Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
ganesha
CITAT(Nessie @ 10-04-2008, 04:13 PM) *

Ce mov? blink.gif Unde vad si eu, ca am pierdut...

Zicea Ramo aici de mov, uite-asa:

CITAT
Mi-am luat pe mine o fusta de blugi pana la genunchi, camasa alba cu guler supr misto si peste, un maieu decoltat cu argintiu.
Cercei mov, margele mov, inel mov

Iar eu am incalecat pe-o shea si am zis poveste-asa! lol.gif
Dumbo
ganesha acum se poarta hainutele gen haine de graviduta. Acum imi place, dar cred ca dupa ce scap de burtica nu stiu daca or sa imi mai placa.
Nessie
CITAT(Dumbo @ 10-04-2008, 05:30 PM) *

ganesha acum se poarta hainutele gen haine de graviduta. Acum imi place, dar cred ca dupa ce scap de burtica nu stiu daca or sa imi mai placa.

doh.gif M-au innebunit tampeniile alea! Dupa ce ca sunt grasa, asta imi lipseste. Talia e singurul meu avantaj.

CITAT(ganesha @ 10-04-2008, 05:27 PM) *
Iar eu am incalecat pe-o shea si am zis poveste-asa! lol.gif
pupic.gif Multu! Eu tot ma uitam dupa poze si nu vedeam nimic. )).gif
ganesha
CITAT(Dumbo @ 10-04-2008, 04:30 PM) *

Te cred ca ACUM iti plac, profita naughty.gif . )).gif La noi s-au purtat anul trecut, mi-am luat si eu 2 bluzite dar nu m-am prea omorit dupa ele, eu am talia foarte mica si fundu' foarte mare in comparatie cu talia, arat ca un balonas in ele lol.gif Anul asta au aparut bluzite care ma avantajeaza lol.gif Mai astept vreo citeva saptamini sa le scada preturile si ma duc la ataaaaac! swordfight.gif
Nessie
CITAT(ganesha @ 10-04-2008, 05:38 PM) *

Anul asta au aparut bluzite care ma avantajeaza lol.gif Mai astept vreo citeva saptamini sa le scada preturile si ma duc la ataaaaac! swordfight.gif
Deci in vara 2009 or sa fie si la noi bluzite cu talie! cheer.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 10-04-2008, 04:39 PM) *

CITAT(ganesha @ 10-04-2008, 05:38 PM) *

Anul asta au aparut bluzite care ma avantajeaza lol.gif Mai astept vreo citeva saptamini sa le scada preturile si ma duc la ataaaaac! swordfight.gif
Deci in vara 2009 or sa fie si la noi bluzite cu talie! cheer.gif

Nu-s CHIAR cu talie sorry.gif da' is de mii de ori mai bune ca celelalte... if you know what i mean lol.gif Probabil talia-talie o sa apara peste INCA un an lol.gif lol.gif Descreste prograsiv.
Dumbo
da, avantajul e ca nu mai trebuie sa ma duc in magazine de "specialitate" ca sa gasesc tot felul de bluze de babe vandute pe post de bluze de graviduta. Si sunt si in trend.Pantalonii inca ma incap cei vechi.

Pentru muschiuleti lucrati ca ai vostri cred ca vin foarte bine hainele mulate.
ramonavlas
CITAT(Dumbo @ 10-04-2008, 05:30 PM) *

Mie imi plac la nebunie bluzitele, rochitele baby-doll.

cheer.gif M-am intors de la targ cu o camasutza f sexy (baby-doll dar cu putina talie si maneci bufante, alb cu negru), o pereche de pantaloni care vin ca turnati, un costumas fusta pana desupra la genunchi si sacou, negru, elegaaaant.
Am fugit sa pregatesc cina naughty.gif
ramonavlas
Acum imi iau cina. Vreau sa va spun ca e cea mai buna mancare de dieta pe care am mancat-o vreodata!!!
Cred ca maine repet figura.
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
- 1 ou - 70;
- 80 sunca - 62;
- 90 castraveti - 17;
- 1 iaurt - 28;
- 3 ciorbe - 60;
- 2 wassa - 40;
- 100 ciuperci - 35;
- 60 la dorna - 50;
- 80 rosie - 16;
- 2 bomb. vodca - 42;
- 160 zuchinni - 29;
- 90 piept pui - 159;
- 1 ou - 70;
- 1 iaurt - 28;
- 10 ceapa - 4;
- 110 castraveti - 21;
- 100 rosie - 20;
- 2 bomb vodca - 42;
- 2 wassa - 40;
- 30 icre - 39;
- 2 ciorbe - 40;
- 110 portocala - 52;
- 40 seminte - 110.
TOTAL 1144 yahoo.gif
Andreea-Rodica
CITAT(ramonavlas @ 10-04-2008, 08:27 PM) *

Acum imi iau cina. Vreau sa va spun ca e cea mai buna mancare de dieta pe care am mancat-o vreodata!!!
Cred ca maine repet figura.

