Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
ramonavlas
Neatza Bufi, frumosi tare catzelusii, trandafirii superbi si lamaiul......il vreaaaaaaaaau!
Ce faci azi de 1 Mai? pupic.gif
BuFiTaSaD
Ramo nu fac nimic interesant ptr ca sunt singura ..ubi meu e la lucru ... cred ca ma pun la plaja in terasa...si mai invat cate ceva ptr admitere ca se aprope cu pasi repezi si .... inca mai am foarte mult de invatzat ....sunt putin sad.gif azi ptr ca ieri m-am cantarit si nu mi-a placut ce am vazut...dar eu sper sa fi fost de la apa pe care am baut-o ... sad.gif sad.gif am baut ceva cam 4 litri sad.gif
nella
LA MULTI ANI DE 1 MAI cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Inca o zi de stat degeaba cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Bufi...eu am luat mult timp pilule...nu m-am ingrasat niciodata pe perioada tratamentului ca sa zic asa..am luat proportii dupa ce l-am orpit cam 3 kg intr-o luna nu mult dar destul cat sa ma supere///mi-am intrebat medicul si mi-a spus asa...nu pilulele ingrasa....din cauza ca sunt hormoni pot da sensatie de foame sau nu...vina ne apartine noua ca dam stomacului mai mult decat are nevoie si asta inseamna ca ne ingrasam....de aici rezulta ca nu pilulele sunt de vina si noi ca nu ne putem infrana poftele...
Sper ca ai inteles ce am explicat grin.gif
BuFiTaSaD
Da Nella am inteles merci mult pupic.gif pupic.gif oricum de luna vitoare nu le mai ptr ca plec in Ro si acolo nu mai am nevoie de ele ....ptr ca acolo ma pun pe invatzat si na ubi meu o sa fie departe de mine ... pana de craciun o sa ne vedem doar in poze si pe net .... poop male pupic.gif pupic.gif

´´nu le mai iau´´
nella
Eu le-am oprit pt ca ma vad destul de rar cu iubi meu si din cauza asta am zis ca nu are rost sa imi bombardez corpul cu hormoni degeaba plus ca am si probleme cu fierrea si nu ma simteam nici bine,si vreau sa spun ca e mai bine acum am scapat de un stres...sa le iau la ora fixa si asa mai departe...urasc distanta sad.gif ...si noi ne vedem destul de rar el sta la piatra ,acasa si eu la bv..ne vedem cand vin eu acasa sau cand imi mai face el vizite....sunt apoape 6 ani de cand ne chinuim asa dar nu am ce face...el aici isi castiga existenta ,eu acolo...si nici unul nu vrea sa renunte la ce face...asta e povestirea asa pe scurt pupic.gif
Sexymom
Bufi ai marea la 2 pasi si faci plaja pe terasa???
Vad ca nu sunt singura la scarbici azi, mai e si iubi al tau )).gif

Nella ce greu trebuie sa fie pentru voi 2 sa stati asa departe sad.gif imi amintesc cum am stat eu 7 luni fara iubi al meu si el venea de 2 ori pe luna acasa cate 4 zile.

