Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
nella
CITAT(buretel @ 19-04-2008, 12:09 AM) *

CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 11:06 PM) *

Va multumesc din suflet , fetelor , ca mi-ati facut seara frumoasa stiind ca , de fapt , gandurile mele sunt la Dirk !!!!! hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif

Suntem alaturi de tine hug.gif hug.gif hug.gif

Va pupic.gif si eu, noapte buna! floare.gif

Noapte buna pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif te mai asteptam hug.gif
danyhoney
CITAT(nella @ 18-04-2008, 11:12 PM) *

am udta tastaura ma bag si eu pot??? w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Bineinteles !!!!!!!! hug.gif
ramonavlas
Eu bag prima tigara pe ziua de azi ( e deja 19, zi cu ghinion la mine in familie) si cred ca a retrag...nu vreau sa stric gasca, simtiti-va ca acasa.
Mai stau oricum cat fumez.....
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 11:13 PM) *

Mama da cate chestii ai tu in frigider....al meu imi place sa il tin cat mai gol, uneori ma intreb de ce mi-am mai cumparat.
M-am servit cu sunca, ou si ridichi (sau ce sunt alea rosii din cutie) blum.gif

Nici la noi nu e chiar asa de plin mereu dar acum , avand in vedere faptul ca Dirk nu va putea conduce ceva timp si eu nu am carnet ...am facut aprovizionarea pentru 1 saptamana .

Alea sunt rosii micutze si gustoase dar am si ridichi asa ca ....indrazneste ! hug.gif

CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 11:16 PM) *

Eu bag prima tigara pe ziua de azi ( e deja 19, zi cu ghinion la mine in familie) si cred ca a retrag...nu vreau sa stric gasca, simtiti-va ca acasa.
Mai stau oricum cat fumez.....

Te putem ajuta cumva sa nu te gandesti la ghinion ????? pupic.gif
nella
Multumesc frumos am gustat si eu cate ceva de pe acolo...
Ramo sa stii ca noi te sustimen daca ai vrun sentiment ciudat pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Somnic dulce ca nici eu nu mai rezist...
Va multumesc pt seara frumoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
ramonavlas
Eu chiar nu ma gandesc, doar ca asa mi-au bagat ai mei chestia asta in cap.....si cea mai mare frica, nenorocire (pe care totusi am evitat-o datorita mie) am patit-o intr-o noapte de 18/19, de atunci parca cred in ziua asta
nella
sad.gif incearca sa gandesti pozitiv pupic.gif
Si sa stii ca te apropii vertiginos de pagina 100 iar bem cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Da, da, presimt ca maine iar ne betivim naughty.gif
danyhoney
Ramo , te inteleg dar ....asta e chestie de subconstient !!!! Incearca sa gandesti altfel in asemenea zile !!! sau incearca sa programezi mereu chefuri , iesiri , etc ca sa nu ai timp sa te gandesti !

te pupic.gif pupic.gif si sper ca ne vom vedea si maine ( cel putin pana il iau pe Dirk din spital ) si vom incerca toate ( stiu asta ! ) sa te facem sa ai o zi frumoasa !!!!!

Deocamdata iti doresc o noapte linistita cu somn linistit !! pupic.gif pupic.gif
nella
Dar mai pe seara ca am spectacol da? pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Multumesc fetelor din tot corasonul meu, si credeti-me e mareeeee.
La 13 vine o prietena la mine la cafea si apoi mergem pana in mall-ul de langa mine da nu stam mult.
Apoi merg pana in Kaufland sa iau fructe (miercuri si vineri tin post si mananc doar fructe), iar apoi sunt acasa toata ziua.