Si reteta? hug.gif
ramonavlas
Am curatat 2 zuchinni si i-am scobit. Miezul, impreuna cu un ou, piept de pui, 1/2 iaurt, le-am calit in ceapa (fara ulei). Umplutura am pus-o in dovlecei. I-am pus intr-un vas yena si i-am bagat la cuptor.
Gramajele sunt in meniu. I-am mancat alaturi de o salata de rosii cu castraveti.
nella
Meniul pt azi:

50 fulgi ovaz 177.5
200 iaurt fructe 124
79 salata 25.28
45 ridiche 11.7
50 sunca 47.5
45 iaurt 12.6
1 ou 70
135 branzica 121.5
13 zahar 53.3
108 chec 320
1 ciorbita 54.40
25 ceapa verde 5
40 seminte 109.6

total:1132.35 yahoo.gif

Sa-l calculez si pe cel de ieri si il las si pe ala pupic.gif
ramonavlas
Fruct deloc? sad.gif
nella
miercuri:

25 g margarina 45
55 dulceata 61
4 buitoni 116
95 inghetata 150
1 ciorbita 54.40
25 fulgi ovaz 88.75
150 lapte soia 93
2 cioco primola 74
62 masline 94.86

total: 777.01 doh.gif doh.gif doh.gif
ramonavlas
doh.gif doh.gif pt miercuri. Sper ca nu se mai repeta.
Eu mi-am facut dusul, am plecat in pat cu...o portocala )).gif
Noapte buna........
nella
CITAT(ramonavlas @ 10-04-2008, 09:54 PM) *

Fruct deloc? sad.gif

Stau in frigider si se strica ca nu imi trebuie...ma tot bate mama la cap sa pap dar...va trebui doh.gif doh.gif doh.gif

CITAT(ramonavlas @ 10-04-2008, 09:57 PM) *

doh.gif doh.gif pt miercuri. Sper ca nu se mai repeta.
Eu mi-am facut dusul, am plecat in pat cu...o portocala )).gif
Noapte buna........

Pupicei dulci
vise placute si pofta buna pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nu o sa se mai repete promit pupic.gif
ramonavlas
Va trebui, va trebui, neaparat. La mine greu trece o zi fara vreun fruct. Maine va fi fara fruct, ca nu mai am in casa, sambata merg la Cluj, deci nu are rost sa merg la cumparaturi.
ramonavlas
Neatza! Azi e vineri cheer.gif cheer.gif
i-am luat o pereche de pantaloni ce nu au incaput pe mine nici de noi. Era costum (are un sacou portocaliu), sacoul imi erabun si imi placea de-aia l-am luat. De azi pot purta si pantalonii cheer.gif
ramonavlas
Acum mi-am terminat micul dejun si a venit soarele. Sper sa tina macar pana duminica, sa am vreme frumoasa maine si poimaine la Cluj. cheer.gif
aki
De vreme buna sa ai parte pupic.gif Felicitari pentru pantaloni hug.gif
ramonavlas
Multumesc pupic.gif
danyhoney
Aaaa, mergi la Cluj ?? frumooosss ! Eu n-am mai fost de vreo enshpemii de ani acolo , chiar daca am o gramada de rude in oras . Sa ai o vreme superba !!!

pupic.gif
anca veselie
bravo pt incaput pantaloni! cheer.gif cheer.gif
imi este rusine ca nu am mai gatit de o vesnicie sad.gif dar nu am chhheeeeef.
pupici si o zi frumoasa!
Cherie
Ramo, prognoza meteo tine cu tine!!! Se anunta pana la 30 de grade in WE asta!!! Vine un val de aer cald dinspre tropice naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Daca ne fortam un pic, facem si plaja!!! cheer.gif

pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(Cherie @ 11-04-2008, 12:14 PM) *

Ramo, prognoza meteo tine cu tine!!! Se anunta pana la 30 de grade in WE asta!!! Vine un val de aer cald dinspre tropice naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif pupic.gif

Si saptamina ceia incep ploile sad.gif
Cherie
Da sad.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 11-04-2008, 10:58 AM) *

Aaaa, mergi la Cluj ?? frumooosss ! Eu n-am mai fost de vreo enshpemii de ani acolo , chiar daca am o gramada de rude in oras . Sa ai o vreme superba !!!

pupic.gif

Bine ai revenit pupic.gif daaa, merg dimineata la Cluj. Sper si eu sa fie vreme frumoasa, mi-e dor sa ma plimb pe jos prin acel oras.

CITAT(anca veselie @ 11-04-2008, 11:23 AM) *

bravo pt incaput pantaloni! cheer.gif cheer.gif
imi este rusine ca nu am mai gatit de o vesnicie sad.gif dar nu am chhheeeeef.
pupici si o zi frumoasa!

Multumesc pupic.gif pupic.gif Eu gatesc si pt ca imi place f mult si pt ca inventez uneori retete si sunt curioasa cum ies.

