Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
ALICE
paine toast prajita=60
branza topita triunghi=45
gratar porc 25g=36
gratar pui 20g=34
piept pui afumat 33g=40
castravete 85g=16
covrigei de casa 2 buc=50
alune prajite in coaja=100
mar 100g=70
iaurt Milli 175 g=110
portocala 100g=47

Total=608 calorii.Azi cam atat.Poate in oras sa beau ceva, ca ma intalnesc cu niste prietene
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 09-01-2008, 10:38 AM) *

Numar, dar mai greu.Ieri a fost Sf Ion, zi de pizza,dar de azi e gata.Mi-am cantarit mancarea,e mai greu cu carnea, ca uit sa o cantaresc inainte sa o prepar.

Eu cantaresc carnea dupa ce o prepar.

CITAT(ALICE @ 09-01-2008, 11:12 AM) *

paine toast prajita=60
branza topita triunghi=45
gratar porc 25g=36
gratar pui 20g=34
piept pui afumat 33g=40
castravete 85g=16
covrigei de casa 2 buc=50
alune prajite in coaja=100
mar 100g=70
iaurt Milli 175 g=110
portocala 100g=47

Total=608 calorii.Azi cam atat.Poate in oras sa beau ceva, ca ma intalnesc cu niste prietene

Vezi sa nu pici in extrema de a manca f putin. Mie asa mi se pare ziua de azi...........
ramonavlas
Azi m-a bagat la salon in capsula magica. A pus pe mine o crema, m-a invelit in folie, si la capsula cu mine. Primele 10 minute am crezut ca iau foc. Apoi a fost mai bine pana la 45 de minute. Nu simteam asa caldura (erau 80 de grade inauntru).
Vineri fac iar capsula si fac si o tura de elecytrostimulare ca 2 zile nu ma duc.

Nessie
floare.gif Sper sa iti mearga bine tratamentul. Mie imi facea pielea foarte fine si am eliminat multa apa. Insa, dupa o luna de la oprirea tratamentul s-a dus si efectul...

Chiar cred ca e potrivit tratamentul inainte de un party la care vrei sa arati bine, dar din pacate nu se mentin efectele in timp.

in schimb ajuta la ridicarea moralului si aste te face sa te tii de dieta. wink1.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 09-01-2008, 05:20 PM) *

Azi m-a bagat la salon in capsula magica. A pus pe mine o crema, m-a invelit in folie, si la capsula cu mine. Primele 10 minute am crezut ca iau foc. Apoi a fost mai bine pana la 45 de minute. Nu simteam asa caldura (erau 80 de grade inauntru).
Vineri fac iar capsula si fac si o tura de elecytrostimulare ca 2 zile nu ma duc.

Moamaaa, eu cred ca ma topeam acolo .... Ma gandesc la ziua cu peste 60° din Egipt .... Sau e vreo diferenta intre temperatura de afara si cea din capsula ? Poate vorbesc prostii ca habar nu am cu ce se mananca ce faci tu acolo doh.gif

Felicitari pentru perseverenta ! give_rose.gif
Nessie
CITAT(danyhoney @ 09-01-2008, 06:37 PM) *
Moamaaa, eu cred ca ma topeam acolo .... Ma gandesc la ziua cu peste 60° din Egipt .... Sau e vreo diferenta intre temperatura de afara si cea din capsula ? Poate vorbesc prostii ca habar nu am cu ce se mananca ce faci tu acolo doh.gif

Felicitari pentru perseverenta ! give_rose.gif
E diferenta mare! Cand este cald afara, problema esta ca "fierbe creierul", dar la capsula stai cu el afara, la temperatura normala.

Gandeste-te ca e ca si cum ai face baie cu apa foarte fierbinte. Apa fierbe la 100°, deci inchipuie-ti cam cat inseamna 80°.
danyhoney
Oh , acum am pricipit .

