Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ramonavlas
Tocmai am bagat o punga de popcorn sa imi ating caloriile )).gif
Meniul pe ziua de azi:
- 80 castravete - 15;
- 1 iaurt - 28;
- 120 ton - 110;
- 130 cartof - 104;
- 30 ridichi - 6;
- ciorba - 60;
- 100 sunca - 78;
- 100 ciuperci - 35;
- 100 rosie - 20;
- 70 la dorna - 59;
- 2 buitoni - 58
- 1 inghetata - 83;
- 50 seminte - 137;
- 100 gref - 30;
- 80 popcorn - 345 doh.gif
TOTAL 1168 yahoo.gif
aki
Buna dimineata pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 15-04-2008, 04:46 PM) *

Dany, nici noi nu ne luam doar dupa lista mea. Adica daca iau ceva si scrie pe ambalaj (chiar daca am in lista) ma iau dupa ambalaj. Mie imi place meniul de ieri. Noi avem mai multe kg de dat jos, de-aia ne oprim la 1200. Daca te simti bine cu 1300, lasa asa sa vezi cum merge. pupic.gif
Maxim 100 calorii pt ce ai mancat tu la pranz (fara paine).

Am pus 100 si am ajuns in final la 1211 naughty.gif

Sa ai o zi placuta ! hug.gif
Cherie
O zi minunata Ramo! pupic.gif
anca veselie
CITAT(ramonavlas @ 15-04-2008, 05:46 PM) *

Anca....stiu cum e cu relatia la distanta, nu ma mai incumet, dar cand ne intalnim...e bine, atata timp cat amandoi sunt fara pereche )).gif

inteleg ce vrei sa spui naughty.gif naughty.gif
ramonavlas
Salutare! In ciuda vremii de afara (10 minute e soare, o ora ploua cu galeata) eu sunt f bine dispusa. Nu ma intrebati de ce....nici eu nu am descoperit inca.
Ma pun sa pap, da de ajung azi la 1200.
Dany, bravo, sper sa te acomodezi cat mai repede si daca ai nelamuriri, sunt aici pupic.gif
dany
pupic.gif Parca ne-am vorbit sa intram acum amandoua )).gif

Azi am o nelamurire mareeeee si gustoasa doh.gif . Face al meu mancare ( vezi la mine in jurnal ) si habar nu am cum sa calculez . Pe langa ce am scris acolo au mai aparut niste rosii uscate si niste sunculitza la orizont ( in acelasi meniu ) . Vai de capul meu )).gif
Dar nu comentez prea mult ca apoi n-o sa mai vrea sa gateasca cand mi-e mie lene .
Pana acum am doar 490 calorii si incerc sa ramana asa pana la cina . Stiu ca nu e solutia cea mai buna dar alta n-am .
butterfly
dany wink1.gif) bagi un sport extrem dupa cina si scapi )).gif
dany
lol.gif fluturash , oare te-ai gandit la acelasi sport la care m-am gandit si eu ? naughty.gif naughty.gif
butterfly
)).gif )).gif )).gif )).gif
aki
CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 04:46 PM) *

lol.gif fluturash , oare te-ai gandit la acelasi sport la care m-am gandit si eu ? naughty.gif naughty.gif

lol.gif
dany
Cred ca bag portie dubla de sport azi , ce zici , ajuta ? )).gif )).gif )).gif
May
Ne-am vorbit toate 3 sa ne intalnim aici la ora asta? lol.gif

Am practicat eu sport extrem aseara si azi de abia m-am ridicat din pat lol.gif asa ca aveti grija! lol.gif
dany
Hop si Maybelinul )).gif . Ai venit dupa miros de sport extrem , asa-i ? )).gif . La mine nu va fii chiar asa de extrem ca pe adversar il tine genunchiul )).gif
butterfly
ce rusine pe mn sa dau tonul la o asa discutie in post )).gif
May
Nu mai imi trebuie sport extrem pana in WE ca nu mai sunt buna de nimic la lucru )).gif
dany
CITAT(butterfly @ 16-04-2008, 03:56 PM) *

ce rusine pe mn sa dau tonul la o asa discutie in post )).gif

Stii cum se zice : nu e pacat ce iese pe gura , e pacat ce bagi in gura )).gif Sau era invers ? lol.gif

Sa vezi cand apare stapana si vede ce dezmatz e pe aici doh.gif grin.gif
Cherie
)).gif )).gif )).gif
ramonavlas
Chiar asa, ce-i cu dezmatul asta aici....fara mine????????? )).gif
Dany, intru acum pana la tine sa vad despre ce este vorba....
dany
Pai daca tu umbli pe coclauri ..... )).gif
ramonavlas
Nu am umblat chiar pe coclauri, am vizitat pe toata lumea in timp ce am papat blum.gif
Ti-am raspuns la tine.
dany
Ce ai papat bun ?
ramonavlas
As usual....ciorba de legume, ciuperci si sunca la gratar, 2 toast, perle de branza, o rosie.
Mi-am pregatit pe caiet si cina, ma incadrez in calorii )).gif
Ma duc sa spal ceva cu mana, nu are rost sa bag masina de spalat in functiune pt o pereche de pantaloni de trening si o bluza.
dany
Ciuperci si sunca la gratar ? Cum le faci ? Prajite normal sau ceva mai deosebit ? Tare apetisant suna .
ramonavlas
Le fac normal, sunca o tai tasii. Ciupercile, asa cum sunt le arunc pe gratar,
dany
yummyyyy

