Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
yahoo.gif o noua camera

Bine v-am gasit Imagine
nusarich
Bine v-am gasit in casuta cu nr. 15. Sa speram ca va fi o casuta plina de bucurii, ca tot vin sarbatorile!
daconst
Multumim,Nessie! give_rose.gif

Deea,astazi zboara Darius spre Germania.Inca nu stiu data operatiei,dar o sa va spun sa va rugati si voi pentru reusita. hug.gif

Pisikule,daca ai stii ce bine te inteleg.Ca nici eu nu ma mai pot stapani. doh.gif
Pina la sarbatori,nu mai cred in minuni,dar si pe urma...sa ma vezi. salut.gif
Pisik
Bine am venit cu toa(n)tele )).gif in casuta nu nr.15! Sa speram ca va fi numai veselie si bucurie aici!

Diseara mergem intr-o vizita, abia astept sa o vad pe prietena mea graviduta )).gif

Dana, eu nu imi mai fixez nici un termen, ca nu ma tin de el.... sad.gif
Dumbo
lol.gif ma speriasem... nu stiam ce e cu topic-ul asta nou.

Cred ca din cauza ca a venit timpul rece, din cauza asta avem o pofta de mancare continua. Eu cel putin as manca pana explodez. Cred ca nu mai sunt normala la cap.
Ma duc la plimbare ca daca mai stau mult langa frigider nu raspund pentru ceea ce urmeaza.
doh.gif

peach
neata

ohmy.gif bine ca avem cel mai mare brad din europa ca in rest excelam doar la numarul de supermarketuri si la cresterea preturilor mad.gif

nici la revolutie nu au fost atitia pe strada
daconst
Fetele ce cadouri cumparati de Mos Nicolae ca eu iar sunt in pana. sad.gif

Sa va povestesc o chestie draguta.La supermarketul din sat,ceva gen Plus din Ro au o actiune de Nicholaus si maine si poimanie toti copii pina in 12 ani trebuie sa-si duca o cizmulita la ei pe care o vor lua in data de 6 cu cadouri de la Mos.Vor fi dulciuri si chestii asa simbolice,dar pe mine tare m-a incantat ideea.
Ma gindeam ca Lucas are piciorul asa mic,de nu incape mare lucru in cizmulita. lol.gif
Dar tot imi place ideea. wink1.gif
peach
CITAT(daconst @ 03-12-2007, 10:36 AM) *

eu mi-am cumparat grin.gif asta si asta..si e valabil si pentru el )).gif
Pisik
CITAT(peach @ 03-12-2007, 01:47 PM) *

CITAT(daconst @ 03-12-2007, 10:36 AM) *

eu mi-am cumparat grin.gif asta si asta..si e valabil si pentru el )).gif

Foarte buna idee Peach lol.gif

Eu i-am luat lui Babu un set de cosmeticale, gel de ras si ceva de dupa ras, un soi de after shave dar mai smecher; un CD cu scenete celebre, cu Toma Caragiu, etc.,care stiu ca ii va face placere, un sticloi cu gel de dus ca parca il mananca pe paine si o cutie de trufe.
Eu stiu ca mosu Nicolae aduce chestii practice, plus dulciuri, etc.
Mamei i-am luat o carte, un bambus si o vaza mica pt el si o cutie de trufe, iar lui Buni niste ornamente de brad si o punga de turta dulce pt cafea....
daconst
Wow Sorina ce sexosenii!!! naughty.gif
Cred ca tare o sa-i placa cadoul la Marcel. lol.gif

Eu nu stiu ce am anul asta ca parca nu am inspiratie deloc.Ma gindesc doar la fi-miu si atat.Oare sa-l bag pe el la inaintare pe post de cadou si anul asta? lol.gif

Asa e Pisik,trebuie ceva simbolic,dar daca n-ai idei... sad.gif

Trebuie sa ies din casa,ca eu la magazine ma hotarasc rapid. wink1.gif
uka
INa , asa deci ai fost in azuga...super, pot sa te intreb unde ai fost cazata?
michelle
Neata!

Mama ce inghesuiala! Nu pot sa cred ca e posibil asa ceva wacko.gif
Eu we asta am muncit la un proiect pt scoala, iar duminica am fost la Bt sa ne depunem dosarul pt cei 200E... si ne-am intors acum 1 ora.

Mama Sorina ce idee naughty.gif Super!!

