Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
ramonavlas
Ai luat-o?
E mare carticica? Multe pagini? Asa de curiozitate sa vad daca sunt aceleasi alimente pe care le am eu.
bubbles
E groasa si are pentru toate felurile de mancare caloriile.Eu o am deja...am castigat-o la un concurs wink1.gif .A mea are cam 200 pag grin.gif
ramonavlas
Ooooo, pai ii zic la mami sa mi-o ia. A mers acum la coafor si cand se intoarce la firma trece pe langa ziare. Mersi de pont.
ramonavlas
Am si eu o gramada de retete in care scrie si caloriile, da oricum,cand le gatesc, calculez si eu. Dar e f buna, asa, informativ, sa stiu daca ma apuc sa gatesc ceva sau nu.
aki
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 09:49 AM) *

CITAT(nella @ 08-04-2008, 11:20 PM) *

Ce fel de icre papi ca si mie imi e pofta dar nu am gasit inca icre care sa aiba pe cutie si nr caloriilor?pup pupic.gif

icre de crap, au 130/100.

CITAT(aki @ 09-04-2008, 08:47 AM) *

Ai calcat rufele,draga?Poate treci si pe la mine?Ca nu stiu unde sa le mai bag sa nu le vad pe toate sifonate doh.gif

Da eu nu aveam de calcat, doar de pus hainele la loc. Nu imi place sa calc, prin urmare nu am haine ce au nevoie de fier de calcat. Foarte rar se intampla asta....de maxim 3 ori pe an )).gif

Am plecat sa imi pap micul dejun.

Dar albiturile,prosoapele,lengeria? unsure.gif
ramonavlas
Prosoape nu calc, nu am calcat niciodata, astrenuturile de pat toate sunt creponate (tocmai in ideea de a nu le calca). Calc doar fete de masa. Cam atat!
nella
Bubule mersi de pont..cand plec la munca am sa tre ca mi-o cumpar pupic.gif pupic.gif
Ramo mersi mult de tot de informatie...Acum las si meniul pt ieri...

Marti:

200 iaurt fructe zuzu 124
1 baton cereale 58.4
50 ton 64
50 sunca 47.5
50 branzica 48.5
100 porumb 1
10 maioneza 40.4
155 lapte soia 96.1
2 promola lemon 74
250 coctalil fructe de mare 200
40 g seminte 109.6
49 graham 122.44
60 pate 104.46
72 masline 110.16

total: 1200.52 blink.gif blink.gif blink.gif
ramonavlas
Mi-a luat si mie mami revista cu cartea cheer.gif
Abia astept sa ajunga inapoi la firma. Poate ma prinde tare cartea si nu mai muncesc nimik azi )).gif
ramonavlas
Gata, a venit mami cu cartea, am rasfoit-o da nu imi place.
De exemplu la pui, da caloriile pe o bucata? Cat sa insemne o bucata? O pulpa de pui poate fi de 80 grame, 150 grame....
La lapte...1 cana. Ce gramaj sa aiba cana?
La iaurt...1 portie. Iaurt cat de mic?
La soia....1/2 cana. Aceeasi problema...ce fel de cana?
La fructe...un fruct mediu.
Ei, las ca am si cartea asta in biblioteca. Tot dupa tabelul meu ma iau. Si tot o sa cantaresc TOT ce mananc.
Sunt asa de dezamagita de carte.......... sad.gif

Bubule, unde ai vazut u retete???
anca veselie
nici eu nu calc! doar fuste, care au neaparata nevoie. nici camasile nu prea le calc, le pun pe umeras la uscat si in dulap tot pe umeras. iar cearsafurile... oricum le intind pe pat, nu? si daca le pun la uscat frumos impaturite se rezolva.
pup mult hug.gif
Letitia
Imagine

Cioc-cioc! E cineva acasa? Sunt in vizita... blum.gif
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 02:27 PM) *

De exemplu la pui, da caloriile pe o bucata? Cat sa insemne o bucata? O pulpa de pui poate fi de 80 grame, 150 grame....
Ei, las ca am si cartea asta in biblioteca. Tot dupa tabelul meu ma iau. Si tot o sa cantaresc TOT ce mananc.