Multumesc , Nessie ! give_rose.gif
aki
Salut.Am intrat si eu pe aici sa vad ce faci cu caloriile w00t.gif
Ca m-am apucat si eu de capul lor,acum sa vad ce iese hug.gif
ramonavlas
Danyhoney, dupa cum ti-a explicat si Nessie, nu se simte caldura asa de tare. Mi-a explicat tipa care are salonul ca sunt 80 de grade inauntru, 20% se simt, si restul intra in profunzime, pana la 1 cm. Vreau sa va zic ca dupa ce am iesit de acolo si mi-a dat jos folia....surpriza, nu erau picuri de apa, se vedea CLAR grasime, lucea si se simtea la pipait.
Ok, primele 10 minute am crezut ca renunt. Eu nu suport caldura absolut deloc, nici vara la soare nu imi place sa stau. In capsula, capul imi e afara, asta a fost scaparea mea, ca altfel nu cred ca ma convingea.

CITAT(aki @ 09-01-2008, 09:25 PM) *

Bravo, te felicit pt alegere si te astept cu meniurile pe aici. hug.gif
Te descurci? Cate calorii vrei sa mananci/zi?
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
- 1 baton Fitness - 90;
- 60 gr mandarina - 24;
- 1 Prodlacta - 28;
- ciorba - 120;
- 50 gr pleurotus la gratar - 18;
- 70 gr sunca Caroli - 55;
- 110 gr La Dorna 2% - 81;
- 2 toast Buitoni - 58;
- 60 gr rosie - 12;
- 70 gr ardei gras - 12;
- 20 gr icre crap - 26;
- 4 Milka Diet - 83;
- mancare de cartofi - 266;
- 200 gr varza murata - 32;
- 1 iaurt Jogobella light - 81;
TOTAL 986 yahoo.gif

Mancarea de cartofi:
- 500 gr cartofi noi - 400;
- 160 gr ciuperci conserva - 18;
- 100 gr sunca Caroli - 78;
- 20 gr ceapa - 8;
- 200 ml Prodlacta - 28.
Total 532, impartit la 2 portii..............266/portie.

Nici mie nu imi vine sa cred cat de cuminte sunt la mancare.
Ati incercat varza calita din varza murata? Am de gand sa fac si ma gandeam daca e buna.
Ella79
Ce meniuri misto ai Ramona! Eu mananc numai tampenii. doh.gif
ramonavlas
hug.gif Multumesc Ella, ma straduiesc sa mananc din toate.
aki
Ce cumintica esti. pupic.gif Eu inca nu ma descurc cu numaratul sorry.gif
ramonavlas
CITAT(aki @ 09-01-2008, 11:32 PM) *

Ce cumintica esti. pupic.gif Eu inca nu ma descurc cu numaratul sorry.gif

Nu dispera, inceputul e mai greu ca in orice. Pune aici meniurile si te ajut eu. Tu ai doar grija sa le cantaresti si mai departe te ajut eu. Hai, curaj, sigur vei reusi.

Va trimit pupici si va doresc o noapte linistita. Eu am plecat la nani ca azi noapte nu m-am odihnit prea bine. Babuinul stiiiiiiie! )).gif
bubbles
Seara yahoo.gif si multumesc hug.gif .Incerc sa ma tonific si sa reincep Pilates grin.gif .Eu azi am mancat pulpa facuta la aburitoare laugh.gif si a iesit foarte buna si rapid )).gif cu mazare si un iaurt zuzu de baut grin.gif .Aveam o pofta de ceva iaurt doh.gif si un mar .Mai am 2 mere in caz ca mi se mai face foame biggrin.gif
Susannah
CITAT(ramonavlas @ 09-01-2008, 09:29 PM) *

Danyhoney, dupa cum ti-a explicat si Nessie, nu se simte caldura asa de tare. Mi-a explicat tipa care are salonul ca sunt 80 de grade inauntru, 20% se simt, si restul intra in profunzime, pana la 1 cm. Vreau sa va zic ca dupa ce am iesit de acolo si mi-a dat jos folia....surpriza, nu erau picuri de apa, se vedea CLAR grasime, lucea si se simtea la pipait.Ok, primele 10 minute am crezut ca renunt. Eu nu suport caldura absolut deloc, nici vara la soare nu imi place sa stau. In capsula, capul imi e afara, asta a fost scaparea mea, ca altfel nu cred ca ma convingea.

CITAT(aki @ 09-01-2008, 09:25 PM) *

Bravo, te felicit pt alegere si te astept cu meniurile pe aici. hug.gif
Te descurci? Cate calorii vrei sa mananci/zi?