Noi anul asta slabut cu cadourile. Asta e, tre sa strangem punga. Apropo, ne-am hotarat la un apartament nou. Cel tarziu in aprilie cica o sa fim mutati grin.gif

CITAT(Pisik @ 03-12-2007, 11:20 AM) *

Diseara mergem intr-o vizita, abia astept sa o vad pe prietena mea graviduta )).gif

E finuta ta?
daconst
Super vesti,Miha!!!!! cheer.gif
Sa-l stapaniti sanatosi si sa-l umpleti cu gupii. wink1.gif
Cite camere o sa aibe?Ca sa stiu la citi copii sa ma gindesc. lol.gif
michelle
CITAT(daconst @ 03-12-2007, 11:56 AM) *

Asa e Pisik,trebuie ceva simbolic,dar daca n-ai idei... sad.gif

Pt Sf Nicolae, de obicei luam dulciurele.
Sa vedem de Craciun ce cadouri simbolice gasim grin.gif

CITAT(daconst @ 03-12-2007, 12:11 PM) *

Super vesti,Miha!!!!! cheer.gif
Sa-l stapaniti sanatosi si sa-l umpleti cu gupii. wink1.gif
Cite camere o sa aibe?Ca sa stiu la citi copii sa ma gindesc. lol.gif

Merci! Inca nu am semnat precontractul, dar ni l-a rezervat. Ne-au pus o bulina verde )).gif Saptamana asta incepem demersurile. Trebuie sa platim 10% la semnarea contractului, 15% cand blocul e la schelet (si deja e la schelet, deci tre sa ne miscam rapid cu un credit de nevoi personale - apropos, daca recomandati ceva mi-ar fi de mare folos.. aprox 10 mii eur) si 75% la cheie.
Apartamentul e asta, cartierul va fi asta.
Apart. e cu 2 camere, dar e mare (71 mp cu balcon, 64 mp fara balcon) si poate fi compartimentat in 3. Avem si 3 schite de compartimentare
peach
CITAT(michelle @ 03-12-2007, 11:16 AM) *

Merci! Inca nu am semnat precontractul, dar ni l-a rezervat. Ne-au pus o bulina verde )).gif Saptamana asta incepem demersurile. Trebuie sa platim 10% la semnarea contractului, 15% cand blocul e la schelet (si deja e la schelet, deci tre sa ne miscam rapid cu un credit de nevoi personale - apropos, daca recomandati ceva mi-ar fi de mare folos.. aprox 10 mii eur) si 75% la cheie.
Apart. e cu 2 camere, dar e mare (71 mp cu balcon, 64 mp fara balcon) si poate fi compartimentat in 3. Avem si 3 schite de compartimentare

Miha cu riscul de a fi circotasa si sa te superi pe mine, ce faci daca in 2-3 ani o sa ai un copil? eu nu vad ai putea compartimenta la el. Mai bine unul de 3 camere daca tot faceti ceva pt viitor.
daconst
Miha,e superb,mai ales balconul m-a dat gata. w00t.gif
Deja ma uitam si eu la variante de compartimentare. grin.gif
michelle
CITAT(peach @ 03-12-2007, 12:23 PM) *

Miha cu riscul de a fi circotasa si sa te superi pe mine, ce faci daca in 2-3 ani o sa ai un copil? eu nu vad ai putea compartimenta la el. Mai bine unul de 3 camere daca tot faceti ceva pt viitor.

Nu ne permitem unul cu 3 cam..
O sa fie livingul impartit in 2... Am vazut pe santier astfel de apartamente deja impartite. Pana la urma e ok si asa.
stardust
Pup fetele, n-am mai intrat de multicel sa va citesc, vad ca vi-ati construit casa noua si Miha se ia dupa voi cheer.gif

Ma duc sa va citesc din urma...sper ca n-am ratat ceva din nou. )).gif
michelle
CITAT(daconst @ 03-12-2007, 12:25 PM) *

Miha,e superb,mai ales balconul m-a dat gata. w00t.gif
Deja ma uitam si eu la variante de compartimentare. grin.gif

Mie nu imi place balconul ca nu e inchis pana jos, are grilaj.. si Oscarica ar putea sa sara blum.gif
Deocamdata nu cred ca il compartimentam.. mai vedem noi.
daconst
Cu Oscarica se rezolva,adica puneti voi ceva la grilaj sa nu sara...sau il dresati. biggrin.gif

stardust
Miha, eu imi amintesc ca tu de ceva timp cochetai cu cartierul ala, am recunoscut site-ul si numele cartierului. E la parter sau la etaj?

Asta cu impartitul noi am patit-o. Sus avem trei dormitoare la casa, destul de mici, ce-i drept. Unul e al nostru, unul l-am facut de oaspeti si unul l-am transofrmat in birou. Tare bine ne-ar prinde inca o camera in caz de baby.gif (nu ne gandim inca la asta dar asa, in perspectiva).

