Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
ALICE
Da?Eu acasa nu am net.De aia mai intreb cate o nebunie. Si nu ma pot pune de acord.Ca am 6 liste si pe toate e diferit. wacko.gif
ramonavlas
Prima data sa SCHIMB TICKER-UL si apoi revin. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Nessie
CITAT(ALICE @ 14-01-2008, 03:55 PM) *

Aici arata 84 calorii pentru 100g de piept de pui lol.gif

Conteaza foarte mult daca se considera carnea cruda sau gatita.

- 100 g piept pui gatit face aprox. 140 cal
- 100g piept pui crud ~ 90 cal
ramonavlas
Eu orice parte a puiului o iau ca 177 calorii.
aki
Aici www.calorii.bonduelle.ro/ e 202 unsure.gif
Nessie
CITAT(aki @ 14-01-2008, 06:10 PM) *

Aici www.calorii.bonduelle.ro/ e 202 unsure.gif

Puiul in general e 202 (care cred ca include si pielea). Pieptul de pui e doar 99 cal
ramonavlas
Oricum, principalul zic ca e asa, daca iei puiul dintr-o lista de calorii, aunci toate alimentele le iei din acelasi loc. Adica folosesti doar o singura lista pt tot.
Nessie
O lista corecta nu ar trebui sa aiba abateri mari fata de alte liste. Acum fiecare decide, dar ar fi pacat sa ne furam caciula singure si sa ajungem la un punct in care bem doar apa si ne ingrasam. wacko.gif

Bafta multa! give_rose.gif
otilici
Felicitari Ramona pentru ticker cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
CITAT(otilici @ 14-01-2008, 09:12 PM) *

Felicitari Ramona pentru ticker cheer.gif cheer.gif

Multumesc.
Saptamana asta voi fi atenta ce mananc dar nu notez si calculez....pregatire pt sapt viitoare cand marti e ziua mea, miercuri noaptea merg la Constanta pana duminica, sambata sunt la botez...deci nicio sansa sa tin k lumea dieta. Mi-am luat 2 saptamani de repaus dar FF atent.
bubbles
Felicitari ramo pt ticker cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 14-01-2008, 09:36 PM) *

Felicitari ramo pt ticker cheer.gif cheer.gif

Multumesc pupic.gif
Cherie
La mai mic Ramo! cheer.gif Si distractie placuta la botez! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ALICE
CITAT(Nessie @ 14-01-2008, 08:32 PM) *

O lista corecta nu ar trebui sa aiba abateri mari fata de alte liste. Acum fiecare decide, dar ar fi pacat sa ne furam caciula singure si sa ajungem la un punct in care bem doar apa si ne ingrasam. wacko.gif

Bafta multa! give_rose.gif

Mi-am scos ieri la imprimanta 3 liste.Si cand calculam,ma uitam pe toate 3 sa vad.Dar asa cum zici tu, sunt abteri mari de la una la alta.
nusarich
Felicitari pentru ticker, Ramo! Cred ca ai putea tine dieta si saptamana asta, iar saptamana viitoare sa "trisezi" cu mare bagare de seama...
Ella79
Felicitari Ramo!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Esti super tare, bravo tie!

