Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Ramo
Deocamdata ma duc sa incerc aparatul, daca chiar functioneaza, atunci DA, imi aduc.
Am stat o juma de ora cu casca in cap si mi s-a uscat parul cheer.gif Am scapat de dormit cu bigudiurile in par.
Acum am pus mancarea la foc. Mai trebuie intre timp sa ma pensez, dupa ce mananc imi fac si bagajul (doar cateva chestii....pijama, o tura de haine de schimb, cosmetice).
Ramo
In sfarsit reusesc sa iau cina la ora 20. Intre timp, am terminat si cu bagajul, mai am doar cosmeticele, alea doar dimineata.
Dupa ce pap, vin si cu meniul.
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 70 castravete - 13;
- 1 ou - 70;
- 1 iaurt - 28;
- 70 sunca - 55;
- ciorba - 80;
- 4 wassa - 80;
- 80 sunca - 62;
- 70 castravete - 13;
- 50 la dorna - 42;
- 10 icre - 13;
- 2 bomb vodca - 42;
- 50 seminte - 137;
- 50 orez - 124;
- 100 piept pui - 177;
- 1 iaurt - 28;
- 150 gr legume chinezesti - 38;
- 1 fitness - 90;
- 2 wassa - 40;
- 20 icre - 26.
TOTAL 1158 yahoo.gif

Dimineata ma cantaresc, sper ca s-a fixat cantarul la 86 )).gif
emu
Buna Ramona... vad ca te pregatesti sa iei si aparat de epilare definitiva.
Intrebare rapida: ai personal profesionist pt folosirea lui?!
nella
Distractie placuta cheer.gif cheer.gif cheer.gif ....drum bun si abia astept sa vii cu vesti proaspete...in curand o sa las si meniul. pupicei pupic.gif

Vineri:

80 chec 128
200 branzica 180
20 zahar 82
183 cartofi 149.04
150 mix bonduelle 30
100 zuzu 62
100 icre 130
3 felii orez 105.9
2 felii secara 52.8
25 fulgi 88.75
200 lapte 92

total:1192.49

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
CITAT(Cherie @ 11-04-2008, 04:52 PM) *

Miroase a weekend senzational naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

FFFFFF senzational !!!!!

Ramo , asteptam cu sufletul la gura impresiile lasate de aparatele pe care le vei proba !!!!! Banuiesc ca vei vrea sa si le achizitionezi , nu ????? Offffff, de ce nu stau in Ro ca mi-as fii facut abonament de acum la sala ta !!!!!! pupic.gif pupic.gif

Epilarea definitiva e pe parti de corp sau per total ????????????

hug.gif hug.gif
Cherie
Se face si pe parti si stiu ca dureaza, ti se "omoara" fiecare radacina de par, de aia se fac mai multe sedinte. Plus de asta, cu ceva timp inainte, nu trebuie sa te mai epilezi.

Sau au aparut aparate si mai performante??? w00t.gif

pupic.gif Ramo, ce-ai facut cu cantarul???
dany
Sper ca WE trau a fost super si plin de lucruri bune !!!!! pupic.gif pupic.gif

Te astept cu vesti despre aparate , despre " ex-ul " , despre Cluj ( oare ai facut ceva poze ???? nu prea cred ) .

Siiiiii, voi avea nevoie de ajutor ...CRED ca vreau sa incerc sa numar calorii .....Inafara de WW bn-am mai tinut nici o alta dieta in viata mea .....asa ca ....sunt incepatoare in toate sad.gif

Am pus cateva intrebari la Nella in jurnal si in jurnalul lui Cherie ....Oare voi reusi sa nu arat ca o balena cand ne vom vedea ??????

Te astept sa revii !!!!!!! hug.gif pupic.gif
emu
CITAT(Cherie @ 12-04-2008, 07:14 AM) *
Se face si pe parti si stiu ca dureaza, ti se "omoara" fiecare radacina de par, de aia se fac mai multe sedinte. Plus de asta, cu ceva timp inainte, nu trebuie sa te mai epilezi.

