Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
ramonavlas
Aaaa, eu ma gandeam sa imi fac pe maine mancarica de cartofi cu legume chinezesti blum.gif
May
CITAT(ramonavlas @ 05-05-2008, 06:51 PM) *

Pai eu va invit pe toate la mine la salon cand il dschid....gratis of course..... pupic.gif

Ai grija ce promiti ca sunt in stare sa ma mut in salon lol.gif

P.S.: buffi te rog din suflet sa nu mai zici poop si in niciun caz poop mare caci poop inseamna kk floare.gif

CITAT(ramonavlas @ 05-05-2008, 06:53 PM) *

Aaaa, eu ma gandeam sa imi fac pe maine mancarica de cartofi cu legume chinezesti blum.gif

Si eu visam la cartofi dar a trebuit sa mananc de pranz in oras ca mi-era mult prea foame ca sa mai astept sa ajung acasa, iar de cand am venit pana acum am facut prajituri ca e ziua lui remy maine si trebuie sa duca la lucru, asa ca sunt molesita de caldura si fara chef de nimic sad.gif
ramonavlas
May, eu nu prea promit, da si cand o fac...ma tin de ea promisiune, asa ca,......va astept.

Am facut 200 de abdomene. cheer.gif A venit ploaia si nu mai pot iesi cu rolele sad.gif
BuFiTaSaD
Ramo maine ce papip?? biggrin.gif
ramonavlas
Dimineata 2 mere si pt pranz tocmai am pus pe foc o mancare de cartofi cu legume chinezesti congelate si bulion. La asta mai adaug o salata de rosii si castraveti.
Cina la fel, dar jumate din portia de la pranz.

Meniul pe ziua de azi:

MIC DEJUN
- 2 mere;

PRANZ
- 2 pulpe de pui la gratar;
- 1 bucata cotlet de porc la cuptor;
- salata din o rosie si castraveti;
- 1 toast buitoni;
- supa de pui;

CINA
- 1 pulpa de pui la gratar;
- 1 bucata cotlet de porc la cuptor;
- salata din o rosie si castraveti.

+ vacuum; + 200 abdomene; + un ceai antiadipos.
BuFiTaSaD
eu cred ca ptr maine am sa imi fac niste cartofi la cuptor .... cu ceva condimete biggrin.gif

dar problema mea e ca nu prea sunt pretena cu sportul sad.gif sad.gif
Dumbo
Ramona in ce oras ziceai ca iti deschizi salonul? lol.gif

Despre rolul de regina mi l-am recapatat numai cu prune uscate. Si mai sunt si ceva pastile pe baza de plante care mai au efect. In rest, cu ceaiul ala chinezesc nu m-am ales decat cu dureri infernale de burta, si asta imi mai lipseste acum.

BuFiTaSaD mie mi se pare ca pana acum si slabit chiar bine. Si eu sunt lenesa la sport, asa ca incerc sa fac cat mai multa miscare in rest. Alerg pe la lucru, urc cat mai multe scari, sunt cat mai dinamica.

nella
Fain meniu ai imi place..te urmaresc saptamana asta si pe urma ma apuc si eu pupic.gif pupic.gif pupic.gif succesc inconinuare si bravo pt abdomene..ar trebui sa ma apuc si eu doh.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 05-05-2008, 07:55 PM) *

[...] ca e ziua lui remy maine si trebuie sa duca la lucru, asa ca sunt molesita de caldura si fara chef de nimic sad.gif

May, la multi ani lui Remy! cheer.gif

Ramo, preturile afisate erau pentru o sedinta? In cat timp se cunosc rezultate?
aki
Salut,draguta.Ce rau imi pare ca nu pot sa-ti vad poza in rochie.Nu vad nici o poza in nici un jurnal sorry.gif
ramonavlas
CITAT(BuFiTaSaD @ 05-05-2008, 09:35 PM) *

eu cred ca ptr maine am sa imi fac niste cartofi la cuptor .... cu ceva condimete biggrin.gif

dar problema mea e ca nu prea sunt pretena cu sportul sad.gif sad.gif

Nici eu ....da deloc nu imi place sportul...noroc cu rolele pupic.gif

CITAT(Dumbo @ 05-05-2008, 09:42 PM) *

Ramona in ce oras ziceai ca iti deschizi salonul? lol.gif

Despre rolul de regina mi l-am recapatat numai cu prune uscate. Si mai sunt si ceva pastile pe baza de plante care mai au efect. In rest, cu ceaiul ala chinezesc nu m-am ales decat cu dureri infernale de burta, si asta imi mai lipseste acum.

