Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
butterfly
pofta buna!
Ramo
Inca nu am apucat sa iau cina sad.gif Acum sunt dovleceii la cuptor, de data asta am pus si putin usturoi...nu am mai pus asa ceva in mancare de...f mult timp.
Meniul pe ziua de azi:
- 1 Fitness - 90;
-60 castrveti - 11;
- 40 ridichi -8;
- 80 sunca - 62;
- 130 cartofi - 104;
- 1 iaurt - 28;
- ciorba - 140;
- 50 seminte - 137;
- 1 inghetata - 83;
- 250 pomelo - 108;
- 260 dovlecei - 47;
- 160 sunca - 125;
- 1 ou - 70;
- 1 iaurt - 28;
- 10 ceapa - 4
- 60 ciuperci - 21;
- 20 icre - 26;
- 2 buitoni - 58;
TOTAL 1150 yahoo.gif
Ramo
Abia acum iau cina, dar e delicioasa....as putea manca zilnic si nu m-as scarbi. )).gif
nella
Mare pofta imi faci cu dovlegeii tai dar eu nu mai ajung la magazin cu programul asta doh.gif
Butterfly esti o fericita bravo tie....ai slabit si tu frumos si rapid pot spune...deci nu sunt singura care mai scapa la frigider )).gif ... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Neaparat sa ii incerci cand ai ocazia.
nella
Sa stii ca incep sa salivez pupic.gif
Ramo
Nu uda prea tare tastatura ca iar nu o sa ne poti vizita cateva zile )).gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Ce bine suna reteta de dovleceiiiiiii !!!!!!!! O voi face si eu fff curand !

sa ai o zi superba ! pupic.gif
aki
Salutare din Basarabia cheer.gif
Am trecut sa-ti las un pupic.gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 17-04-2008, 06:15 PM) *

Dany, pt o asa mancare, chiar am nevoie de bucatar....
Miha, cuptorul e.....nu stiu care e diferenta intre pe gaz si electric (rusine mie, da chiar nu stiu).
Dovleceii ii fac asa.
Ii curat (zuchinni), ii tai pe lungime, scot miezul din ei. Miezul, il calesc in ceapa (fara ulei, deci nu cred ca se mai numeste "calit"), pun sunca (cubulete), bat un ou in care pun si iaurt si pun peste carne si miez.
Bag umplutura asta in dovleceii taiati de-a lungul, ii pun intr-un vas yena si bag la cuptor. Delicios...putin spus. )).gif

Mmm ce bine suna!!
Ce fel de sunca pui?
ganesha
Eu am visat as-noapte dovlecei )).gif (printre altele). Si eu ii fac in stilul asta (barcute umplute cu diverse), ii mai fac taiati feliute subtiri subtiri si trasi nitel e teflon pina se fac aurii, 2-3 minute, apoi ii dau la cuptor cu mirodenii, ierburi si brinzica deasupra. Aaa, si ii mai fac gen "salata de vinete", si ii maninc cu legume, ca pe dip, bag coltzu' morcovelui sau telinei in pasta si rontai. E super ca snack, calorii aproape neglijabile...

pupic.gif
Ramo
Abia la ora asta am reusit sa mananc pranzul, sau cred ca era cina, am mancat de mancam de obicei la pranz. Am iesit la 16.30 de la munca si am plecat cu o prietena pana in mall, la 18.45 am intrat in casa.
Dany, suna cum suna reteta la dovlecei sa vezi ce gust au.....
Aki, salutari di Ardeal pupic.gif
Miha, folosesc doar sunca Premier de la Caroli (are 78 calorii/100 grame) pupic.gif
Ganesha, ia zi ce mai pui tu in barcutele de dovlecei? Da idei. )).gif
dany
Mi-am cumparat dovlecei cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Cea mai slaba sunca in calorii pe care o am eu are 103 si are piper pe margine . Merge ? Sau mai am ceva sunca ca si cea de Praga cu 107 cal .
Ramo
Treci la cratitza )).gif
dany
)).gif )).gif In seara asta nu ca am creveti cu usturoi in plan ...yummmyyyyyy . Sosul de usturoi e incorporat si sunt doar 83 cal / 100 gr cheer.gif
Ramo
Ooo, bun si ieftin meniul tau. Eu mai mananc azi un pomelo si seminte doh.gif , sper sa fac macar 1000 de calorii.
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 06:36 PM) *