Sau au aparut aparate si mai performante??? w00t.gif
Ultima oara cand am verificat (interes personal) inca se lucra pe radacina parului si nu pe firul de par... deci nu se recomanda smulgerea prin nici un mod (epilare sau pensare) inainte de tratamente. Tratamentul include cateva sedinte la intervale relativ regulate (la aprox. 1,5 luni) pana se ajunge la inlaturararea definitiva a parului nedorit.
Cherie
Pai asa mi se pare cel mai normal, sa distruga radacina parului, altfel ar fi o epilare cu lama... profesionala )).gif
lucy
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Salutare!!!!!! M-am intors de la Cluj sad.gif
Cu fostul a fost...ca si atunci cand eram impreuna, oare e de rau?
Cu aparatul "minune" cum ii spun eu, sta asa treaba. M-am masurat inainte (eu, personal) pe abdomen, unde am o parte mai proeminenta.
Intr-un loc aveam 88, dedesubt 84. La sfarsit....aveam 84 si 82. Am ramas w00t.gif w00t.gif
Clar ca o sa achizitionez aparatul asta chiar daca ma costa cat o masina.
Aparatul de epilare definitiva e cu lumina pulsata, e nevoie in jur de 5-6 sedinte. Nu se epileaza, rade inainte cu ceva timp (depide la fiecare cat de repede creste). Nu e dureros, nu se simte nimik.
Am incercat si vacuum-ul...super.
Saptamana asta trebuie sa ne intre o gramada de bani (am vandut un teren) si atunci putem sa inaintam f f repede cu toata constructia...asta inseamna ca in mijlocul verii voi avea si aparatele cheer.gif
Acum ma duc sa schimb ticker-ul.

Dany, TE ASTEPT LA CALORII hug.gif cheer.gif

w00t.gif Am mutat si target-ul mai jos.
nella

Daca te-ai simtit bine cu fostul nu e rau ...rau e daca nu mai sunt sperante..parerea mea pupic.gif
Ma bucur ca te-ai simtit bine si ca esti multumita de aparate...poate vin si eu la o sedinta ...2 naughty.gif naughty.gif naughty.gif
FELICITARI PT TICKER cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
O saptamana frumoasa si usora pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
oau, ce rezultat fantastic w00t.gif w00t.gif
interesant ar fi sa vezi daca se pastreaza efectul, mai precis sa te masori iar sa vedem daca s-a mentinut.
o super saptamana pupic.gif
dany
Ce diferenta intre masuratori !!!!!!! Super !

In legatura cu fostul ... nu zic nimic tease.gif tease.gif

Am numarat calorii pana acum ( ce bataie de cap e doh.gif )).gif ) . Am avut un mic dejun de 360,64 calorii ( v-am spus ca eu iau micul-dejun tarziu si la noi nu exista pranz sad.gif ) si un total de 409 ,84 pana acum . E bine , e rau ???

Si acum vine sirul intrebarilor legate de lista ta )).gif :

- patlagele rosii = rosii , nu ?
- toast integral = 42 cal / felie . Cat cantareste o felie ? Ale mele felii au 20 gr fiecare
- ceapa rosie cate cal are ? in lista e doar ceapa uscata ...

Cam atat deocamdata .

hug.gif
nella
Pai voi mancati 2 mese pe zi?E cam putin...la carte spune ca trebuie 3 mese principale si 2 gutari...su mananac 3 mese si daca imi e foame mai pap si gustare...daca nu...nu
Eu zic ca sunt rosii patalagelele rosii....ceapa rosie eu am pus-o la ceapa uscata ca e tot de peste iarna... si un toasta la mine are intre 7-9 grame...dar nu scrie pe punga cate calorii are total?
dany
Nu scrie pe punga la toast . Am cautat pe net si gasisem ceva cu 50 calorii pe felie dar era de la alta firma . Azi am luat punctajul de la Ramo din lista dar cred ca modific si il iau pe cel de pe net . Deci adaug 32 calorii .

