CITAT(BuFiTaSaD @ 05-05-2008, 09:35 PM)

eu cred ca ptr maine am sa imi fac niste cartofi la cuptor .... cu ceva condimete

dar problema mea e ca nu prea sunt pretena cu sportul

Nici eu ....da deloc nu imi place sportul...noroc cu rolele

CITAT(Dumbo @ 05-05-2008, 09:42 PM)

Ramona in ce oras ziceai ca iti deschizi salonul?
Despre rolul de regina mi l-am recapatat numai cu prune uscate. Si mai sunt si ceva pastile pe baza de plante care mai au efect. In rest, cu ceaiul ala chinezesc nu m-am ales decat cu dureri infernale de burta, si asta imi mai lipseste acum.
BuFiTaSaD mie mi se pare ca pana acum si slabit chiar bine. Si eu sunt lenesa la sport, asa ca incerc sa fac cat mai multa miscare in rest. Alerg pe la lucru, urc cat mai multe scari, sunt cat mai dinamica.
In Targu-Mures deschid salonul, la iesire inspre Sighisoara.
Eu nu am reusit nici cu prunele uscate.

Ceaiul antiadipos ce mai are efect la mine.
CITAT(nella @ 05-05-2008, 11:42 PM)

Ioooi, aseara asa as fi gustat macar din tocana de cartofi.....azi parca vad ca as manca si o bucatica de carne
).gif)
Da asa-i omu, cand am carne vreau frcute si invers.
Sper si eu sa ma tina abdomenele.

CITAT(michelle @ 06-05-2008, 09:46 AM)

CITAT(Maybeline @ 05-05-2008, 07:55 PM)

[...] ca e ziua lui remy maine si trebuie sa duca la lucru, asa ca sunt molesita de caldura si fara chef de nimic

May, la multi ani lui Remy!
Ramo, preturile afisate erau pentru o sedinta? In cat timp se cunosc rezultate?
Da, preturile sunt pt o singura sedintza. Trebuie 10 edinte cel putin, in functie de corpul, formele fiecaruia. Dupa 3-4 sedinte se vede, sunt la care se vede dupa o sedinta de vacuum, cum sunt eu de exemplu
).gif)
CITAT(aki @ 06-05-2008, 09:51 AM)

Salut,draguta.Ce rau imi pare ca nu pot sa-ti vad poza in rochie.Nu vad nici o poza in nici un jurnal

Ooooof....si cum sa fac sa o vezi si u?
May, LA MULTI ANI pt Remy, multa sanatate, fericire si tot ce isi mai doreste....alaturi de tine