Dar oricum cred ca e o decizie foarte buna, am impresia ca blocurile astea noi in Romania se vand ca painea calda si cerinta e mult mai mare decat oferta. In cel mai rau caz, cand o sa fie vremea de bebe, il vor vinde pe asta si isi vor lua altul. Desi eu habar n-am dar parca cand sunt mici de tot n-au nevoie asa de mult spatiu. Poate ne lamureste Dana )).gif

A propos de cadou de Mos(i), nici eu n-am luat cadouri si nici inspiratie nu am. Desi cred ca un cadou cum si-a luat Sorina le-ar face mare placere partenerilor nostri naughty.gif Imi place foarte mult ce ti-ai luat, peach!
Deea
Miha sa stapaniti sanatosi apartamentul! Cam la cat te duce un astfel de apartament? Cred ca puteti face refinantare peste cativa ani si sa luati un apartament mai mare cand o fi cazul, oricum e minunat pentru inceput si foarte frumos impartit si mare.
daconst
Arata bine si compartimentat. wink1.gif Stiti deja la ce etaj e?Sunteti aproape de servici?

Nu ieseati mai ieftin cu unul gata facut,adica in bloc mai vechi?Ca ma gandesc ca are un pret de de dai pe spate. blushing.gif
ina_ceva
Miha, sa semnati contractul cat mai repede si sa-l stapaniti sanatosi! Imi place ca e destul de incapator wink1.gif

Sorina, cred ca si lui Mos Neculai ii vor placea cadourile tale )).gif
Pisik
Super, Miha, sa il stapaniti sanatosi! e foarte tare, imi place! pupic.gif
peach
CITAT(stardust @ 03-12-2007, 11:33 AM) *

Miha, eu imi amintesc ca tu de ceva timp cochetai cu cartierul ala, am recunoscut site-ul si numele cartierului. E la parter sau la etaj?

Asta cu impartitul noi am patit-o. Sus avem trei dormitoare la casa, destul de mici, ce-i drept. Unul e al nostru, unul l-am facut de oaspeti si unul l-am transofrmat in birou. Tare bine ne-ar prinde inca o camera in caz de baby.gif (nu ne gandim inca la asta dar asa, in perspectiva).

Dar oricum cred ca e o decizie foarte buna, am impresia ca blocurile astea noi in Romania se vand ca painea calda si cerinta e mult mai mare decat oferta. In cel mai rau caz, cand o sa fie vremea de bebe, il vor vinde pe asta si isi vor lua altul. Desi eu habar n-am dar parca cand sunt mici de tot n-au nevoie asa de mult spatiu. Poate ne lamureste Dana )).gif

A propos de cadou de Mos(i), nici eu n-am luat cadouri si nici inspiratie nu am. Desi cred ca un cadou cum si-a luat Sorina le-ar face mare placere partenerilor nostri naughty.gif Imi place foarte mult ce ti-ai luat, peach!

H&M ..cel gri a fost doar 8 euro ..ma gindeam sa folosesc bustiera pt revelion combinat cu fusta neagra
daconst
Sorana,sa stii ca Lucas si acum are patutul la noi in dormitor,desi puteam sa-l mut in camera lui.Dar parca asa sunt eu mai linistita sa-l aud noaptea cum respira. blum.gif
Parerile sunt impartite,sa stii.Unii spun ca doarme bb mai bine daca e singur in camera lui de mic.dar nu dorm eu,asa ca ce ma fac? doh.gif

Si noi o sa avem 3 dormitoare sus la casa,dar am pastrat o camera de oaspeti jos.Asa am micsorat livingul,sper sa fie bine.Noi am vizitat ceva case ca a noastra si mi-a placut.Daca se putea si 4 dormitoare si un living mare era si mai bine...dar,ne multumim cu ce avem. wink1.gif
ina_ceva
Am mai multi prieteni care si-au luat apartament in Bucuresti, unul dintre ei intr-un complex nou unde s-a mutat deja. Dupa 3 luni deja incepe sa aiba probleme cu el: nu se mai inchid geamurile bine, etans, peretii au inceput sa crape, iar ca sa vina cineva sa-i repare toate astea trebuie sa insiste f mult.
michelle
Pai noi ne-am uitat la cateva apartamente de 3 camere, vechi, din aceeasi zona si erau 80-86 mii E, la aprox aceeasi suprafata. Daca socotesti agentia imobiliara si investitiile de dupa (max. 10 mii E) ajungi pe acolo, sau chiar mai scump. Al nostru va fi la etajul 6 din 11 si costa aprox 90 mii E. Asta vara erau cu 4-5 mii E mai ieftine, dar nu aveam bani de avans grin.gif
Bineinteles, sunt apartamente si de 60 mii E, dar noi nu le-am vazut. Zona ridica sau scade pretul.
Cartierul e la marginea orasului, dar la marginea care vrem noi, cea mai aproape de Bt )).gif
E cam la 5-10 min de mers cu masina fata de unde stam acum.
Deea