BuFiTaSaD mie mi se pare ca pana acum si slabit chiar bine. Si eu sunt lenesa la sport, asa ca incerc sa fac cat mai multa miscare in rest. Alerg pe la lucru, urc cat mai multe scari, sunt cat mai dinamica.

In Targu-Mures deschid salonul, la iesire inspre Sighisoara.
Eu nu am reusit nici cu prunele uscate. sad.gif Ceaiul antiadipos ce mai are efect la mine.

CITAT(nella @ 05-05-2008, 11:42 PM) *

Fain meniu ai imi place..te urmaresc saptamana asta si pe urma ma apuc si eu pupic.gif pupic.gif pupic.gif succesc inconinuare si bravo pt abdomene..ar trebui sa ma apuc si eu doh.gif

Ioooi, aseara asa as fi gustat macar din tocana de cartofi.....azi parca vad ca as manca si o bucatica de carne )).gif Da asa-i omu, cand am carne vreau frcute si invers.
Sper si eu sa ma tina abdomenele. pupic.gif

CITAT(michelle @ 06-05-2008, 09:46 AM) *

CITAT(Maybeline @ 05-05-2008, 07:55 PM) *

[...] ca e ziua lui remy maine si trebuie sa duca la lucru, asa ca sunt molesita de caldura si fara chef de nimic sad.gif

May, la multi ani lui Remy! cheer.gif

Ramo, preturile afisate erau pentru o sedinta? In cat timp se cunosc rezultate?

Da, preturile sunt pt o singura sedintza. Trebuie 10 edinte cel putin, in functie de corpul, formele fiecaruia. Dupa 3-4 sedinte se vede, sunt la care se vede dupa o sedinta de vacuum, cum sunt eu de exemplu )).gif

CITAT(aki @ 06-05-2008, 09:51 AM) *

Salut,draguta.Ce rau imi pare ca nu pot sa-ti vad poza in rochie.Nu vad nici o poza in nici un jurnal sorry.gif

Ooooof....si cum sa fac sa o vezi si u? pupic.gif

May, LA MULTI ANI pt Remy, multa sanatate, fericire si tot ce isi mai doreste....alaturi de tine pupic.gif
anca veselie
ramo, ce bine suna meniul tau naughty.gif
sa stii ca eu sunt in stare sa vin sa-ti incerc salonul blum.gif
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 06-05-2008, 10:33 AM) *

ramo, ce bine suna meniul tau naughty.gif
sa stii ca eu sunt in stare sa vin sa-ti incerc salonul blum.gif

Da chiar te rog...insist floare.gif
danyhoney
Vad ca ai trecut cu bine peste prima zi de dieta . Bravo ! pupic.gif

Imi fac si eu abonament pe avion si vin la tine la salon )).gif
aki
La noi la asa saloane costa sedintele o groaza de bani sorry.gif
danyhoney
Ramoooo , goleste-ti casutza de mesaje !!!!!! )).gif
julyalina
am venit sa vad si eu rochitza smile.gif si e super w00t.gif pot sa te intreb de unde ai luat-o ? naughty.gif
BuFiTaSaD
Neatza fetelor pupic.gif ... a trecut cu bine ziua de ieri sa vede cea de azi ... ptr ca ieri imi era o pofta de cioco ...pfuuu da cu multa vointa am zis nu tentatiei si am reusit cheer.gif va pupic.gif si hug.gif pt toate wink1.gif
Cherie
Spor cu noua dieta! Mie personal, mi se pare imposibila, am avut o tentativa sa o tin si nu am reusit! sad.gif
BuFiTaSaD
Multumim wink1.gif la inceput e mai greu dar ... cu multa vointa ..reusesti sa treci peste tentati wink1.gif
aki
Si eu acum la amiaza am dat-o in bara cu niste zefire sorry.gif .Si din cauza ca nu am avut pachet cu mine sad.gif
Sper deseara sa mininc ceva dietic unsure.gif
BuFiTaSaD
Lasa aki ca treci tu peste wink1.gif deseara mananci ceva mai usor si se compenseaza pupic.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 06-05-2008, 10:49 AM) *

