Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Ramo
Hey. Multumesc de complimente blushing.gif Este gloss peste ruj )).gif
nella
Buna Ramoooooooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif in sfarsit ai venit acasa si eu tot nu am rezolvat cu netul... doh.gif nu am apucat sa-ti vad pozele dar ma uit cat pot de curand naughty.gif naughty.gif naughty.gif Mi-ai lipsit mult...sapt asta a fost iubi la mine,de fapt de miercurea trecuta si azi a plecat sad.gif sad.gif sad.gif e asa goala casuta fara el....
intrebare: ce fel de paine ti-ai luat?vreau detalii naughty.gif naughty.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif te pupic dulce si sper sa pot reveni cat de curand .... rolleyes.gif
Ramo
pupic.gif Nella, detaliile ti le-am dat pe mess. Sper sa rezolvi cat mai repede priblema cu net-ul.
Andreea-Rodica
Bine ai revenit! Arati super... hug.gif
Ramo
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-04-2008, 07:26 PM) *

Bine ai revenit! Arati super... hug.gif

Multumesc blushing.gif La vara voi arata super (daca ma tin de dieta si clar ma tin), acum sunt dolofana, grasa nu mai pot sa zic EU ca sunt.
amalia0701
pupic.gif
Esti tare frumoasa!
Te felicit pentru cat ai slabit.
Parca imi vine sa ma apuc si io serios vazand ce frumoasa esti.
Multzumim pentru poze pupic.gif
Ramo
Multumesc!

Neatza! Eu m-am apucat de facut curat in dulap sa imi incapa hainele noi in el. Asta imi e cel mai uart lucru, sa fac curat in dulap. Da termin eu azi si cu el.
Voi ce faceti? La noi e f urat afara, ploua, frig sad.gif
Ramo
dance3.gif am terminat curatenia in dulap, mi-am facut loc pt noile haine. O valiza mare de haine am pus-o sa le duc la mami, 2 plase sa i le dau la vara-mea, o plasa la gunoi. Asa frumos arata dulapul.....numai haine noi (aproape).
Acum trebuie sa fac la pantofi naughty.gif nici acolo nu mai am loc de nimik.
nella
Bravo draga mea....ma faci geloasa....am sa ma furisez in casuta ta si fur si eu vreo 2 bluzite... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am reinceput numaratul caloriilor de azi..nu am avut rabdare pana luni....ma si enerveaza sa incep de lunea sincera sa fiu... blum.gif
Azi am citit cate ceva din cartea lui Michael Montignac si am f multe semne de intrebare...a spus ca e o mare prostie sa numaram caloriile...m-a enervat pe de o parte....de ce oare nu se gasesc si nutritionistii astia ca sa se pune deacord doh.gif doh.gif ca eu iar sunt in ceata sorry.gif
Ramo
F multi spun ca e o prostie sa numeri caloriile, dar eu am trait pe pielea mea, si la mine asta da rezultate, asa ca zica cine ce o vrea, eu le calculez.
Am terminat si cu debaraua.
S-a facut vara-mea cu garderoba noua de haine si pantofi, sandale. Imi parea chiar rau sa le arunc.

Nici eu nu mai am rabdare, abia astept sa ma reapuc de calorii. Mai am azi si maine liber.
Maine merg sa fac aprovizionare serioasa.
Ramo
Oooof, ca trebuie sa plec de acasa, daca stau, tot mai bag cate o felie de sunca, o felie de telemea, un fruct.....
ironmissy
nella, numaratul caloriilor nu e o prostie! nu-l mai lasa pe nenea montignac sa te induca in eroare.
are si idei bune, cum ar fi: sa consumi carbohidrati complecsi, grane cat mai putin rafinate, sa nu combini glucidele cu lipidele (combinatia e horror daca vrei sa slabesti), dar cu caloriile a cam dat-o in bara.

e matematica: trebuie sa consumi mai putin decat arzi.
totusi, nici sa consumi prea putine calorii nu e bine.

mie numaratul caloriilor fara cel al macronutrientilor nu mi se pare asa eficient (multi tind sa neglijeze grasimile sanatoase din cauza ca au mai multe calorii). dar ramo stie foarte bine sa aibe un meniu cat de cat curat si divers. cheer.gif
va pupic.gif !
ganesha
Eu cre'ca nenea Monti nu zice faza cu caloriile pentru ca ar crede-o. Nici pe departe! O zice pentru ca lumea care ii cumpara cartile (!!!!) sa stea linistita ca n-are de numarat nimic. E o tactica comerciala si atita tot. Nenea Monti a vazut el ca daca maninci cum zice el, te incadrezi intr-un numar rezonabil de calorii. In general lumea se sperie cind are de numarat, cintarit, calculat, etc.