Crezi ca n-o sa fac si eu ? blum.gif

pupic.gif
ramonavlas
pupic.gif Chiar te rog sa incerci...sunt f bune si ieftine la calorii pupic.gif
ramonavlas
Dany, ati terminat cu cina? E gata? Eu acum am pus mancarea la foc.
Pun nimediat si meniul.
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
- 50 castravete - 10;
- 30 ridichi - 6;
- 150 sunca - 117;
- 1 ou - 70;
- 1 iaurt - 1 fitness - 90;
- ciorba - 60;
- 90 sunca - 70;
- 50 ciuperci - 18;
- 2 toast - 58;
- 70 la dorna - 59;
- 100 rosie - 20;
- 1 inghetata - 83;
- 200 legume chinezesti - 50;
- 30 orez - 74;
- 100 sunca - 78;
- 1 iaurt - 28;
- 40 seminte - 110;
- 300 pomelo - 129.
TOTAL 1158 yahoo.gif
ramonavlas
Nu stiu de la ce dar ma simt obosita. Am facut si dushul asa ca am plecat in pat.

Noapte buna sorry.gif
nella
Sa stii ca am fasolit-o ieri si te rog sa nu ma fugaresti prea tare doh.gif nu am rezistat cu papica pt ziua de ieri si am c.a.c.a.r.i.s.i.t.-o rau de tot

Meniul pt ieri:

20 fulgi 71
200 lapte soia 124
10 ceapa verde 2
100 branzica 90
84 sunca 79.84
100 porumb 1
1 ou 70
40salata 12.8
50 iaurt 14
200 zuzu 140
30 seminte 82.2
2 primola 72
6 buitoni 174
60 icre 120
1 ciorbita 54.40
160 branzica 76.8
2 solano 14
2 buitoni 58
10 icre 20
1 felie orez 36.5
1 baton cereale 58.4

total: 1372.68

Mi-am batut joc dupa ce am primit atatea laude... doh.gif sad.gif

meniul pt azi:

20 fulgi 71
200 zuzu 140
1 ou 70
61 sunca 57.98
40 icre 80
5 buitoni 145
1felie orez 36.5
2 primola 74
4 buitoni 116
30 icre 60
150 branzica 72
170 legume chinezesti 42.5
10 maioneza 40.4
217 compot ananas 139.5
3 solano 21

total:1165.88 pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 16-04-2008, 06:24 PM) *

Uite o poza cu farfuria lui Dirk !!! A mea n-a fost asa de plina , pe cuvant !!!!

Imagine

El a avut si sunculitza si rosii uscate si o bucata maaaaare de carne )).gif

Oricum trec ziua de azi la " prostii " si de maine revin !
aki
CITAT(danyhoney @ 17-04-2008, 12:12 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 16-04-2008, 06:24 PM) *

Uite o poza cu farfuria lui Dirk !!! A mea n-a fost asa de plina , pe cuvant !!!!

Imagine

El a avut si sunculitza si rosii uscate si o bucata maaaaare de carne )).gif

Oricum trec ziua de azi la " prostii " si de maine revin !

Aici e forum culinar sau de dieta? mad.gif
Ce-i cu dezmatul asta pe aici )).gif ?
Cherie
pupic.gif Ramo!
bubbles
Neata yahoo.gif .Eu in ultimele zile mi-am bagat nasul adanc in .. pufuleti grin.gif )).gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 09:33 AM) *

Neata yahoo.gif .Eu in ultimele zile mi-am bagat nasul adanc in .. pufuleti grin.gif )).gif

O sa-ti tai nasul mad.gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 16-04-2008, 06:17 PM) *

