Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
Da, imediat ma duc sa fac aprovizionarea si de maine ma apuc de dieta de 90 de zile!!!
Abia astept, tocmai o conspectam )).gif
Tulip
Si eu incep de maine! cheer.gif
Ramo
Tot asta de 90 de zile??? Eu inca mai am niste nelamuriri, caut pe net.
Am auzit de la cineva care a tinut-o ca in ziua de legume manca si orez, am mai auzit ca si ca orezul se poate consuma la ziua de carbohidrati, in loc de paste....
Tulip
Eu stiu ca orezul si cartofii se pot consuma numai in ziua a doua,in ziua de legume...... smile.gif

Eu am gasit o multime de informatii,retete,etc., insa toate in limba maghiara......
Ramo
Multumesc de lamurire.
Cu retetele nu am probleme, sunt f inventiva la capitolul bucatarie )).gif
Ramo
Ce pustiu pe aici...pe unde umblati fetelor!!!! E gata WE sad.gif
Tulip, am gasit pe net.....orezul se poate consuma in loc de paste, in ziua a treia.

Am plecat sa pregatesc cina....cartofi pireu cu vinete pane si un snitzel de pui de caciula. )).gif
Ca de maine...nu mai apa io asa ceva )).gif
Ramo
Gata si cu cina, acum merg sa ma dau cu rolele si babuinul sa alerge pana la 8.30 cand incepe marele meci Dinamo-Steaua.
Sper ca pana ma intorc sa mai apara gagici pe aici pupic.gif
Ramo
M-am intors deja...a inceput iar ploaia sad.gif sad.gif sad.gif
Ei, macar am dat din fund si picioare vreo 20 de minute.
De maine ma duc iar la electrostimulare, vacuum si capsula iar seara bineinteles cu rolele cheer.gif
Ramo
Eu ma retrag incet in pat, de maine incepe o noua saptamana si o noua etapa in eliminarea kg in plus.
Va doresc o saptamana frumoasa si usoara pupic.gif
nella
pupic.gif Ramo o nelamurire...cat tii dieta de 90 de zile...numeri si caloriile?sau ce fel de cantitate papi...ca dupa cate am citit spune la leg si fructe nelimitat...si mi se pare ca se poate manca mult tare....poate ma poti lamuri...pare interesanta dieta asta...mult succesc incontinuare...
Eu azi am ajuns la Bv pe inca 3 zile de repetitii si pe urma iar am libere si o sa imi iau si un concediu medical ca vine fratioarul...asa ca iar plec la piatra joi... pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
La mine e a doua zi, bafta! pupic.gif
Ramo
Nella, la dieta asta nu mai calculez nimik. Nu o tin 90 de zile, vad eu ce rezultate da si in functie de asta depinde cat tin.
May, bafta multa, eu de azi m-am apucat.
dany
Aaaa, ce rochie misto !!! Si tu arati superb !!! pupic.gif

Bafta cu dieta !
Eu reiau de azi numarat puncte si , in paralel , calorii .

pies : si eu am vazut babuin naughty.gif
Ramo
Multumesc, multumesc! pupic.gif
Bafta tuturor la dieta, vad ca incet ne reapucam cu toatele )).gif

Pies: ce ochi ai si tu.......... pupic.gif

Tocmai am terminat de mancat un mar. In ultimul timp am mari probleme cu digestia (sunt constipata rau sad.gif ). Sper ca de acum sa nu mai am asa probleme daca pap dimineata fructe.
dany
De ce nu incerci cu prune uscate dimineata pe stomacul gol ? Efect garantat !! pupic.gif

Ai vazut ca am schimbat tick-er-ul ? naughty.gif Nu cu mult dar tot e ceva ...
Ramo
Am vazut, am vazut...la toata lumea merge in jos numa la mine nu, da io va felicit sincer si ma bucur pt voi. O sa vina vremea cand ma voi bucura si pt mine.

Prunele uscate si in general fructele uscate nu imi plac de nicio culoare, mi se par fff dulci.
Totusi, dupa 2-3 zile cand ma obisnuiesc cu fructe la mic dejun, sper sa imi reglez organismul, mai ales ca de azi merg iar la aparatele minune, si alea (mai ales electrostimularea) mi-au reglat bine de tot....pacat ca au venit sarbatorile si....ei, lasa, o iau de la capat.

