Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
nella
F frumoase pozele sincer mersi mult mult de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Eu i-am spus tatei asa cand tu arunci toate suruburile si tinichelele tale atunci aruc si eu papusile..pana atunci nu te atingi de ele..dar ce sa iti spun ca in camera mea acasa...am toate papusile pe dulap..barbi si din alea vechi in cutii: lol.gif lol.gif lol.gif ...cand a vazut tata ca jo9c tare...ca eu stiu ca el nu se lipseste de fierataniile lui m-a lasat in pace si uite asa un raft intreg in boza e prlin cu copilaria mea grin.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 23-04-2008, 12:16 AM) *

Una din papusile de care iti ziceam am primit-o de la Mos Craciun la gradinita si una de la o vecina, ambele erau imbracate cu hainutele mele de cand eram mica. Le spala maica-mea parul si hainutele la fiecare curatenie generala gen Pasti, Craciun, le usca parul cu uscatorul, le impletelea codite.. pana am putut sa am eu grija de ele... si pana le-a transat frate-meu dry.gif. E super ca tu inca mai ai papusa pupic.gif

Super faine amintirile tale despre papusi !!! pupic.gif Eu am avut atarnate de teava de la calorifer papusile acealea in gen : papusa-fata . doctorita , papusa - baiat - hornar , etc .........Si aveam peste 30 de ani lol.gif lol.gif lol.gif doh.gif doh.gif
May
Eu ma retrag in barlog cu ursuletul meu, suntem amandoi raciti din pacate sad.gif

Mi-a facut tare bine sa vb cu voi, felicitari nella si ramo pt cat ati slabit, bravo voua pupic.gif

dany mersi mult hug.gif
nella
Somnic dulce May si multumim frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(nella @ 23-04-2008, 12:20 AM) *

F frumoase pozele sincer mersi mult mult de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Le-ai vazut pe toate ??????? Ma bucur ca ti-au placut !!!!! Ce zici de fata mea de " araboaica " ???? )).gif )).gif Ma refer la araboica doar la fata , nu la restul pozelor ca acolo aratam ca si cum o balena nemteasca ar fii aparut pe tarmul Egipt-ului doh.gif sad.gif

In legatura cu papusile am scris si eu in postarea precedenta . Sunt curioasa ce si cat voi mai gasi cand merg acasa )).gif

May , multiiiiiii pupici si .......peste 32 de minute e fix !!!!!!
nella
Am vazut si mi-au placut si nu vb prostii ca esti tare frumoasa sincer pupic.gif hug.gif
Ai PM pupic.gif

Am plecat si eu la nani ca dim tre sa prind masina sa merg acasa...7 ore de druma mi-e rau cand ma gandesc da5r ce sa fac..asta e doh.gif doh.gif tot mai bine e acasa la mama cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulci si somn usor hug.gif
dany
Raspuns la PM !!!! pupic.gif pupic.gif

Eu , frumoasa ????? Bueyyyyyyy, la ce poze te-ai uitat tu ?????? Sigur nu la cele in care eram eu ca eu nu sun t frumoasa .......