Ramo ce faci tu astazi?
nella
E GREU dar nu am ce face am incercat pe cat s-a putut sa vin mai aproape de casa dar nu mi-a convenit dpdv financiar...acum astept ca el sa i-a odata decizia de a se muta cu mine si de a-si incepe o viata acolo impreuna cu mine....dar asta nu se arata prea curand la orizont si sincera sa fiu asta ma doare cel mai tare...dar cine stie poate se va lumina si mintea lui candva sorry.gif
BuFiTaSaD
Sexymom m-i s-a stricat masina sad.gif si nu am cu ce ajunge la mare sad.gif asa ca cea mai buna cale e terasa smile.gif
Nella ubi meu o sa ramana in Spania si eu plec in Ro la scoala ... imi doresc sa fac si acea scoala si sa ramanem si impreuna ...exact cum ai zis tu nici unu nu vrea sa renunte la ceea ce isi doreste...sper sa fie totul bine si sa trecem si peste asta o sa fie foarte greu mai ales ca aici suntem 24 din 24 impreuna ... si dintr-o data ne vedem doar in vacantze si de sarbatori sad.gif sad.gif stiu ca e nasol dar sincer nu vreau sa raman in Spania ptr totdeauna vreau sa fac ceva in Ro ca acolo e casa mea pupic.gif pupic.gif sper sa fie totul bine si sa raman cu aman2 .... poate cu timpul il conving si pe ubi sa vina acasa de tot (acasa in Ro) hug.gif
nella
Cu timpul se vor limpezi lucrurile...parerea mea e sa-ti faci si tu un viitor...vezi bine ca fara o amarata de diploma nu poti mace mai nimic...trebuie sa ai si tu idealurile tale si daca e sa fiti impreuna o sa reziste si relatia vostra..nu zic ca va fi usor dar nici exagerat de greu...daca va iubiti si sunteti meniti unul altuia o sa fie bine ..eu sunt cat de poate de increzatoare....
BuFiTaSaD
Merci nella esti o dulce pupic.gif pupic.gif eu zic ca o sa fie bine ... ptr ne iubim si chiar ne pasa unu de celalat hug.gif !
nella
Asta e cel mai important si asta o sa va dea aripi atunci cand dati de greu pupic.gif

Acum ti-am vazut tikerul intr0un timp asa scurt ai slabit asa bine???Bravo tie inceputul e promitator cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif succes pe mai departe
BuFiTaSaD
Merci pt incurajari ...da intr-o luna am slabit 4 kg dar ieri cand m-am cantarit arata ceva putin peste 80 dar m-am gadit ca e de la apa acum am inceput sa beau multa apa 3-4 litri pe zi (apa,ceai) si m-am gadit ca nu am avut timp sa o elimin si deaia arata cantarul ce arata ...dar eu merg inainte fie ce o fi....cu multa vointa si putin noroc reusesti multe hug.gif pupic.gif
ramonavlas
CITAT(BuFiTaSaD @ 01-05-2008, 10:26 AM) *

Ramo nu fac nimic interesant ptr ca sunt singura ..ubi meu e la lucru ... cred ca ma pun la plaja in terasa...si mai invat cate ceva ptr admitere ca se aprope cu pasi repezi si .... inca mai am foarte mult de invatzat ....sunt putin sad.gif azi ptr ca ieri m-am cantarit si nu mi-a placut ce am vazut...dar eu sper sa fi fost de la apa pe care am baut-o ... sad.gif sad.gif am baut ceva cam 4 litri sad.gif

Sper ca te-ai bronzat daca tot ai stat la plaja, iar cu cantarul, stai linistita, eu am fluctuatii de greutate de 2-3 kg de la o zi la alta....asa ca......

Eu am fost la ai mei la gratar, am jucat o juma de ora tenis din ala cu muuuult alergat )).gif si, si , si.....mi-am luat role cheer.gif cheer.gif
Am fost cu ele tot o juma de ora si pe cuvanr ca eram uda rau pe spate sub tricou.
Acum sper ca se ard caloriile si cu asa ceva, nu?????????
camvalmy
Felicitari pt role cheer.gif cheer.gif . sa le porti sanatoasa! vreau si eu! pupic.gif bine te-am regasit! vad ca te tii de treaba, te admir pt asta. si pe trine si pe Nella. Bravo. am reinceput sa numar si eu caloriile. imi pare rau ca nu prea m-am abtinut de Pasti sad.gif . pupic.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 01-05-2008, 08:24 PM) *

mi-am luat role cheer.gif cheer.gif
Am fost cu ele tot o juma de ora si pe cuvanr ca eram uda rau pe spate sub tricou.

