Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
nella
La mine de paste s-au anuntat bucate multe...pasca cu smantana,cozonaci,chec pt mine ca nu le am cu cozonacul cu toate ca bunica il face demential...cine stie naughty.gif ,sarmalute,salata boeuf,chiftelute,ciorbita si alte nebunii bune...de aia spun ca pt mine e un chin doh.gif si mama m-a amuntat ca imi face portii )).gif )).gif )).gif
ramonavlas
Dany, jur ca mi-au dat lacrimile. Imi era telefonul la incarcat in dormitor, nu l-am auzit.
Stiai ca te iubesc mult, mult, nu??? Nu-i din cauza alcoholului
nella
Mama cat sentimentalism rolleyes.gif
butterfly
Dany si eu o sa fiu p aici de Paste )).gif stai calma )).gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 09:21 PM) *

Dany, jur ca mi-au dat lacrimile. Imi era telefonul la incarcat in dormitor, nu l-am auzit.
Stiai ca te iubesc mult, mult, nu??? Nu-i din cauza alcoholului

Ohhhhhh, nu vroiam asta pupic.gif pupic.gif

Si ...tot fara vreo legatura cu alchoolul ....te iubesc ( doar 1 singura persoana de pe forum a mai auzit asta de la mine !!!! ) pentru ca esti asa cum esti acum !!!!! Sa nu te mai inchizi niciodata in cochilia ta de fata serioasa !!!!!!! pupic.gif

Te dai batuta ? Sunt mai nebuna ca tine ? lol.gif lol.gif Am ras cu pofta ( cred ca au auzit si vecinii ) si am avut si eu ceva lacrimi ..... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
DA, recunosc si aici ca ma dau batuta in fatza ta!!
Promit ca nu ma mai inchid niciodata.............incepe sa imi placa viatza cheer.gif

Da totusi unde-s alea 2 cocktail-uri promise pt raspuns????????
danyhoney
CITAT(butterfly @ 18-04-2008, 09:25 PM) *

Dany si eu o sa fiu p aici de Paste )).gif stai calma )).gif

Fluturashul e cu mine , fluturashul e cu mine ...ura dragutza mea , fluturashul e cu mine !!!! lol.gif pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 09:30 PM) *

DA, recunosc si aici ca ma dau batuta in fatza ta!!
Promit ca nu ma mai inchid niciodata.............incepe sa imi placa viatza cheer.gif

Da totusi unde-s alea 2 cocktail-uri promise pt raspuns????????

Asa te vreau !!!!! pupic.gif
Bueyyy, te-ai imbatat ??? Nu le vezi ??? Unu e pe masa si al 2-lea in frigider ca sa stea rece tease.gif blum.gif
nella
Eu zic ca la ce beuturica buna ne dai..ne prindem cam greu de ce se intampla pe aici lol.gif
ramonavlas
Paharul din fatza mea deja l-am spalat, in ala din frigiderl de care zici tu, mai am o guritza mica asa ca ........ar trebui sa ma opresc???
butterfly
feteleee...cate calorii au biscuitii ?)).gif simpli cu faina,zahar,grasimi vegetale )).gif 360?-400? pe 100g )).gif
am comis-o cu biscuitei cam 44g...partea buna E ca am ajuns cu caloriile unde trebuie:)) partea proasta e ca 1o jumate:)) ma rog..mai am multe pe seara asta : baie&co )).gif
ramonavlas
Fluturel, biscuitii simplii au 425/100
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 09:35 PM) *

Paharul din fatza mea deja l-am spalat, in ala din frigiderl de care zici tu, mai am o guritza mica asa ca ........ar trebui sa ma opresc???

Nuuuuuu .....uite un pahar e gata deja !!!!! mai fac unu si il bag in frigider , da ? lol.gif pupic.gif Nu te las pe uscat lol.gif
ramonavlas
Ce bine ca are si de mine cineva grija pupic.gif pupic.gif

Promit ca asta-i ultimu'!
nella
prietenul la nevoie se cunoaste lol.gif lol.gif
ramonavlas
Si mai ales la o asa nevoie..........
danyhoney
)).gif )).gif )).gif

Ce spuneai la mine in jurnal ??? " Sa vedem cum vom fii live ca aici suntem toate tari ?????" Sa te vad cum vei bea bere ( micii nu merg fara si mor daca nu mananc mici cu voi ) si apoi ceva vinuletz sau altceva daca gasim un bar deocheat naughty.gif naughty.gif

Sa vezi atunci ce prietena ai care te ajuta la nevoie - adica prietene )).gif
ramonavlas
Speeeer, sper....cu micii nu sunt mare prietena da ne descurcam noi.
Raspuns la PM
nella
Asa asa Dany bine zis )).gif )).gif )).gif
ramonavlas
Da cred ca totusi mai tare te tenteaza baruletzul deocheat decat micii, am dreptate??? blum.gif
nella
Pe mine micii ma tenateaza ca pot sa-i am...ce e in barulet pot doar sa privesc lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif fara sa ating naughty.gif
ramonavlas
Da tu crezi ca noi mergem la privit??????????
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif Privit ???? No way !!! ori atingem ori nu mai mergem )).gif Ce ziceti voi acum : ia uite la baba vrea sa atinga ! )).gif

Ramo , crede-ma ca acum micii sunt pe primul loc !!!! Dar asta se rezolva pana mergem la bar asa ca .....GO GIRLS !!!! Vai de capul meu ce scump o fii doh.gif
nella
Nu sunteti normale lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
Mai conteaza cat de scump o fii?????????? Macar pipaim ceva bun.
Doamne.......daca ar vedea fostul, actualul (???) sau potentialul ce tocmai am scris....m-ar lasa toti deodata! lol.gif
buretel
Deci je n-a inteles unde e petrecerea, aici, la Dany, sau la Nella? )).gif )).gif
ramonavlas
Hai ca te lamuresc eu .
Aici, la Dany si la Nella. )).gif
nella
Ne simtem bine lol.gif lol.gif lol.gif pe unde apucam lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
Atunci ma bag si io lol.gif lol.gif