E traducere din engleza clar. dry.gif Exprimarile astea sunt la americani. "cana" cred ca se refere la "cup" de fapt.
aki
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 01:14 PM) *

Prosoape nu calc, nu am calcat niciodata, astrenuturile de pat toate sunt creponate (tocmai in ideea de a nu le calca). Calc doar fete de masa. Cam atat!

Eu calc tot.Imi place cind lucrurile sunt ideale )).gif
Cherie
[quote name='Nessie' date='09-04-2008, 02:34 PM' post='127315']
[/quote]E traducere din engleza clar. dry.gif Exprimarile astea sunt la americani. "cana" cred ca se refere la "cup" de fapt.
[/quote]

Pai cam asa se practica @ Ro, am o prietena care lucreaza la o revista si jobul ei e sa traduca articolele care vin din State... wink1.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 09-04-2008, 01:34 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 02:27 PM) *

E traducere din engleza clar. dry.gif Exprimarile astea sunt la americani. "cana" cred ca se refere la "cup" de fapt.

Nu-i adevarat, in Sanda Marin cea celebra de cauti sa faci cozonaci si alte chestii tot cana se foloseste. tease.gif Eu cu cana am crescut, si am crescut in Iasi. 250 ml are.

Mie sincera sa fiu mi se pare normal sa fie caloriile date la bucata, n-am cintarit niciodata un mar, nici la prajituri nici la dieta nici la nimic. O fo' 2 mere, 2 mere am pus, o' fo' o pulpa de pui, o pulpa de pui am pus... n-are sens sa-ti complici viata de pomana, un mar e un mar si e la fel ca zeci de alte mere, n-ai nevoie sa-ti cumperi cintar de bucatarie pentru asta si sa mai pierzi si timp cu cintaritul pupic.gif
ramonavlas
Leti, bine ai venit pe la mine. Te mai astept. pupic.gif
Nessie, asa zic si eu , e o traducere din engleza. M-a dezamagit tare cartea.
Ganesha, imi permit sa te contrazic. Un mar piate avea 50 sau 300 de grame. Nu e totuna.
ramonavlas
Iar am mancat cam tarziu pranzul sad.gif
Am aerisit toata casa, am facut patul (ca dimineata nu am chef), am pus o tura de haine la spalat, acum trag o tigara si ma duc sa spal aragazul....asa nu imi place... dry.gif
ramonavlas
Am scapat de aragaz....i-am si lasat capacul jos...da de asa nu il mai folosesc, sa nu mai trebuiasca sa il spal. Capacul e din sticla, ca altfel mai fentam eu )).gif
M-am gandit sa fac pt cina varza a la Cluj. Dar doar de 1/2 ora am scos pieptul de pui din congelator. Bine ar face sa se dezghete pana pe la 7. O fac cu pui sa nu iasa grasa, varza murata si iaurt....apoi direct la cuptor. Asa nu mai folosesc aragazul...doar diseara pt ceai, da cu ala nu il murdaresc )).gif
ramonavlas
Pieptul de pui e aproape dezghetat, orezul e la fiert, ceapa curatata si data prin razatoare.
A dat in mine rau de tot cheful de gatit.
Andreea-Rodica
Daca as avea si eu harnicia ta.... aragazul meu asteapta spalat (mai ales cuptorul), dar il las sa astepte. Poate in weekend facem o curatenie serioasa, cu mutat canapea, fotolii, sters geamuri si altele. Doar sa-mi conving babuinul sa ma ajute, ca nu pot urni singura mobila prin casa.
ramonavlas
Iti trimit putina harnicie? naughty.gif
Am plecat sa tai varza si sa bag mancarica la cuptor. Intre timp s-a mai spalat o tura de haine, ultima e in masina.
ramonavlas
N-am apucat sa iau cina la 20, acum am bagat mancarea la cuptor.
Acum calculez meniul si vi-l arat si voua. )).gif
ramonavlas
Miroase la mine in casa a sarmale )).gif Am dat cuptorul mai tare ca mi-e foame si varza nu e gata inca.
Pe maine vreau sa fac zuchinni cu carne la cuptor. Acum am descoperit dieta pe net.
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 03:23 PM) *

Ganesha, imi permit sa te contrazic. Un mar piate avea 50 sau 300 de grame. Nu e totuna.