Ca sa nu mai vorbim si de marea duma pe care nenea o sustine - ca poti slabi fara sport. POTI! Nimeni n-a zis ca nu poti, da' nene Monti are corpul pe care-l are, si se vede de la o posta ca e lucrat cu muuuulta sudoare.

Punctul lui slab (ma rog, slab din punctul meu de vedere ) e ca nenea nu se conduce dupa indemnul "practice what you preach". El zice in carti ceva, da' in viata de toate zilele face cu totul si cu totul altceva. )).gif

Subscriu la ce-a zis Missy despre grasimile bune! Din cauza grasimilor bune nu-s eu de acord cu WW. Pentru o viata sanatoasa pe termen lung trebuie calculati (macar orientativ) si macro si micronutrientii (vitamine, minerale, grasimi saturate vs nesaturate, colesterol, sare).

Acu' m-am facut ca nu vaaad, da' am vazut (!) ca Ramo e harnica, ar trebui sa ma molipsesc si eu! Tre' sa ma apuc de treaba neaparat, ca o sa se transforme dulapurile melen in balauri cu 7 capete lol.gif

pupic.gif
Ramo
Iron, Ganesha, multumesc, hai ca cu atatea laude, luni dau ticker-ul mai jos )).gif
Ramo
Am facut de cina cartofi gratinati, mmm, o minunatie de mancare. Am papat la 8, acum merg sa fac un dush si la 23.30 incepe o comedie pe protv, si ne instalam in fata tv cu popcorn in brate sorry.gif
nella
Iron, Ganesha va multumesc mult pt idei ... m-ati linistit...tot pe Ramo o ascult ca datorita ajutorului ei si a vointei mele am ajuns sa dau jos destul de bine...asta imi da forta pe mai departe pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Ramo
Bravo Nella, mergi mai departe asa cum ai reusit pana acum. Daca ai vazut ca merge inseamna ca asta e bine pt tine.
Pupici pupic.gif
nella
Ramooooooooo....m-am cantarit azi si sa stii ca nu am pus nici un kg in perioada asta cat a stat barbatelul aici....mi-am cam facut de cap cu papica si uite ca nu s-a pus nimic....imi pare rau ca am pierdut o saptamana fara sa dau ceva jos dar mi-am facut niste pofte...pana la paste trebuie s amai dau 3 kg si ma pot declara fericita pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Super, super, ma bucur nespus pt tine, asa cum ma bucur si pt mine ca slabesc, sincer.
Mai am si eu de dat 1 kg pana la Paste, dar io zic ca dau mai mult naughty.gif

Gagici, eu v-am pupat, ma duc la dush si apoi in pat la masaj, film si popcorn naughty.gif
Va doresc sa aveti o seara de sambata frumoasa.
nella
Baita placuta pupic.gif hug.gif ,vizionare placuta si pofta mare...sa te gandesti si la mine cand bagi popcornul..ok? w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
dany
Bine ai revenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Imi cer scuze ca nu am citit din urma dar ....crede-ma ca nu prea am chef de forum pe moment .....

pupic.gif
Cherie
Neata! pupic.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 06-04-2008, 02:20 AM) *

Bine ai revenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Imi cer scuze ca nu am citit din urma dar ....crede-ma ca nu prea am chef de forum pe moment .....

pupic.gif

Multumesc, bine v-am regasit. Da, am citit prin ce treci, sper ca sunteti mai bine pupic.gif