Am luat din Metro cotlet de porc inghetat si facut cu ceva condimente (doar condimente) si are numa 170 calorii/100 de grame. Eu la ziua de carne o sa mananc si din el, facut la cuptor pe hartie de copt.
BuFy
buna fetelor sa aveti o saptamana cat mai placuta cu multe kg eliminate ...incerc si eu sa ma hotarasc ce dieta sa tin cu voi inca nu m-am hotarat dar ...pasesc si eu cu voi in lumea dieteleor ... de azi ceva mai strict ca si pana acum (sper sa reusesc) pupic.gif pe toate si hug.gif mare la fel ptr toate
Ramo
Si cam ce ti-ai propus sa mananci pt azi? pupic.gif
BuFy
Inca nu stiu ...pana acum nu am mancat nimc ... trebe sa ma duc sa fac provizi ca .. nu mai am mai nimic ..dietic wink1.gif ..oricum ceva foarte usor ptr ca nu ma simt pre bine ... ieri am lucrat cat ptr 2 zile si ma sim putin obosita ..de la 8 dimi la 10 seara sad.gif am crezut ca nu se mai termina ziua ! pupic.gif si o sa anunt ce am mancat azi pupic.gif
Ramo
Naspa program mai ales pt duminica.
Deci, sa inteleg ca nu te apuci de o dieta anume.
BuFy
Nu ptr ca nu sunt hotarata pe care ... cred ca raman tot la nr calorii ca si pana acum ... aveam alt program de duminica dar...daca sefu ma sunat sa ma duc la lucru ca au o nunta si au nevoie de ajutir a trebuit sa ma duc ...daca nu ...au au ...eram cu funduletu la soare...poate ma si balaceam putin in mare...dar sad.gif nu am avut noroc poate duminica viitoare smile.gif
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 05-05-2008, 11:49 AM) *

Nu ptr ca nu sunt hotarata pe care ... cred ca raman tot la nr calorii ca si pana acum ... aveam alt program de duminica dar...daca sefu ma sunat sa ma duc la lucru ca au o nunta si au nevoie de ajutir a trebuit sa ma duc ...daca nu ...au au ...eram cu funduletu la soare...poate ma si balaceam putin in mare...dar sad.gif nu am avut noroc poate duminica viitoare smile.gif

In ce domeniu lucrezi? Alimentatie publica?
BuFy
Lucrez la un restaurant de ospatara/barmana .....depinde de zile si de ocazie!
Ramo
Ooooo, deci te pot chema si eu la nunti cand am nevoie, da? pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 05-05-2008, 10:07 AM) *

Am vazut, am vazut...la toata lumea merge in jos numa la mine nu, da io va felicit sincer si ma bucur pt voi. O sa vina vremea cand ma voi bucura si pt mine.

Hai , mai , eu nu cred ca te-ai ingrasat in ultimele zile .
Uite ce frumos ai slabit pana acum . Acum e randul nostru sa te ajungem din urma pupic.gif
Ramo
Nu m-am cantarit, nu simt pe haine, da cand ma gandesc cat si mai ales ce am mancat saptamana ce tocmai a trecut...
Da gata, de azi mi-am revenit. pupic.gif
dany
Punem pariu ca nu te-ai ingrasat deloc-deloc ???? Stiu eu .
Sa vezi ca vii sa ne spui la ziua de cantar ca ai dat mai mult de 1 kg jos hug.gif
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 05-05-2008, 11:13 AM) *

vin cu mare placere wink1.gif ...
Deci m-am alaturat celor cu 90 de zile...de azi si eu ..daca tot am companie imi va fi mai usor sa o tin ... sper sa am vointa asa mare si sa reusesc daca nu sa imi dati ... bataita.gif poop male si sper sa ma ajuta.ti adica sa ne sustinem una pe cealalta ca eu cred ca toate avem nevoie pupic.gif hug.gif
BuFy
Azi m-am cantari si ohmy.gif s-a dus un kg cheer.gif cheer.gif sunt o norocoasa ca nu am pus de Paste nimic multumesc fetelor flowers1.gif give_rose.gif
dany
CITAT(BuFiTaSaD @ 05-05-2008, 12:18 PM) *