CITAT(nella @ 19-04-2008, 12:26 AM) *

Dar mai pe seara ca am spectacol da? pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Succes la spectacol si evident ca ne vom destrabala si maine seara, doar ajung si eu la pagina 100, motiv de sarbatoare, nu? )).gif
nella
Te saturi daca papi doar fructe? blink.gif

Pai logic ca ne betivim...ce crezi ca scapi??? cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
Ramo , sper sa fiu si eu aici maine seara darrrrr nu promit sad.gifsad.gif sad.gif Nu stiu cum ii va merge lui Dirk : ori voi fii doar pe langa el , ori vom fii la gratar la cumnatul meu . DAR ORICUM voi intra !!!!!! pupic.gif pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 11:28 PM) *

Apoi merg pana in Kaufland sa iau fructe (miercuri si vineri tin post si mananc doar fructe), iar apoi sunt acasa

Doar fructe ??? Nu uita alcool-ul naughty.gif lol.gif
ramonavlas
CITAT(nella @ 19-04-2008, 12:31 AM) *

Te saturi daca papi doar fructe? blink.gif

Pai logic ca ne betivim...ce crezi ca scapi??? cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Ideea e sa nu ma satur )).gif Abia astept si cu ocazi a asta ma pregatesc si de dieta de 90 de zile de care ma apuc dupa 1 mai.

Alcool-ul e gata cumparat....de la Craciun )).gif
Stai linistita, eu sper totusi sa fiti la gratar asa cum vrea Dirk. pupic.gif
danyhoney
CHIAR crezi ca e necesara diata aceea de 90 de zile ????? De ce vrei sa te apuci de ea ??? Iti merge super cu numaratul caloriilor ..... Sa nu faci vreo prostie !!!! Numaratul caloriilor e ceva sanatos , ramai la ele , parerea mea !
nella
nu cred ca as rezista ca o zi intreaba sa papa numai fructe sincer doh.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 19-04-2008, 12:39 AM) *

CHIAR crezi ca e necesara diata aceea de 90 de zile ????? De ce vrei sa te apuci de ea ??? Iti merge super cu numaratul caloriilor ..... Sa nu faci vreo prostie !!!! Numaratul caloriilor e ceva sanatos , ramai la ele , parerea mea !

Nu am sa o tin chiar 90 de zile...acum sa vedem maine cand ma cantaresc, am impresia ca am intrat la platou si....dieta asta de 90 de zile chiar imi place cum suna (au am mai tinut disociat si imi place).
Mai ales ca am convins si o prietena fff mancacioasa si are de unde da jos.

CITAT(nella @ 19-04-2008, 12:39 AM) *

nu cred ca as rezista ca o zi intreaba sa papa numai fructe sincer doh.gif

Stii ce bine ma simt a doua zi? Nici in ziua cu fructe nu am probleme....doar putin (mai mult) seara )).gif

Ma retrag si eu la nani.
Va doresc o noapte frumoasa.............. pupic.gif
danyhoney
Somn usor !!!! Mai vorbim in legatura cu dieta de 90 de zile , da ? pupic.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 11:11 PM) *

Dany, a aparut Ganesha, la mine era faza cu tigarile....unde ai zis ca ti-o iei de la Ganesha??? Ca acum nu cred ca mai scapi....da noi te aparam, da?
Ganesha, pupic.gif pupic.gif

Care? Cum? Cine? Cind? Unde? lol.gif Na ca ma pierdurati la faza asta, eu disparusem sa faca papa ca a venit al meu subit acasa lol.gif Si apoi am scos catze la prietenii lui, ca are ora fixa de zburdat lol.gif

Hai sa zic ce-am facut de papa, daca tot is pe aici )).gif : ciupe umplute la cuptor si brocoli oparit si apoi facut cu niste feta, otet balsamic, si ulei de masline.