Stiu ca normal sunt 3 mese / zi dar la noi nu merge asa . Nu putem manca imediat dupa ce ne trezim si din cauza faptului ca Dirk lucreaza in schimburi sarim peste pranz .
Iau micul dejun destul de consistent ( zic eu ) si peste zi rontai legume , beau ceai , mai manac o felie de toast daca ma ia fosmea ) si seara avem mancare calda . Asa am procedat si cand am tinut WW si eu dadusem 9 kg jos si Dirk 15 .
nella
Wow ce multe kg a dat jos....mi-e ciuda pe metabolismul barbatilor tease.gif
dany
Mie-mi spui ?!? Mi-era asa de ciuda ca el manca ca spartul ( avea vreo 33 p / zi ) si slabea si eu ma chinuiam sa nu sar peste punctele mele si mai faceam si economie si tot nu-l puteam ajunge la viteza de slabire .
bubbles
Ziua salut.gif .No vad ca s-a bagat si Dany la calorii grin.gif .Poate incerc si eu hug.gif .
Ramo felicitari pt ticker pupic.gif
dany
Stai asa , Andreea ca eu sunt in perioada de proba .....Parca vad ca o sa enervez la un moment dat si n-o sa mai am chef de atata cantarit si calculat )).gif )).gif . Ma gandesc doar ca e tot un fel de WW si ca nu are ce sa-mi faca rau . La alta dieta nu ma voi baga niciodata !! Asta stiu sigur .
dany
Iar am o intrebare : am pus sa fierb legume pentru o salata mica de boeuf .
Calorii = 396,73
Gramaj ( pana acum ) 664,95 .
Ma credeti ca nu stiu cum sa calculez / 100 gr ? doh.gif doh.gif
Calorii : gramaj si apoi x cu 100 ???? Mi-ar da 59,66 cal

Mai am de pus castraveti murati si Miracle Whip Balance dupa ce fierb legumele .
butterfly
cu regula de 3 simpla cam asa vine

la 664,95 grame.........396,73 cal
100grame.............x cal

x=100*396,73/664,95 => x= 59,66 wink1.gif) deci e bn cum ai facut biggrin.gif

dar ce reteta e aia cu asa putine cal?
dany
)).gif Mersi , fluturash. Deci tot m-a dus capul )).gif

Eu fac salata de boeuf mai oarba ....Asa m-am invatat de la WW.
Am pus morcovi ( 203 gr ) , 2 cartofi ( 271 gr ) , patrunjel radacina ( 35 gr ) , telina ( 145 gr ) , Knorr de legume ( 10 gr ) .
aki

Salut Ramona.Acum ai alt prieten?Ai avut fluturasi prin stomac cind l-ai vazut pe fostul?
dany
Cate calorii are mustarul ? Sau nu se pune la calcul ? Pe net am gasit ca are 870 kcal / 100 doh.gif wacko.gif swoon.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 14-04-2008, 02:59 PM) *

)).gif Mersi , fluturash. Deci tot m-a dus capul )).gif

Eu fac salata de boeuf mai oarba ....Asa m-am invatat de la WW.
Am pus morcovi ( 203 gr ) , 2 cartofi ( 271 gr ) , patrunjel radacina ( 35 gr ) , telina ( 145 gr ) , Knorr de legume ( 10 gr ) .

si maioneza pui?sau o lasi asa?

eu am la mustar 105 calorii...vazi ca mine in jurnal mai sunt 2 liste cu calorii poate te ajuta pupic.gif
dany
Mersi , Nella .

Am scris pe pagina trecuta ca mai pun castraveti murati si Miracle Whip ( e o maioneza cu 109 kcal / 100 ) .
nella
Nu staim ca asta reprezinta...se gaseste si la noi oare?Mersi mult pupic.gif
dany
Nu stiu daca se gaseste .....Poate stiu fetele .

Cam pe unde ai pus listele tale in jurnal ???
nella
La pagina 36 le gasesti pupic.gif
dany
Terminat salata boeuf . 100 gr mi-au iesit la 70,23 calorii cheer.gif cheer.gif
dany
Ajutor !!!!

Am un borcan de ghiveci de legume care contine si ceva ulei dar si orez . Cum il punctez ??? Ramo , in lista ta am vazut ghiveci de legume cu ulei la 100 cal . Oare cat sa pun eu ??? Nu scrie pe borcan si trebuie sa-l mananc pentru ca am desfacut deja borcanul joia trecuta .

