Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Cherie
Merge si un surprise party? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
bubbles
Te astept sa vii lalala dance3.gif pupic.gif
dany
Of, ce aer inchis pe aici sad.gif Dar gata , de acum am deschis geamurile toate si usile si sa vezi ce repede se aeriseste . Praful l-am sters deja , florile mai au inca apa asa ca am cam terminat cu treaba pe aici azi pupic.gif pupic.gif
Nessie
A trecut ceva timp de cand a plecat Ramo. Stie cineva cand se intoarce? unsure.gif
emu
Eu stiam ca sta in SUA pana pe 31. Mai multe detalii nu stiu wink1.gif
nella
Am aparut si eu cu meniul pe ultimele 3 zile.ca aseara inainte sa postez a picat netul si nu am mai apucat

Meniul pt alalta-ieri:

1 iaurt fructe 71
5 buitoni 145
330 sardine in sos tomat 385
1 ciorbita fasole 172,5
2 pahare de suc 94

total:866 sad.gif sa nu ma certati dar am petrecut seara la prietena mea si nu am mai putut manca nimic

Meniul pt ieri:

2 oua 140
50 sunca 47.5
50 branzica cottage 48.5
50 masline 76.5
20 kaiser 40
150 sardine in sos tomat 288
100 cartofi prajiti 210
1 tiramisu 99.7
1 iaurt fructe 71
50 seminte 137

total:1157.2

Meniul pt azi:1 iaurt fructe 71
100 orez 350.91
135 legume chinezesti 33.75
10 salam crud- uscat 57.5
100 inghetata 205.6
100 rosie 20
4 buitoni 116
1 bere 235

total: 1089.26

cheer.gif yahoo.gif
dany
CITAT(Nessie @ 27-03-2008, 10:44 AM) *

A trecut ceva timp de cand a plecat Ramo. Stie cineva cand se intoarce? unsure.gif

A zis ca sta pana pe 1 aprilie . Dar nu stiu daca 1 aprilie inseamna ultima zi acolo sau prima zi acasa ...
nella
Mersi mult de ajutor pupic.gif pupic.gif ...am neglijat zilele astea casuta lui Ramo ca am venit iubi si....nu am mai avut timp de prea multe... blushing.gif
ALICE
Oare cate calorii pun pentru 100 g inghetata de frisca?
Cherie
Iuhuu, mai e putin si vine Ramo cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Abia astept naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Ramo
Salutare!!!!!!! cheer.gif cheer.gif
Mi-am facut putin timp sa stau la net (o jumate de ora numa) asa ca prima data am intrat pe la mine pe acasa.
O sa vad cum ati avut grija de casuta cand ma intorc in tara.
Va spun dora ca e incredibil de frumos, mi-am luat o gramada de haine, am stricat destul de multi bani, am slabit cheer.gif cheer.gif nu stiu cat dar vad pe mine si mai ales pe haine.
Ma intorc acasa pe 1 (atunci plec), ajunh pe 2....dupa care nu mai scapati de mine.
Va pup multsi dulce pe toate si imi e f f dor de voi.\
Pupici si sa ne auzim cu bine.
dany
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ce de-a vesti !!!

Ma bucur tare ca ti-ai facut putin timp pentru noi , multumim ! hug.gif

Te astept cu nerabdare cu povesti si cu pozeeeeeeeeeee pupic.gif pupic.gif

Si pentru ca azi sunt matinala am aerisit putin pe aici salut.gif
nella
Asa ma bucur ca ai venit cu vesti bune....abia astept sa ajungi acasa pupic.gif cheer.gif hug.gif

Sa pun si meniul pt ieri:
100 tortelini 328
1 ou 70
50 masline 76,5
20 salam uscat 115
20 kaiser 40
20 sos capere 12.2
10 sunca 9,505
150 pui 265,5
2 muffins 65.98
250bere 117.5

total:1100.185

cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif
nella
CITAT(ALICE @ 28-03-2008, 04:16 PM) *

Oare cate calorii pun pentru 100 g inghetata de frisca?