Ramo lasa zilele cu ghinion, frica noastra subconstienta fata de lucruri din astea ne afecteaza foarte tare si chiar ne baga in situatii dificile (si apoi se intareste previziunea si se ajunge la "ti-am zis eu ca o sa fie o zi rea"). Let it go, stiu ca e greu, dar usureaza-ti sufletul de balast pupic.gif
ramonavlas
Neatza cheer.gif
Chiar daca e 19, azi e o zi buna pt mine. Mi-am atins target-ul propus si mai aveam inca o saptamana la dispozitie... cheer.gif oricum continui deocamdata cu caloriile.
Acum fuuuug sa schimb ticker-ul cheer.gif cheer.gif
Dany, ai avut dreptate, s-a mai dus unul. Astept sa vad ce zice al tau cantar! pupic.gif
Ganesha, multumesc, asa am sa fac. pupic.gif Gustoasa pare cina voastra.
ramonavlas
Ma gandesc ca atunci cand ma duc sa imi ridic sanii, mai scap de macar un kg, daca trebuie sa taie si sa scoata una alta de pe acolo )).gif
danyhoney
cheer.gif cheer.gif A mai plecat 1 kg ? Super !!! Ti-am zis eu naughty.gif
ramonavlas
Da, a mai plecat unul cheer.gif Ai avut gura aurita.
Tocmai imi iau micul dejun, mi-am facut si un ou ochi pe uscat )).gif super bun.
danyhoney
Pofta buna ! Si eu ar trebui sa mananc ceva dar inca nu stiu ce doh.gif

E o vreeme superba aici !!!! Numai buna de facut gratar si de stat in gradina cu un cocktail in mana naughty.gif grin.gif
ramonavlas
Ooo frumoasa vreme....la noi nu e soare da macar nu e frig.
Nu stii ce sa mananci??? Ia deschide frigideru sa vezi ce plin e...ai de unde alege. Eu in frigider am mancare pe un singur raft. Sunca, branza, iaurt, ciuperci. In usa am oua, ketchup, mustar, ardei iute in otet, maioneza light, apa, ceai.Si jos in lada, 2 castraveti, o rosie, cateva ridichi. )).gif
Si uite ca am avut de unde alege. )).gif
ramonavlas
M-am imbracat frumos, in negru si galben si merg cu fetele la mall apoi la teatru ca este targ de nunti naughty.gif
Cherie
Ies si eu mai incolo cu o prietena la un pahar de vorba, asa ca iti urez distractie placuta si sa vii cu noutati de la targul de nunti! naughty.gif naughty.gif

pupic.gif pupic.gif
danyhoney
Distractie faina , Ramo ! pupic.gif pupic.gif
Tulip
Felicitari,Ramo! floare.gif
ramonavlas
Tulip, multumesc.
Cand am plecat de acasa era soare si frumos, cand m-am intors era o ploaie........
Am fost in mall putin apoi pe o terasa 2 ore dupa care la targul de mirese. A fost frumos, a trecut si ziua asta.
Presimt ca azi voi cam depasi 1200 de calorii. Asta este, imi voi reveni pana sambata viitoare cand e iar zi de cantar.
Pe maine am scos un pui sa il fac la rotisor blum.gif
ramonavlas
Si totusi m-am reorganizat si nu voi depasi azi caloriile cheer.gif
Am pus pe foc cina. Snitel de pui si frigarui de pui alaturi de mancare de legume chinezesti cu orez si iaurt.
nella
Salutare si felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif esti o invingatoare pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Dar unde ai plecat?ma gandeam ca bem si azi w00t.gif
Cherie
Exact la fel am patit si eu azi: soare frumos si cand am plecat ditamai ploaia dry.gif
ramonavlas
Neatza......la noi e vreme frumoasa, sper sa nu se strice iar pe dupa-masa.
La 12 am plecat la ai mei, facem gratar in curte, exact ca si Dany cheer.gif
Dup-aia ar trebui sa ajung si apana in Kaufland ca ieri cu ploaia nu am mai avut chef.
Azi e si onomastica lui tati (Florin) give_rose.gif
La multi ani tuturor ce poarta nume de floare, o duminica insorita si distractie placuta!!!
danyhoney
La multi ani lui tati al tau , Ramo !