Bravo pentru role!!!!! Pe linga senzatia aia super de ti-o da mersul pe role e si un workout super de tot, caloriile se ard, fum iese din ele lol.gif Ce ma bucur pentru tine, de fiecare daca cind isi ia cineva role ma bucur cum m-am bucurat cind mi-am luat eu prima data cheer.gif
ramonavlas
CITAT(camvalmy @ 01-05-2008, 09:41 PM) *

Felicitari pt role cheer.gif cheer.gif . sa le porti sanatoasa! vreau si eu! pupic.gif bine te-am regasit! vad ca te tii de treaba, te admir pt asta. si pe trine si pe Nella. Bravo. am reinceput sa numar si eu caloriile. imi pare rau ca nu prea m-am abtinut de Pasti sad.gif . pupic.gif

Multumesc, chiar imi place muuult sa ma dau cu ele. )).gif Sunt mai rau ca un copil. De Paste nici eu nu m-am tinut de treaba, nici macar acum nu m-am apucat....de luni doar.
Spor la numarat si calculat calorii pupic.gif

CITAT(ganesha @ 02-05-2008, 01:54 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 01-05-2008, 08:24 PM) *

mi-am luat role cheer.gif cheer.gif

Bravo pentru role!!!!! Pe linga senzatia aia super de ti-o da mersul pe role e si un workout super de tot, caloriile se ard, fum iese din ele lol.gif Ce ma bucur pentru tine, de fiecare daca cind isi ia cineva role ma bucur cum m-am bucurat cind mi-am luat eu prima data cheer.gif

Serios???????? Deci e un sport bun, da????? Mi-am propus sa ies in fiecare seara cu rolele, cel putin o juma de ora, da dat serios, nu plimbat. L-am innebunit si pe babuin, vrea si el role acum )).gif Bine ar fa sa isi ia, ca nu am cu cine sa merg da tot mi-a placut si aseara, el statea pe malul paraului si eu ma dadeau cu rolele )).gif
BuFiTaSaD
Role hmmm super si eu vreau sa imi iau da singura nu am chef sa merg sa ma dau cu ele in schimb ... mai putin si plec in Ro acolo ma asteapta bici meu blum.gif am sa dau taxi pe bici si atunci sa vezi ce fum iasa din caloriile mele )).gif poop male pupic.gif
ramonavlas
Cu bicicleta mi-e frica sa ma dau....nu m-am mai dat de cand eram copil. Bine, nici cu rolele nu m-am dat de la 10 ani, da a fost super. Nu am cazut nici macar o data )).gif
BuFiTaSaD
Pfuu felicitari eu cand m-am suit prima data pe role... mi-am invinetit fundul )).gif in schimb cu bici ma incanta o iubesc si imi e tare dor de ea abea astept sa ajung acasa si mai ales sa iau admiterea sa raman acasa ca urasc tzara asta sad.gif !
ramonavlas
Bafta multa la admitere. Da admitere pt ce dai?
BuFiTaSaD
Ptr a intra la scoala de politie Vasile Lascar Campina biggrin.gif blum.gif pupic.gif !! Sa fie multa ptr ca am mare nevoie!!
ramonavlas
Oooo, bafta multa multa daca asta iti doresti. Sa ne anunti cand dai sa tinem pumnii, da? pupic.gif

Eu am dat o tura prin oras si pe la banci si acum a venit o ploaie.........am venit acasa si ma pun sa mai strang una alta de pe aici. Pe maine am programat aspirat, sters praf, spalat pe jos....
BuFiTaSaD
Sa va fac putina pofta smile.gif rezistati tentatiei?? NU e ziua mea wink1.gif a fost anu trecut acum o astept pe cea de anu asta )).gif
Imagine
Imagine
Ce parere aveti de dulci mei nepotei ??
Imagine
Imagine
Imagine
wink1.gif wink1.gif baby.gif cheer.gif frumosi nu??

CITAT(ramonavlas @ 02-05-2008, 12:32 PM) *

Oooo, bafta multa multa daca asta iti doresti. Sa ne anunti cand dai sa tinem pumnii, da? pupic.gif

Eu am dat o tura prin oras si pe la banci si acum a venit o ploaie.........am venit acasa si ma pun sa mai strang una alta de pe aici. Pe maine am programat aspirat, sters praf, spalat pe jos....

