Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 28-04-2008, 01:29 PM) *

Hristos a Inviat! pupic.gif

Deci )).gif Unde e tabelul cu calorii dupa care va luati voi?

P.S.: ramo, nella ne vedem curand )).gif

Woooow, tocmai am aflat ca ne vom intalni si cu tine cheer.gif cheer.gif
Suuuuper!

CITAT(danyhoney @ 28-04-2008, 09:53 PM) *

Iar ti-ai luat haine ??? )).gif )).gif Bravo tie !!!!! Mi-as lua si eu dar .... al [*****] buget doh.gif

Ce m-ai distrat cu faza cu pasca si al tau babuin lol.gif lol.gif lol.gif Dirk a trebuit sa manance azi cam 1/4 din prajitura singur ca sa scapam de ea ( eu am fost la munca asa ca am lipsit la timpul de cafea+praji) . Si asa m-am scos ( cumva ) pe ziua de azi cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am reusit sa-ti aud vocea cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ce dor mi-a fost de accentul din Ardeal !!!!! Saru-mana inca o data pentru telefon !!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif Mi-ai facut seara frumoasa !!!

Pai da, si eu ii dau babuinului sa manace pana se sparge sa termine tot ce nu imi convine di frigider si din camara. Asta tot timpul, nu doar acum de Paste! )).gif
O sa te reobisnuiesti si tu cu accentul din Ardeal....sper ca mai poti dormi la noapte, dupa asa surpriza pupic.gif )).gif
dany
Asa-i ca e super ca ne vom vedea si cu May ? cheer.gif cheer.gif Va trebui doar sa stabilim ziua in care ne vom vedea : 10 sau 11 iulie .........

Scumpa , dupa asa un telefon voi dormi ca un bebe : voce frumoasa , accent de care mi-a fost dor , surpriza mareeeeeeee !!!!! Totul la un loc a fost ceva .... neasteptat !
SIIIIIIIIIIII , pentru acest telefon iti dau TIE premiul de cea mai nebuna dintre noi 2 ( eu am dat doar un sms ) !!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Yeeeeeeeeee, am castigat!!!!!
Sunt cea mai nebuna!!! cheer.gif
Da oare asta ar trebui chiar sa ma bucure??? huh.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 28-04-2008, 09:40 PM) *

Yeeeeeeeeee, am castigat!!!!!
Sunt cea mai nebuna!!! cheer.gif
Da oare asta ar trebui chiar sa ma bucure??? huh.gif

lol.gif lol.gif Din punctul meu de vedere ......da , ar trebui sa te bucure !!!!!! Asta inseamna ca esti o fiinta plina de viata , plina de voie buna , plina de nebuneli ( cum spun eu ) , NU aceea fiinta trista si fara chef de viata din trecut !!! E pararea mea !!! hug.gif pupic.gif
ramonavlas
Neatza....eu sunt la munca si nu prea am chef de asa ceva mai ales ca e vreme super afara.
Dany, imi place punctul tau de vedere.....in cazul asta ma bucur ca am castigat trofeul de "cea mai nebuna" )).gif
dany
hug.gif pupic.gif
nella
Vine si May la Bv??? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Yupiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif
Se vede ca va distrati bine aici..si eu am stat in pat si m-am simtit groaznic....macar acum sunt putin mai bine si abia astept sa revin cu forte proaspete langa voi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
BuFiTaSaD
Fetelor i-a spuneti-mi si mie parerile voastre biggrin.gif Crede-ti ca anticoncenptionalele 创m-au ajutat 创sa ma ingras asa de mult intr-un timp record....e adevarat inainte sa incep sa le iau ma mentineam la 65-67 de kg ....dar de cand am inceput sa le iau vedeam cum iau si kg in plus..crede-ti ca daca ma las de ele am sa slabesc mai usor ....ptr ca vad ca 创ma ajuta创 sa nu slabesc prea usor..adica slabesc dar cu marifoarte mari eforturi!!!Astept parerile voastre pupic.gif pupic.gif :hugs:
BuFiTaSaD
Cand si unde e acesta intalnire?poate ma primiti si pe mine wink1.gif sa va cunosc si eu ca...eu sunt cea mai noua pe aici si nu prea cunosc multa lume....cel putin asa cred (,) ca sunt cea mai noua hug.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif Hristos a inviat!
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 29-04-2008, 01:57 PM) *

Adevarat c-a inviat! pupic.gif Cum ai petrecut?

Bufi, am vazut ca ai gasit subiectul cu intalnirea. Despre anticonceptionale nu stiu ce sa iti spun,....nu am folosit niciodata si nici nu am de gand pupic.gif
BuFiTaSaD
CITAT(ramonavlas @ 29-04-2008, 03:18 PM) *

CITAT(anca veselie @ 29-04-2008, 01:57 PM) *

Adevarat c-a inviat! pupic.gif Cum ai petrecut?