Deci m-am alaturat celor cu 90 de zile...de azi si eu ..daca tot am companie imi va fi mai usor sa o tin ... sper sa am vointa asa mare si sa reusesc daca nu sa imi dati ... bataita.gif poop male si sper sa ma ajuta.ti adica sa ne sustinem una pe cealalta ca eu cred ca toate avem nevoie pupic.gif hug.gif

Doar de aia suntem toate aici , nu ? hug.gif

Felicitari pentru kg si la cat mai multe .
Ramo
CITAT(danyhoney @ 05-05-2008, 01:09 PM) *

Punem pariu ca nu te-ai ingrasat deloc-deloc ???? Stiu eu .
Sa vezi ca vii sa ne spui la ziua de cantar ca ai dat mai mult de 1 kg jos hug.gif

Ohoho, ce bine ar fi...da eu ma multumesc daca dupa o saptamana de dieta sunt la 85. )).gif

CITAT(BuFiTaSaD @ 05-05-2008, 01:18 PM) *

Bravo , bravo...din partea mea ai toata sustinerea, mai ales ca si eu m-am apucat de aceeasi dieta.
Diseara venim cu meniurile amandoua, da? pupic.gif

CITAT(BuFiTaSaD @ 05-05-2008, 01:43 PM) *

Azi m-am cantari si ohmy.gif s-a dus un kg cheer.gif cheer.gif sunt o norocoasa ca nu am pus de Paste nimic multumesc fetelor flowers1.gif give_rose.gif

Asta e cel mai bine....asta inseamna ca doar eu m-am porcit??? Da eu nu de pasti, dupa doh.gif doh.gif
BuFy
Da deseara afisam meniurile zilei de azi....
Dany ms pupic.gif wink1.gif
anca veselie
salutare!
si eu m-am cam porcit, de azi vreau sa fiu cumintica.
bestiala rochita! ca si modelul, de altfel pupic.gif
spor la dieta de 90 zile eu am un prieten care a tot tinut-o cu super rezultate!
BuFy
Multumim Anca hug.gif pupic.gif
May
Cand aveti ziua de cantar? A mea e sambata smile.gif

Eu ma plangeam ieri ca dupa 4 zile de porcit sunt tot la platou, ca nu s-a miscat cantarul nici macar in sus... iar azi era sa lesin cand am vazut ca imi arata cu 1,9 kg mai mult w00t.gif. Sper sa se duca repede, sa fie d-alea false. Sunt cea mai fraiera daca vin in tara cu mai mult de 75 de kg mad.gif, trebuie sa imi pun ambitia ca am luat-o pe campii )).gif
Ramo
CITAT(anca veselie @ 05-05-2008, 03:06 PM) *

salutare!
si eu m-am cam porcit, de azi vreau sa fiu cumintica.
bestiala rochita! ca si modelul, de altfel pupic.gif
spor la dieta de 90 zile eu am un prieten care a tot tinut-o cu super rezultate!

Multumesc.... blushing.gif
Am auzit si eu de multa lume care a slabit frumos cu dieta asta, doar ca mie imi e cam frica....de la atatea diete pe care le-am tinut...poate nu mai da randament sad.gif

CITAT(Maybeline @ 05-05-2008, 04:42 PM) *

Cand aveti ziua de cantar? A mea e sambata smile.gif

Eu ma plangeam ieri ca dupa 4 zile de porcit sunt tot la platou, ca nu s-a miscat cantarul nici macar in sus... iar azi era sa lesin cand am vazut ca imi arata cu 1,9 kg mai mult w00t.gif. Sper sa se duca repede, sa fie d-alea false. Sunt cea mai fraiera daca vin in tara cu mai mult de 75 de kg mad.gif, trebuie sa imi pun ambitia ca am luat-o pe campii )).gif