Ce se va bucura Ramo maine cand va veadea cat am scris la ea in casutza cheer.gif cheer.gif
nella
Mie mi-au placut na...sac sac sac cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Se va bucura ramo...sigur cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mai ales ca am vizitat-o si am mai facut ceva atmosfera in lipsa ei cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lucy
Te pup iubita pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Scriu si eu la Ramo in casuta sa se bucure si de mine blum.gif
anca veselie
ramo pupic.gif , pe unde cutreieri?
dany dulce, mie imi place sa colectionez locuri noi, si mi-am propus ca in fiecare an sa merg in cel putin un loc nou, nu conteaza ca-i in tara sau in strainatate.
Ramo
Chiar ca ma bucur ca ati fost in vizita la mine si v-ati simtit bine.
Eu colectionez lumanari.....de toate felurile, culorile, formele....numai lumanari am prin casa....niciodata nu le aprind.
Anca, la munca am fost, de 30 de minute am ajuns acasa.
Azi mananc numai fructe, am bagat ceva pana acum si m-a luat un somn....la vremea care e afara as face bine sa ma bag in pat....
anca veselie
ce fructe ai mancat?
Ramo
O banana, 3 mere, o portocala, compot de fructe (cocktail).
anca veselie
atat???????????//
Ramo
Da )).gif
Mai am in plan un ananas, si diseara o salata de fructe si daca imi e foame tare, cum imi e acum, o sa bag si niste seminte.
Ramo
Si cum mi-a fost foame, am mancat deja semintele. Acum imi curat un ananas si il mananc in timp ce ma uit la telenovela.... Sim ca am o burta de la fructe...si sunt atat de balonata sad.gif
Ramo
Inca mai mananct la ananasul ala, de la 6.30 doh.gif
Doar pe mine ma pisca limba de la ananas proaspat sau am eu o problema?
Am pus si oul la fiert pt dimineata.....merg sa fac salata, ceaiul antiadipose, dushul si apoi in pat ca ma doare iar capul si stranut si....cred ca ma paste o raceala chiar de Paste. sad.gif
Cherie
Ce telenovela? )).gif
anca veselie
si pe mine ma pisca limba de la ananas proaspat blum.gif
bubbles
Mie nu prea imi place decat compotul blink.gif pupic.gif
Cherie
Ramo, pe unde ai disparut?
nella
Cum te simti dupa yiua de legume?Eu am ajuns acasa si am facut cam foamete ca ai mei au numai mancare buna si nu m-am apropiat ayi am mers in kaufland sa cumpar de papica ca nu mai puteam lol.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif DULCE DE TOT si abia astept sa mai vb pupic.gif
Andreea-Rodica
Am trecut sa-ti urez Paste Fericit, sa ai lumina in suflet si sa ne revedem cu bine! hug.gif
Eu plec la mama si abia astept, nu mai am rabdare. biggrin.gif
aki
Imagine
PASTE FERICIT give_rose.gif
BuFiTaSaD
Fetelor ma primiti si pe mine aici cu voi wink1.gif ... am sa incep si eu de luni cu numaratul caloriilor ...sper sa ma ajute ca am necoie sa dau jos cam 10-12 kg sad.gif( mult stiu ...dar cu multa vointa si putin noroc am sa reusesc ...va pupic.gif si sper sa fiti alaturi si de mine !!Paste fericit tuturor!!
Ramo
In sfarsit am ajuns si pe aici.
Ieri dupa munca am vebit acasa sa mananc, nu am apucat decat o ciorba, apoi a trebuit sa fug sa imi aleg viitoarea masina, unde am stat 2 ore. La ora 19 am plecat la cosmetica de unde am ajuns acasa la 21 si ceva. Asa ca ieri am mancat doar vreo 500 calorii doh.gif
Azi la 10.30 am fost la coafor, m-am dus apoi la munca pana la 15.30 iar la 16 eram la manichiura si pedichiura. Am ajuns acasa la 20, rupta de foame (am mancat azi dimineata o salata de fructe), mi-am pus 3 cartofi in cuptor, acum i-am mancat.
Dimineata la 8 plec, mai a de facut bagajul, 5 minute )).gif
Nella, am avut zi de fructe, nu de legume, a trecut bine, am mai bagat si ceva seminte.
Andreea, iti doresc si tie un Paste fericit si distractie pl;acuta acasa.
Bufitadas, bine ai venit, vei scapa de cele 10-12 kg cu calorii. Eu am scapat de 10. Uita-te si la Nella, si ea e tot cu caloriile.
Ramo
Bineinteles ca dupa ce am mancat mi s-a facut rau si am dat totul afara, am baut apoi dintr-o gura un litru de apa cu lamaie. Acum mor in continuare de sete dar nu mai imi e rau macar. Si ma mai si doare in partea stanga de nu stiu cum sa stau. doh.gif
dany
CITAT(BuFiTaSaD @ 25-04-2008, 12:24 PM) *

Fetelor ma primiti si pe mine aici cu voi wink1.gif ... am sa incep si eu de luni cu numaratul caloriilor ...sper sa ma ajute ca am necoie sa dau jos cam 10-12 kg sad.gif( mult stiu ...dar cu multa vointa si putin noroc am sa reusesc ...va pupic.gif si sper sa fiti alaturi si de mine !!Paste fericit tuturor!!

Bine ai venit , BuFi ( Nicoleta ) !!!!! give_rose.gif Ai nimerit exact in jurnalul potrivit !!!! Aici e casutza profesoarei in ale numaratului caloriilor !!! Bafta multa si sigur vei reusi !

Ramooooo, ce masina ai acum ???? Sa o folosesti cu placere si sa te poarte peste tot fara incidente neplacute ! pupic.gif pupic.gif
Bueyy, mi-ai zis azi in sms ca poate dau un cocktail in seara asta ...DAUUUUUUU , cum sa nu ....DARRRR tu n-ai vazut poza care am pus-o acum cateva zile aici cu paharele de cocktail pe care l-am facut ???? eusa_think.gif

CITAT(ramonavlas @ 25-04-2008, 09:30 PM) *

Bineinteles ca dupa ce am mancat mi s-a facut rau si am dat totul afara, am baut apoi dintr-o gura un litru de apa cu lamaie. Acum mor in continuare de sete dar nu mai imi e rau macar. Si ma mai si doare in partea stanga de nu stiu cum sa stau. doh.gif