CITAT(Cherie @ 06-04-2008, 08:58 AM) *

Neata! pupic.gif

Neatza la amiaza......m-am trezit la 9 dar am lenevit in pat. )).gif
Ramo
Ar trebui sa ies din casa la cumparaturi, sa fac aprovizionarea pt dieta, dar la ce vreme e afara....da stiu ca e mai greu pana ies, dyp-aia nu as mai veni acasa, asa sunt eu, ca vremea. sorry.gif
Ramo
Mi-am tras pe mine o fusta scurta care nu imi mai era buna de mult timp, imi place f mult cum vine acum. Mi-am luat colanti negrii, fusta e neagra scurta, cizme inalte pe picior si cu toc, cu ceva briz-briz (catarame), o bluzita cu maneca scurta neagra, decoltata care se leaga sub piept cu un snur alb cu negru si galben, asa e si paspolul la decolteu. Sunt mandra de mine cum arat....abia astept sa incep de maine dieta, sa arat si mai tare cheer.gif
Ramo
M-am intors din oras. Am fost la un suc cu prietena mea, dupa care am carat-o dupa mine in Metro sa imi fac aprovizionarea. Acum am de toate in frigider pt dieta, ciorba e pe foc (mi-a iesit la 20calorii/potie), asa ca nimik nu ma mai impiedica, de maine trec iar la calorii.
Ramo
Mi-am trimis babuinul pana jos sa imi ia o inghetata, nu a gasit si mi-a luat ciocolata. Va dati seama ca trebuie sa o terminam pana maine, sa nu ramana tentatii prin casa....desi a luat milka bastonase (sau cum sa le zic) si unul are 63 calorii.
Sa zicem ca nu e sfarsit de lume daca mai raman.
buretel
Bine ai revenit Ramona, felicitari pt slabit si mentinere in excursie cheer.gif
Frumoase pozele...
Ramo
Multumesc Buretel.
Eu va doresc tuturor sa aveti o saptamana buna, cu realizari si cu vreme frumoasa. Eu ma bag in pat langa babuin sa ne uitam la tv.
buretel
O seara frumoasa sa ai!

PS: dupa ce am vazut ce mobilizare la tine si la Nella, m-am apucat si eu de numarat calorii grin.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 06-04-2008, 07:17 PM) *

Mi-am trimis babuinul pana jos sa imi ia o inghetata, nu a gasit si mi-a luat ciocolata. Va dati seama ca trebuie sa o terminam pana maine, sa nu ramana tentatii prin casa....desi a luat milka bastonase (sau cum sa le zic) si unul are 63 calorii.

lol.gif cunosc!
O saptamina super sa-ti inceapa, spor la dieta, sa-ti mearga ca pe roate! cheer.gif
nella
CITAT(buretel @ 06-04-2008, 08:35 PM) *

O seara frumoasa sa ai!

PS: dupa ce am vazut ce mobilizare la tine si la Nella, m-am apucat si eu de numarat calorii grin.gif

cheer.gif Bravooo!!!!!!Mult succes pupic.gif hug.gif
aki
Salut, draga pupic.gif Si eu mi-am facut de cap aseara cu Ciokotof doh.gif Sper sa se depuna toate pe Sergiu tease.gif
Cherie
CITAT(aki @ 07-04-2008, 09:30 AM) *

Sper sa se depuna toate pe Sergiu tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Neata Ramo! cheer.gif pupic.gif
Te-ai reapucat de dieta? naughty.gif
buretel
CITAT(nella @ 06-04-2008, 10:17 PM) *
O seara frumoasa sa ai!
cheer.gif Bravooo!!!!!!Mult succes pupic.gif hug.gif
Multumesc Nella pupic.gif Sper sa reusesc cheer.gif
Ramo

O seara frumoasa sa ai!

Bafta multa, m-am apucat si eu de azi.
Acum merg sa imi iau micul dejun.Mi-am pregatit de aseara o salata din castraveti, sunca si un ou, peste care pun un iaurt dietetic.

CITAT(ganesha @ 06-04-2008, 10:35 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 06-04-2008, 07:17 PM) *

lol.gif cunosc!
O saptamina super sa-ti inceapa, spor la dieta, sa-ti mearga ca pe roate! cheer.gif

doh.gif n-am terminat aseara ciocolata.

Salut, draga pupic.gif Si eu mi-am facut de cap aseara cu Ciokotof doh.gif Sper sa se depuna toate pe Sergiu tease.gif

Si eu sper sa se depuna toata (si cea pe care am mancat-o eu) pe Bogdan )).gif
Daca ar vedea ce scriu.... lol.gif

CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 09:34 AM) *

Sper sa se depuna toate pe Sergiu tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Neata Ramo! cheer.gif pupic.gif
Te-ai reapucat de dieta? naughty.gif

Neatza pupic.gif
DA, m-am apucat cu forte noi si proaspete!!!
bubbles
Neata yahoo.gif .Te-ai cantarit? blum.gif
Ramo
Neatza! Da, m-am cantarit, sunt intre 86-87, asa ca am lasat ticker-ul asa cum e, ma mai cantaresc saptamana viitoare luni, daca rezist pana atuci fara cantar )).gif

