Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: cu unghile in gat !!!
OneDen.com > Relatia cu colegii > Locul de munca
B81YUB
Dragele mele,
apelez la ajutorul vostru, in speranta ca o s-o pun cu botu pe labe......
deci...acum un an de zile m-am angajat la firma asta doh.gif , in fine la inceput a fost foarte frumos, colegi si mai ales sefi.
Pana la urma si-au dat arama pe fata. "Sefa" o tipa de la tara, care a uitat de unde a plecat , intr-un cuvant o parvenita, isi tot da aere de femeie citita, culta si foarte inteligenta... si nu este nici pe deoparte asa, (parerea mea, cat si a celorlalti colegi),isi baga nasu acolo nu este treaba ei si se opune la actiuniile noastre, facandu-ne sa ne simtim niste incompetenti, niste idiot etc etc. Acum din lipsa de modestie, eu cat si colegi mei avem facultati si uni chiar multa experienta, dar vine o idioata din`asta, caruia nu ai ce sa ii zici si ce sa ii faci pt ca este nevasta sefului si o aduce pe capu nostru doar ca sa nu se plictiseasca acasa, ci aici...pentru ca nici aici nu are activitate solicitanta, ne tampeste pe noi cu idioteniile ei.

Va rog mult ajutati-ma sa o fac sa isi bage unghile in gat si s-o punem cu botu pe labe! devil.gif
Va multumesc anticipat,
a voastra Lala! give_rose.gif

P.S daca aveti prin firma vreun post vacant, dati-mi si mie un PM pupic.gif
Eu.
Ce profil ai?
B81YUB
Draga mea, firma are profil de constructi, dar eu de la secretariat, marketing, livrari, si ce se mai poate... trage tu concluzia smile.gif
axe10
pleasantry.gif Salutare.... fratilor am si eu o problema....lucrez la o firma unde sefu e un tip extraordinar... dar are o nevasta, pe care si-o aduce la birou si i-a dat o functie de bagatoare de seama, numa sa nu se plictiseasca acasa ci sa se plictiseasca aici si pe deasupra sa mai faca draci si nervi altora... Ea este o tipa care se crede frumoasa (grasa si cu mustata, imaginativa), desteapta daca o pui sa dea un numar de intrare, nu stie unde sa il scrie la intrari sau la iesiri, ceva banal) si cu toate calitatile...parerea mea si a colegilor mei este ca e o proasta care vrea sa iasa in evidenta, dar nu reuseste decat sa se faca ridicola si sa ne scarbeasca pana in punctul in care ne gandim sa trecem pe partea cealalta. Si uite asa vine o astfel de "doamna" cu C.I si caracterul patate cu balega, si ne dezgusta orele petrecute la birou si in plus ne mai pune si bete in roate sa ne simtim cei mai mari idioti cretini etc etc....

va rog mult mai dati-mi si mie idei de cum as putea s-o fac sa se zgarie pe oki, fara a-mi afecta slujba pana gasesc un alt loc de munca!

Va multumesc mult! pleasantry.gif

Despre asta e vorba?
Sexymom
Mie mi s-a intamplat asta la ultima slujba in Romania.Eu tineam cash-flow-ul a 9 firme si lucram cu toate bancile din Bucuresti, pana ce seful a adus-o pe nevasta-sa sa imi tina mie evidenta la extrase bancare si plati.
Dupa 1 luna mi-am dat demisia.Seful a incercat sa vb. cu mine , sa imi dubleze salariul, dar nu am acceptat si am plecat de acolo.Nervii mei erau mult mai importanti decat stresul de la munca si parfumul ei Opium cu care isi dadea din ora in ora ca nu avea miros.
Nu ai ce sa faci in situatii din astea, din pacate.
B81YUB
ai perfecta dreptate
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.