Crissy pupic.gif pupic.gif ce faci? Elise doarme?
ramonavlas
Iooooi, ma apuca foamea la ora asta doh.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 10:51 PM) *

Mai conteaza cat de scump o fii?????????? Macar pipaim ceva bun.
Doamne.......daca ar vedea fostul, actualul (???) sau potentialul ce tocmai am scris....m-ar lasa toti deodata! lol.gif

Tocmai m-am uitat pe brasov.ro si la cluburi ...m-a durut capul ce am vazut . Si mai ales comantariile . recunosc ca nu m-am uitat la toate .
O voi pune pe maica-mea sa caute club de streaptease masculin )).gif )).gif )).gif
ramonavlas
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Esti super tare, ce mai.........
buretel
Aloooo, ce e destrabalarea asta? )).gif )).gif
ramonavlas
Acum ca acum, da sa vezi cand vine Dany. )).gif
buretel
Buretelu' strikes again )).gif
Io n-am priceput legatura dintre foamea ramonei si clubu' de streaptease lol.gif lol.gif
ramonavlas
Si atunci de ce razi???????? lol.gif lol.gif
Da eu vorbeam f serios cand am zis ca mi-e foame,......fara nici-o legatura cu...ce ai vazut tu acolo )).gif
buretel
E trecut de 12, deci e o noua zi, poti manca de mic dejun grin.gif
Eu ma rad, fiindca asta e starea mea nativa, cu gura pana la urechi biggrin.gif
ramonavlas
Chiar ca as baga ceva in gura la ora asta (MANCARE), da totusi, dimineata ma cantaresc.........
nella
267 portocale 125.49
124 greph 37.2
294 morcov 132.3
din astea am facut un suc delicios

300 zuzu 210
200 mix bonduele 40
128 fish fingers 256
40 sunca 38.02
10 maioneza 40.4
100 ciuperci 35
37 branzica 17.76
300 zuzuz 210

total: 1142.17

Cred ca ti-am facut eu fomita....de la coctail se trage )).gif )).gif
ramonavlas
Sa stii ca de la alcool mi se trage, asa ca Dany, dai ceva si de mancare sau numa de baut?
O aluna, o maslina ceva...... )).gif
danyhoney
CITAT(buretel @ 18-04-2008, 10:59 PM) *

Buretelu' strikes again )).gif
Io n-am priceput legatura dintre foamea ramonei si clubu' de streaptease lol.gif lol.gif

Du-te la mine in jurnal si citeste ....mai ales asculta / vizioneaza melodiile puse de Monic si vei intelege totul lol.gif lol.gif

BTW : am mai avut inca un motiv de ras cu gura pana la urechi !!!!!

Va multumesc din suflet , fetelor , ca mi-ati facut seara frumoasa stiind ca , de fapt , gandurile mele sunt la Dirk !!!!! hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Si gandurile mele sunt la Dirk naughty.gif naughty.gif pupic.gif
nella
Pt asta suntem aici sa ne binedispunem si sa uitam de rele pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 11:06 PM) *

Va multumesc din suflet , fetelor , ca mi-ati facut seara frumoasa stiind ca , de fapt , gandurile mele sunt la Dirk !!!!! hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif

Suntem alaturi de tine hug.gif hug.gif hug.gif

Va pupic.gif si eu, noapte buna! floare.gif
ramonavlas
Buretel, noapte buna.....te mai asteptam la chefuri, da? naughty.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 11:06 PM) *

Sa stii ca de la alcool mi se trage, asa ca Dany, dai ceva si de mancare sau numa de baut?
O aluna, o maslina ceva...... )).gif

Fata , frigi e plin !!!!!!! Si doar cu papa cu putine calorii ( exceptand ce si-a cumparat Dirk ) asa ca ....serveste-te !!

Uite ca am facut si o poza a frigiderului ..... )).gif )).gif

Imagine
ramonavlas
Dany, a aparut Ganesha, la mine era faza cu tigarile....unde ai zis ca ti-o iei de la Ganesha??? Ca acum nu cred ca mai scapi....da noi te aparam, da?
Ganesha, pupic.gif pupic.gif
nella
am udta tastaura ma bag si eu pot??? w00t.gif w00t.gif w00t.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 11:07 PM) *

Si gandurile mele sunt la Dirk naughty.gif naughty.gif pupic.gif

pupic.gif pupic.gif

CITAT(nella @ 18-04-2008, 11:08 PM) *

Pt asta suntem aici sa ne binedispunem si sa uitam de rele pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

stiu si de aceea va multumeam ! pupic.gif
CITAT(buretel @ 18-04-2008, 11:09 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 11:06 PM) *

Suntem alaturi de tine hug.gif hug.gif hug.gif

Va pupic.gif si eu, noapte buna! floare.gif

Noapte buna !!!!
Multumesc pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Mama da cate chestii ai tu in frigider....al meu imi place sa il tin cat mai gol, uneori ma intreb de ce mi-am mai cumparat.
M-am servit cu sunca, ou si ridichi (sau ce sunt alea rosii din cutie) blum.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 11:11 PM) *

Dany, a aparut Ganesha, la mine era faza cu tigarile....unde ai zis ca ti-o iei de la Ganesha??? Ca acum nu cred ca mai scapi....da noi te aparam, da?
Ganesha, pupic.gif pupic.gif

)).gif )).gif )).gif Acu` e faza cu " scapa cine poate " adica eu lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.