Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
nella
Lasa Ramo din cand in cand ne mai pemitem sa sarim calul si nu trebuie sa iti faci griji ca tu de paste nu papi ca mine numai ingrasacioase doh.gif tu mergi in concediu si o sa-ti fie mai usor...daca ai rezistat la LA ai sa rezisti si acum pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Asta-i clar ca o sa rezist. Oricum nu imi pare rau de ce am mancat ieri. )).gif
nella
Nici mie nu mi-ar parea rau sicer mai alesc ca am niste pofte de la o vreme,,,, doh.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif doh.gif dar stai fara griji ca nu sunt ou kinder cu surprize lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Ramo, stii ca eu ziceam ca uneori e bine sa ai astfel de excese (controlate) la diete, astfel organismul nu intra la platou wink1.gif
Acum am vazut cat ai slabit w00t.gif Bravo!!!! cheer.gif Care e targetul tau?
Ramo
Da, Miha, sunt de-acord ca mai trebuie din cand in cand excese din astea.....
Multumesc, mi-am atins target-ul propus pana la Paste.
Target-ul final nu stiu cat e....sub 70 nu ma vad in niciun caz...la ce constitutie am eu nu mi-ar place, cred.
Acum eu sunt multumita de cum arat, nu ma mai stresez asa de tare da tot mai vreau sa dau jos. Cum ating target-ul cum mai cobor cu 5 kg...vad eu pana cand...pana cand merge ma gandesc pupic.gif
Ramo
Mi-am pregatit cina de pe acum sa nu mananc prea tarziu. Mi-am pregatit si salata pt dimineata...tare harnica am fost )).gif
Acum ma duc la dush si ma uit putin la telenovela ca apoi trebuie sa merg la epilat.
Nessie
Ramo, vrei sa-ti micsorezi sanii? unsure.gif Am citit vreo 3-4 pagini in urma, dar nu am vazut unde ai zis asta. wacko.gif

Dar am vazut ca ti-ai atins targetul!! Felicitari! cheer.gif cheer.gif Mare realizare si implinire, asa-i? hug.gif
Ramo
Da, mare implinire si realizare...mai am inca da....la 85 nu am mai fost de fff mult timp.
Sanii mei sunt mari si lasati, vreau sa ii ridic si cu ocazia asta sper ca vor fii si mai mici. M-am saturat de sani mari.
Daca o sa ii vreau mai mari, o sa imi pun silicoane, dar asta doar dupa ce termin cu alaptatul....cand o fii sa fie.
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 21-04-2008, 06:53 PM) *

Da, mare implinire si realizare...mai am inca da....la 85 nu am mai fost de fff mult timp.
Sanii mei sunt mari si lasati, vreau sa ii ridic si cu ocazia asta sper ca vor fii si mai mici. M-am saturat de sani mari.
Daca o sa ii vreau mai mari, o sa imi pun silicoane, dar asta doar dupa ce termin cu alaptatul....cand o fii sa fie.

Ai fost la doctor? Nu e asa usor pe cat pare... wacko.gif

Eu am fost si mi-a zis asa:
- va fi vizibila operatia
- sanii sunt lasati datorita greutatii (marimii), deci trebuie sa taie din ei arrow.gif nu se stie cum va afecta alaptarea sau daca va fi posibila. (de asta operatia e recomandata doar femeilor care au nascut)
- durerile sunt groaznice dupa operatie
- vreo cateva saptamani vei purta non-stop un corset incomod, carete strange si te va obliga sa porti doar anumite haine
- inca 6 luni vei purta corsetul doar ziua
- nu ai voie sa te expui la soare
- 6 luni-1 ani nu ai voie sa faci activitate fizica
- sex in primele luni nu e voie
- daca te ingrasi si slabesti, se vor lasa sanii din nou

Eu am renuntat... dry.gif
Ramo
Nu imi place deloc ceea ce am vazut scris acum.....o sa ma mai interesez si eu, daca e chiar asa....s-ar putea sa renuntz sad.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 60 castravete - 11;
- 1 ou - 70;
- 1 iaurt - 28;
- 90 sunca - 70;
- 70 br de vaci - 14;
- 1 fitness - 90;
- ciorba - 120;
- 200 pui rotisat - 354;
- 130 legume chinezesti - 33;
- 30 orez - 74;
- 170 gref - 51;
- 1 inghetata - 83;
- 50 seminte - 137.
TOTAL 1135 yahoo.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 21-04-2008, 05:33 PM) *

Mi-am pregatit cina de pe acum sa nu mananc prea tarziu. Mi-am pregatit si salata pt dimineata...tare harnica am fost )).gif

Chiar ca ce harnica esti.... eu in ultima vreme m-am dezorganizat total, si pe masura ce realizez asta, ma dezorganizez si mai tare lol.gif
aki
Salutare gospodina casei cheer.gif Iti las in fuga pupic.gif si plec mai departe wink1.gif
Cherie
pupic.gif Ramo!