Era sebum probabil, ca acela de pe scalp...nu cred ca era grasime profunda...oricum te ajuta la drenajul limfatic si pielea cred ca o sa arate super. Ca limfa aia acumulata poate da o diferenta de cativa centimetri buni la haine.
Succes in continuare, esti f motivata, bravo!
otilici
Buna seara la fete!
Acum i-am culcat si eu pe baieti si am venit sa va zic ce am mancat azi.
D: - un ou ochi cu o lingurita ulei (la teflon)
- o felie de paine
- o cafea cu indulcitor
P: - o banana
C: - mamaliguta cu branza (cca 150g,ramasese de la Norbi)
NIci sa nu mai zic ca in total is 600cal blushing.gif blushing.gif ,dar dupa mamaliguta aia nu am mai putut baga nimic.

Maine e zi de cantar...sunt curioasa daca s-a dus ceva jos,sincer nu mai cred in minuni...
Cherie
Ramo, varza murata calita, cu piper, bulion/suc de rosii e senzationala. Mie imi place mult de tot. Poti pune alaturi si un gratar, merge la fix!

Eu sunt bine, imi vad cat de cat de treaba, merg la sport si m-am mai calmat cu tampeniile. Sunt cat se poate de optimista yahoo.gif

Ma bucur sa vad ca esti tare, tare cumintica, rezultatele nu vor intarzia sa apara! Te pupacesc pupic.gif
ALICE
Am incheiat si eu ziua de ieri cu 900 kal.Sincera sa fiu aseara imi era cam foame, dar am mancat 2 mere si a trecut prima zi cu bine.Asta a fost mai grea.Restul vin de la sine.
otilici
Eu recunosc ca aseara am pacatuit,mai bine nici nu zic cu ce blushing.gif ,sper sa nu se mai intample sad.gif .Totusi azi dimineata erau 2,5kg minus la cantar.Sincer inca nu ma bucur,decat dupa ce dau jos mai mult.

Felicitari Alice pt reusita de ieri!
Asteptam sa apara si Ramona...
ALICE
La mine a mers cel mai usor dupa sarbatori.
danyhoney
CITAT(otilici @ 10-01-2008, 11:58 AM) *

Eu recunosc ca aseara am pacatuit,mai bine nici nu zic cu ce blushing.gif ,sper sa nu se mai intample sad.gif .Totusi azi dimineata erau 2,5kg minus la cantar.Sincer inca nu ma bucur,decat dupa ce dau jos mai mult.

Bravo !!! Hai ca merge ! hug.gif
ALICE
Ma uitam in tabel si am vazut ca bananele au acelasi nr de calorii ca si merele.Nu de alta, dar o banana ma satura.Un mar nu.Mi se pare ciudat
otilici
Pe CalorieKing zice ca merele au 52cal/100g,iar bananele 89. Eu acolo imi calculez caloriile.
ALICE
CITAT(otilici @ 10-01-2008, 05:27 PM) *

Pe CalorieKing zice ca merele au 52cal/100g,iar bananele 89. Eu acolo imi calculez caloriile.

Eu mai am un tabel si zice intr-adevar ca bananele au 66 kcal si merele 76 blink.gif
ganesha
CITAT(ALICE @ 10-01-2008, 03:37 PM) *

CITAT(otilici @ 10-01-2008, 05:27 PM) *

Eu mai am un tabel si zice intr-adevar ca bananele au 66 kcal si merele 76 blink.gif

E gresit. O banana medie are cu vreo 30 de calorii mai mult decit un mar mediu. Asta pentru ca are mai multi carbohidrati.
ramonavlas
CITAT(otilici @ 10-01-2008, 12:49 AM) *

Buna seara la fete!
Acum i-am culcat si eu pe baieti si am venit sa va zic ce am mancat azi.
D: - un ou ochi cu o lingurita ulei (la teflon)
- o felie de paine
- o cafea cu indulcitor
P: - o banana
C: - mamaliguta cu branza (cca 150g,ramasese de la Norbi)
NIci sa nu mai zic ca in total is 600cal blushing.gif blushing.gif ,dar dupa mamaliguta aia nu am mai putut baga nimic.

Maine e zi de cantar...sunt curioasa daca s-a dus ceva jos,sincer nu mai cred in minuni...

