CITAT(danyhoney @ 21-12-2006, 10:12 PM)

Ce-mi doresc in 2007 ??
-sa fim sanatosi amandoi si familiile noastre( indiferent de relatiile dintre noi )
-sa-mi gasesc un job
-sa reusim ,totusi ,sa facem concediul pe care il visam amandoi ( croaziera pe Nil + kairo + 1 saptamana la mare in Egipt)
- sa ne luam o casa asa cum ne dorim noi
-sa fim la fel de fericiti ca pana acum
-sa raman "fata buna" pe care o stiu fetele de la WW si sa ne vedem ( asta e mai greu dar ..imi doresc din suflet !!!! )
-tot apropo de WW - sa nu mai plec urechea la cine vrea sa ma tina departe de "craciunitele "mele dragi
- sa fiu mai buna si mai rabdatoare cu lumea din jur
- sa slabesc...macar sa ajung la greutatea de anul trecut pe vremea asta

- sanatosi am fost ....chiar daca varsta cam incepe sa-si spuna cuvantul ...." + "
- nu mi-am gasit job ...." - "
- am foat in Egipt , fara croaziera , si a fost excelent ...." + "
- ne-am luat casa ..." +++ "
- suntem la fel de fericiti si chiar mai mult ... " ++ "
- hmmm , nu cred ca am ramas " fata buna " pentru unele fete dar ma bucur ca m-am intalnit cu 2 dintre ele , deci pun un ... " + "
- tot legat de WW ... cred ca am castigat vreo 3 prietene anul acesta si m-as bucura sa nu le pierd !! ..." ++ "
- de plecat urechea ....hmmm .... " + " si " - "
- buna si rabdatoare nu prea reusesc ..." - "
- de slabit ...pauza , chiar m-am ingrasat un pic asa ca ..." - "
Pentru 2008 mi-as dori :
- sanatate , in primul rand !!!!!
- sanatate pentru familiile noastre , normal !!
- sa ajungem in Ro in concediu si sa ii arat lui al meu sotz si altceva inafara de zona Brasovului si sa am bucuria de a-mi gasi bunica in viata si sanatoasa
- sa imi amplific cunostiintele in materie de gradinarit ca sa am gradina pe care mi-o doresc
- sa imi gasesc un job !!!!
- sa ne descurcam financiar ( e cam greu acum cu datorii pentru casa )
- sa ma las de fumat ( chiar daca ma voi ingrasa din cauza asta ) !!
- sa slabesc atat cat sa arat ok la varsta mea
Cam atat .......
Aaaa, mi-as mai dori sa pot avea grija mai multa de mine ( chiar daca nu sunt genul ) : cosmetica & co !!! Cu toate ca , pe de alta parte .... sunt multumita cum m-am mentinut pana acum fara machiaje si restul ....Dar , femeia din mine tzipaaaa