Mi-a adus-o sor'mea din Londra
Dumbo, nu e in scop cosmetic, e o cioco, dar inca nu am mancat-o.. Nu i-a venit randul inca.

Sexy, si eu sunt incarcata cu atata mancare de la Craciun si as manca mai dietetic, dar astept sa treaca si Rev-ul.
E o idee buna pestele. Poti incerca tot felul de sortimente de salaturi, de legume si de fructe..
daconst
Sexy,bine ca mi-ai dat ideea sa fac peste de Revelion.O sa fac somon cu legume,cartofi fierti si sos olandez.E mancarea preferata a sotului dar mie mi-e lene sa o fac. grin.gif

Miha,haioasa pijamaua...cu olecutza de mov. lol.gif

Ganesha,frumoase pozele voastre de familie...mi-a trebuit cam mult sa imi dau seama cine e crocodilul. )).gif
peach
CITAT(Sexymom @ 28-12-2007, 11:17 AM) *

Iti sta super, arati ca o directoare serioasa. floare.gif

Vreau si eu parul lins sad.gif

si eu il vreau cret smile.gif

)).gif )).gif )).gif nu ca ma duc pe un post de subaltern

ma bucur ca va place ..cum era taiat inainte nu puteam nici cum sa-l aranjez..acum se aranjeaza singur ..deh lenea

Miha oitele sunt de la soacra cumva?
Sexymom

CITAT(daconst @ 28-12-2007, 04:52 PM) *

Sexy,bine ca mi-ai dat ideea sa fac peste de Revelion.O sa fac somon cu legume,cartofi fierti si sos olandez.E mancarea preferata a sotului dar mie mi-e lene sa o fac. grin.gif

[

Daca imi spui si reteta sosului si cum faci pestele , gatesc eu mai mult si iti trimit si tie pana la Revelion.
Si sotul meu ar manca mereu peste.
Monic
Dana, daca Lucas seamana a baietel ar fi timpul sa faci un bebe frate pt el wink1.gif ca sa aiba cu cine sa se bata grin.gif blum.gif

wow miha, ai ce numara la oite seara cand te culci blum.gif

CITAT(Sexymom @ 28-12-2007, 02:59 PM) *

O sa trimit cererea berzei Dumbo )).gif

Fetelor ce gatiti voi de Revelion? intrebai si la Bucataria noastra, la Meniuri de sarbatoare si nu raspunde nimeni.
Eu am scris ca nu mai vreau sa aud de sarmale, piftie, friptura de porc, pui, carnati si ingrasacioase.
As face peste la cuptor in staniol cu multa lamaie, ceapa si morcovi si vitel la gratar cu sparagus, vinete , rosii la gratar si brocolii cu branza rasa.
Ceva usor....
Aveti ceva sugestii?

Sexy, la noi se zice ca daca mananci peste/pasare de Revelion unul dintre cei dragi tie isi ia zoborul/inoata spre lumea cealalta. Si eu tot peste am vrut dar mai aman putintel dry.gif

Peach cand ne pui o poza in care zambesti? Iti sta tare bine, dar cred ca stii asta grin.gif
bubbles
Buna ziua.Am ajuns si noi acasa si am avut treaba doh.gif .Am schimbat mobila din sufragerie lol.gif .Am schimbat canapeaua care era imitatie de piele cu o alta care este set de fapt cu inca 2 fotolii smile.gif
Sexymom
Ai mai, mi s-a zbarlit pielea dupa sira spinarii Monic. sad.gif Eu nu sunt superstitioasa, cred ca nu trebuie sa credem in asa ceva.E doar un fel de mancare.
Uite spaniolii mananca in proportie de 99% peste in seara de Revelion.
Monic
Scuze sexy blushing.gif nu asta am vrut sad.gif . Stiu doar ca de revelion la noi nu se mananca peste si pasare, in schimb se mananca salata de linte, fasole boabe, salata de porumb, toate astea pt ca se zice ca atunci vei avea multi bani in anul care vine. Nu e un obicei local, in Ardeal ff multi o practica, dar am auzit ca si in Ungaria e la fel. De alte tari nu stiu asa ca ma abtin cool.gif
peach
CITAT(Monic @ 28-12-2007, 02:10 PM) *

Peach cand ne pui o poza in care zambesti? Iti sta tare bine, dar cred ca stii asta grin.gif

nu poci din motive de estetica dentara blushing.gif )).gif .. ca tot fac ungurii vosti reclama la noi sa ne punem dintii ..la noi costa 2000 euro/dinte ..no joke