CITAT(Cherie @ 11-04-2008, 12:14 PM) *

pupic.gif pupic.gif

Woooow, super ar fi. Mersi de informatie pupic.gif

Era prea frumos sa fie asa mult soare, nu? sad.gif
ironmissy
pupic.gif drum bun la Cluj!
ce n-as da sa plec si eu un wee din buc... sorry.gif
danyhoney
Am reusit sa vad pozele din LA . SU-PER-BE !!!!!!!!!!!!!!!

Acum astept poze cu hainutzele cumparate naughty.gif

hug.gif

ASTA mi-a placut cel mai mult !!
Ce bine si frumos ai slabit !! Felicitari !! give_rose.gif
nella
Bravo cheer.gif
te pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 11-04-2008, 04:20 PM) *

hug.gif

lol.gif Poza mi-am facut-o sa vad daca m-am rujat bine, nu aveam oglinda prin apropiere lol.gif

CITAT(nella @ 11-04-2008, 04:21 PM) *

Bravo cheer.gif
te pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Multumeeesc pupic.gif

Tocmai au zis la stiri ca maine e cea mai calduroasa zi din anu asta de pana acum....30 de grade!!! O sa am o vreme supeeeer la Cj.
nella
Ma bucur pt tine cheer.gif cheer.gif si eu o sa am vreme frumoasa de mers la munca doh.gif tease.gif
anca veselie
petrecere frumoasa!
ramai si noaptea?
ramonavlas
naughty.gif Da, raman si noaptea. Maine incerc toate aparatele de slabit pe pielea mea si duminica epilarea definitiva.
anca veselie
super program!!!
astept impresii naughty.gif sa te masori inainte!
aki
Un weekend frumos si plin de soare iti doresc hug.gif
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 11-04-2008, 04:30 PM) *

super program!!!
astept impresii naughty.gif sa te masori inainte!

Normal ca ma masor....abia astept!!!
Dimineata ma si cantaresc ca la Cluj nu pot cantari si calcula, da tot nu sar calul.

CITAT(aki @ 11-04-2008, 04:30 PM) *

Un weekend frumos si plin de soare iti doresc hug.gif

Multumesc, la fel sa ai si tu. pupic.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 03:26 PM) *

CITAT(danyhoney @ 11-04-2008, 04:20 PM) *

hug.gif

lol.gif Poza mi-am facut-o sa vad daca m-am rujat bine, nu aveam oglinda prin apropiere lol.gif

lol.gif A iesit tare faina .
anca veselie
bravo pt cumintenie. eu ma oftic ca in ultimul timp am cam zbarcit-o sad.gif ma si gandeam aseara ca e pacat de munca de pana acum s-o dau asa in bara sad.gif
pup u! hug.gif
ramonavlas
Anca, revino-ti, ca altfel iei bataie. pupic.gif
Dany, da asa ies pozele cele mai faine, fara pregatiri.
N-am avut chef de scos aspiratorul asa ca am maturat toata casa, am spalat baia, am mai pus niste haine la loc, acum vreau sa spal balconul.
anca veselie
inceeeeeeeeerc. dar... ma apuca asa o pofta nebuna din senin sad.gif
danyhoney
Distractie faina la Cluj , Ramo ! Eu ies acum si nu cred ca mai intru in seara asta .... pupic.gif

Anca , as veni si eu cu batzu` dar ... te inteleg ! Mai ales ca tu nu prea o iei des pe aratura pupic.gif
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 11-04-2008, 05:30 PM) *

inceeeeeeeeerc. dar... ma apuca asa o pofta nebuna din senin sad.gif

Si pe mine, mai tot timpul...dar cand vad unde am reusit sa ajung fara prea mare efort....nu mai merita nici o ingrasacioasa.... pupic.gif

Dany, mersi. Oare are ceva daca ma intalnesc cu fostul?? naughty.gif Parca am chef de el.
danyhoney
Ai PM !

CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 04:36 PM) *

Oare are ceva daca ma intalnesc cu fostul?? naughty.gif Parca am chef de el.

lol.gif lol.gif naughty.gif M-ai dat pe spate cu asta lol.gif

Gata , am iesit ! hug.gif
ramonavlas
Si tu ai PM.
Pai daca te-am dat pe spate...ar trebui sa il dau si pe el, nu??? naughty.gif
Anul asta nu ne-am vazut (am slabit 9 kg de atunci).....gata, il sun sa ii spun ca merg la Cluj, macar sa nu plece din oras. cheer.gif sau cel putin nu fara mine.
Cherie
Miroase a weekend senzational naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 04:29 PM) *

naughty.gif Da, raman si noaptea. Maine incerc toate aparatele de slabit pe pielea mea si duminica epilarea definitiva.

w00t.gif naughty.gif w00t.gif wow ce progam minunat de we pupic.gif
ramonavlas
Mi-am sunat fostul, a fost f surprins...ne vedem maine cheer.gif
Mi-am spalat parul, ma duc sa il pun pe bigudiuri si sa imi pus casca de uscat in par. Sa vedem daca e de ceva treaba.
Cherie
Ramona, iti aduci si aparatura pt epilare definitiva? cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.