Cat despre riscurile enumerate de Ness mai sus, mai bine lipsa ridicare/micsorare !!!
anca veselie
cam multe inconveniente la operatia asta sorry.gif
pupici ramo !
bubbles
Neata yahoo.gif pupic.gif
Dumbo
Ramo si eu ma gandeam serios la ridicare/micsorare, dar am citit ca dupa operatie nu este posibila alaptarea asa ca am zis ca o las pe mai tarziu. Cel mai nasol e ca sanii mei sunt si rebeli la slabit, adica slabesc cam peste tot dar ei nu se micsoreaza.

Ramo
Ai mei sani s-au si micsorat, s-au si lasat tare sad.gif sad.gif

De cina fac dovleceii aia minune )).gif
Maine si vineri mananc toata ziua numai fructe.
nella
Asa s-a intamplat si la mine...nu s-au micsorat f tare dar s-au lasat si am multa piele
doh.gif
Iar dovlegei....tare reteta grin.gif
Sunt tare curioasa cum ai sa rezisti cu asa o zi..sincer..numai fructe.. sad.gif
Ramo
Abia astept sa mananc maine numai fructe....da totusi cred ca o sa bag si ceva seminte.
bubbles
Eu fac salata de vinete cu doar 2 linguri de ulei drool.gif
Ramo
Azi sau maine?
bubbles
Maine sau azi lol.gif lol.gif .Depinde daca se dezgheata grin.gif .numai sa nu uit sa iau ceapa dry.gif ca nu mai am deloc in casa blink.gif
nella
Dupa ce ne faci pofta...nci nu stii cand le faci??Asta e ...nu vrei sa imparti cu noi... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Ba va dau cu cea mai mare placere pupic.gif .Ramo oare ies prea grase cu 2 lg ulei .. sa pun numai una?Si sa pun de masline? )).gif
butterfly
eu zic ca una ajunge smile.gif acum ramane sa le faci cum iti plac tie )).gif
Ramo
Si eu zic ca e suficient o lingura de ulei, eu de exemplu nu pun deloc si ies asa cum imi plac mie.
Am stat in pat si iar am adormit, vremea asta ma termina...si acum m-a luat o durere de cap.........ma duc sa ma apuc de preparat cina....am un chef de gatit.... cheer.gif
crissy
Nu ne pui si noua poze cu cina minune?
Spor la gateala si pofta buna! Salivez si eu... Mie dovleceii imi plac prajiti si cu mujdei drool.gif
Ramo
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_buca...umpluti_ii-589/
Eu nu am facut poze, da uite aici cum arata. Eu am pus sunca in loc de carne tocata. Morcov, marar, patrunjel nu am pus, iar in loc de smantana normal am pus iaurt.
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 100 castravete - 19;
- 20 ridichi - 4;
- 90 sunca - 70;
- 1 ou - 70;
- 1 iaurt - 28;
- 100 branza de vaci - 20;
- ciorba - 40; - 120 sunca - 94;
- 50 ciuperci - 18;
- 80 branza de vaci - 16;
- 70 rosie - 14;
- 3 wassa - 60;
- 101 icre - 13;
- 1 inghetata - 83;
- 250 dovlecei - 45;
- 10 ceapa - 4;
- 1 ou - 70;
- 1 iaurt - 28;
- 150 sunca - 117;
- 130 castravete - 25;
- 50 seminte - 137;
- 100 struguri - 98;
- 140 gref - 42.
TOTAL 1115 yahoo.gif
Ramo
Cu gandul la ziua de maine cand voi manca doar fructe, am plecat la nani.
Noapte buna pupic.gif
dany
Somn usor ! Te-am pierdut in seara asta sad.gif

Tu ai vazut poza care am pus-o acum cateva pagini aici ??? Cea cu cocktail-urile ???? Cateva fete au scris in jurnalul meu ca nu pot vedea pozele si nu stiu de ce .....