Sper sa schimb si eu sambata ceva la ticker, iti fac concurenta. )).gif
ALICE
Vad ca la tine merge bine, Ramo!Da-i bataie!La mine e un picut cam devreme.Dar mergem inainte
ALICE
Hai sa pun si eu un meniu de ieri
clementine 100g= 40
frigarui pui= 60
grepfruit 200g= 60
cod la gratar=120g=100
paine neagra=48g= 120
ciuperci umplute= 50
2 mere= 100
inghetata= 130
kefir= 105
solano= 15
toast= 36
margarina= 10
dulceata= 8
lapte degresat= 75
seminte= 100
TOTAL=910 calorii
lourdess
buna seara ramo! give_rose.gif
ALICE
smantana 15%=40
ciuperci 200g=70
portocala 140g=60
mar 100g=60
clementine 100=40
cremwursti=100
caramea=100
ou=60
iaurt=60
solano=10
ou fiert=60
cioco=80
lapte=50
pufuleti=50
TOTAL 900
.............si aseara mai punem si o portie de tae-bo
Dumbo
Alice cati pufuleti ai mancat de 50 cal?
ALICE
O mana.Atat.Am mancat de pofta ca venisem de la aerobic si imi era foame.
ramonavlas
Buna seara, buna seara. Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe aici dar stau f rau cu timpul. Nu mai numar deocamdata calorii dar am mai dat jos 400 de grame. cheer.gif
Revin cand am putin mai mult timp (in seara asta) sa va mai spun ce am facut.
lourdess
buna seara ramona!
felicitari pt kg lipsa! si la mai multe topite! smile.gif
mai trag si eu cu ochiu' la tine, si la ceea ce papi ca sa ma inspir floare.gif
ramonavlas
Am terminat treaba ce mi-am propus-o pt azi, asa ca acum pot sta putin pe net. Azi am fost la manichiura si mi-am schimbat iar modelul de pe unghii, de 3 ori in 10 zile )).gif , o sa pun si poze.
Am mai fost in oras sa luam hainite pt finuta mea care e o scumpa, nici nu am vazut-o in realitate (doar in poza) si o iubesc ca pe ochii din cap. I-am luat hainite ca pt copilul meu.
M-am gandit cu ce o sa ma imbrac la botez, mai trebuie sa imi cumpar o pereche de pantofi negri eleganti si o poseta plic, verde as vrea dar nu gasesc, asa ca o sa iau argintie, merge si cu roschia si cu bijuteriile.

Primul model de unghii vi l-am aratat.
Al doilea a fost asta:
http://img232.imageshack.us/img232/9312/img1823ly5.jpg

Si acum am modelul asta:
http://img132.imageshack.us/img132/5427/img1831up4.jpg

CITAT(nusarich @ 15-01-2008, 10:56 AM) *

Felicitari pentru ticker, Ramo! Cred ca ai putea tine dieta si saptamana asta, iar saptamana viitoare sa "trisezi" cu mare bagare de seama...

Dar nu vreau sa trisez. O sa mananc tot ca de dieta doar ca nu mai calculez, si am mai dat jos de luni 400 de grame cheer.gif

CITAT(Ella79 @ 15-01-2008, 11:01 AM) *

Felicitari Ramo!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Esti super tare, bravo tie!

Sper sa schimb si eu sambata ceva la ticker, iti fac concurenta. )).gif

Te astept la concurenta! floare.gif

CITAT(ALICE @ 15-01-2008, 11:25 AM) *

Vad ca la tine merge bine, Ramo!Da-i bataie!La mine e un picut cam devreme.Dar mergem inainte

Hai ca incet merge si la tine, vad ca ai dat jos 1 kg, felicitari si tine-te pe baricade.

Bravo pt tae-bo, f solicitant si eficient.

CITAT(lourdess @ 16-01-2008, 09:35 PM) *

buna seara ramona!
felicitari pt kg lipsa! si la mai multe topite! smile.gif
mai trag si eu cu ochiu' la tine, si la ceea ce papi ca sa ma inspir floare.gif

Bine ai venit in casuta mea, imi cer scuze ca nu eram acasa, dar vad ca te-ai descurcat pupic.gif
Sper ca te inspira meniurile mele chiar daca sunt cam constante.