Bufi, am vazut ca ai gasit subiectul cu intalnirea. Despre anticonceptionale nu stiu ce sa iti spun,....nu am folosit niciodata si nici nu am de gand pupic.gif

Da am gasit mersi pupic.gif sper sa pot ajunge si eu pupic.gif wink1.gif normal daca ma primiti hug.gif wink1.gif
ramonavlas
Bineinteles ca te primim...si inca asa cum stim noi pupic.gif asa ca pregateste-te pupic.gif
BuFiTaSaD
CITAT(ramonavlas @ 29-04-2008, 03:40 PM) *

Bineinteles ca te primim...si inca asa cum stim noi pupic.gif asa ca pregateste-te pupic.gif

cheer.gif Deja am inceput sa imi caut bilet ca sa ajung pana in 12 iunie acasa ...poate chiar imi iau numai pana la Buc wink1.gif pupic.gif dar mai e pana atunci ...mai vb pupic.gif pupic.gif!! floare.gif
BuFiTaSaD
Fetelor vreau sa va prezint catelushi mei sper sa va placa si am sa va mai trimit si niste lamai de la mine din gradina ca sa beti cu apa plata wink1.gif wink1.gif Va las si o ramura de trandafiri ... tot de la mine din gradina wink1.gif wink1.gif !!!

De ce nu ma lasa sa pun pozele sad.gif sad.gif !!
ramonavlas
Chiar, de ce nu te lasa sa pui pozele? Si eram asa curioasa de catzei/.....
May
Sper sa putem sa ne intalnim in 10 ca imi vine cam aiurea sa plec de acasa in 11, cu o zi inainte sa ma intorc in Spania, ca na, as vrea sa stau cu parintii rolleyes.gif. Acum nu stiu daca poti tu ramo sa vii din 10 la dany si sa stai pana in 12 cand pleaca ea.... mai vedem noi pana atunci cheer.gif
ramonavlas
Din "cauza" mea nu va faceti probleme, am un program flexibil, mi-l fac cum vreau eu....asa ca sunt dispusa oricand. pupic.gif
BuFiTaSaD
Nu ma lasa sa pun pozele ptr ca sunt prea mari sad.gif si nu stiu cum sa le fac mici ... am sa incerc sa fac poze cu telu poate o sa fie mai mici si o sa ma lase pupic.gif
ramonavlas
http://forum.oneden.com/Cum-incarc-o-fotog...forum-t680.html
Ia incearca de aici.
BuFiTaSaD
cheer.gif Azi sunt super fericita..... cheer.gif cheer.gif am reusit sa mananc mult mai putin decat normal si sa beau 3 litri de apa... in plus am facut si 300 de sarituri la coarda ...deci o zi energica...acum cand vine ubi de la lucru ma duc la plimbarea de seara o ora si jumate si mai papa un mar ....si nanica smile.gif va multumesc la toate ca ma sustine datorita voua fac ce fac ....si pot sa fac pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif :floare ptr toate ubitele mele de pe forum !!!

创cu coarda创 pardon .... dar inca nu ma sui pe cantar pana luni wink1.gif wink1.gif
deci luni aflati noutati wink1.gif wink1.gif
ramonavlas
Bravo pt ambitie, asta trebuie in al doilea rand, in primul rand trebuie vointa....deci le ai pe amandoua, sunt sigura ca vei reusi sa scapi de kg care te supara.
Eu din pacate nu ma pot lauda asa ca tine deocamdata,,,,,da de luni....ma iau iar "la tranta" cu kg )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif
aki
pupic.gif Buna Ramo.Vad ca puneti de o intilnire wink1.gif Sa beti un pahar de ceva si pentru mine tease.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-04-2008, 07:39 PM) *

Eu din pacate nu ma pot lauda asa ca tine deocamdata,,,,,da de luni....ma iau iar "la tranta" cu kg )).gif

Si eu , si eu !!!

Sa ai o zi superba ! pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 29-04-2008, 06:27 PM) *

Sper sa putem sa ne intalnim in 10 ca imi vine cam aiurea sa plec de acasa in 11, cu o zi inainte sa ma intorc in Spania, ca na, as vrea sa stau cu parintii rolleyes.gif. Acum nu stiu daca poti tu ramo sa vii din 10 la dany si sa stai pana in 12 cand pleaca ea.... mai vedem noi pana atunci cheer.gif

Exact la fel ma gandisem si eu : pe 10 hug.gif Poate mergem in Poiana la mici , bere si k黵tosch - kolacs )).gif
BuFiTaSaD
In 10 nu cred ca pot ajunge eu sad.gif dar sa vad inca nu sunt sigura de plecarea mea...voi incerca din rasputeri ... !! wink1.gif wink1.gif
ramo ms ptr incurajari ...sper ca vointa sa nu moara pe parcurs pupic.gif !
ramonavlas
CITAT(aki @ 30-04-2008, 10:32 AM) *

pupic.gif Buna Ramo.Vad ca puneti de o intilnire wink1.gif Sa beti un pahar de ceva si pentru mine tease.gif

Eu promit ca beau pt toata lumea care nu va fi prezenta )).gif

CITAT(danyhoney @ 30-04-2008, 10:48 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-04-2008, 07:39 PM) *

Si eu , si eu !!!