Da imi doresc foarte mult ... admiterea incepe pe 24 august si se termina pe 3 septembrie sper din tot sufletul sa intru ptr ca e concurenta mare sad.gif eu am avut ieri ziua de aspirat praf ....spalat pe jos ptr ca azi ...de fapt peste aproximativ o ora ma duc la scarbici smile.gif ne auzim ma tarziu poop male la toate !!!
ramonavlas
Noroc ca nu ai pus inghetata, la prajituri inca mai rezist )).gif
Nepoteii f simpatici, sa iti traiasca. pupic.gif
Mai ai ceva timp pana la admitere, dar cum e vara si trece repede...mai e putin totusi.
Spor la treaba!
BuFiTaSaD
CITAT(ramonavlas @ 02-05-2008, 12:56 PM) *

Noroc ca nu ai pus inghetata, la prajituri inca mai rezist )).gif
Nepoteii f simpatici, sa iti traiasca. pupic.gif
Mai ai ceva timp pana la admitere, dar cum e vara si trece repede...mai e putin totusi.
Spor la treaba!

Inghetzata nu are e adevarat dar in interior e plin de capsunele wink1.gif
e adevarat ca timpul zboara repede fara sa iti dai seama...de aceea m-am pus pe invatzat de aici si cand ajung acasa...mai intens cu ore si mult mult stadion ca am si probe sportive sti cum e ...Cu multa vointa si putin noroc reusesti multe in viatza!!!
ramonavlas
Mi-am spalat parul, acum il pun pe bigudiuri si il bag sub casca...diseara cand merg cu rolele (daca nu mai ploua) sa imi zboare pletele in vant )).gif
ganesha
Nici eu nu ma duc cu bicicleta )).gif Sa ai grija sa te stretch-uiesti bine inainte si dupa mersul cu role, vreo 5-10 minute... Neaparat sa-l pui si pe-al tau sa-si ia, e tare fun in doi (noi acum sintem 4... copilu' pe skateboard si catelul pe... labele lui )).gif ). A! si sa-i zici sa-ti faca poze, sa te vedem si noi blum.gif
Sexymom
Eu ma dau cu bicicleta si merg si pe role, acum ravnesc la o bicicleta ce se pliaza, e din aluminiu, f.usoara si are rotile mici , de Pegas. Pe langa un mareeeee defect: costa 190 euro

Mi-o doresc mult sad.gif dar nu mi-o pot permite deocamdata sad.gif
ramonavlas
Ganesha, babuinul chiar a vrut aseara sa imi faca poze cocotata pe role da el urmarea sa imi faca poza atunci cand voi fii pe burta sau in fund..........deeeci, nu am poze inca cheer.gif
Sexy, scumba bine bicicleta pupic.gif
BuFiTaSaD
Sexy zi la ubi tau ca ti-o doresti poate poate ... te surprinde wink1.gif wink1.gif wink1.gif
ramonavlas
Ganesha, daca ma gandeam si aseara la streching...poate acum nu mai aveam asa febra musculara la fund si la piciore (partea de sus).
Acum ma duc sa pregatesc cina, la 19 mancam si apoi ies din nou cu rolele, intre timp mai rog si vremea sa nu se strice, adica sa vina ploaia ca oricum e f urat si frig...da ma imbrac bine bine chiar daca nu suport caldura, si vin si mai transpirata azi acasa )).gif
ramonavlas
De mult nu am mai luat cina la 19....imi place ideea. Picura la noi, sper sa nu vina totusi ploaia, mi-am pus folie pe mine (be burta), m-am imbracat, astept babuinul la masa si apoi afara cu noi (mine) la role!!!!!!
ramonavlas
Am terminat de mancat, intre timp a si plouat....acum nu mai ploua asa ca ies, sper sa nu alunece rolele si sa cad doh.gif
BuFiTaSaD
Grija mare Ramo sa nu patesti ceva pupic.gif ma bucur ca macar babunu tau vrea sa iasa ... al meu sad.gif abea il scot din barlog sad.gif dar ce sa fac ...ma duc si singura poop male
ramonavlas
Da ce? Dupa el merge??? Daca nu vine, sa stea singur in casa si se plictiseste fara mine mine asa ca...,
Azi m-a agatzat unu cand eram cu rolele )).gif
Am pedalat o ora, sunt uda leoarca, am fugit la dush si revin.
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 02-05-2008, 08:00 PM) *