Luni si marti am facut electrostimulare, azi m-am bagat iar la capsula. Am crezut ca innebunesc acolo, dar si cand am iesit...eram mai subtire si mai usoara.
Tipa de la salon tot insista sa ma masoare ca am dat bine jos in cm, dar eu nu o las, doar la sfarsit.
Saptamana asta merg pana vineri, apoi luni fac electro si capsula si saptamana viiitoare nu o sa mai ajung, asa ca mai fac inca o saptamana dup-aia, abia apoi o las sa ma masoare. )).gif
bubbles
Seara pupic.gif Felicitari pt greutate hug.gif .Sunt fff frumoase unghiile wink1.gif .Hmm pe mine ma bate un gand sa deschid o afacere aici cu un salon de intretinere corporala grin.gif .Mai vedem dupa ce termin in vara cu faculta )).gif
ALICE
Meniul pe ieri
clementine 90g=36
mar 250g=210
portocale 150g=70
un triunghi branza=33
piept pui afumat 60g=71
paine alba 60g=140
salata varza 150g=45
parizer=50
alcool=100
iaurt=105
caramea=40
TOTAL=900 calorii
lourdess
buna seara!
ce mai faci ramona? give_rose.gif
ALICE
Ieri
portocale=120 g=57=0p
mere 220 g=147=0p
mandarine 120 g=48=1p
paine 20g=60=1p
bomb cioco=40=1p
2 triunghiuri branza=66=3p
banana 150g=140=2p
sunca=48=1p
cascav=60=1p
salata varza=30
ciuguleli=50=1p
4 masline=50=1p
rafaello=50=1,5p
TOTAL=850 calorii, cam 14 puncte
ramonavlas
Lourdess, fac bine ff ocupata, de 2 zile nu am mai intrat pe aici dar azi si maine sunt mai libera, desi cand ma gandesc ce saptamana ma asteapta..........
Alice, felicitari pt meniuri, te-ai mai obisnuit?
lourdess
hello hello!
sper ca ai scutire pentru absenta! naughty.gif
eu m-am apucat de hipocalorica cititnd jurnalul tau, insa aseara am dat-o in bara rau de tot blushing.gif
ramonavlas
CITAT(lourdess @ 19-01-2008, 02:25 PM) *

hello hello!
sper ca ai scutire pentru absenta! naughty.gif
eu m-am apucat de hipocalorica cititnd jurnalul tau, insa aseara am dat-o in bara rau de tot blushing.gif

Ei, acum mai gresim si noi cateodata, lasa ca azi esti fata cuminte si recuperezi pupic.gif
lourdess
ramona, te rog, edifica-ma si pe mine cam cate calorii ar trebui sa mananc pt a slabi
trebuie sa mananc neaparat 1000?
vreau sa spun ca am avut zile cand mancam in jur de 800/900 si ma lua cu ameteli
nu am mult de slabit si am 1.73 inaltime
ramonavlas
CITAT(lourdess @ 19-01-2008, 03:03 PM) *

ramona, te rog, edifica-ma si pe mine cam cate calorii ar trebui sa mananc pt a slabi
trebuie sa mananc neaparat 1000?
vreau sa spun ca am avut zile cand mancam in jur de 800/900 si ma lua cu ameteli
nu am mult de slabit si am 1.73 inaltime

Draga mea, nu trebuie sa mananci doar 1000calorii/zi. Am nevoie de greutatea si inaltimea ta ca sa iti calculez si sa iti spun aproximativ. pupic.gif
lourdess
pai de cand am urmat exemplul tau am ajuns la 63 )).gif
am dar jos rapid 2 kg, sarbatorile si-au spus cuvantul blushing.gif
am 1.73, am tot cutat diverse site-uri, unde mi-am calculat necesarul de calorii pt mentinere, si imi rezulta in jur de 1800 w00t.gif , dar nu stiu cat sa scad din aceste 1800, cu 800/900 mi se face rau, si nu pot face nici sport, asa ca trebuie sa mai adaug, intrebarea este cat? cat sa adaug peste 1000 de calorii??
imi cer scuze ca te bat la cap blushing.gif
multumesc anticipat! pupic.gif
ramonavlas
CITAT(lourdess @ 19-01-2008, 04:20 PM) *

pai de cand am urmat exemplul tau am ajuns la 63 )).gif
am dar jos rapid 2 kg, sarbatorile si-au spus cuvantul blushing.gif
am 1.73, am tot cutat diverse site-uri, unde mi-am calculat necesarul de calorii pt mentinere, si imi rezulta in jur de 1800 w00t.gif , dar nu stiu cat sa scad din aceste 1800, cu 800/900 mi se face rau, si nu pot face nici sport, asa ca trebuie sa mai adaug, intrebarea este cat? cat sa adaug peste 1000 de calorii??
imi cer scuze ca te bat la cap blushing.gif
multumesc anticipat! pupic.gif