Alexia si-a luat ghete pentru Mos Nicolae smile.gif

Imagine
michelle
CITAT(daconst @ 03-12-2007, 11:36 AM) *

Ma gindeam ca Lucas are piciorul asa mic,de nu incape mare lucru in cizmulita. lol.gif

Da-i niste ghetute ca ale Alexiei lol.gif
daconst
Miha,important e sa va placa voua si sa fiti impacati cu ideea ca veti plati rata la el atata vreme.Macar sa fie cum va doriti. wink1.gif
Cum sunt creditele in Ro?Nu puteti face contractul astfel incit sa mai puteti da din mana in fiecare an o suma de bani?sa va scada suma de imprumut si sa nu platiti doar dobanda in primii ani?

La noi am luat creditul cu conditia asta,ca pe linga rata sa mai dam si din mana pina la 5% din valoare creditului,pe an.Mi se pare o chestie buna,ca asa scapi mai repede de datorii.
Si inca ceva,la noi creditul e pe 15 ani,dar dupa 10 ani poti sa iesi din contract,daca dobanzile sunt mai ieftine atunci si sa faci alt contract.
Sa va interesati bine si sa comparati mai multe banci intre ele,ca asa puteti alege varianta cea mai buna pentru voi. pupic.gif
Pisik
CITAT(Deea @ 03-12-2007, 03:32 PM) *

Imagine

Suuuper tare! Acuma mosu tre sa aiba grija ce lasa in cizme )).gif

Dana, ca sa intaresc afirmatia ca nu imi mai propun deadline-uri ca nu le pot respecta, week-end-ul asta mi-am luat o pereche de blugi si o pereche de pantaloni negri. M-am saturat sa umblu in trei chestii, in speranta ca voi slabi si ma vor incapea hoarda de haine din dulap. Asta este, daca slabesc imi raman largi si cu asta basta! ma simt mai bine gandind asa, nu ma mai frustrez aiurea....

CITAT(daconst @ 03-12-2007, 03:37 PM) *

Miha,important e sa va placa voua si sa fiti impacati cu ideea ca veti plati rata la el atata vreme.Macar sa fie cum va doriti. wink1.gif
Cum sunt creditele in Ro?Nu puteti face contractul astfel incit sa mai puteti da din mana in fiecare an o suma de bani?sa va scada suma de imprumut si sa nu platiti doar dobanda in primii ani?

La noi am luat creditul cu conditia asta,ca pe linga rata sa mai dam si din mana pina la 5% din valoare creditului,pe an.Mi se pare o chestie buna,ca asa scapi mai repede de datorii.
Si inca ceva,la noi creditul e pe 15 ani,dar dupa 10 ani poti sa iesi din contract,daca dobanzile sunt mai ieftine atunci si sa faci alt contract.
Sa va interesati bine si sa comparati mai multe banci intre ele,ca asa puteti alege varianta cea mai buna pentru voi. pupic.gif

Ca deobicei afara totul este in slujba omului, ca sa il ajute, nu sa ii dea in cap.
La noi daca vrei sa termini creditul mai devreme platesti un nu stiu cat la suta din valoarea lui doh.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Va salut din Cv salut.gif .Am primit si noi azi cadourile de MOs Nicolae .. eu o pereche de cizme,babu o pereche de ghete si bunica o pereche de ghetute grin.gif

Deea ce scumpa e Alexia pupic.gif hug.gif
otilici
Buna fetele! floare.gif
Eu am vesti mari: am o nepotica nascuta pe 1decembrie,e fetita surorii mele cheer.gif cheer.gif
Deea
Oti sa-ti traiasca!!!