Ganesha, ia zi ce mai pui tu in barcutele de dovlecei? Da idei. )).gif

Depinde de ce gasesc prin frigider, dulapuri, n-am o reteta fixa. pun ciupe (din conserva sau normale, depinde de care am), sau pun tot felul de brinzici (tot asa, depinde de care am), spanac, vinata taiata cuburele mici mici, brocoli, buchetele de conoida, amestec de legume (din cel congelat, le toc eventual putin dupa ce le iau din tigaia in care am amestecat cu "corpul" dovlegelului), uneori 'leg' cu un ou... ce mai pun.... citeodata pun iaurt deasupra, sau un sos/condimente indiene, ca sa-i dea un gust mai "atfel". Ma joc si eu cu ce am prin casa. )).gif
Ramo
Mmm, da te joci bine, iaurt pun si eu peste ei cand ii bag in cuptor. Dar eu neaparat trebuie sa pun CARNE!!!
dany
Mmmmmm , ce de-a retete cheer.gif cheer.gif

Saru-mana Ramo si A. pupic.gif
Ramo
Mi plin podu' de saru-mana si multumesc. Dai ceva de baut aici sau nu prea?? )).gif

Nu va speriati, asa sunt eu,.....mai dusa de-acasa. )).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 06:58 PM) *

Nu va speriati, asa sunt eu,.....mai dusa de-acasa. )).gif

Ti-am mai spus eu ca imi place tare mult de tine cum esti acum pupic.gif

Gata , dau si aici de baut !! Alcool tare , vin , cocktail , tequila .....??? grin.gif

Doar ca in vreoooooooo 10 min trebuie sa pap .....e ok ? Tu te betivesti pana atunci )).gif
Ramo
Mai intrebi? De toate!!!
A, am uitat sa va spun. De Paste merg cu familionu in Budapesta la inca o tura de shopping cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cu asta m-am scos ca nu ma mai stresez ca pun pe mine de sarbatori si iar imi iau haine. Toate salariile mele pe anul asta s-au dus pe haine si incaltaminte. Noroc cu bonurile de masa, ca altfel nici de mancare nu mai aveam bani )).gif

Nu ma betivesc singura, te astept. Pofta buna, pana atunci ma duc sa ma pregatesc...sa fac curat in bucatarie )).gif
dany
Iar shopping ??? Bravo tie !!! cheer.gif

Asa , fa curat in bucatarie ca acolo vreau sa stam ....E incaperea in care ma simt eu cel mai bine .

Ma duc sa pregatesc mancarea si sa pap .
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 06:50 PM) *

Mmm, da te joci bine

Daaaa, sint jucausa de felul meu lol.gif nu numai cind e vorba de dovlegei lol.gif
dany
CITAT(ganesha @ 18-04-2008, 07:07 PM) *

Mmm, da te joci bine

Daaaa, sint jucausa de felul meu lol.gif nu numai cind e vorba de dovlegei lol.gif

lol.gif lol.gif naughty.gif

Ne spui si noua cum te mai joci ? Si cu ce ? tease.gif grin.gif
Ramo
Cu ce cred ca m-am prins....dar CUM??? Dai si aici idei? naughty.gif
Da Dany, IAR shopping, tu nu ai mancat inca??? Du-te odata ca nu mai am rabdare, vreau sa beau si tu o tot lungesti )).gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 07:07 PM) *

Asa , fa curat in bucatarie ca acolo vreau sa stam ....E incaperea in care ma simt eu cel mai bine .

Deci daca ai sa vii la mine in vizita n-o sa-ti placa...la mine nu se poate sta in bucatarie unsure.gif
Ramo
Nici la mine prea mult,,,,da si mie imi place mult acolo.
Ganesha....ocolesti intrebarile noastre? naughty.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 07:08 PM) *

CITAT(ganesha @ 18-04-2008, 07:07 PM) *

Mmm, da te joci bine

lol.gif lol.gif naughty.gif

Ne spui si noua cum te mai joci ? Si cu ce ? tease.gif grin.gif

Si cu alte legume lol.gif lol.gif lol.gif cu ciupeeeerci, cu salaaaaateeeee, ca un copilas cuminte ce sint lol.gif Si cu fructe. Si cu ustensile, unele necomestibile, depinde de natura jocului lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 07:12 PM) *

Nici la mine prea mult,,,,da si mie imi place mult acolo.
Ganesha....ocolesti intrebarile noastre? naughty.gif

Nununu duuuaaamne fereste, doar ca uitasem fer de raspuns deschisa si voi ati fo' mai rapide lol.gif
Ramo
Cred ca am priceput...ce vreau eu )).gif
nella
Mi-am cumparat si eu dovlecei
nu stiu daca apuc sa-i fac in seara asta dar maine cu siguranta...
cheer.gif cheer.gif cheer.gif iar cheltuieli de bani pe toale mama ce viata tare cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Dovlegeii ii cureti de coaja nu? pupic.gif
ganesha
Eu nu-i curat, ii bag cu coaja la cuptor cind ii fac barcute. Si apoi maninci din ei ca din niste... castronele. Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa zic )).gif
nella
Mersi am inteles biggrin.gif pupic.gif
Ramo
Mama da ce agitatie am facut pe aici cu dovleceii mei.
Nella, eu curat dovleceii si manac tot tot )).gif
ganesha
Ai mei arata cam asa