Sa ai o zi superba ! pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 29-04-2008, 06:27 PM) *

Exact la fel ma gandisem si eu : pe 10 hug.gif Poate mergem in Poiana la mici , bere si k黵tosch - kolacs )).gif

Mmmm, mici, bere....nu sunt cu ele...da de kurtos tocmai mi-ai facut pofta si acum tre sa ma duc sa imi cumpar, nu???? salut.gif
ramonavlas
Am ajuns acasa...mi-am facut zi scurta. Maine vrem sa mergem la ai mei sa facem gratr, sa ne dau pe lac cu hidrobicicleta, sa jucam fotbal, tenis....da cred ca vine o ploaie.....sa speram totusi ca isi revine vremea pe maine.
M-a apucat un chef de gatit....asa ca diseara gatesc ceva mai pompos cica )).gif dintr-o carte de bucate cu poze naughty.gif
anca veselie
salutare! am petrecut bine, a fost un paste reusit! nici nu ma asteptam! poate mi-am revenit la starea mea buna, sper sa nu ma apuce iar depresarea.
poze ceva ai?
pup u hug.gif
ramonavlas
doh.gif Iti dai seama ca de la atata shopping nu am avut timp de poze )).gif
Cand am plecat, pe drum ne-am oprit pe un deal si am mancat. Am deschis portbagajul masinii, am pus fata de masa si am mancat pasca, sunca fiarta, cas, slanina, ridichi, rosii, ceapa verde....ca in vremurile cand eram mici si nu prea aveam bani. Mi-a placut super mult. Acolo am facut ceva poze dar sunt la fratele meu in aparat, astept sa mi le dea si mie.
ramonavlas
Cum am avut mare chef de gatit, m-am si apucat. Fac pui milanez cica. Tai pieptu de pui apropae in doua pe ling (sa fie ca un buzunar) si am bagat in el kaizer, mozarella, rosii, l-am dat tot prin pesmet si l-am pus in tava pe o folie de aluminiu. Langa el fac vinete pane.
Sunt curioasa cum iese....ca arata super.
dany
CITAT(BuFiTaSaD @ 30-04-2008, 10:55 AM) *

In 10 nu cred ca pot ajunge eu sad.gif dar sa vad inca nu sunt sigura de plecarea mea...voi incerca din rasputeri ... !! wink1.gif wink1.gif
ramo ms ptr incurajari ...sper ca vointa sa nu moara pe parcurs pupic.gif !

In 10 ne vedem in Brasov !!! Bucuresti-ul ramane pe 12 give_rose.gif
CITAT(ramonavlas @ 30-04-2008, 05:26 PM) *

Cum am avut mare chef de gatit, m-am si apucat. Fac pui milanez cica. Tai pieptu de pui apropae in doua pe ling (sa fie ca un buzunar) si am bagat in el kaizer, mozarella, rosii, l-am dat tot prin pesmet si l-am pus in tava pe o folie de aluminiu. Langa el fac vinete pane.
Sunt curioasa cum iese....ca arata super.

Asa-i ca pui si poze cu papa ????? Oare cate calorii o avea ? tease.gif
ramonavlas
Asa-i ca nu pun poze? )).gif
Are 460 calorii/portie.
Cam asa e, doar ca al meu arata muuult mai frumos
http://www.vulpeabucatar.com/retete/mancar...anez/index.html
dany
Nu sunt multe calorii ....ma asteptam la mai multe.

Pofta buna cand e gata si sa te gandesti si la mine cu o bucatzica floare.gif

Hai ca era sa uit ...

Ramo , Lavi iti transmite salutari !
ramonavlas
Hm, Lavi e Axe?
O salut si eu.
dany
da, axe
ramonavlas
Am pus puiul la cuptor, vinetele pane sunt deja gata, mergem sa punem masa si sa papam....va spun impresiile dupa.
dany
CITAT(ramonavlas @ 30-04-2008, 06:55 PM) *

Am pus puiul la cuptor, vinetele pane sunt deja gata, mergem sa punem masa si sa papam....va spun impresiile dupa.