Faci gratar in curte ? Superrrrrrrrrr !!!! hug.gif pupic.gif
ramonavlas
Multumesc Dany, da facem gratar in curte si tati face si peste pe sare....nu am mai mancat, sunt curioasa. Ei e responsabil tot tipul cu gratarul.
Mi-am pus cantarul in geanta sa nu ma insel cu gramajele )).gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Pagina 100!!! cheer.gif cheer.gif
danyhoney
Peste pe sare ????Pe sare mare si invelit in folie de aluminiu sau cum ? Suna bine . Si noi avem peste la gratar azi naughty.gif

Ce tare esti ! Cantarul in geanta )).gif

PAGINA 100 cheer.gif cheer.gif clap.gif party.gif party.gif cheer.gif
La cat mai multeeeeee si sa fie toate pline de veselie si vesti bune !!! pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Nu stiu cum il face, da nu cred ca il pune in folie, cica isi trage pestele cata sare are el nevoie, nu iese prea sarat.
Va povestesc diseara cum l-a facut. Mie nu imi place din pacate pestele, dar poate asa imi place. Adica imi place da asa, dat prin faina alba sau de malai si apoi in ulei doh.gif
Pai trebuie sa il pun cantarul sa fiu sigura si sa stau linistita diseara cand mancam puiul la rotisor naughty.gif

Multumesc, sper sa fie pagini doar cu vesti bune de acum incolo pupic.gif
Cherie
Iata-te ajunsa si la pagina 100!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Distractie placuta! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felcitari pt pag 100 cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Distractie placuta la gratar si diseara bei si cu noi hug.gif cheer.gif yahoo.gif
danyhoney
Heyy, pe unde umbli ?? Astept reteta pentru peste !! Am facut si noi azi peste la gratar dar nimeni " nu a avut timp " de facut poze ( ce daca eu am fost singura care am alergat de colo-colo ????? ? ) sad.gif sad.gif

Darrrrr, vin cu poza promisa !!!! Cocktail-ul meu preferat !!!

Imagine

Trebuie doar putin amestecat cu paiul .....
Cherie
Dai un cocktail Dany? cheers.gif naughty.gif
bubbles
Neata pupic.gif hug.gif
aki
Salut la fete.Of, ce pofta mi-ati facut pina am citit paginele la care eram datoare doh.gif .Frigidere cu usile deschise,coctailuri,peste copt pe sare sorry.gif
Si mie imi este foame wacko.gif
Puneti si ceva de dieta,niste fulgi ceva...Un ceai verde fara zahar... cool.gif
michelle
La multi ani tatalui tau!
Felicitari pt cantar! cheer.gif

CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 07:36 PM) *

Miha, folosesc doar sunca Premier de la Caroli (are 78 calorii/100 grame) pupic.gif

Multumesc pt raspuns! pupic.gif (a trebuit sa caut in cateva pagini raspunsul tau )).gif )
anca veselie
la multi ani tatalui tau si felicitari pt atingere target pupic.gif pupic.gif
am citit ca vrei sa-ti ridici sanii, cam care ar fi tarifele si procedura?
ramonavlas
Salutare!
Ieri am mancat cat o VACA da din-aia mare. Am mancat o bucata de crap pe sare ( a pus tati pe o placa pe gratar multa sare si a pus pestele. cand l-a luat de pe gratar l-am bagat intr-un vas cu apa si lamaie si apoi l-am mancat), 2 pulpe de pui la gratar, un carnacior mic picant tot la gratr, salat de varza. Pana aici a fost ok. Apooooi, am mai bagat 2 felii cozonac, o melba, capsuni doh.gif Seara am mancat 2 pumni de chipsuri si un sandvici cu paine doh.gif A, am mai mancat si 3 forneti cu cioco.
Da de azi mi-am revenit. Tocmai am mancat ciorba, la 19.30 ma duc la epilat si pe cand ma intorc am pui la rotisor (nu l-am mai facut aseara).
Multumesc de urari.
Anca, deocamdata ma interesez de pret si procedura. Oricat ar fii ma bag la ridicat de sani pupic.gif
anca veselie
ma tii si pe mine la curent pupic.gif
ramonavlas
Daca vrei, bineinteles pupic.gif
anca veselie
pupic.gif multu!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.