Imagine

Normal ca s-a facut zarva daca-s atita de buuuni! rolleyes.gif
dany
Bueyyy, in bucatariile voastre nu e loc nici de stat in picioare ??? Sau cocotate pe masa , dulap , etc ?? )).gif

Te-ai rasucit , te-ai invartit , A. , si tot fata cuminte ai ramas cu raspunsul la intrebarea noastra lol.gif . De parca noi credem to ce zici tu blum.gif tease.gif lol.gif

CITAT(ganesha @ 18-04-2008, 08:03 PM) *

Ai mei arata cam asa

Imagine

Normal ca s-a facut zarva daca-s atita de buuuni! rolleyes.gif

Super arata !!

Ramo , A. , sa mai veniti cu idei asa bune de papa , da ?
Ramo
Data viitoare nu ii mai curat nici eu....mmm, parca mi s-a facut foame...da la ora asta...mai bag doar seminte.
Ooops, ar fi cazul sa pun si meniul pana nu uit de la atata alcool )).gif
nella
Arata super..mama un adevarat deliciu.... w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Ramo
Arata super bine si sunt ffff buni blum.gif
dany
ca sa inteleg si eu mai bine : legumele & co ce sunt puse in dovlecei trebuie calite ??? Sau le pot pune si da la cuptor ? Cu ceva condimente ...
Ramo
Si ca o fata cuminte ce sunt....iata si meniul pe ziua de azi:
- 50 castravete - 10;
- 50 ridiche - 10;
- 90 sunca - 70;
- 130 cartof - 104;
- 1 iaurt - 28;
- 3 ciorbe - 60;
- 30 ciuperci - 11;
- 150 sunca - 117;
- 70 la dorna - 59;
- 2 toast buitoni - 58;
- 80 rosie - 16;
- 1 inghetata - 83;
- 50 seminte - 137;
- 200 pomelo - 86;
- 200 mar - 134;
- 2 milka - 126
TOTAL 1009 yahoo.gif
Am uitat sa va spun ca am gasit branza de vaci la 20/100 cheer.gif

CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 10:00 PM) *

ca sa inteleg si eu mai bine : legumele & co ce sunt puse in dovlecei trebuie calite ??? Sau le pot pune si da la cuptor ? Cu ceva condimente ...

Eu le calesc...pe uscat, adica intr-o tigaie de teflon, in ceapa da fara ulei.
nella
Cica se calesc putin...fara ulei face ramo pupic.gif

Ce fel de branza w00t.gif w00t.gif w00t.gif ?Detalii cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Mersi , Ramo ! Mai ai un cocktail pentru raspuns pupic.gif

Tocmai am realizat ca de Paste voi fii cam singura pe aici ...Toate veti avea liber si veti fii plecate sad.gif sad.gif
Ramo
Scrie pe ea asa: branza proaspata de vaca e de la Albalact si cu 0,1% grasime. E cutie de 500 grame.

CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 10:07 PM) *

Tocmai am realizat ca de Paste voi fii cam singura pe aici ...Toate veti avea liber si veti fii plecate sad.gif sad.gif

Mai pune intrebari ca eu raspund pt cat mai multe cocktail-uri )).gif
Lasa ca trec repede Pastele, te odihnesti ca atunci cand ne intoarcem si ne reapucam de cantarit si calculat.....
nella
Am sa caut si eu...in carrefour ca sincer e f bine dpdv caloric...a mea are 48/100 dar cu 20 e si mai bine mersi de pont pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Cu placere. Eu am luat-o din Real.
nella
Si ce pret?? pupic.gif Atunci ma duc in Real pupic.gif
Ramo
doh.gif Eu nu ma uit niciodata la preturi la mancare...doar la calorii, asa ca nu stiu din pacate sa iti spun sad.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 09:09 PM) *

Scrie pe ea asa: branza proaspata de vaca e de la Albalact si cu 0,1% grasime. E cutie de 500 grame.

CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 10:07 PM) *

Mai pune intrebari ca eu raspund pt cat mai multe cocktail-uri )).gif
Lasa ca trec repede Pastele, te odihnesti ca atunci cand ne intoarcem si ne reapucam de cantarit si calculat.....

De ce nu raspunzi la sms ???? lol.gif lol.gif Intrebare de 2 cocktail-uri blum.gif

De Paste nu voi face nimic deosebit ....Oua vopsite si poate un cozonac cu branza dulce ca stiu ca la ala ma ajuta si Dirk si asa scap repede de el )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.