Deea, Alexia trebuie sa fie haioasa rau cind miroase bradul. Noi am plus globuri de plastic jos in cazul in care Lucas avea curiozitati dar a reusit al meu barbat sa sparga unul cu elicopterul lui )).gif
Monic
Peach, hai la noi ca te rezolvam wink1.gif
gandac
Buna, fetelor,
Peach, iti sta foarte bine tunsa asa, imi place, sa iti fie de bine.
Fetelor, daca nu mai apuc sa va vad pana la anul, va urez toate cele bune, sa fie un an plin de lucruri bune, realizari, sa fie un an fericit si plin de bucurii si sa fim slabe slabe toate, asa cum ne dorim fiecare.
Va pup si, la anul sa ma trageti de urechi sa slabesc.
Pupici muuulti santa2.gif
Dumbo
Monic, suna cam sinistru ce zici tu... dar din pacate eu nu prea mananc decat pui sau peste.

Noi probabil o sa incercam sa facem gratar cu diverse. Eu sunt mare amatoare de legume pe gratar asa ca pe langa astea poate mai intra si ceva fripturici. Si in rest, nu stiu.
Caut retete si sambata/duminica cumpar ingredientele si ma rup in figuri prin bucatarie.
Sexymom
Monic, in casa la noi nu mananca nimeni boabe ( numai de orez), eu sunt innebunita dupa linte, fasole, porumb, mazare, dar numai pt. mine nu gatesc , cand am pofta imi iau mancare la pachet de la un restaurant.
stardust
Peach, foarte bine arati asa! Daca ma mai uit mult la poza sigur ma tund si eu astazi.

Dana, ieri am vrut sa pun bradutul meu in jurnalul Ellei ca sa-i mai injectez ceva spirit post-craciun dar n-am reusit. Nu din cauza de tehnica ci pt ca am probleme cu internetul acasa, se tot deconecteaza wireless-ul la cateva minute de vreo cateva zile. Sper ca astazi sa readuca al meu lucrurile la normal. Am facut cateva poze cu ce am decorat pentru Craciun in ideea ca vin ai mei aici. Cand am auzit ca nu mai vin mi-a pierit tot cheful, asa ca tot e cam pe jumatate facut. Totusi am tras vreo trei poze sa vada ei ce am facut si o sa ti le trimit. Acum sunt la servici si pozele acasa.

Dumbo, cum faci legumele la gratar? Eu habar n-am blushing.gif

Ieri m-a apucat harnicia si am facut sarmale. Pot sa-mi sparg capul cu ele )).gif
Monic
si eu am probleme cu sarmalele sad.gif
poate puneti si voi o reteta buna ca de Craciunul asta nu am avut parte de sarmale(nu am facut de frica sa nu-l omor pe babuin blushing.gif )
peach
CITAT(gandac @ 28-12-2007, 02:37 PM) *

Buna, fetelor,
Peach, iti sta foarte bine tunsa asa, imi place, sa iti fie de bine.
Fetelor, daca nu mai apuc sa va vad pana la anul, va urez toate cele bune, sa fie un an plin de lucruri bune, realizari, sa fie un an fericit si plin de bucurii si sa fim slabe slabe toate, asa cum ne dorim fiecare.
Va pup si, la anul sa ma trageti de urechi sa slabesc.
Pupici muuulti santa2.gif

Un An nou Fericit si tie Alina plin de impliniri, bucurii si cu cit mai putine kg!!!
Sexymom
Ma bate un gand sa fac o reteta criminal de buna

Rulouri din piept de pui

Se bate pieptul de pui, se unge cu mustar, se pun o felie de sunca, una de branza peste el, cateva ciuperci in mijloc, se ruleaza si se leaga cu sfoara alimentara sau se infig in el scobitori.
Se aseaza rulourile intr-o tava si se toarna peste ele pasta de tomate diluate cu apa.
stardust
Merci de reteta , Sexi! De ce trebuie diluata pasta cu apa? blushing.gif
peach
CITAT(Monic @ 28-12-2007, 02:36 PM) *

Peach, hai la noi ca te rezolvam wink1.gif

nu cu ciocanul )).gif

CITAT(Sexymom @ 28-12-2007, 03:34 PM) *

Ma bate un gand sa fac o reteta criminal de buna

Rulouri din piept de pui

Se bate pieptul de pui, se unge cu mustar, se pun o felie de sunca, una de branza peste el, cateva ciuperci in mijloc, se ruleaza si se leaga cu sfoara alimentara sau se infig in el scobitori.
Se aseaza rulourile intr-o tava si se toarna peste ele pasta de tomate diluate cu apa.

la cuptor sau in tigaie?
bubbles
Poze: http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1
ganesha
CITAT(daconst @ 28-12-2007, 02:52 PM) *

Ganesha,frumoase pozele voastre de familie...mi-a trebuit cam mult sa imi dau seama cine e crocodilul. )).gif

Hehe, mostenitorul tronului la noi. Am vazut ca pe aici se mai zice de un crocodil, da' ala e de rau. La noi e de bine. In schimb, la noi mai este o curca - aia e de rau. Ceva cumva in genu' bufnitei. lol.gif

Peach, iti sta tare bine. Tre' sa ajung si eu sa ma tund... nustiucind....