Depinde de inghetata daca nu scrie nimic pe ambalaj pune-o si tu cam la 150 de calorii,...eu am mancat inghetata cu cioco si vanilie si avea 200 de cal pe suta de grame....pt mai multe lamuriri i-a lista de la inceputul jurnalului lui Ramo. pupic.gif
bubbles
Ce bine ca ne-ai dat si tu un semn Ramo cheer.gif pupic.gif .Abia astept sa ajungi acasa floare.gif
Cherie
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Nella , cred ca Ramo iti va da un premiu pentru perseverenta de a posta in continuare meniurile tale aici ! cheer.gif cheer.gif pupic.gif
bubbles
A M R 2 zile si vine Ramo acasa yahoo.gif cheer.gif
bubbles
E in 2 azi asa ca Ramo e acasa yahoo.gif yahoo.gif
aki
POZEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
Ramo
Salutare!!!!!!!!!!!
Am ajuns azi noapte la 4 acasa, nu am putut dormi asa ca la 9 eram la munca. Acum ii astept pe ai mei la mine, apoi niste prieteni. Am descarcat pozele, nu am facut multe ca nu am avut timp de cat m-am mirat de frumusetile lor.
Sper sa mai apuc azi sa intru. Daca nu, de maine pe cai.........

ganesha
Bine ca ti-a fost bine! Spor la "pe cai" si asteptam poze cu nerabdare! cheer.gif
Sexymom
Ramona, eu m-am tinut de cuvant si am postat poze cu mine goala )).gif sa te vad si pe tine acum )).gif .
Mai ai bani de paine sau ai cumparat tot orasul?
ironmissy
bine ai venit Ramo! pupic.gif
Ramo
CITAT(ganesha @ 02-04-2008, 05:38 PM) *

Bine ca ti-a fost bine! Spor la "pe cai" si asteptam poze cu nerabdare! cheer.gif

Da, intr-adevar mi-a mers f bine pe acolo, mi-am reinnoit complet garderoba. Poze sper ca apuc azi sa pun, nu am facut multe, dar le pun.

CITAT(Sexymom @ 02-04-2008, 07:09 PM) *

Ramona, eu m-am tinut de cuvant si am postat poze cu mine goala )).gif sa te vad si pe tine acum )).gif .
Mai ai bani de paine sau ai cumparat tot orasul?

Am avut piscina la hotel, dar timp de baie si plaja ioc....deci nu am poze dezbracata naughty.gif
Am stricat 5000$ pe haine, si mi-am luat f multe. Mai am bani si pt data viitoare cand merg.... )).gif

CITAT(ironmissy @ 02-04-2008, 09:46 PM) *

bine ai venit Ramo! pupic.gif

Multumesc, bine v-am gasit.
amalia0701
Servus!
Poze ne aratzi si noua?
Ramo
Servus!
Acum sunt la munca, pozele sunt pe calculatorul de acasa, diseara cand ajung, pun si pozele. pupic.gif
bubbles
Asteptam blum.gif pupic.gif
Nessie
Bine ai revenit! pupic.gif Asteptam si parada modei cu ce ti-ai luat, pe langa pozicile diverse de pe acolo. floare.gif
Ramo
CITAT(bubbles @ 03-04-2008, 11:17 AM) *

Asteptam blum.gif pupic.gif

Asteptati, asteptati )).gif

CITAT(Nessie @ 03-04-2008, 12:24 PM) *

Bine ai revenit! pupic.gif Asteptam si parada modei cu ce ti-ai luat, pe langa pozicile diverse de pe acolo. floare.gif

Multumesc, bine v-am regasit. Poze la haine nu stiu cand o sa fac....deocamdata nu am nici unde sa le pun. Trebuie sa fac curat in dulap in we si sa duc din haine la mami sa incapa ce mi-am adus.
Dar o sa va povestesc ce mi-am luat.
Deocamdata sunt la munca, acum am venit de pe la banci, la 14 merg la epilat, la 15 la manichiura si abia dupa ajung acasa.
Cherie
Ma trezesc si eu acum ca nea Ion: Bine ai revenit Ramo!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
anca veselie
bine ai venit! cu dieta cum mai e? blum.gif
ce fain ca ti-ai reinnoit garderoba! sa porti iubita hainutele!
Ramo
CITAT(Cherie @ 03-04-2008, 01:34 PM) *

Ma trezesc si eu acum ca nea Ion: Bine ai revenit Ramo!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif

Pai chiar ma gandeam......tu nu dai niciun semn, nu vezi ca am venit?????????? mad.gif

CITAT(anca veselie @ 03-04-2008, 02:58 PM) *

bine ai venit! cu dieta cum mai e? blum.gif
ce fain ca ti-ai reinnoit garderoba! sa porti iubita hainutele!

Multumesc. Dieta nu am tinut acolo, dar am mancat doar la chinezi, thailandezi, coreeni...am slabit un kg doar, dar pe haine se vede bine. Nu am schimbat ticker-ul, doar daca si luni arata aceeasi greutate.
Da, e f frumos ca mi-am reinnoit garderoba cu o gramada de haine, toate colorate )).gif
Ramo
Acum se incarca pozele in album...inca putina rabdare. )).gif

http://community.webshots.com/myphotos?act...mp;upload=flash
Sper ca am reusit.

