CITAT(Deea @ 03-12-2007, 03:32 PM)

Alexia si-a luat ghete pentru Mos Nicolae

Suuuper tare! Acuma mosu tre sa aiba grija ce lasa in cizme
Dana, ca sa intaresc afirmatia ca nu imi mai propun deadline-uri ca nu le pot respecta, week-end-ul asta mi-am luat o pereche de blugi si o pereche de pantaloni negri. M-am saturat sa umblu in trei chestii, in speranta ca voi slabi si ma vor incapea hoarda de haine din dulap. Asta este, daca slabesc imi raman largi si cu asta basta! ma simt mai bine gandind asa, nu ma mai frustrez aiurea....
CITAT(daconst @ 03-12-2007, 03:37 PM)

Miha,important e sa va placa voua si sa fiti impacati cu ideea ca veti plati rata la el atata vreme.Macar sa fie cum va doriti.
Cum sunt creditele in Ro?Nu puteti face contractul astfel incit sa mai puteti da din mana in fiecare an o suma de bani?sa va scada suma de imprumut si sa nu platiti doar dobanda in primii ani?
La noi am luat creditul cu conditia asta,ca pe linga rata sa mai dam si din mana pina la 5% din valoare creditului,pe an.Mi se pare o chestie buna,ca asa scapi mai repede de datorii.
Si inca ceva,la noi creditul e pe 15 ani,dar dupa 10 ani poti sa iesi din contract,daca dobanzile sunt mai ieftine atunci si sa faci alt contract.
Sa va interesati bine si sa comparati mai multe banci intre ele,ca asa puteti alege varianta cea mai buna pentru voi.

Ca deobicei afara totul este in slujba omului, ca sa il ajute, nu sa ii dea in cap.
La noi daca vrei sa termini creditul mai devreme platesti un nu stiu cat la suta din valoarea lui