Pana acum am 992,3 mancate ....Mai ramane sa adaug ghiveciul .
Ramo
CITAT(nella @ 14-04-2008, 01:15 PM) *

Daca te-ai simtit bine cu fostul nu e rau ...rau e daca nu mai sunt sperante..parerea mea pupic.gif
Ma bucur ca te-ai simtit bine si ca esti multumita de aparate...poate vin si eu la o sedinta ...2 naughty.gif naughty.gif naughty.gif
FELICITARI PT TICKER cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
O saptamana frumoasa si usora pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Pai noi nici nu mai vroiam sperante, adica....s-a terminta, punct si asta e....dar dupa we asta....who knows w00t.gif

CITAT(anca veselie @ 14-04-2008, 01:18 PM) *

oau, ce rezultat fantastic w00t.gif w00t.gif
interesant ar fi sa vezi daca se pastreaza efectul, mai precis sa te masori iar sa vedem daca s-a mentinut.
o super saptamana pupic.gif

Cica pierderea e definitiva, eu oricum o sa ma mai masor saptamana viitoare sa vad daca e la fel. E nevoie de 10 sedinte, da nu obligatoriu, depinde de zona si de persoana. pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 14-04-2008, 01:27 PM) *

Ce diferenta intre masuratori !!!!!!! Super !

In legatura cu fostul ... nu zic nimic tease.gif tease.gif

Am numarat calorii pana acum ( ce bataie de cap e doh.gif )).gif ) . Am avut un mic dejun de 360,64 calorii ( v-am spus ca eu iau micul-dejun tarziu si la noi nu exista pranz sad.gif ) si un total de 409 ,84 pana acum . E bine , e rau ???

Si acum vine sirul intrebarilor legate de lista ta )).gif :

- patlagele rosii = rosii , nu ?
- toast integral = 42 cal / felie . Cat cantareste o felie ? Ale mele felii au 20 gr fiecare
- ceapa rosie cate cal are ? in lista e doar ceapa uscata ...

Cam atat deocamdata .

hug.gif

Ma bucur ca te-ai hotarat sa numeri calorii. La inceput e mai greu, ai sa vezi.
Sa le luam pe rand.
1. patlagele rosii=rosii. Corect.
2. Toast integral, daca pe ale tale scrie caloriile pe felie, nu mai conteaza cate grame are o felie.
3. ceapa rosie e tot ceapa uscata, calculezi ca si ceapa alba.

Te mai astept cu intrebari, nelamuriri si cu....meniul naughty.gif

CITAT(bubbles @ 14-04-2008, 01:51 PM) *

Ziua salut.gif .No vad ca s-a bagat si Dany la calorii grin.gif .Poate incerc si eu hug.gif .
Ramo felicitari pt ticker pupic.gif

Hai ca te asteptam pupic.gif

CITAT(aki @ 14-04-2008, 03:12 PM) *

Salut Ramona.Acum ai alt prieten?Ai avut fluturasi prin stomac cind l-ai vazut pe fostul?

Acum nu am prieten. Da, chiar am avut fluturasi...mai ales cand m-a sarutat give_rose.gif

CITAT(danyhoney @ 14-04-2008, 03:13 PM) *

Cate calorii are mustarul ? Sau nu se pune la calcul ? Pe net am gasit ca are 870 kcal / 100 doh.gif wacko.gif swoon.gif

Cat mustar poti manca odata? Sari peste. Se regaseste in rotunjirile pe care le faci la restul alimentelor.

CITAT(danyhoney @ 14-04-2008, 04:16 PM) *

Terminat salata boeuf . 100 gr mi-au iesit la 70,23 calorii cheer.gif cheer.gif

Suuuuper, buna reteta de furat pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 14-04-2008, 06:36 PM) *

Ajutor !!!!

Am un borcan de ghiveci de legume care contine si ceva ulei dar si orez . Cum il punctez ??? Ramo , in lista ta am vazut ghiveci de legume cu ulei la 100 cal . Oare cat sa pun eu ??? Nu scrie pe borcan si trebuie sa-l mananc pentru ca am desfacut deja borcanul joia trecuta .

Pana acum am 992,3 mancate ....Mai ramane sa adaug ghiveciul .