Te anunt ca SPER ca m-am incadrat in calorii azi . NU am numarat pentru ca am avut niste pofte nebune ( cum ti-am scris in sms ) dar eu zic ca nu am sarit prea tare pe langa . Adica nu am sarit de 1450 , zic eu ....Fira-ar ei sa fie de rusi !!! sad.gif sad.gif

pupic.gif hug.gif
dany
Ia ca mi s-a pus mie o pata sa va intreb ce hobby-uri aveti ( intrebarea e pentru stapana casutzei in primul rand dar si pentru vizitatori ) : ce va place sa faceti , ce colectionati ( ramo sa nu-mi spui ca " haine " ca m-ai terminat )).gif ) , ce va place sa aveti neaparat in casa ( ma refer la chestii marunte , decoratiuni ) .
Mi-a venit intrebarea asta asa ...aiurea in cap .....Vorbim doar de papa , cocktail-uri , chefuri ......dar pe noi , pe fiecare in parte ne pasioneaza ceva , sigur !!!!

Eu recunosc ca sunt innebunita dupa delfini !!!!! De aceea am si un tatuaj pe glezna cu un delfin si am avut si piercing-ul din nas cu un delfin ( pe care l-am pierdut ) .
nella
Raspund eu prima ca din intamplare sunt aici...Eu am o mare pasiune pt culoarea bleo...si orice e albastru..deci de la haine,incaltaminete,accesorii imi place sa fiu inconjurata de blue..nu-s normala stiu...
Alta problema mare sunt pt mine fardurile,parfumurile,cremele de fata si corp oricate as avea nu sunt niciodata satula..si bomba cea mai scumpa ...imi plac bijuteriile f mult...iubi e disperat ca de 9 ani de ziua mea,craciun sau orice alt eveniment vreau bijuterii grin.gif ,cu pietre sclipicioase,blue daca se poate....si nu exagerat de mari cu bun gus naughty.gif
Atat imi amintesc pt moment...dar revin daca mai am idei lol.gif
dany
Raspunsul tau ma face sa ma gandesc ca iubesti apa ! Nu stiu de ce am gandit asa .....Culoarea albastra , pentru mine , simbolizeaza apa .

pupic.gif
nella
Da imi place f mult apa dar sa fie combinata cu munte...e frumos si la mare nu zic nu....dar imi place combinatia dintre mare si munte sau lac si munte..e mult mai frumos...problema e ca imi e f frica de apa era sa mor innecata de 2 ori noroc ca a fost puiul acolo si m-a salvat si am oroare de inot dar de la balaceala in apa mica nu ma dau in loc naughty.gif ...si sa stii ca si mie imi plac f mult delfinii
dany
Combinatie mare + munte .....Ai vazut pozele mele din Egipt de anul trecut ?????? Acolo am avut un apus de soare in care vedeai marea si muntele impreunandu-se si intre ele era soarele care disparea ...............
nella
Nu le-am vazut dar o sa ma uit promit...
Prima experienta de genul asta si singura de pana acum a fost anul trecut in Spania...cand am mers in turneu si a fost locul ideal pt mine ..acolo mi-as face toate concediile in Benidorm...mare.munte o nebunie cheer.gif
dany
Da, am mai citit ca ai zis de Benidorm si .... e pe lista noastra de concediu pupic.gif

Ma uit unde am pozele din Egipt si iti dau link-ul aici , da ?`Voi incerca sa pun doar pozele cu apusul de soare .
Ramo nu se va supara , sigur , ca le pun aici !!!!!!
nella
Mersi mult...nu cred ca se supara poate ii incanta si ei privirea de dimineata naughty.gif
dany
DE AICI incep pozele cu apusul de soare !!!! In fundal se vad si muntii !!!! Noi eram pe vapor , pe mare !!!!!!!!!!!!
nella
Vreau si eu w00t.gif sorry.gif sorry.gif

Nu merge..imi cere parole si user name...sad.gif(
dany
CITAT(nella @ 22-04-2008, 11:50 PM) *

Hmmmmmmm......mai incerc o data .....
May
Stati sa ma bag ca musca in lapte si aici )).gif

Dragii mei socrii au gasit o super oferta pt inceputul lui mai, cand suntem liberi din 1 pana in 5, in Benidorm, 100 de euro de persoana pt 3 nopti si 4 zile, hotel de 3 stelute ( deci de vreo 4 minim in tara) cu toate mesele incluse... pai sa nu iti bagi unghia in gat? sorry.gif Noi nu mergem ca suntem in plina strangere de fonduri pt concediu smile.gif

