Am terminat treaba ce mi-am propus-o pt azi, asa ca acum pot sta putin pe net. Azi am fost la manichiura si mi-am schimbat iar modelul de pe unghii, de 3 ori in 10 zile
).gif)
, o sa pun si poze.
Am mai fost in oras sa luam hainite pt finuta mea care e o scumpa, nici nu am vazut-o in realitate (doar in poza) si o iubesc ca pe ochii din cap. I-am luat hainite ca pt copilul meu.
M-am gandit cu ce o sa ma imbrac la botez, mai trebuie sa imi cumpar o pereche de pantofi negri eleganti si o poseta plic, verde as vrea dar nu gasesc, asa ca o sa iau argintie, merge si cu roschia si cu bijuteriile.
Primul model de unghii vi l-am aratat.
Al doilea a fost asta:
http://img232.imageshack.us/img232/9312/img1823ly5.jpgSi acum am modelul asta:
http://img132.imageshack.us/img132/5427/img1831up4.jpgCITAT(nusarich @ 15-01-2008, 10:56 AM)

Felicitari pentru ticker, Ramo! Cred ca ai putea tine dieta si saptamana asta, iar saptamana viitoare sa "trisezi" cu mare bagare de seama...
Dar nu vreau sa trisez. O sa mananc tot ca de dieta doar ca nu mai calculez, si am mai dat jos de luni 400 de grame

CITAT(Ella79 @ 15-01-2008, 11:01 AM)

Felicitari Ramo!!!!!!!!

Esti super tare, bravo tie!
Sper sa schimb si eu sambata ceva la ticker, iti fac concurenta.
).gif)
Te astept la concurenta!
CITAT(ALICE @ 15-01-2008, 11:25 AM)

Vad ca la tine merge bine, Ramo!Da-i bataie!La mine e un picut cam devreme.Dar mergem inainte
Hai ca incet merge si la tine, vad ca ai dat jos 1 kg, felicitari si tine-te pe baricade.
Bravo pt tae-bo, f solicitant si eficient.
CITAT(lourdess @ 16-01-2008, 09:35 PM)

buna seara ramona!
felicitari pt kg lipsa! si la mai multe topite!
mai trag si eu cu ochiu' la tine, si la ceea ce papi ca sa ma inspir

Bine ai venit in casuta mea, imi cer scuze ca nu eram acasa, dar vad ca te-ai descurcat
Sper ca te inspira meniurile mele chiar daca sunt cam constante.
Luni si marti am facut electrostimulare, azi m-am bagat iar la capsula. Am crezut ca innebunesc acolo, dar si cand am iesit...eram mai subtire si mai usoara.
Tipa de la salon tot insista sa ma masoare ca am dat bine jos in cm, dar eu nu o las, doar la sfarsit.
Saptamana asta merg pana vineri, apoi luni fac electro si capsula si saptamana viiitoare nu o sa mai ajung, asa ca mai fac inca o saptamana dup-aia, abia apoi o las sa ma masoare.