E bine 100/100. Pofta buna....da sper ca aimancat deja zacusca

Buuuun, acum sa va povestesc.
M-am dus azi dimineata la munca, la hotel. Sun pe la 10 la o casa de schimb valutar sa vad ce lucreaza fata. Fata nu-i mad.gif O sun, e bolnava (da putea sa sune, sa stiu si eu, nu??????). Asa ca azi am fost operator calculator la casa de schimb. Si maine la fel,....si pana isi revine angajata.
E bine ca pot inlocuiesc pe oricine, sau nu??? Cateodata nu.......
Ramo
Am uitat sa va spun ceva....azi nu am prea mancat sad.gif Mi-as da singura bataie dar parca imi e mila.
Acum ma duc sa imi spal parul, sa il pun pe bigudiuri si sa ma bag sub casca )).gif
Pe maine la munca o sa imi fac o salata de cartofi cu ton, sa fi emai calorica.
La 16-17 cand ies de la munca vreau sa merg sa ma interesez de aqua gym, stiu unde se face da sa vad ce si cum. Dupa Paste o sa merg cheer.gif cheer.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 70 castravete - 13;
- 1 ou - 70;
- 70 sunca - 55;
- 1 iaurt - 28;
- ciorba - 120;
- 1 inghetata - 83;
- 150 cartofi - 120;
- 80 sunca - 62;
- 70 castravete - 13;
- 50 la dorna - 42'
- 50 seminte - 137;
- 100 gref - 30.
TOTAL 890
Fug sa imi pun bigudiurile pana nu iau bataie.
nella
nu e bine si tu stii dar te rog sa nu ma copii ,eu inteleg ca esti d-na profesoara si ai voie sa ma certi..dar sa faci greselile elevului nu-i bine naughty.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Stiu, stiu...dar azi nu am prea avut pofta de mancare chiar daca mi-au venit rusii. Sper sa nu ma apuce de maine.
Oricum pt dimineata mi-am pregatit o salata mai consistenta de 266 calorii. O sa ajung tarziu acasa si maine.
Eu am plecat in pat sa imi pun casca de uscat in par, apoi la un film, dupa care la nani ca ma doare spatele ingrozitor de tare.
Noapte buna........
nella
te pup
si ai mare grija de tine pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Noapte buna si vizionare placuta hug.gif
nella
meniul pt duminica:

20 fulgi 71
100 lapte soia 62
100 lapte 46
2 felii secara 52.8
5 buitoni 145
65 icre 84.5
200 zuzu fructe 140
2 primola 74
183 cartofi 161.04
68 pui 120.36
15 diomfibra 22.35
1 ciorbita 54.40
100 iaurt zuzu 70
40 seminte 109.6

total: 1190.7 cheer.gif cheer.gif cheer.gif

M-am apucat de luat diomfibra ca am senzatii de foame din cauza ulcerului...si decat sa mananc ca sparta mai bine iau pastilutele de tarate

Luni:

20 fulgi ovaz 71
150 lapte soia 93
15 maioneza 60.6
62 cartof 54.56
113 pui 200.01
59 mix 11.8
6 buitoni 174
30 margarina 54
50 dulceata 56
250 zuzu 175
20 maioneza 80.8
140 ananas 90
170 mix 34
10 diomfibra 14.9

total:1169.67 cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am reusit si azi... yahoo.gif yahoo.gif
dany
Neatza ! pupic.gif

La toast nu am caloriile / felie , doar pe 100 gr si mi-au iesit cam 50 cal / felie . Mustar am pus in salata de boeuf si l-am calculat cum a spus Nella .

Hai sa pun si meniul pe ieri . Stiu sigur ca am gresit ca nu am avut fructe deloc dar am uitat sa mananc . Si nici la lactate nu m-am gandit doh.gif Oricum nu voi pune meniuri in fiecare zi pentru ca eu am alte mezeluri pe aici si le calculez dupa valorile trecute pe pachet , deci nu se incadreaza in lista ta .

Cappuccino 8 gr = 38,2
o pastila efervescenta de multivitamine 4,5 gr = 8
Comet ( limonada cu 1 kcal / 100 ml ) 300 ml = 3
Toast 4 felii = 200
Salam 13 ge = 34,5
Sunca slaba cu ardei in ea 18gr = 17,8
Sunca cu piper 19 gr = 22
Branza 38 gr = 98.8
Rosii 97 gr = 19,4
Budinca ( cu 54 kcal / 100) 125 gr = 67,5
Salata boeuf 200 gr = 140,4
Toast 1 felie = 50
Peste in sos de rosii 120gr = 234,5
Ghiveci cu orez 300 gr ( aprox ca am uitat sa cantaresc sad.gif ) = 300
2 caramele cu lapte 18gr = 72,3

Total :1306,4 doh.gif doh.gif Vroiam sa ma opresc la 1200 sad.gif

sa ai o zi placuta si linistita ! hug.gif
aki
Buna draguta pupic.gif De o zi frumoasa sa ai parte hug.gif
Cherie
Dany, fac galerie aici, nu te lasa cheer.gif