Doar atat la pranz? La mine cea mai consistenta masa e pranzul, altfel nu stiu cum as rezista. Bine, e si chestie de obisnuinta.
Felicitari pt cantar. In cat timp s-au dus 2,5 kg?

CITAT(MissDiorCherie @ 10-01-2008, 01:01 AM) *

Ramo, varza murata calita, cu piper, bulion/suc de rosii e senzationala. Mie imi place mult de tot. Poti pune alaturi si un gratar, merge la fix!

Eu sunt bine, imi vad cat de cat de treaba, merg la sport si m-am mai calmat cu tampeniile. Sunt cat se poate de optimista yahoo.gif

Ma bucur sa vad ca esti tare, tare cumintica, rezultatele nu vor intarzia sa apara! Te pupacesc pupic.gif

Ma gandeam sa bag carnea direct in varza, nu separat. O sa incerc neaparat........ Multumesc.

CITAT(ALICE @ 10-01-2008, 03:10 PM) *

La mine a mers cel mai usor dupa sarbatori.

Si la mine.........

CITAT(ALICE @ 10-01-2008, 05:02 PM) *

Ma uitam in tabel si am vazut ca bananele au acelasi nr de calorii ca si merele.Nu de alta, dar o banana ma satura.Un mar nu.Mi se pare ciudat

Nici eu nu imi explic, dar daca aici asa scrie, asa calculez, oricum eu mananc cred vreo 3 banane/an.
ramonavlas
Azi am facut iar electrostimulare la salon si am o febra musculara....parca eu am lucrat la sala )).gif
Dea-sta imi plac mie chestiile astea, daca mai dau si rezultate(si dau) atunci e chiar super.
Ella79
La mine electrostimularea nu a avut nici un rezultat. sad.gif Nici macar in combinatie cu sport.
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 10-01-2008, 10:53 PM) *

La mine electrostimularea nu a avut nici un rezultat. sad.gif Nici macar in combinatie cu sport.

Hm...foarte nasol......niciun rezultat??? Eu deja simt pe pantaloni. Stiu ca da rezultate ca am mai dat jos cu electrostimularea din cm, dar din kg nu sad.gif
Ella79
Eu nu am dat jos nici din kg, nici din cm, asa ca dupa 2 abonamente m-am lasat pagubasa.
ramonavlas
Te cred, eu nu m-am mai masurat de cand a inceput, astept sa termin toate sedintele si apoi.
Astazi am fost sa cumpar hainute pt finuta mea pe care o botez pe 26 ianuarie. Sunt niste haine de bebelasi de am innebunit, si eu as purta asa ceva )).gif
I-am luat cam tot ce trebuie pt botez, saptamana viitoare mai mergem sa luam marsupiu si hainite si mai mari ca pana la vara nu stiu daca o mai vad (sta la Constanta).

Meniul pe ziua de azi:
- 1 Fitness - 90;
- 50 gr mandarina - 20;
- 2 Prodlacta - 56;
- 50 gr pleurotus - 18;
- 70 gr sunca - 55;
- 80 gr rosie - 16;
- 50 gr ardei gras - 9;
- 2 toast - 58;
- 100 gr La Dorna 2%- 74;
- ciorba - 120;
- 4 buc Milka diet - 83;
- 140 gr gref - 42;
- mancare de orez cu legume chinezesti - 269;
- 150 gr varza murata - 24;
- 2 solano frisca - 18.
TOTAL 952 yahoo.gif

Mancarea de orez cu legume chinezesti:
- 20 gr ceapa - 8;
- 200 gr legume chinezesti - 120;
- 80 gr sunca - 62;
- 90 gr orez - 223;
- 1 iaurt - 28;
- 120 gr cartofi - 96.
Total 538, impartit la 2 portii.........269/portie.
ramonavlas
Am mai stat, am mai asteptat sa puna cineva meniuri pe aici si vad ca nu mai vrea nimeni.
Eu nu renunt la calorii oricum si nici la jurnal, sa ma autourmaresc.
V-am pupat si va doresc o seara frumoasa......... give_rose.gif
Dumbo
Ramona, incerc sa exersez si poate de saptamana viitoare o sa am si eu meniuri mai demne de postat.
aki
CITAT(ramonavlas @ 10-01-2008, 10:24 PM) *

I-am luat cam tot ce trebuie pt botez, saptamana viitoare mai mergem sa luam marsupiu si hainite si mai mari ca pana la vara nu stiu daca o mai vad (sta la Constanta).