Nu ma bati la cap, stai linistita. Daca 1800 ai voie pt mentinere, 1200-1300 poti manca linistita. Eu am scazut mai mut pt ca toata viata am tinut diete si mai lejere si mai drastice si nu mai dau randament acum.
Felicitari pt kg pierdute si la cat mai multe inapoi!
lourdess
multumesc!
la fel iti doresc si eu tie, si tuturor fetelor, sa scapam de kg in plus! smile.gif
din pacate, iar am calcat stramb blushing.gif blushing.gif , nutella, salam cu paine, si un fel de turta dulce blushing.gif blushing.gif blushing.gif
ramonavlas
CITAT(lourdess @ 19-01-2008, 05:53 PM) *

multumesc!
la fel iti doresc si eu tie, si tuturor fetelor, sa scapam de kg in plus! smile.gif
din pacate, iar am calcat stramb blushing.gif blushing.gif , nutella, salam cu paine, si un fel de turta dulce blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Sa te scot iar? )).gif E we si asta este, ai calcat stramb, dar lasa ca de luni e o noua saptamana.........
lourdess
)).gif
pupic.gif
ramonavlas
Mi-am schimbat iar modelul pe unghii, ma plictisisem deja de celalalt. Asta l-am facut EU personal cu stampile.
http://img84.imageshack.us/img84/994/img1855zl3.jpg
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif
Ramona, mi se pare mie sau creeaza dependenta?
ramonavlas
CITAT(Dumbo @ 20-01-2008, 12:35 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Ramona, mi se pare mie sau creeaza dependenta?

lol.gif Nu ti se pare. Chiar creaza! Cand aveam unghiile mici le lacuiam o data pe saptamana, schimbam oja doar cand sarea de pe unghii, acum la 3 zile....alte modele.
aki
Frumoase unghile.Sunt ale tale naturale sau sunt crescute/false.Nu stiu cum se spune la voi...Sper ca m-ai inteles
bubbles
Foarte frumoase unghiile pupic.gif pupic.gif .Aki eu stiu ca sunt false huh.gif
lourdess
Sara buna, Ramo! smile.gif
Imagine

Nu stiu daca ma mai poti salva si azi... doh.gif )).gif
Ca numar de calorii nu am depasit 1000, inca wacko.gif , cred ca nici 900 nu am la activ, insa am mancat aiurea, aiurea, aiurea...
Am venit obosita din oras si am mancat turta dulce, aproape 2 cremwursi si un colt de paine integrala, hm....
Asta e tot ceea ce am mancat azi.
ramonavlas
CITAT(aki @ 20-01-2008, 08:05 PM) *

Frumoase unghile.Sunt ale tale naturale sau sunt crescute/false.Nu stiu cum se spune la voi...Sper ca m-ai inteles

Multumesc, nu sunt ale mele, sunt prelungite cu gel. Le am de 2 saptamani si parca sunt ale mele.

CITAT(lourdess @ 20-01-2008, 08:47 PM) *

Sara buna, Ramo! smile.gif
Imagine

Nu stiu daca ma mai poti salva si azi... doh.gif )).gif
Ca numar de calorii nu am depasit 1000, inca wacko.gif , cred ca nici 900 nu am la activ, insa am mancat aiurea, aiurea, aiurea...
Am venit obosita din oras si am mancat turta dulce, aproape 2 cremwursi si un colt de paine integrala, hm....
Asta e tot ceea ce am mancat azi.

Pai hai ca mai incerc sa te salvez si azi......e duminica, dar e ultima data cand te scot )).gif Caloric sa zicem ca e bine, insa diversitate.....
Da lasa ca de maine..........SPER!!!!!
lourdess
Da! De maine, de maine salut.gif
Nu stiu ce sa mananc acum, seara.
Cred ca o sa mananc niste iaurt fara grasime de la danone si 2 portocale dry.gif
Sexymom
Seara minunata Ramona, saptamana frumoasa plina de ambitie si cat mai multe kg in minus. pupic.gif
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 19-01-2008, 01:44 PM) *

Alice, felicitari pt meniuri, te-ai mai obisnuit?

Da, e ok.Acum nu mai cantaresc chiar orice.Ca mi-au intrat deja in memorie unele.
lourdess
Neata!
O saptamana superba sa avem!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.