Eu cre'ca nenea Monti nu zice faza cu caloriile pentru ca ar crede-o. Nici pe departe! O zice pentru ca lumea care ii cumpara cartile (!!!!) sa stea linistita ca n-are de numarat nimic. E o tactica comerciala si atita tot. Nenea Monti a vazut el ca daca maninci cum zice el, te incadrezi intr-un numar rezonabil de calorii. In general lumea se sperie cind are de numarat, cintarit, calculat, etc.
Ca sa nu mai vorbim si de marea duma pe care nenea o sustine - ca poti slabi fara sport. POTI! Nimeni n-a zis ca nu poti, da' nene Monti are corpul pe care-l are, si se vede de la o posta ca e lucrat cu muuuulta sudoare.
Punctul lui slab (ma rog, slab din punctul meu de vedere ) e ca nenea nu se conduce dupa indemnul "practice what you preach". El zice in carti ceva, da' in viata de toate zilele face cu totul si cu totul altceva.
Subscriu la ce-a zis Missy despre grasimile bune! Din cauza grasimilor bune nu-s eu de acord cu WW. Pentru o viata sanatoasa pe termen lung trebuie calculati (macar orientativ) si macro si micronutrientii (vitamine, minerale, grasimi saturate vs nesaturate, colesterol, sare).
Acu' m-am facut ca nu vaaad, da' am vazut (!) ca
Ramo e harnica, ar trebui sa ma molipsesc si eu! Tre' sa ma apuc de treaba neaparat, ca o sa se transforme dulapurile melen in balauri cu 7 capete