Ooooof, ca nu am reusit mad.gif mad.gif
Ma mai chinui, sa vad ce iese
Ramo
Daca nici acum nu am reusit, ma las pagubasa pe ziua de azi.

http://s293.photobucket.com/albums/mm51/ra...iafilter=images
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 03-04-2008, 08:16 PM) *

Ai reusit!!!! cheer.gif yahoo.gif Super pozele, multumim! pupic.gif
Dumbo
Foarte frumoase pozele si ma uit la tine si mi se pare extraordinar cat de mult ai slabit. Felicitari.
Ramo
CITAT(ganesha @ 03-04-2008, 11:42 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 03-04-2008, 08:16 PM) *

Ai reusit!!!! cheer.gif yahoo.gif Super pozele, multumim! pupic.gif

Da, am reusit! Multumesc

CITAT(Dumbo @ 03-04-2008, 11:54 PM) *

Foarte frumoase pozele si ma uit la tine si mi se pare extraordinar cat de mult ai slabit. Felicitari.

Multumesc frumos, imi place si mie cum am iesit in poze....adica vad si eu ca am mai slabit pupic.gif
bubbles
Am vazut si eu pozele yahoo.gif .Arati foarte bine shock.gif .Ai slabit asa frumos .Ce inaltime ai tu? pupic.gif
Ramo
Multumesc. Am 1,71m.
Ramo
Azi am venit in maneca scurta la lucru si a si iesit soarele cheer.gif
Ieri a fost f urat, a plouat si era frig.
anca veselie
neatza! faine pozele! se vede pe fata ta cat de bine te-ai simtit! pupic.gif pupic.gif
aki
Ma uit si eu la poze blum.gif Foarte frumoase hug.gif
Ramo
CITAT(anca veselie @ 04-04-2008, 11:29 AM) *

neatza! faine pozele! se vede pe fata ta cat de bine te-ai simtit! pupic.gif pupic.gif

Neatza, neatza. Da, intr-adevar f bine m-am simtit. Abia astept sa ma intorc acolo. pupic.gif

CITAT(aki @ 04-04-2008, 11:37 AM) *

Ma uit si eu la poze blum.gif Foarte frumoase hug.gif

Multumesc pupic.gif

Am fost sa fac aprovizionarea pt restaurant si am gasit o paine prajita, cica are 15 calorii/felie. Mi-am si cumparat, normal, inca nu am gustat-o ca la 15 merg cu o prietena la chinezesc si ma pastrez pe atunci sa am pofta de mancare )).gif
Ramo
De luni ma reapuc iar de calorii. Pana atunci doar am grija ce si cat pap. Sper ca luni dimineata sa arate cantarul 86, asa mai am de dat jos doar 1 kg pana la Paste, asa cum mi-am propus.
Dupa paste vreau sa ma apuc de dieta de 90 de zile, nu stiu daca o tin 90 de zile, dar ma apuc de ea sa vad cum merge.
aki
pupic.gif
CITAT(ramonavlas @ 04-04-2008, 02:13 PM) *

De luni ma reapuc iar de calorii. Pana atunci doar am grija ce si cat pap. Sper ca luni dimineata sa arate cantarul 86, asa mai am de dat jos doar 1 kg pana la Paste, asa cum mi-am propus.
Dupa paste vreau sa ma apuc de dieta de 90 de zile, nu stiu daca o tin 90 de zile, dar ma apuc de ea sa vad cum merge.

Bafta la dieta hug.gif
Ramo
Multumesc.
Acum abia astept sa merg la chinezesc sa mananc pui nanjing (picant cu legume) si orez fiert. M-am specializat in USA si acum mananc mancarea chinezesca cu betisoarele )).gif

De cand m-am intors, ma trezesc dimineata la 5, 6 cu o foame in mine..........
Azi dimineata la 5 am mancat 2 felii de paine prajita cu delma si sunca. De atunci nu am mai mancat nimik, dar acum imi e o foame.......
bubbles
Am mancat o data la chinezesc si nu mi-a placut deloc ce am ales wacko.gif .
Ramo
Da, sunt mancaruri la chinezesc care nici mie nu imi plac. Pui nanjing as manca zilniiiic si nu m-as satura.
ironmissy
hey ramo!
acum am vazut si eu pozele! arati foarte foarte bine (imi place mult cum iti sta cu acel ruj/gloss/ce-o fi blum.gif).
ma bucur ca te-ai simtit bine! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.