Azi m-a agatzat unu cand eram cu rolele )).gif

A! da, chiar! uitasem: SI la asta-s bune rolele lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
Da, da io eram cu babuinul )).gif
ramonavlas
doh.gif Tocmai si-a amintit taica-mio ca maine ar trebui sa mearga la o nunta f importanta si el nu are timp, asa ca trebuie sa merg eu cu babuinul. doh.gif
danyhoney
Roleeeee ???????? Super !!!!! Si eu am dar nu am curaj sa ies singura cu ele sad.gif doh.gif

Deci te nuntesti maine , vrei-nu -vrei ?? hug.gif pupic.gif

p.s. am baut un cocktail si pentru tine ( fara alcool ) pupic.gif
ramonavlas
Neatza...da ma nuntesc azi.
Ieri am batut recordul de 2 ori puse bigudiurile in par in aceeasi zi. Dupa-masa da apoi am iesit cu rolele si a picurat putin deci aseara cand am aflat ca trebuie sa mergem la nunta, a trebuit sa pun bigudiurile inapoi si sa dorm cu ele.
Acum ma duc sa schimb asternutul, sa aspir, sa fac dush, sa ma machiez si pe la 13.30 mergem. Bine macar ca a venit soarele ca la ce rochie imi iau pe mine, daca mai si ploua, terci se facea trena mea )).gif
ramonavlas
Gata cu smotrul, dusul si cremuitul. Incepe operatiunea machiaj......
danyhoney
Ne pui si noua o poza cu tine sa vedem cum arati azi ? naughty.gif

Distractie super faina !!! pupic.gif
ramonavlas
O sa facem poze si maine ma chinui sa vi le arat si voua pupic.gif
BuFiTaSaD
distractie la maxim si grija la mancat Ramo poop male pupic.gif
ramonavlas
Gata si cu nunta. Sa va spun ca am venit acasa si mi-e foame?????? Am mancat doar ciorba restul am gustat doar, nu m-au incantat si nu am mancat. Da am dansat, asa ca,,,
Poze nu am facut multe da l-am pus pe babuin sa ma pozeze pt voi, da va arat maine capodopera lui naughty.gif
danyhoney
Asa repede v-ati intors de la nunta ??

Duminica placuta ! pupic.gif
ramonavlas
Da, ne-am intors repede ca nu mi-a placut sad.gif

Imagine

Deocamdata doar poza asta ma lasa sa o pun, da o sa mai incerc si diseara.
May
ramo arati super !!! w00t.gif de rochie nu mai zic... give_rose.gif

P.S.: babuinul ramonei se oglindeste in geamul din spatele ei, daca nu ati observat deja wink1.gif naughty.gif
ramonavlas
Mama da ce ochi ai....chiar se vede si babuinul pe acolo )).gif
Multumesc de compliment.... pupic.gif
Cu ce te distrezi azi?
May
Azi ma distrez gandindu-ma de ce dieta sa ma apuc pt ca sunt la platou de ceva timp si deja ma dispera. Am incercat toate metodele posibile sa ies din asta, dar nu merge.... ca sa nu mai spun cate porcarii am mancat in ultimele 4 zile si tot nu se clinteste blink.gif

Ma uitam si eu peste dieta aia de 90 de zile... nu stiu ce sa fac, mai am 2 luni pana plec in tara si vreau neaparat sa mai slabesc... azi inca nu am mancat nimic, ma gandeam sa incerc sa vad cum merge cu ea... tu ce faci de maine, tii dieta asta?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.