Hey, ce e cu tine ???? pupic.gif
Ramo
Multumesc, multumesc de complimente.....
Am vazut poza, cum sa nu, dar cocktail-ul ala a fost pt atunci, acum e deja vineri, vreau altul ca daca nu,.....fac urat devil.gif
Mi-am comandat deocamdata masina, dureaza vreo 4 luni ( numa bine ca vara asta vroiam decapotabila pe care o am). Azi am platit si avansul la ea, o sa o iau cu banii jos fara leasing. Masina este Mercedes CLS si arata asa...a mea va fii auriu cameleon cu piele crem.
http://www.mercedes-benz.ro/content/romani....html#chapter=1

Acum mi-am mai revenit, cred ca am mancat prea cu pofta....daca dai si cocktail-ul ala, imi revin de tot, promit )).gif

Masina cu care ma fatzai pana atunci este asta, doar ca a mea e rosie
http://www.peugeot.com/en/products/cars/Peugeot-307-cc.aspx
dany
Cocktail-uri cat cuprinde pentru tine sa te faci bine !!!!! pupic.gif pupic.gif
Um pina colada pentru inceput ???

Imagine

Deciiiiiii.....cu ce masina ma duci pe mine ? naughty.gif )).gif
Ramo
Multumesc de cocktail...acum pe cuvant ca mi-am revenit de tot pupic.gif
Deciiii pe tine te voi duce cu decapotabila, cealalta imi vine abia prin august, la fix pe cand e gata vara.

Imi iau coktail-ul in pat langa mine ca dimineata la 7 trebuie sa ma trezesc doh.gif
V-am pupat pe fiecare in parte, va doresc "sa pasteti fericite" cum se spune la noi, si aveti grija la mancare, eu una singur voi avea.
O sa imi fioe dor de voi.....sa ne revedem cu bine luni sau marti seara....in functie de cand ajung luni.
Dany, o sa iti trimit sms sa stii de existentza mea.
dany
Si tu sa " Pasti fericita " langa familie !!!!! Te astept sa revii !! pupic.gif pupic.gif

Dar tinem legatura prin sms hug.gif hug.gif

Eu nu promit ca voi avea grija la mancare pentru caaaaaaa.....La Pastele lui Dirk n-am gatit nimic . Iar acum vreau sa fac macar cateva sarmale si poate un chec-aperitiv . Plus oua vopsite si prajitura despre care am scris in jurnalul meu ....

Sunt iertata ca voi papa mai mult ?????? Sper , ca doar sunteti fete bune naughty.gif

BuFiTaSaD
Multumesc fetelor ca sunteti asa amabile va pupic.gif pe toate si sper ca am sa reusesc cu ajutorul vostru sa scap de kg in plus PAste feritit tuturor!!!
dany
Si tu sa ai un PASTE FERICIT , Nicoleta !!!!!!!
Zilele astea nu va prea multa miscare pe aici dar dupa Paste ne vom reveni toate la numarat calorii , puncte , etc .Banuiesc ca nici tu nu vei tine cont de dieta zilele astea . Asa ca .....vom reveni toate cu forte proaspete de marti dimineata give_rose.gif

Ai tabelul de calorii ?????

Siiiiii...poate ne spui mai multe despre tine : Varsta , greutatea de acum , greutatea la care vrei sa ajungi ( poate iti pui un ticker ) , ocupatie, casatorita , copii , catel , pisica , purcel , etc ... )).gif

Noi suntem un pic mai ....nebunatice pe aici ......De aceea asa de multe intrebari )).gif
BuFiTaSaD
buna danyhoney ... eu chiar si in aceste zile tin cont de dieta ptr ca ... ma consider obeza...am 21 de ani 1.67 si 82 kg ...am incercat foarte multe diete dar ...fara rezultat...nu sunt casatorita...nici copii nu am ....sunt din Caransebes dar acum stau in Spania(Valencia)...si imi doresc din suflet sa ajung la kg pe care le aveam acum 1jumate 68 kg sad.gif era mult mai bine atunci dar....ce pot sa zic ..decat ca ma pun pe treaba alaturi de voi tiket nu prea ma pricep sa pun sad.gif asa ca ... mai bine las fara poop male pupic.gifpupic.gifpupic.gif
dany
Nicoleta , eu nu te-as considera obeza !!!!!!! Esti putin plinutza si atat !!

Faptul ca ai tinut multe diete pana acum , cum spui , ar putea influenta slabirea in primele saptamani ( daca te apuci de numarat calorii ) dar nu e o regula . Depinde de organismul tau .

Da click pe unul din ticker-ele noastre si asa vei reusi sa ai si tu un ticker , daca vrei .