Am mancat castraveti si asa ma simt de balonata...... sad.gif si am mai pus si iaurt peste ei doh.gif
nella
Sa-ti fie de bine papica...dar sa nu mai mananci dimineata castraveti,te baloneaza si iti da bila peste cap...eu una am probleme si nu ma pot apropia deloc de ei,iar cand nu mai rezist se lasa cu o zi lunga de greata si rau doh.gif ,eu nici nu stiu ce sa mai pap,iar am un mare gol in capusor... doh.gif
bubbles
Eu am baut un pahar de vin aseara si .. ma simt mahmura doh.gif .Cum boala ca nu am baut mult lol.gif .Eu azi fac ciorba de perisoare grin.gif
Ramo
Da ce altceva sa bag in salata? Imi trece repede balonarea, dar ma mai apuca.
Eu, ca am facut pauza, mai am idei de ce sa pap. Ce nu am papat de mult. Cand ajung acasa pap sunca si ciuperci la gratar, perle de branza, wassa, ciorba.

A, am uitat sa va zic, azi dimineata la 7 manacm ciorba doh.gif Cu asta am ramas de cand am venit din State!
nella
Esti tare lol.gif ...eu abia pot sa bag ceva in gura pe la 12....daca pe tine nu te afecteaza asa tare balonarile e ok...ma mine e nasol rau de tot,nu ma mai incap pantalonii,amj stari de moleciune...off urasc starile astea doh.gif sad.gif
Cherie
Ciorba de perisoare drool.gif devil.gif
nella
Vreau si eu sad.gif sincer nu stiu sa fac ciorba de perisoare... doh.gif
Ramo
CITAT(bubbles @ 07-04-2008, 11:09 AM) *

Eu am baut un pahar de vin aseara si .. ma simt mahmura doh.gif .Cum boala ca nu am baut mult lol.gif .Eu azi fac ciorba de perisoare grin.gif

)).gif Mie mi-au facut de dimineata colegii ceai de fructe cu scortisoara si le-am zis mie sa nu imi mai faca cu scortisoara, parca beau vin fiert de dimineata )).gif

CITAT(nella @ 07-04-2008, 11:15 AM) *

Esti tare lol.gif ...eu abia pot sa bag ceva in gura pe la 12....daca pe tine nu te afecteaza asa tare balonarile e ok...ma mine e nasol rau de tot,nu ma mai incap pantalonii,amj stari de moleciune...off urasc starile astea doh.gif sad.gif

Aasa eram si eu candva, acum chiar trebuie sa mananc ceva dimineata, orice dar trebuie.

Si mie imi place f mult ciorba de perisoare (de fapt, eu mananc cu cea mai mare placere orice fel de ciorba) da cand ma gandesc cate calorii are...mai bine ciorbitza mea chioara de 20calorii/portie!
A, si ciorba sau mancarea gatita, nu le pot manca daca nu dau un clocot inainte de a-mi pune in farfurie.
nella
cE CIORBITA FACI TU ASA SARACA?VREAU SI EU RETETA...TE ROG pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Pun ceapa, morcovi, conopida, fasole verde (galbena),orez, iaurt, condimente, otet si tarhon. Cantitatile le am scise acasa, daca te intereseaza, cand ajung scriu reteta. pupic.gif
nella
Te rog sa-mi spui si cantitatile....la mine nu stiu cum de iese cu atatea calorii doh.gif

Inca o intrebare... grin.gif mi-am cumparat branzica dietetica prodlacta cu 0 % grasime dar nu stiu cate calorii sa-i pun,pe ea nu scrie doh.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 11:16 AM) *

Ciorba de perisoare drool.gif devil.gif

Mda devil.gif blum.gif >Nu vrei o portie? grin.gif

Nella e usor de facut..si e si gustoasa rau drool.gif .Oricum mi-e si frica sa ma mai cantaresc la cate am cam scapat in ultima vreme lol.gif .Mi-am luat ieri turtite dietetice (pentru obezi recomandate blink.gif ) si sunt foarte bune.Poate gasiti si voi.Are 50 g una wink1.gif
Ramo
Ooops, pai cam greu daca nu scrie caloriile. Pune si u 90/100 pt acoperire.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.