Eu in experienta mea n-am nimerit niciodata 2 mere atit de deosebite ca marime. Am intilnit numa' mere din acelasi soi care au fost aproximativ la fel. Acu' daca au fo' soiuri diferite, da, au avut si marimi diferite, da' in ganeral caloriile sint trecute pentru fiecare soi de fructe in parte.

Daca poti trimite si la mine niste harnicie ar fi super! Eu tocmai ce-am plecat mai devreme de la servici ca mi s-a taiat vocea )).gif (la propriu, am ramas fara ea, pot sa-ti trimit copilu' ca nu pot vorbi cu el? lol.gif )
ramonavlas
Astept copilu )).gif Mi-ai facut seara mai frumoasa cu propunerea asta.
Stiu, stiu ca e minor, nu va ganditi la prostii, doar sa fim 2 mori stricate in aceeasi casa si sa ma mandresc cu asa un copilas frumos. hug.gif
Cherie
Ce copil? )).gif
ganesha
CITAT(Cherie @ 09-04-2008, 07:47 PM) *

Ce copil? )).gif

A zis la mine in jurnal ca ii trebuie copilu' meu nitel ca i-a placut de el, eu am prevenit-o ca vorbeste mult, ea a zis.. no problem. Acu' i-am facut oferta, vad ca o da cotita lol.gif lol.gif lol.gif

LE: nu vazusem raspunsul lui Ramo, deci n-o da cotita! Tre' sa antifonezi fonic atunci ca o sa innebuneasca vecinii lol.gif
ramonavlas
Cherie, te-ai speriat? naughty.gif
Ganesha, deci vorbeste si tare, ca mine? Ce pereche potrivita facem noi......... w00t.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
- 1 ou - 70;
- 1 iaurt - 28;
- 70 castravete - 13;
- 70 sunca - 55;
- 3 ciorbe - 60;
- 60 sunca - 47;
- 70 ciuperci - 25;
- 50 la dorna - 42;
- 70 rosie - 14;
- 2 wassa - 40;
- 10 icre - 13;
- 40 seminte - 110;
- 2 bomboane vodva - 42;
- 20 orez - 50;
- 140 piept pui - 248;
- 10 ceapa - 4;
- 400 varza murata - 64;
- 1 iaurt - 28;
- 450 pomelo - 194.
TOTAL 1147 yahoo.gif
Dumbo
Wow, 3 ciorbe?

Ramona, o intrebare. Cam cate calorii pot sa pun la ciorba de la lucru? Azi de exemplu a fost ciorba de perisoare din care am mancat 2 perisoare, 3 -4 linguri de orez si in rest zeama lunga cu ceva smantana prin ea (ca era albicioasa). Ma omoara mancarea asta dar nu am ce face. Nu pot sa mananc numai sandwich-uri.
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 07:57 PM) *

Ganesha, deci vorbeste si tare, ca mine? Ce pereche potrivita facem noi......... w00t.gif

Functioneaza la tonalitati si volume diferite. Dar daca trebuie sa acopere pe cineva, atunci poate atinge culmi nebanuite lol.gif lol.gif lol.gif Am gasit o poza in calc cu niste talente ascunse de-ale lui, o pun cit de curind lol.gif
nella
Salutare pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Azi m-am simtit f rau din cauza rusilor si de aia nu am apucat sa mai trec pe la tine...nu te supara ca te-am lasat azi sad.gif
Am umblat 2 ore sa caut cartea aia dar nu era pe nicaieri... doh.gif doh.gif doh.gif
Nu am chef sa calculez meniul ca ma sperii cat de putin am mancat iar...asa ca ti-l las maine seara pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Vreau si eu ce faci la cuptor...ca parca si la mine a ajuns mirosul hug.gif
aki
Ramona salut pupic.gif O zi frumoasa iti doresc floare.gif
bubbles
Ramona sorry.gif batista.gif daca te-am suparat ca ti-am zis de carte.Mie una mi se pare folositoare cartea blink.gif