As zice sa tre apuci de numarat calorii dupas Paste !!!!! Sau nu tii Pastele deaorecer esti in Spania ??? Apropo de asta : MAY e tot din Spania ( o cunosti daca intri in jurnalul meu ) si o mai avem pe sexymom ( are jurnal ) tot din Spania - Madrid ) .Poate iei cumva legatura cu ele si te vor ajuta .

Noi suntem aici si cand ai intrebari ...vei primi mereu raspunsul ( chiar daca dureaza un pic ) .

Multaaaaa bafta !!!!!!!

P.S. Ai intrat in jurnalul perfect : proprietara acestui jurnal e profesoara noastra in numarat caloriile !!!
BuFiTaSaD
Merci Danyhoney ptr incurajari ..tin Pastele chiar daca sunt in spania ... si chiar daca al meu a trecut pre ca sunt catolica biggrin.gif dar prietenul meu e ortodox si asa le tin pe aman2 biggrin.gif imi e putin ca greu cu numaratul ca nu ma prea pricep si nu am nici cantar de bucatarie sa cantaresc deci ...aprecieaz dar nu exagerez...iubesc foate mult salatele de legume si pot sa zic ca as putea trai numai cu asta ...dar sunt constienta ca nu e chiar asa snatos ....va pupic.gif si va multumesc ca ma sustineti ... chiar ma ajuta foarte mult...pupic.gifpupic.gif
Cherie
Imagine

Ramo, superba masina wub.gif

pupic.gifpupic.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Nicoleta , fa cumva si cumpara-ti un cantar de bucatarie !!!!!! E fffff necesar ! Din aproximari poti gresi .... Uita-te pe Ebay , acolo gasesti multe cantare de bucatarie si , de multe ori , mai ieftine decat in magazine . Ai grija sa fie un cantar care incepe sa cantareasca de la 1 gram !!!! Bafta multa si te asteptam cu meniuri si intrebari ! give_rose.gif

Hristos a inviat , Ramo !!!!!
Sper ca te simti super bine si te astept sa revii ! pupic.gif
nella
HRISTOS A INVIAT
tE PUP DULCE DE TOT...sA SI GRIJA DE TINE pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
BuFiTaSaD
Am sa revin sigur ptr ca ma simt foarte bine aici printre voi si cu voi ...maine am sa imi cumpar cantarul si ... ma pun la treaba cu voi ...poop male si Cristos a inviat!!! pupic.gif:
May
Hristos a Inviat! pupic.gif

Deci )).gif Unde e tabelul cu calorii dupa care va luati voi?

P.S.: ramo, nella ne vedem curand )).gif
BuFiTaSaD
CITAT(Maybeline @ 28-04-2008, 12:29 PM) *

May in prima pagina a acestui jurnal pupic.gifpupic.gif
May
Dohhhhhhh doh.gif Mersi floare.gif
BuFiTaSaD
CITAT(Maybeline @ 28-04-2008, 12:43 PM) *

Dohhhhhhh doh.gif Mersi floare.gif

cu placere si multa bafta pupic.gif
nella
CITAT(Maybeline @ 28-04-2008, 01:29 PM) *

La mine in jurnal gasesti la pagina 36..si la ramo in jurnal la inceput..eu ma iau dupa tabelul ramonei si in ale mele ma uit cand am nelamuriri pupic.gif pupic.gif

Ramo cum a fost la shopping cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cum stai cu kg??? pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
Ramo
Adevarat c-a inviat!
M-am intors in sfarsit, mi-am luat iar o gramada de haine doh.gif , am umblat f mult da am si mancat. Nu ma cantaresc inca, si nu stiu daca sa incep de maine cu caloriile si de 1 mai.......
De 1 mai oricum mergem la gratar daca e vreme frumoasa, dar am apsca....si aia nu stiu cat sa o calculez.
De luni ma apuc de dieta de 90 de zile.
Pasca nu am multa, vine babuinul la mine, ciocnim un ou si il pun sa manance toata pasca sa nu mai am tentatii )).gif
dany
Iar ti-ai luat haine ??? )).gif )).gif Bravo tie !!!!! Mi-as lua si eu dar .... al [*****] buget doh.gif

Ce m-ai distrat cu faza cu pasca si al tau babuin lol.gif lol.gif lol.gif Dirk a trebuit sa manance azi cam 1/4 din prajitura singur ca sa scapam de ea ( eu am fost la munca asa ca am lipsit la timpul de cafea+praji) . Si asa m-am scos ( cumva ) pe ziua de azi cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am reusit sa-ti aud vocea cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ce dor mi-a fost de accentul din Ardeal !!!!! Saru-mana inca o data pentru telefon !!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif Mi-ai facut seara frumoasa !!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.