Ramo, misto rau aparatele, pe bune! Cat despre fostul, never say never naughty.gif naughty.gif naughty.gif

O zi buna va doresc!
anca veselie
neatza!
ce citesc eu la tine?? fluturasi, saruturi naughty.gif naughty.gif ti-ai facut de cap naughty.gif
intrebarea este: tu ai vrea sa mai fii cu el?
pupici
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci?Sarutari ai? naughty.gif
aki
CITAT(bubbles @ 15-04-2008, 10:56 AM) *

Neata yahoo.gif .Ce faci?Sarutari ai? naughty.gif

Saruturi,smotoceala lol.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 15-04-2008, 09:08 AM) *

Neatza ! pupic.gif

La toast nu am caloriile / felie , doar pe 100 gr si mi-au iesit cam 50 cal / felie . Mustar am pus in salata de boeuf si l-am calculat cum a spus Nella .

Hai sa pun si meniul pe ieri . Stiu sigur ca am gresit ca nu am avut fructe deloc dar am uitat sa mananc . Si nici la lactate nu m-am gandit doh.gif Oricum nu voi pune meniuri in fiecare zi pentru ca eu am alte mezeluri pe aici si le calculez dupa valorile trecute pe pachet , deci nu se incadreaza in lista ta .

Cappuccino 8 gr = 38,2
o pastila efervescenta de multivitamine 4,5 gr = 8
Comet ( limonada cu 1 kcal / 100 ml ) 300 ml = 3
Toast 4 felii = 200
Salam 13 ge = 34,5
Sunca slaba cu ardei in ea 18gr = 17,8
Sunca cu piper 19 gr = 22
Branza 38 gr = 98.8
Rosii 97 gr = 19,4
Budinca ( cu 54 kcal / 100) 125 gr = 67,5
Salata boeuf 200 gr = 140,4
Toast 1 felie = 50
Peste in sos de rosii 120gr = 234,5
Ghiveci cu orez 300 gr ( aprox ca am uitat sa cantaresc sad.gif ) = 300
2 caramele cu lapte 18gr = 72,3

Total :1306,4 doh.gif doh.gif Vroiam sa ma opresc la 1200 sad.gif

sa ai o zi placuta si linistita ! hug.gif

Pt prima zi de numarat e f bine stai linistita ..ai sa te inveti
Felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif inceputul e promitator pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Am dat-o in bara ....Am fost la firma pentru ca aveam programat un tur al firmei + istoria ei , etc .... Cand am terminat ne-a invitat sefu` pe toate la pranz la cantina . Eu am luat o chifla ( 60 gr = 148,2 cal - stiu asta pentru ca am si eu in casa si m-am uitat pe ambalaj ) si vreo 4 linguri de salata de castraveti + 1 lingura de varza alba + 1 lingura dressing de iaurt .
Cum mama n.a.i.b.i.i. sa calculez salata ???? sad.gif

Am 581 cal. pana acum ....Sa vad ce ziceti voi in legatura cu salata si diseara cred ca imi voi face niste paste cu sos de ciuperci ( au valorile pentru produsul finit pe ambalaj ) sau o supa .

Chestia e ca mi se pare ca mananc putin in comparatie cu vremea cand tineam WW .
Ramo
Anca....stiu cum e cu relatia la distanta, nu ma mai incumet, dar cand ne intalnim...e bine, atata timp cat amandoi sunt fara pereche )).gif
Dany, nici noi nu ne luam doar dupa lista mea. Adica daca iau ceva si scrie pe ambalaj (chiar daca am in lista) ma iau dupa ambalaj. Mie imi place meniul de ieri. Noi avem mai multe kg de dat jos, de-aia ne oprim la 1200. Daca te simti bine cu 1300, lasa asa sa vezi cum merge. pupic.gif
Maxim 100 calorii pt ce ai mancat tu la pranz (fara paine).
Ramo
In ciuda faptului ca sunt cu rusii dupa mine, nu prea am pofta de mancare, nici azi nu am mancat cat ar fi trebuit, da de mai bag ceva.
Acum imi foerb oul pt salata de dimineata, dupa care fac un dush si cred ca ma bag in pat pe vremea asta care e de-a dreptul nasoala. Ploua si e frig sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.