Cu cine papi ca eu nu sunt acolo ... naughty.gif

Pofta buna va doresc , si eu merg sa pap acum si poate revin dupa aceea pupic.gif

Inainte sa ies iti las o sticla de Imagine

Sper ca ai lamaie si sare in casa lol.gif pupic.gif
ramonavlas
Ohoho, am si baut deja, sarumana.
Am mancat cu babuinul. A fost super super, nu stiu cand mai am ocazia sa fac daca de luni ma apuc de dieta de 90 de zile, da cu sigurantza voi mai face.
dany
A mai ramas ceva din sticla si pentru mine sau ati baut-o voi pe toata ? )).gif blum.gif

Tu cum faci vinetele pane ? Spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca eu am facut doar salata de vinete pana acum ( de cand ma stiu ) blushing.gif sad.gif

Eu am o pasarica pe creier ( de fapt e un stol intreg daca ma gandesc bine ) : ce nu cunosc , nu mananc . Dar , zic , eu ar fii cazul sa incerc ceva nou , nu ?
ramonavlas
Eu am alta pasarica pe cap. Tot ce e nou, abia astept sa gust macar.
Tai vanata (asa cu coaja cu tot) in feliute subtiri, pun sare, piper si o las putin in frigider sa mai iasa din apa. Apoi o dau prin faina, ou si o arunc in ulei....e bestiala dar cu cam multe calorii. Exact la fel fac si dovlecel pane.

In legatura cu tequila......de ce nu ai venit mai repede? )).gif )).gif
dany
Bagat la cap si se va face cat de curand pupic.gif

Pasaricile noastre ( alea de pe creier !!!! ) sunt fff diferite )).gif

CITAT(ramonavlas @ 30-04-2008, 08:17 PM) *

.
In legatura cu tequila......de ce nu ai venit mai repede? )).gif )).gif

wacko.gif Adica ????? Ati terminat sticla ???? Of , ce ma fac eu cu voi ?!?! Noroc ca mai am o sticla in beci si pe asta nu o impart, na ! blum.gif tata.gif tata.gif
ramonavlas
Bine ca mi-ai zis, cand vin in vizita, direct in beci ma bag... )).gif
dany
lol.gif lol.gif Schimb locul pana atunci ( bine ca mi-ai zis blum.gif ) lol.gif tease.gif

Cum te cunosc .... mai degraba te vei baga la sertarul meu plin cu ceaiuri )).gif
ramonavlas
Mmmm, subiectul asta imi place tare......ia zi ce ceaiuri ai tu pe acolo????
Ca la mine in camara, 2 politze sunt numai de ceaiuri )).gif
dany
Paiiiiiii..... are trebui sa fac un inventar ca sa stiu ce soiuri am .....Incepand de la ceai de musetzel si pana laaaaa ceai verde clasic, ceai verde cu diferite arome , ceai de capsuni cu vanilie , ceai de mere , etc .....Pe bune ca nu stiu exact ce am ....
ramonavlas
Pe bune ca ma teleportez la matalutza in seara asta, ma primesti, da??
Da vin repede repede sa nu apuci sa schimbi locul la tequila. )).gif

Eu am plecat in pat, mi-a promis babuinul o ora intreaga de masaj, maine intru abia seara.
Dimineata la 11.30 ne intalnim toata gasca la Real sa facem cumparaturile si apoi mergem la ai mei.
V-am pupat si va doresc un 1 Mai frumos, plin de soare, voie buna, distractie, bere, mici ....si ce se mai ureaza. )).gif
dany
Pai eu fac pregatiri sa te primesc si tu dispari la masaj ???? ( nu-mi imprumuti si mie babuinul tau pentru ceva masaj ?? naughty.gif lol.gif

Sa ai un 1 mai superrrrrrrrrrr !!!!!! la noi se pare ca va ploua asa ca nici gand de gratar sad.gif .
Mici n-am aici , oricum , asa ca astept concediul in tara sa ma umflu lol.gif

pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Netza cheer.gif
M-am trezit la 8.15 si vroiam sa dorm mai mult. Ma trezesc fara ceas cam pe la 8, ora asta e de mers la toaleta )).gif , ca altfel....pana la 10 nu ma miscam din pat.
La noi nu e f frumos, nu a dat inca soarele, il mai asteptam...
Dany, iti trimit babuinul la masaj, cum sa nu? Dar doar ziua ca seara e pt mine (la masaj) )).gif

Haideti fetelor, trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
BuFiTaSaD
Imagine Sper acum sa reusesc sa pun pozele cu ai mei catelushi wink1.gif Imagine Acesti sunt trandafiri de la mine din curte wink1.gif Imagine si putine lamai ptr apa plata wink1.gif pupic.gif Imagine cheer.gif

Se pare ca am reusit de data asta cheer.gif wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.