Miha, am retinut. Da' poate ai sa vii si tu cu mine blum.gif (la ceaiuri). Acu' sa vad cind ajung eu acolo, ca de 4 ani n-am mai fost in RO (Iasi). Exact acum 4 ani, de Craciun.

Azi ma duc la vinatoare de ciocolata wink1.gif - am descoperit o bombonica nemincata de la cina de Craciun cu cei de la al meu de la servici. Si m-a topit de placere. Si am descoperit ca ciocolateria unde se face si vinde e intr-un oras de poveste care mie mi-e drag de mor. Si probabil am sa ma duc, ca si asa nu le-am vazut luminile de Craciun de anul asta. Asta e ciocolateria. Iar orasul e Stratford, renumit in lume pentru festivalul Shakespeare ce tine anual din aprilie pina in noiembrie.
Dumbo
Gata, am pus la cale revelionul. Nu prea multa mancare, ca strica.
Acum ma apuc sa caut pe net retete, inca nu stiu ce sa fac de mancare pentru acasa, mai ales ca pana la anul in 7 nu ma duc la munca. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ganesha m-ai inebunit cu site-ul ala de ceaiuri. De o jumatate de ora suspin si oftez. crying.gif
In cana pui apa calda sau sa incalzeste de la lumanarica?
De cate ori poti sa folosesti floarea? O lasi in apa sau pe uscat intre folosiri... ?
ganesha
CITAT(Dumbo @ 28-12-2007, 08:54 PM) *

Ganesha m-ai inebunit cu site-ul ala de ceaiuri. De o jumatate de ora suspin si oftez. crying.gif
In cana pui apa calda sau sa incalzeste de la lumanarica?
De cate ori poti sa folosesti floarea? O lasi in apa sau pe uscat intre folosiri... ?

Pe pachetelul cu flori scrie ca se poate folosi de 2 sau de 3 ori. N-am folosit aceeasi floare de mai mult de 3 ori. Apa o pun calduta, si se mai incalzeste si de la luminare. Floarea arata ca un shomoiog de iarba, n-are nici o forma in stare uscata. Se deschide pe masura ce sta in apa, cam vreo 3 minute ii trebuie. Cind am folosit aceeasi floare am lasat-o in ceainicul gol si cu luminarea stinsa. Dar daca ai folosit-o odata nu se face micua iar, ramine asa, inflorita.
michelle
Ganesha, ce reprezinta fotografiile atarnate sus? (in spatele bradului)

CITAT(bubbles @ 28-12-2007, 05:13 PM) *

Ce super e mitza!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif

.... De cand sunt Taz? shock.gif
ganesha
CITAT(michelle @ 28-12-2007, 09:26 PM) *

Ganesha, ce reprezinta fotografiile atarnate sus? (in spatele bradului)

Ce e in ele adica? De la stinga la dreapta: 1) Lacul Erie la Port Stanley, 2) Niagara, 3) Niagara iar, 4) Duruitoarea (Durau), 5) un rasarit de soare de la Neptun (1996), 6) Marea Neagra la Neptun (2002).
daconst
Monic,m-ai dat pe spate cu explicatiile la pui si peste.Eu din contra stiam ca e bine sa mananci peste,sa treci ca pestele prin apa anul care vine.
Iar pui nu e bine sa mananci ca te certi si zgarmani tot anul ca si el.
Asa ca pina la urma nu mai tin cont de nimic si mananc ce am eu chef. blum.gif
Cu bb 2 mai astept putin sa terminam casa si apoi mai vedem.Deci e loc pentru voi sa ma ajungeti din urma. tease.gif

Ganesha,cind am fost in Londra auzisem de un bar de ciocolata unde toate produsele erau din ciocolata...inclusiv hamburgerii.Dar nu l-am gasit.

Bubu,sa stapaniti sanatosi mobila.Bine ca mai dispuneti de ani sa o schimbati! wink1.gif

Sorana,eu am mancat cele mai bune sarmale din viata mea acum la Sorina.Facute de mama ei.Au fost grozave.Poate pune ea reteta.

Sexy,sosul olandez il fac la plic sau il iau gata facut.Ca mai mult nu ma pricep. blushing.gif

O reteta de salam de biscuiti,cine-mi da si mie? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.