Si nu amscris ca are cartea retete in ea blum.gif .Doar ca are multe feluri trecute si vreo 200 pagini blum.gif
ramonavlas
Neatza. In timp ce imi iau micul dejun sunt cu voi.
Dumbo, 3 ciorbe la mine inseamna 9 polonice plate, adica vreo 400 ml. La ciorba pe care mi-au descris-o as pune 200 acoperitor.
Ganesha, eu abia astept poza naughty.gif
Nella, stai linistita cu cartea, eu zic ca nu prea isi merita banii. pupic.gif
Daca mai mananci asa putin, o sa slabesti repede acum, intri si mai repede la platou, care s-ar putea sa dureze mukt si bine...asta in conditiile in care nu pui ceva kg inapoi. Asa ca pune mana si mananca.
Varza a la Cluj a fost geniala.
Aki, o zi la fel iti doresc si tie.
Bubule, Doamne fereste, nu m-am suparat pe tine. Doar ca ma asteptam la altceva din partea cartii. pupic.gif

La noi iar e vreme urata. A inceput ieri targul de imbracaminte si incaltaminte. Tine pana pe 13. As vrea sa ajung azi pe acolo.
Deocamdata am fugit la banci, finante, primarie.
anca veselie
neatza! si eu vreau targ de haineeee sad.gif mi-ar prinde super bine un shoppingutz, dar nu am baaani sad.gif sad.gif sad.gif
te pup!
bubbles
Si eu ar trebui sa imi reinnoiesc garderoba ca nu imi mai vine nimic bine doh.gif
Cherie
pupic.gif Ramo!
dany
Te pupic.gif Ramo !!!! N-am reusit sa citesc ce noutati mai sunt pe la tine ( nici macar n-am citit cum a fost in LA sad.gif ) dar promit ca o voi face zilele urmatoare hug.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 10-04-2008, 09:28 AM) *

neatza! si eu vreau targ de haineeee sad.gif mi-ar prinde super bine un shoppingutz, dar nu am baaani sad.gif sad.gif sad.gif
te pup!

Nici eu )).gif )).gif

Neata Ramo, ai terminat curatenia? pupic.gif
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 10-04-2008, 10:28 AM) *

te pup!

Iti dai seama ca si eu tocmai venita de peste mari si tari de la shopping, abia astept sa ajung la targ? pupic.gif

CITAT(bubbles @ 10-04-2008, 10:30 AM) *

Si eu ar trebui sa imi reinnoiesc garderoba ca nu imi mai vine nimic bine doh.gif

Adica stau si pe tine hainele ca pe umeras? give_rose.gif

CITAT(Cherie @ 10-04-2008, 11:13 AM) *

pupic.gif Ramo!

pupic.gif Cherie.

CITAT(danyhoney @ 10-04-2008, 11:15 AM) *

Te pupic.gif Ramo !!!! N-am reusit sa citesc ce noutati mai sunt pe la tine ( nici macar n-am citit cum a fost in LA sad.gif ) dar promit ca o voi face zilele urmatoare hug.gif

Te astept oricand Dany, intai sa iti mai revii si apoi avem noi timp de toate. Te pup dulce, dulce pupic.gif

CITAT(buretel @ 10-04-2008, 11:25 AM) *

CITAT(anca veselie @ 10-04-2008, 09:28 AM) *

te pup!