Si ca sa raspund si la subiect: in tara colectionam timbre si servetele... tibrele sunt tot acolo intr-un album, iar servetele se odihnesc in pace prin vreo groapa de gunoi caci mi le-a aruncat maica-mea... adevarul e ca ii ocupam mult spatiu pe balcon caci aveam o cutie maricica plina cu servetele. Tot in acelasi moment cand am aflat despre sacrificarea servetelor, mi s-a dat veste ca cele 2 papusi ale copilariei mele, care erau d-alea mari, de aproape 1 m, cum erau pe vremuri... asa, deci aceste 2 papusi zac prin pod la bunica-mea caci frate-meu s-a instalat in camera mea si nu a gasit ceva mai bun de facut decat sa le scoata mainile, picioarele, capetele, sa le pun intr-o plasa si sa le expedieze.,.. eh, gata ca sunt off topic )).gif

Mai sunt bolnava cu cerceii, fardurile... dar incerc sa ma tratez..

dany

Ti-am dat PM
nella
Daca vrei sa te tratezi e grav...eu nu vreau asta e marea mea bucurie... naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Sunt oferte f bune in perioada asta.... w00t.gif pacar ca eu stau aici ....si nu acolo..dar cine stie..poate odata si odata am sa ajung sa imi permit sa vad toata lumea rolleyes.gif

CITAT(danyhoney @ 23-04-2008, 01:05 AM) *

Ti-am dat PM

Mersi mult am primit esti o dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
Asa ma apuca toti nervii cand ma gandesc la faptul ca numai pe drumul pana in romania am dat tot atatia bani cat as fi dat daca stateam la mare aici aproape o luna wacko.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 23-04-2008, 12:01 AM) *

Stati sa ma bag ca musca in lapte si aici )).gif

Dragii mei socrii au gasit o super oferta pt inceputul lui mai, cand suntem liberi din 1 pana in 5, in Benidorm, 100 de euro de persoana pt 3 nopti si 4 zile, hotel de 3 stelute ( deci de vreo 4 minim in tara) cu toate mesele incluse... pai sa nu iti bagi unghia in gat? sorry.gif Noi nu mergem ca suntem in plina strangere de fonduri pt concediu smile.gif

Si ca sa raspund si la subiect: in tara colectionam timbre si servetele... tibrele sunt tot acolo intr-un album, iar servetele se odihnesc in pace prin vreo groapa de gunoi caci mi le-a aruncat maica-mea... adevarul e ca ii ocupam mult spatiu pe balcon caci aveam o cutie maricica plina cu servetele. Tot in acelasi moment cand am aflat despre sacrificarea servetelor, mi s-a dat veste ca cele 2 papusi ale copilariei mele, care erau d-alea mari, de aproape 1 m, cum erau pe vremuri... asa, deci aceste 2 papusi zac prin pod la bunica-mea caci frate-meu s-a instalat in camera mea si nu a gasit ceva mai bun de facut decat sa le scoata mainile, picioarele, capetele, sa le pun intr-o plasa si sa le expedieze.,.. eh, gata ca sunt off topic )).gif

Mai sunt bolnava cu cerceii, fardurile... dar incerc sa ma tratez..

Oferta gasita de socrii tai e supppeeerrrrrrrr ! DAR e oferta cautata din Spania , nu ? Deci trensportul e mult mai ieftin ....

Timbre ???? Am avut si eu boala asta acasa dar mi- a trecut blum.gif . Servbetzele colectionez acum . De fapt nu stiu daca se poate numi " cvolectionare " dar incerc sa am servetele pentru fiecare fel de papa : italienesc , cafea , craciun , paster , etc ......

Apropo de papusi : am , aici , in camera de oaspeti , pe balansoar , papusa primita de mine de Craciun cand aveam 13 ani ( ultimul Craciun petrecut cu manadoi parintii ) .....
nella
Si eu aveam boala asta cu timbre si servetele dar m-am lasat de timbre din generala si de servetele..de..nu stiu cand doh.gif ce imi place adun ce nu...nu...Iar la pausi nu mai zic sunt bolnava am rochitele,hainute,acesorii in boxa si tata tot ma bate la cap sa le arunc si mereu ii spun ca le pastres pt copii mei... lol.gif
May
Da, oferta e pt cei care locuiesc aici, transportul nu este inclus, ei merg cu masina cu niste prieteni. Ar fi fost culmea sa fie si transportul ca atunci chiar ca imi bagam unghiile in gat )).gif

Una din papusile de care iti ziceam am primit-o de la Mos Craciun la gradinita si una de la o vecina, ambele erau imbracate cu hainutele mele de cand eram mica. Le spala maica-mea parul si hainutele la fiecare curatenie generala gen Pasti, Craciun, le usca parul cu uscatorul, le impletelea codite.. pana am putut sa am eu grija de ele... si pana le-a transat frate-meu dry.gif. E super ca tu inca mai ai papusa pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.