Poti sa te vezi si cu Mokut,daca mergi incolo naughty.gif
Andreea-Rodica
O zi buna si succes in continuare. Imi place ca te tii tare si intru pe aici ca sa ma mobilizez si eu. hug.gif
ALICE
mere, vreo 5 mici=300
covrigei=80
paine toast prajita=60
cremwursti=70
2 crochete peste =100
piept pui afumat=48
omleta 2 oua=200
miere=50
alune=100

Total=1100
Cam mult, dar poate scot azi mai putin
otilici
Eu m-am cantarit si azi dimineata sa fiu sigura ca arata cantarul la fel blushing.gif ,si cica am dat jos 3kg in prima saptamana smile.gif .Ieri nu am mai pus meniul pt ca nu m-am simtit bine toata ziua si am mancat putin de tot,doar 576cal blushing.gif doh.gif .

Alice,ce romantic avatar ai! rolleyes.gif Tare-mi place... give_rose.gif

Ramo,super o sa arati daca faci si electrostimulare pe langa dieta! w00t.gif

CITAT(danyhoney @ 10-01-2008, 01:17 PM) *

Multumesc blushing.gif give_rose.gif
ALICE
Eu azi mi-am permis o inghetata.Ca sa sarbatoresc a treia zi cand ma tin de dieta
aki
Sarbatorim si noi cu tine cheer.gif ,dar inghetata tot nu mininc.Uite beau un ceai linga tine hug.gif
danyhoney
Si eu tot cu ceai am venit grin.gif

Ramo , cand e ziua de cantar ? Sunt tare curioasa cat iti va arata in minus .
ramonavlas
Salutare!
In sfarsit am ajuns la mine acasa (adica aici). Ieri am fost cam ocupata, am ajuns seara pe la 21 acasa.
De la 2 am fost la salon (mi-a facut electro si capsula), apoi la o prietena la magazin de unde mi-am luat o fusta si o geanta, dupa care, la manichiura, mi-am schimbat modelul de pe unghii.
Azi am fost la coafor, am despodobit in sfarsit bradul, am schimbat asternutul, am aspirat, am spalat pe jos, sters praf dupa care la cumparaturi, am ajuns acasa pe la 19.30, am facut repede de mancare, am mancat si acum stau linistita cu voi pe net.
Am ramas datoare cu meniul pe ziua de ieri si cu niste raspunsuri.
Meniul e asta, si raspunsurile....urmeaza:
- 1 Prodlacta - 28; - 4 toast - 116;
- 40 gr icre crap - 52;
- 300 gr carne de vita Bourguignon(caserola) - 207;
- ciorba - 80;
- ancare de cartofi cu orez - 327;
- 4 buc Milka diet - 83;
- 200 gr varza murata - 32.
TOTAL 925 yahoo.gif

Mancarea de cartofi cu orez:
- 100 gr sunca - 78;
- 100 gr ciuperci - 35;
- 330 gr cartofi - 264;
- 100 gr orez - 248;
- 1 iaurt - 28;
Total 653, impartit la 2 portii.....327/portie.

Revin in 5 minute cu raspunsurile...........
ramonavlas
CITAT(Dumbo @ 11-01-2008, 12:14 AM) *

Ramona, incerc sa exersez si poate de saptamana viitoare o sa am si eu meniuri mai demne de postat.

Exerseaza scriind sa vezi unde gresesti, daca nu merge si sa te obisnuiesti putin cu gramajele si caloriile.