Vad ca ai trecut cu bine peste prima zi de dieta . Bravo ! pupic.gif

Imi fac si eu abonament pe avion si vin la tine la salon )).gif

Da, multumesc, am trecut chiar bine si m-am simtit si mai bine. Te astept...sa trimit helicopterul dupa tine? naughty.gif

CITAT(danyhoney @ 06-05-2008, 11:08 AM) *

Ramoooo , goleste-ti casutza de mesaje !!!!!! )).gif

Gata!!!!!!!!!!

CITAT(julyalina @ 06-05-2008, 11:34 AM) *

am venit sa vad si eu rochitza smile.gif si e super w00t.gif pot sa te intreb de unde ai luat-o ? naughty.gif

Multumesc give_rose.gif mi-am luat-o din Los Angeles de la Musani Couture.

CITAT(BuFiTaSaD @ 06-05-2008, 11:52 AM) *

Neatza fetelor pupic.gif ... a trecut cu bine ziua de ieri sa vede cea de azi ... ptr ca ieri imi era o pofta de cioco ...pfuuu da cu multa vointa am zis nu tentatiei si am reusit cheer.gif va pupic.gif si hug.gif pt toate wink1.gif

Bravo, bravo, lasa ca ai maine cioco, mai rezisti, da??? pupic.gif

CITAT(Cherie @ 06-05-2008, 12:34 PM) *

Spor cu noua dieta! Mie personal, mi se pare imposibila, am avut o tentativa sa o tin si nu am reusit! sad.gif

Multumesc, mie chiar imi place pana acum...daca mai da si rezultate, ma declar multumita de ea pupic.gif

CITAT(aki @ 06-05-2008, 01:29 PM) *

Si eu acum la amiaza am dat-o in bara cu niste zefire sorry.gif .Si din cauza ca nu am avut pachet cu mine sad.gif

Mai mergi de-acasa fara pachet?? )).gif
BuFiTaSaD
Clar Ramo ca mai rezist ... mai ales ca si ubi e langa mine cica el ma sustine da papa cioco si praji in fata mea smile.gif noroc ca va am pe voi pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Lasa-l pe el sa pape....cand termini dieta si vede de ce nu ai mancat cioco cu el......o sa fie mandru pupic.gif
BuFiTaSaD
El nu e deacord ca eu sa slabesc biggrin.gif e nebun ... nu ma iau dupa el il las in pace ...zic ca el si fac ca mine wink1.gif ptr ca eu nu ma simt bine ...in pelea mea de ´´obeza´´ si mai ales ca am de dat o admitere din sport biggrin.gif
ramonavlas
Asta e cel mai important, ca TU sa vrei. Daca nu te simti bine in pielea ta asa cum esti, zi ca el si fa ca tine, asta e si vorba mea )).gif
ramonavlas
Am facut si azi cele 200 de abdomene cheer.gif cheer.gif , am facut dush si acum ma pregatesc sa merg la epilat doh.gif

Cand ma intorc (pe la 20.30) cred ca imi fac cartofi copti in cuptor.
BuFiTaSaD
Bv ramo ptr abdomene eu cu sportul sad.gif nu ma prea pot lauda... sper sa ma apuc si eu cat mai curand
ramonavlas
Nici eu nu le am cu sportul, cum am mai zis, da in timp ce ma uit la telenovela )).gif bag 2 ture de 100 cheer.gif

Am venit de la epilat, mi-am pus cartofii la cuptor, salata am facut-o, o mananc inainte de cartofi.
BuFiTaSaD
Reusesti sa faci singura abdomenele??Eu daca nu ma tine cineva de picioare nu pot...nu ma lasa burta care e asa mare sad.gif sper sa o pot da jos ...macar jumate daca nu se poate toata sad.gif( pupic.gif
ramonavlas
CITAT(BuFiTaSaD @ 06-05-2008, 09:38 PM) *

Reusesti sa faci singura abdomenele??Eu daca nu ma tine cineva de picioare nu pot...nu ma lasa burta care e asa mare sad.gif sper sa o pot da jos ...macar jumate daca nu se poate toata sad.gif( pupic.gif

Reusesc ca fac mai multe tipuri. Mi se pare mai usor daca tii talpile pe podea si genunchii indoiti.

Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere

PRANZ
- 4 cartofi cu legume chinezesti si bulion;
- salata din o rosie si castraveti;

CINA
- 5 cartofi mici la cuptor;
- salata din o rosie si castraveti

A mai trecut o zi de dieta cheer.gif cu bineeeeeee
May
Multumesc in numele lui remy pt urari floare.gif
otilici
Ce fata cumintica si ambitioasa aici pupic.gif .Ma inspir si eu din meniul tau,ca tare bine suna smile.gif
nella
Felicitari..a trecut cu bine si a 2 zi de dieta..esti o luptatoare.Ti-a fost greu? pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(aki @ 06-05-2008, 01:29 PM) *

Aseara am baut un litru de chefir degresat si atit.Azi mi-am luat pachet blum.gif
Salut Ramo pupic.gif
danyhoney
Neatza ! pupic.gif

Nu ma lasa sa trimit PM ...zice ca ai mesageria inchisa sau plina sad.gif
ramonavlas
Oti, chiar tare m-am ambitionat acum....cred ca de-aia ca vin Dany si May si sa nu ma prinda durdulie )).gif Ma bucur ca iti place meniul meu....deocamdata si mie imi place pupic.gif
Nella, ma bucur ca ai mai intrat pe la mine. Nu mi se pare deloc greu regimul, chiar imi place...deocamdata si sper sa ma tina cat de mult.
Aki, ce ti-ai luat la pachet?
Dany, cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 07-05-2008, 09:19 AM) *

Oti, chiar tare m-am ambitionat acum....cred ca de-aia ca vin Dany si May si sa nu ma prinda durdulie )).gif

Asta da motiv de ambitionare lol.gif
ramonavlas
Sa stii ca la mine tzine )).gif
BuFiTaSaD
Am trecut si de cea de a doau zi ....cu bine ...incepe si a 3 sper sa se duca si asta sa vina si urmatoarea si tot asa cheer.gif pupic.gif
ramonavlas
Bravo.....eu mi-am fiert pastele de aseara si le-am lasat in apa sa se umfle tareeee, sa fie mai multe )).gif

Vreau sa imi fac si eu ticker cu abdomene si nu gasesc numai din alea cu greutate. Stiti unde gasesc???
BuFiTaSaD
Eu azi cred ca pap orez ...
ALICE
Intre mese nu mancati nimic.Doar trei mese pe zi, si atat?
danyhoney
Ramo , pe TickerFactory gasesti si exercise-ticker ......
ramonavlas
Eu pana acum nu am mancat nimik intre mese. Dar e voie, atata timp cat mananci ce ai voie in ziua repectiva.

CITAT(danyhoney @ 07-05-2008, 10:54 AM) *

Ramo , pe TickerFactory gasesti si exercise-ticker ......

Mersi, incerc acum pupic.gif
BuFiTaSaD
CITAT(ALICE @ 07-05-2008, 09:52 AM) *

Intre mese nu mancati nimic.Doar trei mese pe zi, si atat?

Mie mi-a mai scapat si cate o gustarica intre pranz si cina dar doar ce e permis in ziua respectiva si nu exagerat de mult wink1.gif
ramonavlas
Eu din cauza programului, nu apuc sa mananc intre mese....mananc pranzul la 16.30,cina la 21...nu mai prea am timp de gustari....da o sa imi revin si o sa iau si eu gustari.

Sper ca am reusit cu ticker-ul pt abdomene.
BuFiTaSaD
Ramo cand vad tiket-ul tau ma ambitionez si eu sa imi pun unul si sa ma apuc de abdomene wink1.gif
ramonavlas
Sa stii ca functioneaza pt ambitie...de-aia am si pus 10.000 de abdomene, asta inseamna ca daca ma tin de treaba, in maxim 50 de zile trebuie sa le termin... pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.