Nici eu )).gif )).gif

Neata Ramo, ai terminat curatenia? pupic.gif

Neatza, ce mi-am propus pt ieri,am terminat. Daca te referi la curatenia de Paste...nu mai am mult. O sa chem o femeie de la firma sa imi spele geamurile, (sa nu imi stric unghiile ca altfel imi place f mult sa le spal), curat prin niste sertare, sters praf, aspirat....chestii din astea de care oricum fac in fiecare saptamana. pupic.gif

Noroc ca am terminat cu plimbareala prin oras (banci, finante si alte chestii) ca a venit ploaia sad.gif
Si eu care vroiam sa imi iau pantofi azi, bine ca nu am facut-o.
Mi-am luat pe mine o fusta de blugi pana la genunchi, camasa alba cu guler supr misto si peste, un maieu decoltat cu argintiu.
Cercei mov, margele mov, inel mov. )).gif
ramonavlas
Ma cam apuca foamea....abia astept sa fac diseara dovlecei cu carne la cuptor. blum.gif
ironmissy
uuuu, suna bestial dovleceii aia! eat.gif drool.gif drool.gif
aki
Despre ce dovlecei vorbiti voi?Vorbiti ce vreti deacum ca eu am luat masa tease.gif
buretel
Wow, ce de mov blum.gif Io-s in urma cu noutatile de fashion, trebuie sa ma descalt din tenesi )).gif )).gif
pupic.gif harnicuto!
ramonavlas
CITAT(ironmissy @ 10-04-2008, 01:32 PM) *

uuuu, suna bestial dovleceii aia! eat.gif drool.gif drool.gif

De sunat suna, sa vad diseara cat de buni sunt. Da n-au cum sa nu imi placa )).gif

CITAT(aki @ 10-04-2008, 01:59 PM) *

Despre ce dovlecei vorbiti voi?Vorbiti ce vreti deacum ca eu am luat masa tease.gif

Da oricum sunt de dieta. Fac eu de cina dovlecei umpluti. Pun diseara reteta si va spun cum sunt la gust pupic.gif

CITAT(buretel @ 10-04-2008, 02:36 PM) *

Wow, ce de mov blum.gif Io-s in urma cu noutatile de fashion, trebuie sa ma descalt din tenesi )).gif )).gif
pupic.gif harnicuto!

Putin mov. pupic.gif
ramonavlas
Ma bucur ca am reusit sa iau pranzul la ora asta.
M-au sunat de la Bucuresti ca au dus la Cluj aparatul de care va povesteam acum cateva saptamani, de scapi de 3-4 cm intr-o sedinta. Au adus mai multe aparate si m-au invitat sambata sa le incerc pe toate pe pielea mea. cheer.gif cheer.gif
Abia astept!
ramonavlas
Am plecat la targul de imbracaminte si incaltaminte. Sper ca vin cu ceva nou si frumos. Imi trebuie neaparat pantaloni, nu mi-s mai buni cei pe care ii am. )).gif
V-am pupat si ne vedem mai incolo.
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 10-04-2008, 03:52 PM) *

Am plecat la targul de imbracaminte si incaltaminte. Sper ca vin cu ceva nou si frumos. Imi trebuie neaparat pantaloni, nu mi-s mai buni cei pe care ii am. )).gif

La cit mai multi pantaloni ne-buni! naughty.gif tease.gif

Faza cu movul... eu ma bucur din inima ca la noi a trecut nebunia cu movul. N-am nimic cu el, nu ma inteleg gresit, da' povestea e asa lol.gif Coincidenta face ca universitatea de aici de unde stau eu (University of Western Ontario) are ca-culoare grin.gif traditionala EXACT mov-ul asta care a fost in mare voga in ultima vreme, si inca mai e. Da' exact mov-ul asta. Si cum pe aici traditia e ca e ubercool sa te imbraci (sau sa ai accesorii) in culorile unviersitatii la care mergi sau la care lucrezi, este o gramada de populatie care se imbraca inca dinainte in hainele mov(luate de la mag unviersitatii). Ei, din momentul in care a inceput sa se poarte mov-ul respectiv, aveai impresia ca tot orasul merge sau lucreaza la unviersitate si parca toate magazinele din malluri s-au transformat peste noapte in magazinele unviersitatii lol.gif lol.gif
Nessie
Ce mov? blink.gif Unde vad si eu, ca am pierdut...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.