A mea e luni, sa nu trisez in WE.
Iti dai seama ca alea aproape 2 kg sunt de fapt false....
Hai ca sunt sigura ca vii acasa sub 75 de kg.
Ce ai papat azi la legume?
Eu abia acum imi iau pranzul. Ce sa fac? Asta imi e programul. Am fost si la vacuum cheer.gif cheer.gif
BuFy
Mic dejun : o felie de pepene verde
Pranz: carne de pui la cuptor cu putine condimente , 2feliutze de paine neagra tost si o salda zdravana fara ulei ... si 200 ml supica de legume fara teitei..
2.5l apa cu lamaie!
Cina: jumate din pranz biggrin.gif

salata* scuze
anca veselie
pai incearc-o 2 saptamani sa vezi cum reactioneaza organismul tau si te decizi dupa. prietenul care a tinut-o a inceput sa slabesca bine dupa vreo 2 saptamani.
may, normal ca cele 2 kg sunt false, dar noi tindem sa ne speriem cand le vedem pe cantar doh.gif de asta e bine sa nu ne cantarim imediat dupa porceala blum.gif
nella
O zi buna si mult succes cu dieta..si eu m-am apucat dar nu f serios ca va trebui sa ma intorc acasa si acolo nu prea pot sa ma tin asa tare de dieta ca gatesc ai mei f bine doh.gif

Pup dulce de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Si sa stiti ca si eu m-am cantarit azi dupa marea porceala cu dulciuri si arata cu 2 kg in plus si la mine imi vine sa mor...cat sunt de proasta zau atata am muncit si cand am vazut chipuri si cioco,pasca si cozonac...am pocit-o rau doh.gif doh.gif doh.gif
Ramo
Nella, relax, sunt false si la tine alea 2 kg.

Eu m-am enervat rau de tot. Am sunat la centrul unde stiam ca se face aqua gym si...nu se mai face. Pai acum cand vine vara nu se mai face asa ceva??????? doh.gif
In consecinta, raman la rolele mele, vacuum, capsula si electrostimulare.
nella
Lasa Ramo ca dau si astea f multe rezultate...dar ti-ai luat aparate sau mergi la un salon?
Tu esti tare si nu ai de ce sa fii suparata cu cantarul... pupic.gif pupic.gif nu cred ca ai pus ceva pupic.gif
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 05-05-2008, 05:17 PM) *

Eu m-am enervat rau de tot. Am sunat la centrul unde stiam ca se face aqua gym si...nu se mai face. Pai acum cand vine vara nu se mai face asa ceva??????? doh.gif

Ramo ce capsula blushing.gif si vacuum ?? sincer nu prea le stiu sensul rusine mie blushing.gif give_rose.gif
Ramo
Deocamdata merg la un salon. Prin iulie sper sa am aparatele mele.
Cum 4 zile nu am fost regina )).gif , azi, dupa vacuum am mers direct la toaleta cheer.gif cheer.gif

CITAT(BuFiTaSaD @ 05-05-2008, 06:29 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 05-05-2008, 05:17 PM) *

Ramo ce capsula blushing.gif si vacuum ?? sincer nu prea le stiu sensul rusine mie blushing.gif give_rose.gif

Vacuum-ul este un aparat pt celulita, dureros da f eficient.
Capsula la fel doar ca nu e dureroasa deloc, e ca un solar, se da pe corp cu o crema inainte (care pisca infiorator de tare), dupa care te bagi in capsula, unde sunt 80 de grade, da nu se simte asa caldura.
nella
Eu cred ca din cauza mancarii..ti-ai dat si tu organismul peste cap cu mancarea si cred ca din cauza asta nu ai iesit atata timp...acum ma bucur ca s-a rezolvat
Intrebare:sunt scumpe sedintele?ca de dureroase eu zic ca sunt din cate ai povestit grin.gif
Ramo
Capsula - 30 RON;
Electrostimulare - 20 RON;
Vacuum - 28 RON.

Daaaa, din cauza prostiilor pe care le-am mancat...da gata, mi-am revenit. Sunt din nou pe baricade.
BuFy
Merci de explicatie ca muream si nu aflam pupic.gif dar uite cum tu esti tot timpul alaturi de mine am aflat poop male pupic.gif hug.gif
Ramo
pupic.gif pupic.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 05-05-2008, 06:55 PM) *

Capsula - 30 RON;
Electrostimulare - 20 RON;
Vacuum - 28 RON.

Daaaa, din cauza prostiilor pe care le-am mancat...da gata, mi-am revenit. Sunt din nou pe baricade.

Nu e f scump tinand cont ca da si rezultate...poate candva am sa le incerc si eu macar de curiozitate grin.gif
Ramo
Pai eu va invit pe toate la mine la salon cand il dschid....gratis of course..... pupic.gif
May
Am mancat legume crude ca nu am avut alta optiune ( rosie, castravete, frunze de salata, ardei ) si in curand o sa mananc naut blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.