Le fac normal, sunca o tai tasii. Ciupercile, asa cum sunt le arunc pe gratar,

Mmm ce bine suna..
Ce fel de gratar ai?
anca veselie
pupic.gif
nella
Salutare d-na profesoara pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sper ca ai o zi mai usoara decat cele trecute...vin si eu cu o nelamurire...am facut cartofi la gratar cu sunca...cand le-am pus pe gratar aveau o greutate si dupa ce s-au facut alta..adica mai mica...eu pe care o calculez aici m-am impotmolit doh.gif
Multumesc anticipat...diseara sunt iar la teatru si nu stiu daca te prind pe aici dar las meniul sa stii pupic.gif O zi buna incontinuare hug.gif hug.gif hug.gif
butterfly
nella...eu calculez mereu ce e crud ( stiu ca nu ai vrut sfatul meu dar imi dau si eu cu parerea )).gif deh )).gif si eu numar calorii de ceva timP ..deja m-am obs )).gif )
nella
Mersi mult de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif si ceva rezultate sunt? cheer.gif pupic.gif
butterfly
uita-te la ticker )).gif
ramonavlas
M-am umflat bine de ciorba, vreau sa mananc cina pe la 19 si fac dovlecei la cuptor cum am facut saptamana trecuta de am zis ca e cea mai buna mancare de dieta pe care am facut-o vreodata.
Nella, lasa ca nu ai depasit asa mult. Poate ai socat organismul putin. Eu cantaresc cartofii fierti. Si cam toate alimentele pe care le gatesc. Exceptie face orezul, care se umfla de 3 ori (de la apa). Asa mi se pare normal.
Dany, sa il trimiti pe Dirk intr-o vizita la mine blum.gif
Bubbles stii cate calorii are o punga de pufuleti??? Sa nu te mai atingi de ei...si nici macar nu tin de foame. Macar mananca seminte daca ai chef de rontait. pupic.gif
Miha, am o tigaie cu striatii, la aia ii spun eu gratar. Iese carnea ca de pe gratar, cu dungi pupic.gif
Anca pupic.gif

Butterfly, wow, bravo. De cand numeri calorii? Cate mananci/zi? Cum ti se pare?
dany
CITAT(butterfly @ 17-04-2008, 04:14 PM) *

uita-te la ticker )).gif

In cat timp ?

CITAT(ramonavlas @ 17-04-2008, 04:45 PM) *

M-am umflat bine de ciorba, vreau sa mananc cina pe la 19 si fac dovlecei la cuptor cum am facut saptamana trecuta de am zis ca e cea mai buna mancare de dieta pe care am facut-o vreodata.

Dany, sa il trimiti pe Dirk intr-o vizita la mine blum.gif

Cum faci dovleceii ???

)).gif Ai nevoie de bucatar ? )).gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 17-04-2008, 05:45 PM) *

fac dovlecei la cuptor cum am facut saptamana trecuta de am zis ca e cea mai buna mancare de dieta pe care am facut-o vreodata. [...]
Miha, am o tigaie cu striatii, la aia ii spun eu gratar. Iese carnea ca de pe gratar, cu dungi pupic.gif

Mmm suna bine dovleceii.. detaliaza pls grin.gif
Da, asa am si eu, eram curioasa care e mai buna.
Ce fel de cuptor ai? Electric sau pe gaz?

CITAT(danyhoney @ 17-04-2008, 05:50 PM) *

Cum faci dovleceii ???

Gand la gand )).gif
ramonavlas
Dany, pt o asa mancare, chiar am nevoie de bucatar....
Miha, cuptorul e.....nu stiu care e diferenta intre pe gaz si electric (rusine mie, da chiar nu stiu).
Dovleceii ii fac asa.
Ii curat (zuchinni), ii tai pe lungime, scot miezul din ei. Miezul, il calesc in ceapa (fara ulei, deci nu cred ca se mai numeste "calit"), pun sunca (cubulete), bat un ou in care pun si iaurt si pun peste carne si miez.
Bag umplutura asta in dovleceii taiati de-a lungul, ii pun intr-un vas yena si bag la cuptor. Delicios...putin spus. )).gif
butterfly
Multumesc fetele:*

de prin decembrie ...cam de la Craciun tin dieta serios si am dat jos 10 kg ( ma rog..nu ft serios ca am avut si perioade in care mancam ca nebuna de puneam 2 kg pe mn apoi le dadeam jos )).gif stiti voi vesnica poveste)

iar cele 5 dintre 82-77 au fost date jos in repetate randuri:)) am ajuns la 78 si de acolo mereu am oscilat intre 75-78 smile.gif

Oricum anul asta e ala matur )).gif nu ma mai agit asa tare...si ce o fi o fi )).gif

Din pacate inca mai am zile in care mananc prea putin (cum ar fi azi ) sau zile in care mananc prea mult ( saptamana trecuta toata )).gif )
ramonavlas
Am pus o cirba la facut (am terminat o oala de 20 de portii doh.gif ), acum astept sa mi se termine telenovela )).gif si apoi ma apuc de pregatit cina. Deci voi manca doar pe la 20.30, sper.
Intre timp, ma mai si pensez mad.gif
butterfly
hehe pensat )).gif eu mai am pana acolo )).gif astept sa creasca uratele ca ultima oara mi-am batut joc de ele :-<
ramonavlas
Ma pensez de muuulti ani si inca am oroare de asa ceva. Am plans ca un copil da acum am terminat, sunt frumoase )).gif
S-a terminat si telenovela, am plecat la bucatarie sa imi prepar cina si salata pe maine dimineata.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.