Noroc cu tine..... si eu sunt matusica de sambata 1 decembrie cheer.gif ...am un nepotel, la 5:30 dimineata s-a nascuta si are 3.600 kg.... nu stiu unde a intrat ca mami lui e o mana de om, o slabanoaga si jumatate...
bubbles
Sa va traiasca nepoteii cheer.gif cheer.gif
nusarich
Sa va traiasca nepoteii!
Deea
Merci bubule pupic.gif !
Multmim Nusha! pupic.gif
daconst
Sa va traiasca nepoteii sa fie sanatosi si papaciosi. give_rose.gif

Deea,fata desteapta Alexia...in bocancii aia incap mai multe cadouri. wink1.gif
Ma ce ochi are...ma omoara. pupic.gif

Pisik,foartre bine ai facut.Decit sa te chinui cu diete si sa te stranga si hainele mai bine sa te simti bine si comoda.Ca nu rezolvi nimic cu forta.
Sa stii ca si eu port blugii mai mari sa simt ca stau largi pe mine. blum.gif
Pisik
Oti, Deea, sa va traiasca nepoteii.
Eu numar zilele pana se naste finuta, cred ca sunt mai nerabdatoare ca maica-sa, ma uit dupa hainute pt ea, ma gandesc la nume (nu vreau sa le impun nimic, o boteaza cum vor, dar ma joc si eu), deh, daca nu il am inca pe al meu, exersez pe ai altora )).gif
michelle
Oti, Deea, sa va traiasca nepoteii! cheer.gif pupic.gif

CITAT(daconst @ 03-12-2007, 02:09 PM) *

Deea,fata desteapta Alexia...in bocancii aia incap mai multe cadouri. wink1.gif
Ma ce ochi are...ma omoara. pupic.gif

Si pe mine! Ma topesc hug.gif Seamana cu un personaj din desene animate grin.gif
Deea
pupic.gif Sa nu-mi deochiati fata! smile.gif

Cu cine zici ca seamana Miha...noi am zis ca seamana cu Betty Boop smile.gif; la ea te gandeai si tu?
bubbles
Eu zic ca seamana cu nepoata mea care e nascuta la scurta diferenta fata de ea give_rose.gif
Azi sper sa reusim sa luam si cadourile de Mos Nicolae si de Craciun si pt socrii ca alor mei chiar nu stiu ce as putea sa le iau blink.gif .Exact cum ma asteptam . mama a zis ca nu vrea bratara de aur.Vedem noi ce ii luam blink.gif
ina_ceva
Sa va creasca mari nepoteii si sa fie sanatosi!

Deea, cu ea pare sa semene , si la ochi si la nasuc. E asa dragalasa w00t.gif
axe10
CITAT(michelle @ 03-12-2007, 12:16 PM) *

Miha, e aranjat f bine. Pe nord-est e si ap meu asezat. E mai racoare vara, dar si iarna in sufragerie(pe nord) iar in geamul de la dormitorul mare imi rasare soarele.

De pret ce sa zic...sa va dea Dumnezeu putere de munca si intelegere sa-l achitati cat mai repede!

CITAT(Pisik @ 03-12-2007, 01:42 PM) *

Dana, ca sa intaresc afirmatia ca nu imi mai propun deadline-uri ca nu le pot respecta, week-end-ul asta mi-am luat o pereche de blugi si o pereche de pantaloni negri. M-am saturat sa umblu in trei chestii, in speranta ca voi slabi si ma vor incapea hoarda de haine din dulap. Asta este, daca slabesc imi raman largi si cu asta basta! ma simt mai bine gandind asa, nu ma mai frustrez aiurea....

Ca deobicei afara totul este in slujba omului, ca sa il ajute, nu sa ii dea in cap.
La noi daca vrei sa termini creditul mai devreme platesti un nu stiu cat la suta din valoarea lui doh.gif

Buna atitudine, imi place! Se pare ca ai inceput saptamana mult mai bine. Probabil si din cauza planurilor de we...unde plecati la munte?

Platesti intre 1 si 3 % la rambursarea in avans.

michelle
CITAT(axe10 @ 03-12-2007, 03:07 PM) *

Platesti intre 1 si 3 % la rambursarea in avans.

La masina am platit 1% rambursarea in avans. Am platit creditul pt 4 ani in avans

CITAT(Deea @ 03-12-2007, 02:23 PM) *

pupic.gif Sa nu-mi deochiati fata! smile.gif

Cu cine zici ca seamana Miha...noi am zis ca seamana cu Betty Boop smile.gif; la ea te gandeai si tu?

Ptiu ptiu sa nu o deochi!
Seamana cu multe: si cu Alba ca Zapada, si cu Heidi grin.gif , doar ca Alexia are ochii mai expresivi, mai mari si mai frumosi wink1.gif
peach
CITAT(Deea @ 03-12-2007, 12:32 PM) *

Imagine

Deea acum va trebui sa-i cumperi cadouri pe masura ghetelor )).gif )).gif ..fata desteapta si frumoasa smile.gif
Pisik
Lavi, la Rasnov plecam
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.