CITAT(aki @ 11-01-2008, 05:19 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 10-01-2008, 10:24 PM) *

Poti sa te vezi si cu Mokut,daca mergi incolo naughty.gif

Nu stiu cine este Mokut sad.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 11-01-2008, 10:11 AM) *

O zi buna si succes in continuare. Imi place ca te tii tare si intru pe aici ca sa ma mobilizez si eu. hug.gif

Ma bucur ca te mobilizeaza intrarea prin casuta mea si te astept mai des pe aici........ hug.gif

CITAT(ALICE @ 11-01-2008, 10:48 AM) *

mere, vreo 5 mici=300
covrigei=80
paine toast prajita=60
cremwursti=70
2 crochete peste =100
piept pui afumat=48
omleta 2 oua=200
miere=50
alune=100

Total=1100
Cam mult, dar poate scot azi mai putin

Ce crenvusti ai mancat de 70 calorii? Mi se pare ok meniul, daca continui asa, nu cred ca nu o sa slabesti. Pupici si bafta pe mai departe. hug.gif
Si 1100 calorii nu mi se pare mult, e chiar bine, pana in vreo 1200 eu zic ca poti manca si tu.

CITAT(otilici @ 11-01-2008, 11:01 AM) *

Eu m-am cantarit si azi dimineata sa fiu sigura ca arata cantarul la fel blushing.gif ,si cica am dat jos 3kg in prima saptamana smile.gif .Ieri nu am mai pus meniul pt ca nu m-am simtit bine toata ziua si am mancat putin de tot,doar 576cal blushing.gif doh.gif .

Alice,ce romantic avatar ai! rolleyes.gif Tare-mi place... give_rose.gif

Ramo,super o sa arati daca faci si electrostimulare pe langa dieta! w00t.gif

CITAT(danyhoney @ 10-01-2008, 01:17 PM) *

Multumesc blushing.gif give_rose.gif

Wow, bravo pt slabire, insa alaltaieri, dupa parerea mea ai mancat f putin, sper sa nu se mai intample floare.gif
Sper si eu ca dupa electrostimulare combinata cu dieta sa fie mai mult decat ok.

CITAT(ALICE @ 11-01-2008, 05:20 PM) *

Eu azi mi-am permis o inghetata.Ca sa sarbatoresc a treia zi cand ma tin de dieta

Foarte bine, mai trebuie din cand in cand si ceva dulce, ceva ce ne place. Eu nu am renuntat la aproape nimik din ce imi place sa mananc, doar la pizza, in rest mananc ce vreau, dar cu limita.

CITAT(danyhoney @ 12-01-2008, 07:45 PM) *

Si eu tot cu ceai am venit grin.gif

Ramo , cand e ziua de cantar ? Sunt tare curioasa cat iti va arata in minus .

Vreau si eu un ceai.
Luni e ziua de cantar, ca sa nu abuzez in WE si ma motiveaza ca am pus-o lunea.
Sunt si eu f curioasa. Sapatamana viitoare la sfarsit, cand termin sedintele la salon, o sa ma si masor sa vad cati cm s-au dus.
Oricum, eu zic ca am revenit la kg de dinainte de sarbatori....poate putin putin mai jos. Asta aflu dor luni si voi la fel. hug.gif

Acum sa pun meniul si pe ziua de azi ca nu mai vreau sa raman datoare cu asa ceva:
- ciorba - 80;
- 100 gr sunca - 78;
- 80 gr pleurotus - 28;
- 70 gr La Dorna 2% - 52;
- 70 gr rosie - 14;
- 50 gr ardei gras - 9;
- 4 tost Butoni - 116;
- 40 gr icre crap - 52;
- cartofi pireu - 157;
- 40 gr crochete peste - 77;
- 70 gr degetele de pui - 137;
- 150 gr varza murata - 24;
- 60 gr seminte floarea soarelui (astea urmeaza in timp ce ne uitam la un film) - 164.
TOTAL 988 yahoo.gif
aki
Bravo Ramona esti foarte cumintica w00t.gif
ALICE
M-am incadrat si sambata si duminica in 1000 calorii.Vroiam sa intreb ceva:carnea de pui e la 177 calorii in tabel, dar pieptul de pui tot asa multe calorii sa aiba?
otilici
La mine in lista pieptul de pui are 110cal/100g.
ALICE
Ce lista ai tu?
bubbles
Alice intra aici si vezi Calorii

Ramona e luni grin.gif .Ce spune cantarul tease.gif ?
ALICE
Aici arata 84 calorii pentru 100g de piept de pui lol.gif
otilici
Eu calculez dupa site-ul www.CalorieKing.com si nu cred ca acolo sa fie gresit...Eu totul calculez numai de acolo.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.